brak logo

Polryza

Września

Opinie o Polryza

endo 2011-06-10 16:24:12
Miałem jakiś czas temu swoje ,,5 minut,, w tej ,,firmie,, więc moja rada nie trać czasu, szkoda zdrowia na prace w takich warunkach i atmosferze.[usunięte przez moderatora] i poniżenie.Wytrzymałem tam kilkanaście godzin.
2
terb23 2015-07-21 18:30:36
Tej firmy nie traktuj poważnie, to jest jakaś masakra. Poniżenie na każdym kroku, robią z ciebie debila. Atmosfera nie do wytrzymania, już kilka osób leczy się psychiatrycznie, wykończają ludzi fizycznie, a przede wszystkim PSYCHICZNIE!!!!! Z daleka od nich
1 milion 2015-08-31 22:08:00
Firma...hmm..? Nie mają pojęcia o prowadzeniu firmy, żenada. A swoje frustracje wyładowują na pracownikach. Kłamią, mataczą, kręcą. Zero kompetenji i profesjonalizmu. No i to byłoby na tyle, nie będę zniżać się do ich poziomu, aby napisać co tak naprawdę o nich myślę...:))) Bo generalnie mam to w d.... Zdecydowanie nie polecam pracy w tej szopce.
nowy 2015-09-23 09:47:05
Tylko Twoja opinia o tej firmie jest pozytywna. Czy naprawdę jest tam tak źle czy raczej wpisy zamieszczają osoby którym nie po drodze z pracą i wysiłkiem w nią włożonym.
onyxa 2015-11-29 19:15:28
Jest źle, uwierz. Miałam tą wątpliwą przyjemność tam pracować jakiś czas temu. Wszystkie złe opinie są prawdziwe i nie są to komentarze "niezadowolonych z pracy". Gdybyś zapier.... i na ryj padł i tak bedzie źle. Słyszałam jakiś czas temu określenie na temat tej firmy Obóz pracy.....hmm coś w tym jest. Szkoda, że nie brałam pod uwagę negatywnych opinii na temat tej firmy, zanim zdecydowałam się tam pracować. No cóż każdy uczy się na błędach. A pracę w Polryzie wspominam bardzo źle, teraz jestem bardzo zadowolona ze swojej pracy :)))
teate 2016-01-19 12:45:54
Nikomu nie polecam tej firmy,zdecydowanie z daleka od tego syfu. Poniżanie na każdym kroku. Jak ktoś chce się tam zatrudnić to niech od razu idzie do psychiatry bo gwarantuje, że długo tam nie wytrzyma. Naprawdę szkoda zdrowia.Jeśli ktoś chce prowadzić firmę powinien nauczyć się jednego "chcesz być szanowany, szanuj innych". A tam niby wielki profesjonalizm a chamstwo na każdym kroku. Szefostwo najpierw samo powinno przejść szkolenie z zarządzania a potem dopiero wymagać czegoś od innych.
Kicia 11 2016-04-28 11:26:41
TEATE zgadzam sie z twoja opinia tragedia chamstwo totalne pracownika traktuja jak smiecia .Szefostwo zero pojecia o prowadzeniu firmy.A jeden z magazynierow sloma z botow mu wystaje a uwaza sie za boga podpierdala kazdego na kazdym kroku ale szefostwo slepe nie widzi tego jak magazynier byly okrada firme ale widza w nim boga wiem bo pracowalam tam nie polecam nikomu wiecej na lekarzy wydalam zenada...
ja 2016-05-13 22:13:55
Czy to post Bogumiła?
1
Kicia 11 2016-06-01 11:02:22
Chyba zartujesz ze da sie tam funkcjonowac
1
ce nos 2016-06-07 07:02:12
Nie polecam tej firmy, masakra. Troje właścicieli, trzy różne koncepcje prowadzenia firmy ZERO porozumienia. Zgodni są tylko w jednym, gnębieniu prazowników. I nie sporzywajcie ich wyrobów. potrafia przepakować przeterminowany towar w nowe opakowanie z nową datą produkcji. Sam byłem świadkiem jak przepakowywali fasole 100g która była już dłogo po terminie, a jak sie zapytałem pana "B" czy to jest ok i czy tak można to mi odpowiedział że takie żeczy sie nie psują.... Sanepid powinien ich zamknąć.
werf 2016-06-27 20:07:04
jedni uwazaja tak drudzy tak..to rpzeciez wszystko zalezy od tego jakie ktos ma doswiadczenia z firma i kto jak sie tam widzi i jaka atmsofera dopisuje
Zostaw swoją opinię o Polryza - Września
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polryza