brak logo

Systemy i Technologie SYTEC

Polkowice

Opinie o Systemy i Technologie SYTEC

Przyszły Kierownik Biura 2010-10-09 12:38:07
witam, czy posiada ktoś jakieś informacje na temat warunków zatrudnienia, kultury pracy i samej firmy? Miałem okazję uczestniczyć w rozmowie kwalifikacyjnej dotyczącej kilku stanowisk i mam mieszane uczucia. czy warto poświęcać swoja energię dla firmy zagłębia miedziowego i czy da się zarobić?
7
były pracownik 2010-10-26 14:11:40
Kolego widzę , że jesteś bardzo inteligentną osobą jeżeli wyciągnąłeś prawidłowe wnioski po jednej rozmowie kwalifikacyjnej. Kultura pracy w tej firemce na poziomie żenującym a sposób rozliczeń z pracownikami jeszcze gorszy. Naprawdę szkoda Twojej energii na pracę w kurniku. Pozdrawiam
7
ee 2011-02-21 22:11:36
poznałem dyrektora handlowego - na pierwszy rzut oka okej, na drugi już nie. Nie kontynuuje rozmowy tylko prowadzi swoim trybem. Chory system premiowy(podstawa marna, premia kwartalna ratalna - tzn wypłacana w połowie co trzy miesiące - pół z poprzedniego kwartału i pół z tego - LOL), poprzedni handlowiec uciekł do konkurencji, są jakieś zawirowania z wypłatą zaległej premii. tyle. nie polecam.
7
anonim 2011-02-23 19:44:29
jedna wielka patologia
9
anonim 2011-11-18 21:02:38
napisz więcej na temat warunków w tej firmie jak tam pracowałeś?
Mam tam rozmowę kwalifikacyjną
6
zainteresowany 2011-12-18 14:09:48
proszę o opinie byłych lub obecnych pracowników tej firmy. jeśli takich nie ma bo komentarzy mało to proszę inteligentne osoby co sprawdzają swoich przyszłych pracodawców o opinie na temat rozmów kwalifikacyjnych i opisanie warunków jakie oferują, bo rekrutacja ciągle trwa. proszę pisać cokolwiek przyda się dla potomnych, chyba że nikt nie chodzi na rozmowy kwalifikacyjne i rekrutacja to pic na wodę!!!!!!!!!!
7
Almond 2011-12-20 23:16:54
kolego jeśli lubisz dymać po 1/4 obszaru Polski za śmieszne pieniądze to idź i się zastanów.
7
ciekawy 2011-12-20 23:28:04
nawet chyba 1/3 Polski, bo na cały kraj jest tylko trzech samurajów w tej firmie
8
Jan Kowalski 2011-12-23 10:54:32
Ja mam podobne wrazenia, chociaz mozecie jasniej napisac o wynagradzaniu, sa wciaz nabory, napiszcie czy warto?
8
były pracownik 2011-12-23 11:40:40
Firma jak każda inna. Żeby zarobić trzeba się napracować. Ale płaci zgodnie z umową. Oczywiście nie jest konkurencją (w zarobkach) z kghm ale kto jest?
7
Szelma81 2012-02-08 19:34:47
Ludzie, czy Wy wszyscy chcecie dostawać pieniądze za darmo. Przecież to śmieszne, jeśli ktoś szuka pracy jako przedstwiciel hadlowy to chyba wie, z czym to się wiąże. A poza tym napisali, że szukaja kogoś z tamtych rejonów - południe.
7
też były 2012-09-29 21:25:27
Puknij się w czoło człowieku.Chociaż nie wiem jak byś [usunięte przez moderatora] to kokosów nie zarobisz.Ludzie po 2 latach tyrania(bo tam się tyra nie pracuje) dostają 1400 na łapę z tego muszą oddać za dojazdy 200 z Głogowa.Szkoda gadać jedna wielka patologia.Nie polecam.
7
Glus 2012-10-03 19:00:30
PH, praca dla bezrobotnych, niska podstawa, mała prowizja ( kilka setek na kwartał). Konfliktowa atmosfera, traktują Cię jako tego, któremu trzeba dopisać prowizję za nic + kombinują z prowizją.
8
Pracownik 1 2013-06-24 11:07:16
Niewiem jak w biurze ale na produkcji to masakra: niesamowity smród zarobki marne 1500zl za prace od dechy do dechy a kierownictwo to masakra [usunięte przez moderatora] o którym kierownik oznajmia ci na rozmowie, wyjazdy w delegacje na poprawki na 1,2,3 miesiące i nawet na wekend niemożesz zjechać masakra powodzenia panowie. Ale chociarz co miesiąc wypłata (jeśli można nazwać to wypłatą) nie spóźniają się
7
Glus 2013-11-18 21:31:10
ok,2ooo.
12
jaaa 2013-12-12 10:54:38
jedno wielkie [usunięte przez moderatora] kierownik [usunięte przez moderatora] praca w syfie wszystko rakotwórcze a szkodliwego placą 60 groszy miesięcznie heheheh robiłem w tym [usunięte przez moderatora] nikomu niepolecam
9
samuraj 2014-04-02 09:08:48
firma ma problemy finansowe, prawie wszystkich zwolniła i mało produkuje, ostrzegam wszystkich przed pracą na produkcji, złe warunki bhp, olbrzymia szkodliwość, w biurze tez nieciekawie nie wypłacają wszystkiego tak jak obiecują.
11
jjj 2014-07-18 09:12:38
w tej firmie ogólnie jest bardzo kiepsko. Na produkcji jeden wielki bałagan i smród. Pracownicy pracują za grosze. W biurze tylko dyrekcja i księgowa zarabiają świetnie. Reszta pracowników biurowych dostaje grosze. Rządy w tej firmie są beznadziejne. Brak kompetencji zarządzającym- wśród nich tylko wzajemna adoracja,zero kompetencji. Reszta pracowników traktowana jak śmieci. Paru wybrańców, którzy nie pracuję a tylko gloryfikują dyrekcję jest na fali. Skończą się tylko dopłaty unijne i znowu zwolnienia. Nie radzę zatrudniać się w tej firmie.
4
vobki 2014-11-07 11:13:07
bajzel, smród, ludzi się ma za nic, władza nie myśli o firmie, o ludziach tylko o swoich stołkach i pensjach i tylko słucha donosicieli i lizusów (i tych nagradza. Właśnie takich tam wielu pracuje bez kompetencji wiedzy ale dobrze donoszą a ci do góry tylko plotami się interesują, nie firmą jeszcze trochę i po firmie.
2
jankes 2014-11-12 16:41:38
kradną telefony z szafek :) nie mają pojęcia o pracy,bez wyksztalcenia-nie myslą racjonalnie ..tylko aby doniesc i miec + u kierownika.patologia w firmie..1400zl i premie ci zabieraja wiec 1100 pracujesz na godziny a kazą zrobić norme,zrobisz szybciej norme to nie odpoczniesz bo doniesie uprzejmy piesek do kierownika ze siedzisz.Wtedy nie Ty dostaniesz nagrode.Kierownik Rów też kradnie.Ludzi mają za murzynów-mówią,że jak nie Ty,to ktoś inny przyjdzie i tak jest,bo ludzie przyjmują sie na dwa dni,tydzien i idą,bo żenująca atmosfera pracy.NIE POLECAM choć tak słodko kadrowa się uśmiecha i obiecuje gruszki na wierzbie,tylko nie na Twoim polu :P Białe kaski wymyślają norme za biurkiem a nawet nie ma narzędzi do pracy.Beduini i sp.z o.o.
3
bag 2014-11-12 16:48:39
kolega wyrzej mówi o zagranicznych kontraktach- owszem są ale firma często doplaca do tego ze sprzeda produkt do rosji czy niemiec bo oni po ogledzinach zwracają go na koszt firmy.dzieje sie tak bo maja norme zero czasu na poprawki dokladnosc itp.. wiec tych pieniedzy-premii z tego nie zobaczysz.Wręcz przeciwnie gdyz kazdy wyrób jest podpisany markerem lub naklejką i przychodzi zwrot-wtedy naprawiasz go w tak zwanych wolnych chwilach,a norma musi byc zrobiona.. bo premii nie bedzie.
4
abc 2015-01-11 22:35:56
jeden wielkie dziadostwo. pensje, nagrody, premie tylko dla dyrekcji, księgowej i paru donosicieli - dla reszty robota. obiecują gruszki na wierzbie a potem wielkie nic. <wielce zagraniczna firma????< przyjmują za chwilę zwalniają tylko ludziom z życiorysach mieszają. nie radzę się zatrudniać w tej firmie.
2
mania 2015-02-21 18:47:34
abc a w jakim dziale tam pracowałeś i ile jeśli można wiedzięć. Co znaczy w życiorysach mieszają ??
2
marta 2015-02-22 17:26:29
a w jakim dziale tam pracowałeś i ile jeśli można wiedzięć. Co znaczy w życiorysach mieszają ??
3
Polibeton 2015-04-01 15:04:50
Marta gowork to nie konfensjonał u proboszcza
3
kolagen 2015-08-28 09:21:28
polibeton masz rację to forum to nie konfesjonał, ale jak się ktos zatrudni w tej firmie i bedzie dobrym materiałem na kapo to na pewno bedzie wykorzystany, przepytany o wszystko co za kulisami , kto, co, gdzie i kiedy będzie częstym gościem w najwyzszej alkowie i zyska na tym na bank.i nie musi miec zatrudniony za duzo w glowie aby był usłuzny. a jak powie cos przy najwyzszej obrachunkowej to wiedz ze alkowa o tym sie bardzo prędko dowie. to niezly tandem
Marcin 2015-11-09 22:00:52
Witam,
Aktualnie jestem bez pracy, w urzędzie widziałem ogłoszenie że przyjmują do Sytec pewne doświadczenie na lini produkcyjnej posiadam :) Proszę o informację jakie warunki tam panują, atmosfera, czy są jakieś dodatki,premie itp.. Czytając to forum niczego ciekawego się nie dowiedziałem..
1
j-23 2015-12-10 13:42:31
Pytacie jak tu jest . Pracowałem tu i muszę się z przykrością zgodzić że nie szanuje się pracowników . Szef to gorzej niż baba uwielbia słuchać ploty. Więc są tacy że tworzą ploty aby tylko coś donieść a tym samym zadowolić szefa i to nie ważne że oczerniają ,wymyślają wręcz kłamią ale żeby szefa karmić plotami. Tak macie racje kier Row to wyjątkowy cienias więc co chwile dzwoni do "tatusia" czyli Piotra L.który też tworzy ploty i nosi do szefa aby ratować Row od ujawnienia miernoty row czyli "sraczki"A sam sraczka też tworzy ploty wprost kłamie szefa na żywca ale że zamiast zająć się produkcją lata z każdym wymyślonym pseudo problemem to szef go ceni jako pierwsze żródło informacji. Starsi pracownicy pamiętają jak kiedyś ten sam szef chodził po halach witał się i rozmawiał z załogą. terez to siedzi w swojej norze i słucha plot A Handlowy lage kładzie na wszystko i tylko robi akcie pozoracji pracy jak przyjedzie własciciel a potem znowu nic nie robi. Podobnie kadrowa jak już z musu chodzi po firmie to zamiast przekazać szefowi prawdziwe oblicze to jak się okazuje jest to jedna wielka wylęgarnia plotek
Taka tu jest atmosfera. Ja już mam porównanie w innej firmie gdzie teraz pracuje i stwierdzam że dobra atmosfera w miejscu pracy jest najważniejsza . A tego nie ma w SYTECHU
baden,baden 2016-01-01 23:23:45
Pracuje tam na produkcji od kilku lat firma jak firma niestety trzeba pracować jak wszędzie za darmo nikt pieniędzy nie zapłaci.W tych warunkach powinno się dużo więcej zarabiać.Najważniejsze że wypłata na czas nie zawsze jest kolorowo ale ekipa jest zgrana jak ktoś coś sobą reprezentuje jest doceniany.Firma chwilowo się zaczyna kurczyć ale jakoś przędzie.Zgadzam się z poprzednikami nie posiedzisz zaraz Cię namierzą.Kierownictwo coraz to większe ma wymagania i te ich chore normy systemowe.Robisz swoje dobrze masz spokój jak coś nie wyjdzie od razu Cię namierzą i myślą jak Ciebie ukarać.
aaabbb2-1 2016-01-08 13:33:45
zgadzam się tylko ploty i lizustwo. jak przyjedzie właściciel to wszyscy udają ze pracują. jak tylko wyjedzie to zaraz cała górka ucieka zpracy. Kadrowa to miernota jakich mało, bez mydła wchodzi bosowi. handlowy jak ktoś wyzej napisał to pozorant kazdej pracy unika, a jego kierowniczka jak ostatnio sie dowiedzialemtylko biedna po zawodówce
długoletni pracownik 2016-01-14 14:20:14
Wczytuję się w te wszystkie wpisy i nie dowierzam, chyba piszecie o innej firmie. Pracuję w tej firmie już kilka lat i zdążyłem poznać dobrze osoby pracujące w tej firmie. Zdecydowanie powiem, że większość tych wpisów to NIEPRAWDA.
Większość pracowników pracujących w biurze, czy też na produkcji chce wykonać swoje obowiązki jak najlepiej wkładając w to dużo pracy. Oczywiście, jak pracuje wiele różnych ludzi ze sobą to wynikają jakieś sytuacje konfliktowe dotyczące pracy, ale w tedy rozwiązuje się problem a nie niszczy człowieka!!!
W każdej firmie znajdzie się pracowników obrażonych na firmę, tylko ciekawe dlaczego? Być może powinni to oni poszukać powodów swojej złości po swojej stronie.
Wonsz 2016-06-29 15:38:58
Czy dalej jest aktualna oferta pracy w Ancor ?? Jaka płaca , warunki itp.. ?
Wonsz 2016-06-29 15:42:27
Czy dalej jest aktualna oferta pracy w Ancor ?? Jaka płaca , warunki itp.. ?
polkowiczanin 2016-09-01 08:15:33
Kiedyś chciałem złożyć podanie o pracę w tej firmie, ale smród palonego plastiku na placu, jaki tam panował odwiódł mnie od tego zamiaru.
1
ON 2016-09-10 13:14:33
A odbyleś chociaż jakąś rozmowe kwalifikacyjna ?
xd 2016-10-17 21:00:47
Wiecie czy w ogóle mają teraz jakieś oferty pracy?
CV 2016-10-27 15:44:28
Tak, jest jeszcze prowadzona rekrutacja. Z tego co wiem już końcówka, więc trzeba się spieszyć.
"Polkowiczanin" - chyba pomyliłeś firmy z Royal. Jak chcesz napisać jakąś opinie to najpierw sprawdź, w jakiej firmie byłeś na rekrutacji. Na pewno nie śmierdzi tam "palonym plastykiem", jeśli już to na hali acetonem i styrenem. Widziałem, tam wentylacje mechaniczną, ale mimo wszystko trochę zapach nieprzyjemny się utrzymuje, ale znajdź firmę, gdzie nie śmierdzi w firmie produkcyjnej-chłopie! Jak chciałeś pracować w pachnących warunkach to trzeba było się uczyć, a nie na wagary chodzić :(
A byłeś w CCC jak tam śmierdzi klejami. Wychodzisz chłopie na ćpany, to samo w Sanden np. na lakierni, a w warsztacie samochodowym, albo w Alken fabryce tektury tam się tak pyli, że masz wszędzie celulozę. I można podawać wiele przykładów różnych firm, które mają śmierdzące warunki pracy, ale pracować trzeba.
Ważne jest, że nie zatrudniają na umowę zlecenie, albo przez firmy zewnętrzne jako praca tymczasowa. Płacą zawsze na czas i warunki finansowe są całkiem niezłe.
A pracować trzeba wszędzie, jak się chce mieć swoje pieniądze....
ciekawy 2016-11-06 22:27:29
Możesz pochwalic sie ile tam zarabiasz...?
1
Un 2016-11-20 22:24:36
też jestem ciekawy, ale chyba tak jak wszędzie, albo i mniej skoro ukrainców zatrudniaja
Zostaw swoją opinię o Systemy i Technologie SYTEC - Polkowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Systemy i Technologie SYTEC