Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma APN Polska

Pracowałeś w firmie Firma APN Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-04 01:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
baker - 2011-07-11 19:04:42

bardzo dobra agencja tylko czasem mają pecha do takich MAĆKÓW jak kolega wyżej. Skoro ktoś nie jest w stanie co to Agencja pracy tymczasowej moze niech lepiej pasie kozy przy domu albo lepiej kury bo kozy to za duża odpowiedzialność :)
Ja pracuje już 3 sezon wakacyjny w tej agencji i do tej pory wszystko jest w porzo

rac. ja od 4 lat prubuje sie dostac u nich do pracy ico za kazdzym raze niema niema a minelo mi 44 wiosen jak bu tak liczyc te wszystkie biura co tak zachwalaja ze wupisz cv czy formularz i mial czekac na ich tel, to ja i moja rodzina by dawno nie żyła tacy oni są Co oni z tego mają za ten wpis ?? nie pomoglo ze jestem team lider ich to poprostu waali kur-a warzne ze znajomi dostana co chcą
zdjecie uzytkownika
Cristine - 2011-11-10 09:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwłaszcza ostatnio zredagowane ogłoszenie idealnych kandydatek na opiekunki!!!
zdjecie uzytkownika
kkk - 2012-02-04 18:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się dostałem teraz do pracy za granicą w firmie APN bez żadnych znajomości. Wcześniej też do mnie dzwonili i to kilka razy ale byłem zajęty inną pracą. Jestem obecnie w pracy (umowa o pracę na 2 miesiące), niedługo wypłata. Firmy jeszcze nie znam ale myślę, że wszystko będzie OK.

Napiszę konkretny komentarz po pracy.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2012-02-24 19:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każda firma kombinuje żeby jak najwięcej zarobić na pracowniku. Takie życie ale przejmując się tym człowiek musiałby nie pracować nigdzie. Są tylko firmy trochę lepsze i trochę gorsze.

APN jest stosunkowo dobrą firmą i można im na pewno zaufać (wypłaty zawsze na termin)
praca w apn jest sezonowa, więc zawsze kontrakt może się skończyć Ale potem za kilka miesięcy można dalej z nimi współpracować podpisując kontrakt następny.
Ponadto plusem jest to, że zatrudniają na zasadzie umowy o pracę
Kontakt z koordynatorką tez bez zarzutów, wszelkie zasady umowy dokładnie wyjaśnia przy jej podpisywaniu.

POLECAM
zdjecie uzytkownika
slaw - 2012-03-07 15:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam. wszystko wporzadku. wrucilem tydz temu z pracy w nl. kasa sie zgadza, mieszkanie dobre koordynator nie olewa czlowieka. Jak bede mial okazje to napewno wyjade jeszcze raz z tej firmy. pzdr
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-12 10:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestesmy 16 osobowa grupa ktora przyjechala z APN do pracy. zapewniali nam godne warunki zakwaterowania oraz zapewnione 38 godzin tygodniowo. dzis mija trzeci dzien a my siedzimy w domu bez pracy, a 4 osoby wcisneli do zagrzybialego mieszkania, nie korzystajcie z tego biura nigdy!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 10:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oo a ja planowałem wyjechać w sierpniu z APN a jest tam więcej niezadowolonych Polaków,lub może zadowolonych?
zdjecie uzytkownika
fsfsf - 2013-07-08 15:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest ktoś teraz w pracy na Vetipaku? Jak z pracą? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gwint - 2013-07-24 22:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, podbijam pytanie fsfsf - jak teraz jest z pracą? są przyjęcia? ktoś coś słyszał o ofertach pracy?
zdjecie uzytkownika
Młyn - 2013-09-01 00:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca raz jest a raz jej nie ma ja pracuja na piekarni i jest ok
[usunięte przez admina] Ogólnie polecam firmę

Jak narazie.....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-04 08:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy apn zatrudnia bezposrednio czy tylko przez posrednikow pracy? Na jakich stanowiskach poza piekarnia sie dobrze wam pracuje?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-18 10:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mozecie napisac cos konkretnego o tym biurze czy warto jechac czy nie ?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-18 10:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. JA osobiście nie byłam ale też poluję na tą agencję. Motywują mnie dobre warunki mieszkaniowe, bo jak mam po 10 godzinach w pracy iść do hotelu, przepuchać się ze zbieraniną to odechciewa się ...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-21 20:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, na pewno ich warunki mieszkaniowe są obiecujące, ale ile za nie biorą z pensji? czy trzeba mieszkać w tym, co oni zorganizują?
zdjecie uzytkownika
ziomek jestem - 2014-03-02 19:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora) praca po 20h
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-03-22 16:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej wyjezdza teraz ktos z tej firmy?
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-04-07 15:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym chciał wyjechać ale mało ofert coś jest.
zdjecie uzytkownika
Rybcia - 2014-05-26 22:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chciałby ktoś wyjechać w najbliższym czasie, to prosze o kontakt. Razem raźniej rybcia@onet.eu Jestem z okolic Krakowa.
zdjecie uzytkownika
pardo - 2014-06-07 18:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale znaleźliście w APN ostatnio jakieś oferty naprawdę warte zainteresowania czy ciągle brak ciekawych ofert?
zdjecie uzytkownika
karczek - 2014-08-29 02:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma APN płaci ale nie wszystko co trzeba,piszą,że dają na dojazdy do NL,niestety nie dają,powiedzą że w stawce godzinowej to jest,za urlop też nie płacą
zdjecie uzytkownika
Hajto - 2014-09-09 19:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , jedzie ktoś w najbliższym czasie do Holandii do Oss.Może ktoś już był i chciałby zdać relacje . Potrzebuje jakieś konkretne opinie
zdjecie uzytkownika
fromer - 2014-09-28 23:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pardo - 2014-06-07 18:08:54]:
jeśli chodzi o jakieś aktualne ciekawsze oferty od firma APN Polska, to na pewno warte wyróżnienia są stanowiska spawacza czy też hydraulika stoczniowego w Holandii. Na tych stanowiskach można być przynajmniej pewnym tego , że zarobi się dość nieźle. Pozostałe oferty raczej nie odbiegają od tych z innych agencji
zdjecie uzytkownika
hanys - 2014-10-03 19:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja byłem z tej agencji i jest super mieszkanie ok ubezpieczenie dojzady do pracy i nic nie pobierają za mieszkanie i dojazd do pracy kasa co tydzień w poniedziałek na koncie POLECAM !!!!
zdjecie uzytkownika
zawiedziona1 - 2014-10-05 13:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest jedna wielka pomyłka,takich agencji jak ta nie bierze
się poważnie pod uwagę. Stanowczo odradzam,mieszkania-jedna wielka pomyłka,o lekarza-trzeba się prosić.
zdjecie uzytkownika
pardo - 2014-10-15 21:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedziona1 - 2014-10-05 13:44:57]:
oj uwierz mi , że wiele osób wzięło i dalej będzie brało APN na poważnie. Znam kilka osób które korzystały z ich ofert i nie wydawały się załamane czy też zawiedzione tym co zastały po swoim wyjeździe do pracy. Ale co człowiek to opinia, może oni akurat nie mieli zbyt wygórowanych oczekiwań co do miejsca zamieszkania np.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma APN Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x