brak logo

T.C sp.zo.o

Bytom

Opinie o T.C sp.zo.o

pyta 2010-11-17 10:00
TC Bytom- oddzial angielskiej firmy TC, produkcja czujnikow temperatury, zarobki marne-wymagania duze. ( usunięte przez administratora )Ogolnie- nie polecam.
11
Pracownik 2011-01-24 23:11
Zarobki bardzo marne jak na precyzyjną prace. Zgadzam się z poprzednikiem - ( usunięte przez administratora ). Atmosfery nie ma - LIPA. Nie polecam aczkolwiek pracuję bo lubię.
8
worker 2011-04-15 19:34
najwięcej na wszystkim znali się zawsze pracownicy którzy przepracowali kilka miesięcy i wydawało im się że pozjadali wszystkie rozumy, ale Ty na pewno jesteś The Best ;)
3
elwira10 2011-06-27 06:37
zastanawiam sie nad zlozeniem papierow do firmy TC, mieszkam w Łagiewnikach, jak u was z wyplatami? Sa na czas? Jak z przestrzeganiem BHP i innych tym podobnych? Czy jest jakis zwiazek zawodowy? Jak sie ogolnie pracuje jak atmmosfera w pracy?Z gory dziekuje za odpowiedź
:):):) 2011-08-19 21:00
A mi się podoba bo nic nie robie i dostaje za to pieniądze i może mi kontrakt przedłużą jeszcze.
anonim 2011-09-01 20:34
Skoro jestescie tak wykorzystywani to czemu z Tym nikt nic nie robi?
Nie macie jakiś mozliwosci prawnych? Nie macie związku zawodowego ktory by o was powalczył? W BIEDRONCE tez pseudo szefowie wykorzystywali.
jghkg 2011-09-30 22:07
Tak naprawdę to najwięcej narzekają nie ci którzy tu robią krótko. Najwięcej narzekają ci którzy robią tu najdłużej i wydaje im się że pozjadali rozumy. Wydaje im się że jak mają jakąś funkcję to mogą nic nie robić i nikt tego nie widzi. A w dodatku dziwię się kierownikom że na to pozwalają. No chyba że lubią jak im się w tyłek wchodzi.
ja 2011-10-05 13:06
Wstydzę się, że muszę pracować z takimi ludźmi, nie dość, że w pracy nie muszą się przemęczać , mają ciepło i nie leje się na głowę to jeszcze narzekają i zniesławiają innych, przykro to czytać bo przecież nikt nikogo tam na siłę nie trzyma, a to na co sobie ktoś z kierownictwa może pozwolić to nie sprawa zwykłego pracownika, więc weźcie się do pracy bo ostatnio jesteście postrzegani (przez tych,którzy wchodzą na strony opisujące pracodawców) jako lenie, nieroby i chamy a firma jako najgorsze zło. A firma to pracownicy więc sami na siebie piszecie.
1
karomierz 2014-05-29 17:43
Jak ktoś jest daremny to nawet woda święcona mu nie pomoże w utrzymaniu stanowiska precyzyjna praca na produkcji "tępaki" i "słodkie idiotki" tu nie mają szans. Pozdrowienia dla wpisu od takasobie widocznie zaliczasz się do ekipy "tępaki" lub "słodkie idiotki" i nie pracujesz już. W TC pracuje większość na umowie długoterminowej lub na stałe a co nadgodzin są jak jest sporo pracy a niestety nie zawsze tak jest
1
takasobie 2014-05-30 13:55
do karomierz i be//// umowe dawaja na okres próbny 2 miesięcy.Robisz dobrze a kierownikom od siedmiu bolesći nic sie nie podoba takim nie dogodzisz szkoda czasu na TC mam teraz dużą lepszą robotę nikt nikim nie pomiata nie obgaduja za plecami i mozna sie dogadac z ludzmi a w TC nie ma krzywe spojrzenia fałszywe usmieszki cos ci nie wyjdzie kabluja..Nie dałam sobą pomiatać to nie pracuje już.
2
Tomek 2014-08-07 20:08
Warto oddać cv ? da się zarobić coś więcej niż najniższa krajowa ?
eryt 2015-01-23 15:00
no i mnie też ciekawi ten temat co ddd. Jakby ktoś się skusił napisać to poproszę jeszcze o informacje co do rozmowy kwalifikacyjnej, o co zazwyczaj pytają- bo szczeże mówiąc nie dużo takich rozmów przebyłem w swoim życiu i chciałbym się jakoś przygotować i wiedzieć na co się nastawić. Są jakiej zmiany ostatnio?
:) 2015-02-03 03:57
do eryt dostaniesz na rozmowie test do wypelnienia pod tym wzgledem zatrudniają traktują ludzi jak idiotów nic więcej
Wiara czyni cuda 2015-05-16 13:45
90 procent opinii na temat TC w tym portalu to jakaś fikcja jednego bądź dwóch desperatów, którzy pracowali w TC a swoim brakiem zaangażowania lub niskim poziomem intelektualnym zapewnili sobie " rozstaniem " z firmą.

Załoga TC składa się w 75% z ludzi mających za sobą staż pracy 6 lat bądź więcej - wniosek : JEŻELI BYŁO BY TAK TRAGICZNIE TO NIKT BY TYLE LAT NIE PRACOWAŁ.

Zastanawiam się nad ludźmi, którzy wygłaszają tu swoje nędzne opinie, a zarazem chwalą się że znaleźli lepszą prace itp, itd a mimo to dalej siedzą na tym portalu i śledzą losy firmy - tęsknicie za TC co nie... ?! :)

POZDRAWIAM

PRACOWNIK TC
5
ex-pracownik 2016-09-05 19:58
Nie
automatyk pomiarowiec 2016-09-11 13:28
Słyszałem że obecnie szukają automatyków na handlowców bo uruchamiają sprzedaż w Polsce. Wie ktoś co oferują? zastanawiam się nad złożeniem CV. Pracuję w handlu w podobnej branży i zastanawiam się czy warto?
automatyk pomiarowiec 2016-09-12 06:49
Umowa o pracę jak Cię zatrudniają to musi być ... rozumiem na początku okres próbny a później to choćby terminowa ale umowa. Chyba że oczekują własnej działalności. Noem a zarobki jakie dla handlowców? Jakiś program ich wynagradzania?
automatyk pomiarowiec 2016-09-14 07:21
@Mieczyk możesz coś bardziej konkretnego napisać? Przyzwoite zarobki to dla każdego coś innego. Jakieś szczegóły? Wiesz dla jednego 1500zł na rękę to szczyt marzeń a dla drugiego 2500zł na rękę to śmiech na sali. To że firma jest dobra i gwarantuje przyzwoite zarobki ma się nijak do powyższych komentarzy obecnych i byłych pracowników firmy. Szczerze jest tyle ofert na rynku, że pakować się w jakieś ewentualne niejasne układy w firmie to nie moje marzenie. Wiem że ludzie różnie piszą ale zawsze w każdej krytyce prawda jest gdzieś po środku. Decyzja będzie należała do mnie ale przed rozmową kwalifikacyjną warto się przygotować ;) choć wiem że pewnie kierownictwo tej firmy też czyta te komentarze ;)
2
hjbdij 2016-09-15 22:57
@ mistrz - szkoda, bo miałam cicha nadzieje, ze uda sie tutaj choć troche lepiejn zarobić. Szukam dalej
podziemna kejti 2016-12-04 16:35
Nie warto sobie zawracać głowy TC, naprawdę znajdziesz lepsze prace, w TC stracisz nerwy i zdrowie i dostaniesz za to stypendium (tak się tam nazywa pensja). NIE WARTO.
7
HmmmNWM 2017-01-09 20:43
1. Kim ty jesteś aby obrażać osoby uczciwie pracujące ?
2. Jeśli coś ci się nie podoba to nikt nie karze ci tam pracować .
2
Marcin 2017-01-12 23:01
Kierownicy i kierowniczka i szefa jest super dzięki jej mam pracę dziękuję jej że mnie przyjęła i koledzy i koleżanki są super nie wam Bóg i Jezus błogosławi nasza firma jest super ja szefej i kierownikuw warto oddać CV ja jest zadowolony z pracy super fajnie Marcin zawsze rosmiesza i mówi fajne kawały kierownikuw i szefej czeba słuchać nasza firma to jest spolnota i nie pozwolę tak muwic na kierownikuw i szefej i na ludzi będę bronił ich jesteście super kierownikami Marcin i Adrian i Kasia a szefa super dziękuję wam
3
Marcin 2017-01-12 23:23
Marcin od wtyczek lubię was Marcinie i adianie jesteście super kiewnicy i szefowa jest super życzę wam dużo zdrowia uśmiechu radości i ciepła i pokoju i miłości i odpoczynku z Jezusem i Bogiem nasza firma tc Bytom jest spolnota i czeba się spierać i pomagać i miłe muwic słowa cieszę się że jestem z zwami bardzo dziękuję szefej i kierownika za takie miłe przyjęcie do pracy jeszcze raz dziekuje
2
Radosław 2017-02-14 12:29
Byłem kilka dni temu na rozmowie o pracę. Test psychologiczny-24 pytania, później na hali masz obrobić kable, lutować .... Ogólnie duże wymagania za niskie pieniądze, dałem sobie spokój.
3
Majster 2017-03-06 18:45
Widzę, że kolejny raz z rzędu usuwana jest opinia na temat zakładu. Oj jak prawda was tam boli oj jak boli. Jesteście tacy wspaniali? Dlaczego nie obronicie się retoryką tutaj? To jest ta cała demokracja i wolność słowa, portal opiniotwórczy, usuwający negatywne (prawdziwe) opinie o zakładzie. Korupcja? Tak jak z pipem? Wolne żarty.
7
Zuzanna 2017-04-05 09:08
@Majster jeśli jakiś komentarz został zarchiwizowany przez administratora oznacza to, że naruszał zasady regulaminu naszego portalu. Dlatego przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią.
Majster 2017-04-05 19:55
Komentarze absolutnie nie naruszały zasad obowiązującego tutaj regulaminu ani nie obrażały nikogo. Proszę zapoznać się z paragrafami prawnymi na tematy wypowiedzi bo obnaża Pani swoją niewiedzę. Można bardzo prosto sprawdzić czy wypowiedzi były zgodne z regulaminem, ale po co, prawda? Nie zapomnijcie tego komentarza też usunąć.
5
Zuzanna 2017-06-08 11:58
@Majster niestety nie mam dostępu do komentarzy, o których mowa. Jeśli któryś z komentarzy został usunięty niesłusznie to zawsze można zgłosić to do administratora, który podjął decyzję o archiwizacji wpisu z prośbą o uzasadnienie i wskazanie punktu regulaminu, który został naruszony. Kontakt do niego znajduje się w treści regulaminu. Wpisy zgodne z regulaminem nie są usuwane.
Majster 2017-06-22 17:16
Niestety całą Pani wypowiedź jest błędna z założenia. Nie ma Pani dostępu do komentarzy, ale jest Pani Pewna, że naruszają regulamin. Ja używam podobnego argumentu, jestem pewien że nie naruszały w żaden sposób obowiązującego regulaminu. Wpisy są usuwane z innych powodów i dobrze Pani wie o czym piszę, a jeżeli nie, to współczuję niewiedzy.
2
endrju 2017-08-09 14:12
jak tam zarobki wyglądają? jako monter? i na czym dokładniej to polega? lutowanie i takie pierdółki?
zawiedziony 2017-08-25 11:00
Byłem ostatnio na rozmowie tam i szału zarobkowego nie ma ... na początek najniższa krajowa po okresie próbnym 10% premia raz na 3 miesiace.
Zuzanna 2017-09-11 10:08
@endrju czy próbowałeś może aplikować do firmy T.C sp.zo.o? Jeśli tak to podzieliłbyś się informacjami na temat procesu rekrutacji? Jak przebiegła rozmowa kwalifikacyjna? Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie? Czy trzeba mieć duże doświadczenie, aby zostać przyjętym do firmy?
Zostaw swoją opinię o T.C sp.zo.o - Bytom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T.C sp.zo.o