Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma APN Polska

Pracowałeś w firmie Firma APN Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-09-18 10:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. JA osobiście nie byłam ale też poluję na tą agencję. Motywują mnie dobre warunki mieszkaniowe, bo jak mam po 10 godzinach w pracy iść do hotelu, przepuchać się ze zbieraniną to odechciewa się ...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-21 20:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, na pewno ich warunki mieszkaniowe są obiecujące, ale ile za nie biorą z pensji? czy trzeba mieszkać w tym, co oni zorganizują?
zdjecie uzytkownika
ziomek jestem - 2014-03-02 19:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora) praca po 20h
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-03-22 16:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej wyjezdza teraz ktos z tej firmy?
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-04-07 15:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym chciał wyjechać ale mało ofert coś jest.
zdjecie uzytkownika
Rybcia - 2014-05-26 22:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chciałby ktoś wyjechać w najbliższym czasie, to prosze o kontakt. Razem raźniej rybcia@onet.eu Jestem z okolic Krakowa.
zdjecie uzytkownika
pardo - 2014-06-07 18:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale znaleźliście w APN ostatnio jakieś oferty naprawdę warte zainteresowania czy ciągle brak ciekawych ofert?
zdjecie uzytkownika
karczek - 2014-08-29 02:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma APN płaci ale nie wszystko co trzeba,piszą,że dają na dojazdy do NL,niestety nie dają,powiedzą że w stawce godzinowej to jest,za urlop też nie płacą
zdjecie uzytkownika
Hajto - 2014-09-09 19:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , jedzie ktoś w najbliższym czasie do Holandii do Oss.Może ktoś już był i chciałby zdać relacje . Potrzebuje jakieś konkretne opinie
zdjecie uzytkownika
fromer - 2014-09-28 23:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pardo - 2014-06-07 18:08:54]:
jeśli chodzi o jakieś aktualne ciekawsze oferty od firma APN Polska, to na pewno warte wyróżnienia są stanowiska spawacza czy też hydraulika stoczniowego w Holandii. Na tych stanowiskach można być przynajmniej pewnym tego , że zarobi się dość nieźle. Pozostałe oferty raczej nie odbiegają od tych z innych agencji
zdjecie uzytkownika
hanys - 2014-10-03 19:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja byłem z tej agencji i jest super mieszkanie ok ubezpieczenie dojzady do pracy i nic nie pobierają za mieszkanie i dojazd do pracy kasa co tydzień w poniedziałek na koncie POLECAM !!!!
zdjecie uzytkownika
zawiedziona1 - 2014-10-05 13:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest jedna wielka pomyłka,takich agencji jak ta nie bierze
się poważnie pod uwagę. Stanowczo odradzam,mieszkania-jedna wielka pomyłka,o lekarza-trzeba się prosić.
zdjecie uzytkownika
pardo - 2014-10-15 21:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedziona1 - 2014-10-05 13:44:57]:
oj uwierz mi , że wiele osób wzięło i dalej będzie brało APN na poważnie. Znam kilka osób które korzystały z ich ofert i nie wydawały się załamane czy też zawiedzione tym co zastały po swoim wyjeździe do pracy. Ale co człowiek to opinia, może oni akurat nie mieli zbyt wygórowanych oczekiwań co do miejsca zamieszkania np.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-11-13 14:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostrzegam przed agencja apn skierowali mnie do pracy do agencji image people bv nie wyplacili pieniedzy szajka ostrzegam strata czasu
zdjecie uzytkownika
oskar - 2014-11-20 11:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o prace w Holandii to najzwyczajniej naciagaja ludzi na wynajęcie busa i opłacenie mieszkań. Ponieważ jadąc tam siedzisz w domu i zarabiasz na mieszkanie. Jest to zwykle oszustwo. Mieszkając w oss mieszkasz w warunkach polowych 5 km od sklepu mieszkasz w lesie w kempingu zimno po dniach bez pracy uciekł em z angina.
zdjecie uzytkownika
111 - 2014-11-26 13:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedziona1 - 2014-10-05 13:44:57]:
to Ty sierota jesteś jak lekarza nie umiesz sobie załatwić dzieciaku, nie znasz języka nie masz pojęcia o kraju a bierzesz się za pracę na emigracji.
Masakra jakaś
zdjecie uzytkownika
aero - 2014-11-26 13:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2014-11-13 14:20:37]:
nie zapomnij dodać, że przećpałeś cały okres pobytu w NL a do busa musieli Cię zanieść bo nie byłeś w stanie dotrzeć hahaha ... Prawda boli.
Jeszcze karę powinni Ci dać bo przez takich ludzi jak Ty tylko porządni ludzie cierpią
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-05 11:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam wyjazdu z firmy APN... Pracowałem przez firme Crown, mieszkałem w Oss, siedzi tam pełno ludzi bez pracy a i tak przysyłają nowych, dają ci zarobić na domek i rzadko kiedy na coś więcej... Pani z APN obiecała że dają samochody do sklepu nie dajcie się w to wkręcić... do sklepu trzeba iść pieszo około 3km :P kontakt z koordynatorem graniczy z cudem, o wszystko trzeba sie prosić dziesiątki razy, w domku zimno, brudno.... hmmm a zarobki po prostu śmieszne ;) jeżeli chcecie tam jechać zastanówcie się dwa razy...
zdjecie uzytkownika
wark - 2014-12-11 11:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiecie co mnie to zawsze zastanawia to narzekanie. Przecież nie liczyliście chyba że jak wyjedziecie to wszystko będzie łatwo pięknie, warunki jak w zamku dla księżniczki. Niestety ale to złudne wyobrażenia o pracy zagranicą. To że nie ma pracy to słabe rzeczywiście ale to wcześniej nie da się jakos tego wywiedziec?
zdjecie uzytkownika
bushido - 2014-12-21 15:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2013-09-18 10:33:53]:
Jesli nie przymierasz glodem to omijaj te biuro pieniedzy tam nie zarobisz
zdjecie uzytkownika
ago - 2014-12-21 15:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pardo - 2014-10-15 21:58:03]:
Oj uwierz ze tak jest mieszkacie z banda nacpanych malolatow ktorzy przez brak pracy zyja na wiecznym melanzu w slabo ogrzewanych barakach rodem z polskiej glembokiej komuny ogulnie nie polecam pracy z APN cz Croun poprostu banda oszustow
zdjecie uzytkownika
emu - 2014-12-29 23:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ago - 2014-12-21 15:23:49]:
"polskiej glembokiej komuny ogulnie nie" a może głębokiej a może ogólnie??? wiesz brak szacunku dla języka ojców Twych, nie dodaje wiarygodności Twojej wypowiedzi
zdjecie uzytkownika
veti - 2015-01-27 16:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fsfsf - 2013-07-08 15:00:55]:
na veti jak na veti... raz praca jest raz nie... teraz słabo i wchodzą 8...
zdjecie uzytkownika
lukas - 2015-02-27 22:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Prace w Bacu bardzo sobie chwalilem ale stałem sie ofiara plotek pierdolnietych BAB. Przyniose głowy tych szmat do biura Apnu w Uden. Pozdrawiam Martę Was!
zdjecie uzytkownika
gatta - 2015-03-16 19:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalna porażka. .obiecują ludziom..dobre warunki mieszkalne, płacowe. A w rzeczywistości mieszka się w tzw szansach, brud i syf.Mieszka się po 30 osób. .I 2 łazienki. Nie wspomnę o pracy , której nie ma . obiecują minimalnie 38 godzin tygodniowo pracy..a w rzeczywistości jest 5 godzin albo wogole . wiec zastanówcie się nad tym.Ja juz nigdy nie skorzystam z tego pośrednika. Stek bzdur...zawiedzenie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma APN Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Firma APN Polska?
Zadaj pytanie