brak logo

Corleonis

Gdynia

Opinie o Corleonis

ZASKOCZONY 2009-12-11 11:55:29
Równiez jestem zdziwiony o tym co ludzie wypisują ludzie na tym forum, pracuje w corleonis 3 m ce też robiłem u nich kurs tyle że 1,5 roku temu, przez jakiś czas robiłem w innej firmie. Dla mnie wszystko jest ok. z (usunięte przez moderatora)... mam dobry kontakt, nigdy na mnie nie podniosła głosu, zresztą mało co dzwoni, myśle że afery są tylko z winy pracowników, rzucanie pracy, pretensje macie najczęściej do kierowników a to (usunięte przez moderatora) .. obarczacie pretensjami, ale jak wy brykacie na budowie to pewnie jej się dostaje po uszach za was. Moja rada pracować tak by nie stwarzać sobie i innym problemów. Ja miałem akcje, bo na 1-szą budowe jaką mnie skierowała nie mogłem się dogadać z ludźmi z pod dźwigu miałem ochote wszystko pipsznąć zadzwoniłem do (usunięte przez moderatora)... poprosiłem o przeniesienie, spytała się cz dam rade wytrzymać ok. 1 tygodnia bo tyle potrzebuje czasu, zgodziłem się ona znalazła człowieka, mnie przeniosła na inną budowe. Nie moge powiedzieć złego słowa,
Paweł 2009-12-11 18:04:37
Witam, a co sadzicie o EFH-ŻURAWIE, LAMBOR z Krakowa, Mazur Żurawie. Czy ktos współpracował z tymi firmami?? Mam Jeszcze jedno pytanie, a mianowicie chodzi o to czy ktoś szkolił się u Pana Marka Urbanka z Krakowa www.dzwignice.pl. Jeżeli tak to proszę o wypowiedzenie sie. Pozdrawiam
Balu 2009-12-11 19:55:20
EFH - im głównie operatorów daje facet z bełchatowa, (usunięte przez moderatora). z corleonis z nim współpracuje wiem że gdy (usunięte przez moderatora)... nie ma odpowiedniego dzwigu dla gościa to załatwia z tym kolesiem i on go bierze. Lambor to jest chyba firma z Krakowa ale mało co o nich wiem. Te firmy, które wymieniłeś to na południu kraju działają, ważne abyś na dobry kurs trafił i praktyki liznął bo jak ci firma po kursie nie da praktyki to taki kurs ci odradzam wyrzucisz kase w błoto
Paweł 2009-12-11 20:24:04
Właśnie w Krakowie nie ma za wiele ośrodków gdzie można się przeszkolić. Najbardziej wiarygodna wydaje się oferta od www.dzwignice.pl, ale właśnie chciałem pogadać z kimś kto się tam szkolił. Zależy mi na tym żeby wysiedzieć te godziny na żurawiu. Do corleonis mam troche daleko bo jestem z Krakowa :/
anonim 2009-12-12 19:47:16
Mój znajomy robił kurs przez kurs w PUP w Krakowie, wiem, że miałświetne warunki PUP sponsorował mu kurs, nocleg i wyżywienie, a corleonis z tego co wiem to na południu ma sporo dźwigów min. Kraków, Bielsko Biała, Łódź, sandomierz. Pozdrawiam
Paweł 2009-12-13 12:29:12
A dawno to robił?? Kurde takie coś by mi najbardziej pasowało... Szkoda, że firmy już nie oferują szkoleń darmowych w zamian za podpisaną "lojalke" tak jak to było za czasu kiedy na budowlanke było wielkie "bum". To by mi najbardziej pasowało. Musze zarejestrować się w PUP i spróbowac tą drogą. Walą mnie zarobki jakie są teraz na żurawiach, podoba mi sie ta praca i chce pracowac jako operator tylko, że droga jest cięzka :/
Maciej Pisarek 2009-12-20 15:39:06
"Złośliwy kolego - anonimowo oczerniasz osoby i myślisz, że spełniłeś swój obywatelski obowiązek...Twoje słowa krzywdzą (chyba z zemsty)
Nie jest prawdą, że w Internecie można oczerniać bez żadnych konsekwencji.
Anonimowość jest iluzoryczna, w razie konieczności dość łatwo można ustalić personalia piszącego. Jeżeli ktoś uważa się za osobę pomówioną lub oczernioną, może wstąpić na drogę sądową. Na żądanie policji, prokuratury lub sądu, admin udzieli wszelkich niezbędnych informacji o użytkowniku"
Armand 2009-12-21 14:30:27
czym jesteś chłopcze zainteresowany, chyba kręceniem lodów, bo nie pracą na dźwigu. Kurs był ok. koleś, który prowadzi wykłady również. Jak już wczesniej pisałem odnośnie (usunięte przez moderatora) nie moge złego słowa powiedzieć. Poaza tym dziwi mnie co masz do egzaminu? Rzeczywiście Jak (usunięte przez moderatora) napisał internet jest dla takich tchórzy jak ty co się kryją za szklanym ekranem
Widz 2009-12-21 15:37:51
Kontrole PIP w firmach to normalna sprawa, zwłaszcza w firmach budowlanych, nie wiem po co robić z tego sensacje. Nie pracuje w tej firmie i jej nie znam z przypadku zacząłem czytać wypowiedzi na temat tej firmy, ale nie będąc znawcą w tej firmie moge powiedzieć jedno Myślący, Bolek i Zainteresowany to jedna i ta sama osoba.
Jordan 2009-12-22 08:47:31
Czytam te wszystkie wypociny z przerażeniem... ludzie opanujcie się. to forum stało się pralnią brudów - a Ty mój drogi kolego podjudzając innych do takich wypowiedzi, stajesz w jednym szeregu z pozostałymi idiotami wpisującymi te poetyckie brednie. Jeżeli ktoś cię czymś uraził w firmie to powiedz mu to prosto w oczy i daj sobie luzu... wszyscy dajcie sobie luzu...
Darek 2009-12-22 17:43:05
Chce zrobić kurs na dźwigi, ale takie teksty mnie nie zniechęcają, dają do myślenia to fakt ale zrobiłem tak jak ktoś tu wspomniał we wcześniejszych postach, pojechałem na budowe zagadałem z dzwigowym i dowiedziałem się jak jest, a Pani (usunięte przez moderatora). stwierdził jest normalna i ma ludzką twarz jak stwierdził, niestety jak ktoś ma skłonność do wybryków to ponoić rzeczywiście może być kiepsko potraktowany przez Pania (usunięte przez moderatora).. Myśle że musiałeś się kolego znaleść raczej w tym drugim gronie ponieważ dźwigowy z którym rozmawiałem i pytałem się o (usunięte przez moderatora)... bo rzyczywiście miałem obawy od nośnie jej osoby, powiedział "uderz w stół a norzyce się odezwą" ponoć najwięcej krzyczą i najbardziej roszczeniowi są ci co rzeczywiście wylecieli z firmy min. za picie alkoholu poczas pracy, spóźnienie, brak kompetencji itp. Opowiedział mi o sytuacji, która miała miejsce na wcześniejszej jego budowie - pracował na budowie gdzie były 3 dzwwigi, pewnwgo dnia jeden operator się urżn
Zainteresowany 2009-12-22 22:57:09
Darek zycze powodzenia w zawodzie, wkoncu jakas sesowna wypowiedz w sumie najlepiej przekonac sie na wlasnej skorze co i jak wyrobic wlasne zdanie i sie go trzymac, mile widziane beda twoje spostrzezenia po zakonczonym kursie POWODZENIA
Wesołych Świąt 2009-12-23 11:47:08
Życze wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku Wszystkim pracownikom corleonisu szczególnie naszej Szefowej (usunięte przez moderatora) - wszystkiego dobrego i jeżeli bedzie Pani czytać to forum to prosze wiedzieć, że to co tu piszą na Pani temata i temat firmy to jest miejszość, myśle, że rzeczywiście wypowiadaja się tu osoby mało wykształcone i bez kultury, wiem donrze, że jeżeli Pani kogoś zwalnia to musi być powód, a słowo które tu padają są poniżej krytyki, jescze raz wszystkiego dobrego dla Pani i moich kolegów operatorów
obserwator 2009-12-23 17:33:04
Wesołych Świąt - 2009-12-23 11:47:08

Życze wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku Wszystkim pracownikom corleonisu szczególnie naszej Szefowej Pani(usunięte przez moderatora) - wszystkiego dobrego i jeżeli bedzie Pani czytać to forum to prosze wiedzieć, że to co tu piszą na Pani temata i temat firmy to jest miejszość, myśle, że rzeczywiście wypowiadaja się tu osoby mało wykształcone i bez kultury, wiem donrze, że jeżeli Pani kogoś zwalnia to musi być powód, a słowo które tu padają są poniżej krytyki, jescze raz wszystkiego dobrego dla Pani i moich kolegów operatorów

GRUNT TO DOBRA WAZELINA !!!!!!!!!
anonim 2009-12-24 12:02:02
Wesołych Świąt - 2009-12-23 11:47:08

Życze wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku Wszystkim pracownikom corleonisu szczególnie naszej Szefowej Pani (usunięte przez moderatora) - wszystkiego dobrego i jeżeli bedzie Pani czytać to forum to prosze wiedzieć, że to co tu piszą na Pani temata i temat firmy to jest miejszość, myśle, że rzeczywiście wypowiadaja się tu osoby mało wykształcone i bez kultury, wiem donrze, że jeżeli Pani kogoś zwalnia to musi być powód, a słowo które tu padają są poniżej krytyki, jescze raz wszystkiego dobrego dla Pani i moich kolegów operatorów

Smiech na sali
Do Ciebie 2009-12-24 21:31:34
To nie wazelina nie pisze jak się nazywam,nie pisze podłych oczerniających słów za ty Ty tak, świąteczne życzenia nie były skierowne do Ciebie, nie rozumiem jakim prawem mnie wyśmiewasz, czy nie można mieć innego zdania na temat firmy od Ciebie, smutne ale jesteś zespsuty od środka. Nawet w wigili nie odpuszczasz i jesteś szyderczy, na pewno masz smutne życie, mając tyle zgnilizny.
Zdziwiony 2009-12-25 09:09:39
Ewidentnie widać, że jesteś prowodyrem pyskówek na tym forum, ale to co tutaj piszesz twoje kłamstwa, też jestem po kursie wiem, że dopóki (usunięte przez moderatora). nie dostarczy wszystkich dokumentów do PUP to firma nie dostaje kasy za szkolenie takiego (usunięte przez moderatora) jak ty. Najbardziej rozbawiłeś mnie że urzędaski z PUP się z tobą cieszyły i namawiały abyś nie rozpoczynał pracy. Każdy kto to przeczytał i miał kontakty z PUP dobrze wie jakie są urzędasy, piszesz bzdury i próbujesz kogoś oczernić.(usunięte przez moderatora)
hehe 2009-12-25 10:46:43
jak śmiesz pisać, że jesteś człowiekiem, który pracuje w corleonis i że tworzysz jego filar, ty tworzysz filarki ale w toalecie, jak sam pisałeś masz tylko kurs i to za darmoche i jeszcze narzekasz, jakim prawem? jak możesz cokolowiek pisać o pracy w firmie skoro w niej nie pracowałeś, żenada. Widać, że się mścisz, a tak na marginesie, ciekawe czemu cię nie zatrudnili, musiałeś być cienki na tym kursie, skoro A... pewnie bała cie gdziekolwiek wysłać bo byś budowe zmiótł z powierzchni ziemi. Piszesz że nic nie wyniosłeś z kursu i pewnie dlatego nie dostałeś roboty
Były kursant i pracownik 2009-12-25 18:10:57
Robiłem kurs w corleonis ok. 3 lat temu, i byłem z niego zadowolony. Finansował mi go PUP w Gdańsku, generalnie i ze strony Ady z corleonis i PUP w Gdańsku wszystko szło sprawnie i dosyć szybko dostałem skierowanie na kurs. Ada rzeczywiście jest osobą, która otwarcir mówi co i jak, być może dlatego ludzie mają obawy. Na egzaminie UDT jeden z kursantów był, że tak powiem "wczorajszy" ona to wyczuła i powiedziała mu prosto z mostu, że dla pijaków w tej firmie nie ma miejsca, widać, że koleś płonął jak pochodnia, ale z drugiej strony ona zareagowała, już podczas kursu było widać, że koleś nadużywa procentów, nikt na to nie zwracał uwagi dopiero ona i słusznie. Ja nie miałem z nią nigdy zatargu, mój sposób był taki, że nawet jeśli miałem inne zdanie na dany temat to starałem się ją przekonać, ale sam byłem niejednokrotnie świadkiem jak kolesie postępują, jeździłem w delegacje po całym kraju i naprawde dzieje się dużo. Ci co mają min. 1 rok doświadczenia wiedzą o czym mówie. Troche też żyje na tym świecie, i wypowiedzi osób, które używają tak wulgarnego języka świadczą o jednym - to Adzie trzeba współczuć, że pracuje z osobnikami, których rozwój zatrzymał się na drzewie. Obecnie nie pracuje w Corleonis bo przebywam za granicą, ale wiem też że jeżeli wróce moge liczyć na robote u nich, bo prawda też jest taka, że ci którzy są ok. odchodzą z firmy zawsze mogą do niej wrócić, ale wiem, że Ada ma też czarną listę, a po co palić mosty za sobą w życiu różnie się układa i żaden z was nie wie co będzie za miesiąć czy rok. Ja wystawiam pozytywną opinie Corleonisowi
Janusz 2009-12-26 17:25:45
Jestem po kursie, jak najbardziej polecam, niedość że zrobiłem kurs bezpłatnie to dostałem prace, uważam, że dostałem przyzwoitą stawke, stancja na której mieszkam jest do przyjecia, szału nie ma ale ogólnie to ok. na forum najbardziej dziwi mnie podejcie do Adriany, według mnie jest ok. widocznie z chamami jest zmuszona rozmawiać po chamsku. Jak pracuje kilka miesięcy jeszcze żadna przykrość mnie nie spotkała, jestem zmuszony myśleć, że na tym forum jest garsta osób, która z różnych przyczyn nie pracuje w firmie i będzie ją oczerniać, niestety to jest taka prostolinijna mentalność. Sposób wypowiedzi pewnych Panów świadczy tylko o Was, te obelgi i wulgaryzmy wygladają jakbyście pochdzili z patologicznego plebsu.
OK. 2009-12-29 14:24:13
Jak dla mnie wielki plus, dla firmy, jestem mile rozczarowany firmą. Pracuje ok 2 m-cy zrobiłem u nich kurs i wszystko jest w najlepszym porządeczku. Kurs finansował mi PUP, na kursie było ok. teraz dla nich pracuje, a Ada jest ok. ani na kursie ani teraz w pracy nie mam z nią żadnych problemów, jak mam jakieś problemy to jej zgłaszam, jeszcze nie b yło tak, żeby mi odmówiła pomocy.
Marcin 2010-01-07 18:08:33
Witam, koledzy operatorzy pracujący w Corleonis. Mam Pytanie, czy da się u nich zrobić kurs na zasadzie "lojalki'? Bo z moim PUP-em nigdy się nie dogadam :/ Pozdrawiam
anonim 2010-01-08 11:56:22
Niestety nie ma u nich lojalek
Zdzisław 2010-01-15 19:05:08
Witam wszystkich zainteresowanych pracą na żurawiach wieżowych w firmie corleonis. Firma nastawiona jest na typowy wyzysk, pracuje już jakiś czas , praca nie należy do prostych - użeranie się z ludzmi na budowie, kierownikami budów , duże skupienie i koncentracja cały czas , delegacje w beznadziejnych to mało powiedziane hotelach no i najważniejsze to 12 a czasem nawet 11 zł na godzinę i brak jakiejkolwiek motywacji . Odradzam wszystkim tą firmę, biuro w tej firmie to jedna wielka porażka, brak kontaktu, brak kompetencji, wszystko działa na zasadzie a może się uda. Podsumowując operator żurawia ma podobne pieniądze albo i mniejsze niż szeregowy pracownik na budowie.
1
Zbrojarz 2010-01-18 15:30:32
A kto jest dla ciebie szeregowym pracownikiem na budowie? a ty się za kogo uwarzasz? za kogoś lepszego? dlatego, że przez cały dzień jedyne co robisz to walisz bąki to masz za to godziwie zapłacone! Nie słyszałeś jaka praca taka płaca. G.wno robisz G.wno zarobisz. Wasz problem na tym forum co widze polega na tym że wyżej sracie jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] macie i gówienko cieknie wam po plecach. Pozdrawiam Wszystkich szeregowych pracowników!
wkrótce... 2010-01-20 18:47:29
Witam wszystkich operatorow
Tak na poczatek. Pracowalem w Corleonis 2 lata od kilku miesiecy pracuje w innej firmie.Obserwuje to forum od samego pocztku i zauwazylem ze zrobila sie tu straszna chała, wyzywacie sie, po co...? Ten temat zostal zalozony aby opisac panujace sytuacje w firmie Corleonis. Nie polecam sie tam zatrudniac szkoda nerwow lepiej poczekac miesiac dwa i znalesc prace w innej firmir(kieruje to do operatorow z doswiadczeniem) a wy poczatkujacy po kursie no cuz jestescie skazani na prace w corleonis bo bez doswiadczenia was nigdzie nieprzyjma moja rada narobic troche stazu i zmienic firme jak najszybciej. Na poczatku jest wszystko fajnie, firma cos chce jest jeszcze lepiej:) po czasie pokazuja prawdziwe oblicze.Operatorowi z ktorym pracowalem na budowie niedala nawet dnia wolnego w sobote a chlopak sie hajtal.(taki przyklad jaka to ****) P Ada niepotrafila znalesc zastepsta za niego a wiedziala o tym od kilku miesiecy Umowa jest sporządzona na wasza niekorzysc wiec dokladnie sie z nia zapoznajcie! Ja sie na tej umowie przejechalem.A wiec...:) W firmie C.. zadko kiedy zwracaja pieniadze za badania dojazdy, oddali ci? to masz fart. Kolejna sprawa to delegacje. Pani A jest taka osoba ze niepotrafi znalesc kwatery pracownikowi da ci 2 zl wiecej do stawki i masz sobie sam radzic.Zdazalo sie ze musialem doplacac z wlasnej kieszeni do kwatery i za to tez mi niezwrucili. Zdazaly sie tez sytuacje ze zostalem wysylany na zurawia juz obslugiwanego przez innego pracownika (bo zaszla lekka pomylka) za koszt dojazdu na budowe mi niezwrucono i za czas jaki tam spedzilem bo pani A niedojachala do firmy i kazala czekac . Jesli bedziesz mial problemy na budowie nie licz na pomoc firmy, rozczarujesz sie tylko. Wkrotce opisze dalsze przygody z ta firma. Podsumowujac zaluje ze zatrudnilem sie w tej firmie.
jol 2010-03-22 10:31:59
jakie szkolenie ja w sumie moze tydzien bylem na bazie a tak to totalna olewka i nikt sie tam kursantem nie przejmuje maja w du.. wystarczy ze zaplacisz
kaczor 2010-03-22 21:55:38
pracuje rok w corleonis pani ada na tyle co sie umuwilismy wyplaca mi co miesiac nie narzekam budowa jest obozem pracy trzeba pomykac zeby sie wyrobic na 22 do domu ale nikt nikogo nie zmusza zeby pracowal ja tez bym chcial polezec w kabinie i odpoczywac ale tak sie nie da nie jestem w delegacji i nikt mi nic dalej nic nie obiecywal ja tylko wysylam listy co miesiac i dostaje forse
Kazik 2010-03-26 18:04:04
Nowa osoba a kto to? będą podwyżki czy cięcia?
Corleonis GÓRĄ 2010-04-05 20:55:42
Kocham tą firmę, jestem dumny, że mogę pracować na ich dźwigach, wszyscy są mili i kochani
anonim 2010-04-06 13:52:05
Corleonis GÓRĄ - 2010-04-05 20:55:42

Kocham tą firmę, jestem dumny, że mogę pracować na ich dźwigach, wszyscy są mili i kochani

hmm widzę że u kolegi jajeczko było nie świeże albo zbyt obficie podlane.... Miałem styczność z corleonisem i nigdy więcej, śmiech tragedia i żenada, nigdy więcej!!!
yO 2010-04-22 20:37:43
(usunięte przez administratora) pracana dzwigach 13zl/h umowa o prace
Klark 2010-05-03 16:37:27
Corleonis jest the best, tu jest prawdziwie sielska i rodzinna atmosfera a(usunięte przez administratora) nasz opiekun jest bardzo zacnym opiekunem
anonim 2010-05-04 22:03:34
Jak jest taka sielska i wspaniala to powiedz za co Was ze stadionu Wisly w Krakowie wywalili?? Az tak bardzo pokazaliscie jacy jestescie wspaniali? Bo wymiana dzwigow w polowie inwestycji to naprawde rzadkosc :)
anonim 2010-05-11 13:09:04
Prawda jest taka że większość z Was to zwykłe knoty po podstawówce lub zawodówce, robicie kurs w miesiąc łudząc się,że w końcu los się do Was uśmiechnie, ale on się do was nie uśmiecha lecz drwi. Od zawsze były klasy wykształconych i prowadzących biznes, wy do nich nie należycie. Jesteście w grupie parobków (usunięte przez administratora) Jesteście silni w necie bo was nie widać niestety prawda jest taka, że płaczecie i narzekacie a to jest najgorsze w życiu. Jest jedno pytanie co wam daje plucie w firme, która daje wam chleb? wam i waszym niepracującym żonom i dzieciom. Nie współczuje Wam bo co robiliście jak się chodziło do szkoły olewaliście sprawe od waszych narodzin. Z niesmakiem przecztałem to forum jest pełne wulgarnych słów, nie macie taktu i szcunku do Waszego chlebodawcy, a co bez niego byście robili? Szturmem podbijali drzwi MOPS, jest to przykre ale uznajcie w końcu prawde o sobie szanujcie to co otrzymujecie od losu i cieszcie się tym co macie.
kran_master 2010-06-25 21:25:34
Ta firma jest jak (usunięte przez administratora), dobra tylko na chwilę, kiedy już nie ma żadnej innej opcji. Mnie osobiście najbardziej (usunięte przez administratora)to, że doświadczony operator ma taką samą, a nawet czasem niższą stawkę od jakiegoś żółtodzioba po kursie. I wogóle ta masowa produkcja operatorów. To dzięki nim jest jak jest. I to dzięki nim Corleonis jeszcze żyje... Pozdrawiam.
NEVA 2010-10-03 21:55:27
Widac z tych wypowiedzi ze w tej firmie nic sie nie zmienilo.(usunięte przez administratora).Tylko umieja obiecywac.Wieze w kazde slowo co inni operatorzy pisza,bo to jest prawda.Jesli ktos niewiezy,to niech sie przyjmie do tej (usunięte przez administratora).Zycze powodzenia.
Pozdrawiam.
Michał 2010-11-15 15:14:20
a ile oni teraz wam płacą? do osób po kursie w tej firmie pytanie - czy kurs był ciężki? jaka jest zdawalność? i jaki tam jest klimat pracy?
anonim 2010-11-18 20:06:00
zdawalnosc zalezy tylko wyl�cznie od ciebie jak sie przygotujesz i od tego na jakiego egzaminatora trafisz. Sam kurs jest spoko i naprawde duzo mozna sie nauczyc.
WALLY 2010-11-23 20:39:52
wszyscy zdają, nie słyszałem by ktoś nie zdał
stary pracownik... 2011-05-25 19:51:03
witam mam pytanie..czy moze ktos sie orientuje czy (usunięte przez administratora) pracuje dalej w branży operatorskiej??..pytam bo pracowalo mi sie z nia dosyc dobrze i jakby zaoferowala godna stawke to kto wie moze i by sie czlowiek do niej zglosil:)
DON 2011-06-27 12:47:01
cieszę się że trafiłem na Was, byłem bardzo blisko podjecia kursu w tej firmie, jednak pracować tam nie chciałem, operatorzy pomórzcie i zarekomendujcie firmę w której taki kurs mogę zrobic, i podszlifowac fach, zalezy mi na tym by certyfikaty były europejskie poniewaz pracowałem kiedys w anglii na mantizach samowzoszacych i zdalnie sterowanych i nigdy nie wiadomo gdzie czlowieka poniesie
synonim 2012-02-27 21:30:01
Chciałem iść na szkolenia do tej firmy i system mi się zresetował trafiłem na te forum i jestem w punkcie wyjścia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
ampi 2015-02-04 16:07:35
stabilne warunki zatrudnienia w prężnie rozwijającej się firmie, szkolenia i możliwość intensywnego rozwoju zawodowego, atrakcyjne wynagrodzenie, pracę w młodym zespole oraz przyjazna atmosfera w pracy: to są warunki, które mnie interesują jako absolwenta szkoły elektrycznej, tylko jak wygląda sprawa z uprawnieniami, bo nic o uprawnieniach wyższego rzędu nie piszą, poza tym nie ma informacji o zasadach zatrudnienia i wynagrodzenia. Czy ktoś tam ma jakieś doświadczenia??
Pracowałemtam 2015-07-26 18:39:41
Zasuwasz na zleceniu lub własnej działalności. Zarobki to 2-3 tys. na rękę, ale masz nienormowany czas pracy, za nadgodziny nie płacą, boś serwisant i jesteś nim 24h/dobę
Serwisant 2015-10-26 21:38:27
W żurawiach dobre pieniadze? Chyba dla hakowych...
1
Pracowałemtam 2015-12-12 12:17:33
Proponuję, żebyś sama poszła tam pracować. Ciekawe czy byłabyś zadowolona jak w ciągu godziny od skończenia pracy dostałabyś telefon, że masz się pakować i jechać na drugi koniec Polski, bez delegacji, itd. Praca to nie całe życie, a rodzina? Gratuluję, jeśli wolisz być pieskiem trzymanym na łańcuchu pracodawcy.
1
Arlok 2015-12-12 12:30:48
A Ty siedzisz w Corleonisie w biurze?
Pracowałemtam 2016-03-02 21:07:29
Czasem ok, ale nie cały czas.
manieki 2016-06-22 15:37:49
a jak obecnie jest z ta atmosferą> bo chyba juz lepiej jest.
Zostaw swoją opinię o Corleonis - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Corleonis