logo PKS Gdańsk - Oliwa

PKS Gdańsk - Oliwa

Gdańsk

Opinie o PKS Gdańsk - Oliwa

magadala 2015-03-19 12:21
rozmowa śmieszna , Pani od Hr zadała moze jedno pytanie , nie słucha wogóle kandyada i pyta dwa razy o to samo
3
max 2015-11-18 10:44
Kiedyś obiło mi się o uszy jak pani z HR stwierdziła "po co dawać więcej skoro przyjdą pracować za najniższa stawkę". To chyba dużo mówi o firmie?
1
Kardamon 2015-12-15 09:06
moja opinia co do firmy - zostalem zaproszony na spotkanie ale w formie nie dajacej nic do powiedzenia tj na 3 dni przed spotkaniem pani zaproponowala jednoznacznie godzine spotkania i na moje slowa ze zaluje jednak nie mam jak bo juz kalendarz mam wypelniony dowiedzialem sie ze "no to trudno - do widzenia" i tak pomyslalem sobie ze jezeli tak dobieraja pracownikow kto ma akurat czas w danej chwili no to godne pozalowania

ale tez i czytajac powyzsze posty mysle ze dobrze sie stalo ;))
4
Rico 2016-02-25 16:32
na co narzekają spedytorzy??
blech 2016-05-07 17:02
no właśnie co do zarobków @Eho powiedz prosze ile można oczekiwać na stanowisku Spedytora? Bo szukają
Janusz 2016-11-24 15:24
A ja napiszę o tym, jak tu się pracuje jako kierowca. Kazą zakładać działalność gospodarczą, bez zadnej podstawy - i jak tu opłacić zusy, podatki itp.? widzę, że zniknely juz opinie, ktore zostały wcześniej wpisane przez pracownikow - widac, jak firma dba o ludzi - usuwa wpisy, bo to prawda.. wcześniej pisali, że oszukują i nie płacą co niestety sie potwierdza. ludzie gadają. jedyny plus to że dużo można wyjeżdzić... zastanawiam sie, czy nie zmienić - słyszałem ze szukają w eronie - ktoś coś wie? podobno tam się coraz lepiej robi, płacą na czas i mają nowe auta
An 2016-11-26 13:48
Moją opinię (bardzo na minus) też usuneli...co za draństwo! nie chce mi się już pisać o tej pseudo firmie
Alina 2017-06-21 11:35
Brak możliwości rozwoju, spedytor zarabia tyle , ile ustali z pracodawcą. To są naprawdę śmieszne pieniądze, jak za taki stres. Jedna z osób zarabia 1800zl na stanowisku spedytora kolejna.2400 zl. Premie po 200 zł. Także nawet na wynajem mieszkania nie wystatczy. Prawie połowa spedytorow dorabia w innej pracy. Nie polecam!
Lidia 2017-07-27 11:44
Ktoś pracuje jeszcze w PKS Gdańsk - Oliwa? Właśnie rekrutują na Spedytora Międzynarodowego w Tarnowie, Białymstoku i Chorzowie.Kto składa cv?
Zostaw swoją opinię o PKS Gdańsk - Oliwa - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PKS Gdańsk - Oliwa