brak logo

Trelleborg Sealing Solutions

Czechowice

Opinie o Trelleborg Sealing Solutions

OPERATORKA 2015-04-17 19:07
JA PRACUJE W TEJ FIRMIE JUŻ 11LAT.FIRMA TA WCALE NIE JEST TAKA JAK TU NIEKTURZY PISZA NIE NEGUJE TEGO IŻ JEST CIEŻKO ALE TAK NAPRAWDE WSZEDZIE JEST CIEŻKO.JEŻELI CHODZI O MARCINA.M.NIE MOŻNA GO TAK OKREŚLAC JAKO OSOBE ZLA PONIEWAZ JEST TO PO 1 CZŁOWIEK TAKI JAK MY A PO 2 JEST OSOBA MADRA I KULTURALNA WYSTARCZY TYLKO CHCIEC SPOKOJNIE KULTURALNIE Z NIM ROZWIAZAC SWOJE PROBLEMYA NAPEWNO COS ZROBI .JA NIERAZ DALAM DO ZROZUMIENIA KIEROWNIKOM IZ NISZCZAC NAS POGRAŹAJA SAMI SIEBIE PONIEWAŹ CELEM NAS WSZYSTKICH JEST REALIZACJA PROJEKTOW NASZYCH KLIENTOW DZIEKI KTORYM MAMY PRACE SPEŁNIAMY SWOJE I NASZYCH RODZIN MARZENIA .KAZDY Z NAS JEST INNA INDYWIDUALNOSCIA WIEC WYMAGAJAC OD INNYCH ROZWIAZANIA SPRAW Z KOSMOSU WIEKSZOSC MYSLI TYLKO O SOBIE NIE POMOGA DORADZA OBOK SLABSZEMU OPER. TYLKO SZUKAJC SENSACJI NAKRECAJ ZMIANE I SZYDZA Z SLABSZEGO TO NIEMADRE . POPATRZ NAJPIERW SAM NA SIEBIE KIM JESTES CZY UMIESZ SIE KOMUNIKOWAC Z WSPOLPRACOWNIKAMI CZY CHCESZ PRACOWAC I POCO TO I DLA KOGO TO ROBISZ.POZDRAWIAM NIL .MARCINA. KIEROWNICTWO I TAKICH LUDZI Z PRODUKCJI JAK JA.
1
XXXX 2015-04-21 09:45
SĄ PANIUSIE KTÓRE SPRYTEM ZAŁATWIAJĄ SOBIE LŻEJSZE PRASY!SŁODZĄ I MAMIĄ ALBO CZĘSTUJĄ CZEKOLADKAMI ŻADKO KIEDY ROZMAWIAJĄ ZE ZWYCZAJNYM OPERATOREM ZAWSZE WYBIERAJĄ PRZEŁOŻONEGO.SZEREGOWY ZWYCZAJNY OPERATOR MA PRZY NICH MARNĄ SZANSĘ ZWŁASZCZA JEŚLI NIE POTRAFI SŁODZIĆ ANI ZAKRĘCIĆ SIĘ KOŁO BRYGADZISTY BĄDŹ USTAWIACZA,TO CO ON MOŻE ZROBIĆ?
1
operatorka 2015-04-30 10:02
witam. Jeżeli chodzi o atmosfere to jest goraca ponieważ mamy już 37 stp.a atmosfera miedzy pracownikami taka jaka ty możesz stwożyć miła lub nie wszystko zależy od ciebie spróbuj a zobaczysz.Ja jestem oper.na maszynach na zm.a i nie narzekam kocham tych ludzi bo sa ok. tak jak wcześniej pisałam nigdy nie byłam lizusem i nie czestuje bryg.i kier. Słodyczami robie to co mi karza wkoncu jestem w pracy.JEST DOBRZE.POZDRAWIAM.
2
xxxx 2015-04-30 20:56
To bardzo dobrze że nie Jesteś lizusem-pochwała!
operatorka 2015-05-01 17:18
Witam.Mam wielkie serce dla WSZYSTKICH ponieważ sa moimi braćmi i siostrami choć nie każdy to serce KOCHA ale ja walcze o to byśmy WSZYSCY przynajmiej sie szanowali.DZIEKUJE ZA MIŁA OCENE TO BUDUJE MNIE DO WIEKSZYCH DZIAŁAŃ W NASZYM ZAKŁADZIE.
2
lucyfer 2015-05-01 18:20
Droga operatorko miłość nie w każdym sercu się mieści,cieszę się że działasz w imieniu wszystkich tylko Wszystko znaczy nic..ale oczywiście pozdrawiam i życzę powodzenia w większym działaniu...
operatorka 2015-05-02 07:48
Wszystko mi wolno,ale nie wszystko przynosi korzyści.Wszystko mi wolno,ale niczemu nie oddam się w niewole.Wolnośc słowa nie oznacza wolności obrażania.
2
święta bo nie klnie! 2015-05-04 17:12
Pisząc te słowa oddałaś się w niewolę zaistnienia na forum.Naprawdę wszystko Ci wolno?Obrażanie,hm łacina w zakładzie dość jest popularna,dziwi Cię emocjonalność człowieka?Wystarczy że uderzysz się w palec i już klniesz.Czasami człowiek Musi bo inaczej się udusi,nawet w polityce to się zdarza.Fajnie by było stworzyć dzień przeklinania,powietrze się oczyści z Obłudy..
operatorka 2015-05-11 01:24
Niewola to niemożność.brak praw,wolności,spowodowana chęcią innej osoby.Przeklina się zazwyczaj w sytuacjach zdenerwowania bądź zagrożenia,taka reakcja występuje u każdego bez względu na poziom kultury czy też wykształcenia.Przekleństwa pomagają rozwiązywać konflikty bez użycia przemocy,jest wyrazem skrajnego prymitywizmu.Więc jeżeli chodzi o mnie, nie czuję się niewolnikiem jak również nie mam potrzeby przeklinania.
2
Tak 2015-05-12 09:12
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły
zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki
chodnik zapluły, ludzi przepędziły
siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie

Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy
hej hej la la la la hej hej hej hej

Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy
hej hej la la la la hej hej hej

Tony papieru, tomy analiz
genialne myśli, tłumy na sali
godziny modlitw, lata nauki
przysięgi, plany, podpisy, druki

Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy
hej hej la la la la hej hej hej- Elektryczne Gitary...
k... 2015-05-29 18:30
Lusi to ty ;)
6
1
Józek 2015-06-21 09:09
Słuchajcie,pracuje od wielu lat w Bielsku i naprawdę bardzo polecam pracę w tym zakładzie.Stawki są w porządku,zawsze można dostać nadgodziny i to w dużej ilości jeżeli ktoś tylko chce,super pracownicy,brygadziści,polecam serdecznie
Operatorka 2015-06-23 19:53
Dziwi fakt że dopiero teraz powstają związki zawodowe,Polacy jednak to prymitywy nie umią działać w słusznej sprawie.Włażenie sobie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] fałszywość,obgadywanie są na porządku dziennym w tym zakładzie
1
mala 2015-07-03 22:54
to co się teraz dzieje w trelleborgu to w czechowicach.kierownik na zm.a i jego podwładny brygadzista przechodzą samych siebie robią nagonki na ludzi ,a na hali 40st.,a oni chadzą i liczą cykle jak porąbani .2 uszczelki za dużo upomnienie.,5min.spoznienia z przerwy upomnienie,ale jak oni idą na przerwe to masakra ile siedzą im wolno ,brygadzista zamiast pracowac to siedzi w klimatyzowanym pokoju i patrzy na kamery , a potem nalot na operatorów.....
ja 2015-07-04 13:20
tak zgadzam sie,wczoraj byla nagonka na nas to jest chore co oni wyprawiaja z ludzmi
obserwator 2015-07-05 01:00
trzeba powiadomic pania w kadrach,na jak dlugo chodza brygadzisci na przerwe jak czesto wychodza na papieroska,a nie tylko wypisywac na forum,sa takimi samymi pracownikami jak inni i powinni sie dostosowac co do przerw i wszystkiego co z tym zwiazane
1
Przeszłość 2015-07-05 16:54
Witam i pozdro dla wszystkich ,a szczególnie zmiane B .Pracowałem tam około 5lat i patrząc teraz co robie, i w jakich warunkach, plus do tego dodatki o wiele wyższy zarobek 2300brutto,porównując Trelleborg mając 1810zł brutto ,no Trelleborg sie cofa do tyłu w sensie o dobra pracowników ,w sumie porównałem to tam było jakoś wszystko nienormalne ,do tego co teraz wykonuje Naprawde szok:)
józek 2015-07-07 00:26
Czyli dalej się nic nie zmieniło. Dalej donosy (co ma kadrowa do produkcji?!).Kto teraz rządzi na zmianie A?Ciepło wam tam?
obserwator 2015-07-08 21:17
Jak co ma,mysle że duzo,brygadziści i kierownicy mog,a wszystko a operatorow gnoja za kilkuminutowe dluzsze przerwy,,,,,,,,,,,,wiec najwyzszy czas aby sie tam dowiedzieli jak jest naprawde,kierownicy,brygadzisci sa takimi samymi ludzmi jak operatorzy
Barbara 2015-07-14 14:53
Właśnie to, że ma to jest chore!Papierów patrzyć a nie produkcji.Myślisz, że ona ma 15min przerwy?? Bygadzisci i kierownicy to ludzie wykształceni (może oprócz JB), z doświadczeniem więc nie porównuj ich do zwykłych operatorów.
2
była pracownica 2015-08-26 15:16
Niestety na produkcji też pracują osoby po studiach,po za tym kierownicy i brygadziści też kiedyś pracowali na produkcji i już nie pamiętają jak to jest??
2
Znajoma 2015-09-01 07:22
Macie już związki zawodowe?Pytam bo kiedyś sama chciałam założyć niestety ludzie(którzy wiecznie narzekali) polecieli do góry (czy. kadr) i skończyło się tak, że mnie usunęli a ich nagrodzili. Ot cały trelleborg. Inny przykład trelleborga to opowieści o rozwijaniu się w firmie - popatrzcie na kierowników zmian, którzy swego czasu się zwolnili jednak w nowej firmie okazali się nieudolni więc wrócili i to nie na operatora lecz na kierownika zmiany.Pytam więc czy to jest rozwój czy cofanie się? Układy i podlizywanie to motto tej firmy. Teambrief z którego nic nie wynika, na którym nikt nie ma odwagi się odezwać.Fałsz, fałsz i gomoria!
mol 2016-02-01 16:52
jakie zarobki dla mlodego i jaki macie pakiet
1
anonim 2016-02-26 16:24
Czy ktoś pracował tam na kontroli jakości uszczelek? Zastanawiam się by właśnie wysłać CV na to stanowisko? Ktoś pracował i może mi coś więcej na ten temat powiedzieć? Pozdrawiam.
anonim 2016-02-27 20:00
Pytam bo właśnie poszukują na to stanowisko a chce wiedzieć na czym stoje?
Pozdrawiam
uksD 2016-03-07 22:39
Hello powiedzcie mi jak tam jest jakie są cykle maszynowe to znaczy jaki czas pracuje maszyna ile sie robi na zmianę i czy są przymusy do weekendów czy dobrowolnie no i najważniejsze zarobki czy 1800 dostanę bez nadgodzin czy wiecej lub mniej
ńowa 2016-03-21 11:22
musiałbys mmiecjak najwiecej nadgodzin,a robota spoko.Co do weekendów to zależy jak ty chcesz,ale wolą żeby przychodzic
Nick 2016-03-23 23:38
Od nie dawna tam pracuje i nie wyrabiam normy, na razie z racji ze jestem od nie dawna nikt mnie nie karci, ale po jakim czasie wy wyrabialiscie norme np na wtryskarkach?-
Kowalski 2016-04-08 16:15
12h czesto sie robi?
nikt 2016-04-27 09:31
i jak nadal tam pracujesz?
Nick 2016-04-27 18:58
Tak dalej, stuknal miesiac ale norma na 6-7 h , nie ciekawie mimo ze sie staram
Były pracownik 2016-07-12 18:13
Jak tam murzynki dalej co roku wciskają wam bajki o podwyżkach i lepszych warunkach :) pozdrawiam ludzi którzy 10 narzekają na wypłatę a nic nie robią by ja zmienić pozdrawia były pracownik :)
Barabara 2016-07-17 07:04
4 kafle hahaha tam ludzie z nadgodzinami ledwo 2 wychodzą xdcd
wolny od tej firmy!! 2016-09-01 14:03
Niezwykła i bardzo umiejętna praca działu personalnego zapewne,zniknęły negatywne komentarze, ktoś się bardzo napracował! Odzyskiwanie Twarzy trudna rzecz! Jak tam zdegradowani za mobing kierownicy?a reklamacje nadal tak częste?dba się o zdrowie pracowników hali? firma podwykonawcza zatrudnia na właściwych warunkach, tzn z umową o pracę? właściciel rozdaje witaminy również na hali produkcyjnej? czy tylko w pokoju 106?Ile osób odeszło?Jak tam po wybuchu pieca? jest nowy kierownik?
er 2016-09-03 22:37
może po prostu to były takie komenatrze które zawieraly czyjes dane albo np. wulgaryzmy no nie wiem.
Pracownik 2017-03-01 00:59
Nie polecam - ludzie traktowani są jak sztuki. Żadnej przyszłości. Firma dobra żeby ją wykorzystać tak jak oni wykorzystują ludzi! Bardziej polecam Valeo lub TRW
4
xxx 2017-04-14 00:22
Nie polecam tej firmy , doświadczeni pracownicy traktowani jak woły , za byle co dostaje się żółtą kartkę co skutkuje obcięciem premii o 50 zł , mimo ,że prace kończy się za 5 to kierownicy potrafią zwracać uwagę , to firma niepoważna omijać szerokim łukiem.
obserwator 2017-04-25 13:01
Co do Valeo i TRW to przesadziłeś, na Valeo i TRW mobbing, na TRW nawet ludzie z firmy zewnętrznej są zastraszani,że nie jak przeprowadzą kontroli odpowiedniej ilości przekładni to stracą pracę. Wszystkie firmy w Czechowicach-Dziedzicach to bagno, podobnie w Bielsku-Białej gdzie także nie ma porządnej firmy, a szopki w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej to norma. Czechowice-Dziedzice mają burmistrza głupka i złodzieja, jaki burmistrz takie firmy.
Dawny pracownik 2017-05-10 22:29
Witam wszystkich pracowników ,pracowalem kiedyś tam ,co slychac dobrego???Pracuje tam jeszcze Pan Tokarek ? Jacy kierownicy sa teraz na zmianach??A B i C ,a zarobki jakie teraz tam macie chociaż 2 tys netto?
Dawne czasy 2017-05-10 22:45
Pozdrawiam zmianę B tam gdzie pracuje np Marcelina .Sylwek itd brygadzistą jest jeszcze ciastko? Kto teraz jest u was.kierownikiem Marcin?dalej?
Dawne czasy 2017-05-18 20:56
Pisze tu ktoś ,wszyscy zapracowani przy tych smierdzacych uszczelkach, 1000cykli na godz ,ruszac sie tam bo prze....e bedzie......
Dawne czasy 2017-05-18 20:57
Pisze tu ktoś ,wszyscy zapracowani przy tych smierdzacych uszczelkach, 1000cykli na godz ,ruszac sie tam bo prze....e bedzie......
Z.P. 2017-05-21 22:10
Witam
Elektryk, elektronik, automatyk, mechanik precyzyjny - wszystko z dużym doświadczeniem - 25 lat pracy w służbie utrzymania ruchu - 40 na karku
Jakie tam są warunki w służbie utrzymana ruchu - czy warto tam składać papiery bo sądząc po tych opiniach powyżej to wygląda mi to nie dobrze.
Szukam roboty w powyższym temacie - może Ktoś coś poleci
Z.P.
P 2017-05-22 19:59
Powodzenia życzę w tej firmie,jeden wielki syf...są lepsze firmy ,,omijać z daleka Pozdrawiam
1
Oryginalny 2017-05-31 15:45
Ja się zatrudniłem nie tak dawno i całkiem mi się podoba praca w tej firmie . Ludzie są sympatyczni i pomocni :) Jedyne co mi przeszkadza to krótka przerwa i temperatury jak w piekle a to jeszcze nie lato , mam nadzieje że przetrwam okres wakacyjny bo całkiem fajnie się tam robi .
2
P 2017-07-15 14:18
To rób,w tej rakowni ....
2
Dominika 2017-08-01 09:11
@Oryginalny @P macie całkowicie skrajne opinie na temat pracy w Trelleborg Sealing Solutions. Z czego one wynikają? Czy chodzi o różnicę między działami firmy? Chętnie dowiemy się więcej o Waszych doświadczeniach. Co konkretnie odpowiada, czy też nie odpowiada w tej pracy? Każda dodatkowa informacja może być cenna dla osób, które rozważają przesłanie swojego CV.
Dawne czasy 2017-08-14 23:17
Pracowalem to wiem jak bylo,od A do Z ,takze pani raczej wie jak tam jest,dobrze wykonywalem swoja pracę i co jaki efekt był.....zadnych ,dlatego rozgladlem sie i mam i wiele większą pensje i ktos docenia dobrych pracowników,a nie jak tam w tej firmie waszej ,wie pani doskonale ile juz sie tam zwolnilo dobrych pracownikow.,jaka rotacja jest, Pozdrawiam zmianę B....
Dominika 2017-08-25 13:14
@Dawne czasy mam wrażenie, że mylisz mnie z pracownikiem firmy Trelleborg Sealing Solutions. Nie jestem z nią w żaden sposób związana. W swoim komentarzu wspominasz o rotacji. Mógłbyś powiedzieć o niej coś więcej? Jak duża jest jej skala? Czy może dotyczy którychś działów firmy szczególnie?
Wandzia 2017-09-03 20:56
Ja pracowala i narzekala a juz nie narzeka bo tam nie pracuja ino gdzie inaczej i nie narzeka teraz.
Zostaw swoją opinię o Trelleborg Sealing Solutions - Czechowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trelleborg Sealing Solutions