brak logo

O.S.P.R.O., spol. s.r.o.

Mladá Boleslav

Opinie o O.S.P.R.O., spol. s.r.o.

anonim 2009-06-13 01:53
Witam wszystkich,przez ponad rok byłem pracownikiem firmy O.S.P.R.O s.r.o.
Firma O.S.P.R.O istnieje od kilkunastu lat była "uśpiona" od 2lat przyjmuja ludzi do pracy jako agencja pracy.Ludzie pracuja po12godin dziennie za 70Kć/h,placa za hotel 1500kć.Szef pseudo firmy O.S.P.R.O nie płaci ubezpieczenia i podatku.To wielkie (usunięte przez administratora),człowiek pracuje cały miesiac bez umowy,a co do wyplaty na koniec miesiaca;jest mocno okrojona!!!!!!
Remigiusz33 2009-10-21 23:48
uwaga rowniez na firme dhd provider. Menager tej firmy i wlasciciel ospro to ta sama osoba.
mio 2009-11-05 11:11
e no bez przesady... w O.S.P.R.O. to fakt.. przekrety na maksa. ale w DHD to nie! DHD to firma ktora zatrudnia ludzi dla TPCA... a toyota nie pozwolila na okradanie pracownikow jakiejkolwiek agentury.. wiec co do dhd to tu jest naprawde ok!
ale narazie dhd nie ma zadnych przyjec...
kiu 2010-11-10 19:49
Co do firmy, to nie ma czego się czepiać. płacą na czas, do ręki, nie trzeba czekać na wypłatę. ludzie tylko narzekają, że mało zarabiają.... ale to nie prawda. narzekają tylko ci, którzy wcześniej nabiorą dużo zaliczek, a potem jak co do czego, to rzeczywiście w dzień wypłaty wydaje się mu, że dostał mało.. ale to, że nabrał wcześniej zaliczek, to już się nie liczy...
Koordynatorzy są ok, pomogą w załatwieniu różnych spraw, jeden to nawet ze mną po urzędach latał, żeby załatwić mi kasę na dzieci.
moja ocena... 5/6
2
Pracujacy 2015-09-20 10:29
Witam
Pracuje w firmie Ospro cz okolo 3 miesiecy, i ja nie widze z nimi problemow, tak jak bylo wszystko omowione na rekrutacji tak jest, z pannem z ktorym rozmawialem na poczatku przez telefon mowil mi bym sobie godziny pracujace spisywal na kartce bym wiedzial ile przerobilem, wiec dostaje tyle ile przerobie za kazda godzine mam 90kc. Co do umowy to fakt troche [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umowa na 12 miechow na umowie 9200kc a reszta w dietach ale tak samo to dziala w polsce. A co do tych zaliczek to wlasnie ludzie nie mysla nabiora zaliczek co tydzien a pozniej zdziwieni ze zaliczki im sie odejmuje od wyplaty. Praca ogolnie prosta.
pracoholik 2015-09-30 10:28
Siema

Z tego ci widze to ze sa dwie firmy ospro ja aktualnie pracuje w firmie OSPRO MB nie wiem jak inni zarobki spoko pracuje przy siedzeniach samochodowych czasami jest urwanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale jak w pracy. 2,500 mam jak przerobie caly miesiac i nie biore zaliczek. pozdro 600
Piotrek 2015-10-22 17:59
Jedzie ktoś 28? Dziś dostałem telefon ze 28 mam się wstawić w MladaBoleslav – Biuro OSPRO, ul Čechova o godzinie13 praca w Magna automotiv Liban ktoś coś może napisać?
1
Oskar 2015-10-27 15:24
Piotrek dodaj mnie na Fb. Ja również mam się stawić w MladaBoleslav jednak ja wybrałem termin na 3 listopada.
Oskar 2015-10-27 15:27
Jeżeli ktoś jedzie do MladaBoleslav na 3 listopada to proszę o kontakt. e-mail: oskarprojekt@gmail.com lub https://www.facebook.com/oskar.kruk.1
pracoholik 2015-11-09 10:00
@Natka chyba nie doczytałem ;p chyba druga firma się otworzyła o podobnej nazwie by ludzi zabierać. Ja polecam OSPRO MB a jak każdy sobie wybierze to jego brocha.

Pozdrawiam pracoholikow z czech :D:D:D:D
anonim 2016-02-04 20:10
(usunięte przez administratora)
Grupa ma na celu pomoc osobą które pierwszy raz wyjeżdżają do Czech i szukają porad w wyznaczonych przez siebie lokalizacjach.Znajdziesz tutaj realne opinie ludzi którzy przepracowali swoje,pracują dalej i mogą dobrze uargumentować swoje zdanie.
Wolf 2016-07-22 13:56
Dokładnie tak jest . Pracuje rok i sobie chwalę . Jak chcesz pracować to zarobisz 2x więcej niz na adekwatnym stanowisku w Polsce
Mariusz 2016-08-30 12:02
OSPRO,nie polecam. Tragedia. Zakwaterowanie po kilka osob w celach bo imaczej tego okreslic sie nie da. Nakladaja roznego rodzaju pokuty. Ja dostalem kare za to,ze pralem recznie majtki. Uslyszalrm,ze mam kupowac pranie w recepcji. Kradna,syf,ludzi traktuja jak bydlo. Masakra.Dno.
2
Brian1979 2016-09-28 12:03
Ktoś się wybiera do Lipovki? :)
Marek 2016-10-04 17:14
Aktualnie pracuję pod ospro w Mlada Boleslav jako operator wózka. Stawka 100kc/h plus małe premie. za 230h dostałem 26 000 koron. normalnie zarobki po 16-18 tyś. Uwaga na hotel pracowniczy w Kosmonosach to zbiorowisko patologii agentura ma drugi hotel w centrum na dobrym standardzie ale trzeba sobie zasłużyć (pracować a nie chlać) Koordynatorzy spoko. Dobra agentura by zacząć pracować.
szatan 2016-12-15 07:14
Huja prawda .walcie się na ryj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z agentury
jaro 2016-12-16 16:56
Pracowalem w lipovce przy zderzakach duzo godzin to zarobisz,ugodzili mnie nozem na hotelu na chorobowym koordy ator David wyzucil mnie z hotelu i powiedzial ze tu juz pracy dla mnie nie ma do teraz nie rozliczyli sie zemna.Nie polecam mafia polsko czeska.Chwala ci co im wodke z polski daja
Adik Zdolny Śląsk 2017-01-23 11:13
Jeżeli chodzi o Liban jest całkiem w porządku, pracowałem tam 3 miesiące i atmosfera oraz rodzaj wykonywanej pracy są naprawdę dobre. Nasz polski przedstawiciel dba o pracowników, więc nie ma mowy o jakiś uchybieniach typu brak zaliczki. W "Antolin" w Libaniu jest też Słoweńska część pracowników co sprawia, że atrakcyjność pracy nabiera kolejnych atutów, oczywiście jeżeli lubimy kontakt z obcą cywilizacją ;) Pozdrawiam
Szatan 2017-02-04 15:16
Lipa lipa lipa.Ludzie nie wierzcie w te opinie bo je pisza koordynatorzy lub ich przydupasy konfidenci i lamusy.A prawda jest taka że jak nie podporzadkujesz się koordynatorowi to będą wam robić pod górę.Tam tylko pracują woly robocze i lamusy do tego jeszcze kapuja.To są nie udolni ludzie którzy myślą że tam zrobią kariere.
2
Pat 2017-02-04 15:29
Szatan masz rację pracowałem w lipowce lipa dają pokuty za byle co i oszukują na wypłacie.Dla nich jest tylko ważne żeby dochody pzynosic a tobie dają ochlapy i żadnej normalnej opieki medycznej a o wolnym można zapomnieć a jak nie pójdzie się na nadgodziny to potem robią pod górę ze wszystkim.
2
Szatan 2017-02-04 15:42
Jaro masz rację to są oszusty i bandyci może w końcu ktoś się weźmie za to ospro bo tam są łamane prawa pracowników,a oni będą tak robić dopuki im się w końcu ktoś do nich nie dobierze.Do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nędzy ze jeszcze się za nich czeska skarbówka nie wzięła to szok!!!!!!!!!!!!!!
2
Michal 2017-02-04 16:12
Zgadzam się ze złą opinią byłem w lipovce w tamtym roku i szybko wróciłem do Polski tam wogole koordynatora nie obchodzisz czy jesteś chory czy nie tak mosisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak oni chcą,co chwilę ktoś nie przychodzi do pracy i żeby zapchac stanowisko to ci karza przyjść na nadgodziny za kogoś.Dodatku nie ma placonego tylko normalnie a ty głupi jeleń jak się nie postawisz to jeszcze na swoją zmianę musisz iść i tyrac.Oni na pewno mają profit od Magny a ty zero tylko tyle co przerobisz więc nie dziwne że ludzie mają ich dosyć.A tak wogole to czemu wypłat nie chcą przelewać na konto?Dziwne!!!!!!!!!Bo normalne ze stoi za tym jakieś ich oszustwo Szwabia każdego bez wyjątku.Ospro było kiedyś zawieszone i znowu chyba domagają się tego,mam nadzieję że czeska skarbówka się za nich w końcu weźmie
Radi 2017-02-04 16:37
Zgadzam się z wami panowie oni tylko szukają jeleni do pracy i nabijaja sobie konto a głównie Paweł Nowik .Mają jeszcze inne agentury uważajcie bo będziecie robić na nich a nie na siebie.Szokkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!! W Polsce coś takiego by nie przeszło już a tam robią co chcą.Ukraińcy się już buntuja a my mamy zapiepszac za ich frajerskie grosze???Do BANI z nimi szukają frajerów. OSPRO NAJGORSZE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to co w spółce.
FROLIŚ 2017-02-19 14:49
WITAM WAS MA KTOŚ Z WAS NUMER DO OSPRO ALE DO POLSKIEGO ODDZIAŁU
Gucio 2017-02-25 19:58
I sie zgadzam z wmi ja praciwalem w ospro w turnovie moj kordynator lukasz suchanic to wielki zlodziej wpierdolil sie na stanowsko kordynatora gruby skurwysyn tylko zatrudnia osoby do pracy ktorzy musza pracowac po 12 godzin a jak odmowia to zastrasza ich zwolnieniem z pracy akbo pokuta i to jest normalne a po drugie co przychodzi do wyplaty to okazuje sie ze sa na 0 juz mnie oszukali po raz drugi i tylko to sie nadaje do prokuratury bo tak nie moze byc zeby ludzi okradali i wykorzystywali za darmo
1
Gucio 2017-02-25 19:59
I sie zgadzam z wmi ja praciwalem w ospro w turnovie moj kordynator lukasz suchanic to wielki zlodziej wpierdolil sie na stanowsko kordynatora gruby skurwysyn tylko zatrudnia osoby do pracy ktorzy musza pracowac po 12 godzin a jak odmowia to zastrasza ich zwolnieniem z pracy akbo pokuta i to jest normalne a po drugie co przychodzi do wyplaty to okazuje sie ze sa na 0 juz mnie oszukali po raz drugi i tylko to sie nadaje do prokuratury bo tak nie moze byc zeby ludzi okradali i wykorzystywali za darmo
Marcin1982 2017-03-20 10:02
siema. powiedz mi jak mam odzyskac kase z ospro ? musze jechac do głównego biura ?
Marcin1982 2017-03-20 10:04
jak odebrac kase z ospro ? w głównym biurze ? napiszcie
Zostaw swoją opinię o O.S.P.R.O., spol. s.r.o. - Mladá Boleslav
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie O.S.P.R.O., spol. s.r.o.