brak logo

Mielewczyk Ubojnia Drobiu

Dzierżążno

Opinie o Mielewczyk Ubojnia Drobiu

placek 2011-06-05 18:34:14
Swiete slowa, a nawet gorzej prawda wyglada. Od dobrych dziesieciu lat ktokolwiek tam pracowal/pracuje moze zapomniec o prywatnym zyciu. Do pracy kiedy tylko zazycza sobie (najczesciej w srodku nocy) i nieczesto po prawie dwadziescia godzin. Wykanczalnia ludzi. Nieszczesliwi Ci, ktorzy tam utkneli i nie maja innych perspektyw w naszej pieknej polskiej rzeczywistosci.
3
ona 2012-01-23 11:48:03
to prawda
ona 2012-01-23 12:04:51
w tej firmie niewolnicza praca brak wolnego dnia w miesiacu ani soboty o ktore walczylismy o chorowaniu nie ma mowy bo po skonczeniu chorobowego wypad z pracy tak traktuja pracownikow placa pani m zrobila zebranie i pytala kto chce wyplate cala na konto ma przyjsc do biura i powiedziec bo czesc idzie do reki
były miewolnik 2012-07-24 20:09:47
wszystko co czytam to prawda. Nie dość że tyrasz po dwadzieścia godzin to jeszcze nie będziesz widział efektów na emeryturze bo część wypłaty w łapę - "a jak się nie podoba to tam są drzwi"
1
2013-09-28 17:52:50
PANI M TRAKTUJE LUDZI JAK PAROBKUW MAJA LUDZIE PSZERWY PO 15 MIN I TYLKO CA CAŁY DZIEN 2 PSZERWY NAJGORSZA FIRNA
2013-09-28 18:02:33
pani m wylozystuje ludzi płaci grasze za taka ciezko prace najlepiej by chciałe zeby pracowac 24 godziny na dobe za marne grasze niema takiej firny szefostwo jest do bani a wszczegulnosci pani m to jest poraszka kto u niej pracuje to wspułczuje wykonczy wszstkich ludzi
2013-10-01 21:45:12
Pani M jest bardzo nieufną osobą,ponieważ nie daje szansy do pracy
ludziom chcącym bardzo pracować.Sama bardzo mało przebywa na hali co w konsekwencji jest niewiarygodne z opinią pani E ,która nieuczciwie podaje informacje dot.wykonywania pracy.Tam szansę do pracy mają osoby wiecznie młode Dziękuję -
gregory 2014-04-07 15:10:22
Własnie poszukuje pracy jako operator linii produkcyjnej, możecie napisać, czy w Mielewczyk jest ok na tym stanowisku, czy ludzie odchodzą?
3
doder 2014-04-13 21:16:47
ludzie odchodzą i przychodza :) praca jest bardzo ciężka jak to w ubojni, więc niektórzy nie wytrzymują
monia 2014-04-23 08:43:12
najgorszy zakład pracy!!! (usunięte przez administratora)
Tereska 2014-05-05 12:27:57
witam ta ubojnia ma bardzo zła opinie ale ta w Kczewie tez jest do bani tam wogule mało płacą
1
germany 2014-08-20 17:11:40
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic po ya tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dorabiaja sie dzieki ludzia i traktuja jak smieci!!!!zygam nimi!!!!!!
2
pracownik 2014-09-08 22:50:22
według mnie jest ok. płacą na czas takie pieniądze na jakie się umówiłem. Praca ciężka ale gdzie w tym fachu pracuje się lepiej.
1
obecny pracownik 2014-12-04 12:36:08
Jeśli szukasz stałej pracy to polecam, ja pracuję tam od kilku lat wynagrodzenie jest zawsze na czas w kwocie nie mniejszej niż była wcześniej ustalona (wypłacają comiesięczne premie oraz "trzynastkę"). Praca jak każda fizyczna jest ciężka, ale w tym zawodzie to chyba norma.
blondi 2014-12-04 13:05:34
Zgadzam się z poprzednikiem, praca jest spoko, szefostwo wporządku- gdy musiałam wziąć wolne na załatwienie czegoś to nigdy nie miałam problemu. Jeśli chodzi o wynagrodzenie zawsze jest na czas a nawet przed czasem. Pracuje tu już kilka lat. Musze przyznać, że na początku było ciężko (trafiłam na okres świąteczny) ale wszystko to kwestia przyzwyczajenia. Pod koniec tygodnia człowiek jest co prawda zmęczony i nie ma czasu na nic. No ale w końcu są wolne wszystkie soboty i niedziele wiec jest i czas na odpoczynek.
1
Adam 2014-12-10 08:09:34
WItam. Zauważyłem, że (usunięte przez administratora)dosyć często zamieszcza ogłoszenie o zatrudnieniu kierowców. Mam wszelkie potrzebne uprawnienia i poszukuję właśnie takiej pracy. Czy ktoś mógłby przybliżyć jak wygląda tam praca i płaca na tym stanowisku ??? Pozdrawiam
1
Pati 2014-12-31 16:35:53
pracuje w innej ubojni drobiu już kilka lat ale słyszałam że w rzeżni Mielewczyk można więcej zarobić interesuje mnie stawka godz. potrafię i to dobrze pracować na każdym dziale.Czy ktoś mógłby mi napisać coś natemat stawek???
4
człek 2015-03-27 20:11:05
Witam

Widziałem gdzieś informacji że szukają pracowników do nowego zakładu w Gowidlinie. Dajcie znać ludziska ile można zarobić w zakładach Mielewczyka? Jakie sam tam stanowiska pracy itp.?
Daria 2015-04-08 19:24:21
No własnie czy coś wiadomo jak się tylko dowiedziałam że będą przyjmować do pracy w lipcu
Mama 2015-04-28 11:34:28
Podobno składa się CV i ma się szkolenie. Jaka pensja? nie wiem. Praca po 8 godzin,soboty chyba też. Ubojnia rusza w lipcu. Dojazd no własny bo PKS nie jeździ.
Moze wypowie sie ktos kto ma szkolenie czy sie cos zmienilo. Moze te słowa ze praca 8 godzin to tylko dla ZACHETY MÓWIA aby isc do pracy
Miodek 2015-05-12 09:57:32
Biorąc pod uwagę tego rodzaju ortografię i brak interpunkcji, w takich wypadkach na internet powinno być wydawane pozwolenie - jak z prawem jazdy.
robson 2015-07-14 15:15:41
Napiszcie już w końcu o tych zarobkach, jakie tam są stawki ?
Kurak 2015-07-17 02:40:50
Miodek to jest forum, nie każdy musi znać, dobrze ortografie.
Tobie potrzebne pozwolenie , na rozum mądralo - nie lubimy głupio mądrych osób , którzy pałają frajerstwem.
1
Ziutek 2015-08-06 10:16:05
pracuje w tej ubojni pare lat i sie w sumie wiele zmieniło przez ten czas, zarobki przyzwoite, nie narzekam, z szefostwem czy kierownikiem zawsze sie można dogadać, w koncu to ludzie. pozdrawiam
kwiatuszek 2015-08-28 19:28:20
jakie są stawki ????
jares 2015-09-04 14:54:35
1o zł na godzinę jak to w całej POlsce
kolo 2015-11-29 09:55:54
tym bardziej że u Mielewczyka pracujesz 14-16 godzin dziennie o 19 kończysz a o 4 zaczynasz to zarobisz , socjalu nie ma , za socjal zrobią imprezę
viks 2015-11-29 15:54:10
Jaki kryzys... Kryzys był po upadku komuny.
wiks 2015-11-29 15:57:22
Szkoda, że ludzie nie otrzymują premii w nowym zakładzie. Bardzo by motywowała.
1
anonim 2015-12-10 07:52:11
Zdołać by zdołała.Pewnie jak tego nie zrobi to ludzie będą wątpić
llooll 2015-12-19 13:30:16
nikomu nie polecam nawet największemu wrogowi.
masakra człowiek jest śmieciem.
anonim 2015-12-29 18:22:16
nie będzie dobrze. zero socjalu, zero premii, zero życzeń na święta, zero motywacji.chciwość nie zna granic. przykre.
anonymus 2016-02-03 13:51:39
praca w
Kawle Gowidlino nie byłaby zła, gdyby nie nowa brygadzistka.pani K. nie rozumie ludzi kiedy są chorzy i źle ich traktuje. nie mają wyjścia i idą na chorobowe bo jak mają iść do lekarza, jak nie chce zwolnić pół godziny przed końcem pracy.ludzie wątpią i praca staje się przez to ciężka.
12
kurczak 2016-03-02 01:25:08
Cześć
Powiedzcie , czy to prawda , że pracuje u was pan Tomasz B.
Jakiś czas temu miał zaczynać u was prace jako kierownik jak tak to podajcie nam jego numer telefonu - to był najlepszy szef z jakimkolwiek pracowaliśmy.
Potrzebujemy z nim kontakt , może ma prace do nas a z nim to sama przyjemność jest nas 9-ciu i wykrawamy ręcznie z linii stork bez automatów - musimy z nim pogadać o przyjęciu Pozdrawiamy Sławek i reszta
2
Pracownik 2016-04-13 23:55:29
A można więcej informacji? Tak pracuje u nas. TPotrzebujem do pracy osób zaangażowanych, chcących się rozwijać ,. Firma mielewczyk daje szansę osobom chętnym do współpracy na zdobycie dużego doświadczenia i rozwoju w branży.
KURCZAK 2016-04-19 09:31:44
Cześć
Pracownik sprawa pilna , proszę poproś Tomka o numer telefonu .
Powiedz ,że Sławek i reszta ekipy potrzebuje kontakt z nim nie mamy kompletnie namiarów na niego. On bedzie wiedział od razu o kogo chodzi , mamy czas do końca kwietnia , jesteśmy w kraju a dzwoniliśmy do zakładu to mówili,że nie pracuje u was dziwne - w każdym razie będę dziennie na stronie czekał na odzew pozdrawiam.
robo123 2016-07-18 11:45:56
Hej nie wiem co tutaj piszecie, ale atmosfera w firmie jest bardzo dobra a zwłaszcza jeżeli chodzi o nowy zakład w Kawlach. Młoda ekipa, można dobrze zarobić .
1
robo123 2016-07-18 15:17:07
@zdzih Ja mam 2000zł na rękę plus 200-300 stówki premii jak nic nie odwalisz, no i oczywiście sporo nadgodzin w miesiącu. Często kręci mi się blisko 3 na łapkę. A do roboty szukają.
2
robo123 2016-07-18 15:17:51
@zdzih Ja mam 2000zł na rękę plus 200-300 stówki premii jak nic nie odwalisz, no i oczywiście sporo nadgodzin w miesiącu. Często kręci mi się blisko 3 na łapkę. A do roboty szukają.
robo123 2016-07-19 09:14:36
z tego co wiem to poszukują na różne stanowiska, ja złożyłem CV na portierni i oddzwonili, a znajomy wysłał meilem.
Pracownica filetowania 2016-07-19 16:44:07
Dziwię się opiniami innych ludzi. Pracuje w tej firmie na linii filetowania od początku istnienia firmy w gowidlinie i widzę jaka jest różnica od początku a teraz. Prac nie należy to lekkich ale jeżeli ktoś chce pracować i zarobić to nie ma żadnego problemu. Do stałej stawki zawsze wpadnie parę stówek z premii i też dorabiam sobie nadgodziny na innym dziale. Jeżeli komuś zależy na pracy to nie ma problemu. Zła opinia jest pewnie spowodowana przez tych pracowników którzy chcieli dużo zarobić a mało się narobić .
1
Pracownica filetowania 2016-07-19 18:52:47
Praca dwu zmianowa, jeżeli pracujesz na pierwszą zmianą to od wtorku do soboty od 6:00 do 14:00, druga zmiana zaczyna od poniedziałku do piątku od 14:00 do 22:00 ( więc co drugi tydzień masz trzy dni wolnego sobotę, niedzielę i poniedziałek ;D ), zdażają się nadgodziny.
jeżeli ktoś chce zarobić to fajnie że są nadgodziny, dodatkowo zawsze jest premia więc mi się wypłata zgadza :D
Nie powiem na filetowaniu nie jest lekko ale jeżeli ktoś przyszedł pracować i zarobić bo ma na utrzymaniu rodzinę to firma da zarobić.
W zakładzie zaczynają być zmiany na plus dla pracownika bo pracuję od początku więc widzę że się starają oby tak dalej
3
Kurczak 2016-08-25 21:48:50
Pracownica fileta - to nikt inny jak Malwina :)
1
pracownik 2016-09-22 22:33:15
firma przez cały czas prowadzi rekrutację na pracowników produkcyjnych jak i mechaników. Zachęcamy do składania CV na adres kadry@mielewczyk.pl
pracownik 2016-10-08 20:32:00
pewnie nie dostałaś pracy i dlatego taki heit. Za dobra byłaś do tej roboty i dlatego jej nie dostałaś - żart!!.
Ja pracuję już jakiś czas wszystko na co się umówiłem dostaję kasa na czas -- polecam gorąco
2
nowy 2016-10-18 19:30:59
jeśli poszukujecie pracy to poszukajcie ich strony oficjalne . tam jest dużo ofert pracy :)
dziena 2016-10-18 19:32:51
Faktycznie @nowy na ich stronie internetowej jest kilka aktywnych rekrutacji. Widzę, że w Gowidlinie poszukiwany jest pracownik na stanowisko specjalista do spraw sprzedaży. Czy można liczyć na umowe o pracę?
nowy 2016-10-26 12:50:55
wszystkiego się dowiesz n rozmowie
Marcin 2016-11-25 11:07:42
Polska kapitalistyczna mentalność - "wszystkiego się dowiesz na rozmowie". Bo żaden rekrutujący mądrala nie zdradzi tajemnicy zakładowej czy umowa o pracę, jaka stawka itp. Niech przyjedzie, zobaczy się czy można mu bajery nawciskać, czy nie za mądry, czy nie ma zbyt dużego doświadczenia, czy się nada w nasze środowisko. Szuka pracy, nic nie robi więc ma czas - może przyjechać - co my będziemy takie poufne dane w ogłoszeniu czy przez telefon podawać... Typowa polska zaściankowa mentalność. Za mało jeszcze widzieliście by szanować czas poszukujących pracy.
Pięknego i naturalnie słonecznego dnia
1
Zostaw swoją opinię o Mielewczyk Ubojnia Drobiu - Dzierżążno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mielewczyk Ubojnia Drobiu