Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma APN Polska

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-09 14:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma uczciwa i solidna. Miła odsługa w biurze w Opolu a w Holandii opieka polskich koordynatorów. Świetne warunki mieszkaniowe a wypłata regularnie na moim koncie. Ogólnie mogę wszystkim polecić i na pewno będę chciał znowu wyjechać na następne wakacje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-12 00:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracowłam z firmą APN na przestrzeni ponad 3lat na terenie Niemiec. Opieka koordynatorów OK, przelewy na konto zawsze punktualnie i rzetelnie według umowy, współpraca z biurem w Opolu na wysokim poziomie Mam pełne zaufanie do tej agencji. Szczerze polecam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-06 17:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalam przez firme APN ponad 2 lata,sa firma nr.1,rzadnych problemow,pieniadze byly na czas czyli co tydzien,mila atmosfera fajne mieszkania,opiekunowie pelna kultura.Polecam kazdemu
zdjecie uzytkownika
jolantaaa0@buziaczek.pl - 2010-06-01 13:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy bez znajomosci jezyka jest możliwośc zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
w - 2011-01-16 10:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne że tak w każdej firmie pracują poligloci.
zdjecie uzytkownika
marlena222 - 2011-01-21 10:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam że firma ok! Ale w jaki sposób się do niej dostac? Dzwonię tam non stop i nigdy nic nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już pracowałam w Holandii i mam spore doświadczenie, sofi nr, znam angielski i niemiecki.Więc co tu jest nie tak?
zdjecie uzytkownika
BeĆka :) - 2011-02-23 22:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zajebista :)
Wszystko na czas :)
2 lata współpracuje z tą firmą :)
Żadnych zastrzeżeń oprócz firmy do której czasem kierują Crown !!! (tam jest wszystko tak jak ktoś cos powie czyli jak ktos sie wypowie negatywnie to wylot z pracy ...)

Podatek na czas,,, żadnych ale to Żadnych zastrzeżeń nie mam :)

100000000....dla tej firmy
zdjecie uzytkownika
karina - 2011-03-11 10:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie dać jakieś namiary na tą firmę? Ja szukam pracy w Holandii ale przez jakieś uczciwe biuro. Muszę jechać bo tak jak większość ludzi sytuacja mnie zmusiła.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-04 17:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też bym prosiła o jakiś namiar. W Holandii jakie sa mniej wiecej stawki i opłaty za mieszkanie??
zdjecie uzytkownika
marti - 2011-04-21 20:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
apn jest w porzadku naprawde solidna firma, ktorej mozna zaufac
pracowalem tez w crownie pare miesiecy i wcale tak nie jest, ze wylatuja ci co maja jakies ale, ja mialem zepsute auto to wymienili, chcialem na urlop tz mi zalatwili, wystarczy pogadac z koordynatorka, a wylatuje sie za pijanstwo chyba jak wszedzie
zdjecie uzytkownika
123 - 2011-04-26 19:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po zamieszczeniu postu kilka tygodni temu zostalam porwana z domu, pobita i zostawiona w lesie pomiedzy miastami, gdyby nie holendrzy niewiadomo jak by sie to dla mnie skonczylo, wlasnie wrocilam ze szpitala,nie zamierzam puscic tego plazem, te posty powyzej co sa napisane sa wysylane przez pracownika hobbij. Wystarczy porownac budowe zdan,chyba kazdy potrafi rozroznic! Hobij powysylal maile do swoich pracownikow z prosba o wyrazenie opini o firmie przy czym zamiescil skrypt na stronie by moc chociaz orientacyjnie sie domyslic kto jaka opinie zostawia.
To juz sprawa kryminalna!
zdjecie uzytkownika
baker - 2011-07-11 19:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo dobra agencja tylko czasem mają pecha do takich(usunięte przez administratora)jak kolega wyżej. Skoro ktoś nie jest w stanie co to Agencja pracy tymczasowej moze niech lepiej pasie kozy przy domu albo lepiej kury bo kozy to za duża odpowiedzialność :)
Ja pracuje już 3 sezon wakacyjny w tej agencji i do tej pory wszystko jest w porzo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma APN Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x