logo Firma APN Polska

Firma APN Polska

Veghel

Opinie o Firma APN Polska

ona 2015-08-21 15:00:45
No to ciekawe bardzo gdzie ja pracowalam bo do mnie dzwonili z apn polska OPOLE dokladnie jak pani mowi i z wami mialam podpisana umowe wy mnie tu wyslaliscie do Holandii a ci koordynatorzy na miejscu tu w Holandii to napewno przypadkowi ludzie tylko sie podaja za pracownikow APN polska ja na waszym miejscu bym to zglosila na Policje no jak tak mozna podszywac sie pod koordynatora APN.To czyli mam rozumiec ze wy zadnych ludzi z APN polska nie macie na miejscu tak w ciemno wysylacie jedz do Rotterdamu i stoj na dworcu az ktos cie zaczepi i da ci prace.hahahahahaahha uwielbiam APN teraz mi wmowia ze nie pracowalam w tej firmie nie bylam w Holandii a umowe ta co mam sama sobie napisalam jestescie najlepsi pozdrawiam cala firme widmo APN i przestancie palic glupa bo caly czas rozmowa na forum jest o pracy w Holandi i tu sa koordynatorzy polscy zatrudnieni przez APN
Paweł 2015-08-25 21:28:15
Właśnie wróciłem z Holandii, pracowałem dwa lata przez APN - zarobki w miarę ok- wiadomo -w Holandii kokosów nie ma, ale praca nie była ciężka,typowa produkcja. Mieszkanie w porządku, kontakty z koordynatorami wspominam bardzo dobrze- taka osobista uwaga:jak się komuś pracować nie chce to potem pisze takie bzdury na forach, żeby zniechęcać innych,wiadomo:konkurencja.Gościu z którym mieszkałem sam mi mówił, że tak robi...pewnie nie on jeden. Ja jestem zadowolony, pieniądze odłożyłem... tyle wystarczy, żeby zacząć coś w Polsce i być z rodziną. Kto wie, może w przyszłości znowu skorzystam z pośrednictwa APN, w każdym razie polecam.
4
mała.mi 2015-08-29 18:47:26
a właśnie że jest koordynator Tomek, potwierdzam, mam nawet namiary na wizytówce którą dostałam od pani z Opola, pozdrwaiam
APN 2015-08-31 12:31:46
Szanowni Państwo, jako Agencja Pracy (APN w siedzibą w Opolu) mamy 15-sto letnie doświadczenie w kierowaniu pracowników do naszych zagranicznych partnerów. Przez te wszystkie lata do samej Holandii skierowaliśmy kilka tysięcy pracowników. Jako Agencja nie mamy bezpośredniego wpływu na zachowanie koordynatorów – pracowników partnerów zagranicznych. Każdy z koordynatorów podlega przełożonemu tak więc warto zgłosić tego typu zachowanie w biurze w Holandii chyba, że ktoś nie ma odwagi i „mocny” czuje się tylko pisząc anonimowo…
W temacie zakwaterowania, jeśli komuś nie odpowiadają warunki mieszkaniowe, które proponują nasi partnerzy to można poszukać czegoś indywidualnie. Kwatery wybierane są zwykle tak, by były położone najbliżej zakładu pracy - to oszczędza czas i pieniądze.
Jak mówi stare przysłowie „jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził”. Niestety tak jest i będzie zawsze i wszędzie.
3
ruda23 2015-09-09 20:18:21
hej wiecie moze jak jest przy kwiatkach ?
pilik 2015-09-19 01:00:28
Przy kwiatach nie jest łatwo, to mogę wam powiedzieć, no ale nikt nie powiedział, że jak jedziecie do pracy za granicę to będzie łatwo, tu jest podobnie jak z truskawkami tylko że jednak mniej się narobisz, jeżeli byłeś w Holandii na truskawkach to na pewno nie będziesz miał problemów przy kwiatkach.
czarna 2015-10-04 16:33:09
Witam Chcę podjąć pracę w Holandii ale nie wiem jakiej firmie zatrudniającej można zaufać pod względem bezpieczeństwa warunków mieszkalnych wypłacalności itp. Czy ktoś może mi pomóc?
1
Dominika1234 2015-10-08 11:52:59
A z pomoca jakoej agencji teraz wyjechales?
monia 2015-10-19 15:11:34
no jadac tam do pracy wiaodmo ze moze nie byc latwo ale wiekszosc tam jedzie dla zarobku a nie dla odpowczynku ja osobiscie uwazam ze Firma APN Polska jest godna polecenia firma. w koncu istnieje juz od 2001 roku. ponadto wiem ze maja staly kontakt z kandydatami i pracodawcami, zajmuja się załatwianiem wszystkich niezbędnych formalności, procesem rekrutacji oraz przekazaniem stosownych dokumentów stronie zagranicznej. wiec mozna powiedziec ze wszystko za nas jest zalatwione.
aaaaa 2016-01-08 18:02:03
Witam , widzę że masz dobrą opinie na temat tej Agencji. Ja właśnie chce w tym miesiacu wyjechac, i się trochę boje. Naprawde polecasz tę firmę , nie było żadnych problemow?Bo widze ze jest tu duzo negatywnych komentarzy i troche sie przestraszylam..
wood 2016-01-09 02:35:34
Z tego co widziałem po ogłoszeniach w tej firmie kładą bardzo duży nacisk na znajomość języka obcego, co mnie jednak za bardzo nie dziwi patrząc na profil firmy.
Lol 2016-01-18 10:36:15
APN to najgorsza firma jaka istnieje na rynku ludziska nie jedzcie do pracy od nich ! Wyzyskaja was do cna nie ma wypłaty nie ma godzin mieszkania to nory syf kiła i mogiła! W agencji obiecują cuda na patyku ci co tu pisza jakies w miare pozytywne komentarze to chyba podstawieni przez APN ! problem z solarisami wiecznie panie w biurze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spiace krolewny nie wiedza nigdy nic mowia ze zadzwonia a nie oddzwaniaja! Pojechalismy z tej firmy ze znajomymi i szybko ucieklismy bo to byla porazka nawet na bile powrotny nie zarobilismy! Teraz bedziemy skladac pozew do sadu bo zalegaja nam z wyplata za 15 godzin nie podaruje draniom i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Gitara 2016-01-20 19:58:16
Tak, to prawda @wood języki obce są bardzo ważne w APN ale też nie ma co oszukiwać się, że w ogóle może być inaczej gdy taka firma i takie duże projekty
cold 2016-01-21 10:55:01
Hej, dostałąm propozycje wyjazdu z tej agencji jednak widząc komentarze sie waham, czy wybiera się ktoś może z Katowic lub okolic? Jade sama, i byłoby fajnie jednak kogoś poznać ;) jakby ktoś,coś, coldworld@vp.pl
mat 2016-01-21 20:21:54
Pracował ktos w tej firmie jako monter płyt ?? chciałabym sie dowiedziec czegos wiecej od osób ktore tam pracowały.
mat 2016-01-21 20:22:22
Pracował ktos w tej firmie jako monter płyt ?? chciałabym sie dowiedziec czegos wiecej od osób ktore tam pracowały.
icc 2016-01-30 15:30:02
HEJ JA TEZ MAM NIEDLUGO WYJAZD DO HOLANDII Z APN I PO PRZECZYTANIU TYCH WSZYSTKICH OPINI TROCHE SIE OBAWIAM. WCZESNIEJ TEZ BYLAM ZA GRANICA PRZEZ AGENCJE POSREDNICTWA PRACY I ZREZYGNOWALAM PO KROTKIM OKRESIE PRACY. MAM MIESZANE UCZUCIA ALE ZARYZKUJE MOZE Z TA AGENCJA BEDZIE INACZEJ.ZAWSZE MOZNA ODEJSC I WROCIC DO KRAJU
Gitara 2016-02-17 13:56:13
@Cold no i co pojechałes, udzielił Ci ktoś jakiejś sensownej informacji czy nie pojechałeś i zostałeś? Ogólnie to za późno przeczytałem to co piszesz niestety
paulaaa 2016-02-26 12:25:00
Hej !
Czy był ktoś przez APN na tulipanach i mógłby mi udzielić kilka przydatnych informacji na temat pracy i warunków mieszkalnych ? :)
aleksa 2016-02-26 19:16:00
Hej.chcialam jechac na bukiety.a Ty juz za granica? Bo ja z Sosnowca
kiinia 2016-03-03 10:24:11
hej,czy wiecie moze czy pracował tam ktos z ukrainy?
qwerty 2016-03-08 14:52:04
Witam jade własnym autem do biura APN mam 2 miejsca wolne wyjazd 11.03.2016 cena (35euro) Wielkopolska (Piła) Prosze zainteresowanych o kontakt: emi-ciu@wp.pl
bla bla 2016-03-12 23:38:27
pracowałam przez tę firmę na szklarni praca jak praca ale życie zatruwała wszystkim nowym i starym pracownikom (usunięte przez administratora) i jej że tak brzydko powiem jej banda z przykrością stwierdzam że kto jej się przeciwstaw był wyrzucony. W Opolu o tym wiedzieli lecz nic z tym nie robili ta sytuacja powtarzała się co roku jak przyjeżdżali nowi pracownicy byli przez nią upokarzani i poniżali słabi psychicznie sami rezygnowali .Koleżanka dzwoniąc ze skargą do APN usłyszała CYTUJĘ słyszeliśmy o tym i jest nam niezmiernie przykro że to polka tak traktuje pracowników .mam więc pytanie -dlaczego na to APN pozwalasz? przecież to jest wasza pracownica
APN Sp. z o.o. 2016-03-29 10:10:29 [pracodawca]
Odpowiadamy: osoba o której mowa pracuje w tej firmie 7 lat i pełni w firmie klienta funkcję kierowniczą.
3we 2016-04-08 19:40:38
noo ale to przeciez jezlei bylaby taka kiepska atmosfera w pracy to raczej ciezko by bylo wytrzymac wiec nie wydaje mi sie zeby az tak bylo @bla bla..
onpas 2016-05-12 18:37:39
Akurat jeśli chodzi o pracę przez tą agencję to nigdy nie było problemów, na tą chwilę można znaleźć wiele ofert zatrudnienia @3we, zarówno do pracy w Niemczech jak i w Holandii, zakwaterowanie jest zapewnione
x 2016-05-13 16:18:29
Jedzie ktoś za tydzień w sobote na pakowanie do Holandii?
xxxxx 2016-05-13 19:43:35
Jedzie ktoś w sobote na pakowanie do Holandii?
M.S 2016-05-13 19:46:38
Jedzie ktoś w sobote na pakowanie do Holandii?
hej 2016-05-15 14:07:38
hej,konieczne jest zalozenie konta bankowego w Holandii?
Asik 2016-05-17 12:46:57
Jedzie ktoś na sadzonki na 30.05?:)
XxxX 2016-05-18 20:49:56
@Asik Tak :) mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku
Agata 2016-05-19 02:11:00
Ja jadę 30.05
:) 2016-05-19 16:09:45
Agata, Asik.. Jadę z koleżanką. Można wiedzieć skąd jesteście? W jakim mniej więcej wieku? Razem zawsze raźniej, jakiś kontakt? :)
marta 2016-05-30 15:43:36
witam jedzie ktos na sadzonki 04.06?
monis21m 2016-06-03 15:39:52
marta.Tak ja jade jutro na sadzonki
genowefa 2016-06-12 17:43:30
odradzam firme rotjes plants (usunięte przez administratora)
Łukasz 2016-06-15 08:33:44
Witam jedzie ktoś do holandi 20 czerwca /?
Łukasz 2016-06-15 08:49:32
Witam jedzie ktoś 20 czerwca do holandi z APN??
katarzyna 2016-06-19 20:52:12
witam nie jedzcie do rotjes plants warunki mieszkaniowe okropne,praca ponad siły,szef straszy powrotem do polski i ciagle pospiesza jesli nie dasz rady,po kilku dniach wracasz do pl.a apn-u nie obchodzi juz nic co sie tutaj dzieje z pracownikami.
APN Sp. z o.o. 2016-06-20 10:04:32 [pracodawca]
W tym sezonie do firmy Rotjes skierowaliśmy 15 osób.
13 z nich nadal pracuje, 2 osoby mimo kilku upomnień nie spełniły oczekiwań pracodawcy, dlatego pracodawca podziękował im za współpracę. Oczywiście nie zrobił tego z dnia na dzień tylko pozwolił pracować do końca tygodnia.
W sumie każda z tych osób zarobiła za jeden tydzień ponad 440 euro netto (słownie czterysta czterdzieści euro). Owszem, pracodawca jest wymagający - jak każdy, nikogo jednak nie straszy a jak widać dobrze i uczciwie płaci.
Szanowni czytelnicy tego forum. Nasz profil nie jest anonimowy co oznacza, że nie podpisujemy się raz "Kryśka" raz "Maryśka". Wiemy, że trudno dogodzić wszystkim naszym rodakom. Mówi się, że za granicą Polak Polakowi wilkiem. Komentarz tej pani doskonale to potwierdza. Pozdrawiamy, APN
katarzyna 2016-06-20 21:27:17
praca w rotjes wyglada w ten sposob ze szef łamie przepisy prawa pracy na szklarni nie wolno napic sie wody,trzeba czekac do przerwy.2 godziny.nawet gdy na zewnatrz jest upał.po kilku dniach pracy ma sie pozacinane okłute i posiniaczone rece,i nogi.(posiadam zdjecia)a apn na telefon,czy wie w jakie warunki posyła ludzi odpowiada ze ich to juz nie obchodzi bo umowe mam podpisana z rotjes(posiadam nagranie rozmowy)
1
asia 2016-07-06 17:15:17
Witam wybiera się ktoś do pracy na sadzonki do rotjes i chciałby się podzielić opinią ? Bo widzę, że słabo tam z pracą ?
viiidal 2016-07-14 01:23:51
Asia, i wyjeżdżasz w końcu? Kto zastanawia się nad podjęciem pracy przy sadzonkach lub był w poprzednich latach? Proszę o opinie zainteresowanych, pozdrawiam.
Vorneputen tragedia 2016-07-19 16:25:33
Odradzam wszystkim wyjazdow do firmy vorneputten przez agencje apn nie maja pojecia do jakiego syfu ludzi wysylaja odradzam wszystkim.
GoŚ 2016-07-20 17:10:43
Witam, czy ktoś wybiera się do pracy na borówki do firmy Schaafsma?
Sylwiaa 2016-07-21 22:36:40
Ja się wybieram na borówki w sobote wraz z chłopakiem
Tomek 2016-07-26 08:53:33
Czy ktos jest teraz aktualnie na zbiorach botowki amerykanskiej w Assen w Holandii ? Jesli tak to prosze napisac o warunkach pracy i mieszkaniu
Tomek 2016-07-26 08:54:47
Czy ktos jest teraz aktualnie na zbiorach borowki amerykanskiej w Assen w Holandii ? Jesli tak to prosze napisac o warunkach pracy i mieszkaniu
Tom 2016-07-26 10:19:56
WItam czy ktoś był na zbiorach borówki amerykanskiej w firmie Schaafsma w Holandii ? Czy ktos moze napisac o warunkach mieszkalnych i pracy ?
Zostaw swoją opinię o Firma APN Polska - Veghel
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma APN Polska