logo Firma APN Polska

Firma APN Polska

Veghel

Opinie o Firma APN Polska

Agata 2016-05-19 02:11
Ja jadę 30.05
:) 2016-05-19 16:09
Agata, Asik.. Jadę z koleżanką. Można wiedzieć skąd jesteście? W jakim mniej więcej wieku? Razem zawsze raźniej, jakiś kontakt? :)
marta 2016-05-30 15:43
witam jedzie ktos na sadzonki 04.06?
monis21m 2016-06-03 15:39
marta.Tak ja jade jutro na sadzonki
genowefa 2016-06-12 17:43
odradzam firme rotjes plants (usunięte przez administratora)
1
Łukasz 2016-06-15 08:33
Witam jedzie ktoś do holandi 20 czerwca /?
Łukasz 2016-06-15 08:49
Witam jedzie ktoś 20 czerwca do holandi z APN??
katarzyna 2016-06-19 20:52
witam nie jedzcie do rotjes plants warunki mieszkaniowe okropne,praca ponad siły,szef straszy powrotem do polski i ciagle pospiesza jesli nie dasz rady,po kilku dniach wracasz do pl.a apn-u nie obchodzi juz nic co sie tutaj dzieje z pracownikami.
1
APN Sp. z o.o. 2016-06-20 10:04 [pracodawca]
W tym sezonie do firmy Rotjes skierowaliśmy 15 osób.
13 z nich nadal pracuje, 2 osoby mimo kilku upomnień nie spełniły oczekiwań pracodawcy, dlatego pracodawca podziękował im za współpracę. Oczywiście nie zrobił tego z dnia na dzień tylko pozwolił pracować do końca tygodnia.
W sumie każda z tych osób zarobiła za jeden tydzień ponad 440 euro netto (słownie czterysta czterdzieści euro). Owszem, pracodawca jest wymagający - jak każdy, nikogo jednak nie straszy a jak widać dobrze i uczciwie płaci.
Szanowni czytelnicy tego forum. Nasz profil nie jest anonimowy co oznacza, że nie podpisujemy się raz "Kryśka" raz "Maryśka". Wiemy, że trudno dogodzić wszystkim naszym rodakom. Mówi się, że za granicą Polak Polakowi wilkiem. Komentarz tej pani doskonale to potwierdza. Pozdrawiamy, APN
katarzyna 2016-06-20 21:27
praca w rotjes wyglada w ten sposob ze szef łamie przepisy prawa pracy na szklarni nie wolno napic sie wody,trzeba czekac do przerwy.2 godziny.nawet gdy na zewnatrz jest upał.po kilku dniach pracy ma sie pozacinane okłute i posiniaczone rece,i nogi.(posiadam zdjecia)a apn na telefon,czy wie w jakie warunki posyła ludzi odpowiada ze ich to juz nie obchodzi bo umowe mam podpisana z rotjes(posiadam nagranie rozmowy)
6
asia 2016-07-06 17:15
Witam wybiera się ktoś do pracy na sadzonki do rotjes i chciałby się podzielić opinią ? Bo widzę, że słabo tam z pracą ?
viiidal 2016-07-14 01:23
Asia, i wyjeżdżasz w końcu? Kto zastanawia się nad podjęciem pracy przy sadzonkach lub był w poprzednich latach? Proszę o opinie zainteresowanych, pozdrawiam.
Vorneputen tragedia 2016-07-19 16:25
Odradzam wszystkim wyjazdow do firmy vorneputten przez agencje apn (usunięte przez administratora) odradzam wszystkim.
1
GoŚ 2016-07-20 17:10
Witam, czy ktoś wybiera się do pracy na borówki do firmy Schaafsma?
Sylwiaa 2016-07-21 22:36
Ja się wybieram na borówki w sobote wraz z chłopakiem
Tomek 2016-07-26 08:53
Czy ktos jest teraz aktualnie na zbiorach botowki amerykanskiej w Assen w Holandii ? Jesli tak to prosze napisac o warunkach pracy i mieszkaniu
Tomek 2016-07-26 08:54
Czy ktos jest teraz aktualnie na zbiorach borowki amerykanskiej w Assen w Holandii ? Jesli tak to prosze napisac o warunkach pracy i mieszkaniu
Tom 2016-07-26 10:19
WItam czy ktoś był na zbiorach borówki amerykanskiej w firmie Schaafsma w Holandii ? Czy ktos moze napisac o warunkach mieszkalnych i pracy ?
Kingston 2016-07-28 18:28
Witam, czy ktos wyjezdza w ta sobote na sadzonki do Smild w Holandii?
ALE WAŁEK 2016-08-04 16:26
UWAGA OSOBY WYJEZDZAJACE PRZEZ A.P.N. DO ZIELENI MIEJSKIEJ W EINDHOVEN !!!.... "ZAKWATEROWANIE" W OSS NA DOCFALLAN 22 ISTNY SYF I MALARIA !!!... BRAK WCZESNIEJ OBIECANEGO INTERNETU, BRAK PRALKI, CZAJNIKA ELEKTRYCZNEGO I LODOWKI, KUCHENKI MIKROFALOWEJ I WIELU INNYCH RZECZY Z NORMALNEGO WYPOSAZENIA... I DO TEGO CIASNOTA (4 OSOBY NA "LOKACJE") MATERACE WYDZIELAJACE OGROMNY FETOR, CHYBA POCHODZA ZE SMIETNIKA... STANOWCZO ODRADZAM TEN WYJAZD...
10
cytryna 2016-08-05 10:27
hej ;) czy ktos się wybiera przez to biuro w najbliższym czasie ?
darknes 2016-08-06 15:47
Witaj, zastanawiam się czy wyj przez te biuro
laila 2016-08-06 17:12
Kto jedzie niebawem przez APN ?
Margitka 2016-08-08 19:18
Hej , ja jade w poniedziałek!
Margitka 2016-08-08 19:19
Ja :)
darknes 2016-08-11 12:11
Kto jedzie teraz niebawem na układanie bukietów przez apn. ?
jolka731 2016-08-17 12:59
ja wybieram sie w niedziele 22 sierpnia na ukladanie bukietow , czy ktos jedzie z okolic krakowa i katowic
wiki22 2016-11-15 16:02
Witam, CZy ktoś wyjeżdża teraz do układania bukietów koło Amsterdamu ?
niunia 2016-11-25 19:00
Kto wyjeżdza 27.11.2016 do układania bukietów?
janek 2016-11-30 08:41
hej wiecie moze jak jest w amsterdamie jako spawacz ?? dostalem oferte ale wole zapytac :)
Daroo 2016-12-11 18:03
Miałem okazje pracować poprzez firme, APN. Przez 7mies współpracy nie miałem żadnych problemów z firmą. Wypłata zawsze na czas, jedyne co mnie zawiodło, nie dostałem certyfikatu " VCA " po pozytywnym zdaniu egzaminów. Ogółem firma jest ok, pozdrawiam. PS. Tomek to dobry kordynator.
Jagoda 2016-12-12 22:08
Podoba mi się, że firma włącza się do dyskusji tutaj i nie robi tego anonimowo... We mnie budzi to poczucie zaufania, złożę aplikację:-) Obawiam się warunków mieszkaniowych i "towarzystwa" z Polski, ale jak nie spróbuję to się nie przekonam:-)
Mikołaj 2017-01-04 23:12
Czy na domkach z APN w Noordwijkerhout jest WiFi?
bozena 2017-01-08 19:43
ja jadę przez tą agencję pod koniec stycznia powiem tak na każdą agencję narzekają nikomu nie dogodzisz nie słyszałam jeszcze zeby ktoś miał samą dobrą opinie pozdrawiam
wyjeżdzająca 2017-01-23 21:11
hej, też jadę z chłopakiem pod koniec stycznia i dostałam już wstępną umowę i z tego co widzę nie ma żadnych "haczyków", mam nadzieję że będzie okej
siwa4120 2017-01-26 11:13
hej bozena...tez dostalam oferte od 6 lutego.....mozemy porozmawiac...pozdrawiam
siwa4120 2017-01-26 11:15
hej bozena...tez dostalam oferte od 6 lutego.....mozemy porozmawiac...pozdrawiam
Bozena 2017-01-30 07:07
Znajdz mnie na fecbooku bozena ochs
Dorota 2017-01-30 22:28
Ktoś do Den Haag na szklarnie owoców, warzyw i kwiatów ?
Aneta 2017-02-13 19:32
czy ktos moze wybiera sie 17 lutego do holandii
Hana 2017-02-28 21:54
Czesc :)
W poniedzialek mam dzwonic do agencji o oferte i termin wyjazdu..
Ma Ktos moze ustalony termin na poczatek marca?
oscarro 2017-03-01 22:00
japracuje w bacu jest ok
Hana 2017-03-02 09:55
czesc:)
jestes juz na miejscu w pracy?Zadowolona?
Hana 2017-03-03 23:16
Jedzie Ktos 10-go na szklarnie ?:)
klau 2017-03-14 18:23
jedzie ktos 17 do maasland?
Mars 2017-03-27 06:26
Witam . Ludzie nie jedzcie tam tragedia nie agencja w polsce wsztstko ladnie pieknie niby stawka taka a jedziecie tam a tu stawka inna ... jestes ich gierkiem bo na kazde ich kiwnieciem palca ma byc jak nie to kara albo tydzien na hotelu ... jak cos to nie firma apn tylko voorneputten zero kontaktu z biurem kasy placic nie chca solarisow wysylac tez nie .... jak chcesz odejsc to ci nie wyplaca za 2 tygodnie .... odradzam kazdemu bylem tam i nigdy wiecej znam ponad 15 osob ktorych oszukali i kasy nie dostal nikt
1
RRR 2017-04-24 11:17
HEJ JADE Z APN W TA SOBOTE NA PAKOWANIE OWOCOW BYL TAM KTOS DAJCIE ZNAC
Mario 2017-06-14 15:50
19tego oss Vogel eindhoven pracę w zieleni
Xxx 2017-07-30 14:30
NIE POLECAM NIKOMU FIRMY APN OPOLE ORAZ CROWN(HOLANDIA) / pakowanie slodyczy. Bylam widzialam i nawiekszemu wrogowi bym nie zyczyla tam trafic.Panie z biura w Opolu obiecuja prace oraz warunki mieszkalne a na miejscu jest syf, smrod, kila i mogila. I udaja wielce zdziwione ze na miejscu panuja warunki jakie panuja. Opisuje miejscowosc Oss (bungale) oraz.Zaaland. Jedno wielkie nie porozumienie oraz Dramat przez wielkie ^D^ !!!! Oszuci, oszusci i jeszcze.raz oszusci. Ludzie nie dajcie sie nabrac.
APN Sp. z o.o. 2017-08-03 10:01 [pracodawca]
Tak nam się wydaje, że Pani xxx w ogóle nie podjęła pracy tylko przestraszyła się opinii osób które (o dziwo) pracują w tej firmie i wróciła do Polski. Jeśli mieszkanie było brudne to należało to zgłosić koordynatorowi. Niestety nie oferujemy mieszkań o standardach **** hotelu.
Od ponad 10 lat APN kieruje pracowników do firmy Crown min. do pakowania słodyczy. Jest to sprawdzona oferta i co roku korzystają z niej setki osób. Pozdrawiamy
Zostaw swoją opinię o Firma APN Polska - Veghel
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma APN Polska