brak logo

M-Dom

Kalisz

Opinie o M-Dom

Klient 2013-01-10 20:04
Budowaliśmy dom z projektem w Kaliszu nie było większych problemów, najpierw wykonanie etapu następnie płatność, termin zachowany, jakość usług wysoka jesteśmy zadowoleni
Klient 2013-03-08 14:12
Budowali mi dom do stanu surowego jestem zadowolony, słysząc opinie o innych firmach ta wypada b.dobrze
oszukany 2013-04-24 11:43
(usunięte przez administratora)potwierdzam w stu procentach,zle wykonanie,brak terminowosi,bledy na budowie a kase caly czas wolaja na nastepny etap.nie polecam
Klient 2013-05-01 18:46
nie wiem
budowaliśmy dom były etapy po etapie płatność termin zachowany
byliśmy zadowoleni
iskiereczka 2013-05-29 20:46
Jestem w trakcie budowy domu ofertę firmy M-Dom znalazłam na internecie. Jestem bardzo zadowolona z pracy która wykonują. Dom dosłownie rośnie w oczach,nie żadnych przestojow ,płatność dopiero po skończeniu danego etapu. Czytając wypowiedzi oszukanych rzekomo klientów, jestem w szoku,jednakże rozumiem prawa dżungli -konkurencja nigdy nie śpi i zagrożenie należy wyeliminować odstraszajac potencjalnych klientów. Ja osobiście jestem zadowolona,wszystko idzie sprawnie,ogromna cierpliwość wykonawców do moich zmian,za co dziękuje. Z tego co zauważyłam pracowników traktują dobrze,szacunek w obie strony jest,raz widziałam jak szefostwo razem z pracownikami rozladowywalo cegły,niby nic a jednak miło patrzec z boku ze szef nie jest tylko od pokazywania paluszkiem. Klientów przybywa o czymś to świadczy. :-) z czystym sumieniem polecam. Warto przeczytać dobrze umowę i kosztorys tam wyraźnie i co do najmniejszych szczegolow jest opisane co i za ile PŁATNE PO SKOŃCZENIU ETAPU. Pozdrawiam przyszłych klientów :-)
iskiereczka 2013-05-29 21:01
Ps dla planujących budowę podaje numer do p. (usunięte przez administratora)rozmowa nic nie kosztuje oprócz opłaty operatora :-) a jest możliwość spotkania bezzobowiazujego i obejrzenia budów na żywo za co się nie płaci. A efekt dużo lepszy niż na zdjęciach.
kip 2016-05-11 23:09
na pewno nie ma od nich nowych ofert odnośnie pracy...
Ania 2017-04-23 21:33
Witam
Firma wykonywała budowe dużego i trudnego domu jako GW
Polecam
Klient2014 2017-05-11 13:57
Witam, budowaliśmy nasz dom z firmą M-dom w 2014 r. Zanim podpisaliśmy umowę było wszystko dobrze, Szef był dla nas bardzo miły, zawsze miał dla nas czas. Podczas budowy zauważyliśmy błędy, gdzie część z nich została naprawiona a reszta czeka już 1-2 lata i do tej pory nie możemy się doprosić, żeby ktoś się pojawił. Szef nie ma czasu nawet na odpisywanie na smsy. Błędy są dość poważne i nie mogą długo czekać. Obawiam się, że trzeba będzie wezwać kogoś innego i samemu za to zapłacić bo firma nie przejmuje się tymi, u których "ukończyła" budowę.
Zadowolony 2017-05-14 20:00
Witam
Budujemy dom z M-DOM
Polecam na 100 %
Zanim sie zdecydowaliśmy byliśmy obejrzeć ok 8 inwestycji które budują rozmawialiśmy z Klientami
Najlepiej tak sprawdzić firmę
Klient1234 2017-07-07 18:53
Witam,
Podczas budowy mojego domu szef z nowym klientem przyjechali obejrzeć nasz dom. Nie miałem jak ostrzec tego Pana. Na budowie było mnóstwo błędów i nie wierzę w to, że tylko mi się to przytrafiło. Nie wierzę w cudowną przemianę tej firmy.
klient 2017-07-09 21:37
Budujemy z tą firmą dom
Na tą chwilę jest ok
Resztę napiszę później
Zadowoleni Klienci 2017-07-16 09:26
Witam
Skończyliśmy budowe domu
Z ta firma moge polecić, były drobne poprawki ale na bierząco. Super opsługa kierownika cały czas na budowie. Trochę tempo budowy spadło na etapie końcowym ale ocena na 5.
Naprawdę polecam
zadowolony 2017-07-29 13:16
Witam wszystkich chcących budować nie mając większego doświadczenia jak ja
Skorzystałem z usług firmy M-DOM i mogę polecić, doradzili zorganizowali dokumentację budowy, poprowadzili prace z materiałem.
W tym roku wprowadziliśmy się do naszego domu.
POZDRAWIAM
Klient111 2017-08-27 14:21
Witam, budowaliśmy nasz do z firmą M-dom. Jest wiele do poprawienia. Zgłosiliśmy reklamacje. Czekamy już kilka miesięcy, ale do tej pory nikt się nie pojawił. Nie możemy dalej ruszyć z budową, bo wciąż czekamy. Obsługa tłumaczy się tym, że mają teraz dużo pracy i nie mają dla nas czasu. Ciekawe jak długo będziemy jeszcze czekać. Dodam, że o problemach zgłaszaliśmy kilka miesięcy temu.
klient 2017-09-09 03:30
Super firma polecam
byliśmy na wielu budowach
Zostaw swoją opinię o M-Dom - Kalisz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M-Dom