Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Metaal Flex Nederland B.V.

Pracowałeś w firmie Metaal Flex Nederland B.V. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jóźwiak - 2015-02-20 13:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na domku Achel,w Belgii jest sufit który pleśnieje już od 2013 roku
zdjecie uzytkownika
łukaszSzczęśliwy - 2015-02-24 17:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę widzę ostro oceniacie i bezwzględnie te warunki pracy w Metaal Flex Nederland B.V., ale na serio tgo prawda z tym zamarzaniem i pleśniejącym sufitem. możecie jakoś bardziej się rozpisać na ten temat.proszę? bo teraz to już złupiałem i nie wiem czy jest szansa na zdobycie zatrudnienie u nich teraz?
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-02-28 21:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na(usunięte przez administratora) kopie dołki pod kazdym polakiem zeby sie wybic donosi do biura same kłamstwa polakom dla cholendrow [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabie scierwo a pózniej czlowiek leci z roboty przez niego
zdjecie uzytkownika
wkqrwiony - 2015-03-06 20:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łukasz Szczęśliwy: jak najbardziej prawda, ja sie rozstałem w dobrych stosunkach ale wielu dobrych rzeczy ne mogę powiedzieć
zdjecie uzytkownika
Ulo - 2015-03-10 23:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wkqrwiony W takim razie co w metaal flex było nie tak, skoro jest to agencja zatrudniania i organizuje roboty na terenie Holandii? Jak wygląda sam przejazd z Polski do Holandii, bo wiele innych agencji jest w stanie wysłać pracowników przy pomocy własnych środków finansowych. Czy tutaj wygląda to podobnie?
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-03-13 19:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasa na czas zarobki niezbyt rewelacyjne pracuje już ponad dwa lata ogólnie jest w porządku
zdjecie uzytkownika
idzik - 2015-03-27 01:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale i tak podejrzewam, że pieniądze w porównaniu z warunkami lokalnymi i krajowymi są lepsze niż pracowałoby się na takim samym stanowisku w Polsce. Tym bardziej, że z tego co wiem to holendrzy bardzo chwalą sobie współpracę z Polakami, a Polakom odpowiadają zarobki - pełna nierzeczywista symbioza - niespotykane na szeroką skalę.
zdjecie uzytkownika
Frog - 2015-04-02 07:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem przez ta firmę przez 3,5 roku i mieszkałem w Bladel można narzekać i można być zadowolonym . Po pierwsze Panie zapomniały że utrzymują się z naszych pieniędzy wiecznie pretensje . Po 2 mieszkania 290 euro za łóżko to zdecydowanie za dużo za tą kwotę można wynająć pokój i mieć go tylko dla siebie. Po 3 ma się 10 km do wykorzystania na zakupy ciekawe czy jedna z drugą zmieszczą się w tym limicie przez tydzień . Po 4 zarobki śmieszne spawacz mig/mag po 14 latach doświadczenia ma mniej niż ten co pracuje przy sortowaniu śmieci . Teraz dobre strony wypłata na czas nawet czasem jeden dzień szybszej , umożliwiają zrobić Vca nie wiem jak teraz . Kiedyś można było zrobić kurs języka holenderskiego bardzo przydatne .
zdjecie uzytkownika
dean27 - 2015-04-17 12:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
VDL Laktechnik w EINDCHOWEN praca fizyczna przy zawieszaniu METALOWYCH CZĘŚCI NA HAKI - NIE jedżcie do tej pracy bo to nie są elementy ważące 30kg i nie zawiesza się ich we 2-ch jak obiecują ale Samemu i to w BIEGU i ważą po 40/45kg a przeżucić trzeba tego dziennie około 40 TON , Brygadzista Turek jest bardzo niemiły , komendy są wydawane w jez: holenderskim , jest tak samo brygadzista polaczek ale mało ma do powiedzenia. Owszem są maszyny do dżwigania tych PARZĄCYCH blach świeżo co idących do lakierowania ale ich się NIE UŻYWA przynajmniej POlacy nie mogą.Te ciężkie ,gorące elementy są to cześci do aut ciężarowych DAF trzeba dżwigać na wysokość gdzieś 170 cm i bardzo szybko się uwijać. Jeśli chcesz zostać inwalidą ta oferta jest otwarta tam non stop potrzebują. A z innej strony takie warunki jak tam w Polsce obiecanki cacanki tam inna rzeczywistość trzeba będzie to zgłosić to HOLENDERSKIEJ INSPEKCJI PRACY
zdjecie uzytkownika
elka - 2015-04-22 11:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to ciekawe czy jako kobieta miałabym tam szanse na zatrudnienie przy takiej pracy. w sumie dośc silna i zaradna jestem ale tez ciekawe czy pieniądze na dobrym poziomie
zdjecie uzytkownika
dean27 - 2015-05-01 08:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obawiam się że nie bo chyba dla kobiet nie posiadają żadnych ofert pracy ale chcesz to zapytaj. Ale ja radził bym Ci poszukać miejsca pracy gdzieś indziej są dużo lepsze Agencje Pracy niż ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
rollo - 2015-05-22 18:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dean27 - 2015-05-01 08:05:35]:
zgadzam się z Toba @dean27. Metaal Flex nie słynie ze zbyt dobrej opinii pośród osób które korzystają z ich oferty. Zresztą sam pewnie wiesz jeśli interesujesz się wyjazdami na zachód , że Holandia to już przeżytek a tamtejsi pracodawcy płacą ludziom przyjeżdżającym z Polski co raz mniejsze pieniądze
zdjecie uzytkownika
adam strzyb - 2015-05-24 11:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem W Metaal flex cały 2014 rok i nie mogę powiedzieć złego słowa o tej firmie
zdjecie uzytkownika
dean27 - 2015-05-27 08:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro Jesteś taki zadowolony z ich usług to dlaczego pracowałeś dla nich tylko rok jak piszesz Panie Strzyb? Holandia dla Polaków tak jak ''rollo'' pisze i też się z tym zgadzam skończyła się kilka lat temu Polacy są traktowani coraz to gorzej a zarobki brutto to ładnie może w nie których przypadkach wygląda jak jesteś specem w jakiejś dziedzinie a reszta to zwykli pracownicy produkcyjni znający kilka słów po angielsku pracujący za 6 euro netto na godzine mający prace raz 3dni w tygoniu raz 4 a w umowie pisze co innego przecież a za mieszkanie ubezpieczenie itp trzeba płacić noi Jeść trzeba przecież- masowo wysyłają ludzi do Holandii a potem okazuje się że nie ma dla nich pracy- oto cala prawda o NL.Agencja Pracy.
zdjecie uzytkownika
dean27 - 2015-05-27 08:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro Jesteś taki zadowolony z ich usług to dlaczego pracowałeś dla nich tylko rok jak piszesz Panie Strzyb? Holandia dla Polaków tak jak ''rollo'' pisze i też się z tym zgadzam skończyła się kilka lat temu Polacy są traktowani coraz to gorzej a zarobki brutto to ładnie może w nie których przypadkach wygląda jak jesteś specem w jakiejś dziedzinie a reszta to zwykli pracownicy produkcyjni znający kilka słów po angielsku pracujący za 6 euro netto na godzine mający prace raz 3dni w tygoniu raz 4 a w umowie pisze co innego przecież a za mieszkanie ubezpieczenie itp trzeba płacić noi Jeść trzeba przecież- masowo wysyłają ludzi do Holandii a potem okazuje się że nie ma dla nich pracy- oto cala prawda o NL.Agencja Pracy.
zdjecie uzytkownika
alberto - 2015-06-24 21:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dean27 - 2015-05-27 08:19:52]:
@dean27, ciężko się z Tobą nie zgodzić. Aby pokazać jak obecnie ewoluowała praca w Metaal Flexie wystarczy tylko moim zdaniem pokazać suche liczby. Zresztą podawałeś już stawki godzinowe które moim zdaniem jak na zagranice w tej chwili są conajmniej śmieszne. Wolę pracować w naszym kraju już w tej chwili
zdjecie uzytkownika
Kazik - 2015-07-26 19:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak słysze te wieczne narzekanie na Habufe to mi się aż cofa śniadanie. Te wasze 100 kg paczki ok są...Ale na plecach ich nie nosisz. Masz wózki do tego. W dodatku nie masz żadnej normy ile czego trzeba zrobić. Na rozładunku grupy są po 3 osoby więc jeżeli nie jesteś dupkiem to się dogadasz razem wyciągasz ciężkie elementy. Montaż znowu to śmiech na sali. 4 srobki, rama siedzisko i składasz krzesło. Malpa sobie poradzi. A wypłaty. Skąd ty żeś wytrzasnal 700e? Najmniej to około 1000e po odliczeniu mieszkania(około 300 e), ubezpieczenia( 82 e) no i podatków składki emerytalnej itp więc nie narzekaj. Bo to wychodzi 1400e na czysto jak znajdziesz swoje mieszkanie. Za taką pracę :) 38h w tygodniu. Ale wiem jacy ludzie ostatnio przychodzą...nic nie potrafią, ledwo po polsku mówią a już nie wspomnę o języku obcym... Byle się napić, zajarac. A domki, hotele- jak jesteś brudas to będziesz miał syf. Hotel w eersel jest całkiem nowy, jest tam wszystko łącznie z aneksem kuchennym i łazienką w pokoju, tv, Internetem. A że z pokoi bije smrodem- to już wina mieszkanca danego pokoju. Auta służbowe, za paliwo nie płacisz jak mądrze podchodzisz do sprawy to spokojnie zakupy zrobisz jadąc autem no chyba że dzień w dzień "nadrabiasz" po 50km "bo cię zepchneli na Amsterdam"-autentyk- i zanim ktoś napiszę że nie można na wycieczki jeździć autem.- to jest służbowe-do pracy. Na wycieczki masz autobus, pociąg albo kup swoje. Metaal flex nie jest zła firma- są sprawy które mogły by być inaczej rozwiązane Ale nie oszukujmy się- jesteś normalnym człowiekiem to masz dobrze jak chcesz się zabawić- luz- Ale nie płacz ze dostaniesz karę za to co zniszczysz po pijaku.
zdjecie uzytkownika
Kazik - 2015-07-26 19:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak słysze te wieczne narzekanie na Habufe to mi się aż cofa śniadanie. Te wasze 100 kg paczki ok są...Ale na plecach ich nie nosisz. Masz wózki do tego. W dodatku nie masz żadnej normy ile czego trzeba zrobić. Na rozładunku grupy są po 3 osoby więc jeżeli nie jesteś dupkiem to się dogadasz razem wyciągasz ciężkie elementy. Montaż znowu to śmiech na sali. 4 srobki, rama siedzisko i składasz krzesło. Malpa sobie poradzi. A wypłaty. Skąd ty żeś wytrzasnal 700e? Najmniej to około 1000e po odliczeniu mieszkania(około 300 e), ubezpieczenia( 82 e) no i podatków składki emerytalnej itp więc nie narzekaj. Bo to wychodzi 1400e na czysto jak znajdziesz swoje mieszkanie. Za taką pracę :) 38h w tygodniu. Ale wiem jacy ludzie ostatnio przychodzą...nic nie potrafią, ledwo po polsku mówią a już nie wspomnę o języku obcym... Byle się napić, zajarac. A domki, hotele- jak jesteś brudas to będziesz miał syf. Hotel w eersel jest całkiem nowy, jest tam wszystko łącznie z aneksem kuchennym i łazienką w pokoju, tv, Internetem. A że z pokoi bije smrodem- to już wina mieszkanca danego pokoju. Auta służbowe, za paliwo nie płacisz jak mądrze podchodzisz do sprawy to spokojnie zakupy zrobisz jadąc autem no chyba że dzień w dzień "nadrabiasz" po 50km "bo cię zepchneli na Amsterdam"-autentyk- i zanim ktoś napiszę że nie można na wycieczki jeździć autem.- to jest służbowe-do pracy. Na wycieczki masz autobus, pociąg albo kup swoje. Metaal flex nie jest zła firma- są sprawy które mogły by być inaczej rozwiązane Ale nie oszukujmy się- jesteś normalnym człowiekiem to masz dobrze jak chcesz się zabawić- luz- Ale nie płacz ze dostaniesz karę za to co zniszczysz po pijaku.
zdjecie uzytkownika
bobo - 2015-07-27 14:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dean27 - 2015-04-17 12:24:10]:
Potwierdzam powyższą opinię, to się nadaje do telewizji. Byłem świadkiem jak gościu poszedł 1 dzień do tej pracy i wrócił ze zmasakrowanym kręgosłupem i obdartą całą nogą bo 38 kg mu zleciało na ziemię. Do tego jest to szkodliwa praca, galwanizacja, lakiernia, itp.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-17 19:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
kamuflaż - 2015-08-17 19:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kazik, skoro mieszkałeś na Eersel , to miałeś luksus. ale nie meszkałeś najwyraźniej w klasztorze w Reusel.Uwierz mi, że złamanego centa nie chciałbyś za to miejsce zapłacić.i nie,to nie tylko kwestia kupna płynu do kibla. Zresztą tam kibel nie istnieje,a srać ludzie chodzą w różne mniej lub bardziej przystosowane miejsca,np. pod prysznicem,na piętrze. Ja wiem,że to ludzie robią,którzy tam mieszkają.OK racja. Ale to nie znaczy, że muszę być skazany na taką patologię.Znajomy po 2 tygodnich pojechał.Ja po kolejnych 2. ON miał przynajmniej swoje auto.A ja się tłukłem z tymi tobołami. Ale przynajmnniej przywiozłem pamiątke z wyprawy-grzybicę. Dziewczyna była wniebowzięta.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-08-18 21:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no ta firma zeszla na psy. kiedys bylo inaczej. ale teraz jest padaka. jeszcze ci co tam siedza nontop to jeszcze jakotako ale jak sie przyjezdza co jakis czas to widac ze coraz gorzej. traktuja cie jak mieso na przemial i tyle. a przeciez to my na nic pensyjki zarabiamy. aha. niech ktos powie wreszcie hance zeby sie jezdzic nauczyla autem. pozdro.
zdjecie uzytkownika
ink - 2015-08-24 16:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaro - 2015-08-18 21:40:19]:
Nie bardzo wiem co mam rozumieć, twój komentarze jest mało merytoryczny. Nic nie pomogłes kumplu naprawdę. Weszłam tu aby znaleźć jakieś poparte przykłądami opinie z życia wzięte.
zdjecie uzytkownika
ink - 2015-08-24 16:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaro - 2015-08-18 21:40:19]:
Nie bardzo wiem co mam rozumieć, twój komentarze jest mało merytoryczny. Nic nie pomogłes kumplu naprawdę. Weszłam tu aby znaleźć jakieś poparte przykłądami opinie z życia wzięte. Poczekam może ktoś napisze coś bardziej zrozumiałego czym będzie można się zasugerować. Aplikować i czekać na odzew. pzodrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie w miłej i przyjaznej atmosferze.
Pytania: Generalnie pytania bardzo proste. Miła pani z biura w kozlu przeprowadziła krótki i bardzo prosty test języka obcego zadając kilka najprostszych pytań i tyle.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 21:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Laser - 2015-08-26 21:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś pracuję na wykrawarkach laserowych i może się wypowiedzieć?
Zaoferowano mi pracę w firmie która zajmuje się produkcją kurników itp.
Czy ktoś tam pracował i może opisać warunki pracy itd?
Z góry dziękuje :)
zdjecie uzytkownika
weld - 2015-08-27 16:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o pracy w okolicach Amsterdamu spawacz aluminium?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Metaal Flex Nederland B.V.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Metaal Flex Nederland B.V.?
Zadaj pytanie
alert