brak logo

koksownia "przyjażń" sp. z o.o

Dąbrowa Górnicza

Opinie o koksownia "przyjażń" sp. z o.o

321start 2009-09-08 17:19:16
Co tu pisać, musisz mieć kogoś z rodziny już w firmie. Najlepiej brygadzistę albo kierownika. Z ulicy zerowe szanse na pracę banda nieuków i kombinatorów(usunięte przez administratora)
1
seks in the job 2011-05-12 17:41:20
rozumiem znajomy znajomego, kolegę...ale najgorsze są rodzinne familie to już jak w chlewie, ale jak widzę w pracy ona z nim, jawnie romans,rzygać chce, praca to praca a nie plac zabaw! nie masz znajomego ? nie licz tu na pracę, możesz być tłumanem a masz ciocie za kierownika , licz na coś więcej..
4
njhgf 2012-03-30 17:40:20
http://forum.gazeta.pl/forum/f,334,Dabrowa-Gornicza.htmlf

tutaj na forum jest wiele ciekawego nt koksowni, jak to się czyta to aż głosy stają dęba, co za przekręty i lanserzy
jhiokw 2012-12-27 13:42:44
wszyscy z koksowni i spółek córek się znają jedna wielka rodzina! jak ktos jest spoza patrzą jak na ufoludka, najlepsi są dyrektorzy(usunięte przez administratora)jeden przed drugim mądrzejszy , a fizyczni brudasy jeden przed drugim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ą się, tym na górze bo chcą się wybić jeden wielki syf! w dodatku istnieją związki...które NIC nie robią
zxcvbnm.; 2013-01-02 12:43:25
i w główniej mierze patrzą tylko na swoje zady żeby im dobrze było i wszystko dla swojej rodziny po znajomościach, a szary człowiek jest pionkiem i jemu przeciez nic sie nie nalezy
2
padrino 2013-01-08 13:36:32
Jest szansa się tam dostać bez znajomości? Są jakieś przyjęcia ?
3
jshs 2013-02-23 12:36:35
nie ma przyjęć, chyba że masz wujka ciotkę albo rodzine w tej spółce a domyślam się że nie masz to nie masz tam czego szukać a i tak nie polecam bo tam jest jedno wielkie chamstwo (usunięte przez administratora) lają i właśnie każdy chce się wybić bo tak naprawdę nic nie znaczą w tej wielkiej korporacji , w dodatku syf, i syf brudno i szkodliwo na zdrowie a pieniądze nie duże jak na takie warunki dożyjesz może 40 tki i po tobie! w spółkach to samo !
NK 2013-02-26 19:47:54
co wy gadacie, koksownia to super miejsce pracy i najbardziej pewne.znajomości trzeba mieć wszędzie więc co się dziwisz? z księżyca jesteś :-)) zarobki bardzo dobre, fundusz zakładowy bogaty, wspólne imprezy z zakładu.....
klif 2013-05-15 17:51:07
jest wszystko, tam to przynajmniej wiem że żyje, A wczasy są takie że całą swoją rodzinę zaspokoisz.
3
2013-08-28 22:13:19
anonim - 2009-03-23 17:27:35

Dodaj opinie o koksownia "przyjażń" sp. z o.o - dąbrowa górnicza. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
cuz moge napisac przepracowalem na kokosowni kupe lat zjadlem zdrowie a jeszcze mnie oszukali zamiast akcji dostalem udzialy udzialu malo powiedziane jalomuzne tak koksownia potraktowala pracownikow ktorzy ja stwozyli ale coz takie jest zycie kto przy korycie ten ma a ty kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
go work pl 2013-11-23 19:35:26
oj dodatki pewnie, pewnie. ale atmosfera nieco gęstawa aż oddychać się nie da.:))
janusz 2014-03-16 17:07:10
W koksowni pracuję od początku ( 1985r.)Jeżeli robisz swoje, co do ciebie należy, to nikt ci krzywdy nie zrobi.A atmosferę wokół własnej osoby każdy wypracowuje sobie sam.Jestem pracownikiem fizycznym, nie mam żadnych układów.Jeżeli ktoś myśli że praca w koksowni to wesoła przygoda, to zapewne długo nie popracuje,i potem wypisuje (usunięte przez administratora)
1
madrider 2014-04-02 15:10:41
A czy istnieje jakakolwiek możliwość dostania pracy na "Koksowni"? Czy nie ma nawet co próbować? Bo z tego co się orientuje jako tako przyjęć nie ma.
5
hugo 2014-07-03 16:09:02
w odpowiednie miejsce czyli do..kosza:(
B weglopochdne 2014-11-30 19:59:39
podzielam zdanie kolegów, ja natomiast pracuję w Victorii w Wałbrzychu, atmosfera tragiczna, kolesiostwo i wiek kadry wyższej to jakaś masakra chociaż ostatnio pojawiła się w biurze jedna młoda osoba i tłumacz 61 lat na etacie, nie wiem co jeszcze wam napisać, nie wygląda to ciekawie, ale jak na Wałbrzych to obleci, ogólnie to nie polecam tej firmy dla młodej osoby z ambicjami
1
ffffggggg 2015-01-21 21:47:42
A jeśli chodzi o rozmowę to jak to wygląda u nich zazwyczaj, z iloma osobami przyjdzie mi ewentualnie rozmawiać? wiecie, że niezwykle ważnym jest zaprezentowanie się w taki sposób, żeby natychmiast po rozmowie przesłuchujący nabrał pewności, że jesteśmy najlepszym kandydatem do pracy i dlatego proszę o te info.
zainteresowany 2015-01-21 22:32:22
a ja proszę o informację jakie firmy zajmują się koleją dla koksowni przyjaźń? chciałbym złożyć papiery, ale nie za bardzo wiem gdzie
Bytom-bobrek 2015-02-16 17:35:18
Przyjdz do koksowni Bo-carbo teraz Labore bocznica Bytom-bobrek przyjecia sa
1
obcy 2015-02-22 20:39:19
ja mam pytanie, jakich zarobków mozna sie tam spodziewać, pracując tylko na rano, w dziale utrzymania ruchu? orientacyjnie w jakim przedziale moze to być ?
5
obcy 2015-02-22 21:00:17
dołaczam sie do pytania o rozmowe kwalifikacyjną, jak ona wyglada, ile osób pyta, czy są osoby które zadają podstępne pytana czy raczej normalne dotyczace doswiadczenia itd
Bytom-bobrek 2015-02-23 14:40:41
jak pytasz o labore bocznice to ustawiacze i maszynisci lok potrzebni
Misiekk 2015-03-25 22:42:48
Witaj Obcy. jeśli Cie interesuje zarobek to nie jest dobrze ostatnio jakies nowe twarze sa na utrzymaniu i dostali 2100zl brutto + szkodliwe ale to juz zalezy od stanowiska gdzie, ale mysle ze ok 300zl brutto.
Tak wygladaja zarobki w koksowni na UR.
Pozdrawiam !
Bytom-bobrek 2015-04-13 13:50:11
Witam jest pilna oferta pracy dla maszynistów lokomotywy oraz ustawiaczy lub manewrowych na pełny etat bocznica w Bytomiu-bobrku system zmianowy 4 brygadowy jak ktos chetny pisac udziele informacji praca od zaraz
bobrek 2015-04-14 12:08:49
Manewrowy nie aktualne zostaje maszynista lub Ustawiacz
L-M 2015-08-05 15:25:31
Jak masz ustawiacza lub maszyniste to Tak
Kokos 2016-06-07 15:58:07
Chyba tylko ze słyszenia znasz ten zakład. Jeśli na start zadowala Cie 2000-2300 na rękę to spoko. Pracujesz świątek, piątek. Bo na jednej zmianie to moze 1800 wyciągniesz. Układy, układziki na każdym kroku. Nie jesteś w solidarności nie masz prawa dostac podwyżki. O awansie nie wspomnę. Tu mozesz nie mieć głowy i nóg, ale jak masz plecy to przeżyjesz. Dziadek kierownik, tata mistrz, synek brygadzista. Na "stołkach" nieraz siedzą buraki i analfabeci, którzy nie dość ze nie potrafią sie wysłowić, to uzywaja słów których w ogóle nie rozumieją. Teraz juz jest szansa na zatrudnienie kogoś "obcego", bo urząd pracy płaci za staż, a dyrektorom i innym darmozjadom pasuje jak kasa zostaje w spółce, bo wtedy sie należy premia. Także odrzućcie wszystkie stereotypy na temat Koksowni. Bo powstały one 20 lat temu, kiedy tutaj naprawdę dobrze sie zarabiało, ludzie podostawali mieszkania, mieli jakiś tam start. A teraz? Kup sobie mieszkanie za te 2300. Koksownia to syf, brud i tyle. Naprawdę są miejsca gdzie zarobisz tyle samo i week masz wolny. Co prawda na umówie masz najniższa krajowa, ale po co Ci składki od tego co zarabiasz na koksowni, skoro w tym syfie na bank nie dożyjesz do 67 lat. Przykładów na to co pisze jest masa. Na każdym wydziale. jeden człowiek na 3 stanowiskach. Urlop? Nie ma sprawy, zgłos rok wcześniej. Mógłbym tu napisać długa książkę. Kilka tomów. Ogólnie nie polecam
janek 2016-06-25 12:09:58
widzę że na waszej stronie regularnie ukazuje się ciekawy magazyn koksowniczy... nie wiecie może czy nie potrzeba im jakich osób piszacych, z lekkim piórem do tego tworzenia? jestem świeżo po studiach dziennikarskich w danym momencie i chcę u was rozpocząć karierę
Anonim 2016-12-02 18:41:05
Nie wiecie czy na koksownie jeździ jakiś autobus z Ogrodzieńca?
fantom1dg 2016-12-06 20:46:17
Witam, chciałbym spróbować złożyć podanie o pracę w zakładzie Koksownia. Chciałbym się dowiedzieć jakie mają zarobki pracownicy fizyczni którzy dopiero zaczynają pracę oraz jakie po kilku latach gdy ma się już wiekszy staż oraz doświadczenie. Proszę o obiektywne odpowiedzi. Dziękuje pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o koksownia "przyjażń" sp. z o.o - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie koksownia "przyjażń" sp. z o.o