Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Firma APN Polska

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-09 14:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma uczciwa i solidna. Miła odsługa w biurze w Opolu a w Holandii opieka polskich koordynatorów. Świetne warunki mieszkaniowe a wypłata regularnie na moim koncie. Ogólnie mogę wszystkim polecić i na pewno będę chciał znowu wyjechać na następne wakacje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-12 00:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracowłam z firmą APN na przestrzeni ponad 3lat na terenie Niemiec. Opieka koordynatorów OK, przelewy na konto zawsze punktualnie i rzetelnie według umowy, współpraca z biurem w Opolu na wysokim poziomie Mam pełne zaufanie do tej agencji. Szczerze polecam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-06 17:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalam przez firme APN ponad 2 lata,sa firma nr.1,rzadnych problemow,pieniadze byly na czas czyli co tydzien,mila atmosfera fajne mieszkania,opiekunowie pelna kultura.Polecam kazdemu
zdjecie uzytkownika
jolantaaa0@buziaczek.pl - 2010-06-01 13:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy bez znajomosci jezyka jest możliwośc zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
w - 2011-01-16 10:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne że tak w każdej firmie pracują poligloci.
zdjecie uzytkownika
marlena222 - 2011-01-21 10:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam że firma ok! Ale w jaki sposób się do niej dostac? Dzwonię tam non stop i nigdy nic nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już pracowałam w Holandii i mam spore doświadczenie, sofi nr, znam angielski i niemiecki.Więc co tu jest nie tak?
zdjecie uzytkownika
BeĆka :) - 2011-02-23 22:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zajebista :)
Wszystko na czas :)
2 lata współpracuje z tą firmą :)
Żadnych zastrzeżeń oprócz firmy do której czasem kierują Crown !!! (tam jest wszystko tak jak ktoś cos powie czyli jak ktos sie wypowie negatywnie to wylot z pracy ...)

Podatek na czas,,, żadnych ale to Żadnych zastrzeżeń nie mam :)

100000000....dla tej firmy
zdjecie uzytkownika
karina - 2011-03-11 10:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie dać jakieś namiary na tą firmę? Ja szukam pracy w Holandii ale przez jakieś uczciwe biuro. Muszę jechać bo tak jak większość ludzi sytuacja mnie zmusiła.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-04 17:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też bym prosiła o jakiś namiar. W Holandii jakie sa mniej wiecej stawki i opłaty za mieszkanie??
zdjecie uzytkownika
marti - 2011-04-21 20:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
apn jest w porzadku naprawde solidna firma, ktorej mozna zaufac
pracowalem tez w crownie pare miesiecy i wcale tak nie jest, ze wylatuja ci co maja jakies ale, ja mialem zepsute auto to wymienili, chcialem na urlop tz mi zalatwili, wystarczy pogadac z koordynatorka, a wylatuje sie za pijanstwo chyba jak wszedzie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Firma APN Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma APN Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert