Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: INVENIO QD SP. Z O.O.


Oceniono 10 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
INVENIO QD SP. Z O.O.
Przemysłowa 68
43-100 Tychy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
finito - 2014-03-04 21:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to duża międzynarodowa firma. Strona internetowa w kilku językach, ale nie mogę tu znaleźć ich ofert pracy :/
zdjecie uzytkownika
m;aghahg - 2014-05-20 15:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Finito, zawsze możesz zajrzec do zakładki "Kontakt" :). Macie info o zaletach, wadach w Invenio? Chce tam sie dostac!
zdjecie uzytkownika
GREG - 2014-05-28 13:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz podać linka gdzie są konkretne opinie o tej firmie bo ja nigdzie nie znalazłem takowych-ani dobrych ani złych
zdjecie uzytkownika
addams - 2014-05-28 16:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wypowie sie ktoś na temat tej spółki? Mają strasznie dużo ofert w mojej okolicy, wałbrzycha. Nie chcę iśc w ciemno. Bede wdzięczny za pomoc :)
zdjecie uzytkownika
czarna - 2014-05-29 19:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zatrudniają ludzi na 3 miesiące, a potem szukają dziury w całym i zwalniają.kiepskie zarobki i beż przerw, wykorzystują ile mogą
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-22
Żródło: Gowork.pl
Dąbrowa Górnicza
(śląskie)
invenio QD jest częścią międzynarodowej firmy inżynierskiej mającej swoje oddziały w Europie, Ameryce i Australii. Nasza firma zajmuje się usługami z zakresu kontroli jakości i napraw części samochodowych, outsourcingu specjalistów oraz pracowników produkcyjnych, inżynierią mechaniki i procesów wytwórczych oraz szkoleniami. Realizujemy zlecenia tam, gdzie potrzebuje nas Klie
zdjecie uzytkownika
kolezanka - 2014-08-28 15:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m;aghahg - 2014-05-20 15:15:32]:
Bzdury... ja dostalam propozycje na 3 miesiacy proby a poten dostalam po tyn okresie umowe na rok. Jestem z pracy zadowolona, praca nie jest ciezka, ani meczaca. A co do Walbrzycha to od znajonych ktorzy byli tam na delegacjach slyszalan ze tez wszystko ok.
zdjecie uzytkownika
gruberek - 2014-09-05 12:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedni piszą że po 3 miesiąch na rok umowa inni że po 3 miesiąch nie ma szans na umowę... to jnak to rzeczywiście naprawdę w invenio naprawdę jest? bardzo mi zalezy żeby w trakcie zatrudnienia jakieś fajne rozwojowe szkolenia były żeby nie stać w miejscu i nie siedzieć całe życie na najniższym stanowisku na produkcji
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INVENIO QD SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x