Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Firma APN Polska

Opinie o Firma APN Polska

Pracowałeś w firmie Firma APN Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-05 11:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam wyjazdu z firmy APN... Pracowałem przez firme Crown, mieszkałem w Oss, siedzi tam pełno ludzi bez pracy a i tak przysyłają nowych, dają ci zarobić na domek i rzadko kiedy na coś więcej... Pani z APN obiecała że dają samochody do sklepu nie dajcie się w to wkręcić... do sklepu trzeba iść pieszo około 3km :P kontakt z koordynatorem graniczy z cudem, o wszystko trzeba sie prosić dziesiątki razy, w domku zimno, brudno.... hmmm a zarobki po prostu śmieszne ;) jeżeli chcecie tam jechać zastanówcie się dwa razy...
zdjecie uzytkownika
wark - 2014-12-11 11:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wiecie co mnie to zawsze zastanawia to narzekanie. Przecież nie liczyliście chyba że jak wyjedziecie to wszystko będzie łatwo pięknie, warunki jak w zamku dla księżniczki. Niestety ale to złudne wyobrażenia o pracy zagranicą. To że nie ma pracy to słabe rzeczywiście ale to wcześniej nie da się jakos tego wywiedziec?
zdjecie uzytkownika
bushido - 2014-12-21 15:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2013-09-18 10:33:53]:
Jesli nie przymierasz glodem to omijaj te biuro pieniedzy tam nie zarobisz
zdjecie uzytkownika
ago - 2014-12-21 15:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pardo - 2014-10-15 21:58:03]:
Oj uwierz ze tak jest mieszkacie z banda nacpanych malolatow ktorzy przez brak pracy zyja na wiecznym melanzu w slabo ogrzewanych barakach rodem z polskiej glembokiej komuny ogulnie nie polecam pracy z APN cz Croun poprostu banda oszustow
zdjecie uzytkownika
emu - 2014-12-29 23:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ago - 2014-12-21 15:23:49]:
"polskiej glembokiej komuny ogulnie nie" a może głębokiej a może ogólnie??? wiesz brak szacunku dla języka ojców Twych, nie dodaje wiarygodności Twojej wypowiedzi
zdjecie uzytkownika
veti - 2015-01-27 16:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fsfsf - 2013-07-08 15:00:55]:
na veti jak na veti... raz praca jest raz nie... teraz słabo i wchodzą 8...
zdjecie uzytkownika
lukas - 2015-02-27 22:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Prace w Bacu bardzo sobie chwalilem ale stałem sie ofiara plotek pierdolnietych BAB. Przyniose głowy tych szmat do biura Apnu w Uden. Pozdrawiam Martę Was!
zdjecie uzytkownika
gatta - 2015-03-16 19:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalna porażka. .obiecują ludziom..dobre warunki mieszkalne, płacowe. A w rzeczywistości mieszka się w tzw szansach, brud i syf.Mieszka się po 30 osób. .I 2 łazienki. Nie wspomnę o pracy , której nie ma . obiecują minimalnie 38 godzin tygodniowo pracy..a w rzeczywistości jest 5 godzin albo wogole . wiec zastanówcie się nad tym.Ja juz nigdy nie skorzystam z tego pośrednika. Stek bzdur...zawiedzenie
zdjecie uzytkownika
juss - 2015-04-02 15:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. wzbiera się ktoś może na dniach do pracy z tej agencji ? Byłam się zapisać i czekam na telefon, ale troszkę się obawiam .. jadę też sama i miło by było poznać kogoś kto też jedzie.
zdjecie uzytkownika
Jakub - 2015-04-09 20:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziadostwo.Oszustwo,i wykorzystywanie ludzi.Co innego jest ns umoweie a po przyjezdzie na miejsce podpisywanie umow po holendersku bez przetlumaczenia na polski.Warunki mieszkaniowe tragedia.Lazienka jedna na 8 osob,za 1 tydzien pracy przelew dooiero oo 3 tygodniach.Pani Justyna z Opola obiecuje dobre warunki a jak chcesz sie dowiedziec cos wiecej toto mowi ze nic nie wie.Odradzam w 100%.
zdjecie uzytkownika
basia2008 - 2015-04-25 14:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej wyjezdza moze ktos we wtorek do holandii z tej agencji?
zdjecie uzytkownika
Alex - 2015-04-25 20:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jakub - 2015-04-09 20:55:34]:
Jakub, ile masz w domu łazienek ?
zdjecie uzytkownika
lokomotywa 1TBL - 2015-04-30 13:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedziona1 - 2014-10-05 13:44:57]:
firma APN mieszkanie i dojazd do pracy za darmo?za mieszkanie pobieraja w Hadze 101 euro tygodniowo a za dojazd do pracy 4.50 euro za dzien
zdjecie uzytkownika
APN - 2015-04-30 15:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lokomotywa 1TBL - 2015-04-30 13:14:56]:
APN nie ma mieszkań w Hadze i nie pobiera za dojazd do pracy. Chyba pomyliłeś firmy :)
zdjecie uzytkownika
matiosek - 2015-05-01 10:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedno mnie zastanawia dlaczego skoro tak chwalicie ta agencje pracy, nie figuruje ona w Krajowym rejestrze agencji zatrudnienia. Coś mi tu śmierdzi. Z ciekawości złozyłem u nich podanie. Ale jak zadzaonili do mnie ze jest praca i ze wyjazd jest tego samego dnia wieczorem i przed wyjazdem musze wpłacić 300zł to zaswieciła mi sie lampka. A gdy powiedziałem ze ja na miejsce pojade własnym autem by byc na miejscu mobilnym, to zaczeli kombinować ze jesli nie pojade ich transportem to w biurze na miejscu nikt ze mna nie bedzie chciał rozmawaić o podpisaniu umowy. Wydaje mi sie ze jest to jedno wielkie oszustwo.
zdjecie uzytkownika
APN - 2015-05-01 13:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [matiosek - 2015-05-01 10:39:22]:
Na jakiej podstawie kolega stwierdził, że APN nie jest w KRAZ ? http://www.kraz.praca.gov.pl/ - KRAZ nr 600.
Dobra rada: proponuję zostać w domu.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-05-05 17:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [APN - 2015-05-01 13:09:19]:
Stanowczo odradzam prace po przez APN, bylem ,przeżyłem, wiem co mowie po przyjeździe na miejsce pierwsze co to trzeba bylo kupic zel do wc bo warunki bytowe pozwalaly jedynie na to zeby nabawic sie grzyba.Firma Apn wspolpracuje z firmami przewozowymi dla tego tez naciaga na przejazd od nich,im głownie chodzi o utrzymywanie domków, bo za to inni ludzie maja kase,z tego głownie żyją wszelcy pośrednicy, tylko iwylacznie po to sie jedzie.Po 10 dniach wróciłem gdyż pracowałem w cigu tych 10 dni 2 dni z czego musialem odrazu zaplacic domek i ubezpieczenie. zadluzony wrocilem do domu bo na domek pracowac nie bede, oczywiscie w Pl byla umowa gdzie tygodniowo bylo 40h ZAPEWNIONE:) Jesli nie masz znajomosci z bezpośrednim koordynatorem w Holandii to nie jedz, zwykly szarak nie ma szans na godna prace poprzez Apn a to ze na miejscu podpisujesz juz ina umowe to jakby zupełnie inna kwestia. Pracowałem trochę wiem o czym pisze, moge ci dokładnie podać miejscowości w których jest syf na kolkach Koordynatorów którzy maja cie w dupie i panie które kasują za domek, to jedna wielka mafia która zeruje na tych co chca zarobic. Panie Z APN bronią sie jak moga na wszelakie sposoby bo tez maja kase z wysłanych osób. Taka ich praca każdy chce zarobić.
zdjecie uzytkownika
APN - 2015-05-06 10:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2015-05-05 17:14:05]:
Cała ta wypowiedź to kompletna bzdura i sam sobie zaprzeczasz.

Tomek, ZAPEWNIĆ to możemy jedno, za skierowania osób takich jak Ty nie mamy żadnej kasy, a same problemy.
"po przyjeździe na miejsce pierwsze co to trzeba bylo kupic zel do wc" - u siebie w domu nie stosujecie żelu ? Czy "syf" na mieszkaniu zostawił jakiś Holender czy Polak ? Wróciłeś zadłużony ? Przecież opłaty za mieszkanie i ubezpieczenie są potrącane z wynagrodzenia a nie w gotówce. Mogę skomentować każde zdanie Twojej żałosnej i kłamliwej opinii.
zdjecie uzytkownika
onaaaszalona - 2015-05-07 09:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie rozumiem tych złych komentarzy. Przez firme APN pracuje juz ponad 2 lata. Nigdy nie mialam problmow. Koordynatorzy konkretni i jesli masz faktycznie problem to pomoga. Praca ok. Domek tez ok. Na pieniazki nie narzkam. Jeśli chcesz pracować to jest agencja dla Ciebie.
Mała podowiedz dla Apn-u : robcie testy zanim kogoś zatrudnicie bo przychodza do pracy rozne elementy ktorzy uwazają ze jak znaja koordynatora to im wszystko mozna. Niestety wy jestescie tylko agencja posrednictwa pracy a Ci ludzie pracuja w konkretnych firmach wiec pozniej tylko starzy pracownicy maja problem z ludzmi ktorym sie nie chce robic albo "wyzej sraja niz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja". Mniej patologii a dalej utrzymacie wysoki pozniom wsrod firm posrednictwa pracy.
zdjecie uzytkownika
dziewczyna - 2015-05-13 14:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [onaaaszalona - 2015-05-07 09:30:59]:
hej.
Czy mogłabyś i powiedzieć jakie są mniej więcej zarobki? Np ile przy 40h wychodzi się na czysto?
Co do komentarza APN zgadzam się w pełni. Ludzie wy jedziecie do pracy a nie na wakacje do 5gwiazdkowego hotelu! Ktoś wam załatwia zakwaterowanie, zajmuje się formalnościami etc i jeszcze macie wymagania jakich mało! a co do syfu w mieszkaniach to tylko jest zależne od ludzi- jak dbasz tak masz. Przecież nikt nie będzie chodził po domkach sprzątał i uzupełniał zapasy chemii :) co do tego, że APN zarabia- owszem za pośrednictwo, ale za domek i opłaty to już agencja holenderska, która nie zbiera całej sumy dla siebie, bo przecież też musi opłacić mieszkania, domki, ubezpieczenie czy paliwo, a to co zostaje to ich zarobek- przecież nikt za darmo nie będzie chyba pracował tak? Każda agencja chce zarobić to fakt, ale gdyby nie agencje to ciekawe jakby sobie ludzie sami poradzili- znaleźć prace, mieszkanie, załatwić sprawy formalne z holenderskimi biurami (ubezpieczenie, podatek, sofi etc)- każdy co jedzie przez agencje ma to podane na tacy! Nie bronie tu biur, bo oni też nie są świeci, ale popatrzcie czasem na dwie strony medalu bo tylko potraficie widzieć minusy i krytykować. Polakom się chyba nie da dogodzić :(
zdjecie uzytkownika
niunia - 2015-05-14 19:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
APN wspolpracuje z vorne putten wysylaja pary do pracy a okazuje sie ze pary nie pracuja razem uwazajcie na APN to jest tak naprawde vorne putten wystarczy zadzwonic do APN zapytac o prace i zapytac czy to moze wyjazd do vorne putten i okazuje sie ze tak.
zdjecie uzytkownika
APN - 2015-05-15 08:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niunia - 2015-05-14 19:23:51]:
Niunia, odkrycie roku !!
Można to sprawdzić też na naszej stronie: http://www.apnpolska.pl/partnerzy.html.
Większości par zależy na wspólnym zakwaterowaniu tak więc co w tym złego, że czasami nie pracuje się razem ? Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
niunia - 2015-05-15 13:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dlaczego dzwoniac do APN pytajac czy pary pracuja razem to odpowiadacie TAK pary razem pracuja! A i do tego ze czasami pary razem nie pracuja to zle slowo dodane poniewaz WOGOLE pary razem nie pracuja i zdaza sie ze jedno chodzi na dniowke a drugie na nocke! I sie mijasz po prostu z druga osoba bo nocki zaczynaja sie od 17,18-tej do 6,7-ej rano.Sa pary ktorym nie zalerzy na wspolnej pracy a sa tez tacy ktorym zalezy! I wystarczy komus kto dzwoni powiedziec ze zapewniamy wspolne zakwaterowanie ale prace nie i ok a nie klamac ze TAK PARY RAZEM PRACUJA!
zdjecie uzytkownika
APN - 2015-05-15 13:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [niunia - 2015-05-15 13:09:11]:
Droga Pani, ile pracowników tyle zdań, opinii i wymagań.
Przy następnej rekrutacji pracownika biurowego zapraszam do aplikacji a jak uda się Pani zakwalifikować to zobaczy Pani jak "wdzięczna" jest nasza praca.
Nikogo nie oszukujemy, proszę zrozumieć, że nie wszystko zależy od nas a zwłaszcza to, czy para która pracuje razem może w przyszłości trafić na różne zmiany.
Ludzie przed wyjazdem chcą poznać jak najwięcej szczegółów a na miejscu czepiają się wszystkiego. Dam przykład: kiedyś w biurze pokazywaliśmy kandydatom zdjęcia mieszkań. Do pracy pojechała pewna para która miała do nas pretensje i zwyzywała nas od oszustów ponieważ... "na zdjęciach szafa stała w innym miejscu". Śmieszne ale prawdziwe :)
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
onaaaszalona - 2015-05-19 18:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziewczyna- okolo 380 €na tydzien. Pisze okolo bo w zaleznosci jaka zmiana wypadnie. Przy popołudniowkch czy nockach zarabia sie wiecej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma APN Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Firma APN Polska?
Zadaj pytanie
alert