Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: DANEX


Oceniono 157 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
DANEX
Rosko
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Timothy - 2012-11-27 15:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co tu taka cisza się od dłuższego czasu zrobiła? Widać wszyscy zadowoleni, nikt nikogo nie wyzywa ani na nikogo się nie skarży.
zdjecie uzytkownika
pod - 2013-04-01 16:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] tak dobrze firma zaczęła płacić
zdjecie uzytkownika
prod - 2013-04-01 17:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak dobrze płacom ze coraz mniej ludzi pracuje takiej atmosfery nie było jak jest teraz brygadzistki same niewiedzom czego chcą ja tak dalej bedzie same bedą pracowały
zdjecie uzytkownika
bgpod - 2013-04-01 17:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam tam odeszłam do samsunga na przywitanie dostałam odzież nikt mi nad głowom się niedże każdy ze spokojem tłumaczy na szkołę do samsunga szczególnie brygadzistki
zdjecie uzytkownika
syl - 2013-04-07 18:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z tym co piszecie mam nadzieje tylko że rynek pracy ruszy i wtedy danex zacznie dbać o pracowników i nie będzie dzielić na gorszych i lepszych i równo bedzie wynagradzał .
zdjecie uzytkownika
kole - 2013-04-22 09:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w wielu zakładach ale takiej atmoswery jak jest w danexie nie spotkałam jak przyszłam kilka lat temu to aż miło było pracować a teraz wcale nie chce się iść do pracy i jak tak dalej będzie dalej to odejdę
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-10-30 10:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Moim zdaniem we wszystkich firmach jest tak samo, po prostu trzeba pracować i nie zajmować się "pierdołami" i nie narzekajcie, jesteście tylko 8h i idziecie do domu, nic was nie interesuje. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kama pracująca - 2013-11-22 20:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi się podoba ja pracuję w Jasieniu.. Fakt faktem nie jest źle. Wiadomo godzinówki były by lepsze, ale atmosfera jest w porządku dziewczyny z którymi pracuję też. WIĘC ZOSTAJĄ CHĘCI..... K.Ś
zdjecie uzytkownika
MINI - 2013-11-28 16:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wtej firmie praca nie jest taka zla... place tez sa ok... osoba ktora pracuje i ma umowe o dzielo jest traktowana jak smiec...Ci co sa na stale uazaja sie za lepszych a tak naprawde to taki sam pracownik jak ten co pracuje o(usunięte przez administratora)... jedna z brygadzistek tez nie szanuje ludzi bardzo brzydko sie do nich odnosi.. w firmie powinno sie pracowac zgranie a nie jedna przesciga drugą ... ja jestem w szoku patrzac na klimat w tej firmie... kierownictwo jest ok lecz jeden z nich to chodzi wiecznie naburmuszony... jak dla mnie to powina tam byc zrobiona przez prezesa ankieta i wszyscy powinni sie anonimowo wypowiedziec co im sie nie podoba....aha jeszcze jedno... nie powinnoo byc takiego czegos ze brygadzistka jednych traktuje lepiej a drugich gorzej.. bo z jednymi ma znajomosci to ich bierze jak jest gorsza robota na hali to ida na godzinówkę a jak jest robota na hali dobra na ktorej mozna zarobic to bierze tych ktorych nie lubi... powoli robi sie tam jak w (usunięte przez administratora) !!!! takie jest moje zdanie
zdjecie uzytkownika
fircyk - 2014-02-22 10:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
świat nie jest taki piękny i nie każdy niestety chodzi zawsze miły i uśmiechnięty. Trzeba spróbować nie zwracać uwagi na takie osoby
zdjecie uzytkownika
Fogs - 2014-03-12 21:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiś czas temu DANEX szukał na stanowisko pracownika produkcji oraz kierowcy. Raczej już chyba nieaktualne, ale firma nadal działa.
zdjecie uzytkownika
as - 2014-03-13 14:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma danex zajmuje się skupem i sprzedażą grzybów, w takim razie, czy aby praca nie jest sezonowa lub na akord, wie ktoś?
zdjecie uzytkownika
Basia. - 2014-03-15 13:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to nie tylko zajmują się grzybami ale i owocami leśnymi, co do owoców niedługo będzie sezon, to może coś wiecie o pracy?
zdjecie uzytkownika
Mara - 2014-03-16 11:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Danex powinien się cieszyć i doceniać ludzi! że chcą pracować u nich! mają szczęście że nie ma zakładu większego bądź nie otwiera się gdzieś coś w okolicy.
Aaa szefostwo jak by się dowiedziało co naprawdę się dzieje u nich w firmie to by połowę kierownictwa poszło na bruk....
zdjecie uzytkownika
nikoil - 2014-03-24 16:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam do danexu nie warto isc bo na akord bardzo malo sie zarabia musisz miec znajomosci
zdjecie uzytkownika
ian - 2014-03-24 21:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikoil to znaczy jaka stawka jest na akordzie i w ile wyrabia się akord, jakbyś opisał warunki byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
tipser - 2014-04-02 23:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie można powiedzieć w ile wyrabia się akord... chodzi o to, że dostajesz kase za konkretnie zrobioną pracę
zdjecie uzytkownika
ian - 2014-04-05 13:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tipser, ja wiem co to znaczy praca na akord, ale przeważnie to cel do zrobienia na dzień, także pytam ile to zajmuje oraz jak za to płaca w danex.
zdjecie uzytkownika
mano - 2014-04-13 20:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na akordzie to znaczy, że umowa o dzieło? szukam pracy, w której mógłbym dostać ubezpieczenie zdrowotne dla siebie i rodziny..
zdjecie uzytkownika
pikapika - 2014-04-19 14:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak , jeśli się pracuje na akord to tylko umowa o dzieło . Z tego co pamiętam to było 50groszy za kilogram przerobionego towaru , ile się go zrobi zależy od tego jaki ten towar jest , bo często był taki syf że się zarabiało 20 zł na dzień ...
zdjecie uzytkownika
ertw - 2014-05-18 20:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stawka się zmieniła 70groszy za kilogram ale stawka godzinowa bez zmian 7 złoty szału niema ale jest ,,praca''
zdjecie uzytkownika
Srut - 2014-05-20 01:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę współczuję wam, bo sam wiem co by się chciało od pracy uzyskać i jakie przychody chciałoby się uzyskać. 7 zł to dla mnie kpina.
zdjecie uzytkownika
chinczyk - 2014-05-20 18:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kpina to jest wtedy gdy czyścisz kurke 0-20.pani która wazy oddaje ci ta skrzynke 2,3razy,kolezankom przyjmie jakie sa, a ty zarobisz 15 20zl za 8godz.
zdjecie uzytkownika
sar - 2014-06-06 15:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio takie stawki w Danex, bo ja osobiście za taka kase bym nie pracował, także co Was trzyma w firmie?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-07-22 16:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sar - 2014-06-06 15:22:47]:
Są dni że zarobek akordowy jest niski ale innym razem jest wyższy - wszystko zależy od towaru jaki się przerabia . Znam wiele osób które tu na akordzie zarobią ponad dwa tysiące miesięcznie - i to jest powód który ich trzyma w firmie.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DANEX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x