Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Firma APN Polska

Opinie o Firma APN Polska

Pracowałeś w firmie Firma APN Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lokomotywa 1TBL - 2015-04-30 13:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedziona1 - 2014-10-05 13:44:57]:
firma APN mieszkanie i dojazd do pracy za darmo?za mieszkanie pobieraja w Hadze 101 euro tygodniowo a za dojazd do pracy 4.50 euro za dzien
zdjecie uzytkownika
APN - 2015-04-30 15:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lokomotywa 1TBL - 2015-04-30 13:14:56]:
APN nie ma mieszkań w Hadze i nie pobiera za dojazd do pracy. Chyba pomyliłeś firmy :)
zdjecie uzytkownika
matiosek - 2015-05-01 10:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedno mnie zastanawia dlaczego skoro tak chwalicie ta agencje pracy, nie figuruje ona w Krajowym rejestrze agencji zatrudnienia. Coś mi tu śmierdzi. Z ciekawości złozyłem u nich podanie. Ale jak zadzaonili do mnie ze jest praca i ze wyjazd jest tego samego dnia wieczorem i przed wyjazdem musze wpłacić 300zł to zaswieciła mi sie lampka. A gdy powiedziałem ze ja na miejsce pojade własnym autem by byc na miejscu mobilnym, to zaczeli kombinować ze jesli nie pojade ich transportem to w biurze na miejscu nikt ze mna nie bedzie chciał rozmawaić o podpisaniu umowy. Wydaje mi sie ze jest to jedno wielkie oszustwo.
zdjecie uzytkownika
APN - 2015-05-01 13:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [matiosek - 2015-05-01 10:39:22]:
Na jakiej podstawie kolega stwierdził, że APN nie jest w KRAZ ? http://www.kraz.praca.gov.pl/ - KRAZ nr 600.
Dobra rada: proponuję zostać w domu.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-05-05 17:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [APN - 2015-05-01 13:09:19]:
Stanowczo odradzam prace po przez APN, bylem ,przeżyłem, wiem co mowie po przyjeździe na miejsce pierwsze co to trzeba bylo kupic zel do wc bo warunki bytowe pozwalaly jedynie na to zeby nabawic sie grzyba.Firma Apn wspolpracuje z firmami przewozowymi dla tego tez naciaga na przejazd od nich,im głownie chodzi o utrzymywanie domków, bo za to inni ludzie maja kase,z tego głownie żyją wszelcy pośrednicy, tylko iwylacznie po to sie jedzie.Po 10 dniach wróciłem gdyż pracowałem w cigu tych 10 dni 2 dni z czego musialem odrazu zaplacic domek i ubezpieczenie. zadluzony wrocilem do domu bo na domek pracowac nie bede, oczywiscie w Pl byla umowa gdzie tygodniowo bylo 40h ZAPEWNIONE:) Jesli nie masz znajomosci z bezpośrednim koordynatorem w Holandii to nie jedz, zwykly szarak nie ma szans na godna prace poprzez Apn a to ze na miejscu podpisujesz juz ina umowe to jakby zupełnie inna kwestia. Pracowałem trochę wiem o czym pisze, moge ci dokładnie podać miejscowości w których jest syf na kolkach Koordynatorów którzy maja cie w dupie i panie które kasują za domek, to jedna wielka mafia która zeruje na tych co chca zarobic. Panie Z APN bronią sie jak moga na wszelakie sposoby bo tez maja kase z wysłanych osób. Taka ich praca każdy chce zarobić.
zdjecie uzytkownika
APN - 2015-05-06 10:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2015-05-05 17:14:05]:
Cała ta wypowiedź to kompletna bzdura i sam sobie zaprzeczasz.

Tomek, ZAPEWNIĆ to możemy jedno, za skierowania osób takich jak Ty nie mamy żadnej kasy, a same problemy.
"po przyjeździe na miejsce pierwsze co to trzeba bylo kupic zel do wc" - u siebie w domu nie stosujecie żelu ? Czy "syf" na mieszkaniu zostawił jakiś Holender czy Polak ? Wróciłeś zadłużony ? Przecież opłaty za mieszkanie i ubezpieczenie są potrącane z wynagrodzenia a nie w gotówce. Mogę skomentować każde zdanie Twojej żałosnej i kłamliwej opinii.
zdjecie uzytkownika
onaaaszalona - 2015-05-07 09:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie rozumiem tych złych komentarzy. Przez firme APN pracuje juz ponad 2 lata. Nigdy nie mialam problmow. Koordynatorzy konkretni i jesli masz faktycznie problem to pomoga. Praca ok. Domek tez ok. Na pieniazki nie narzkam. Jeśli chcesz pracować to jest agencja dla Ciebie.
Mała podowiedz dla Apn-u : robcie testy zanim kogoś zatrudnicie bo przychodza do pracy rozne elementy ktorzy uwazają ze jak znaja koordynatora to im wszystko mozna. Niestety wy jestescie tylko agencja posrednictwa pracy a Ci ludzie pracuja w konkretnych firmach wiec pozniej tylko starzy pracownicy maja problem z ludzmi ktorym sie nie chce robic albo "wyzej sraja niz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja". Mniej patologii a dalej utrzymacie wysoki pozniom wsrod firm posrednictwa pracy.
zdjecie uzytkownika
dziewczyna - 2015-05-13 14:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [onaaaszalona - 2015-05-07 09:30:59]:
hej.
Czy mogłabyś i powiedzieć jakie są mniej więcej zarobki? Np ile przy 40h wychodzi się na czysto?
Co do komentarza APN zgadzam się w pełni. Ludzie wy jedziecie do pracy a nie na wakacje do 5gwiazdkowego hotelu! Ktoś wam załatwia zakwaterowanie, zajmuje się formalnościami etc i jeszcze macie wymagania jakich mało! a co do syfu w mieszkaniach to tylko jest zależne od ludzi- jak dbasz tak masz. Przecież nikt nie będzie chodził po domkach sprzątał i uzupełniał zapasy chemii :) co do tego, że APN zarabia- owszem za pośrednictwo, ale za domek i opłaty to już agencja holenderska, która nie zbiera całej sumy dla siebie, bo przecież też musi opłacić mieszkania, domki, ubezpieczenie czy paliwo, a to co zostaje to ich zarobek- przecież nikt za darmo nie będzie chyba pracował tak? Każda agencja chce zarobić to fakt, ale gdyby nie agencje to ciekawe jakby sobie ludzie sami poradzili- znaleźć prace, mieszkanie, załatwić sprawy formalne z holenderskimi biurami (ubezpieczenie, podatek, sofi etc)- każdy co jedzie przez agencje ma to podane na tacy! Nie bronie tu biur, bo oni też nie są świeci, ale popatrzcie czasem na dwie strony medalu bo tylko potraficie widzieć minusy i krytykować. Polakom się chyba nie da dogodzić :(
zdjecie uzytkownika
niunia - 2015-05-14 19:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
APN wspolpracuje z vorne putten wysylaja pary do pracy a okazuje sie ze pary nie pracuja razem uwazajcie na APN to jest tak naprawde vorne putten wystarczy zadzwonic do APN zapytac o prace i zapytac czy to moze wyjazd do vorne putten i okazuje sie ze tak.
zdjecie uzytkownika
APN - 2015-05-15 08:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niunia - 2015-05-14 19:23:51]:
Niunia, odkrycie roku !!
Można to sprawdzić też na naszej stronie: http://www.apnpolska.pl/partnerzy.html.
Większości par zależy na wspólnym zakwaterowaniu tak więc co w tym złego, że czasami nie pracuje się razem ? Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
niunia - 2015-05-15 13:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dlaczego dzwoniac do APN pytajac czy pary pracuja razem to odpowiadacie TAK pary razem pracuja! A i do tego ze czasami pary razem nie pracuja to zle slowo dodane poniewaz WOGOLE pary razem nie pracuja i zdaza sie ze jedno chodzi na dniowke a drugie na nocke! I sie mijasz po prostu z druga osoba bo nocki zaczynaja sie od 17,18-tej do 6,7-ej rano.Sa pary ktorym nie zalerzy na wspolnej pracy a sa tez tacy ktorym zalezy! I wystarczy komus kto dzwoni powiedziec ze zapewniamy wspolne zakwaterowanie ale prace nie i ok a nie klamac ze TAK PARY RAZEM PRACUJA!
zdjecie uzytkownika
APN - 2015-05-15 13:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [niunia - 2015-05-15 13:09:11]:
Droga Pani, ile pracowników tyle zdań, opinii i wymagań.
Przy następnej rekrutacji pracownika biurowego zapraszam do aplikacji a jak uda się Pani zakwalifikować to zobaczy Pani jak "wdzięczna" jest nasza praca.
Nikogo nie oszukujemy, proszę zrozumieć, że nie wszystko zależy od nas a zwłaszcza to, czy para która pracuje razem może w przyszłości trafić na różne zmiany.
Ludzie przed wyjazdem chcą poznać jak najwięcej szczegółów a na miejscu czepiają się wszystkiego. Dam przykład: kiedyś w biurze pokazywaliśmy kandydatom zdjęcia mieszkań. Do pracy pojechała pewna para która miała do nas pretensje i zwyzywała nas od oszustów ponieważ... "na zdjęciach szafa stała w innym miejscu". Śmieszne ale prawdziwe :)
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
onaaaszalona - 2015-05-19 18:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziewczyna- okolo 380 €na tydzien. Pisze okolo bo w zaleznosci jaka zmiana wypadnie. Przy popołudniowkch czy nockach zarabia sie wiecej.
zdjecie uzytkownika
weteran - 2015-06-10 11:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Czy może wypowiedzieć się ktoś z branży spawalniczej? Cciałbym wiedzieć jak najwięcej. Pozdro
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-06-25 03:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jak jest 380 euro tygodniówki to na polskie realia naprawdę dobrze. Pytanie tylko ile wychodzi na czysto po odjęciu tych wszystkich kosztów jak noclegi, jedzenie, dojazdy i tym podobne. No i szkoda, że nie napisałas własciwie o jakim stanowisku lub chociaż dziale jest mowa, by nie było wątpliwości.
zdjecie uzytkownika
weldi - 2015-06-29 15:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy załatwianej przez to biuro,nie płacą kilometrówki kierowcom,za jazdę swoim autem dostaniesz 0,10 euro gdzie w Holandii wszyscy płacą 0,19 a oni i tak swoje z beladtingu wezmą.Mieszkania no warunków tu nie ma,pokoje dwu lub więcej osobowe,brak prywatności,biorą kasę za syfiaste mieszkania,nikt tu nie sprzątał od miesięcy,wiadomo ze to mieszkańcy ale dlaczego miałbym mieszkać w takim syfie,no i dyskryminacja dlaczego ja zarabiam mniej niz Holender.Porażka
zdjecie uzytkownika
APN - 2015-06-29 19:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [weldi - 2015-06-29 15:03:09]:
Szanowny/a "weldi". Ty to chyba pierwszy raz w Holandii byłeś/aś. Jeśli twierdzisz, że APN celowo zabiera i zarabia na Twoich 9 centach z kilometrówki, nie szanuje Twojej prywatności dając Ci pokój dwuosobowy (na mieszkaniu 6-8 osobowym) oraz nazywasz dyskryminacją to, że Holender zarabia więcej od Ciebie... to nie pozostaje nam nic innego jak tylko życzyć POWODZENIA u przyszłego pracodawcy :)
zdjecie uzytkownika
barthezz - 2015-06-30 01:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie do APN,dlaczego zwalniacie ludzi jak przychodzi czas na podpisanie stałej umowy?
zdjecie uzytkownika
APN - 2015-06-30 08:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [barthezz - 2015-06-30 01:46:33]:
"barthezz" - nie przypominam sobie takie sytuacji.
zdjecie uzytkownika
pp - 2015-07-07 14:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jedzie ktoś przez to biuro ,do Holandii na likwidacje szklarni do pomidorów?? czy to uczciwe biuro ??? jakie warunki mieszkaniowe?? jest praca nie siedzi sie na domki???
zdjecie uzytkownika
on132 - 2015-07-13 00:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy ktoś z was pracował na budowie przez to biuro? Mam wyjazd w tym tygodniu jako malarz.Akurat jestem osobą która pracy się nie boi. Zastanawiam się tylko nad tym czy warto po przeczytaniu tylu negatywnych komentarzy.
zdjecie uzytkownika
APN - 2015-07-13 08:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on132 - 2015-07-13 00:05:11]:
Hmmm, dziwna sprawa, w tym, zeszłym ani najbliższym tygodniu nie wyjeżdża/ł od nas żaden malarz :)
zdjecie uzytkownika
!!! - 2015-07-16 09:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam, kiedy czytam wszystkie te negatywne opinie na temat biura , oraz informacje na temat mieszkan jakie oferuje APN to az smiac mi sie chce!! To nie jest wina nikogo innego jak samego mieszkanc domu ze jest syf! Ludzie, nauczcie sie dbac o cudze! Przyjezdzacie do Holandii, macie zalatwiona prace, dom, dojazd, ubezpieczenie, wszelka pomoc w roznych sytuacjach a wy nadal narzekacie!!! To nie sa wakacje z Orbisu! jesli warunki nie odpowiadaj badz praca sie nie podoba to prosze sprobowac samemmu poszukac nowej i wynajac dom!
Sam pracuje w APN juz 4 lata. Mieszkalem na kilku roznych domach i wszystkie byly naprawdem ok! Oczywiscie jesli ty i twoi wspolokatorzy bedziecie za soba sprzatac! Apn posiada kilka duzych firm stalych wiec zawsze jest szansa zeby zmienic prace w momencie zakonczenia wspolpracy z poprzednim pracodawca. A to jest naprawde duzy plus!! Koordynatorzy robia dobra robote. Wszystko da sie zalatwic z nimi jak i z ludzmi w biurze!! OSobiscie nie moge powiedziec zlego zdania na temat tej firmy dlatego polecam ja wszystkim. Kasa....jak to kasa, na wiekowce slabo a pozniej to zalezy od firmy w ktorej sie pracuje. 8,47 brutto na pierwsze 28 tyg tez nnie jest zle. Jedno jest pewne ....ze zawsze dostalem swoja wyplate na czas. Bez opoznien i bez zadnych dziwnych odliczen poza kosztami domu i ubezpieczenia. Biuro reprezentuje naprawde wysoki poziom!
Osobiscie mam w dalszym ciagu zamiaraz tutaj pracowac!!!!!!
zdjecie uzytkownika
tfu - 2015-07-21 10:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobrze,to że ludzie zostawiają syf to racja,ale ludzie z agencji powinni dopilnować żeby za szkody i syf zostali obciążeni sprawcy i żeby te zaniedbania zostały NAPRAWIONE a nie że przyjeżdżają nowi użytkownicy i zastaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Szczecin - 2015-08-19 11:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [!!! - 2015-07-16 09:50:20]:
Normalnie czytajac ta wypowiedz stwierdzam ze kolega juz za dlugo w Holandi przebywa ja jestem z innej agencji pracy ale jezeli 8,47 brutto to nie jest zle to zmien lekarza odstaw dragi alk czeka cie terapia bo to przez takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak ty ktorzy robia za takie stawki mamy taka opinie w swiecie tanich murzynow .Ile ty masz lat 8 ze zobaczyles pierwsze Euro w zyciu i oszalales taka kasa 8,47 Brutto albo jestes z takiej Wioski w Polsce gdzie zarabia sie 300 zl a ty tu zarobiles 2000 zl i cala wioska zwariowala cala wioska bedzie zyla kolejne pol roku z twojego wyjazdu aaaa i pewno 1 raz za granica i 8,47 euro brutto nie jest zle Masakra normalnie i jak Polakom moze byc lepiej ja taki deb.... za przeproszeniem mowi ze nie jest zle ja mam 17,50 euro brutto i nigdy nie powiem ze jest dobrze bo pracuje dla kasy a nie dla przyjemnosci Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
paula9k9 - 2015-08-19 11:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niunia - 2015-05-14 19:23:51]:
Jeżeli to prawda co mówisz , że apn współpracuje z vorne putten to stanowczo odradzam , sama pracowałam przez tą firme w Polsce obiecywali że bedzie wszystko dobrze , po przyjezdzie na miejsce do Holandii już w biurze Holenderskim kombinowali nie dość ,że rozdzielili mnie i moich znajomych mieszkałam sama w domku gdzie bylo okolo 10 osób , nie powiem bo domek był akurat spoko .. ale praca tragedia zapieprz taki że sie nie dało wytrzymać jeszcze na dodatek pospieszali .. wypłaty beznadzieja mialam 100euro tyg to jakaś kpina , za wszystko zdzierali kase .. godzin mialam może 25 h tyg raz mniej albo wogole .. siedziałam na domku jak na wakacjach,i ogólem zle traktowali polskich pracowników ... teraz szukam ponownie pracy za granicą , ale jestem zrażona i nie wiem czy bede potrafiła zaufać kolejnej firmie ..
zdjecie uzytkownika
Stala umowa - 2015-08-19 12:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [barthezz - 2015-06-30 01:46:33]:
Jakiej stałej umowy w apn sa umowy na 7 dni
zdjecie uzytkownika
Ona w odp na post Pana Tomka - 2015-08-19 13:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [APN - 2015-05-06 10:18:17]:
Czytaj ten post jestem prawie pewna ze to Koordynator Tomek sie wypowiada nie trzeba widziec ,cham prostak od pługa oderwany ktory wyrwal sie z pomidorow dostal troche władzy i oszalal . ZBOCZENIEC podglada dziewczyny wchodzi do pokoju nie puka my w samej bieliznie a debil sie cieszy i mowi ze jak chcemy sie zamykac to mamy sobie mieszkanie wynajac zaluje ze wtedy odrazu go nie strzelilam w morde chama jednego.On naprawde mysli ze jest fajny zabawny lubiany tylko nie wie ze wsrod pracownikow zapytasz o Tomka malo kto wie ale powiesz Debil,Pól debil, Idiota ,Zboczeniec, kazdy odrazu wie o kogo chodzi. Traktuje ludzi jak niewolnikow,masz tylko pracowac na niego a spac i jesc mozesz na podlodze mieszkac w namiocie abys do pracy poszedl.Praca jako praca nie byla zła zarobki male ale wiedzialam o tym i sie godzilam na to ale nie godzilam sie zeby ktos mna pomiatal i tak traktowal i podglądał . Nie wiem jak niby powazna firma i z takich ludzi robi koordynatorów bez zadnego przygotowania.Ja odradzam wszystkim dziewczyną.Pozdrawiam Ona
zdjecie uzytkownika
APN - 2015-08-19 13:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ona w odp na post Pana Tomka - 2015-08-19 13:04:03]:
Ona, gdybyś była osobą inteligentną to pewno byś zauważyła, że forum dotyczy firmy APN Polska i nie pracuje tutaj żaden Koordynator Tomek. Proszę Administratora o usunięcia posta gdyż jest niezgodny z regulaminem.
zdjecie uzytkownika
moski - 2015-08-19 21:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale skoro nie ma żadnego Tomka w firmie APN Polska to chyba też nie ma problemu, osoba zła która nie istnieje, to brak osoby złej, no nie wiem, trochę niby ta wypowiedź psuje imię firmy, ale kto to może zweryfikować, bo w tej chwili jest słowo za słowo. Ale pewnie można jakoś to zgłosić adminowi.
zdjecie uzytkownika
Mircia - 2015-08-20 21:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Apn to najgorsza agencja pracy jaka moze byc. I koordynatorzy to tez porazka bo dopoki chodzisz i donosisz to jest super ale jak zalezy CI jedynie na pracy a nie plotkach to zwolnia Cie szybciej niz myslisz. Na domkach to tez jest roznie bo jak dochodzi do konfliktu to apn ma to w dupie i udaja ze wszystko zalatwia a tak naprawde maja to w dupie nie polecilabym tej agencji nawet wrogowi.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-08-21 12:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [APN - 2015-08-19 13:21:52]:
No dokładnie forum dotyczy APN polska a ten Zboczuch z tym nazelowanym irokezem na głowie to pracuje dla APN czy sie moze myle.Ja jestem bardzo inteligentna osoba w przeciwienstwie do waaszych koordynatorow ktory wchodzil do naszego pokoju jak do stodoly a my bylysmy rozebrane a ten prostak sie jeszzcze cieszyl i mowi ze pracujemy u niego i jak chcemy sie zamykac to mamy sobie mieszkanie wynanajac no ten facet mysle bardzo Inteligentny musi byc mysle jakies IQ 9 sama ksywka wsrod pracownikow mowi sama za siebie.Ale spoko zapomnialam ze on nie pracuje w APN pewno ktos z ulicy przechodzil i wszedl do nas i sie podal za pracownika APN napewno tak bylo :) a co do warunkow mieszkalnych to nie jest jak pan Tomek mowil ze to ludzie zostawiaja syfi i przyjezdzajac na mieszkanie APN masz kupic żel do wc papiery reczniki poscielie garnki talerze kubki tak Pan Tomek wyzej pisal z pytaniem no co w domu tego nie masz a nawet jak kupisz to po tyg przezuca cie na nastepne mieszkanie gdzie nic nie ma i tak kolko sie zamyka i robisz tylko na APN ,ale pytanie jak w smietniku mozna zostawic smietnik bo 90 % tych mieszkan to sa do kapitalnego remontu ruiny poprostu albo juz na sprzedaż wystawione puste sciany a to co jest to z wystawek wiec lepiej nic nie ruszac bo sie wszytko wali a potem obciaza pracownika jak za nowe, A i dla osob ktore tam sie wybieraja lub sa i pracuja nie wykladajcie za nic kasy za leki za lekarza za paliwo za nic mowcie ze nie macie i tyle bo zabraz to im szybko idzie tylko tel wes wyloz wes rachunek a my ci oddamy i wtedy sie zaczyna,dostac dostaniesz ale ile trzeba sie nadzwonic naprosic naczekac czasami pare tyg.A zeby tam sie dodzwonic do nich w jakies sprawie to tylko raz bo potem jak juz wiedza ze cos chcesz to standartem w APN jest poprostu nie odbieranie tel i moze nie jestem tak inteligentna jak koordynatorzy APN ale pracowalam u was bylam tam widzialam a nawet mam zdjecia tych waszych super mieszkan i pisze prawde to co widzialam i przezylam pozdrawiam ONA
zdjecie uzytkownika
APN - 2015-08-21 13:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ona - 2015-08-21 12:35:11]:
APN Polska ma siedzibę w Opolu na ul Kołłątaja. Naszych pracowników można sprawdzić tutaj: http://www.apnpolska.pl/kontakt.html
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-08-21 15:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [APN - 2015-08-21 13:42:23]:
No to ciekawe bardzo gdzie ja pracowalam bo do mnie dzwonili z apn polska OPOLE dokladnie jak pani mowi i z wami mialam podpisana umowe wy mnie tu wyslaliscie do Holandii a ci koordynatorzy na miejscu tu w Holandii to napewno przypadkowi ludzie tylko sie podaja za pracownikow APN polska ja na waszym miejscu bym to zglosila na Policje no jak tak mozna podszywac sie pod koordynatora APN.To czyli mam rozumiec ze wy zadnych ludzi z APN polska nie macie na miejscu tak w ciemno wysylacie jedz do Rotterdamu i stoj na dworcu az ktos cie zaczepi i da ci prace.hahahahahaahha uwielbiam APN teraz mi wmowia ze nie pracowalam w tej firmie nie bylam w Holandii a umowe ta co mam sama sobie napisalam jestescie najlepsi pozdrawiam cala firme widmo APN i przestancie palic glupa bo caly czas rozmowa na forum jest o pracy w Holandi i tu sa koordynatorzy polscy zatrudnieni przez APN
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-08-25 21:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Właśnie wróciłem z Holandii, pracowałem dwa lata przez APN - zarobki w miarę ok- wiadomo -w Holandii kokosów nie ma, ale praca nie była ciężka,typowa produkcja. Mieszkanie w porządku, kontakty z koordynatorami wspominam bardzo dobrze- taka osobista uwaga:jak się komuś pracować nie chce to potem pisze takie bzdury na forach, żeby zniechęcać innych,wiadomo:konkurencja.Gościu z którym mieszkałem sam mi mówił, że tak robi...pewnie nie on jeden. Ja jestem zadowolony, pieniądze odłożyłem... tyle wystarczy, żeby zacząć coś w Polsce i być z rodziną. Kto wie, może w przyszłości znowu skorzystam z pośrednictwa APN, w każdym razie polecam.
zdjecie uzytkownika
mała.mi - 2015-08-29 18:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a właśnie że jest koordynator Tomek, potwierdzam, mam nawet namiary na wizytówce którą dostałam od pani z Opola, pozdrwaiam
zdjecie uzytkownika
APN - 2015-08-31 12:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ona - 2015-08-21 15:00:45]:
Szanowni Państwo, jako Agencja Pracy (APN w siedzibą w Opolu) mamy 15-sto letnie doświadczenie w kierowaniu pracowników do naszych zagranicznych partnerów. Przez te wszystkie lata do samej Holandii skierowaliśmy kilka tysięcy pracowników. Jako Agencja nie mamy bezpośredniego wpływu na zachowanie koordynatorów – pracowników partnerów zagranicznych. Każdy z koordynatorów podlega przełożonemu tak więc warto zgłosić tego typu zachowanie w biurze w Holandii chyba, że ktoś nie ma odwagi i „mocny” czuje się tylko pisząc anonimowo…
W temacie zakwaterowania, jeśli komuś nie odpowiadają warunki mieszkaniowe, które proponują nasi partnerzy to można poszukać czegoś indywidualnie. Kwatery wybierane są zwykle tak, by były położone najbliżej zakładu pracy - to oszczędza czas i pieniądze.
Jak mówi stare przysłowie „jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził”. Niestety tak jest i będzie zawsze i wszędzie.
zdjecie uzytkownika
ruda23 - 2015-09-09 20:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wiecie moze jak jest przy kwiatkach ?
zdjecie uzytkownika
pilik - 2015-09-19 01:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy kwiatach nie jest łatwo, to mogę wam powiedzieć, no ale nikt nie powiedział, że jak jedziecie do pracy za granicę to będzie łatwo, tu jest podobnie jak z truskawkami tylko że jednak mniej się narobisz, jeżeli byłeś w Holandii na truskawkach to na pewno nie będziesz miał problemów przy kwiatkach.
zdjecie uzytkownika
czarna - 2015-10-04 16:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam Chcę podjąć pracę w Holandii ale nie wiem jakiej firmie zatrudniającej można zaufać pod względem bezpieczeństwa warunków mieszkalnych wypłacalności itp. Czy ktoś może mi pomóc?
zdjecie uzytkownika
Dominika1234 - 2015-10-08 11:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A z pomoca jakoej agencji teraz wyjechales?
zdjecie uzytkownika
monia - 2015-10-19 15:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jadac tam do pracy wiaodmo ze moze nie byc latwo ale wiekszosc tam jedzie dla zarobku a nie dla odpowczynku ja osobiscie uwazam ze Firma APN Polska jest godna polecenia firma. w koncu istnieje juz od 2001 roku. ponadto wiem ze maja staly kontakt z kandydatami i pracodawcami, zajmuja się załatwianiem wszystkich niezbędnych formalności, procesem rekrutacji oraz przekazaniem stosownych dokumentów stronie zagranicznej. wiec mozna powiedziec ze wszystko za nas jest zalatwione.
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2016-01-08 18:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [onaaaszalona - 2015-05-07 09:30:59]:
Witam , widzę że masz dobrą opinie na temat tej Agencji. Ja właśnie chce w tym miesiacu wyjechac, i się trochę boje. Naprawde polecasz tę firmę , nie było żadnych problemow?Bo widze ze jest tu duzo negatywnych komentarzy i troche sie przestraszylam..
zdjecie uzytkownika
wood - 2016-01-09 02:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widziałem po ogłoszeniach w tej firmie kładą bardzo duży nacisk na znajomość języka obcego, co mnie jednak za bardzo nie dziwi patrząc na profil firmy.
zdjecie uzytkownika
Lol - 2016-01-18 10:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
APN to najgorsza firma jaka istnieje na rynku ludziska nie jedzcie do pracy od nich ! Wyzyskaja was do cna nie ma wypłaty nie ma godzin mieszkania to nory syf kiła i mogiła! W agencji obiecują cuda na patyku ci co tu pisza jakies w miare pozytywne komentarze to chyba podstawieni przez APN ! problem z solarisami wiecznie panie w biurze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spiace krolewny nie wiedza nigdy nic mowia ze zadzwonia a nie oddzwaniaja!
Pojechalismy z tej firmy ze znajomymi i szybko ucieklismy bo to byla porazka nawet na bile powrotny nie zarobilismy!
Teraz bedziemy skladac pozew do sadu bo zalegaja nam z wyplata za 15 godzin nie podaruje draniom i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Gitara - 2016-01-20 19:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, to prawda @wood języki obce są bardzo ważne w APN ale też nie ma co oszukiwać się, że w ogóle może być inaczej gdy taka firma i takie duże projekty
zdjecie uzytkownika
cold - 2016-01-21 10:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, dostałąm propozycje wyjazdu z tej agencji jednak widząc komentarze sie waham, czy wybiera się ktoś może z Katowic lub okolic? Jade sama, i byłoby fajnie jednak kogoś poznać ;) jakby ktoś,coś, coldworld@vp.pl
zdjecie uzytkownika
mat - 2016-01-21 20:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktos w tej firmie jako monter płyt ?? chciałabym sie dowiedziec czegos wiecej od osób ktore tam pracowały.
zdjecie uzytkownika
mat - 2016-01-21 20:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktos w tej firmie jako monter płyt ?? chciałabym sie dowiedziec czegos wiecej od osób ktore tam pracowały.
zdjecie uzytkownika
icc - 2016-01-30 15:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HEJ JA TEZ MAM NIEDLUGO WYJAZD DO HOLANDII Z APN I PO PRZECZYTANIU TYCH WSZYSTKICH OPINI TROCHE SIE OBAWIAM. WCZESNIEJ TEZ BYLAM ZA GRANICA PRZEZ AGENCJE POSREDNICTWA PRACY I ZREZYGNOWALAM PO KROTKIM OKRESIE PRACY. MAM MIESZANE UCZUCIA ALE ZARYZKUJE MOZE Z TA AGENCJA BEDZIE INACZEJ.ZAWSZE MOZNA ODEJSC I WROCIC DO KRAJU

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Firma APN Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma APN Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert