brak logo

Cellco Communications

Szczecin

Opinie o Cellco Communications

sara 2010-10-17 21:13:46
A na jakie stanowisko aplikowałaś? Otrzymałam kolejne zaproszenie z tej firmy na rozmowę i mam obawy po przeczytaniu Twojego info.
2
anonim 2011-05-08 18:05:48
Srednio ile zarabiacie w tej firmie? Macie dużo nadgodzin??
Dziabolek 2012-06-16 23:40:54
do \\\\\\\"z dystansu\\\\\\\" i \\\\\\\"pracownica\\\\\\\". Widzę że jako jedyni przejżeliście na oczy. Życzę tej firmie rychłego updku i wieeeelu spraw w sądzie pracy i wiazyt PIPu!
1
mysza 2012-12-01 09:01:43
A dla mnie najważniejsze że płacą w terminie
ktos 2013-06-12 19:12:41
awans?hahahaha nie rozśmieszaj mnie, w tej firmie nikt nie awansuje a już przynajmniej nie pracownik szeregowy (takie określenie używają prezesi) bo jest traktowany tylko i wyłącznie jak maszynka do zarabiania pieniędzy i [sunięte przez administratora]do roboty tudzież niewolnik. stanie przełożonych nad głową pracownika trwa czasami okrągłe osiem godzin, czujesz cały czas ten wzrok i oddech na swoich plecach a napewno na rękach no wiesz jak ktoś na ciebie nie patrzy czy pracujesz to rzekomo się obijasz...nie polecam!!
Adek 2013-06-21 13:31:49
Umowy są tylko o pracę. Nie ma śmieciówek. No ale nadzór jest dokładny i to trochę przeszkadza. Ale ja polecam.
1
marcel 2013-10-05 13:00:54
kiedy ta rudera w koncu runie???
Mam nadzieje, ze wkrotce:))
Marceli 2013-10-08 17:31:28
Przecież to nowy budynek. Co on bredzi.
robert 2013-11-13 00:37:02
Marceli moze marcel uzyl tego slowa w przenosni;)
No i co z tego, ze nowy budynek stoi?
A jestes pewny, ze wszystko jest z nim ok?
Bo ja wiem, ze nie i trzeba wykonac kilka poprawek.
Poza tym budynek ten zostal wybudowany ze srodkow unii europejskiej, a nie
wlasnych wlascicieli tej firmy.
Wielkie mi halo;)
Czywarto 2013-11-15 16:19:21
Może ktoś napisać jakąś konkretną opinię?! Zastanawiam się czy nie aplikować do tej firmy. Na jakie zarobi można liczyć? Czy jest aż tak duża presja jak piszą ludzie kilka odpowiedzi wyżej?
2
... 2013-11-22 09:53:50
praca jest ok ciekawa oczywiście jak na każdej produkcji zawsze są zgrzyty miedzy pracownikami i narzekania na kierownictwo w zasadzie to kierownik ma zawsze przechlapane bo żaden nie może się utrzymać dlaczego?;-) ale wypłata na czas umowy są socjal również i płaca jak na obecne warunki nie najniższa choć szału nie ma podstawa od kilku lat taka sama mogli by podnieść!Ale my Polacy zawsze bedziemy narzekać jak by nie było taka mentalność narodu
olcia 2013-11-22 11:17:53
Kierownik nie zawsze ma przechlapane, ale...
Ostatni kierownik produkcji sam sie zwolnil, co nastapilo dokladnie 15-go listopada.
Zlozyl wypowiedzenie, czyli podziekowal za wspolprace zarzadowi firmy-:)
Pracowal to zaledwie 2-3 miesiace.Trudno zliczyc ilu kierownikow juz bylo w tej firmie...
A laczego? Bo zatrudnili mr optymalizatora, ktory wszedzie sie wpieprza i probuje sie rzadzici wszystkich ustawiac. Ale dzialy handlowe ponoc tez zawinily.
1
ziomek 2013-11-26 19:04:25
Poczekajcie aż ten ustawiacz kierownikiem zostanie to dopiero będą się ludzie zwalniać, a ze kierownik sie zwolnil? I mial rację bo kto normalny tam wytrzyma?
1
kruczek 2014-01-13 11:31:07
Przesadzacie. Zadania są trudne i nie tak łatwo sprostać wymaganiom. A z tego co wiem firma ma się dobrze.A ostatni kierownik jedynie nas karał. Nic innego nie zaproponował.
Olcia 2014-02-05 08:00:42
"Cohones" buhahaha, no to sie nie dziwie.... Normalnie faceci mają co innego. Ustawiacz dobrze działał. A ty kup sobie słownik.
michal 2014-02-06 12:14:14
Przyczepila sie jak rzep do psiego ogona, bo nie bylo do czego hahaha:)
(usunięte przez administratora)
Olcia 2014-02-10 18:23:13
Siema Mateusz. Słyszałem , że znowu zmieniłeś pracę.. i co? nie wracasz? Ty to masz teraz frustrację. Buhaha
Mateusz 2014-02-10 22:29:15
A kto by chcial tam wracac?:-)
Sorry, ale dwa razy do tej samej rzeki ja nie wchodze;)
1
Mati 2014-02-10 22:32:44
No to sie ustawiacz napracowal hahaha:-)
To dlaczego juz tam nie pracuje?
Mial dosyc pewnie tych trzaskow;)
1
may 2014-02-18 19:16:41
a czemu 2 i poł braci i co To PiP
dlaczego tak trudno się porozumieć?
gdzie jest problem lub kto jest problemem. może za mało komunikacji jest zróbcie skrzynkę skarg i zażaleń może ktoś kto mógł by coś zmienić na lepsze nie wie o problemach ale nie będę się wymądrzał bo nie znam sytuacji
pozdrawiam wszystkich czytających. :)
1
switch 2014-02-22 00:25:57
PiP to panstwowa inspekcja pracy
2 i pol braci poniewaz 2 jest w zarzadzie, a mlody z ich rodziny siedzi w labie
i nie wymadrzaj sie bo faktycznie nie znasz sytuacji, a skoro pytasz kto jest problemem to widac, ze nie czytasz postów, z których jasno i wyraznie to wynika,
no chyba ze jestes malo inteligentny to wybaczam;)
Olcia 2014-02-26 14:11:25
Narzekają sami marudziarze. Byli pracownicy , czy ja wiem. Malo ogarnięci, to narzekają jak wszędzie.
Big Switch 2014-02-26 14:39:30
Poczytajcie sobie . Tu są dodawane zwyślone opinie. To jest taki biznes a wy dajecie się nabierać.
just switch 2014-04-01 17:52:42
Ale które są zwyślone wg Ciebie?
I co to w ogole znaczy zwyslone analfabeto?:-)

Już wiem. Np ta z 26 lutego...Że narzekają sami marudziarze etc.
Hahaha wtajemniczeni wiedza, ze pod tym nickiem ukrywaja sie wlasciciele, którzy w ten wlasnie zenujacy sposob probuja ratowac swoja i ich firmy opinie:)
I jaki biznes masz na mysli? Swiatlowodowy?;)
Od kiedy wyrazanie swojej opini jest biznesem?:-)
nik 2014-04-10 15:48:04
Pracuję w Cellco i nie narzekam. Firma rozlicza się z pracownikami dokładnie i terminowo. Jest dobry socjał dla nas. Nikt nie pracuje dłużej niż to jest wymagane, czas pracy jest dobrze rozliczany. (usunięte przez administratora)Firma się dynamicznie rozwija ale ja tego nie odczuwam.
cba 2014-04-17 00:56:34
No proszę:) Pewnie nie tak dawno Cie tam przyjęli i dlatego cieszysz się jak małpa, ze masz taka zajefajna robotę;)
A jaki socjał masz na myśli? I co to w ogóle jest socjał?
Bo socjal to już bardziej kojarzę:)
Skoro twierdzisz, że nikt nie pracuję dłużej niż jest to wymagane to po prostu bredzisz. Zresztą co Ty możesz biedny żuczku na ten temat wiedzieć, skoro, jeśli w ogóle, pracujesz w jednym z działów i resztę masz w głębokim poważaniu?:)
3
kujawski 2014-04-18 22:44:48
mam pytanie jak wyslac emaila ? męcze sie każdego dnia i nie moge tego pojąć , boję sie ze ktos kiedys sie domysli ze nic nie robie HELPPP !!
1
x 2014-04-21 20:36:01
Firma nie jest zła, szczególnie dla zwykłego pracownika produkcji. Złą atmosferę wprowadzają sami pracownicy którzy nawzajem wbijają sobie szpilki. Zamiast zająć się pracą to zajmują się obgadywaniem innych. Większość osób jest spoko, wiadomo są też wariatki i wariaci którzy zawsze będą psuć atmosferę jak w każdej firmie. Dla osób które chcą pracować, chcą się rozwijać i nabywać nowe umiejętności gwarantowane stabilne zatrudnienie. Niestety takie czasy że 90% ludzi idzie do pracy z musu, a nie z własnej potrzeby udoskonalania siebie, swojego życia i poszerzania swojej wiedzy. Pracuję tam już od jakiegoś czasu, są dobre i złe momenty jak zawsze. Ale szczerze mogę powiedzieć że jestem zadowolony. "Dwóch i pół braci", napiszcie 3 braci, Prezes, prezes od produkcji i lider jednego z działów. Dziwicie się że są upierdliwi? Szczególnie nr 1 i 2? A jak wy byście reagowali w momencie gdy przez zaniedbania i głupotę ludzką pracowników tracicie sporę pieniądze?
xyz 2014-04-28 21:43:35
Poniekąd muszę się z Tobą zgodzić, ale jeszcze wielu rzeczy nie wiesz… Może za krótko tam pracujesz, a może raczej Twoje stanowisko w tej sprawie wynika z tego, że pracujesz na produkcji i nie wiesz tak na prawdę co się dzieje na górze i jakie decyzje są podejmowane i przez kogo;)

A to, że pracownicy wbijają sobie szpilki z poszczególnych działów to standard w tej firmie:) Zresztą nie tylko w tej;) Np. działy handlowe z produkcją, albo z logistyka lub z innymi działami i różne krzyżówki tych oraz innych działów;) Wiadomo, że jak coś idzie nie tak to się szuka winnych dookoła :-)
Tylko nie wiem skąd ten Twój wymysł, że za wszystko odpowiedzialni pracownicy?
1
nik 2014-05-08 09:49:47
faktycznie pracuje niedlugo. ale wierz mi popracuj w innych firmach, to dopiero zobaczysz jak jest. Mi tu w Cellco odpowiada. A ludzie fajni.:)
nik 2014-05-08 09:50:30
faktycznie pracuje niedlugo. ale wierz mi popracuj w innych firmach, to dopiero zobaczysz jak jest. Mi tu w Cellco odpowiada. A ludzie fajni.:)
xyz 2014-05-12 22:00:08
To nie wiem w jakich Ty firmach wcześniej pracowałeś;)
Ja też pracowałem w kilku firmach poprzednio, więc mam porównanie a w związku z tym wiem co mówię :-)
A propos ludzi. To na początku wszystko jest cacy i fajnie;)
Jeszcze dostaniesz w kość od Cellco:-)
Niejeden stąd się zawinął na własne życzenie i ta rotacja będzie trwała w nieskończoność :)
xyx 2014-05-12 22:08:34
przepraszam, dopóki cellco nie runie :-)
zyx.. 2014-05-19 22:21:53
Szkoda słów...
mrowa2 2014-06-02 13:53:51
Kurde, to mi ludzie zabiliście ćwieka teraz..
Mam niedługo spotkanie w spawie pracy w tej firmie w charakterze przedstawiciela hanlowego na rynek niemiecki (tudzież pomocy takiej osobie) i nie wiem teraz co robić..
Proszę o szczerą opinie na temat tej firmy.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
<
pracus 2014-07-24 18:52:34
Manager sprzedazy? a wjakim dziale? pewnie w angielskim.
to powodzenia zycze. (usunięte przez administratora)
mordek 2014-09-01 14:43:32
E tam. Tak źle nie jest. Inaczej nie budowaliby nowej siedziby. No presja jest ale nie aż taka.
MoherMan 2014-10-02 22:57:08
Witajcie. Pracowałem w ELMATcie na stanowisku hand. i powiem Wam, że brakuje standartów wew. stąd cały bajzel. Zapewne u Was tak samo nie ma odpowiednich procedur kom. wew i ujednolicania procesów stąd niedomówienia i wtopy. Brak szkoleń... a co szkolić jak wszystko wychodzi w praniu i stąd piramida błędów i niedomówień, a wiadomo terminy cisną. Trzeba brać przykład ze szwabów, oni tam wszystko mają usystematyzowane i lecą z koksem dużo sprawniej i stać ich na płacenie pensji za tą robotę. Wykształcenie logistyczne przemawia ciągle z tyłu głowy a IT w doświadczeniem zawodowym. Może warto się u Was zaczepić?
ktoś 2014-10-09 09:42:56
a czy sa przyjecia ? i na jaki adres mailowy wysyłac CV w kobylance ?5
1
inka 2014-11-02 22:14:22
Polecam poćwiczyć zasady ortografii- lub zapamiętać pisownię poniższych wyrazów : szczeRZE, niepowaŻna ;
takie błędy, że aż w oczy kłują.
Zamiast siedzieć na Go WORK weź lepiej do ręki słownik i poczytaj, na lepsze Ci wyjdzie.
1
asdf 2016-02-02 20:36:06
Czy ktoś się orientuje ile płacą w tych szkoleniach?
kris 2016-02-03 12:48:10
Narzekanie mentalność Polaków.
Ci co nie chcą się napracować, zawsze będą narzekać i taka prawda.
Praca ciekawa, firma ok.
tyle z konkretów
zren 2016-02-04 13:39:42
Ludzie! Gdyby ktoś się kiedykolwiek zastanawiał nad podjęciem pracy w tej firmie to dajcie sobie spokój. Ani nie wzbogacicie swojego CV, ani nie polepszycie swojego standardu życiowego tylko zmarnujecie czas!(usunięte przez administratora)Z plusów to tyko mierne wypłaty w terminie...
mak 2016-04-15 21:02:59
Ludzie, pakiet socjalny typu "telefon komórkowy, tablet, samochód" to już norma. Wszędzie. W Cellco żadnej prywatnej opieki medycznej, czy też karnetów na siłownię- nie uświadczysz. Ile sobie wynegocjujesz na początku= tyle będziesz miał płacone już na zawsze. Miejsce dobre może dla osób tuż po studiach dziennych, które chcę zdobyć jakiekolwiek doświadczenie. Nie polecam dla ludzi z kilkuletnim stażem pracy. (usunięte przez administratora) Nie warto. (usunięte przez administratora)
1
Krys 2016-06-18 17:12:14
A ja uważam , że oferują dobrą pracę. Stabilna i z wypłatą na czas. Minus to brak pełnego pakietu wsparcia dla pracowników. Napisaliście wyżej , że komórka i tablet , to standard. Natomiast można się naprawdę duuuużo dowiedzieć i nauczyć ale niestety trzeba to samemu wychodzić. Ja pracuję tu już prawie dwa lata.
rabbit 2016-10-19 20:44:05
Chyba nie jesteś w pełni świadomy gdy mówisz że ludzie nie pracują dłużej niż trzeba. Dnia 19.11.2015 r. nie było prądu i nie kazali przyjeżdżać do pracy ale za to w sobotę trzeba było odrobić ten dzień co jest niezgodne z kodeksem pracy. Nie szanują pracowników, nie polecam nikomu tej firmy. Ludzie sami uciekają, zarobki bardzo słabe a to że płacą na czas to przecież nic nadzwyczajnego. Czym wy się podniecacie?
Burmit 2016-10-19 21:05:56
No co ja mogę powiedzieć, praca jest w porządku, mnóstwo ludzi jest w stanie to od ręki potwierdzić, pracuje tutaj sporo osób, logistyka, eksport, narawdę okej
Marta 2016-11-08 18:55:07
Jest zgodne z kodeksem pracy. Masz obowiazek pracy. Niestety.
Zostaw swoją opinię o Cellco Communications - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cellco Communications