logo Firma APN Polska

Firma APN Polska

Veghel

Opinie o Firma APN Polska

anonim 2009-04-09 14:12:54
Firma uczciwa i solidna. Miła odsługa w biurze w Opolu a w Holandii opieka polskich koordynatorów. Świetne warunki mieszkaniowe a wypłata regularnie na moim koncie. Ogólnie mogę wszystkim polecić i na pewno będę chciał znowu wyjechać na następne wakacje.
anonim 2009-04-12 00:09:27
Współpracowłam z firmą APN na przestrzeni ponad 3lat na terenie Niemiec. Opieka koordynatorów OK, przelewy na konto zawsze punktualnie i rzetelnie według umowy, współpraca z biurem w Opolu na wysokim poziomie Mam pełne zaufanie do tej agencji. Szczerze polecam
anonim 2009-05-06 17:18:45
pracowalam przez firme APN ponad 2 lata,sa firma nr.1,rzadnych problemow,pieniadze byly na czas czyli co tydzien,mila atmosfera fajne mieszkania,opiekunowie pelna kultura.Polecam kazdemu
jolantaaa0@buziaczek.pl 2010-06-01 13:49:15
Czy bez znajomosci jezyka jest możliwośc zatrudnienia.
w 2011-01-16 10:11:34
jasne że tak w każdej firmie pracują poligloci.
marlena222 2011-01-21 10:00:11
Słyszałam że firma ok! Ale w jaki sposób się do niej dostac? Dzwonię tam non stop i nigdy nic nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już pracowałam w Holandii i mam spore doświadczenie, sofi nr, znam angielski i niemiecki.Więc co tu jest nie tak?
BeĆka :) 2011-02-23 22:14:28
Zajebista :)
Wszystko na czas :)
2 lata współpracuje z tą firmą :)
Żadnych zastrzeżeń oprócz firmy do której czasem kierują Crown !!! (tam jest wszystko tak jak ktoś cos powie czyli jak ktos sie wypowie negatywnie to wylot z pracy ...)

Podatek na czas,,, żadnych ale to Żadnych zastrzeżeń nie mam :)

100000000....dla tej firmy
karina 2011-03-11 10:18:05
możecie dać jakieś namiary na tą firmę? Ja szukam pracy w Holandii ale przez jakieś uczciwe biuro. Muszę jechać bo tak jak większość ludzi sytuacja mnie zmusiła.
anonim 2011-04-04 17:24:27
Ja też bym prosiła o jakiś namiar. W Holandii jakie sa mniej wiecej stawki i opłaty za mieszkanie??
marti 2011-04-21 20:16:51
apn jest w porzadku naprawde solidna firma, ktorej mozna zaufac
pracowalem tez w crownie pare miesiecy i wcale tak nie jest, ze wylatuja ci co maja jakies ale, ja mialem zepsute auto to wymienili, chcialem na urlop tz mi zalatwili, wystarczy pogadac z koordynatorka, a wylatuje sie za pijanstwo chyba jak wszedzie
123 2011-04-26 19:14:06
Po zamieszczeniu postu kilka tygodni temu zostalam porwana z domu, pobita i zostawiona w lesie pomiedzy miastami, gdyby nie holendrzy niewiadomo jak by sie to dla mnie skonczylo, wlasnie wrocilam ze szpitala,nie zamierzam puscic tego plazem, te posty powyzej co sa napisane sa wysylane przez pracownika hobbij. Wystarczy porownac budowe zdan,chyba kazdy potrafi rozroznic! Hobij powysylal maile do swoich pracownikow z prosba o wyrazenie opini o firmie przy czym zamiescil skrypt na stronie by moc chociaz orientacyjnie sie domyslic kto jaka opinie zostawia.
To juz sprawa kryminalna!
baker 2011-07-11 19:04:42
bardzo dobra agencja tylko czasem mają pecha do takich(usunięte przez administratora)jak kolega wyżej. Skoro ktoś nie jest w stanie co to Agencja pracy tymczasowej moze niech lepiej pasie kozy przy domu albo lepiej kury bo kozy to za duża odpowiedzialność :)
Ja pracuje już 3 sezon wakacyjny w tej agencji i do tej pory wszystko jest w porzo
anonim 2011-08-04 01:19:01
baker - 2011-07-11 19:04:42

bardzo dobra agencja tylko czasem mają pecha do takich MAĆKÓW jak kolega wyżej. Skoro ktoś nie jest w stanie co to Agencja pracy tymczasowej moze niech lepiej pasie kozy przy domu albo lepiej kury bo kozy to za duża odpowiedzialność :)
Ja pracuje już 3 sezon wakacyjny w tej agencji i do tej pory wszystko jest w porzo

rac. ja od 4 lat prubuje sie dostac u nich do pracy ico za kazdzym raze niema niema a minelo mi 44 wiosen jak bu tak liczyc te wszystkie biura co tak zachwalaja ze wupisz cv czy formularz i mial czekac na ich tel, to ja i moja rodzina by dawno nie żyła tacy oni są Co oni z tego mają za ten wpis ?? nie pomoglo ze jestem team lider ich to poprostu waali kur-a warzne ze znajomi dostana co chcą
Cristine 2011-11-10 09:09:37
zwłaszcza ostatnio zredagowane ogłoszenie idealnych kandydatek na opiekunki!!!
kkk 2012-02-04 18:21:00
Ja się dostałem teraz do pracy za granicą w firmie APN bez żadnych znajomości. Wcześniej też do mnie dzwonili i to kilka razy ale byłem zajęty inną pracą. Jestem obecnie w pracy (umowa o pracę na 2 miesiące), niedługo wypłata. Firmy jeszcze nie znam ale myślę, że wszystko będzie OK.

Napiszę konkretny komentarz po pracy.
ddd 2012-02-24 19:10:50
Każda firma kombinuje żeby jak najwięcej zarobić na pracowniku. Takie życie ale przejmując się tym człowiek musiałby nie pracować nigdzie. Są tylko firmy trochę lepsze i trochę gorsze.

APN jest stosunkowo dobrą firmą i można im na pewno zaufać (wypłaty zawsze na termin)
praca w apn jest sezonowa, więc zawsze kontrakt może się skończyć Ale potem za kilka miesięcy można dalej z nimi współpracować podpisując kontrakt następny.
Ponadto plusem jest to, że zatrudniają na zasadzie umowy o pracę
Kontakt z koordynatorką tez bez zarzutów, wszelkie zasady umowy dokładnie wyjaśnia przy jej podpisywaniu.

POLECAM
slaw 2012-03-07 15:32:19
Potwierdzam. wszystko wporzadku. wrucilem tydz temu z pracy w nl. kasa sie zgadza, mieszkanie dobre koordynator nie olewa czlowieka. Jak bede mial okazje to napewno wyjade jeszcze raz z tej firmy. pzdr
anonim 2013-06-12 10:36:38
jestesmy 16 osobowa grupa ktora przyjechala z APN do pracy. zapewniali nam godne warunki zakwaterowania oraz zapewnione 38 godzin tygodniowo. dzis mija trzeci dzien a my siedzimy w domu bez pracy, a 4 osoby wcisneli do zagrzybialego mieszkania, nie korzystajcie z tego biura nigdy!
1
fsfsf 2013-07-08 15:00:55
Czy jest ktoś teraz w pracy na Vetipaku? Jak z pracą? Pozdrawiam
Młyn 2013-09-01 00:07:26
Praca raz jest a raz jej nie ma ja pracuja na piekarni i jest ok
[usunięte przez admina] Ogólnie polecam firmę

Jak narazie.....
2013-09-18 10:19:12
mozecie napisac cos konkretnego o tym biurze czy warto jechac czy nie ?
1
2013-09-18 10:33:53
Hej. JA osobiście nie byłam ale też poluję na tą agencję. Motywują mnie dobre warunki mieszkaniowe, bo jak mam po 10 godzinach w pracy iść do hotelu, przepuchać się ze zbieraniną to odechciewa się ...
1
Zostaw swoją opinię o Firma APN Polska - Veghel
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma APN Polska