Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland Sp. z o.o.

Kędzierzyn-Koźle

Opinie o Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland Sp. z o.o.

spawalnik 2014-05-05 13:18
witam czy ktos jest w stanie udzielic mi odpowiedzi jak wyglada praca dla spawaczy w eindhoven?posrednikiem jest metaalflex
wiatrak 2014-07-21 20:23
kiedys pracowałem dla tej agencji i jedno mi sie nasuwa czy to jest ochronka dla dzieci gdzie trzeba utrzec nosa jak spik ci wisi , mieszkalem w Meijel w tym hotelu ale ze jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nedza to pretensje do poprzednikow co zrobili z tego miejsca chlew , jesli ktos sie nawalił i nazygał sobie do wyra to niech zrobi porzadek po sobie , do kazdego macie pretensje tylko nie do siebie , sami jestesmy sobie winni ze nas tak traktuja jak bydło bo tacy jestesmy , kazdy wie na co sie decyduje jadac do pracy zagranice przed jest wszystko ok a potem szara rzeczywistosc zmnam miejsca i firmy gorsze od tej
Skarbek 2014-08-10 10:19
Ja tam jestem generalnie zadowolony. Ogółem da się co nieco zarobić, choć wiele osób wybrzydza. Wypłaty w terminie, a to chyba najważniejsze. Wszelkie nieścisłości można na miejscu rozstrzygać odnośnie błędów w naliczeniach, a rzadko która firma tak robi. Wiele z pośrednictw ma to głęboko pod kręgosłupem. Ci, co narzekają, że stolarze, a praca taka i owaka, to co, na rozmowie spali? Jak się podpisuje dokumenty z automatu, albo próbuje liczyć jeszcze niezarobione pieniądze, to tak jest. Należy rozmawiać i się dopytywać. Nawet o głupoty. Głupi ten, co o nic nie pyta, a potem ma pretensje. Wszystko jest kwestią dogadania się, a z Metaalem się da radę dogadać. Ja osobiście polecam to pośrednictwo, bo jest w porządku wobec pracowników. A jeśli nawet udają, to robią to zaebyście skutecznie. Ja dyskomfortu nie mam, pomimo iż pracuję na produkcji, co nie jest zgodne z moimi kwalifikacjami. Ale wiedziałem na co się piszę. Mankamentem całego przedsięwzięcia są tylko małe pokoje nie jedno osobowe i czasem domki w stanie rozkładu, choć akurat to drugie, to już kwestia przyjezdnych często. Pozdrawiam.

P.S. A w dniu 1 i tak się dostaje bułeczkę i kawę na bazie w Hapert, więc w czym problem? :):)
Sparkus 2014-09-02 18:57
Witajcie mam jechać do Metalflex na weekend jako spawacz aluminium pod amsterdam jak jest naprawdę z ta firmą jak warunki mieszkaniowe?ile osób na mieszkaniach czy każdy ma swój pokój czy jak?a dojazdy?podobno dają auto do dyspozycji prosze podzielić się informacją
dinozaur 2014-09-03 20:35
Nie sadziłem , że znajdę na tym forum kogoś z takim zapytaniem. Pracuję w Metalflex w firmie pod Amsterdamem. Jak sądzę nie w tej do której masz propozycję (w mojej spawa się stal i buduje maszyny budowlane). Podam warunki jakie mamy , a interpretacja to Twoja sprawa. Mieszkamy w domu w Ijmuiden, 9 osób na dwóch poziomach domu, 3 pokoje dwuosobowe, 3 jedynki. Na każdym piętrze łazienka , kuchnia z salonem.Pralka i suszarka do użytku dla wszystkich.Dojazd samochodami metalflexu (jeśli będziesz sam w firmie to dostaniesz służbowy do własnego użytku, dojazd+limit tygodniowy na własne potrzeby)Na nas 9-u chłopa mamy 4 samochody.Co najważniejsze i wszyscy tu pracujący to podkreślają masz pewność terminowej wypłaty.U nas są goście którzy pracują już nawet 6 czy 7 lat i kolejni wrócili po 3-miesięcznej przerwie w kontrakcie.Spośród osób z którymi pracuję (niektórzy mają za sobą praktyki w innych krajach i z innymi biurami) nie widać na tym etapie z ich strony chęci zmian , z mojej też.Nie znam warunków jakie dostałeś ale ogólnie tu w okolicach Amsterdamu są zdecydowanie lepsze stawki niż na południu w Eindhoven. Pisze jak jest a ocenę pozostawię czytającym bo to tylko fakty
2
dziki20 2014-09-11 17:38
witam, mam takźe jechać jako spawacz aluminium, napisz czy moźe wiesz już coś więcej na ten temat, jak to wygląda w praktyce itd.
2
sally 2014-09-11 18:50
przedstawiłeś warunki panujące w metalflexie jako bardzo dobre i ciężko odebrać je w związku z tym inaczej niż tak. Jeżeli to rzeczywiście prawda co tu piszesz to trafiłeś na świetną firme, o co jest co raz to trudniej obecnie w Holandii. Niestety , ale takich firm na zachodzie jak ta jest już co raz mniej
suchy 2014-09-18 20:15
A ja ma ofertę na wyjazd jako mechanik maszyn i urządzeń teraz, ktoś jeszcze też ma?
masterbart 2014-09-19 10:13
Witam, własnie dostalem oferte pracy jako operator ózka widłowego w okolicach Eindhoven....Ktos??? Cso?..Jakas fabryka mebli...Prosze o pilny kontakt..
tomi 2014-09-19 11:44
w fabryce mebli bedziesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przy rozładunku cieżkich mebli...
ręcznie...goniony do pracy niewolniczej..!!
zgadnij 2014-09-21 16:14
czytam wasze posty i smiac sie chce ,jezeli kogos wyrzucaja to zachlanie lub nieustanne wolne poniedzialki (czyt KAC), lekarza ci zapewniaja jezeli jestes chory, placa na czas.Fakt na habufie robota ciezka, Wiekszosc ktora przyjezdza na cnc itp pracuje na tych maszynach , ale jezeli w CV wpisujesz ze masz papiery na ow urzadzenia a niewiesz jak je obslurzyc to jak sadzisz gdzie wtrafisz ,spawacze to juz wogole masakra przynosza teczke swiadect i certyfikatow a 2 elementow nie potarfia pospawac.Domki jezeli jest syf kila i mogila to pretensje do ludzi z ktorymi sie mieszka bo wola cpac i chlac zamiast sprzatnac.Kobiety w biurze zgadzam sie nie sa swiete, ale skoro rozmwaiasz z nimi to nie uzywaj slow typu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] itp jako przecinka to nikt sluchawką nierzuci, czepiajacie sie bledow czy nieurzywania polskich znakow mam to gdzies , jezeli chcesz pracowac to w tej firmie masz mozliwosc , ale nikt za raczke prowadzic cie niebedzie , przez tyle lat tylko 3 stronki z pretensjami,to niedzuzo
1
Enebu 2014-11-09 16:35
Pracuje juz od ponad roku. Generalnie jak komuś sie wydaje ze jedzie na wakacje z metalflexem to jest w błędzie i liczy na opiekę jak na wczasach w Egipcie to grubo sie pomylił. Co do kasy racja zawsze na czas bez jakis opóźnień i zwlekania. Kwitkow z wypłaty nawet nie staram sie zrozumieć bo nie spotkałem przez rok takiego mądrego co potrafi to rozszyfrować. Mieszkałem w Achel ci co byli bądź słyszeli warunki delikatnie to ujme mogły by byc ciut bardziej zbliżone do cywilizacji XXI wieku. Ale ludzie każdy jest wolny i na metaalflex świat sie nie kończy. No chyba ze nie potraficie słowa z siebie w języku obcym wydusic no to sorry. Jak nie pasuje to zmiana. A co do kasy to nie od dzis wiadomo ze w Holandii kokosów sie nie zarabia pracując przez biuro. Opieka hmm powiedzmy ze jest. Ale to tez nie jest przedszkole zeby kogoś za reke prowadzić do kibla. Wiec nie do końca rozumiem tych negatywnych opinii.
2
Kofik 2014-11-25 11:52
hmm,tak sie slada ze tez tam mieszkalem ale wtedy ogarnialismy solarisy,coz coraz wieksza swolcz tam jest i tyle w temacie
byly pracownik 2015-02-28 21:53
Uwaga na(usunięte przez administratora) kopie dołki pod kazdym polakiem zeby sie wybic donosi do biura same kłamstwa polakom dla cholendrow [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabie scierwo a pózniej czlowiek leci z roboty przez niego
wkqrwiony 2015-03-06 20:26
łukasz Szczęśliwy: jak najbardziej prawda, ja sie rozstałem w dobrych stosunkach ale wielu dobrych rzeczy ne mogę powiedzieć
zadowolony 2015-03-13 19:55
Kasa na czas zarobki niezbyt rewelacyjne pracuje już ponad dwa lata ogólnie jest w porządku
2
Frog 2015-04-02 07:27
Witam pracowałem przez ta firmę przez 3,5 roku i mieszkałem w Bladel można narzekać i można być zadowolonym . Po pierwsze Panie zapomniały że utrzymują się z naszych pieniędzy wiecznie pretensje . Po 2 mieszkania 290 euro za łóżko to zdecydowanie za dużo za tą kwotę można wynająć pokój i mieć go tylko dla siebie. Po 3 ma się 10 km do wykorzystania na zakupy ciekawe czy jedna z drugą zmieszczą się w tym limicie przez tydzień . Po 4 zarobki śmieszne spawacz mig/mag po 14 latach doświadczenia ma mniej niż ten co pracuje przy sortowaniu śmieci . Teraz dobre strony wypłata na czas nawet czasem jeden dzień szybszej , umożliwiają zrobić Vca nie wiem jak teraz . Kiedyś można było zrobić kurs języka holenderskiego bardzo przydatne .
dean27 2015-05-01 08:05
Obawiam się że nie bo chyba dla kobiet nie posiadają żadnych ofert pracy ale chcesz to zapytaj. Ale ja radził bym Ci poszukać miejsca pracy gdzieś indziej są dużo lepsze Agencje Pracy niż ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
adam strzyb 2015-05-24 11:16
Ja pracowałem W Metaal flex cały 2014 rok i nie mogę powiedzieć złego słowa o tej firmie
3
dean27 2015-05-27 08:19
Skoro Jesteś taki zadowolony z ich usług to dlaczego pracowałeś dla nich tylko rok jak piszesz Panie Strzyb? Holandia dla Polaków tak jak ''rollo'' pisze i też się z tym zgadzam skończyła się kilka lat temu Polacy są traktowani coraz to gorzej a zarobki brutto to ładnie może w nie których przypadkach wygląda jak jesteś specem w jakiejś dziedzinie a reszta to zwykli pracownicy produkcyjni znający kilka słów po angielsku pracujący za 6 euro netto na godzine mający prace raz 3dni w tygoniu raz 4 a w umowie pisze co innego przecież a za mieszkanie ubezpieczenie itp trzeba płacić noi Jeść trzeba przecież- masowo wysyłają ludzi do Holandii a potem okazuje się że nie ma dla nich pracy- oto cala prawda o NL.Agencja Pracy.
1
dean27 2015-05-27 08:19
Skoro Jesteś taki zadowolony z ich usług to dlaczego pracowałeś dla nich tylko rok jak piszesz Panie Strzyb? Holandia dla Polaków tak jak ''rollo'' pisze i też się z tym zgadzam skończyła się kilka lat temu Polacy są traktowani coraz to gorzej a zarobki brutto to ładnie może w nie których przypadkach wygląda jak jesteś specem w jakiejś dziedzinie a reszta to zwykli pracownicy produkcyjni znający kilka słów po angielsku pracujący za 6 euro netto na godzine mający prace raz 3dni w tygoniu raz 4 a w umowie pisze co innego przecież a za mieszkanie ubezpieczenie itp trzeba płacić noi Jeść trzeba przecież- masowo wysyłają ludzi do Holandii a potem okazuje się że nie ma dla nich pracy- oto cala prawda o NL.Agencja Pracy.
2
Kazik 2015-07-26 19:11
Jak słysze te wieczne narzekanie na Habufe to mi się aż cofa śniadanie. Te wasze 100 kg paczki ok są...Ale na plecach ich nie nosisz. Masz wózki do tego. W dodatku nie masz żadnej normy ile czego trzeba zrobić. Na rozładunku grupy są po 3 osoby więc jeżeli nie jesteś dupkiem to się dogadasz razem wyciągasz ciężkie elementy. Montaż znowu to śmiech na sali. 4 srobki, rama siedzisko i składasz krzesło. Malpa sobie poradzi. A wypłaty. Skąd ty żeś wytrzasnal 700e? Najmniej to około 1000e po odliczeniu mieszkania(około 300 e), ubezpieczenia( 82 e) no i podatków składki emerytalnej itp więc nie narzekaj. Bo to wychodzi 1400e na czysto jak znajdziesz swoje mieszkanie. Za taką pracę :) 38h w tygodniu. Ale wiem jacy ludzie ostatnio przychodzą...nic nie potrafią, ledwo po polsku mówią a już nie wspomnę o języku obcym... Byle się napić, zajarac. A domki, hotele- jak jesteś brudas to będziesz miał syf. Hotel w eersel jest całkiem nowy, jest tam wszystko łącznie z aneksem kuchennym i łazienką w pokoju, tv, Internetem. A że z pokoi bije smrodem- to już wina mieszkanca danego pokoju. Auta służbowe, za paliwo nie płacisz jak mądrze podchodzisz do sprawy to spokojnie zakupy zrobisz jadąc autem no chyba że dzień w dzień "nadrabiasz" po 50km "bo cię zepchneli na Amsterdam"-autentyk- i zanim ktoś napiszę że nie można na wycieczki jeździć autem.- to jest służbowe-do pracy. Na wycieczki masz autobus, pociąg albo kup swoje. Metaal flex nie jest zła firma- są sprawy które mogły by być inaczej rozwiązane Ale nie oszukujmy się- jesteś normalnym człowiekiem to masz dobrze jak chcesz się zabawić- luz- Ale nie płacz ze dostaniesz karę za to co zniszczysz po pijaku.
1
Kazik 2015-07-26 19:12
Jak słysze te wieczne narzekanie na Habufe to mi się aż cofa śniadanie. Te wasze 100 kg paczki ok są...Ale na plecach ich nie nosisz. Masz wózki do tego. W dodatku nie masz żadnej normy ile czego trzeba zrobić. Na rozładunku grupy są po 3 osoby więc jeżeli nie jesteś dupkiem to się dogadasz razem wyciągasz ciężkie elementy. Montaż znowu to śmiech na sali. 4 srobki, rama siedzisko i składasz krzesło. Malpa sobie poradzi. A wypłaty. Skąd ty żeś wytrzasnal 700e? Najmniej to około 1000e po odliczeniu mieszkania(około 300 e), ubezpieczenia( 82 e) no i podatków składki emerytalnej itp więc nie narzekaj. Bo to wychodzi 1400e na czysto jak znajdziesz swoje mieszkanie. Za taką pracę :) 38h w tygodniu. Ale wiem jacy ludzie ostatnio przychodzą...nic nie potrafią, ledwo po polsku mówią a już nie wspomnę o języku obcym... Byle się napić, zajarac. A domki, hotele- jak jesteś brudas to będziesz miał syf. Hotel w eersel jest całkiem nowy, jest tam wszystko łącznie z aneksem kuchennym i łazienką w pokoju, tv, Internetem. A że z pokoi bije smrodem- to już wina mieszkanca danego pokoju. Auta służbowe, za paliwo nie płacisz jak mądrze podchodzisz do sprawy to spokojnie zakupy zrobisz jadąc autem no chyba że dzień w dzień "nadrabiasz" po 50km "bo cię zepchneli na Amsterdam"-autentyk- i zanim ktoś napiszę że nie można na wycieczki jeździć autem.- to jest służbowe-do pracy. Na wycieczki masz autobus, pociąg albo kup swoje. Metaal flex nie jest zła firma- są sprawy które mogły by być inaczej rozwiązane Ale nie oszukujmy się- jesteś normalnym człowiekiem to masz dobrze jak chcesz się zabawić- luz- Ale nie płacz ze dostaniesz karę za to co zniszczysz po pijaku.
bobo 2015-07-27 14:01
Potwierdzam powyższą opinię, to się nadaje do telewizji. Byłem świadkiem jak gościu poszedł 1 dzień do tej pracy i wrócił ze zmasakrowanym kręgosłupem i obdartą całą nogą bo 38 kg mu zleciało na ziemię. Do tego jest to szkodliwa praca, galwanizacja, lakiernia, itp.
3
jaro 2015-08-18 21:40
nie no ta firma zeszla na psy. kiedys bylo inaczej. ale teraz jest padaka. jeszcze ci co tam siedza nontop to jeszcze jakotako ale jak sie przyjezdza co jakis czas to widac ze coraz gorzej. traktuja cie jak mieso na przemial i tyle. a przeciez to my na nic pensyjki zarabiamy. aha. niech ktos powie wreszcie hance zeby sie jezdzic nauczyla autem. pozdro.
2
Laser 2015-08-26 21:26
A czy ktoś pracuję na wykrawarkach laserowych i może się wypowiedzieć?
Zaoferowano mi pracę w firmie która zajmuje się produkcją kurników itp.
Czy ktoś tam pracował i może opisać warunki pracy itd?
Z góry dziękuje :)
weld 2015-08-27 16:34
Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o pracy w okolicach Amsterdamu spawacz aluminium?
jaro 2015-09-01 10:04
no siema ink. za pierwszym razem 2 lata temu było miło choć praca ciężka wieszanie na hakach metalowych elementwó na lakierni. ale w biurze kanapeczki kawka wprowadzenie i takie tam. pokój fajny w ersel. kasa zawsze na czas. za drugim razem w zeszłym roku już bez ceregieli praca na produkcji jakeijś hemii w bergejk i hapert. kasa była ciągle na czas ale nigdy sie nie mogłem jej doliczyć. ludzie z ktorymi pracowalem na jednej zmianie mieli takie same stawki i tyle samo godzin a dostawali wiecej alebo mniej. korekty sie doprosić niemożna a potem cie traktują jak wroga. mieszkałem najpeirw w bergejk a potem w ersel gdzie nie było juz tak miło jak przed rokiem. zakwaterowania opisane masz powyżej. smród i brud + imprezy. tłumaczą sie ze to polacy przeceiz to robią. ale przeceiz są hausmajstrzy powinni niby pilnować porządku no i ten alan. zgłaszać nie ma sensu bo cie oleją a potem jeszce możesz mieć na domku przesrane. daltego zastanów sie nad tą firmą.
1
Anonim 2015-09-28 19:07
Jaro pracowałeś zapewne w diffuthermie :] Też taam pracowałem w zeszłym roku, co do eersel zrobiła sie patola, nie wspomne już o durnych pomówieniach zmówionych ludzi przez których wylatuja bogu ducha winni ludzie... Ja nie bawem kończe kariere w MF bo dalsza współpraca raczej nie wchodzi w gre... Ładnie pieknie jest zawsze na początku a potem panie mają wszystkich głęboko w poważaniu!
Matrix 2015-10-05 10:26
witam a ktos moze cos wie o obecnej ofercie pracownik techniczny branza metalurgiczna??? do obslugi frezarki cnc... w firmie zajmujacej sie produkcja czesci motoryzacyjnych....warto jechac???kasa to niby 10.50 brutto
mixer 2015-11-07 09:09
hej
Mała pomylka nie 10.50 brutto a 10.99 brutto ....

wszedzie gdzie Ci pisze dodatek zmianowy to daja 20% do godziny i wychodzi podstawa 9,16 plus 20% to masz 10.99
Ale musisz od tego odliczyc podatki,spanie(B.DROGO) i ubezpieczenie zostanie ci z 900 i z tego zycie to ok 200 ...to tak 700 Ci zostanie na czysto....ale wiadomo czasem sie gdzies skoczy wyjdzie tak,ze cudow nie ma.....w niemczech jest lepiej bo w wiekszosci zakwaterowanie gratis albo tylko 150 euro
2
andrzej22 2015-11-11 17:44
pracowaliscie cały czas czy mieliscie dużo wolnego ? Kto sie wybiera w najblizszym czasie do pracy z MF??
2
andrzej22 2015-11-11 17:47
Powinno jeszcze byc 8% wakacyjnego :)
1
znam to 2015-12-01 20:50
witam agencja Metal flex jest jedna z agencji które maja w miarę dobre warunki mieszkalne. prace zazwyczaj sa z godzinami a wypłata na kącie jedn i największym minusem są panie które pośredniczą miedzy wami a pracodawcami.(usunięte przez administratora)
bobi 2016-01-27 18:51
Jak wygląda obecnie sprawa z pracą jako monter maszyn budowlanych?oferują teraz niby taką pracę
kędzior 2016-03-09 22:35
Bo to musisz raczej tam ma miejscu zgłaszać. Oni podpisują z tobą umowę na warunkach holenderskich i podlegasz bezpośrednio pod kodeks pracy w Holandii, a tym samym pod ich biurokrację. Krótko - bez języka ani rusz.
kędzior 2016-03-09 22:37
Oj, to nie do bobi, tylko wyżej odpowiedź miała być.
Duży Dzon 2016-04-12 10:01
Przecież nikt nikogo do pracy nie zmusza jak się komuś nie podoba to niech szuka innego pracodawcy . Ja jestem spawaczem i jestem zadowolony z tej pracy którą mam dzięki pani Marchewce :)A co do mieszkańców domku w Achel to są całkiem normalni ludzie nie ma kradzieży , awantur itp Franek trzyma tam wszystko twardą rękom :)
DZIKSON 2016-06-01 20:22
dla mnie dobra agencja pieniadze na czas, narzekaja same lesery w NL pracuje 4 lata moja 2 agencja tu praca nigdy nie jest latwa.
Kijop 2016-07-22 22:26
A spróbuj wynająć mieszkanie na własna rękę szybko zobaczysz jak praca zniknie !!!!! Mam to za sobą - bez haraczu nie ma euro.
2
fsdfsdfsdf 2016-08-24 17:27
zazwyczaj nazekaja ci co najmniej robia pracuje 6 miesiac dla metalflexa o jest ok pracuje jako spawacz wynagrodzenie zawsze na czas
2
Były 2016-09-07 05:12
Wygląda to tak: Sama agencja jest OK. To znaczy, że z umów wywiązuje się, schody zaczynają się gdy się chcemy przenieść na swoje, zameldować się i takie inne. Kasa na czas, stawki w zależności od wykonywanego zawodu.
Jedyną rzeczą jakiej nie ogarnęli... to sprawdzanie potencjalnych pracowników, moim zdaniem powinni mieć tam zatrudnionego psychologa i psychiatrę, czasami takich idiotów zatrudniają, że to przechodzi ludzkie pojęcie.
Co do wykonywania samej pracy, zależy gdzie się idzie pracować. To nie zależy już od agencji, ale od samego siebie i "Wiatraków" z którymi się pracuje. Najgorzej jest w firmach rodzinnych, bo tam pracując możesz poznać dobrze Holendrów.
To jest banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w, tak. Ty jesteś pracownikiem z wypożyczalni, a inni chociaż nic nie umieją - rodziną. I dzieje się następująca rzecz: jeśli umiesz więcej, wykonujesz swoje zadania lepiej, nie daj Boże masz coś lepszego - to masz przes...e.
Wracając do opinii na temat Metaalflex - firma OK - ( to co podpiszesz, to będziesz miał), pod warunkiem że nie jest się jakimś olewusem, ćpunem, alkoholikiem, degeneratem.
Żeby nie było, że jestem podstawiony. Owszem pracowałem tam, ale moja opinia jest obiektywna.
zooro 2016-09-08 16:33
mamut chyba ci polal
rurek 2016-09-17 12:00
Kasa na czas? Wlasnie wczoraj miala byc i echo .
Miał 2016-10-19 14:06
Ktoś pracuje w Eindhoven jako operator CNC? Jakieś doświadczenia zarobki itp?
Były pracownik 2016-12-11 15:44
mamut to lachociag
dziki bill 2017-07-28 19:04
dobrze powiedziane jak ktos ma dwie lewe rece do roboty no to sorry za darmo nikt nie placi wyplata zawsze na czas ja ostatnio dostalem podwyzke jak ktos sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zna na robocie to dostaje fige z makiem pozdroo pracownik MF
Kazik 2017-08-19 14:28
Pracus sie znalazl .
bumblebee 2017-10-16 07:48
ktos byl w holandii na cnc? pytam glownie o warunki zakwaterowanie
pikolo 2017-10-16 19:02
Panowie a ile kasuja za mieszkanie,ile za dojazdy do pracy (bo s aagencje,ktore zapewniaja auto słuzbowe albo rower za darmo, inne za kase a jeszcze inne w ogóle) .Głównie interesuja mnie koszty pobierane przez agencje Flex, bede wdzieczny za info. Czy maja "zaprzyjazniona " firme busiarska ktora trzeba jechac do Holandii tak jak np E&A ?
Zostaw swoją opinię o Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland Sp. z o.o. - Kędzierzyn-Koźle
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland Sp. z o.o.