brak logo

Metaal Flex Nederland B.V.

Hapert

Opinie o Metaal Flex Nederland B.V.

Metaal Flex Nederland 2014-10-24 12:18:07
Pani o której Pan wspomina pracuje w firmie Metaal Flex Nederland od 8 lat. Posiada tym samym wieloletnie doświadczenie na wykonywanym stanowisku. Jest dokładnie poinformowana przez firmę w jaki sposób rozwiązywać problemy. Przekazała Panu jedynie informację jaką uzyskała od lekarza. Jest nie stosowne aby w ten sposób obrażać inne osoby.
zły 2014-10-27 11:28:40
Pani o której wspomniałem traktuje wszystkich jakby byli najgorszymi ludzmi,do tego jest bezczelna na pytanie kolegi kiedy dostanie podwyżkę ona odpowiedziala mu że chyba podwzyżkę garba,CZY TAK SIĘ ZACHOWUJE DOŚWIADCZONA NA TYM STANOWISKU PRACOWNICA I ŻEBY JESZCZE SWOJEMU RODAKOWI POWTARZAM RODAKOWI TAKĄ ODPOWIEDŻ DAĆ NO TO JA DZIĘKUJĘ ZA TAKA OPIEKĘ PANI KOORDYNATORKI
mario 2014-10-29 08:33:45
to co kolega napisał,to 100% prawdy.Ta Pani koordynatorka taka jest i tak właśnie postępuje,pracownicy biura w Polsce nie są lepsi 1-skłamać 2-oszukać 3-zrobić nadzieję 4-
tomi 2014-10-29 15:45:37
nie dajcie sie oszukiwać przez te złodziejskie zakłamane biuro pracy...
i nigdy jako stolarze...bo kręgosłup będzie do naprawy...
tylko bez mózgi i osiłki powinno biuro zatrudniać...woły do roboty...
były-pracownik 2014-11-08 16:21:22
290euro za mieszkanie ze spleśniałym sufitem ha ha zart, ale juz niedługo powstanie artykuł o tym "biurze"
Enebu 2014-11-09 16:35:21
Pracuje juz od ponad roku. Generalnie jak komuś sie wydaje ze jedzie na wakacje z metalflexem to jest w błędzie i liczy na opiekę jak na wczasach w Egipcie to grubo sie pomylił. Co do kasy racja zawsze na czas bez jakis opóźnień i zwlekania. Kwitkow z wypłaty nawet nie staram sie zrozumieć bo nie spotkałem przez rok takiego mądrego co potrafi to rozszyfrować. Mieszkałem w Achel ci co byli bądź słyszeli warunki delikatnie to ujme mogły by byc ciut bardziej zbliżone do cywilizacji XXI wieku. Ale ludzie każdy jest wolny i na metaalflex świat sie nie kończy. No chyba ze nie potraficie słowa z siebie w języku obcym wydusic no to sorry. Jak nie pasuje to zmiana. A co do kasy to nie od dzis wiadomo ze w Holandii kokosów sie nie zarabia pracując przez biuro. Opieka hmm powiedzmy ze jest. Ale to tez nie jest przedszkole zeby kogoś za reke prowadzić do kibla. Wiec nie do końca rozumiem tych negatywnych opinii.
olsen 2014-11-11 13:20:18
zapraszam do pracy VDL LACHTEHNIK W Eindhowen :)tu już są wszystkie zasady łamane za 8 godzin pracy spokojnie przeżuci każdy 30 ton z tego 15 ton to o temperaturze 100 stopni o poparzenia bardzo łatwo są maszyny do podnoszenia ale ich się nie używa bo na lini pracują polacy maszyny są dla holendrów a jak podniesiesz larmo to zaraz cię zwolnią ps jeśli dostaniecie oferte do VDL LACHTEHNIK powiedza wam ze wiesza się lekkie elementy to juz wam powiem 60% to elementy 40-45 kg które trzeba dzwigać na wysokoś 170 cm powodzenia tam w przacy :)
1
Kofik 2014-11-25 11:52:40
hmm,tak sie slada ze tez tam mieszkalem ale wtedy ogarnialismy solarisy,coz coraz wieksza swolcz tam jest i tyle w temacie
spawacz 2015-01-15 14:21:54
Pracowałem jako spawacz dla tej gównianej firmy. Wypłaty owszem sa na czas, ale jeśli zagłębisz sie w solarisa nigdy nic sie nie zgadza. Rżnął na godziinach ile wlezie!!! 3 spawaczy, te same stawki kazdy inna wypłata. Jeśli trafisz do domku w Ijmuiden na Frans N. 9 w okresie zimowym to powodzenia, rano będziesz się budził z jajami przymarzniętymi do uda. Następna sprawa, kontrole, są do tego stopnia bezczelni, że pod twoją nieobecność jakiś holender będzie Ci grzebał w majtkach. W pokojach nie ma zamków, więc nie trzymaj przy sobie drogocennych rzeczy. Koordynatorka pani U. kłamie prosto w oczy, pierdoły obiecuje, a naprawde tylko patrzy żeby odpieprzyć dzień pracy i do domu. O swoje pieniadze, które sie zoorientowałem dzwoniedo tej pory, niby korekty zaginęły, śmiech na sali. Domki rudery, czasami w wolnej chwili robiliśmy polowanie na myszy:) Więc jak Ci pięknie ładnie wyliczą wypłate, to licz się z tym że 300 400 masz mniej. Jest dużo lepszych firm w NL niż ten syf!!!! Zadajesz dużo pytań, robisz się niewygodny.... NIE POLECAM TEJ DZIADOWIZNY
1
Jóźwiak 2015-02-20 13:41:35
na domku Achel,w Belgii jest sufit który pleśnieje już od 2013 roku
byly pracownik 2015-02-28 21:53:41
Uwaga na(usunięte przez administratora) kopie dołki pod kazdym polakiem zeby sie wybic donosi do biura same kłamstwa polakom dla cholendrow [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabie scierwo a pózniej czlowiek leci z roboty przez niego
wkqrwiony 2015-03-06 20:26:14
łukasz Szczęśliwy: jak najbardziej prawda, ja sie rozstałem w dobrych stosunkach ale wielu dobrych rzeczy ne mogę powiedzieć
zadowolony 2015-03-13 19:55:00
Kasa na czas zarobki niezbyt rewelacyjne pracuje już ponad dwa lata ogólnie jest w porządku
Frog 2015-04-02 07:27:54
Witam pracowałem przez ta firmę przez 3,5 roku i mieszkałem w Bladel można narzekać i można być zadowolonym . Po pierwsze Panie zapomniały że utrzymują się z naszych pieniędzy wiecznie pretensje . Po 2 mieszkania 290 euro za łóżko to zdecydowanie za dużo za tą kwotę można wynająć pokój i mieć go tylko dla siebie. Po 3 ma się 10 km do wykorzystania na zakupy ciekawe czy jedna z drugą zmieszczą się w tym limicie przez tydzień . Po 4 zarobki śmieszne spawacz mig/mag po 14 latach doświadczenia ma mniej niż ten co pracuje przy sortowaniu śmieci . Teraz dobre strony wypłata na czas nawet czasem jeden dzień szybszej , umożliwiają zrobić Vca nie wiem jak teraz . Kiedyś można było zrobić kurs języka holenderskiego bardzo przydatne .
dean27 2015-04-17 12:24:10
VDL Laktechnik w EINDCHOWEN praca fizyczna przy zawieszaniu METALOWYCH CZĘŚCI NA HAKI - NIE jedżcie do tej pracy bo to nie są elementy ważące 30kg i nie zawiesza się ich we 2-ch jak obiecują ale Samemu i to w BIEGU i ważą po 40/45kg a przeżucić trzeba tego dziennie około 40 TON , Brygadzista Turek jest bardzo niemiły , komendy są wydawane w jez: holenderskim , jest tak samo brygadzista polaczek ale mało ma do powiedzenia. Owszem są maszyny do dżwigania tych PARZĄCYCH blach świeżo co idących do lakierowania ale ich się NIE UŻYWA przynajmniej POlacy nie mogą.Te ciężkie ,gorące elementy są to cześci do aut ciężarowych DAF trzeba dżwigać na wysokość gdzieś 170 cm i bardzo szybko się uwijać. Jeśli chcesz zostać inwalidą ta oferta jest otwarta tam non stop potrzebują. A z innej strony takie warunki jak tam w Polsce obiecanki cacanki tam inna rzeczywistość trzeba będzie to zgłosić to HOLENDERSKIEJ INSPEKCJI PRACY
1
dean27 2015-05-01 08:05:35
Obawiam się że nie bo chyba dla kobiet nie posiadają żadnych ofert pracy ale chcesz to zapytaj. Ale ja radził bym Ci poszukać miejsca pracy gdzieś indziej są dużo lepsze Agencje Pracy niż ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
adam strzyb 2015-05-24 11:16:25
Ja pracowałem W Metaal flex cały 2014 rok i nie mogę powiedzieć złego słowa o tej firmie
dean27 2015-05-27 08:19:52
Skoro Jesteś taki zadowolony z ich usług to dlaczego pracowałeś dla nich tylko rok jak piszesz Panie Strzyb? Holandia dla Polaków tak jak ''rollo'' pisze i też się z tym zgadzam skończyła się kilka lat temu Polacy są traktowani coraz to gorzej a zarobki brutto to ładnie może w nie których przypadkach wygląda jak jesteś specem w jakiejś dziedzinie a reszta to zwykli pracownicy produkcyjni znający kilka słów po angielsku pracujący za 6 euro netto na godzine mający prace raz 3dni w tygoniu raz 4 a w umowie pisze co innego przecież a za mieszkanie ubezpieczenie itp trzeba płacić noi Jeść trzeba przecież- masowo wysyłają ludzi do Holandii a potem okazuje się że nie ma dla nich pracy- oto cala prawda o NL.Agencja Pracy.
1
dean27 2015-05-27 08:19:52
Skoro Jesteś taki zadowolony z ich usług to dlaczego pracowałeś dla nich tylko rok jak piszesz Panie Strzyb? Holandia dla Polaków tak jak ''rollo'' pisze i też się z tym zgadzam skończyła się kilka lat temu Polacy są traktowani coraz to gorzej a zarobki brutto to ładnie może w nie których przypadkach wygląda jak jesteś specem w jakiejś dziedzinie a reszta to zwykli pracownicy produkcyjni znający kilka słów po angielsku pracujący za 6 euro netto na godzine mający prace raz 3dni w tygoniu raz 4 a w umowie pisze co innego przecież a za mieszkanie ubezpieczenie itp trzeba płacić noi Jeść trzeba przecież- masowo wysyłają ludzi do Holandii a potem okazuje się że nie ma dla nich pracy- oto cala prawda o NL.Agencja Pracy.
1
Kazik 2015-07-26 19:11:57
Jak słysze te wieczne narzekanie na Habufe to mi się aż cofa śniadanie. Te wasze 100 kg paczki ok są...Ale na plecach ich nie nosisz. Masz wózki do tego. W dodatku nie masz żadnej normy ile czego trzeba zrobić. Na rozładunku grupy są po 3 osoby więc jeżeli nie jesteś dupkiem to się dogadasz razem wyciągasz ciężkie elementy. Montaż znowu to śmiech na sali. 4 srobki, rama siedzisko i składasz krzesło. Malpa sobie poradzi. A wypłaty. Skąd ty żeś wytrzasnal 700e? Najmniej to około 1000e po odliczeniu mieszkania(około 300 e), ubezpieczenia( 82 e) no i podatków składki emerytalnej itp więc nie narzekaj. Bo to wychodzi 1400e na czysto jak znajdziesz swoje mieszkanie. Za taką pracę :) 38h w tygodniu. Ale wiem jacy ludzie ostatnio przychodzą...nic nie potrafią, ledwo po polsku mówią a już nie wspomnę o języku obcym... Byle się napić, zajarac. A domki, hotele- jak jesteś brudas to będziesz miał syf. Hotel w eersel jest całkiem nowy, jest tam wszystko łącznie z aneksem kuchennym i łazienką w pokoju, tv, Internetem. A że z pokoi bije smrodem- to już wina mieszkanca danego pokoju. Auta służbowe, za paliwo nie płacisz jak mądrze podchodzisz do sprawy to spokojnie zakupy zrobisz jadąc autem no chyba że dzień w dzień "nadrabiasz" po 50km "bo cię zepchneli na Amsterdam"-autentyk- i zanim ktoś napiszę że nie można na wycieczki jeździć autem.- to jest służbowe-do pracy. Na wycieczki masz autobus, pociąg albo kup swoje. Metaal flex nie jest zła firma- są sprawy które mogły by być inaczej rozwiązane Ale nie oszukujmy się- jesteś normalnym człowiekiem to masz dobrze jak chcesz się zabawić- luz- Ale nie płacz ze dostaniesz karę za to co zniszczysz po pijaku.
1
Kazik 2015-07-26 19:12:01
Jak słysze te wieczne narzekanie na Habufe to mi się aż cofa śniadanie. Te wasze 100 kg paczki ok są...Ale na plecach ich nie nosisz. Masz wózki do tego. W dodatku nie masz żadnej normy ile czego trzeba zrobić. Na rozładunku grupy są po 3 osoby więc jeżeli nie jesteś dupkiem to się dogadasz razem wyciągasz ciężkie elementy. Montaż znowu to śmiech na sali. 4 srobki, rama siedzisko i składasz krzesło. Malpa sobie poradzi. A wypłaty. Skąd ty żeś wytrzasnal 700e? Najmniej to około 1000e po odliczeniu mieszkania(około 300 e), ubezpieczenia( 82 e) no i podatków składki emerytalnej itp więc nie narzekaj. Bo to wychodzi 1400e na czysto jak znajdziesz swoje mieszkanie. Za taką pracę :) 38h w tygodniu. Ale wiem jacy ludzie ostatnio przychodzą...nic nie potrafią, ledwo po polsku mówią a już nie wspomnę o języku obcym... Byle się napić, zajarac. A domki, hotele- jak jesteś brudas to będziesz miał syf. Hotel w eersel jest całkiem nowy, jest tam wszystko łącznie z aneksem kuchennym i łazienką w pokoju, tv, Internetem. A że z pokoi bije smrodem- to już wina mieszkanca danego pokoju. Auta służbowe, za paliwo nie płacisz jak mądrze podchodzisz do sprawy to spokojnie zakupy zrobisz jadąc autem no chyba że dzień w dzień "nadrabiasz" po 50km "bo cię zepchneli na Amsterdam"-autentyk- i zanim ktoś napiszę że nie można na wycieczki jeździć autem.- to jest służbowe-do pracy. Na wycieczki masz autobus, pociąg albo kup swoje. Metaal flex nie jest zła firma- są sprawy które mogły by być inaczej rozwiązane Ale nie oszukujmy się- jesteś normalnym człowiekiem to masz dobrze jak chcesz się zabawić- luz- Ale nie płacz ze dostaniesz karę za to co zniszczysz po pijaku.
bobo 2015-07-27 14:01:36
Potwierdzam powyższą opinię, to się nadaje do telewizji. Byłem świadkiem jak gościu poszedł 1 dzień do tej pracy i wrócił ze zmasakrowanym kręgosłupem i obdartą całą nogą bo 38 kg mu zleciało na ziemię. Do tego jest to szkodliwa praca, galwanizacja, lakiernia, itp.
3
kamuflaż 2015-08-17 19:19:04
@Kazik, skoro mieszkałeś na Eersel , to miałeś luksus. ale nie meszkałeś najwyraźniej w klasztorze w Reusel.Uwierz mi, że złamanego centa nie chciałbyś za to miejsce zapłacić.i nie,to nie tylko kwestia kupna płynu do kibla. Zresztą tam kibel nie istnieje,a srać ludzie chodzą w różne mniej lub bardziej przystosowane miejsca,np. pod prysznicem,na piętrze. Ja wiem,że to ludzie robią,którzy tam mieszkają.OK racja. Ale to nie znaczy, że muszę być skazany na taką patologię.Znajomy po 2 tygodnich pojechał.Ja po kolejnych 2. ON miał przynajmniej swoje auto.A ja się tłukłem z tymi tobołami. Ale przynajmnniej przywiozłem pamiątke z wyprawy-grzybicę. Dziewczyna była wniebowzięta.
3
jaro 2015-08-18 21:40:19
nie no ta firma zeszla na psy. kiedys bylo inaczej. ale teraz jest padaka. jeszcze ci co tam siedza nontop to jeszcze jakotako ale jak sie przyjezdza co jakis czas to widac ze coraz gorzej. traktuja cie jak mieso na przemial i tyle. a przeciez to my na nic pensyjki zarabiamy. aha. niech ktos powie wreszcie hance zeby sie jezdzic nauczyla autem. pozdro.
2
Laser 2015-08-26 21:26:21
A czy ktoś pracuję na wykrawarkach laserowych i może się wypowiedzieć?
Zaoferowano mi pracę w firmie która zajmuje się produkcją kurników itp.
Czy ktoś tam pracował i może opisać warunki pracy itd?
Z góry dziękuje :)
weld 2015-08-27 16:34:44
Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o pracy w okolicach Amsterdamu spawacz aluminium?
jaro 2015-09-01 10:04:54
no siema ink. za pierwszym razem 2 lata temu było miło choć praca ciężka wieszanie na hakach metalowych elementwó na lakierni. ale w biurze kanapeczki kawka wprowadzenie i takie tam. pokój fajny w ersel. kasa zawsze na czas. za drugim razem w zeszłym roku już bez ceregieli praca na produkcji jakeijś hemii w bergejk i hapert. kasa była ciągle na czas ale nigdy sie nie mogłem jej doliczyć. ludzie z ktorymi pracowalem na jednej zmianie mieli takie same stawki i tyle samo godzin a dostawali wiecej alebo mniej. korekty sie doprosić niemożna a potem cie traktują jak wroga. mieszkałem najpeirw w bergejk a potem w ersel gdzie nie było juz tak miło jak przed rokiem. zakwaterowania opisane masz powyżej. smród i brud + imprezy. tłumaczą sie ze to polacy przeceiz to robią. ale przeceiz są hausmajstrzy powinni niby pilnować porządku no i ten alan. zgłaszać nie ma sensu bo cie oleją a potem jeszce możesz mieć na domku przesrane. daltego zastanów sie nad tą firmą.
1
Anonim 2015-09-28 19:07:34
Jaro pracowałeś zapewne w diffuthermie :] Też taam pracowałem w zeszłym roku, co do eersel zrobiła sie patola, nie wspomne już o durnych pomówieniach zmówionych ludzi przez których wylatuja bogu ducha winni ludzie... Ja nie bawem kończe kariere w MF bo dalsza współpraca raczej nie wchodzi w gre... Ładnie pieknie jest zawsze na początku a potem panie mają wszystkich głęboko w poważaniu!
Matrix 2015-10-05 10:26:11
witam a ktos moze cos wie o obecnej ofercie pracownik techniczny branza metalurgiczna??? do obslugi frezarki cnc... w firmie zajmujacej sie produkcja czesci motoryzacyjnych....warto jechac???kasa to niby 10.50 brutto
Fokaaaa 2015-10-30 09:48:12
Co do Hanki - święta racja. Co do mięsa - również. Ale weźcie pod uwagę, że większość osób pracujących u nich, to faceci w wieku między 20 a 30 lat, nie mówiący ani słowa w żadnym języku, poza polskim, nie interesujący się swoimi prawami i nie chcący piąć się wyżej lub chociaż mieć ciut lepiej. byle zarobić, wydać w weekend i niech się kręci, a najlepiej to jak najczęściej kręcić aby nie narobić się, a zarobić. Jestem tu od niedawna i jestem w szoku, jak patrzę na ignorancję tych ludzi i brak ambicji. A jak patrzę na Panie w biurze MF, to rzygać mi się chcę. Jak przypomnę sobie jak pięknie z szerokimi uśmiechami mnie witały, jakie były z siebie dumne, że znalazły mi pracę, ale jak przychodzi co do czego, choroba, czy jakiekolwiek pretensje, bo przecież to też są ludzie i mogą się pomylić, to już jakby maski zdejmowały. Trochę zmienia się to w biuro pracy przymusowej, a jak się nie dostosowujesz to won. Jestem, moim zdaniem, dobrym pracownikiem, jako pracownik fizyczny, nie wymyślam, nie migam się, pracuję ile mogę, bo potrzebne mi pieniądze, a i tak nie mogę doprosić się swoim praw. A oni wiedza, że jeśli nie ja, to zaraz przylezie ktoś następny. Nic myślę nie da się z tym zrobić, póki jest jak jest. A panie z biura, w zasadzie należy podziwiać, bo ja nie wyobrażam sobie, mieć w sobie tyle zaparcia, aby zachowywać się w ten sposób.
3
mixer 2015-11-07 09:09:03
hej
Mała pomylka nie 10.50 brutto a 10.99 brutto ....

wszedzie gdzie Ci pisze dodatek zmianowy to daja 20% do godziny i wychodzi podstawa 9,16 plus 20% to masz 10.99
Ale musisz od tego odliczyc podatki,spanie(B.DROGO) i ubezpieczenie zostanie ci z 900 i z tego zycie to ok 200 ...to tak 700 Ci zostanie na czysto....ale wiadomo czasem sie gdzies skoczy wyjdzie tak,ze cudow nie ma.....w niemczech jest lepiej bo w wiekszosci zakwaterowanie gratis albo tylko 150 euro
2
andrzej22 2015-11-11 17:44:27
pracowaliscie cały czas czy mieliscie dużo wolnego ? Kto sie wybiera w najblizszym czasie do pracy z MF??
2
andrzej22 2015-11-11 17:47:01
Powinno jeszcze byc 8% wakacyjnego :)
1
znam to 2015-12-01 20:50:42
witam agencja Metal flex jest jedna z agencji które maja w miarę dobre warunki mieszkalne. prace zazwyczaj sa z godzinami a wypłata na kącie jedn i największym minusem są panie które pośredniczą miedzy wami a pracodawcami.(usunięte przez administratora)
byłem tam 2016-01-25 13:50:34
szczera prawda co pani U.-szczyt bezczelności,warunki mieszkaniowe jak dla bydła,kroją na pensji,ja już zgłosiłem sprawę,ale inspekcja to olała,firemka musi mieć niezłe plecy
bobi 2016-01-27 18:51:57
Jak wygląda obecnie sprawa z pracą jako monter maszyn budowlanych?oferują teraz niby taką pracę
kędzior 2016-03-09 22:35:36
Bo to musisz raczej tam ma miejscu zgłaszać. Oni podpisują z tobą umowę na warunkach holenderskich i podlegasz bezpośrednio pod kodeks pracy w Holandii, a tym samym pod ich biurokrację. Krótko - bez języka ani rusz.
kędzior 2016-03-09 22:37:22
Oj, to nie do bobi, tylko wyżej odpowiedź miała być.
tak to wygląda 2016-03-14 14:11:28
Spróbuj załatwić sprawę na miejscu ,jak kończysz pracę i jedziesz do domu,a kasę dostajesz z opóźnieniem.Na to te chciwe france liczą,holenderscy prawnicy też nie są zainteresowani,z racji tego że nie chodzi o tysiące euro.Ogólnie najlepiej trzymać się od złodziei z daleka.
1
Duży Dzon 2016-04-12 10:01:15
Przecież nikt nikogo do pracy nie zmusza jak się komuś nie podoba to niech szuka innego pracodawcy . Ja jestem spawaczem i jestem zadowolony z tej pracy którą mam dzięki pani Marchewce :)A co do mieszkańców domku w Achel to są całkiem normalni ludzie nie ma kradzieży , awantur itp Franek trzyma tam wszystko twardą rękom :)
tank 2016-05-06 09:55:11
dzięki takiemu podejściu jak dwóch ostatnich typów,złodzieje mieniący się pracodawcami kroją jeleni aż miło
DZIKSON 2016-06-01 20:22:05
dla mnie dobra agencja pieniadze na czas, narzekaja same lesery w NL pracuje 4 lata moja 2 agencja tu praca nigdy nie jest latwa.
Kijop 2016-07-22 22:26:39
A spróbuj wynająć mieszkanie na własna rękę szybko zobaczysz jak praca zniknie !!!!! Mam to za sobą - bez haraczu nie ma euro.
1
fsdfsdfsdf 2016-08-24 17:27:21
zazwyczaj nazekaja ci co najmniej robia pracuje 6 miesiac dla metalflexa o jest ok pracuje jako spawacz wynagrodzenie zawsze na czas
1
Były 2016-09-07 05:12:35
Wygląda to tak: Sama agencja jest OK. To znaczy, że z umów wywiązuje się, schody zaczynają się gdy się chcemy przenieść na swoje, zameldować się i takie inne. Kasa na czas, stawki w zależności od wykonywanego zawodu.
Jedyną rzeczą jakiej nie ogarnęli... to sprawdzanie potencjalnych pracowników, moim zdaniem powinni mieć tam zatrudnionego psychologa i psychiatrę, czasami takich idiotów zatrudniają, że to przechodzi ludzkie pojęcie.
Co do wykonywania samej pracy, zależy gdzie się idzie pracować. To nie zależy już od agencji, ale od samego siebie i "Wiatraków" z którymi się pracuje. Najgorzej jest w firmach rodzinnych, bo tam pracując możesz poznać dobrze Holendrów.
To jest banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w, tak. Ty jesteś pracownikiem z wypożyczalni, a inni chociaż nic nie umieją - rodziną. I dzieje się następująca rzecz: jeśli umiesz więcej, wykonujesz swoje zadania lepiej, nie daj Boże masz coś lepszego - to masz przes...e.
Wracając do opinii na temat Metaalflex - firma OK - ( to co podpiszesz, to będziesz miał), pod warunkiem że nie jest się jakimś olewusem, ćpunem, alkoholikiem, degeneratem.
Żeby nie było, że jestem podstawiony. Owszem pracowałem tam, ale moja opinia jest obiektywna.
zooro 2016-09-08 16:33:43
mamut chyba ci polal
rurek 2016-09-17 12:00:48
Kasa na czas? Wlasnie wczoraj miala byc i echo .
Miał 2016-10-19 14:06:02
Ktoś pracuje w Eindhoven jako operator CNC? Jakieś doświadczenia zarobki itp?
Naklejka 2016-11-20 14:36:38
Oceniam to tzw biuro pracy tymczasowaj w skali od 1 do 10 na -1. W sumie ciezko nazwac to biurem ,raczej siedliskiem nie kompetentnych,leniwych,zaklamanych, falszywych bab. Siedza tam na czterech literach i w zasadziele tyle co robia. Nie spotkalam sie nigdzie z takim brakiem szacunku do pracownika ktory za przeproszeniem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na to zeby te niesympatyczne "panie" mogly wcisnac w siebie kolejne ciastko czy batonik ( a pozniej dziwia sie ze lustro mowi prawde) . Brak zainteresowania koordynaterek pracownikiem,wieczne pomylki w wyplatach , totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] No chyba ze ktos lubi lizac tylki to bedzie miec jak pączek w masle!
1
bylem tam 2016-11-26 17:59:13
Metalflex nie jednemu uratowal zycie ,tak by spali pod mostem .Solarisy nadaja sie dokontroli odpowiednich sluzb,maja dobrego ksiegowego ktory wie jak zezbic niewolnikow.
Zostaw swoją opinię o Metaal Flex Nederland B.V. - Hapert
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Metaal Flex Nederland B.V.