Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Invenio QD

zdjecie uzytkownika
finito - 2014-03-04 21:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to duża międzynarodowa firma. Strona internetowa w kilku językach, ale nie mogę tu znaleźć ich ofert pracy :/
zdjecie uzytkownika
m;aghahg - 2014-05-20 15:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Finito, zawsze możesz zajrzec do zakładki "Kontakt" :). Macie info o zaletach, wadach w Invenio? Chce tam sie dostac!
zdjecie uzytkownika
GREG - 2014-05-28 13:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz podać linka gdzie są konkretne opinie o tej firmie bo ja nigdzie nie znalazłem takowych-ani dobrych ani złych
zdjecie uzytkownika
addams - 2014-05-28 16:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wypowie sie ktoś na temat tej spółki? Mają strasznie dużo ofert w mojej okolicy, wałbrzycha. Nie chcę iśc w ciemno. Bede wdzięczny za pomoc :)
zdjecie uzytkownika
czarna - 2014-05-29 19:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zatrudniają ludzi na 3 miesiące, a potem szukają dziury w całym i zwalniają.kiepskie zarobki i beż przerw, wykorzystują ile mogą
zdjecie uzytkownika
kolezanka - 2014-08-28 15:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m;aghahg - 2014-05-20 15:15:32]:
Bzdury... ja dostalam propozycje na 3 miesiacy proby a poten dostalam po tyn okresie umowe na rok. Jestem z pracy zadowolona, praca nie jest ciezka, ani meczaca. A co do Walbrzycha to od znajonych ktorzy byli tam na delegacjach slyszalan ze tez wszystko ok.
zdjecie uzytkownika
gruberek - 2014-09-05 12:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedni piszą że po 3 miesiąch na rok umowa inni że po 3 miesiąch nie ma szans na umowę... to jnak to rzeczywiście naprawdę w invenio naprawdę jest? bardzo mi zalezy żeby w trakcie zatrudnienia jakieś fajne rozwojowe szkolenia były żeby nie stać w miejscu i nie siedzieć całe życie na najniższym stanowisku na produkcji
zdjecie uzytkownika
brygida - 2014-10-28 14:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"kiepskie zarobki" - to może podacie jakieś potwierdzone informacje konkretne? różnie bywa, dla niektórych i milion to byłoby mało. mnie głównie interesowałaby praca jako szwaczka, mam do tego dryg i lekkie doświadczenie.martwi mnie tylko ta niejasność z umowami o której piszecie w postach.czyzby firma nieźle szyła?:)
zdjecie uzytkownika
Invenio QD - 2014-10-28 15:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brygida - 2014-10-28 14:52:27]:
Witam serdecznie, bardzo proszę o kontakt z naszym biurem w Tychach. Udzielimy wszelkich informacji na ten temat. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-11-12 23:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, zainteresowało mnie ogłoszenie od Invenio qd na stanowisko pracownik produkcyjny czy też inspektor. Ktoś może jest bardziej zorientowany, czy warto, praca w miejscowości Jelcz-Laskowice nieopodal Wrocławia. Wymagania raczej spełniam, nie są wygórowane, tylko zwyczajne na produkcje, jedyne co to nie napisali o jaki system zmianowy chodzi. Niby oferują umowę zlecenie lub o prace, wie ktoś od czego dokładnie to zależy?
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-11-27 02:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, czy nikt mi nie odpowie? Teraz trochę zalezy mi na czasie w grudniu kończy mi się umowa w obecnej firmie i nie zamierzam podpisywać nowej, nawet jakby zaproponowali mi dwa razy tyle.. Bardzo prosiłbym o odpowiedź, czy warto aplikować, chyba sa tu jeszcze jakieś dobre dusze? Pozdrawiam i z góry dziękuję za szybka odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Invenio QD - 2014-11-27 09:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam serdecznie, proszę się skontaktować wcześniej z naszym biurem, aby dowiedzieć się szczegółów oferty. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Immabe - 2014-12-11 09:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam, że kolesiowi nie chodziło tylko i wyłącznie o kontakt z biurem Invenio ale o opinie pracowników, którzy troszeczkę już tu pracują i mogą nakreślić sytuację w firmie, system płac, atmosferę czy samo funkcjonowanie zakładu. Wtedy taka opinia na pewno jest bardziej obiektywna niż stałe formułki pisane przez dział PR :)
zdjecie uzytkownika
kirk - 2014-12-25 21:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
invenio jest częścią międzynarodowej firmy inżynierskiej mającej swoje oddziały w Europie, Ameryce i Australii. firma zajmuje się usługami z zakresu kontroli jakości i napraw części samochodowych, outsourcingu specjalistów oraz pracowników produkcyjnych, inżynierią mechaniki i procesów wytwórczych oraz szkoleniami.
zdjecie uzytkownika
kamczi - 2015-01-13 02:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma Invenio sama w sobie nie jest zła ,tylko zawsze cos sie nie zgadza z wyplata. Niby po 3 dniach probnych dostajesz umowe o prace ,i przysluguje ci urlop,l4 i dodatek nocny lecz zawsze ktos ci za cos odejmie pare zlotych .Dodatkowo paski z rozliczeniem sa zawsze z miesiecznym opoznieniem ...
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-03-27
Żródło: Gowork.pl
Jelcz-Laskowice
(dolnośląskie)
invenio QD jest częścią międzynarodowej firmy inżynierskiej mającej swoje oddziały w Europie, Ameryce i Australii. Nasza firma zajmuje się usługami z zakresu kontroli jakości i napraw części samochodowych, outsourcingu specjalistów oraz pracowników produkcyjnych, inżynierią mechaniki i procesów wytwórczych oraz szkoleniami. W chwili obecnej dla naszego Klienta z branży automotive po
zdjecie uzytkownika
bart - 2015-03-11 20:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem z nimi na kontrakcie w Toyocie przez rok.
Najlepsza firma z jaką pracowałem z pośród pośredników.
Kasa nie zależy tylko od nich, bo są klienci którzy nie chcą płacić, a w końcu żadna z firm takich jak Invenio nie pracuje charytatywnie, resztę każdy sobie dopowie - ja byłem zadowolony. Nigdy nie słyszałem od kolegów pracujących z ramienia Invenio na inspekcji / produkcji żeby byli niewłaściwie traktowani. Co do różnic w wypłatach jeśli miałem jakiekolwiek wątpliwości zawsze wszystkie zostały wyjaśnione, pomyłka była tylko raz.
Po skończonym kontrakcie były kolejne propozycje, ale tamci klienci chcieli mniej płacić lub wymagali przeprowadzki.
zdjecie uzytkownika
iii - 2015-03-25 15:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałam w firmie invenio nie polecam
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Invenio QD
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Invenio QD?
Zadaj pytanie