brak logo

PKM.

Tychy

Opinie o PKM.

Kuba 2009-12-07 00:32
Firma bardzo ok - wypłaty zawsze na czas, bez opóźnień. Dba bardzo o pracownika (pełne socjalne). Firma zaangażowana w imprezy społeczne i charytatywne, czynnie wspiera także sport m.in. piłkarzy i hokeistów GKS Tychy oraz koszykarzy BIG Star Tychy. Współpracuje z rowerzystami Tyskie Stowarzyszenie Rowerowe NOL-TYCHY i wspólnie z nimi każdego roku organizuje Największe Mikołajki na Śląsku.
Daniel 2010-03-13 09:30
Tabor ok, zarobki w miare ok. Mogłobybyć lepiej, ale firma za to zapewnia wszystko.
1
abadonka 2012-02-15 10:32
Oj \\\\\\\"emeryt\\\\\\\" nieładnie. To gdzie Ty pracowałeś na swoją emeryturę,że tak bardzo jadem plujesz? Bo chyba nie na giełdzie kwiatowej? Jest wolność i każdy może zamknąć drzwi za sobą z drugiej strony jak się coś nie podoba. Strasznie Cię firma zniewoliła :)
boss 2013-12-08 18:01
(usunięte przez moderatora)bez znajomości zapomnij o pracy prędzej przyjmą znajomego po 50 niż ciebie żenada a co do zarobków kto ma lepsze plecy tym lepiej zarabia no i jeszcze jedna sprawa pracownicy biurowi i dyspozytorki wszystkich na bruk siedzą (usunięte przez moderatora) pączki i udają panów tak mogę streścić pkm tychy w kilku słowach
5
nomi18 2014-01-15 01:16
Nie przesadzaj Boss z tymi znajomościami. Teraz wogóle nie przyjmują. Ja tam pracuje od 2010, wtedy kiedy był nabór na kierowców. I od tego czasu sporadycznie przyjmą jednego, no może dwóch kiermanów na rok i to wszystko. Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że dostałem się bez znajomości, ale miałem 2 lata doświadczenia, bez doświadczenia to raczej trudno się dostać, raczej niemożliwe. W PKM KATOWICE jest tak samo, tylko, że tutaj mam przewóz pracowniczy, a w kato wogóle już nie ma przewozów. Poza tym co masz do ludzi po 50-ce, kiedyś też będziesz miał tyle i może będzież szukał pracy, to przestanież tak mądrować. Jako kierowca wyciągam na miesiąc, zależy od nominału godzinowego, 1650-1900 zł bez wysługi lat czyli dodatku stażowego. Dostaje się go dopiero po 5 latach w wysokości 5%.
2
gosc 2015-10-24 12:12
gdyby nie pewne osoby które przyszły do pracy z irexu takie jak np.P Katarzyna K to ta firma nie była by az tak fałszywa i plotkarska ta pani tylko szuka taniej sensacji i nic wiecej wszystko o wszystkich musi wiedziec rozsiewac plotki a potem bezczelnie sie wypiera ze ona nic niewie żenada
5
Abadonka 2015-12-10 19:08
Ostrzegam, że pomówienia są karalne a internet nie gwarantuje anonimowości. O twoim poście poinformuję osobę zainteresowaną, która podejmie decyzję czy zgłaszać sprawę odpowiednim organom. Nie pozdrawiam.
PEPE1169 2015-12-21 13:13
Do tych co tak nie rzetelne mają opinie o PKM TYCHY niech się zastanowią co piszą bo internet nie jest anonimowy co nie kruży myślą.Obrażanie i fałszowanie prawdy bez dowodów jest karalne jak ktoś nie wie.Podpisz się z imienia i nazwiska a nie jak Gość.Informuje że nasze Przedsiębiorstwo ma 3 miejsce w rankingu Przedsiębiorstw Komunikacyjnych w Polsce ta ocena nie wzięła się z niczego tylko dobra praca i opinia i kwalifikacje pracowników naszego Przedsiębiorstwa. Ps.{W każdym zakładzie są pomówienia i zatargi ale nie wyciąga się to na forum publiczne] Paweł
pepek 2016-10-09 21:25
umowa na czas okreslony może być np. na 15 lat i co to daje,jężeli na tej samej umowie jest wpis,który mówi"strony obowiązuje 2-tygodniowy okres wypowiedzenia"?Taki wpis informuje,że nie liczy się czas trwania umowy a okres wypowiedzenia :).Wypowiedzenie daje sie w piątek z poniedziałkowa datą rozpoczynająca okres wypowiedzenia i tyle.
ich 2016-10-10 14:45
Najważniejsze dla mnie jest to, że atmosfera dopisuje, bo dbanie o dobre relacje między pracownikami dobrze o nich świadczy i teraz urozmaica zatrudnienie.
gosc 2016-11-01 22:28
tabor wpozadku obsługa lini ok punktualnosc prawie utrzymana gdyby nie korki byłoby ok
Aneta 2017-03-13 13:42
@gosc 2016-11-01 22:28 dalej jesteś pracownikiem firmy? Chętnie usłyszymy więcej na temat oferowanych warunków zatrudnienia. Jakie benefity oferuje firma?
1
don kojote 2017-05-15 18:15
WPK-PKM -MPK TYCHY Zawsze były sąi bendą zakładem plotkarskim- taki (usunięte przez administratora) i fałszywy niby człowiek --życze mu wszystkiego najgorszego jakie paskuctwa są na świecie - błędy zecz ludzka. A co do pracy ja sobie chwaliłem pracowałem w biurze fajnie było- co do dyspozytorek -wredne były i zapewne teraz tez są -to śię niezmienia jak 20 lat temu - Gurecka Sabina to była babka z wielkimi jajami -zbeształa ale nie zaszkodziła- A reszta cwaniaków linie 211 - teraz panowie -nieroby - no i tyle
1
Aneta 2017-05-16 09:41
Chętnie poznamy Wasze opinie, jednak proszę o merytoryczne wypowiedzi na temat pracy w firmie. Nie jest to miejsce to opisywania konkretnych pracowników firmy. Komentarze muszą spełniać wymogi regulaminu, dlatego też przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią.
Krzyś-gość 2017-09-03 12:32
Jestem stosunkowo młodym pracownikiem P.K.M.bo zaledwie pracuję dwa lata,ale co mnie drażni?otóż to jak pewna pani dyspozytor której imię się zaczyna na literę K. i pan dyspozytor o imieniu zaczynającym się na literę W.robią z miejsca służbowego kawiarnię dla swoich koleżanek i kolegów! wydaje mi się że na spotkania towarzyskie to nie jest miejsce i czas,kierownictwo nie wiedzieć dlaczego daje takie przyzwolenie zamiast reagować,a morze Pan prezes by się bliżej tej sprawie przyjrzał i wydał polecenie naklejenia karteczki że NIE UPOWAŻNIONYM WSTĘP WZBRONIONY,no zobaczymy,a tak przy okazji to ta para dyspozytorów niech zajmie się rzetelną pracą a nie prywatnymi pogaduszkami i niech weżnie przykład z pozostałych Pań dyspozytorek i Pana Leszka u którego nigdy nikt nie przesiaduje :) pozdrawiam i do poniedziałku :)
1
Aneta 2017-09-04 16:22
@Krzyś-gość - dziękuję za Twój komentarz, jednak chciałam Cię poprosić o zachowanie kultury wypowiedzi - forum nie jest miejscem na dyskutowanie o pracy konkretnych pracowników firmy. Chętnie dowiemy się więcej o tym jakim firma jest pracodawcą, jednak proszę o merytoryczne komentarze. Czy możesz zatem opisać warunki zatrudnienia oferowane na Twoim stanowisku? Czy PKM. poszukuje w tym momencie nowych pracowników?
Artur... 2017-09-08 12:31
Takie teksty to piszą osoby które w pracy są nie lubiane i przegrane życiowo.
2
Krzyś -gość 2017-09-16 19:16
Ja jestem bardzo lubiany i kochany i nie zwykle utalentowany :) pozdrawiam Panią Basieńkę planistkę osobę która jest na właściwym stanowisku :) jak i kreatywną Panią Danusię która jest super organizatorką :)
1
337c 2017-09-17 09:46
Pani Basia owszem, ale Pani Danusia to chyba kreatywna w plotkach i chamstwie."Szuja".
1
Zostaw swoją opinię o PKM. - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PKM.