Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: DANEX

zdjecie uzytkownika
bgpod - 2013-04-01 17:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam tam odeszłam do samsunga na przywitanie dostałam odzież nikt mi nad głowom się niedże każdy ze spokojem tłumaczy na szkołę do samsunga szczególnie brygadzistki
zdjecie uzytkownika
syl - 2013-04-07 18:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z tym co piszecie mam nadzieje tylko że rynek pracy ruszy i wtedy danex zacznie dbać o pracowników i nie będzie dzielić na gorszych i lepszych i równo bedzie wynagradzał .
zdjecie uzytkownika
kole - 2013-04-22 09:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w wielu zakładach ale takiej atmoswery jak jest w danexie nie spotkałam jak przyszłam kilka lat temu to aż miło było pracować a teraz wcale nie chce się iść do pracy i jak tak dalej będzie dalej to odejdę
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-10-30 10:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Moim zdaniem we wszystkich firmach jest tak samo, po prostu trzeba pracować i nie zajmować się "pierdołami" i nie narzekajcie, jesteście tylko 8h i idziecie do domu, nic was nie interesuje. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kama pracująca - 2013-11-22 20:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi się podoba ja pracuję w Jasieniu.. Fakt faktem nie jest źle. Wiadomo godzinówki były by lepsze, ale atmosfera jest w porządku dziewczyny z którymi pracuję też. WIĘC ZOSTAJĄ CHĘCI..... K.Ś
zdjecie uzytkownika
MINI - 2013-11-28 16:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wtej firmie praca nie jest taka zla... place tez sa ok... osoba ktora pracuje i ma umowe o dzielo jest traktowana jak smiec...Ci co sa na stale uazaja sie za lepszych a tak naprawde to taki sam pracownik jak ten co pracuje o(usunięte przez administratora)... jedna z brygadzistek tez nie szanuje ludzi bardzo brzydko sie do nich odnosi.. w firmie powinno sie pracowac zgranie a nie jedna przesciga drugą ... ja jestem w szoku patrzac na klimat w tej firmie... kierownictwo jest ok lecz jeden z nich to chodzi wiecznie naburmuszony... jak dla mnie to powina tam byc zrobiona przez prezesa ankieta i wszyscy powinni sie anonimowo wypowiedziec co im sie nie podoba....aha jeszcze jedno... nie powinnoo byc takiego czegos ze brygadzistka jednych traktuje lepiej a drugich gorzej.. bo z jednymi ma znajomosci to ich bierze jak jest gorsza robota na hali to ida na godzinówkę a jak jest robota na hali dobra na ktorej mozna zarobic to bierze tych ktorych nie lubi... powoli robi sie tam jak w (usunięte przez administratora) !!!! takie jest moje zdanie
zdjecie uzytkownika
fircyk - 2014-02-22 10:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
świat nie jest taki piękny i nie każdy niestety chodzi zawsze miły i uśmiechnięty. Trzeba spróbować nie zwracać uwagi na takie osoby
zdjecie uzytkownika
Fogs - 2014-03-12 21:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiś czas temu DANEX szukał na stanowisko pracownika produkcji oraz kierowcy. Raczej już chyba nieaktualne, ale firma nadal działa.
zdjecie uzytkownika
as - 2014-03-13 14:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma danex zajmuje się skupem i sprzedażą grzybów, w takim razie, czy aby praca nie jest sezonowa lub na akord, wie ktoś?
zdjecie uzytkownika
Basia. - 2014-03-15 13:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to nie tylko zajmują się grzybami ale i owocami leśnymi, co do owoców niedługo będzie sezon, to może coś wiecie o pracy?
zdjecie uzytkownika
Mara - 2014-03-16 11:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Danex powinien się cieszyć i doceniać ludzi! że chcą pracować u nich! mają szczęście że nie ma zakładu większego bądź nie otwiera się gdzieś coś w okolicy.
Aaa szefostwo jak by się dowiedziało co naprawdę się dzieje u nich w firmie to by połowę kierownictwa poszło na bruk....
zdjecie uzytkownika
nikoil - 2014-03-24 16:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam do danexu nie warto isc bo na akord bardzo malo sie zarabia musisz miec znajomosci
zdjecie uzytkownika
ian - 2014-03-24 21:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikoil to znaczy jaka stawka jest na akordzie i w ile wyrabia się akord, jakbyś opisał warunki byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
tipser - 2014-04-02 23:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie można powiedzieć w ile wyrabia się akord... chodzi o to, że dostajesz kase za konkretnie zrobioną pracę
zdjecie uzytkownika
ian - 2014-04-05 13:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tipser, ja wiem co to znaczy praca na akord, ale przeważnie to cel do zrobienia na dzień, także pytam ile to zajmuje oraz jak za to płaca w danex.
zdjecie uzytkownika
mano - 2014-04-13 20:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na akordzie to znaczy, że umowa o dzieło? szukam pracy, w której mógłbym dostać ubezpieczenie zdrowotne dla siebie i rodziny..
zdjecie uzytkownika
pikapika - 2014-04-19 14:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak , jeśli się pracuje na akord to tylko umowa o dzieło . Z tego co pamiętam to było 50groszy za kilogram przerobionego towaru , ile się go zrobi zależy od tego jaki ten towar jest , bo często był taki syf że się zarabiało 20 zł na dzień ...
zdjecie uzytkownika
Srut - 2014-05-20 01:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę współczuję wam, bo sam wiem co by się chciało od pracy uzyskać i jakie przychody chciałoby się uzyskać. 7 zł to dla mnie kpina.
zdjecie uzytkownika
sar - 2014-06-06 15:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio takie stawki w Danex, bo ja osobiście za taka kase bym nie pracował, także co Was trzyma w firmie?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-07-22 16:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sar - 2014-06-06 15:22:47]:
Są dni że zarobek akordowy jest niski ale innym razem jest wyższy - wszystko zależy od towaru jaki się przerabia . Znam wiele osób które tu na akordzie zarobią ponad dwa tysiące miesięcznie - i to jest powód który ich trzyma w firmie.
zdjecie uzytkownika
Byly - 2014-08-05 15:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowniku czemu nie zaznaczysz ze tych osób wcale tak duzo nie ma,a jeśli są to tylko wtedy gdy ciężko pracuja cały miesiąc bez jednego dnia odpoczynku,a pozostali sa zadowoleni gdy zarobią 1000.Sar jesli masz ochotę i np,brak pracy zmusi cię do jej podjęcia to spróbuj szczęściawDanexie.Powodzenia
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-08-10 19:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No to bardzo ciekawe, zwłaszcza, że firma DANEX istnieje od 1990 roku, to i powinni już opanować kilka spraw, a zwłaszcza dobre traktowanie pracowników, czy pracownic. Wiadomo, ich specjalnością są mrożone leśne i uprawne grzyby oraz owoce jagodowe, ale jednocześnie w czasie sezonu grzybowego są dużym i cenionym eksporterem świeżych grzybów leśnych na rynki całej Europy. Trochę brak im tez skromności, bo na swojej stronie pisze, że wieloletnie doświadczenie, wykwalifikowana kadra i ciągłe doskonalenie procesu produkcyjnego sprawiają, że są zaliczani do grona największych i najlepszych przedsiębiorstw ich branży.
zdjecie uzytkownika
dag - 2014-10-16 14:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Widzę, że na tym forum jest obecnych trochę pracowników z firmy Danex, w związku z tym mam pytanie o możliwość podjęcia pracy, na stronie internetowej brak informacji w zakładce "kariera"?Może ktoś z Państwa orientuje się czy nie prowadzą rekrutacji do np. laboratorium, czy pracownika administracyjno-biurowego? Za info z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
hiks - 2014-10-16 18:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co jakis czas mozna w internecie znaleźc oferty pracy od Danex, tylko trzeba poszukać. Ostatnio widziałem jedna, która wystawił powiatowy urząd pracy w Czarnkowie. Poszukiwali magazyniera, wiadomo co to za praca, wymagali uprawnienia na wózki widłowe oraz prawa jazdy kat. B. Oferowali wynagrodzenie minimum 1800 zł brutto.
zdjecie uzytkownika
Lalki - 2014-11-17 17:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1800 brutto to nie zbyt wygórowana stawka, ale z drugiej strony obowiązki są proste i przejrzyste. Myślę, że gdyby oferowali lepsze pieniądze można byłoby się spodziewać lepszego odzewu, bo tak to nawet nie wiadomo czy ktoś poleciał na taką ofertę. Dają chociaż umowę o pracę, wiadomo coś na ten temat?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DANEX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DANEX?
Zadaj pytanie
x