brak logo

budkop

Mysłowice

Opinie o budkop

ghandi 2013-05-04 21:57:11
To jak w końcu jest z tą pracą? Po ile godzin się pracuje, w jakich dniach i jaka stawka za godzinę? Da radę wyciągnąć 3 z przodu, jak się przyłożę i będę brał nadgodziny? Atmosfera jest ok? Czy pracownicy dostają dodatek na „wczasy pod gruszą”?
bobik 2013-05-16 05:37:21
robia tam i nienarzekalem dopuki nieprzeniesli mnie na wesola dozur wyzszy i nizszy to banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nych starych pijakow bez szkul tempaki zero pojecia o robocie wieczne wymyslanie!!!!! ciencie kasy na kazdym kroku zeby 2tys w przodku niezarobic to sa kpiny!!!!!!!!!!!!!!! jak zachorujesz i dasz L4 to wkrutkim czasie dostaniesz wypowiedzenie trza byc jak robokop w robocie mosz byc chocbys miol zdechnac na dole!!!!! a jak nie to do zwolnienia!!!!!!!!!! urlop to z wielka laska i na dodatek cienzko go dostac!!!!!!!!!!!!!!!!!! i na dodatek same podpierdalacze nawet cie pojda podjebac bo za duzo chleba mosz!!! i tylko te zajebane konfitury zarabiaja urlopy dostaja!!!!! jak chcecie tam robic to nawet nima zle ale nigy nie idzcie na kwk myslowice wesola
2
anonim 2013-07-02 13:14:59
no ma sie prawo zachorować czy coś i L4 się nalezy no i nie mogą zwolnic o tak na umowie o pracę chyba że sie ma zlecenie bo nie wiem jak tam jest?
Marek 2014-01-05 19:30:21
ciężka praca dla doświadczonych pracowników lub młodych którzy nie boją się takiej pracy. Pracodawca z pracownika który choruje nie ma żadnej korzyści.To jest jakiś tam kapitalizm zrozum to młody kolego. Fachowcy czy naprawdę macie tak ciężko w tej firmie,przecież na Wesołej nawet nie ma kombajnu. Dozór taki sobie,jak coś reprezentujesz sobą to i dostaniesz urlop. Pozdrawiam
bill 2014-03-10 13:44:48
Zgadzam sie z tą opinią Slusarze i Elektrycy ŁOPata
Krab 2014-03-20 13:33:44
http://www.budkop.pl/praca.html poszukują całkiem sporej ilości osób, nie powiem, ich opis mnie zachęca
Stawik 2014-06-20 09:50:20
Pewnie mają sporą ilość pracowników i jeszcze większą ilość ex-pracowników, bo z tego co widzę to rotacja jest spora
lol 2014-06-26 19:08:27
sa przyjecia
2
skorpin 2014-07-29 15:16:46
ja byłem dzisiaj w bud kopie bhp-owiec to cham nie daje dojść do słowa i na niczym sie nie zna jak tak traktuje ludzi ktuży oprzychodzą sie pytać o prace to sobie wybrażam co sie dzieje w firmie nie polecam
3
profesor 2014-09-03 18:03:01
powiadasz kolego że "tempaki bez szkuł" no cóż... Ty chyba też do nauki nie przykładałeś się za bardzo... ( o reszcie błędów już nie wspomnę)
elektryk 2014-10-02 19:44:07
Współczesne niewolnictwo. Za dużo dozoru a jeden głupszy od drugiego. Zapomnijcie o L4 (zwolnienie z pracy albo kilka stowek mniej na wyplacie za jeden dzien). O urlop trzeba się prosić. Wesola to juz czyste dno, chyba, ze ktos lubi być poniżany i pracowac za marne pieniadze. Reszta kopaln nie najgożej, zarobki nie rewelacyjne ale da się wytrzymać. Elektrycy i ślusarze może i robią na łopacie i noszą obudowe ale takie zachowanie zauważyłem jedynie na wesołej. Ogólnie nie polecam choć są firmy gorsze, no chyba, że jesteś dozorcą-emerytem wtedy ta firma to będzie raj dla ciebie :)
Lakom 2014-10-13 09:28:32
Do czego to doszło, żeby prosić się o urlop czy w przypadku jakiejś większej choroby o L4? Nigdy wcześniej nie słyszałem o takich fatalnych warunkach zatrudnienia, które nie wiadomo do czego mają zmierzać. Co lepsi pracownicy pewnie prędzej czy później znajdą inne firmy, które chociaż w większym stopniu dbają o pracownika.
waldi 2014-10-19 14:29:25
przyjdż do prg-perkinson -to bydziesz sie mioł super!!!! wypłata potraktuj jako zaliczka ,ubranie dostaniesz nowe- jak se kupisz!!! kartki ?-ostatnie były w grudniu,ubezpieczenie?- jak sie sam ubezpieczysz (zus nie płacony) !! zarobki?dno i to w ratach- bo na firmie siedzi komornik i ty go musisz spłacić i przez niego nie ma kasy bo to jest jego wina że cie muszymy okradać -tak stwierdził Wojtynek
-I MYSISZ ZWIEKSZYĆ WYDAJNOŚĆ LENIU- BO W TEDY SPŁACISZ SZYBCIEJ KOMORNIKA A W KOLEJCE CZEKA NASTĘPNY!!! MNIE RĘCE OPADŁY I SPI....LAM od KRÓLA -(złodzieji) i klakiera Wojtynka!!!przyjdz i masz pewne zatrodnienie w firmie wojtynokogucik-HA HA HA-ZOBACZ JAK JEST WESOŁO TY DURNIU
2
Nowy 2014-11-05 18:40:23
Chopy mom 2 lata technika mechanika . Powiedzcie czy mom szansa jako sie dostac ? Roboty sie nie boja
hrabia ryś 2014-11-24 14:12:23
ja również jak poprzednik mam doświadczenie jako mechanik, i również dwa lata w kilku firmach. również zapytuję czy mam szansę się dostać na etat (umowa o prace tylko wchodzi w grę) do Budkop? muszę wiedzieć jak by to finansowo i godzinowo wyglądało i porównam to sobie z ofertami onnych firm, czy pomożecie?
dzony 2015-01-13 22:31:15
Są jakieś przyjęcia teraz ??
riko 2015-01-17 23:43:22
Firma BUDKOP Sp. z o.o. powstała w 2005 roku i w przeciągu 2 lat przejęła pracowników PRG MYSŁOWICE – REMA Sp. z o.o. pracujących w kopalniach węgla kamiennego przy wykonawstwie robót górniczych. Co do przyjęć to z racji tego , że firma zajmuje się robotami górniczymi a słyszysz chyba jak to jest teraz górnictwem u nas to nie sądzę...
barto 2015-01-31 15:40:15
pracowałem w budkopie ponad 2 lata, zarobki spoko-ja zarabiałem 2300-2500 + kartka 15 zł za zjazd. nie miałem górnika tylko młodszego górnika.sęk w tym, że na kneflu zarobiłeś tyle samo jakbyś w przodku zapier.dalał. co do dozoru, cóż, jeżeli jesteś ci.pa i się nie umiesz odezwać i walczyć o swoje to twój problem, beda cie je.bać na każdym kroku.krótko-trzeba robić swoje i tyle, chociaż to, że emeryty sztygarzy próbują jeszcze w firmie kariere zrobic to troche śmieszy.
2
Franki 2015-02-04 15:37:35
Teraz prowadzą nowy nabór i Oferują konkurencyjne zarobki w stosunku do innych firm z sektora, cotygodniowe szkolenia BHP na punktach pracy BUDKOP, kursy dające nowe kwalifikacje. Zarobki takie sobie bo przecież wkład pracy bardzo wielki, ale najważniejsze że stałe zatrudnienie na długi okres czasu jest
xnielegalna 2015-02-21 23:09:55
jest tu problem , moj maz dostal wypowiedzenie z budkopu ze niby problemy w firmie wy piszecie ze jest nowy nabor a sztygarzy gadaja mu w czasie wypowiedzenia ze idzie pod boleslaw smialy .. wedlug mnie to smiechu warte.
martin 2015-02-25 01:58:38
Co tam słychac teraz w budokop, bo chyba protesty w górnictwie sie wreszcie zakończyły. Na ich stronie jest informacja, że zatrudnią pod ziemią pracowników (również emerytów - co jest chyba dość dziwne, bo emeryt chyba raczej nie nadaje się pod ziemię). Coś teraz zarabia się lepiej po tych strajkach?
romano 2015-03-01 10:52:48
czy ktoś się z was orientuje , jakie mam szanse na dostanie sie do bud kop. Mam stażu ponad 1,5 roku w górnictwie i młodszego górnika. Teraz robie w innej firmie ale juz dostałem "informacje " że mnie czeka wypowiedzenie wiec ciekawi mnie jakie są ewentualne szanse. Może coś wiecie
pmslb 2015-03-05 17:27:38
przyjęć nie ma
Łon 2015-03-07 18:15:35
Muszą być jakieś przyjęcia i to zaraz. W ciul robót na Wesołej Bolku Makoszowy Knurów Krupiński a ludzi mało. Inna sprawa że strzałowy zarobi w przodku 2400 albo i mniej.
karol 2015-03-19 03:34:38
no właśnie w Mysłowicach to by się przydały jakieś nowe miejsca pracy i to dosyć bardzo. ALe tak budkop to ogarnia roboty górnicze i pomocnicze i roboty energo-mechaniczne - to by było na tyle czy jeszcze coś innego mają w swojej ofercie? bo jednak budownictwo górnicze podziemne i roboty pomocnicze to nie jest zbyt dokładne określenie
Hmm.. 2015-03-19 20:09:13
A kartki po ile w Budkopie dają?
kot 2015-05-19 21:09:21
praca okey tylko trzeba sie wykazac
Górnik 2015-05-20 12:32:20
Próbowałem pytać o zatrudnienie w firmie ale BHPOWIEC powiedział, że nie ma czasu na rozmowe i gó... go interesuje, trzasnął drzwiami totalny cham. Po czymś takim kompletnie się zraziłem do tej firmy ale opinie odpowiednią wystawie nie tylko na tej stronie - kompletnie odradzam tą firmę jeśli niechcecie być poniżani.
1
dopiero co zatrudniony 2015-05-20 13:28:22
Ja przyjąłem się ostatnio do budkopu. Po rozmowach i szkoleniu uważam że z niego fajny gość. Chyba nie dostałeś pracy.
młody 2015-05-21 11:19:14
to są teraz jakieś przyjęcia? Na jakich kopalniach robią?
dupa 2015-05-27 11:33:10
czy wszystkich zmuszaja do pracy w weekendy?jak to wyglada jak ktos sie wylamie i nie pojdzie?dostanie 1000 zl wyplaty?bhpowiec jest podobno nienormalny ale trzeba go po prostu olac cham i prostak.
xx 2015-05-28 12:51:51
Bhp-owiec to kompletnie niewychowany i nieokrzesany cham swoje prywatne osądy powinien zostawić dla siebie bo zupełnie mnie one nie interesują , rozmowa telefoniczna to porażka. Jako przedstawiciel firmy to zupełna porażka kolejny bufon na stołku mam nadzieję ,że z niego spadnie
raliek 2015-06-21 20:41:02
Jeśli chodzi o tego BHPowca to albo trzeba go olać i nie zwracać na niego uwagi, co jest trudne, bo jednak bardzo jest denerwujący albo coś zrobić żeby się go pozbyć. Skoro negatywnie wpływa na pracowników i na firmę to na pewno da się z tym coś zrobić. Jeśli chodzi o zarobki to nie ma problemów z terminem wypłat.
Praca 2015-08-30 13:04:48
Ile na początek zarobi się w budkopie mam kurs Górnika
Flota 2015-08-31 12:31:40
@Praca wydaje mi się, że powinieneś zgłosić się do tej firmy osobiście, żeby się dowiedzieć.. Zresztą z tego, co tutaj obserwuję, to firma nie szuka teraz pracowników, więc w ogóle może być problem z otrzymaniem zatrudnienia w budkopie. Pytać nie zaszkodzi, może tam zadzwoń i się dowiedz co z zarobkami.
098 2015-09-30 15:51:44
@Flota ja jako osoba szukająca pracy również przeglądam dziennie sporo stron z ofertami pracy i niestety od jakiegoś czas nie znalazłem żadnej aktualnej oferty od firmy budkop, no ale cóż trzeba poczeka, widocznie na razie nie potrzebują żadnych nowych pracowników, może za jakiś czas dopiero będą kogoś rekrutować..
099 2015-12-02 13:06:11
Wejdź na stronę RG Bogdanka, tam jest praca pod ziemią.
fiks 2015-12-03 17:21:35
widzisz 098 nic sie nie zmienilo od ostatniego czasu, gdyz sam sie interesowalem praca w budkop, widocznie czesto nie poszukują nikogo z jednej strony dobrze to swiadczy o firmie bo nikt nie chce stamtad uciekac
łon 2016-01-30 00:28:05
jedyny firma w branży co mo tyle przodków na edny kopalni a przodowy na kombajnie zarobio 2500
pan tomasz 2016-03-09 17:35:50
no to całkiem niezłe wynagrodzenie. może mi ktoś prosze napisać czy to prawda jest że firma przeniosła się pod adres ul. Karola Miarki 34a? bo jednak jakbytm aplikował to już miałbym dalej:/
alien 2016-03-09 20:14:40
No rzeczywiście 2500 to jest kasiur:) tyle to mam jak zrobię tydzień nocek patrząc na filmy i pilnując by nie zaspać na zmiankę ,szanuj się trochę.
2
gal anonim 2016-03-20 12:43:09
TO forum niestety nie jest w pełni opinio-twórcze.Pracodawca płaci abonament(strona komercyjna) i ma możliwość ingerencji (kasowanie nieprzychylnych opinii - post z dnia 13.03.2016
Opinia dotyczy firmy Budkop
palon 2016-04-09 14:26:47
Myślę, że kierownictwo jest bardzo spoko, dzięki czemu atmosfera jest też dobra
1
AM-50 2016-04-09 22:42:51
spoko to je prezes (wyplaty na czas)
reszta -bez komentorza
atmosfera musi Byc dobro jak kierownictwo BARDZO spoko
ni zapomnij wykasowac komyntorza
ABO SPOKO ABO NIC
anonim 2 2016-04-10 09:27:16
Nie myśl,rzeczywistość w tej firmie jest z goła inna.
albo dopisz /AUTOPROMOCJA/





















0
coś 2016-05-10 23:05:07
Swietnie że atmosfera u nich dopisuje @palon, to doskonały dowód na to, że relacje między pracownikami są bardzo dobre i lepiej się wtedy wypełnia swoje obowiązki. Zastanawiam się czy mają teraz jakieś oferty pracy, wiecie? Dzięki
ktoś 2016-06-05 13:41:38
Dopisywać moze zdrowie ,atmosferę w firmie można określić jako cisze przed burzą.Z perspektywy biurka wszysko wyglada inaczej.Zapraszom na dół-rzeczywistość czeka
obeznany 2016-07-15 09:49:52
Niedługo ta patologia w górnictwie sie skonczy
Greg 2016-08-15 12:36:30
Atmosfera to wiadomo, że głównie zależy od pracowników. nie można wszystkim obciążać pracodawcy. Nie przesadzajmy, pracodawca nie może kazać pracownikom być dla siebie życzliwymi i miłymi, więc już naprawdę...
zdołowany 2016-08-24 08:43:32
1700 złociszy za robota na dole. jak tu żyć
Zostaw swoją opinię o budkop - Mysłowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie budkop