Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma APN Polska

Pracowałeś w firmie Firma APN Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
slaw - 2012-03-07 15:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam. wszystko wporzadku. wrucilem tydz temu z pracy w nl. kasa sie zgadza, mieszkanie dobre koordynator nie olewa czlowieka. Jak bede mial okazje to napewno wyjade jeszcze raz z tej firmy. pzdr
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-12 10:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestesmy 16 osobowa grupa ktora przyjechala z APN do pracy. zapewniali nam godne warunki zakwaterowania oraz zapewnione 38 godzin tygodniowo. dzis mija trzeci dzien a my siedzimy w domu bez pracy, a 4 osoby wcisneli do zagrzybialego mieszkania, nie korzystajcie z tego biura nigdy!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 10:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oo a ja planowałem wyjechać w sierpniu z APN a jest tam więcej niezadowolonych Polaków,lub może zadowolonych?
zdjecie uzytkownika
fsfsf - 2013-07-08 15:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest ktoś teraz w pracy na Vetipaku? Jak z pracą? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gwint - 2013-07-24 22:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, podbijam pytanie fsfsf - jak teraz jest z pracą? są przyjęcia? ktoś coś słyszał o ofertach pracy?
zdjecie uzytkownika
Młyn - 2013-09-01 00:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca raz jest a raz jej nie ma ja pracuja na piekarni i jest ok
[usunięte przez admina] Ogólnie polecam firmę

Jak narazie.....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-04 08:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy apn zatrudnia bezposrednio czy tylko przez posrednikow pracy? Na jakich stanowiskach poza piekarnia sie dobrze wam pracuje?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-18 10:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mozecie napisac cos konkretnego o tym biurze czy warto jechac czy nie ?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-18 10:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. JA osobiście nie byłam ale też poluję na tą agencję. Motywują mnie dobre warunki mieszkaniowe, bo jak mam po 10 godzinach w pracy iść do hotelu, przepuchać się ze zbieraniną to odechciewa się ...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-21 20:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, na pewno ich warunki mieszkaniowe są obiecujące, ale ile za nie biorą z pensji? czy trzeba mieszkać w tym, co oni zorganizują?
zdjecie uzytkownika
ziomek jestem - 2014-03-02 19:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora) praca po 20h
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-03-22 16:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej wyjezdza teraz ktos z tej firmy?
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-04-07 15:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym chciał wyjechać ale mało ofert coś jest.
zdjecie uzytkownika
Rybcia - 2014-05-26 22:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chciałby ktoś wyjechać w najbliższym czasie, to prosze o kontakt. Razem raźniej rybcia@onet.eu Jestem z okolic Krakowa.
zdjecie uzytkownika
pardo - 2014-06-07 18:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale znaleźliście w APN ostatnio jakieś oferty naprawdę warte zainteresowania czy ciągle brak ciekawych ofert?
zdjecie uzytkownika
karczek - 2014-08-29 02:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma APN płaci ale nie wszystko co trzeba,piszą,że dają na dojazdy do NL,niestety nie dają,powiedzą że w stawce godzinowej to jest,za urlop też nie płacą
zdjecie uzytkownika
Hajto - 2014-09-09 19:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , jedzie ktoś w najbliższym czasie do Holandii do Oss.Może ktoś już był i chciałby zdać relacje . Potrzebuje jakieś konkretne opinie
zdjecie uzytkownika
fromer - 2014-09-28 23:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pardo - 2014-06-07 18:08:54]:
jeśli chodzi o jakieś aktualne ciekawsze oferty od firma APN Polska, to na pewno warte wyróżnienia są stanowiska spawacza czy też hydraulika stoczniowego w Holandii. Na tych stanowiskach można być przynajmniej pewnym tego , że zarobi się dość nieźle. Pozostałe oferty raczej nie odbiegają od tych z innych agencji
zdjecie uzytkownika
hanys - 2014-10-03 19:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja byłem z tej agencji i jest super mieszkanie ok ubezpieczenie dojzady do pracy i nic nie pobierają za mieszkanie i dojazd do pracy kasa co tydzień w poniedziałek na koncie POLECAM !!!!
zdjecie uzytkownika
zawiedziona1 - 2014-10-05 13:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest jedna wielka pomyłka,takich agencji jak ta nie bierze
się poważnie pod uwagę. Stanowczo odradzam,mieszkania-jedna wielka pomyłka,o lekarza-trzeba się prosić.
zdjecie uzytkownika
pardo - 2014-10-15 21:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedziona1 - 2014-10-05 13:44:57]:
oj uwierz mi , że wiele osób wzięło i dalej będzie brało APN na poważnie. Znam kilka osób które korzystały z ich ofert i nie wydawały się załamane czy też zawiedzione tym co zastały po swoim wyjeździe do pracy. Ale co człowiek to opinia, może oni akurat nie mieli zbyt wygórowanych oczekiwań co do miejsca zamieszkania np.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-11-13 14:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostrzegam przed agencja apn skierowali mnie do pracy do agencji image people bv nie wyplacili pieniedzy szajka ostrzegam strata czasu
zdjecie uzytkownika
oskar - 2014-11-20 11:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o prace w Holandii to najzwyczajniej naciagaja ludzi na wynajęcie busa i opłacenie mieszkań. Ponieważ jadąc tam siedzisz w domu i zarabiasz na mieszkanie. Jest to zwykle oszustwo. Mieszkając w oss mieszkasz w warunkach polowych 5 km od sklepu mieszkasz w lesie w kempingu zimno po dniach bez pracy uciekł em z angina.
zdjecie uzytkownika
111 - 2014-11-26 13:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedziona1 - 2014-10-05 13:44:57]:
to Ty sierota jesteś jak lekarza nie umiesz sobie załatwić dzieciaku, nie znasz języka nie masz pojęcia o kraju a bierzesz się za pracę na emigracji.
Masakra jakaś
zdjecie uzytkownika
aero - 2014-11-26 13:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2014-11-13 14:20:37]:
nie zapomnij dodać, że przećpałeś cały okres pobytu w NL a do busa musieli Cię zanieść bo nie byłeś w stanie dotrzeć hahaha ... Prawda boli.
Jeszcze karę powinni Ci dać bo przez takich ludzi jak Ty tylko porządni ludzie cierpią
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma APN Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x