brak logo

O.S.P.R.O., spol. s.r.o.

Mladá Boleslav

Opinie o O.S.P.R.O., spol. s.r.o.

anonim 2009-06-13 01:53:13
Witam wszystkich,przez ponad rok byłem pracownikiem firmy O.S.P.R.O s.r.o.
Firma O.S.P.R.O istnieje od kilkunastu lat była "uśpiona" od 2lat przyjmuja ludzi do pracy jako agencja pracy.Ludzie pracuja po12godin dziennie za 70Kć/h,placa za hotel 1500kć.Szef pseudo firmy O.S.P.R.O nie płaci ubezpieczenia i podatku.To wielkie (usunięte przez administratora),człowiek pracuje cały miesiac bez umowy,a co do wyplaty na koniec miesiaca;jest mocno okrojona!!!!!!
Remigiusz33 2009-10-21 23:48:48
uwaga rowniez na firme dhd provider. Menager tej firmy i wlasciciel ospro to ta sama osoba.
mio 2009-11-05 11:11:21
e no bez przesady... w O.S.P.R.O. to fakt.. przekrety na maksa. ale w DHD to nie! DHD to firma ktora zatrudnia ludzi dla TPCA... a toyota nie pozwolila na okradanie pracownikow jakiejkolwiek agentury.. wiec co do dhd to tu jest naprawde ok!
ale narazie dhd nie ma zadnych przyjec...
kiu 2010-11-10 19:49:10
Co do firmy, to nie ma czego się czepiać. płacą na czas, do ręki, nie trzeba czekać na wypłatę. ludzie tylko narzekają, że mało zarabiają.... ale to nie prawda. narzekają tylko ci, którzy wcześniej nabiorą dużo zaliczek, a potem jak co do czego, to rzeczywiście w dzień wypłaty wydaje się mu, że dostał mało.. ale to, że nabrał wcześniej zaliczek, to już się nie liczy...
Koordynatorzy są ok, pomogą w załatwieniu różnych spraw, jeden to nawet ze mną po urzędach latał, żeby załatwić mi kasę na dzieci.
moja ocena... 5/6
2
Pracujacy 2015-09-20 10:29:07
Witam
Pracuje w firmie Ospro cz okolo 3 miesiecy, i ja nie widze z nimi problemow, tak jak bylo wszystko omowione na rekrutacji tak jest, z pannem z ktorym rozmawialem na poczatku przez telefon mowil mi bym sobie godziny pracujace spisywal na kartce bym wiedzial ile przerobilem, wiec dostaje tyle ile przerobie za kazda godzine mam 90kc. Co do umowy to fakt troche [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umowa na 12 miechow na umowie 9200kc a reszta w dietach ale tak samo to dziala w polsce. A co do tych zaliczek to wlasnie ludzie nie mysla nabiora zaliczek co tydzien a pozniej zdziwieni ze zaliczki im sie odejmuje od wyplaty. Praca ogolnie prosta.
pracoholik 2015-09-30 10:28:07
Siema

Z tego ci widze to ze sa dwie firmy ospro ja aktualnie pracuje w firmie OSPRO MB nie wiem jak inni zarobki spoko pracuje przy siedzeniach samochodowych czasami jest urwanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale jak w pracy. 2,500 mam jak przerobie caly miesiac i nie biore zaliczek. pozdro 600
Piotrek 2015-10-22 17:59:47
Jedzie ktoś 28? Dziś dostałem telefon ze 28 mam się wstawić w MladaBoleslav – Biuro OSPRO, ul Čechova o godzinie13 praca w Magna automotiv Liban ktoś coś może napisać?
Oskar 2015-10-27 15:24:04
Piotrek dodaj mnie na Fb. Ja również mam się stawić w MladaBoleslav jednak ja wybrałem termin na 3 listopada.
Oskar 2015-10-27 15:27:20
Jeżeli ktoś jedzie do MladaBoleslav na 3 listopada to proszę o kontakt. e-mail: oskarprojekt@gmail.com lub https://www.facebook.com/oskar.kruk.1
pracoholik 2015-11-09 10:00:59
@Natka chyba nie doczytałem ;p chyba druga firma się otworzyła o podobnej nazwie by ludzi zabierać. Ja polecam OSPRO MB a jak każdy sobie wybierze to jego brocha.

Pozdrawiam pracoholikow z czech :D:D:D:D
anonim 2016-02-04 20:10:37
(usunięte przez administratora)
Grupa ma na celu pomoc osobą które pierwszy raz wyjeżdżają do Czech i szukają porad w wyznaczonych przez siebie lokalizacjach.Znajdziesz tutaj realne opinie ludzi którzy przepracowali swoje,pracują dalej i mogą dobrze uargumentować swoje zdanie.
Wolf 2016-07-22 13:56:00
Dokładnie tak jest . Pracuje rok i sobie chwalę . Jak chcesz pracować to zarobisz 2x więcej niz na adekwatnym stanowisku w Polsce
Mariusz 2016-08-30 12:02:42
OSPRO,nie polecam. Tragedia. Zakwaterowanie po kilka osob w celach bo imaczej tego okreslic sie nie da. Nakladaja roznego rodzaju pokuty. Ja dostalem kare za to,ze pralem recznie majtki. Uslyszalrm,ze mam kupowac pranie w recepcji. Kradna,syf,ludzi traktuja jak bydlo. Masakra.Dno.
Brian1979 2016-09-28 12:03:06
Ktoś się wybiera do Lipovki? :)
Marek 2016-10-04 17:14:19
Aktualnie pracuję pod ospro w Mlada Boleslav jako operator wózka. Stawka 100kc/h plus małe premie. za 230h dostałem 26 000 koron. normalnie zarobki po 16-18 tyś. Uwaga na hotel pracowniczy w Kosmonosach to zbiorowisko patologii agentura ma drugi hotel w centrum na dobrym standardzie ale trzeba sobie zasłużyć (pracować a nie chlać) Koordynatorzy spoko. Dobra agentura by zacząć pracować.
Zostaw swoją opinię o O.S.P.R.O., spol. s.r.o. - Mladá Boleslav
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie O.S.P.R.O., spol. s.r.o.