brak logo

DROBIMAX

Bydgoszcz

Opinie o DROBIMAX

WC 2014-11-18 19:19
DOBRE . HA,HA,HA W ofercie jest:•Praca w godzinach nocnych 20.00 - 4.00 (możliwość pracy w nadgodzinach)a
Powinno być "Praca w godzinach nocnych 20.00 - 4.00 (możliwość pracy w nadgodzinach)-GRATIS
1
pracowity 2014-11-19 19:55
Witam wszystkich nie radze isc do tej firmy, brak jakiegokolwiek szacunku do pracownika, kobiet czy kogokolwiem, traktuja ludzi jak smieci, trzeba wyklucac sie o wyplate mimo tego, ze jest ona smieszna do tego ile czlowiek wypracowal godzin. Naprawde jezeli ktos sie zastanawia czy tam isc odradzam i mam nadzieje,ze choc jedna osoba sie zastanowi i zrezygnuje oszczedzajac sobie masy nerwow.
Yani 2014-11-29 09:15
CZY FIRMA "Zakład Rozbioru Mięsa Yani s.c. " to to samo co Drobimax i Sarpol ?
bo ukazało sie ogloszennie o pracy( usunięte przez administratora )
stróż 2014-11-29 19:01
Tak -to to samo
Przy okazji polecam wszystkim obejrzeć to (usunięte przez administratora)chociaż tu chodzi o restaurację, ale idealnie pasuje ten odcinek do DROBIMAXu
zyczliwy 2014-12-17 14:54
praca jest od niedzieli do soboty w godzinach 18 - 6 a zarobki 7.20 na reke i oczywiscie umowa zlecenie
Adolf 2014-12-19 12:32
Mnie facet proponował 7,20 na reke praca magazyniera od 18 do 6, po tych opiniach mysle czy isc? pomozcie:)
RADZIU 2014-12-19 12:49
...jezeli potrzebujesz kasy jestes desperatem i nie masz innego wyjscia IDZ . Jezeli masz na razie za co zyc SZUKAJ INNEJ PRACY
1
Daro 2014-12-19 13:00
A jak wyglada sprawa wypłat którego płacą ? jesli umowa zlecenie
Driv 2015-01-16 12:36
ten sam jeden syf.
1
MAG 2015-01-16 12:46
Jeśli ktoś ma takie zobowiazania ze potrzebuje psie pieniadze to zapraszam do tej firmy tylko żeby nie było że nikt nie ostrzegał. Idealne miejsce dla tych ktorych sciga komornik albo inni wierzyciele ....
1
hieronim 2015-01-16 16:54
To ile w nowym roku dają na reke dla magazyniera? czy znów ta sama śpiewka 7,20 na ręke !
Marcin 2015-02-24 15:20
Byłem dzisiaj na rozmowie stanowisko magazynier absolutnie nie polecam tej firmy praca w godzinach nocnych od 20 do 6 rano ogolnie plac firmowy i otoczenie strasznie zaniedbane bałagan i smród. Zarobki żenada jak za taka prace jakieś 8 zł na ręke czyli ta najniższa krajowa.
1
Marci 2015-03-10 11:09
Się zastanów co mówisz ja zarabam 2100 netto 2950 brutto pracuje od 6 do 14 i od 14 do 21 a tam nocki same po 10 godzin i facet powiedział, że u nich tyle nie zarobie. Poszedłem z ciekawości myślałem, że jak praca w takich godzinach to z 2500 netto gdzieś zarobie mam do nich bardzo blisko spacerkiem i to był powód dla którego poszedłem na rozmowe nie polecam tej firmy.
klient 2015-05-21 21:58
Teraz szukają jelenia na "kierownika" w Inowrocławiu . Niech najpierw nauczą się szacunku do już ZATRUDNIONYCH
10
exxxx 2015-06-16 19:09
dlaczego jelenia????
janek 2015-06-19 21:52
Dowiedz się jak traktują pracowników lub przeczytaj wszystkie opinie ( ze zrozumieniem!!!)a później pytaj o jelenia - ł...u
2
xxxx 2015-06-24 18:35
zawsze sa negatywne opinie, a dla mnie firma jest ok
koles 2015-11-02 21:23
Pracodawca... jesli chcecie pracować za tak zwane marne pieniądze zapraszamy ;] hmm 1300 na umowie 300 umowa zlecenie i ewentualna premia tez zlecenie ;] i teraz nadgodziny nigdy jeszcze nigdy nie zapłacone !! szefunio duzo mowi mało robi ;] brak pojemników euro na magazunie ... kazdy musi dać od siebie zeby zapłacic ;] inwentury rozkładane na wszystkich pracowników ;] atmo. w pracy tragiczna .. od momentu przyjazdu szefunia... ogolnie oddział do zamkniecia. toaleta w innym miejscu niz miejsce pracy. Drób i wieprzowina pompowana woda i solanka w szubinie !! oszukiwanie klienta na wage ;]
1
Były pracownik 2016-03-06 23:10
Witm, chciałbym powiedzieć pare słow o tej firmie
jak pisano wyzej wsystko się zgadza praca dla ludzi zdesperowanch i chorych na umyślę najlepeij, za śmieszne pieniądze, ludzie zbierani z ulicy bo starzy pracownicy odchodzą dlaczego ? dlatego ze nie są doceniani aż w koncu mają dosyć tego nie wróze dużej karryb tej firmiejak bedzie traktowała tak pracownikó sporo ludzi się tam przewineło ale jeszcze pare lat temu miał na kogo liczyć każdy był na jego zawołanie a w tej chwili ekipa sie wykrusza i nowi którzy są zatrudniani przez agencję mamją to gdzieś osiem godzin i do domu, karanie pracowników za błędy a premia za dobre prace ?? gdzie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] minusy są twoje a plusy moje ) idąc dalej Firma Yani Szubin, tutaj jest trochę inaczej (jeszcze) ale zapewnie juz nie długo, dobra atmosfera ale jesli chcesz pracować to musisz być osłem do roboty sporo godzin i oczywiscie kary za kazde złe przyjecia itd. a za plusy i dobre to co to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] magazyn działa jako z jeden nie licznych z którymi się dotychczas spotkałem szybki rozładunek jak i załadunek nie to co np. w Bydgoszczy !!! porządek profesjonalność w tym co jest robione, nigdy nie było problemu z rozładunkiem i załadunkim, nigdy nie stało się w kolejce i czekało aż ktoś z łaski swojej przyjdzie, lecz nie polecam tm pracować bo myślę że są zatrudnieni na takich samych warunkach, pewnie jak sam boss zacznie wymyślać swoje warunki niekoniecznie dobre to rozwali sie wszystko w tydzień, bo traktuje ludiz jak traktuje a to sukces należy się też i przede wszystkim tym nizszym pracownikom bo gdyby oni jedengo dnia nie przyszli do pracy to kto pokroji mu kurczaki, kto to wszystko zaplanuje ? zeby sprzedawac trzeba mieć co a zeby miec co trzeba miec ludzi którzy od początku łancucha porzyjecia-uszykowanie na sklepy nie robią tego dyrektorzy, wiec rozwoj firmy zalzy d tego równiez czy firma da rade a nie załatwic market i obiecywać kokosy a nie ma kto tego uszykowac ani zrobic itd. takie traktowanie ludzi jake panujew firmie jest niedopuszczalne, predzej czy pozniej odbije się to na firmie pozdrawiam cieszę się ze już od ponad roku nie pracuję w tej firmię :)
4
magazynier 2016-04-27 16:39
Witam
Na wstępie - Drobimax, sarpol i yani to to samo.
Pracowałem w tej firmie ładnych parę lat i wszystkie powyższe wypowiedzi są zgodne z prawdą. Z roku na rok jest tam coraz gorzej, a nawet z miesiąca na miesiąc. Słyszałem, że na rozmowie wstępnej mówią całkowicie co innego niż jest w rzeczywistości.
Prawda jest taka, na magazynie masz max.9,0-10 zł na rękę ze wszystkimi dodatkami po paru miesiącach, ale praca na same nocki od 10h do 13h/doba 6 dni w tygodniu i marne szanse na jakieś wolne. Jeszcze co miesiąc oszukują na godzinach. Masz dwie umowy, jedna na najniższą krajową i na resztę co miesiąc umowa zlecenie. Co noc trzeba przerzucić ręcznie parę ton. Wszędzie mokro, syf,smród. Szatnie i ubikacje syfiaste i jak pracownicy sami nie posprzątają to strach tam wejść. Ludzie ciągle przychodzą i odchodzą. Starzy pracownicy też już tego nie wytrzymują i się zwalniają. Praca w biurze nie lepsza. Dziewczyny mówiły że mają od 1500 do 1800 na rękę, ale też prawie same nocki po 10-11h / 6 dni w tygodniu i raz dwa razy w miesiącu wolne za sobotę.
Znalazłem pracę za takie same pieniądze na dniówkach i mniej godzin nie wiele szukając. Ogólnie nie polecam, strata czasu i zdrowia. Także radzę omijać tą firmę szerokim łukiem.
4
BYŁY 2016-07-14 14:01
Ta firma to k..wa tragedia syf totalny pompowane mięso w szubinie, firma Yani to marka własna która przerabia stare mięso i drób na wędliny.Pracownicy fizyczni dla nich nie ma żadnego szacunku,wypłaty 1300 na umowie o pracę+premia 300 na umowie zlecenie,warunki pracy trudno je opisać to trzeba zobaczyć normalnie horror!!! Za każdy błąd upierdolone z premii.Dziwię się że to jeszcze funkcjonuje pewnie sanepid ustawiony i tak to wygląda. Ludzie jak tam chcecie pracować naprawdę zastanówcie się 100 razy. Mam nadzieje że kogoś tym wpisem uratuje i w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wpadnie.pozdrawiam
13
on 2016-08-06 14:07
MASAKRA
2
Kasia 2016-10-08 17:41
e ta firma jeszcze funkcjonuje?? szok...stary drób wysyłany do Szubina, tam dostaje już 3 życie i do wędzarni.
Sprzedawany pod marką Yani. Ludzie już do końca życia nie kupię nic wędzonego z drobiu. fuj!!! Do tego w Inowrocławiu syf , syf i jeszcze raz syf. Brak wc dla personelu, muszą biegać 200m dalej do wspólnego szaletu z nie wiadomo kim. Gdzie jest Sanepid!!!! Hallo!!!!może w końcu ktoś tam zajrzy!!!
15
a 2016-10-14 16:52
Praca po godzinach oczywiscie za darmo
8
bom 2016-10-19 23:11
Najważniejsze jest to, że zarobki są adekwatne do polwierzanych obowiązków, a jak sa odpowiednie premie to jeszcze lepiej o nich świadczy. Ciekawe tylko czy wypłat jest na czas
1
Tomasz 2016-12-06 22:20
Witam , Pracowałam w firmie Yani Szubin. Nie polecam tego obozu Pracy !!
Jest tutaj wyzysk przychodzi się na godz 12 :00 i wychodzi się w nocy , ludzie którzy pracują na Nastrzyku przychodzą prędzej do pracy nieraz od 9 , 10 i wychodzą i tak w nocy . Totalny Syf ! wiecznie duża ilość tonażu wszędzie brud , smrud, bo innaczej nie da się tego innaczej nazwać . Nie wspomnę , że rękawiczki dostaje się 1 na tydzień , a kierownik Harry każe mówić przy lekarzu , że codziennie się nowe dostaje banda oszustów ..... Interesujące jest to , że Pani z biura jak kierownik kończył raną zmianę to potrafiła pić wódkę w biurze , szatni i nawet w stołówce tam gdzie popadło z pracownikami nawet w soboty nie było by jakiej soboty to i tak była uwalona wódką .Nie polecam tego obozu unikajcie to dalekim łukiem , brudnymi rękawiczkami z tygodnia dotykają mięso i nawet grzebią w śmieciach . Czy to jest waszym zdaniem normalne !!!! No nie wspomnę , że jak przyjedzie lekarz to jest mówiono Lekarz idzie i trzeba szybko kłaść brudne pojemniki na paletę żeby nie dostać kary .Oni oszukują na wszystkim wlewają jakieś stare solanki do Baniaka i strzykują to w mięso totalny syf nie idzcie tam .Ludzie mają po 200 parę godzin to jeszcze Pani z biura przekłada koperty i pisze w nowych kopertach sumę i resztę bierze dla siebie totalna Oszustka ! wiecznie nie zgadza się ludzią wypłata , a co do kierownika to totalny Arab krzyczy na ludzi i wyzywa od Gambetów i od niemyślących [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] On nadawał by się do jakieś Armi Wojskowej Nie polecam tej firmy !! Szatnia brudna ,ubikacja brudna ,kapie z klimy na stół No po prostu TOTALNY SYF !!! Nie dziwcie się , że ludzie odchodzą jeżeli tak się tam dzieję .Pozdrawiam
6
Tomasz 2016-12-06 22:21
Witam , Pracowałam w firmie Yani Szubin. Nie polecam tego obozu Pracy !!
Jest tutaj wyzysk przychodzi się na godz 12 :00 i wychodzi się w nocy , ludzie którzy pracują na Nastrzyku przychodzą prędzej do pracy nieraz od 9 , 10 i wychodzą i tak w nocy . Totalny Syf ! wiecznie duża ilość tonażu wszędzie brud , smrud, bo innaczej nie da się tego innaczej nazwać . Nie wspomnę , że rękawiczki dostaje się 1 na tydzień , a kierownik Harry każe mówić przy lekarzu , że codziennie się nowe dostaje banda oszustów ..... Interesujące jest to , że Pani z biura jak kierownik kończył raną zmianę to potrafiła pić wódkę w biurze , szatni i nawet w stołówce tam gdzie popadło z pracownikami nawet w soboty nie było by jakiej soboty to i tak była uwalona wódką .Nie polecam tego obozu unikajcie to dalekim łukiem , brudnymi rękawiczkami z tygodnia dotykają mięso i nawet grzebią w śmieciach . Czy to jest waszym zdaniem normalne !!!! No nie wspomnę , że jak przyjedzie lekarz to jest mówiono Lekarz idzie i trzeba szybko kłaść brudne pojemniki na paletę żeby nie dostać kary .Oni oszukują na wszystkim wlewają jakieś stare solanki do Baniaka i strzykują to w mięso totalny syf nie idzcie tam .Ludzie mają po 200 parę godzin to jeszcze Pani z biura przekłada koperty i pisze w nowych kopertach sumę i resztę bierze dla siebie totalna Oszustka ! wiecznie nie zgadza się ludzią wypłata , a co do kierownika to totalny Arab krzyczy na ludzi i wyzywa od Gambetów i od niemyślących [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] On nadawał by się do jakieś Armi Wojskowej Nie polecam tej firmy !! Szatnia brudna ,ubikacja brudna ,kapie z klimy na stół No po prostu TOTALNY SYF !!! Nie dziwcie się , że ludzie odchodzą jeżeli tak się tam dzieję .Pozdrawiam
8
Dietetyk 2016-12-06 22:31
Ta firma to wielkie Gówno ! Pracowałem tutaj i to co opisuje Tomasz to cała prawda.!!! ZŁODZIEJE !!!
szukają siłę roboczą.
5
zadumany 2016-12-12 23:40
Tak to cała prawda pracowałem tam i Tomasz ma racje uwazam że inspekcja pracy powinna się zając tym jak traktowani są pracownicy mobbing wyzywanie osmieszanie i jak pisza na umowie ze pracuje się 40 godz tyg nie ma opcji patologia w biurze i zatrudniania byle kogo z róznych środowisk mowi za siebie kierowniczka ,ktora pije i to jest chore alkoholiczka
4
Rozbieracz 2016-12-13 18:08
Tomasz po pierwsze to zastanow sie nad swoja płcią , bo jestes Tomasz a piszesz PRACOWAŁAM. Druga sprawa jest taka, ze ja tez tam pracowalem i nigdy nikt nie narzekal, ze zostal okradziony wrecz przeciwnie na zarobki to nie mozna narzekac no chyba ze 2 razy w miesiacu byles na chorobowym . wydaje mi sie ze piszesz ta sterte bzdur bo cierpi Twoja urazona duma i zzera Cie zazdrosc. Kto jest na tyle ogarniety to wie jaka jest prawda. A ze kierownik kogos upomina bo jest niemyslacy to trudno, prawda boli a poza tym taka jest jego rola.
6
MATEUSZ 2016-12-13 18:49
prawda to co opisuję zadumany i Tomasz ! Inspekcja powinna wpaść w ten zakład .
6
Ja 2017-01-13 14:55
Dziś dzwoniłem z ogłoszenia na kierowcę. 8 zł na godzinę godziny nocne itp gość chyba j.bniety jest że takich jeleni szuka.
4
boczek 2017-02-17 18:49
Firma ciągle zamieszcza ogłoszenia na stanowisko magazyniera a nawet już na kierownika magazynu się ukazało także na sprzątaczkę. Praca ciężka warunki dużo można pisać lepiej samemu zobaczyć i POCZUĆ !!!!!. Rekrutują nawet przez agencję pracy która jest nie opodal. Niestety nikt tam długo miejsca nie zazna praca po 12 godz i najlepiej non stop .
bob 2017-02-18 08:51
obecnie szukają kierownika magazynu .jakieś opinie na ten tema? ktoś podpowie?
Maska 2017-02-18 17:47
Witam tak kierownik wyzywa na pracowników sam by wziął nóż i zabrał się za pracę odrazu by wiedział co to praca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by mu siadła odradzam
1
adam 2017-02-20 13:36
Stanowisko Kierownika Magazynu znów aktualne! Ciekawe jak długo zejdzie znalezienie magazynierów???
Były 2017-04-12 11:43
W Inowrocławiu także tragedia bardzo dobrzy pracownicy uciekają z tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co chwilę ogłoszenia o pracę a atrakcyjne zarobki to żart,cały czas zapierdal i wiecznie zabierane z wypłaty za byle co.Praca dla desperatów lub idiotów.
14
Ktos 2017-04-14 16:01
Jak jestes nierobem to tak jest
Były 2017-04-14 16:20
Lepiej być nierobem niż idiotą lub desperatem
9
real 2017-04-14 20:48
Zegar tyka ...na oddział w Inie aż wybuchnie -wtedy będzie śmierdzieć (nie tylko mięsem).
8
real 2017-04-14 21:00
TY PATOLU...Jesteś robotem czy masz 0,99% mózgu.?
6
ona 2017-04-19 20:21
to co się dzieje w Inowrocławiu to syf i malaria. Szkoda że jeszcze tego nie zamknęli. Kierowniczka za słabo goni nierobów. Natalia więcej śmierdzieli sprzedawaj...Hahahahahah
8
real 2017-04-21 02:05
W Inowrocławiu jak i do całej firmy i jej (klonów) powinna wkroczyc( z prawdziwego​ zdarzenia) inspekcja sanitarna i inne instytucje dbające o prawa pracowników a przede wszystkim o zdrowie konsumentow -czyli nas WSZYSTKICH.
11
Klient 2017-04-21 09:07
Syf ,smród a niektórzy pracownicy zamiast pracować to popijają w czasie pracy nie raz będąc na zakupach czuć było alkohol.
8
Kandydatka 2017-05-11 11:52
Zadzwoniłi dziś do mnie w sprawie pracy do obsługi klienta,do fakturowania.Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tego stanowiska?teraz są tam dwie zmiany,od 7 do 15 oraz 14-22.Warto tam przejść z obecnej firmy?nie chciałabym zostać z przyslowiowa ręką w nocniku...
Fela 2017-06-12 18:38
wyzywanie i ponizanie to nic innego jak mobbing z tym do Sądu sie idzie
3
Były 2017-06-28 11:42
Ogłoszenie praca druga zmiana od 14.00 do 22.00 a tak naprawdę praca od 14.00 do tak długo aż zrobisz! Ogólnie syf i rozpierdal na maxa!!!
9
Andrzej 2017-07-30 20:46
W tej firmie pracuję już siódmy rok. Nie zamierzam zmieniać pracy. Żadnego syfu tam nie ma bo są częste inspekcje weterynarii. A ci ludzie którzy wypisują takie brednie są po prostu leniami i mają dwie lewe ręce!!!!!!!!! Andrzej W.
Były 2017-08-02 11:28
Andrzeju W. po twoim wpisie wnioskuję że oszukuje Cię twój lekarz albo jesteś typowym dupowkrętem
7
real 2017-08-02 20:55
Andrzeju W. Wpis na który odpisałeś dotyczy Inowrocławia a żaden
Andrzej W nie pracuje i nie pracował 7 lat w Inowrocławiu.
DOBRA RADA
Najpierw przeczytaj - ogarnij to co przeczytałeś - napisz .
9
Zostaw swoją opinię o DROBIMAX - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DROBIMAX