brak logo

M-Dom

Kalisz

Opinie o M-Dom

Klient 2013-01-10 20:04
Budowaliśmy dom z projektem w Kaliszu nie było większych problemów, najpierw wykonanie etapu następnie płatność, termin zachowany, jakość usług wysoka jesteśmy zadowoleni
Klient 2013-03-08 14:12
Budowali mi dom do stanu surowego jestem zadowolony, słysząc opinie o innych firmach ta wypada b.dobrze
oszukany 2013-04-24 11:43
(usunięte przez administratora)potwierdzam w stu procentach,zle wykonanie,brak terminowosi,bledy na budowie a kase caly czas wolaja na nastepny etap.nie polecam
Klient 2013-05-01 18:46
nie wiem
budowaliśmy dom były etapy po etapie płatność termin zachowany
byliśmy zadowoleni
iskiereczka 2013-05-29 20:46
Jestem w trakcie budowy domu ofertę firmy M-Dom znalazłam na internecie. Jestem bardzo zadowolona z pracy która wykonują. Dom dosłownie rośnie w oczach,nie żadnych przestojow ,płatność dopiero po skończeniu danego etapu. Czytając wypowiedzi oszukanych rzekomo klientów, jestem w szoku,jednakże rozumiem prawa dżungli -konkurencja nigdy nie śpi i zagrożenie należy wyeliminować odstraszajac potencjalnych klientów. Ja osobiście jestem zadowolona,wszystko idzie sprawnie,ogromna cierpliwość wykonawców do moich zmian,za co dziękuje. Z tego co zauważyłam pracowników traktują dobrze,szacunek w obie strony jest,raz widziałam jak szefostwo razem z pracownikami rozladowywalo cegły,niby nic a jednak miło patrzec z boku ze szef nie jest tylko od pokazywania paluszkiem. Klientów przybywa o czymś to świadczy. :-) z czystym sumieniem polecam. Warto przeczytać dobrze umowę i kosztorys tam wyraźnie i co do najmniejszych szczegolow jest opisane co i za ile PŁATNE PO SKOŃCZENIU ETAPU. Pozdrawiam przyszłych klientów :-)
iskiereczka 2013-05-29 21:01
Ps dla planujących budowę podaje numer do p. (usunięte przez administratora)rozmowa nic nie kosztuje oprócz opłaty operatora :-) a jest możliwość spotkania bezzobowiazujego i obejrzenia budów na żywo za co się nie płaci. A efekt dużo lepszy niż na zdjęciach.
kip 2016-05-11 23:09
na pewno nie ma od nich nowych ofert odnośnie pracy...
Ania 2017-04-23 21:33
Witam
Firma wykonywała budowe dużego i trudnego domu jako GW
Polecam
Klient2014 2017-05-11 13:57
Witam, budowaliśmy nasz dom z firmą M-dom w 2014 r. Zanim podpisaliśmy umowę było wszystko dobrze, Szef był dla nas bardzo miły, zawsze miał dla nas czas. Podczas budowy zauważyliśmy błędy, gdzie część z nich została naprawiona a reszta czeka już 1-2 lata i do tej pory nie możemy się doprosić, żeby ktoś się pojawił. Szef nie ma czasu nawet na odpisywanie na smsy. Błędy są dość poważne i nie mogą długo czekać. Obawiam się, że trzeba będzie wezwać kogoś innego i samemu za to zapłacić bo firma nie przejmuje się tymi, u których "ukończyła" budowę.
Zadowolony 2017-05-14 20:00
Witam
Budujemy dom z M-DOM
Polecam na 100 %
Zanim sie zdecydowaliśmy byliśmy obejrzeć ok 8 inwestycji które budują rozmawialiśmy z Klientami
Najlepiej tak sprawdzić firmę
Zostaw swoją opinię o M-Dom - Kalisz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M-Dom