brak logo

Przedsiębiorstwo turystyczne „Glob”

Olsztyn

Opinie o Przedsiębiorstwo turystyczne „Glob”

Ktosia 2013-12-01 00:37:06
Zdecydowanie nie polecam tej firmy!!!
Antoni 2013-12-01 00:40:03
Należy szerokim łukiem omijać te firmę.
1
Maciej 2014-01-30 17:02:02
Napiszcie, dlaczego?
1
hej 2014-06-11 21:38:11
napiszcie dlaczego bo wysylam dzieciaka na kolonie z GLOBA.Jakis powod musi byc tak???
Zosia 2015-07-26 14:32:14
Chyba się po prostu jakieś koleżanki zgadały...
Pilot 2015-10-14 07:19:16
Oj... chyba musieliście bardzo podpaść,jeżdżę z nimi jako pilot od 8 lat i bardzo sobie chwalę współpracę.Wynagrodzenie otrzymuję zawsze w ustalonym terminie.Jak najbardziej polecam
Iwona 2015-10-14 08:49:18
Szanowna Pani Studentko Medycyny!
-------------------------
Jeżeli masz odwagę wystawiać publicznie opinię, to miej także odwagę się podpisać z imienia i nazwiska.
Jeśli w przyszłości swoją pracę lekarza będziesz wykonywać tak, jak swoje obowiązki na kolonii, to aż ciarki mnie przechodzą KTO i JAK będzie nas leczył w przyszłości.
P.S. Odnośnie wynagrodzenia: z umowy wynikało 11.08.2015 a przelew został wykonany 19 i 27.08.2015. Za co z góry przeprosiłam
z poważaniem
Iwona
Marceli 2015-10-14 16:33:31
Potwierdzam, zaległego wynagrodzenia od roku nie otrzymałem.
3
Marceli 2015-10-14 18:17:03
Przepraszam, mój błąd. Chodziło o inną firmę.
1
EwaPolanska 2015-10-14 21:14:10
Wykonywałam w październiku usługę dla Biura Glob, organizacja imprezy bez uwag czy zstrzeżeń z mojej strony, pieniądze za usługę również wpłynęły bez problemów.
pozdrawiam :) 2015-12-10 21:09:16
Podobno w internecie nic nie ginie,a tu jakims cudem aż cztery negatywne opinie zniknely,wiec pozwolę sobie ponownie przytoczyć moje doświadczenia zdobyte na koloniach dla dzieci chorych na cukrzycę :)
Proszę wnioski wyciągnąć samodzielnie.
Praca dla tych ludzi to najbardziej żenujące doświadczenie w moim życiu. Warunki ustalane telefonicznie "na gębę" ( "tylko mierzenie cukrów,będzie fajnie!") i lakoniczny zapis w umowie (pomoc lekarzowi-diabetologowi) -na miejscu okazało się ,że obowiązków jest 10 razy tyle,niż zapewniano.Szczyt to przygotowywane posiłków (!!) przed kadrę medyczną,w innym wypadku dzieci z cukrzycą nie miałyby II śniadania lub II kolacji. Radzę samodzielnie konstruować umowy,a nie podpisywać podsunięte gotowce.Są tam absurdalne zapisy. Oczywiście komuś, kto jest zdesperowany w poszukaniu wakacyjnej pracy i gotów czekać na wypłatę pieniędzy miesiąc po terminie (i wcześniejszych telefonach oraz przedsądowych wezwaniach do zapłaty).W innym wypadku absolutnie nie polecam współpracy z małżeństwem Grabia.
zxc 2015-12-13 20:59:18
Pani Iwono, a jakie konkretnie ma pani zastrzeżenia do pracy studentek medycyny ? Skoro było tak źle, trzeba było im pozwolić w spokoju wrócić do domów, tak jak chciały,a nie "gnać na sygnale" z Olsztyna i przekonywać ,by zostały, bo inaczej kolonia się rozpadnie :)
Za 2016-05-17 12:33:44
Przedsiębiorstwo turystyczne „Glob” ma bardzo dobre oferty, obozy dla dzieci są naprawdę super i wyjątkowo dobre, ja bym bardzo mocno próbował się tutaj dostać, naprawdę polecam, pomóżcie sami sobie, zwłaszcza że nadciąga sezon na kolonie i wycieczki różne
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo turystyczne „Glob” - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo turystyczne „Glob”