brak logo

T.C sp.zo.o

Bytom

Opinie o T.C sp.zo.o

pyta 2010-11-17 10:00
TC Bytom- oddzial angielskiej firmy TC, produkcja czujnikow temperatury, zarobki marne-wymagania duze. ( usunięte przez administratora )Ogolnie- nie polecam.
8
Pracownik 2011-01-24 23:11
Zarobki bardzo marne jak na precyzyjną prace. Zgadzam się z poprzednikiem - ( usunięte przez administratora ). Atmosfery nie ma - LIPA. Nie polecam aczkolwiek pracuję bo lubię.
7
worker 2011-04-15 19:34
najwięcej na wszystkim znali się zawsze pracownicy którzy przepracowali kilka miesięcy i wydawało im się że pozjadali wszystkie rozumy, ale Ty na pewno jesteś The Best ;)
3
elwira10 2011-06-27 06:37
zastanawiam sie nad zlozeniem papierow do firmy TC, mieszkam w Łagiewnikach, jak u was z wyplatami? Sa na czas? Jak z przestrzeganiem BHP i innych tym podobnych? Czy jest jakis zwiazek zawodowy? Jak sie ogolnie pracuje jak atmmosfera w pracy?Z gory dziekuje za odpowiedź
:):):) 2011-08-19 21:00
A mi się podoba bo nic nie robie i dostaje za to pieniądze i może mi kontrakt przedłużą jeszcze.
anonim 2011-09-01 20:34
Skoro jestescie tak wykorzystywani to czemu z Tym nikt nic nie robi?
Nie macie jakiś mozliwosci prawnych? Nie macie związku zawodowego ktory by o was powalczył? W BIEDRONCE tez pseudo szefowie wykorzystywali.
jghkg 2011-09-30 22:07
Tak naprawdę to najwięcej narzekają nie ci którzy tu robią krótko. Najwięcej narzekają ci którzy robią tu najdłużej i wydaje im się że pozjadali rozumy. Wydaje im się że jak mają jakąś funkcję to mogą nic nie robić i nikt tego nie widzi. A w dodatku dziwię się kierownikom że na to pozwalają. No chyba że lubią jak im się w tyłek wchodzi.
ja 2011-10-05 13:06
Wstydzę się, że muszę pracować z takimi ludźmi, nie dość, że w pracy nie muszą się przemęczać , mają ciepło i nie leje się na głowę to jeszcze narzekają i zniesławiają innych, przykro to czytać bo przecież nikt nikogo tam na siłę nie trzyma, a to na co sobie ktoś z kierownictwa może pozwolić to nie sprawa zwykłego pracownika, więc weźcie się do pracy bo ostatnio jesteście postrzegani (przez tych,którzy wchodzą na strony opisujące pracodawców) jako lenie, nieroby i chamy a firma jako najgorsze zło. A firma to pracownicy więc sami na siebie piszecie.
karomierz 2014-05-29 17:43
Jak ktoś jest daremny to nawet woda święcona mu nie pomoże w utrzymaniu stanowiska precyzyjna praca na produkcji "tępaki" i "słodkie idiotki" tu nie mają szans. Pozdrowienia dla wpisu od takasobie widocznie zaliczasz się do ekipy "tępaki" lub "słodkie idiotki" i nie pracujesz już. W TC pracuje większość na umowie długoterminowej lub na stałe a co nadgodzin są jak jest sporo pracy a niestety nie zawsze tak jest
1
takasobie 2014-05-30 13:55
do karomierz i be//// umowe dawaja na okres próbny 2 miesięcy.Robisz dobrze a kierownikom od siedmiu bolesći nic sie nie podoba takim nie dogodzisz szkoda czasu na TC mam teraz dużą lepszą robotę nikt nikim nie pomiata nie obgaduja za plecami i mozna sie dogadac z ludzmi a w TC nie ma krzywe spojrzenia fałszywe usmieszki cos ci nie wyjdzie kabluja..Nie dałam sobą pomiatać to nie pracuje już.
1
Tomek 2014-08-07 20:08
Warto oddać cv ? da się zarobić coś więcej niż najniższa krajowa ?
eryt 2015-01-23 15:00
no i mnie też ciekawi ten temat co ddd. Jakby ktoś się skusił napisać to poproszę jeszcze o informacje co do rozmowy kwalifikacyjnej, o co zazwyczaj pytają- bo szczeże mówiąc nie dużo takich rozmów przebyłem w swoim życiu i chciałbym się jakoś przygotować i wiedzieć na co się nastawić. Są jakiej zmiany ostatnio?
:) 2015-02-03 03:57
do eryt dostaniesz na rozmowie test do wypelnienia pod tym wzgledem zatrudniają traktują ludzi jak idiotów nic więcej
Wiara czyni cuda 2015-05-16 13:45
90 procent opinii na temat TC w tym portalu to jakaś fikcja jednego bądź dwóch desperatów, którzy pracowali w TC a swoim brakiem zaangażowania lub niskim poziomem intelektualnym zapewnili sobie " rozstaniem " z firmą.

Załoga TC składa się w 75% z ludzi mających za sobą staż pracy 6 lat bądź więcej - wniosek : JEŻELI BYŁO BY TAK TRAGICZNIE TO NIKT BY TYLE LAT NIE PRACOWAŁ.

Zastanawiam się nad ludźmi, którzy wygłaszają tu swoje nędzne opinie, a zarazem chwalą się że znaleźli lepszą prace itp, itd a mimo to dalej siedzą na tym portalu i śledzą losy firmy - tęsknicie za TC co nie... ?! :)

POZDRAWIAM

PRACOWNIK TC
3
ex-pracownik 2016-09-05 19:58
Nie
automatyk pomiarowiec 2016-09-11 13:28
Słyszałem że obecnie szukają automatyków na handlowców bo uruchamiają sprzedaż w Polsce. Wie ktoś co oferują? zastanawiam się nad złożeniem CV. Pracuję w handlu w podobnej branży i zastanawiam się czy warto?
automatyk pomiarowiec 2016-09-12 06:49
Umowa o pracę jak Cię zatrudniają to musi być ... rozumiem na początku okres próbny a później to choćby terminowa ale umowa. Chyba że oczekują własnej działalności. Noem a zarobki jakie dla handlowców? Jakiś program ich wynagradzania?
automatyk pomiarowiec 2016-09-14 07:21
@Mieczyk możesz coś bardziej konkretnego napisać? Przyzwoite zarobki to dla każdego coś innego. Jakieś szczegóły? Wiesz dla jednego 1500zł na rękę to szczyt marzeń a dla drugiego 2500zł na rękę to śmiech na sali. To że firma jest dobra i gwarantuje przyzwoite zarobki ma się nijak do powyższych komentarzy obecnych i byłych pracowników firmy. Szczerze jest tyle ofert na rynku, że pakować się w jakieś ewentualne niejasne układy w firmie to nie moje marzenie. Wiem że ludzie różnie piszą ale zawsze w każdej krytyce prawda jest gdzieś po środku. Decyzja będzie należała do mnie ale przed rozmową kwalifikacyjną warto się przygotować ;) choć wiem że pewnie kierownictwo tej firmy też czyta te komentarze ;)
2
hjbdij 2016-09-15 22:57
@ mistrz - szkoda, bo miałam cicha nadzieje, ze uda sie tutaj choć troche lepiejn zarobić. Szukam dalej
podziemna kejti 2016-12-04 16:35
Nie warto sobie zawracać głowy TC, naprawdę znajdziesz lepsze prace, w TC stracisz nerwy i zdrowie i dostaniesz za to stypendium (tak się tam nazywa pensja). NIE WARTO.
6
HmmmNWM 2017-01-09 20:43
1. Kim ty jesteś aby obrażać osoby uczciwie pracujące ?
2. Jeśli coś ci się nie podoba to nikt nie karze ci tam pracować .
2
Marcin 2017-01-12 23:01
Kierownicy i kierowniczka i szefa jest super dzięki jej mam pracę dziękuję jej że mnie przyjęła i koledzy i koleżanki są super nie wam Bóg i Jezus błogosławi nasza firma jest super ja szefej i kierownikuw warto oddać CV ja jest zadowolony z pracy super fajnie Marcin zawsze rosmiesza i mówi fajne kawały kierownikuw i szefej czeba słuchać nasza firma to jest spolnota i nie pozwolę tak muwic na kierownikuw i szefej i na ludzi będę bronił ich jesteście super kierownikami Marcin i Adrian i Kasia a szefa super dziękuję wam
2
Marcin 2017-01-12 23:23
Marcin od wtyczek lubię was Marcinie i adianie jesteście super kiewnicy i szefowa jest super życzę wam dużo zdrowia uśmiechu radości i ciepła i pokoju i miłości i odpoczynku z Jezusem i Bogiem nasza firma tc Bytom jest spolnota i czeba się spierać i pomagać i miłe muwic słowa cieszę się że jestem z zwami bardzo dziękuję szefej i kierownika za takie miłe przyjęcie do pracy jeszcze raz dziekuje
2
Radosław 2017-02-14 12:29
Byłem kilka dni temu na rozmowie o pracę. Test psychologiczny-24 pytania, później na hali masz obrobić kable, lutować .... Ogólnie duże wymagania za niskie pieniądze, dałem sobie spokój.
Zostaw swoją opinię o T.C sp.zo.o - Bytom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T.C sp.zo.o