brak logo

AGRO-HANDEL

Mościszki

Opinie o AGRO-HANDEL

byli pracownicy z wałbrzycha 2009-10-21 21:16:26
brak szacunku przełożonych, zmuszanie do pracy w godzinach nadliczbowych, zmuszanie do naciągania klijentów, nieodpowiednie wynagrodzenie do wykonywanej pracy... TAKIEGO ZAKŁADU PRACY NIE ZYCZYMY NAWET NAJGORSZEMU WROGOWI!!!
1
anonim 2010-06-16 22:29:29
niestety ale musze sie zgodzic z bylymi pracownikami poniewaz jest to prawda co pisza!!!!!!!
Pracuje w tej firmie od jakiegos czasu ale widze co sie dzieje i niejest za dobrze.
praca jest ciezka i wynagrodzenie naprawde nie jest odpowiednie.prawda jest taka ze nawet niewiadomo za co sie dostaje kase a za co jest potracana albo poprostu zabierana.....!!!!!!
ceny miesa i wyrobów maja strasznie wysokie i niedziwo ze klienci nie chca kupywac tylko ida tam gdzie jest taniej.....a zrypki za slabe utargi dostajemy my czyli-sprzedawcy!!!!!!Jak tu robic utargi jak ceny sa wziete z kosmosu.....???????
zawiedziona 2010-09-20 10:01:12
Firma traktuje pracownika jak szmatę, obiecują złote góry ale rzeczywistość jest zupełnie inna. Obrażają pracowników w obecności innych, podważają autorytet , ciągle z wynagrodzenia coś potrącają nie wiadomo za co i dlaczego. Dno Nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!
ja 2010-10-11 18:48:52
Pracowałam w tej Firmie zgadzam się z moimi przedmówcami a szczególnie razi fakt iż pracownik jest traktowany ja gorsze zło (delikatne określenie) a wodzu tego plemienia to bez watpienia stary ubek
anonim 2011-03-14 11:11:52
jestem stałym klientem sklepów!!!!jestem często na ich stronie sledze opinie i prawde mówiąc dziewczyny powinny naprawde wieksze pieniądze zarabiać a jeżeli chodzi o obsługe zmieniła sie panie bez uśmiechu,żartów zachowują sie jak by zakare tam siedziały wole iść do konkurencji a teraz jeszcze na dodatek zamkli mi sklep na remont!!!!!prawde mówią nie tylko ja tak myśle ale wiekszość ludzi jak sie gada!!
anonim 2011-07-01 19:48:31
powiem szczerze że ostatnio zostałem oszukany na jednym ze sklepów kupiłem mniej a zapłaciłem więcej pani sobie dobiła na swoje konto [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to mało powiedziane ludzie sprawdzajcie paragony tak nie można !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
art100 2011-12-07 15:35:48
To już jest przesada do trzech razy sztuka zostałem oszukany po raz trzeci, teraz to juz do gazety podam mam paragon z wagą i plus wage z innego sklepu gdzie pani mi zważyła, to musi się skończyć. Taka firma a oszukują ludzi złodziejstwo i tyle moje ostatnie zakupy. TAK SIE TERAZ WSZYSCY DOWIEDZĄ
1
xxxmzx 2014-04-20 12:40:24
Firma Agro-Handel to wyzysk człowieka przez człowieka. Pracownicy nie dostają należnej wypłaty. Obciążają za wszystko, wciskają wyroby kiedy one nie schodzą. Nakłaniają aby namawiać klientów do zakupu asortymentu. (usunięte przez administratora) NIE POLECAM TEJ FIRMY
3
Anonim 2014-12-02 18:55:59
Firma Agro-Handel to wyzysk, pani kordynator wymaga nie wiadomo czego a sobą nic nie reprezentuje, używa wulgarnych słów rozmawiając z pracownikami, potrafi zmieszać z błotem bo ma zły chumor. Ciężka praca do tego MOBING!
2
anonim09 2014-12-21 05:56:59
To prawda koordynatorka ma ludzi za nic widziałem wielokrotnie jak wchodzi na sklep dziewczyny starają się być uśmiechnięte ale widac że sie boją byłem kiedyś świadkiem jak się czepiala delikatnie mówiąc a na niektórych sklepach naprawdę są bardzo miłe dziewczyny umieją doradzić porozmawiać pożartować atmosfera naprawdę mila .Czasami mam ochotę tej calej koordynator powiedzieć ale jestem przekonany że to odbije się na paniach w sklepie.A usłyszeć zwykłe Dzień dobry zapomnieć koordynatorka tego słowa nie zna .Polecam te sklepy bo obsługa klienta bardzo dobra towar zawszę swierzy a dziewczyny mile i uśmiechnięte
4
Anonim 2015-01-14 18:59:19
Pracowałam tam,wypłaty to totalne dno cały miesiąc szarpanina i grosze zapłaty ciagle o cos pretensje pani koordynator opiekunka sklepu ciagle wyzywa ze za mały utarg każą ludziach wciskać....premi to nie miałam ani razu!!!! A umowę miałam obiecynawa co miesiąc i tak raz na zlecenie chora firma dajcie sobie z nią spokój !!!!
5
Młody 2015-02-25 16:57:04
Firma Agro- Handel jak i JO-l to dokładnie takie same dziadostwo już mniejsza o wypłaty ale chodzi o samo oszustwo i wysyłanie starego mięsa śmierdzącego mięsa na sklepy i zero szacunku dla drugiego człowieka
1
Gość 2015-03-17 22:14:48
Podpisuję się pod tym. Pracowałem tam, wyzysk, praca po godzinach, nerwy zszargane, wazeliniarstwo.
1
Wielkopolanin 2015-12-14 21:02:34
Szukam 5 osób pracowników ,byłych pracowników pokrzywdzonych przez tę firmę którzy otrzymywali tak jak ja wynagrodzenie w kopercie ,którym czegoś nie wypłacono ,którym obcięto stawkę ,którym nie wypłacano nadgodzin.Kontakt
pokrzywdzeni.ah@wp.pl
wielkopolanin 2015-12-16 21:21:28
Dziękuję wszystkim którzy się zgłosili jest nas 15 :) chętni mogą pisać na maila do 31.12 Pozdrowionka
1
Martin2012 2016-02-13 22:39:19
Fajna firma fajna załoga dobre warunki wynagrodzenie ok tylko niektórzy pracownicy nie powinni tam pracować bo psują reputację firmy i wizerunek
Martin2012 2016-02-15 10:42:39
mam taką nadzieję. powiem tobie tak jak komuś się nie chce pracować to na wszystko ma ( usunięte przez administratora )a mam zgrany zespół fajni młodzi ludzie nie ma co narzekać pozdrawiam Miłos
miśka 2016-09-10 13:41:08
W Rawiczu wciąż szukają kogoś nowego do sklepu. Jest tak co miesiąc. Byłam na rozmowie i powiem szczerze wymogi mają bardzo duże. Nie wepchnie się klientowi na hama wędliny. A Pani kierownik to niezła zołza.
1
Mackol16 2016-10-17 12:49:45
Robiliśmy remont w agro hadlu w mosciaszkach czepiają się np. Że fuga jest o 0.5 mm przedstawiona a jak do chodzi do zapłaty to wysjaco się tylko da żeby nie zapłacić
2
Mackol16 2016-10-17 12:50:24
Robiliśmy remont w agro hadlu w mosciaszkach czepiają się np. Że fuga jest o 0.5 mm przedstawiona a jak do chodzi do zapłaty to wysjaco się tylko da żeby nie zapłacić
1
Oli 2016-10-17 18:51:14
Ja tam uważam, że firma jest w porządku i nikogo to nie powinno dziwić
Zostaw swoją opinię o AGRO-HANDEL - Mościszki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AGRO-HANDEL