brak logo

TUT Logistic

Radom

Opinie o TUT Logistic

m 2015-02-03 22:18
taka sobie firma
1
Kate 2015-03-04 10:14
handlują środkami do powiększania penisa a uważają siebie za światową korporację. Kiepskie zarobki i kiepska atmosfera.
2
radoslaw 2015-06-25 20:41
Zadna z nich firma. Zarobki ponizej pasa a wymagania ho ho!
st 2015-08-25 08:26
interesy z typu "półlegalne"
1
krosoxkakix56 2015-09-24 13:14
co sie dzieje z ta firmą ?
krosoxkakix56 2015-09-28 16:42
teraz to chyba vital investments sie nazywa ,co ?
żona krokodyla 2015-10-26 17:59
no ja tylko znajduję informacje że spółka jest odnośnie w likwidacji, ale na stronie samej firmy jakoś oficjalnego komentarza nie widzę. niemniej jednak chciałabym się tutaj na forum dokładniej i oficjalniej dowiedzieć co i jak.przede wszystkim jednak chciałabym powietrdzić czy oni całkowicie znikają z rynku czy działają dalej poid inna nazwą po prostu
Kaja 2016-11-17 08:16
Pracowałam w TUT kilka lat, pomogli mi zdobyć doświadczenie. Miło wspominam współpracę. Pozdrawiam załogę.
1
Marzenka 2016-11-17 08:25
hej, ja pracowalam tam zanim zaszłam w ciążę i poszłam na macierzynskie, niestety musialam zrezygnowac z pracy bo nie miał kto zajmować się moją córcią. CO do samej pracy bardzo miło ją wspominam, nie miałam żadych problemów, wypłata na czas, praca od 8-16 pn-piątku. nikt nie stał i nie pastwił sie nade mną a pracowałam już w wielu firmach. czytam te opinie poniżej i chyba ktoś na złość chce zrobić.Pozdrawiam Marzenka
2
czorna 2016-11-18 15:50
firma wypłacalna, pensja zawsze na czas, nie ma nudy bo mają sporo produktów i rynków i tym samym sporo projektów, fajnie, z taką atmosferą miłą jeszcze się w innych formach nie spotkałam, polecam rozważenie :)
1
Karola 2016-12-09 10:30
Ciekawa praca w naprawde miłej atmosferze. Zarobki ok, wypłata na czas praca w trybie jednozmianowym. Spokojnie moge polecic jesli ktos jest zainteresowany
1
motylek12 2016-12-09 10:32
Firma super, zgadzam się kasa zawsze na czas i bez żadnych problemów. Myślę ,że zarobki też całkiem niezłe jak na ten rynek. Fajny zespół w pracy i miła atmosfera. Kierownicy zespołów zawsze służą pomocą.Gorąco polecam
1
Gelu 2016-12-09 10:36
Pracowałem tam dwa lata, hajs sie zgadzał, fundusz socjalny, prezenty na święta były też. A że trzeba było zap...to inna sprawa. no ale po to sie chyba do pracy chodzi. Poza tym ludzie bardzo spoko i dobrze to wspominam.
1
mała 2016-12-09 10:42
Jestem bardzo zadowolona,wypłata na czas dobra kasa i fajni ludzie.Z czystym sumieniem polecam
1
Julka 2016-12-09 13:40
Praca ciekawa, sporo produktów, pracy mało nie jest za to dobrze płatna :) Fajna atmosfera zarówno w pracy jak i po pracy :) Warto docenić też socjal m.in są karty fit profit. Ogólnie bardzo rozwojowa firma.
1
Myszka 2016-12-12 10:53
Firma bardzo rozwojowa. Cały czas się powiększa i przybywa nowych osób. Super warunki i fajna atmosfera. Praca godna polecenia
1
Bety_90 2016-12-12 11:02
Jak dla mnie spoko, warunki ok nie zamierzam w najblizszym czasie zmieniac pracy. Co chwile ktos dochodzi, ludzie naprawde w porządku . Jeśli ktos sie zastanawia najlepiej przyjsc i sprawdzic :)
2
Monika 2016-12-12 12:54
Znajoma tam pracuje, warunki płacowe są bardzo dobre, godziny pracy stałe. Ogólnie jest zadowolona i sama poleciła tam kilka osób - więc na pewno jest okey :)
2
Gwiazdka 2016-12-13 14:45
Praca naprawdę spoko.Fajna a atmosfera i kasa na koncie się zgadza dodam , że zawsze jest na czas.Jest socjal i możliwość korzystanie z karty fit profit . Gorąco polecam
2
Kuba 2016-12-14 10:17
Firma ok, są tu przede wszystkim sympatyczni ludzie, którzy tworzą atmosferę. Finansowo też jest bardzo dobrze, zwłaszcza patrząc na "radomskie" warunki. Z czystym sumieniem mogę polecić :)
2
Zostaw swoją opinię o TUT Logistic - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TUT Logistic