brak logo

Infomex sp.z.o.o

Żywiec

Opinie o Infomex sp.z.o.o

Programista 2015-06-29 14:10
Akurat firmę na leśniance to ty szanuj, kolega tam pracuje jako programista i mocno sobie tą pracę chwali.
Mogę wiedzieć na jakim stanowisku jesteś ? W sensie jaki język :)
1
ZYX 2015-06-29 21:27
Rzadko spotykany na firmie, siedzi w drugiej siedzibie głównie, więc na Wesołej spokój - nie ma się co martwić :D

Jarando 2015-06-30 17:04
No to fajnie się teraz macie.
A które to działy zostały przeniesione na Słonki?
XZS 2015-06-30 19:53
Logistyka, SD, Serwis. Reszta po staremu.
Jarando 2015-07-01 11:11
No i chyba TELICO...
dsadas 2015-07-01 22:22
Si senior. :)
xyz 2015-07-20 17:50
Heh, raczej nikt po zobaczeniu nowej siedziby na Słonki nie powie, ze firma się cofa - wręcz przeciwnie. :) Ludzie opiniujący tutaj trochę przesadzają. Troche...nawet bardzo. :) Szefostwo jest bardzo spoko. Trzeba naprawdę się baaardzo postarać żeby wejść im za skórę mocno... Pozdrawiam. :)
2
Yoq 2015-07-30 13:10
Da się tam pracować na pół etatu lub zdalnie ? Chodzi o programistów
x 2015-10-10 20:06
nie pchajcie sie tu, nie warto
4
ktos 2015-10-11 15:11
Prawdopodobnie jesteś tzw. "vickiem" który słynie z tego że gnoi ludzi a sam mówi że on nic złego nie powiedział. Ewentualnie jesteś jednym z tzw " na których trzeba uważać co się przy nich mówi"
Jednym zdaniem - piszesz bzdury kolego drogi.
Pracowałem tam, wiem jak to jest z "dobrą atmosferą"
1
ktos 2015-10-13 16:18
Vicek, każdy już wie jakie błędy robisz podczas pisania. I każdy wie, że to ty piszesz. Poczytaj może WSZYSTKIE posty i spróbuj chociaż zrozumieć o co biega..
To nie jest trudne.
Niech kasa nie przesłania rozumu, to też może się udać. Trzeba tylko chcieć ...
1
DDD 2015-10-31 23:34
Za tą kase lepiej iśc do hutchinsona na linie, przynajmniej nadgodziny/ nocki/ prace w sobotę i niedziele haczinson placi jak kodeks przewiduje.
1
dawid 2015-11-27 14:48
Ten prezes szczotka to jakis mega miglanc nic nie robi jakie wykształcenie nigdzie nic skąd się wziął???niescieronkowie to fachowcy byli vice jeszcze jest w tej firmie??
1
Byly 2015-12-03 16:59
Chcecie konkrety? Proszę bardzo...Nie wiem jak jest na innych stanowiskach (handlówka, programiści), ale dział techniczny ma płace jak dzieci, nie wiem jak teraz, ale niektórzy nawet po trzech miesiącach pracy nie dostawali podwyżki i do mojego zwolnienia lecieli na najniższej krajowej. Obowiązków ciągle przybywało a kasa stała w miejscu, albo nawet i malała (biorąc pod uwagę inflację). Z tego co wiem nic tam się nie zmieniło. Jeśli chcesz zarobić, mieć święta i weekendy wolne to omijaj to miejsce z daleka... Tutaj nikt Cię nie doceni a premia zostanie ucięta za byle głupotę.

PS Fajna sztuczka ze zmianą nazwy stanowiska "Specjalista ds wsparcia pierwszej linii" na "Młodszy administrator". Serio, nie dajcie się nabrać. To zwykły helpdesk. ;)
8
Jarando 2015-12-08 16:29
W czasach, kiedy ja ciężko pracowałem w INFOMEXIE, okres próbny miałem przez miesiąc, po czym podpisałem kolejną umowę na czas nieoznaczony z wyższą o kilka stówek stawką miesięczną.
Nie mniej przez okres ponad 3 lat pracy w INFOMEXIE, żadnej kolejnej podwyżki nie dostałem, chociaż po pewnym okresie pracy, zacząłem przytulać jakąś tam premię kwartalną.
1
kiedyśSDiNOC 2015-12-09 18:21
No właśnie o to chodzi że po 3 miesiącach raczej nie dostaniesz, po roku już można się śmiało ubiegać i dadzą Ci 50zł :D tam jest minimum krajowe, maksymalnie dostaniesz 1500zł, ale na to raczej nie ma za bardzo co liczyć, ludzie po 2 latach nawet tyle nie mieli. To jest dobra firma jako agencja pracy tymczasowej, zobaczysz co się z czym je, jak co wygląda w takich firmach, zdobędziesz troche doświadczenia no i dalej w świat. To najnowsze ogłoszenie o pracę to zwykły helpdesk, jako młodszy admin będziesz mieć tyle co wiedzieć kiedy i komu zgłosić bo dostępu do niczego nie dostaniesz i tak. Z resztą nie warto pokazywać że się coś więcej umie bo tylko obowiązków dowalą a kasa ta sama.
2
kiedyśSDiNOC 2015-12-11 07:58
Jarando a na jakim stanowisku i w jakich latach pracowałeś? Bo jeżeli na SD to jesteś chyba jedyną osobą która taką podwyżkę dostała. Premie aktualnie ubijają komu się da, firma się przecież rozwija kosztem pracownika :)
1
Jarando 2015-12-12 00:25
Specjalista ds. Instalacji Niskoprądowych
obserwator 2015-12-12 14:18
Jestescie informatykami a zarabiacie jak sprzątaczki
2
ABC 2015-12-20 21:51
Hehe, ciekawe od kiedy ludzie na SD mają ponad 2k na ręke. Chyba w dwa miesiące.
były pracownik 2016-01-14 23:35
Chyba mowa o 2000 brutto - bliższe prawdzie
byly 2016-01-16 20:26
Zwolniłem się z tej firmy, poszedłem do innej pracy i...nie wiedziałem, że w pracy może być tak przyjemnie i że można dostać pieniądze za nadgodziny w firmie
4
były pracownik 2016-01-21 17:31
Odpowiednia dla młodych, zgadzam się. Stary nie będzie robił za taką jałmużnę
2
Stefan 2016-01-22 04:16
A od kiedy płacą za nadgodziny? Od kiedy jest kierownik z wąsem? Może kiedyś miał jak był w MON.
śmieszek 2016-03-12 21:17
tak, nadgodziny są płatne zwłaszcza jak jesteś w delegacji :) znaczy płacisz swoim zdrowiem, nerwmi itd...
3
STARY 2016-03-16 20:41
HA,HA...słyszałem że teraz pracujecie dłużej o pół godziny czyli macie mniej niepłatnych nadgodzin.. no pozazdrościć
2
Jarando 2016-03-27 19:40
Teoretycznie nie ma ludzie nie zastąpionych, ale Pawełka trudno będzie zastąpić.
4
biznes 2016-03-28 13:49
Kochani pracownicy jeżeli chcecie zarobić więcej niż obecnie macie takie główne możliwości.
1)otworzyc biznes w kilka osób z infomexu (np spółka pracownicza) i mając wiedzę o klientach i zleceniach możecie pokazać swoje możliwości tym samym konkurując.dogadajcie się hanlowcy i techniczni, ewentualnie podzielcie się na odważniejszych którzy zaryzykuja kasę i zatrudnicie innych pracowników infomexu. Jak jesteście młodzi to tym bardziej powinniście próbować swoich możliwości !, chyba że jesteście już starsi i czekacie aż okres ochronny przed emeryturą was obejmie.Kwestia tylko czy potraficie się dogadać między sobą, a nie jak to polacy .....
Poczytajcie jak zakładane były biznesy w latach 90 i późniejszych :)) nie wiem jak infomex powstawał ale ta zasada dotyczy wiekszości firm w polsce.
2)zatrudnić sie w infomex na 6 miesiecy -dotyczy to młodych i mając wpis w cv wysyłać do innych firm z branży ale np w innym mieście.Warszawa,wrocław, inne miasta oferują inne stawki.
3)Iśc po podwyzkę jak infomex wygra jakiś przetarg wtedy jestescie potrzebni (oczywiście najlepiej wtedy dogadać sie z innymi tak aby być solidarnym) bo jak sie zwolnicie i nie ma was kto zastapic to infomex zaplaci kary).
3)Iść po podwyżkę jak się ma inną pracę za wyższą stawkę wtedy właściciel bedzie widział że jesteście poważni (prawda jest niestety brutalna dopóki siedzicie cicho znaczy ze jesteście zadowoleni)
4)podejsc do pracy tak: robię swoje, a na boku dorabiam sobie np zleceniami. jak infomex nas zwolni mamy inne zrodlo zarobku.Czyli jak w komunie plus taki że zachowujemy zdrowie,nerwy i szacunek.
5)Infomex poto zatrudnia pracownikow aby w razie waszego zwolnienia miec kogo obsadzic bo jak nie obsadzi to placi kary !
6)szukajcie miedzy soba zaufanych ludzi tylko tak stworzycie sobie zespol ktory albo solidarnie wywalczy podwyzkę albo stworzycie wlasny infomex
7)Aha kochani pamietajcie nie bojcie sie wysylac cv do innych firm oraz gromadzic srodkow finansowych np na 6 miesieczny w razie zwolnienia. Jak nie macie kasy to jestescie niewolnikami !!!. Zauważnie pracodawca szuka pracownikó to wy też tak samo szukajcie zleceń i pracodawców. Znacie to przysłowie o kocie i dziurze :)
8)najwazniejsze bądzie konsekwentni i pamietajcie na help desku,czy innym technicznym dziale szybko was zastapią to samo tyczy sie handlowców i generalnie wiekszosci pracowników poza dyrektorami najwyzszego szczebla !.
Róbcie swoje a myślcie swoje nie pokazujcie prawdziwego oblicza właścicielowi czy jego zaufanym ludziom. Miejcie swoich zaufanych ludzi i przyjaciół w firmie i poza nią.
9)musicie budowac poduszke finansowa na 6 miesiecy w razie zwolnienia (każda firma może was zwolnić nieważne ile umiecie,jak sie angażujecie w pracę,ile serca wkładacie,czy kombinowaliście czy nie).Szef mało który powie przełożonemu czy właścicielowi że dany pomysł nie jest jego a swojego podwładnego !
10) Jezeli bedziecie pracowac w jakieś korporacji dużej) najwazniejsze to umiejetność mówienia NIE poparta argumentami w internecie są materiały jak się pracuje w różnych firmach posłuchajcie tych ludzi.
11)Nie bójcie się chwilowo jak was zwolnią podjąc innej pracy dopuki bedizecie upierać się ściśle przy danym stanowisku np handlowiec czy modne określenia business manager :) to jesteście mocno ograniczeni.
12)uwaga do handlowców to najbardziej niewdzięczny i ryzykowny zawód. Powiedziałbym tylko desperaci się go podejmują !
Kiedyś pracowałem na etacie i przekonałem się ze etat nie gwarantuje bezpieczenstwa.
pozdrawiam was serdecznie ja pracuje tylko dla pieniędzy i jestem gotowy podjąc różne prace w różnych miejscach i na kontraktach a nie tylko um o pracę i naprawdę czuję że właściciele rozmawiają ze mną jak z równym.Czuję sie wolny i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szczęśliwy. Przekażcie i pielęgnujcie te zasady dla innych pracowników przede wszystkich przyszłych.
Jarando 2016-03-28 19:24
Podobno nie ma ludzi niezastąpionych, ale na miejsce Pawełka trudno będzie znaleźć godnego następcy.
3
hahaha 2016-04-25 20:11
Młodzi, naiwni :)

Omijać szerokim łukiem.
2
byłem widziałem zbankrutowałem 2016-05-08 06:38
Znając Infomex to głodowych.
5
lol 2016-06-03 08:10
dostaniecie 1300 na reke :D
2
szybka wrzuta 2016-06-04 00:35
spędziłem w tej "pracy" 2 lata. To było najkoszmarniejsze doświadczenie w moim życiu zawodowym. Jałmużniane zarobki, podłe podejście do pracownika, "ściany" mające uszy, równanie wszystkiego w dół, brak możliwości rozwoju.
Każda próba wykazania się, zrobienia czegoś dla firmy kończyła się infantylnym punktowaniem i gnojeniem pracownika. Niesłowny zarząd i przełożeni.
Tu, na tym forum jeden z orłów z "kadry decyzyjnej" pochwalił się tekstem w deseń "czy miałeś cywilizowane traktowanie w umowie". To chyba mówi wszystko o tych ludziach.
Z korporacją ta firemka nie ma nic wspólnego.
Omijać szerokim łukiem. Nawet świeżo po studiach i bez doświadczenia.
13
młodzi naiwni bez pomyslu na siebie 2016-06-16 13:27
Ta firma to ani dla doświadczonych ani dla młodych,właściwie to dobra dla desperatów lub nie mających pomysłu na siebie.Dlaczego ?
-młody nie znajdzie tu dobrej metodyki pracy,organizacji,komunikacji i jasno określonych zadań,jeśli będzie na tyle bystry to dowie się co nie co o technologii nic więcej. doświadczenia zdobyte w tej firmie nijak nie maja się do oczekiwań w innych firmach wiec po prostu lepiej od razu zaczynać w innych firmach w innych miastach.
-starszy i bardziej doświadczony -wiadomo pieniądze
-mogę polecić tą firmę zamiast iść wojska wiadomo teraz młodzi nie mają co z sobą zrobić to niech lepiej się zatrudnią w jakieś firmie niż żadnej

pozdrawiam wierzących że zrobią tu karierę i bezpiecznie przeczzekają na umowie o pracę
6
Błażej 2016-07-06 16:05
Spora rotacja handlowców i programistów, otwierane oddziały w Gdyni i Krakowie już zamknięte. W centrali już wcześniej atmosfera była duszna, ale ostatnio również w oddziałach czystki. Niektórzy zostali wyczyszczeni a inni sami się ewakuowali. Stąd ciągłe poszukiwania nowych pracowników na Pracuj.pl i LinkedIn. Praca dla ludzi o silnej odporności na stres. Nie oczekuj stabilizacji, bo czegoś takiego tutaj nie ma.
3
Lokomotywa 2016-08-05 12:15
Firma jest ciekawa, ma fajny pomysł na biznes. Niestety rzeczywistość rozczarowuje. Rozmowa kwalifikacyjna a początek pracy to dwa różne światy. Umowa o pracę czy B2B nie gwarantuje niczego włącznie z pensją. Dodatkowo pracownicy są traktowani przez zarząd jak US traktuje wszystkich podatników - wszyscy są potencjalnymi złodziejami i nikomu się nie chce robić. Na koniec dodam, że jak się pomylisz to płacisz za błędy z własnej pensji. Warto wiedzieć, bo w sytuacji kryzysowej nikt Ci nie pomoże, a ściany mają "ogromne uszy" i lepiej się nie denerwować.
2
ad vocem 2016-09-02 22:08
Firma taka jak wszystkie z nasyconej branży IT. Nowemu handlowcowi nie pokaże jak z sukcesem sprzedawać, ale oczekuje że to handlowiec będzie Mesjaszem uzdrawiającym firmę. Ma dostarczyć nowych klientów z poprzedniego miejsca pracy, "wprowadzić nowe pomysły" czyli wyciągnąć z poprzedniego miejsca otwarte projekty. To naprawdę nic pomysłowego i nie zgadzam się, że "Firma jest ciekawa, ma fajny pomysł na biznes". Jest taka sama jak setki innych szukających swojej niszy w IT. Akurat coś dłubią w Data Center, ale w Polsce konkurencja duża a na Zachodzie tańsze ceny podobnych usług, więc różowo dla handlowca nie jest.
Jak masz fajny pomysł na biznes, weź dofinansowanie i załóż własną działalność, a nie zarabiaj dla kogoś. Jak pracujesz w konkurencji i jest jako tako, przechodzić nie warto. Jak nie masz pracy, oczywiście warto się zahaczyć.
3
tr32 2016-09-04 00:30
Jeśli będziecie szukać nowych pracownikow to będziecie tez zwalniać, bo całkowita liczba musi pozostać na tym samym poziomie...
fgh 2016-09-04 11:12
no ale przecież to nie jest powiedziane ze będzie tutaj jakas rekrutacja w najblisym czasie bo chyba ostatnie oferty jakie się pojaiwly były w lutym dostępne..na specjalsite chyba nie pameitam a nigdy nic nie wiadomo w sumie co się pojawi nowego tutaj
EB 2016-10-31 23:50
I poleciał kolejny, wartościowy Człowiek!!! Mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzi!!!
Jarando 2016-11-01 21:57
Kto tym razem?
IT 2016-12-07 17:31
Cześć, myślę o tym żeby zaaplikować do oddziału we Wrocławiu na specjalistę ds. wsparcia IT, możecie coś więcej powiedzieć o pracy w tym konkretnym oddziale? Jak wyglądają zarobki? Jak wygląda sprawa z umową (w ogłoszeniu piszą o umowie o pracę)? Warto się tam pchać?
Nick 2017-01-10 13:13
Nie warto, bo ta firma nawet rozstać się z wieloletnim pracownikiem nie umie, a co dopiero z początkującym. Zastraszyli takiego starego gościa dyscyplinarką i bidula się zgodził na porozumienie stron. Nie miał pisemnych nagan. Ot nie było już dla niego zajęcia, ale żal było wydać im kilka tys, na 3msc odprawę. To nie było we Wrocławiu, ale przełożony jest ten sam. Koleś został bez kasy z dnia na dzień bo w UP nawet kuroniówy nie chcą wtedy płacić.
5
@IT35,5 2017-01-19 16:57
Kolego @IT. Zgadzam się z Tobą w 100%. Nasz wspólny kolega został potraktowany jak ostatni śmieć!!! Brak mi słów. Osoby wydającej taki werdykt na wieloletniego pracownika nie będę oceniał...nie będę się zniżał do jego podłego poziomu...
3
kam 2017-01-30 18:40
Ta firma to taki typowy PHU "Januszex" z lat 90. Brak tam kultury organizacyjnej, delegowania zadań i odpowiedniego zarządzania. Kadra zarządzająca na słabym poziomie.
Brak możliwości rozwoju, awansu, podwyżki, szacunku do pracownika (zwalnia się tam ludzi na potęgę bez żadnej przyczyny). Firma ze słabym prestiżem, słabo znana na rynku IT, a jako pracodawca nie ma dobrej opinii. Brak jakichkolwiek benefitów, co w dzisiejszych czasach jest co najmniej dziwne. Na niektórych stanowiskach dobrze płacą, a na innych minimalną. Nie polecam.
5
kasa jak ją zarabiać 2017-02-08 12:55
Napiszę teraz dla odmiany co zrobić aby być spełnionym,szanowanym i zarabiającym dobrą kasę w dziedzinie IT (tj stabilnie i powyżej 10 tyś netto na miesiąc) i połączyć życie prywatne z zawodowym , nie stresować że stracę pracę u jakiegoś typowego "Janusza biznesu lat 90tych' lub zmniejszone zostaną moje dochody
Wiele opinii prawdziwych się tu przewinęło o czym świadczy wysoka ilość łapek w górę więc nie zamierzam z nimi polemizować a także sama ich ilość.
Oto moje rady
-czytamy książki im więcej tym lepiej o rozwoju osobistym i zawodowym (np sztuka mówienia "nie",toksyczni ludzi,sprzedawanie samego siebie-wartościowe tytuły są wysoko oceniane np na portalu lubimyczytać.pl )
-rozwijamy się duchowo tj czytam biblie dzięki temu znajduje sens co w życiu jest ważne ,ps nie musimy być moherowym starym dziadkiem czy babką czy nawet wierzącym żęby wiedzieć że (Całe pismo św jest natchnione i służy do pouczania,rozwoju, karcenia itp)
-odpoczywamy pamiętając motto żyję się nie poto by pracować ale pracuję się poto aby zarabiać i aby praca nie pochłaniała nam wiecej niz 9 godzin dziennie
-zadaje sobie pytanie czy ważne jest dla mnie stabilna praca z dobrą emeryturą czas dla rodziny ,czy mam więcej niż 40 lat i nie jestem już młodym gniewnym ?, a taka praca tj stabilna to jest w polsce tylko w budżetówce ogłoszenia o pracę szukać np na stronach poszczególnych urzędów (oczywiście w portalach np infopraca,pracuj.pl-w googlach wpisać "szukam pracy").Branża IT jest dla ludzi młodych takich do 40 tki pracodawcy płacą takim najwięcej, potem wasza wartość jest coraz mniejsza i zostajecie pomijani w awansach premiach i wasze 15 lat w linuxie czy C# jest mało istotne bo i tak technologia sie stale będzie zmieniać a wasze oczekiwania płacowe a co gorsza zdobyte doświadczenie życiowe przeszkadza pracodawcy - więc student tak naprawdę to pożądana tania siła robocza tzw mięso armatnie.
-jeżeli chce zarabiać realną a nie obiecaną przez pracodawcę dobrą kasę ,cenicie sobie konkret a nie zapewnienia o podwyżce , to poważnie biorę opinie ludzi na portalach takich jak ten ,rozwijam na boku własny biznes np robię fuchy zdalnie z programowania czy handluję ,a przede wszystkim rozwijam siec kontaktów i umiejętności miękkich czyli np szukam firm znanych najlepiej zagranicznych mających odział w polsce,korzytam z linkedin jak firma wysyła mnie na szkolenia to przede wszystkim staram się poznać jego uczestników.
-firma może mieć i 500 ludzi ale moja wiedza zależy od jakości tych ludzi tj na ile te osoby pracujące w tych firmach są cenione przez innych czy np udzielają się na forach ,piszą książki,mają tytuły mvp microsoftu,pracują dla znanych firm w działach rozwoju.dobra firma powinna mieć przynajmniej 20 % najbardziej doświadczonych pracowników a nie studentów lub absolwentów.Praca dla takiej firmy moim zdaniem ma sens dla innych to tylko jako przejściowy max 1 roczny epizod.Ludzie doceniani i dobrze opłacani ! przez firmy pracujący w porządnych firmach np google znajdą czas na rozwój dodatkowy i będą się angażować np przez konferencję a firmy januszów biznesu nie mają środków aby płacić ludziom na taką aktywność i nie przyciskać ich obowiązkami do granic możliwości tj czasu 8 godzinnego.
-zmieniam pracę raz na rok max na 2 pamiętając zasadę póki młody to nam siły coś w życiu zmienić (miejsce zamieszkania,otoczenie,umiejętności) jak będe miał rodzinę lub powyżej 40 lat to zmiana jest trudniejsza.
-nie idę na łatwiznę i nie aplikuję do firm tylko w moim mieście oraz nie jestem naiwny aby dołączać do startupu młodych kreatywnych za obiecane ewentualne zyski które w 9/10 przypadkach nigdy nie nastąpią (uwaga dotyczy tylko osób mających np 10 lat doświadczenia jeżeli mamy mniej to sory ale raczej 95/100 przypadków że się nam uda tymbardziej w polsce i obecnych czasach gdzie bardziej określiłbym 5 na 1000 firm coś uzyska i wypłynie z sukcesem )
-przyjmuję zasadę że w tej samej firmie mogą pracować zawsze osoby które miej umieją,mniej się angażują ale są lepiej postrzeganie przez szefa i tylko dlatego zarabiają więcej (słowem umieją sie sprzedać tj posidają lepsze umiejętności miekkie a nie twarde-jak rozwijać umiejętności miękkie odsyłam do książek wspomnianych na początku).
-jeżeli chce zarabiać 10 tyś na rękę na studiach lub po ich ukończeniu to jest to możliwe po prostu szukam ofert na portalach np infopraca,pracuj.pl czy innych filtrujac pod kątem zarobków pomijając "firemki co takich informacji nie udzielają".
firmy aby mniej płacić nie podają zarobków bo liczą że wy frajerzy jesteście tak zdesperowani że to wam bardziej zależy na robicie niż im na zatrudnieniu,a to nieprawda bo wy możecie zmieniać szybko pracę a oni jak nie będę miec ludzi to zapłacą kary z tytułu umów które realizują dla klientów i są uwiązani inwestycjami poczynionymi w firmie tj nie zamkną firmy a wyniosłość i duma wła
kasa jak ją zarabiać 2017-02-08 13:34
Cd dalszy bo ucieło:)

wyniosłość i duma właścicieli przeszkadza im podjąc zatrudnienie u podobnych im januszy biznesu.
-jest tylko 1 moment dobry na podwyżkę w firmie jeżeli robota którą wykonujecie jest taka że ktoś inny tego nie wykona a w branży helpdesk to trudne dlatego nie warto być młodym helpdeskiem bo to kiepska nie szanowana praca i zawsze mało płatna bez rozwoju(Podobnie handliwiec dochodzi jeszcze brak stabilnośći ).rozwiązanie jest jedno zmiana. aby uciec ze stanowiska handlowca czy helpdeska czeba szukac w innej firmie stanowisk wyższych nawet jeśli nie czujemy się mocni kompetencyjnie -to normalne że jak jesteśmy nowi w pracy to nie umiemy dużo to też moment aby zarabiać lepsze pieniądze czyli takie jakie są z góry podane przy stanowisku i ofercie pracy -myślenie że firma mi zapłaci więcej jak będę dłużej pracował i nabywał jest błędne-zapytajcie na portalach ile zarabiają starsi pracownicy względem nowo zatrudnianych .
-branża IT to nie branża sprzątaczek i opłaca się ruszyć tyłek do innego miasta lub wyjechać zagranicę (np w szwajcarii zarobicie 50 tyś miesięcznie przy kosztach średnio tylko raz większych niż w polsce nie wspominając o emeryturze).
-Jest też grupa rozsądnych pracodawców którzy nie zatrudniają osób z it poniżej 5 netto tłumaczac to tym żę zatrudniając sie za mniej gość musi być zdesperowany albo oszust i coś z nim nie tak tj "tego nie wiem ale chyba tym pracodawcom o głowę chodzi tych kandydatów ,i nie mam na myśli bieńkowskiej co wypowiadała się apropo zarabiania"
-robię bufor oszczędności kasy tj na 6 miesięcy (każda firma z różnych przyczyn może zwalniać lub zostać zamknięta,chyba że macie własną)
-nie zatrudniam się absolutnie za mniej niż 3 tyś brutto (nawet jak mam wykształcenie średnie nie mówiąc o byciu na studiach czy po nich ) -taka praca przy obecnych kosztach życia degraduje osobowość i umysł powoduję że mamy utrudnione oszczędzanie i utrudnia nam zmianę pracy widzę po tych komentarzach takie objawy -to tak jak bym szukał desperacko dziewczyny i nawet jak trafiłą by się ona z problemem alkoholowym to bojąc się że zostanę sam do końca życia decyduję się jej poświęcić czas.tak to prawda pracując dla jakiejkolwiek firmy tracicie wasz cenny czas który możecie poświęcić na np dodatkowe zlecenia czy szukanie bardziej wartościowej dziewczyny.
-żeby zarabiać te 10 na rękę muszę być choć trochę ogarnięty życiowo tj uczyć się jezyka obcego,brać możliwość zmiany miejsca i otoczenia najczęściej toksycznego w takich małych tj poniżej 100 tyś mieścinkach jak żywiec,bielsko biała czy firemkach polskich januszów biznesu gdzie przy zatrudnianiu nie podają regulaminów wynagradzania i jego zasad i warunków na awans.przede wszystkim regularnie dużo szukam ofert pracy na portalach www czy poprzez sieć kontaktów linkendit aby zapoznać się z wymaganiami pracodawców i pod te wymagania staram się uczyć z materiałów dostępnych w internecie.
-uwaga jak nigdzie nie pracowaliście lub zmieniacie branżę to dopuszczajcie max 6 miesięcy pracę u takiego janusza biznesu ale nie więcej. waszym celem póki jesteście młodzi jest zdobywanie doświadczenia i różnorodność firm i kontaktów.Praca powyżej tego okresu jest najczęstszym błędem popełnianym przez naiwnych młodych pełnych ideałów ,powoduje też ich degradację umysłową spowodowaną monotonną pracą pośród tych samych ludzi i nie zdobywanie nowych kontaktów.
-nie sugerujcie się w ogłoszeniu o pracę że pracodawca oferuję wam rodzinna atmosferę -każda firma musi mieć dobrą atmosferę i się wam to należy bo inaczej zawsze możecie nagrać rozmowę z pracodawcę i dać go do sądu.Gwarantuję że jak nagracie niewygodną rozmowę dla pracodawcy rozmowę tj niekulturalne zachowanie,łamanie prawa taki pracodawca będzie was traktował z szacunkiem potem a o podwyżkę wtedy nie jest tak trudno jak porozmawiacie odpowiednio:).
-aż dziwię się frajerstwa niektórych tu osób nawet pozornie starszych którzy podpisują coś za porozumieniem stron bojąc się dyscyplinarki (czytajcie kodeks pracy sądy są po waszej stronie tj po stronie słabszego i wystarczy nagrywać rozmowy,dyscyplinarki muszą być poparte wcześniejszymi pisemnymi a nie ustnymi naganami)
-czytać prawo tj kodeks pracy ,prawo cywilne dzięki temu będziecie pewni siebie a to buduje szczęście i nie zamykajcie się tylko na umiejętności związane z linuxem czy innymi twardymi kompetencjami
-jak pracodawca czy pracownik mówi wam że wasza praca nie jest tyle warta ile żądacie lub wasze kompetencje nie są tyle warte to najczęściej jest to spowodowane że negocjuje z wami zgodę na niższe stawki !.musicie wtedy pracodawcy pokazać zarobki w innych firmach przy podobnych oczekiwaniach są prowadzone statystyki zarobków w poszczególnych branżach (pokazujecie pracodawcy konkretne dane i jak dalej ma jakieś uwagi znaczy się -próbuje przyoszczędzić waszym kosztem) warto też idąc do nowej pracy rzaądać np 15 % więcej niż dotyc
kasa jak ją zarabiać 2017-02-08 13:45
rządać np 15 % więcej niż dotychczas się zarabiało dlatego im częściej zmieniamy pracę tym lepiej.
-Pracodawca któremu zależy na was zapłaci nawet więcej niż jest to podane w statystykach bo po prostu musi zrealizować zadania bo inaczej zapłaci dotkliwe kary
lub sam weźmie się do pracy,no chyba że wciśnie to pozostałym naiwnym pracownikom nie oczekującym zapłaty za dodatkowe zadania.
-czytamy umowy a na rozmowie kwalifikacyjnej zadajemy pytania jak czegoś nie rozumiemy nie podpisujemy żadnej umowy a nawet wskazane jest poinformowanie że skonsultujecie się z prawnikiem i prosicie o czas .kompetentny i uczciwy pracodawca odpowie wam na nie i bez problemu da wam czas na odpowiedz np do 3 dni .uważamy na lojalki tj lepiej szkolić sie za darmo z materiałów dostępnych w internecie niż podpisywać lojalki czyli analogicznie jak brać kredyt na coś zawiązujemy na siebie sznur obowiązków.
-poszukajcie sobie zarobków średnich na danych stanowiskach jeżeli to co napisałem tutaj poważnie potraktujecie będziecie zarabiać znacznie więcej niż oni i będziecie szczęśliwi na tym świecie
mam nadziej że ten krótki poradnik się komuś przysłuży :)
kasa jak ją zarabiać 2017-02-09 15:46
Przepraszam że jeszcze dodam pare zdań ale może kogoś to interesuje
ponad regulaminem pracy i poleceniami pracodawcy jest prawo pracy a także inne karne itp i przepisy jasno mówią że polecenia przekazane ustnie ,pisemnie czy np w innej formie którą można udokumentować (to istotne) nawet w umowie o pracę lub dowolnej innej was nie wiąrzą jeśli nie są zgodne z prawem tj nie można sobie dowolnie napisać pracodawca umowy lojalki z pracownikiem bo tak się podoba pracodawcy albo , obowiązki które wynikają z umowy ale wymaga zostania po godzinach a wy wolicie posiedzieć z rodziną nie musicie wykonywać takiej pracy a nawet wam nie wolno w niektórych przypadkach).Pracownicy lub kandydaci do pracy są lepiej chronieni przez prawo niż pracodawca(podobnie proszę dowiedzieć się jak jest z odpowiedzialnością pracownika za powierzone mienie itp).Szkolenie bhp które jest obowiązkowe służy również aby poinformować przyszłych kandydatów o ich prawach(jeśli szkolenie bhp nie wystarczająco to objaśniło od tego jest pip).
Teoria teorią a teraz jak praktyce egzekwować swoje prawa
odp jest prosta codziennie nagrywać każdą rozmowę szczególnie z przełożonym (koszt urządzenia to 60 zł) nagrywanie nie jest zabronione do celów dowodowych i nie można go też zabraniać dopóki nie upubliczniamy takich informacji poza stronami obecnymi w nagraniu wszystko jest ok.podobnie jest z umową na pismie cokolwiek nie zostanie opisane wprost was nie dotyczy np zbyt ogólnie opisane obowiązki wynikające ze stanowiska pracy.obowiązkiem pracownika jest przed podjęciem pracy znać dobrze swoje prawa:).no ni na końcu nic wam nie da nagrywanie jak będziecie się bali egzekwować po zakończeniu lub nie umowy z pracodawcą swoich praw.
wolę być już fizycznym 2017-02-13 15:11
A ja myślałem że mnie jako studenta wyzyskują za 3 neto w callcenter a tu zarobki w zakresie minimalnej. Dziękuję nie będę składał cv do tej firmy.
1
Zostaw swoją opinię o Infomex sp.z.o.o - Żywiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infomex sp.z.o.o