Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
ten co wie co jest grane - 2010-10-18 20:18:36 odpowiedz | cytuj
moim zdaniem ...
napieprzacie na wszystkich ... heh anonimowo, a jak przyjdzie co do czego to macie ogonki pochowane i skulone jak psy po ostrym sraniu.
dobrze , że potraficie sie chopciaz na forum wypowiedzieć.
wiem jak jest w jago i speca co kocha powroty i rozstania z jago to juz dawno maja dość wszyscy.. pozdr
...i tak dalej - 2010-10-20 20:27:52 odpowiedz | cytuj
Hejka,co do speca sie zgodze...,a ogonków kolego nie mamy,obcieli nam w wojsku,a do tego pozostała czesc kity przytrzasneły nam dzrwi wejsciowe do naszej posesji.........,badz zdrów marynarzu i niech gil bedzie z Toba,na rozluznienie
........ - 2010-12-09 12:13:44 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora ),przyjmij sie do jago,potrzebujemy swiezego miesa...
a sam sie przekonasz co jest grane.....
.......... - 2010-12-09 12:22:55 odpowiedz | cytuj
za te poucinane premie juz ktorys miesiac z rzedu moze w koncu jakies bony dostaniemy,bo to wstyd i hanba by bylo inaczej....
anonim - 2010-12-09 17:30:44 odpowiedz | cytuj
bony pomarzyć zawsze warto...A kto tobie socjalne oddciaga w tej firmie od jakiego czasu zapomnieli co to jest...nawet jak jestes na urlopie to nie masz na kwitku wynagrodzenia urlopowego
kloc - 2011-01-02 17:15:26 odpowiedz | cytuj
a co powiecie o pracy w biurze? jakie są tam zarobki?szukają pracownika do administracji, nie wiem czy warto wogóle wysylać cv??
anonim666 - 2011-02-11 18:22:25 odpowiedz | cytuj
Witam wszystkich,prawda jest taka ze nikt nikogo do pracy nie zmusza,sami podjeliscie prace w tym zakladzie wiedzac jakie warunki panuja na magazynie,no i za jaka kase...
-to dotyczace warunkow panujacych na magazynie pominmy,bo wiadomo ze nie sa to warunki tropicalne...
Zajmijmy sie najważniejsza rzeczą jaką są pieniądze na jakie sie godziliśmy i dlaczego z miesiaca na miesiac sa one coraz nizsze,
Firma stara sie kazdego miesiaca urwac pracownikowi jakas czesc wyplaty,dobre dwie stówki,na kilku ladnych osobnikach sie to uzbiera,nie mala kasa....
Nie bede wciskac kitu i sie przedstawial ale moge napisac tyle ze jestem pracownikiem na zmianie( usunięte przez administratora ) Zwracam sie do Ciebie kierowniku zmiany i twojego zastepcy,wszyscy wiedza o tym ze wy wiecie o danej stronie internetowej i o tym forum dyskusysyjnym,co na nim napisano....a nie sa to wcale mile z tego co czytalem,ale nikt dzioba nie otworzy bo ludzie maja rodzine na wykarmieniu i boja sie ze utraca jedyny dochod w rodzinie. Nie wiem jak to jest na innych zmianach ale chce pamiecia wrocic do zebrania na poczatku lutego ktore bylo zrobione.
Mianowicie zostalo ono zrobione zeby przekazac nam wszystkim pracownikom tej zmiany informacje na temat kolejnego uciecia premi w wysokosci 30%. Dlaczego to zawsze sa robione takie zebrania tego typu?dlaczego nie zrobia nam zebrania i nie powiedza ze jestesmy z was dumni,pracujcie tak dalej,bedziecie nagrodzeni. Chce napisac o jednej osobie z tej zmiany,nie chce podac imienia czy nazwiska wiec podam ksywke,mam nadzieje ze w ten sposob nie narobie mu problemow po tym jak sie zachowal na tym zebraniu,mianowicie chodzi mi o gluchego. Jestes konkretny,zachowales sie odwarznie mowiac gdzie sa pieniadze jakie nam potracono w grudniu,mowiac o tej cherbacie jaka powinna byc a ze jej nie ma,patrzylem na ciebie i z jednej strony bylem szczesliwy ze w koncu ktos postanowil im sie przeciwstawic,a z drugiej strony wiedzialem ze ta rozmowa zakonczy sie dla ciebie zwolnieniem z pracy,ale bystrzak byles i ich zalatwiles,siedz na tym zwolnieniu bo jak wrocisz to zwolnienie dostaniesz,a nie powinienes bo nie jest to powod do zwolnienia My wszyscy pracownicy tej firmy postawmy sie jak i to on zrobil,wszystkim nie podziekuja,,moze w koncu firma zrozumie ze szukanie oszczednosci na kazdym kroku to zla rzecz. Postawmy sie wszyscy jak i to on zrobil. Jeszcze jedna sprawa do ciebie zastepco,jak mogles powiedziec o nim takie rzeczy falszywe?byl dobrym pracownikiem,zly pracownik nie pracuje na rampach lecz pracuje na zbieraniu,odpowiedz jest prosta,co innego mogles powiedziec kierownikowi?nic innego,zachowales sie jak mysz pod miotla,falszywie odpowiadajac i martwiac sie o ten swoj stoleczek,ja numer znam do ciebie gluchy,nie zapomne o tym jak im pojechales,spoko jestes i dlatego warto utrzymac z toba kontakt,powodzenia ci zycze.
anonim - 2011-02-16 16:40:33 odpowiedz | cytuj
Witam wszystkich.
O tej stronie dowiedziałem się nie dawno i słyszałem,że są tu opinie na temat naszej kochanej pracy jak i naszych kolegach po fachu.
Zgadzam się z przedmówcą,każdy z nas był świadomy jaką prace podejmuje i za jakie wynagrodzenie.Każdy z nas musi mieć świadomość tego,że w większości przypadkach sami przyczyniamy się do tego,że zabierają premie.
Kartony się same nie niszczą,towar sam z opakowań nie wychodzi,sprzęt się niszczy,bo gdzieś macie prawidłowe korzystanie z niego (powyrywane przewody w bateriach,pozostawianie foli w alejach jezdnych a potem jeżdżenia po niej itd..).
Inną sprawą jest,że firma też się nie wywiązuje ze swoich obietnic czy obowiązków np: obiady-mamy mieć zapewniony ciepły i kaloryczny posiłek,to co serwuje firma nie nadaje się nawet jako pasza dla świń(oj zmieńcie to szybko bo ktoś w końcu zaniesie ten obiadek do sanepidu ) przerwy- przysługują nam 2 przerwy 15min na ciepłe napoje,jak wszyscy wiemy nie ma ani napojów ani przerw. O bonach już nie wspominam.Nie terminowe wypłaty,złe rozliczenia nadgodzin,nie uprzejme traktowanie pracownika przez przełożonych to norma.
Jeśli chodzi o naszych kolegów po fachu to tu się z wami nie zgodzę. Niech któryś z was weźmie odpowiedzialność za wykonaną pracę zmiany,stan magazynu,jakości wysyłek.Czepiają się tych którzy lecą w hu..nie tych którzy robią swoje.Ja widzę jak wy pracujecie i nie wmówicie mi że to jest wszystko na co was stać.Ja robię co mogę by wyrobić normę jak najszybciej i nikt się do mnie nie przyczepia,że jestem za długo na przerwie.Najpierw pokażcie że jesteście dobrymi pracownikami a potem wymagajcie! Komentarzami ludzi na temat kto kogo posuwa i w jakiej pozycji można tylko pogardzić,widać czegoś wam w życiu brakuje skoro wasza wyobraźnia tworzy takie rzeczy. Wasze wypowiedzi w pełni odzwierciedlają wasz osobisty intelekt,skoro zachowujecie się jak bydło to i nic dziwnego że jesteście tak traktowani:) Współczuje wam i proszę opuście tą firmę,bo to przez takich jak wy nic niema,ta praca nie jest dla was,jesteście na to za słabi.
anonim - 2011-02-21 14:04:04 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-02-16 16:40:33

Witam wszystkich.

Może koleszko ostro w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzisz na górze, że się Ciebie nie czepiają. Nawijasz, że gardzisz komentarzami na temat posuwania innych a sam co robisz?? Uważasz się za lepszego od innych? Założe się, że ostro włazisz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innym. Albo jesteś jakimś pożal się boże kierowniczyną. Intelekt?? hehe Jesteś żałosny, a przez takich jak ty nikt nie robi nic, żeby było lepiej. Niedługo na łeb ci nasrają a ty jeszcze ich za to po plecach poklepiesz.
zrobiony w ciula... - 2011-02-25 16:53:28 odpowiedz | cytuj
Witajcie;) Witam wszystkich, dzięki którym JAGO zarobiło i jednocześnie zrobiło w chuja. Praca w tej firmie to jest jedna wielka porażka. Przyszedłem do pracy słysząc bajki super opowiadane jak mama opowiada dziecku na noc. Było nawet dobrze... do pierwszej wypłaty! Zastanowiłem się, zostałem dalej. Teraz - MASAKRA!!! Co tam się dzieje??? KOŁHOZ to jest mało powiedziane... Wypłaty super. Ledwie wystarcza na opłaty codziennego życia. Rżną nas na wszystkim. Nie podbiłeś karty - nie było cię w pracy... Co z tego, że przerzuciłeś "tysiąc pięćset kartonów" i widziało cię mnóstwo kamer i do tego wpisywałeś się na listę w budzie... Co z tego? Za to Ci nie zapłacimy, bo się nie podbiłeś? Chora sytuacja... Katorga dzisiejszej rzeczywistości, a w JAGO ta rzeczywistość wygląda jak science-fiction. Że ktoś się jeszcze im do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie dobrał tak naprawdę??? Jestem za tym by stworzyć jakiś ruch przeciw JAGO, przynajmniej w Bieniewie... To jest zaskakujące co tam się dzieje... Jesteś niewolnikiem wśród swoich, a taki Chińczyk, który nic nie robi - nie musi tak naprawdę nic robić... Czy Ukrainiec...? Czemu tak się dzieje, że w Polsce najgorzej traktuje się Polaków, tym bardziej tych, którzy chcą pracować, pracują i robią to dobrze...??? Podejrzewam, że my poprostu potrafimy się odezwać wtedy, kiedy nas robią w ciula, a taki obcokrajowiec nawet nie zna języka i tak naprawdę nie wie za ile pracuję i... czy mu zapłacą!!! Ale nie odzywać się, gdy jesteś oszukiwany i zarabiać swoim zdrowiem na nie Twoją firmę? Moim zdaniem - NIE! Trzeba to głosić. To co się dzieje, to są jakieś przeboje z JAKA TO MELODIA!!! Zróbmy coś z tym - weźmy się w kupę (tak jesteśmy szanowani jako pracownicy) i zróbmy coś z tym wariactwem. Stwórzmy JAGOZORDA, który zrobi resztę.......... Pozdr;)
sprawiedliwy - 2011-03-10 14:49:21 odpowiedz | cytuj
Nie martw sie . Wszyscy tu - damy rade !!! Na każdego jest sposób. Powoli a każdemu ( usunięte przez administratora )
anonim - 2011-03-23 18:01:47 odpowiedz | cytuj
A kto słyszał jak w październiku jeden nowy pracownik ukradł auto drugiemu i Waldek bał sie zadzwonic na policję bo ten nowy nie miał żadnej umowy.A rodzice tego gościa co zwineli mu auto sami musieli to zgłaszać?? a kto był na kwaterach jak robili zdjecia za ktore( usunięte przez administratora )lali część premii. Rzekomo tam były produkty ktore pracownicy ukradli i zjedli-jeśli ktoś coś ukredl to zglasza sie na policję anie samosądy!!!.( usunięte przez administratora ) do ciebie mowie (choć do niego to szkoda lepiej do jego kasienki) wyzysk i nieprawidlowosci w Twojej firmie.Zatrudnienia na czarno,obietnice bez pokrycia . Teraz jeszcze w( usunięte przez administratora ) firme ktora im dostarczala pracownikow na kilkaset tysiecy(mowil mi kolega co pracowal )oczywiscie widzial maile ktore pani K( usunięte przez administratora ) wysylala zeby im uwalic premie (chlopak przyniosl jej L4 a kazala im obciac jego premie za NN)horror.Chlopak nocowal pod Jago w grudniu bo zlote gory mu naobiecywali ,( usunięte przez administratora )po 16godz codziennie a jak przyszlo do premii -to obcieli.Żenada!!!
ostroooo - 2011-04-25 22:26:22 odpowiedz | cytuj
..może ktoś opowie o pijaństwie w miejscu pracy?? Czy jest to przestrzegane???
na ostroooo - 2011-04-29 08:37:27 odpowiedz | cytuj
może sam coś opowiesz...? nic nie wiesz ???
hehehe - 2011-04-29 17:31:21 odpowiedz | cytuj
sam sie wypowiedz.
jest - 2011-04-29 17:33:26 odpowiedz | cytuj
jak sie stanie cos komus to wtedy zrozumieja- ale po fakcie. nie wypowiadam sie na ten temat.
sed - 2011-04-29 17:44:20 odpowiedz | cytuj
firma jest do bani. kierownicy zmian zakreceni jak świder, zero porozumienia z pracownikiem. gdyby nie pracownicy( moze nie wszyscy) to dawno by polecieli ze stanowisk. a tak głupi , wierzacy w swoje mozliwosci szary pracownik robi cos dobrze, bo tak jest nauczony- [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] go obchodzi ( usunięte przez administratora ). nie rozumie tej firmy i chyba nikt nigdy tego nie zrozumie. mozesz zapieprzać przez cały czas a raz podknie ci sie noga i juz jestes na \"czarnej liscie\". człowiek powinien być nieomylny i zapie-r-d-a-lac ile fabryka dała. zatrudnijcie( usunięte przez administratora ) a firma ruszy (pod ziemie). Ci którzy pracuja badż pracowali wiedza o kogo chodzi. jeżeli chodzi o osoby którzy chca sie zatrudnic w jago-logistyka to zachacam. doznacie takich wrarzeń, których wasza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeszcze nie czuła . siadanie po roku od zatrudnienia.
szkoda słów
k - 2011-05-06 18:40:50 odpowiedz | cytuj
Prezesie( usunięte przez administratora ) Jeśli w tym miesiącu będzie 11-ty, a dalej nie będę miał przepracowanych pieniędzy na koncie - spotkamy się w Sądzie. Teraz już mi nie zależy, a odsetki się przydadzą... Pomyśl o tym;)
k - 2011-05-06 18:44:49 odpowiedz | cytuj
Szykuję się na wojnę z JAGO. Czy ktoś się przyłączy? Jestem w trakcie przygotowywania pozwu zbiorowego przeciw firmie. Część zwolenników już jest. Możesz to być także TY. Namiary podam niebawem;) Zapraszam do współpracy
kontaktowy - 2011-05-09 15:23:47 odpowiedz | cytuj
podaj nr tel.
ogar - 2011-05-10 19:12:01 odpowiedz | cytuj
opanuj sie kolego
brak kasy - 2011-05-11 15:01:11 odpowiedz | cytuj
jest godz. 15:00 a pieniedzy do tej pory nie ma na koncie. skandal. na umowie jest do 10. każdego miesiąca.do bani
k - 2011-05-16 13:36:08 odpowiedz | cytuj
ludzie rejestrujący firmę zapewne wiedzieli, że JAGO i tak w ( usunięte przez administratora ) tu firma (JA GO) dla pracownika (w ( usunięte przez administratora ) zrobię). bandytyzm, nic więcej, ale przyjdzie kiedyś taki dzień: cudowny dzień.( usunięte przez administratora ) wszystkie nasze nerwy i krzywdy;)
jikiut - 2011-06-08 17:13:10 odpowiedz | cytuj
Jago ma umowę z Kaufland Polska Markety

Spółka Jago podpisała z firmą Kaufland Polska Markety umowę na usługę magazynowania i
dystrybucję produktów mrożonych. Przewidywana wartość umowy wynosi 45 mln zł.

Przedmiotem umowy jest usługa magazynowania i dystrybucja towarów przez Jago do
wszystkich punktów sprzedaży sieci Kaufland - czytamy w komunikacie. Umowa została
zawarta na okres 36 miesięcy od 1 września 2008 roku do 30 sierpnia 2011 roku.

Wyżej wymieniona umowa jest kontynuacją wcześniej obowiązującej umowy, która zostaje
automatycznie rozwiązana z dniem wejścia w życie niniejszej umowy - czytamy dalej.

ciekawe czy kaufland przedłuzy umowe ze słaba firma????? i co zwolnienia ?????
anonim - 2011-06-09 00:24:08 odpowiedz | cytuj
A to żeś nowość opowiedział ..... hi .. hi