brak logo

budkop

Mysłowice

Opinie o budkop

Root 2011-12-09 14:47:56
Zgadzam się w stu procentach z przedmówcą. Firma to wielkie bagno. S(usunięte przez administratora)r to kompletne dno, tuman skończony bez wykształcenia, a do tego cham i burak! Nie wspomnę już o jego zapędach alkoholowych!
Gościu 2011-12-09 14:50:15
Okręgowy Urząd Górniczy dostanie stek rewelacji na temat zachować (usunięte przez administratora)a-osobiście zaniosę donos wraz z materiałem dowodowym w odwecie za zachowanie (usunięte przez administratora)!!!
młody 2012-02-07 11:36:50
Mam 25 lat prace w BUDKOP dostałem bez problemu fakt pracuje tam większości stara kadra na emeryturach ale i młodzi znajda miejsce zarobi małe ale można przeżyć
Łon 2012-07-14 12:12:13
A na jakich kopalniach robicie?
Łon 2012-07-15 21:02:51
i jak z kasą też napiszcie jak możecie
adolf 2012-10-27 11:07:46
zła firma i tyle. nie polecam nikomu
Łon 2012-11-10 19:15:42
A ja tam nie narzekam. Jak ktoś się boi ciężkiej pracy lub tego że sztygar może cię opie.olić to się nie pchaj do górnictwa. To nie jest miejsce dla mięczaków lub maminsynków. Kasa spoko, praca najlżejsza nie jest ale można wytrzymać. Wiadomo że kopalnia to to nie jest i że stawiają na emerytów z doświadczeniem ale po pewnym czasie jak się wykażesz do cię docenią. Jak się boisz to idź Biedronki.
Jose 2012-12-13 21:24:25
Co ty mówisz? Docenia cie? Nigdy-dopoki na strazy beda stały głupie, tylko lubiace wode osoby. W budkopie dozor to sterta pijakow, tak wyglada dozor (i sredni i wyzszy). Najgorzej traktuja slusarzy i elektrykow-nazwa stanowiska tylko na papierze, a i tak walisz lopata i nosisz obudowe.
yo 2013-01-20 22:20:47
panowie nie wiecie jak zarobki budkopu na janinie? chodzi mi o nowoprzyjetych
2
bobik 2013-05-16 05:37:21
robia tam i nienarzekalem dopuki nieprzeniesli mnie na wesola dozur wyzszy i nizszy to banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nych starych pijakow bez szkul tempaki zero pojecia o robocie wieczne wymyslanie!!!!! ciencie kasy na kazdym kroku zeby 2tys w przodku niezarobic to sa kpiny!!!!!!!!!!!!!!! jak zachorujesz i dasz L4 to wkrutkim czasie dostaniesz wypowiedzenie trza byc jak robokop w robocie mosz byc chocbys miol zdechnac na dole!!!!! a jak nie to do zwolnienia!!!!!!!!!! urlop to z wielka laska i na dodatek cienzko go dostac!!!!!!!!!!!!!!!!!! i na dodatek same podpierdalacze nawet cie pojda podjebac bo za duzo chleba mosz!!! i tylko te zajebane konfitury zarabiaja urlopy dostaja!!!!! jak chcecie tam robic to nawet nima zle ale nigy nie idzcie na kwk myslowice wesola
3
Marek 2014-01-05 19:30:21
ciężka praca dla doświadczonych pracowników lub młodych którzy nie boją się takiej pracy. Pracodawca z pracownika który choruje nie ma żadnej korzyści.To jest jakiś tam kapitalizm zrozum to młody kolego. Fachowcy czy naprawdę macie tak ciężko w tej firmie,przecież na Wesołej nawet nie ma kombajnu. Dozór taki sobie,jak coś reprezentujesz sobą to i dostaniesz urlop. Pozdrawiam
bill 2014-03-10 13:44:48
Zgadzam sie z tą opinią Slusarze i Elektrycy ŁOPata
lol 2014-06-26 19:08:27
sa przyjecia
2
skorpin 2014-07-29 15:16:46
ja byłem dzisiaj w bud kopie bhp-owiec to cham nie daje dojść do słowa i na niczym sie nie zna jak tak traktuje ludzi ktuży oprzychodzą sie pytać o prace to sobie wybrażam co sie dzieje w firmie nie polecam
5
profesor 2014-09-03 18:03:01
powiadasz kolego że "tempaki bez szkuł" no cóż... Ty chyba też do nauki nie przykładałeś się za bardzo... ( o reszcie błędów już nie wspomnę)
elektryk 2014-10-02 19:44:07
Współczesne niewolnictwo. Za dużo dozoru a jeden głupszy od drugiego. Zapomnijcie o L4 (zwolnienie z pracy albo kilka stowek mniej na wyplacie za jeden dzien). O urlop trzeba się prosić. Wesola to juz czyste dno, chyba, ze ktos lubi być poniżany i pracowac za marne pieniadze. Reszta kopaln nie najgożej, zarobki nie rewelacyjne ale da się wytrzymać. Elektrycy i ślusarze może i robią na łopacie i noszą obudowe ale takie zachowanie zauważyłem jedynie na wesołej. Ogólnie nie polecam choć są firmy gorsze, no chyba, że jesteś dozorcą-emerytem wtedy ta firma to będzie raj dla ciebie :)
1
waldi 2014-10-19 14:29:25
przyjdż do prg-perkinson -to bydziesz sie mioł super!!!! wypłata potraktuj jako zaliczka ,ubranie dostaniesz nowe- jak se kupisz!!! kartki ?-ostatnie były w grudniu,ubezpieczenie?- jak sie sam ubezpieczysz (zus nie płacony) !! zarobki?dno i to w ratach- bo na firmie siedzi komornik i ty go musisz spłacić i przez niego nie ma kasy bo to jest jego wina że cie muszymy okradać -tak stwierdził Wojtynek
-I MYSISZ ZWIEKSZYĆ WYDAJNOŚĆ LENIU- BO W TEDY SPŁACISZ SZYBCIEJ KOMORNIKA A W KOLEJCE CZEKA NASTĘPNY!!! MNIE RĘCE OPADŁY I SPI....LAM od KRÓLA -(złodzieji) i klakiera Wojtynka!!!przyjdz i masz pewne zatrodnienie w firmie wojtynokogucik-HA HA HA-ZOBACZ JAK JEST WESOŁO TY DURNIU
4
Nowy 2014-11-05 18:40:23
Chopy mom 2 lata technika mechanika . Powiedzcie czy mom szansa jako sie dostac ? Roboty sie nie boja
dzony 2015-01-13 22:31:15
Są jakieś przyjęcia teraz ??
barto 2015-01-31 15:40:15
pracowałem w budkopie ponad 2 lata, zarobki spoko-ja zarabiałem 2300-2500 + kartka 15 zł za zjazd. nie miałem górnika tylko młodszego górnika.sęk w tym, że na kneflu zarobiłeś tyle samo jakbyś w przodku zapier.dalał. co do dozoru, cóż, jeżeli jesteś ci.pa i się nie umiesz odezwać i walczyć o swoje to twój problem, beda cie je.bać na każdym kroku.krótko-trzeba robić swoje i tyle, chociaż to, że emeryty sztygarzy próbują jeszcze w firmie kariere zrobic to troche śmieszy.
2
xnielegalna 2015-02-21 23:09:55
jest tu problem , moj maz dostal wypowiedzenie z budkopu ze niby problemy w firmie wy piszecie ze jest nowy nabor a sztygarzy gadaja mu w czasie wypowiedzenia ze idzie pod boleslaw smialy .. wedlug mnie to smiechu warte.
romano 2015-03-01 10:52:48
czy ktoś się z was orientuje , jakie mam szanse na dostanie sie do bud kop. Mam stażu ponad 1,5 roku w górnictwie i młodszego górnika. Teraz robie w innej firmie ale juz dostałem "informacje " że mnie czeka wypowiedzenie wiec ciekawi mnie jakie są ewentualne szanse. Może coś wiecie
pmslb 2015-03-05 17:27:38
przyjęć nie ma
Łon 2015-03-07 18:15:35
Muszą być jakieś przyjęcia i to zaraz. W ciul robót na Wesołej Bolku Makoszowy Knurów Krupiński a ludzi mało. Inna sprawa że strzałowy zarobi w przodku 2400 albo i mniej.
Hmm.. 2015-03-19 20:09:13
A kartki po ile w Budkopie dają?
kot 2015-05-19 21:09:21
praca okey tylko trzeba sie wykazac
Górnik 2015-05-20 12:32:20
Próbowałem pytać o zatrudnienie w firmie ale BHPOWIEC powiedział, że nie ma czasu na rozmowe i gó... go interesuje, trzasnął drzwiami totalny cham. Po czymś takim kompletnie się zraziłem do tej firmy ale opinie odpowiednią wystawie nie tylko na tej stronie - kompletnie odradzam tą firmę jeśli niechcecie być poniżani.
1
dopiero co zatrudniony 2015-05-20 13:28:22
Ja przyjąłem się ostatnio do budkopu. Po rozmowach i szkoleniu uważam że z niego fajny gość. Chyba nie dostałeś pracy.
młody 2015-05-21 11:19:14
to są teraz jakieś przyjęcia? Na jakich kopalniach robią?
dupa 2015-05-27 11:33:10
czy wszystkich zmuszaja do pracy w weekendy?jak to wyglada jak ktos sie wylamie i nie pojdzie?dostanie 1000 zl wyplaty?bhpowiec jest podobno nienormalny ale trzeba go po prostu olac cham i prostak.
xx 2015-05-28 12:51:51
Bhp-owiec to kompletnie niewychowany i nieokrzesany cham swoje prywatne osądy powinien zostawić dla siebie bo zupełnie mnie one nie interesują , rozmowa telefoniczna to porażka. Jako przedstawiciel firmy to zupełna porażka kolejny bufon na stołku mam nadzieję ,że z niego spadnie
Praca 2015-08-30 13:04:48
Ile na początek zarobi się w budkopie mam kurs Górnika
099 2015-12-02 13:06:11
Wejdź na stronę RG Bogdanka, tam jest praca pod ziemią.
łon 2016-01-30 00:28:05
jedyny firma w branży co mo tyle przodków na edny kopalni a przodowy na kombajnie zarobio 2500
alien 2016-03-09 20:14:40
No rzeczywiście 2500 to jest kasiur:) tyle to mam jak zrobię tydzień nocek patrząc na filmy i pilnując by nie zaspać na zmiankę ,szanuj się trochę.
2
gal anonim 2016-03-20 12:43:09
TO forum niestety nie jest w pełni opinio-twórcze.Pracodawca płaci abonament(strona komercyjna) i ma możliwość ingerencji (kasowanie nieprzychylnych opinii - post z dnia 13.03.2016
Opinia dotyczy firmy Budkop
AM-50 2016-04-09 22:42:51
spoko to je prezes (wyplaty na czas)
reszta -bez komentorza
atmosfera musi Byc dobro jak kierownictwo BARDZO spoko
ni zapomnij wykasowac komyntorza
ABO SPOKO ABO NIC
anonim 2 2016-04-10 09:27:16
Nie myśl,rzeczywistość w tej firmie jest z goła inna.
albo dopisz /AUTOPROMOCJA/





















0
ktoś 2016-06-05 13:41:38
Dopisywać moze zdrowie ,atmosferę w firmie można określić jako cisze przed burzą.Z perspektywy biurka wszysko wyglada inaczej.Zapraszom na dół-rzeczywistość czeka
obeznany 2016-07-15 09:49:52
Niedługo ta patologia w górnictwie sie skonczy
1
zdołowany 2016-08-24 08:43:32
1700 złociszy za robota na dole. jak tu żyć
naje ...ny 2016-09-11 20:55:26
pion bhp za..bisty Najlepszy mlody inspektor AM lite .To je przyszsłosc firmy:))) do konca roku potym panowie vw najleszym razie redukcja .wszystko w rekach Prezesa
kopidoł 2016-10-02 14:59:11
Jak jest kasa to jest i tzw. atmosfera .Powiedz ze ni
mega zdolowany 2016-10-16 10:36:58
Zastanawia mnie jedno słowo /jJEDNAK/ Mojsa sugestia ściagnij czorne bryle izacznij ta kariera tak jak godosz
POWODZENIA|
Mosz dzieci abo BMW
Podyjrzywom zes jest z tego rocznika co łopaty ni czymoł w rece
obeznany 2016-10-16 18:55:27
Przyjacielu,sam sobie dałes odpowiedz
pyrsk ludkowie:))
ujek 2016-10-22 21:32:29
to se ru za dwa kola na dole madralo
alojz 2016-10-22 22:56:15
Czy to prowda ze na bolku smialym od nowego roku ni bydzie knefli
budkop forever 2016-10-22 23:03:55
Pracuję w tej firmie od 2013 .
plusy:
- wypłata na czas (czasami poslizg w wypłatach tzw /rolek/ )
minusy:
-wysokosc poborów sterowana odgórnie
-L4 nawet pare dni -wypłata 1300
-urlop na żądanie :) (niemiła rozmowa z GŁÓWNYM INŻYNIEREM BHP lub ZASTEPCA GŁ. INŻ.BHP ,słowo INSPEKTOR BHP to koniec rozmowy)
-wybujałe Ego pionu bhp
-rekrutacja do pracy przez wyżej wymienionych Panów
odsada załogi na tzw /styk/ urlop to rarytas (wyjatek 10 dni ustawowe


Sumarując na tle innych firm z branży nie jest najgorzej . (negatyw BHP)
Firma godna polecenia GÓRBUD MIKOŁOW (uczciwe zarobkii i ok.kierownictwo)
i zapomnij zas tego skasowac
1
keram:D 2016-10-29 18:48:31
Panowie to kpina na szkoleniach BHP uczycie jak zwracać się do was ......... wasze wysokosci czy wy jestescie z innej gliny ............nadsztygar pseudo PTAK to cham i świnia .................
Sa i normalni i inteligentni ludzie ........ Pozdrawiam keram długoletni pracownik .................
3
bolek 2016-11-13 17:08:03
RAJ do emerytow z dozoru
1
Zostaw swoją opinię o budkop - Mysłowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie budkop