logo Firma APN Polska

Firma APN Polska

Veghel

Opinie o Firma APN Polska

mała.mi 2015-08-29 18:47:26
a właśnie że jest koordynator Tomek, potwierdzam, mam nawet namiary na wizytówce którą dostałam od pani z Opola, pozdrwaiam
APN 2015-08-31 12:31:46
Szanowni Państwo, jako Agencja Pracy (APN w siedzibą w Opolu) mamy 15-sto letnie doświadczenie w kierowaniu pracowników do naszych zagranicznych partnerów. Przez te wszystkie lata do samej Holandii skierowaliśmy kilka tysięcy pracowników. Jako Agencja nie mamy bezpośredniego wpływu na zachowanie koordynatorów – pracowników partnerów zagranicznych. Każdy z koordynatorów podlega przełożonemu tak więc warto zgłosić tego typu zachowanie w biurze w Holandii chyba, że ktoś nie ma odwagi i „mocny” czuje się tylko pisząc anonimowo…
W temacie zakwaterowania, jeśli komuś nie odpowiadają warunki mieszkaniowe, które proponują nasi partnerzy to można poszukać czegoś indywidualnie. Kwatery wybierane są zwykle tak, by były położone najbliżej zakładu pracy - to oszczędza czas i pieniądze.
Jak mówi stare przysłowie „jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził”. Niestety tak jest i będzie zawsze i wszędzie.
3
ruda23 2015-09-09 20:18:21
hej wiecie moze jak jest przy kwiatkach ?
czarna 2015-10-04 16:33:09
Witam Chcę podjąć pracę w Holandii ale nie wiem jakiej firmie zatrudniającej można zaufać pod względem bezpieczeństwa warunków mieszkalnych wypłacalności itp. Czy ktoś może mi pomóc?
1
Dominika1234 2015-10-08 11:52:59
A z pomoca jakoej agencji teraz wyjechales?
aaaaa 2016-01-08 18:02:03
Witam , widzę że masz dobrą opinie na temat tej Agencji. Ja właśnie chce w tym miesiacu wyjechac, i się trochę boje. Naprawde polecasz tę firmę , nie było żadnych problemow?Bo widze ze jest tu duzo negatywnych komentarzy i troche sie przestraszylam..
cold 2016-01-21 10:55:01
Hej, dostałąm propozycje wyjazdu z tej agencji jednak widząc komentarze sie waham, czy wybiera się ktoś może z Katowic lub okolic? Jade sama, i byłoby fajnie jednak kogoś poznać ;) jakby ktoś,coś, coldworld@vp.pl
mat 2016-01-21 20:21:54
Pracował ktos w tej firmie jako monter płyt ?? chciałabym sie dowiedziec czegos wiecej od osób ktore tam pracowały.
mat 2016-01-21 20:22:22
Pracował ktos w tej firmie jako monter płyt ?? chciałabym sie dowiedziec czegos wiecej od osób ktore tam pracowały.
icc 2016-01-30 15:30:02
HEJ JA TEZ MAM NIEDLUGO WYJAZD DO HOLANDII Z APN I PO PRZECZYTANIU TYCH WSZYSTKICH OPINI TROCHE SIE OBAWIAM. WCZESNIEJ TEZ BYLAM ZA GRANICA PRZEZ AGENCJE POSREDNICTWA PRACY I ZREZYGNOWALAM PO KROTKIM OKRESIE PRACY. MAM MIESZANE UCZUCIA ALE ZARYZKUJE MOZE Z TA AGENCJA BEDZIE INACZEJ.ZAWSZE MOZNA ODEJSC I WROCIC DO KRAJU
paulaaa 2016-02-26 12:25:00
Hej !
Czy był ktoś przez APN na tulipanach i mógłby mi udzielić kilka przydatnych informacji na temat pracy i warunków mieszkalnych ? :)
aleksa 2016-02-26 19:16:00
Hej.chcialam jechac na bukiety.a Ty juz za granica? Bo ja z Sosnowca
kiinia 2016-03-03 10:24:11
hej,czy wiecie moze czy pracował tam ktos z ukrainy?
qwerty 2016-03-08 14:52:04
Witam jade własnym autem do biura APN mam 2 miejsca wolne wyjazd 11.03.2016 cena (35euro) Wielkopolska (Piła) Prosze zainteresowanych o kontakt: emi-ciu@wp.pl
x 2016-05-13 16:18:29
Jedzie ktoś za tydzień w sobote na pakowanie do Holandii?
xxxxx 2016-05-13 19:43:35
Jedzie ktoś w sobote na pakowanie do Holandii?
M.S 2016-05-13 19:46:38
Jedzie ktoś w sobote na pakowanie do Holandii?
hej 2016-05-15 14:07:38
hej,konieczne jest zalozenie konta bankowego w Holandii?
Asik 2016-05-17 12:46:57
Jedzie ktoś na sadzonki na 30.05?:)
XxxX 2016-05-18 20:49:56
@Asik Tak :) mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku
Agata 2016-05-19 02:11:00
Ja jadę 30.05
:) 2016-05-19 16:09:45
Agata, Asik.. Jadę z koleżanką. Można wiedzieć skąd jesteście? W jakim mniej więcej wieku? Razem zawsze raźniej, jakiś kontakt? :)
marta 2016-05-30 15:43:36
witam jedzie ktos na sadzonki 04.06?
monis21m 2016-06-03 15:39:52
marta.Tak ja jade jutro na sadzonki
genowefa 2016-06-12 17:43:30
odradzam firme rotjes plants (usunięte przez administratora)
Łukasz 2016-06-15 08:33:44
Witam jedzie ktoś do holandi 20 czerwca /?
Łukasz 2016-06-15 08:49:32
Witam jedzie ktoś 20 czerwca do holandi z APN??
katarzyna 2016-06-19 20:52:12
witam nie jedzcie do rotjes plants warunki mieszkaniowe okropne,praca ponad siły,szef straszy powrotem do polski i ciagle pospiesza jesli nie dasz rady,po kilku dniach wracasz do pl.a apn-u nie obchodzi juz nic co sie tutaj dzieje z pracownikami.
APN Sp. z o.o. 2016-06-20 10:04:32 [pracodawca]
W tym sezonie do firmy Rotjes skierowaliśmy 15 osób.
13 z nich nadal pracuje, 2 osoby mimo kilku upomnień nie spełniły oczekiwań pracodawcy, dlatego pracodawca podziękował im za współpracę. Oczywiście nie zrobił tego z dnia na dzień tylko pozwolił pracować do końca tygodnia.
W sumie każda z tych osób zarobiła za jeden tydzień ponad 440 euro netto (słownie czterysta czterdzieści euro). Owszem, pracodawca jest wymagający - jak każdy, nikogo jednak nie straszy a jak widać dobrze i uczciwie płaci.
Szanowni czytelnicy tego forum. Nasz profil nie jest anonimowy co oznacza, że nie podpisujemy się raz "Kryśka" raz "Maryśka". Wiemy, że trudno dogodzić wszystkim naszym rodakom. Mówi się, że za granicą Polak Polakowi wilkiem. Komentarz tej pani doskonale to potwierdza. Pozdrawiamy, APN
katarzyna 2016-06-20 21:27:17
praca w rotjes wyglada w ten sposob ze szef łamie przepisy prawa pracy na szklarni nie wolno napic sie wody,trzeba czekac do przerwy.2 godziny.nawet gdy na zewnatrz jest upał.po kilku dniach pracy ma sie pozacinane okłute i posiniaczone rece,i nogi.(posiadam zdjecia)a apn na telefon,czy wie w jakie warunki posyła ludzi odpowiada ze ich to juz nie obchodzi bo umowe mam podpisana z rotjes(posiadam nagranie rozmowy)
2
asia 2016-07-06 17:15:17
Witam wybiera się ktoś do pracy na sadzonki do rotjes i chciałby się podzielić opinią ? Bo widzę, że słabo tam z pracą ?
viiidal 2016-07-14 01:23:51
Asia, i wyjeżdżasz w końcu? Kto zastanawia się nad podjęciem pracy przy sadzonkach lub był w poprzednich latach? Proszę o opinie zainteresowanych, pozdrawiam.
Vorneputen tragedia 2016-07-19 16:25:33
Odradzam wszystkim wyjazdow do firmy vorneputten przez agencje apn (usunięte przez administratora) odradzam wszystkim.
GoŚ 2016-07-20 17:10:43
Witam, czy ktoś wybiera się do pracy na borówki do firmy Schaafsma?
Sylwiaa 2016-07-21 22:36:40
Ja się wybieram na borówki w sobote wraz z chłopakiem
Tomek 2016-07-26 08:53:33
Czy ktos jest teraz aktualnie na zbiorach botowki amerykanskiej w Assen w Holandii ? Jesli tak to prosze napisac o warunkach pracy i mieszkaniu
Tomek 2016-07-26 08:54:47
Czy ktos jest teraz aktualnie na zbiorach borowki amerykanskiej w Assen w Holandii ? Jesli tak to prosze napisac o warunkach pracy i mieszkaniu
Tom 2016-07-26 10:19:56
WItam czy ktoś był na zbiorach borówki amerykanskiej w firmie Schaafsma w Holandii ? Czy ktos moze napisac o warunkach mieszkalnych i pracy ?
Kingston 2016-07-28 18:28:56
Witam, czy ktos wyjezdza w ta sobote na sadzonki do Smild w Holandii?
ALE WAŁEK 2016-08-04 16:26:52
UWAGA OSOBY WYJEZDZAJACE PRZEZ A.P.N. DO ZIELENI MIEJSKIEJ W EINDHOVEN !!!.... "ZAKWATEROWANIE" W OSS NA DOCFALLAN 22 ISTNY SYF I MALARIA !!!... BRAK WCZESNIEJ OBIECANEGO INTERNETU, BRAK PRALKI, CZAJNIKA ELEKTRYCZNEGO I LODOWKI, KUCHENKI MIKROFALOWEJ I WIELU INNYCH RZECZY Z NORMALNEGO WYPOSAZENIA... I DO TEGO CIASNOTA (4 OSOBY NA "LOKACJE") MATERACE WYDZIELAJACE OGROMNY FETOR, CHYBA POCHODZA ZE SMIETNIKA... STANOWCZO ODRADZAM TEN WYJAZD...
6
cytryna 2016-08-05 10:27:45
hej ;) czy ktos się wybiera przez to biuro w najbliższym czasie ?
darknes 2016-08-06 15:47:58
Witaj, zastanawiam się czy wyj przez te biuro
laila 2016-08-06 17:12:31
Kto jedzie niebawem przez APN ?
Margitka 2016-08-08 19:18:05
Hej , ja jade w poniedziałek!
Margitka 2016-08-08 19:19:01
Ja :)
darknes 2016-08-11 12:11:51
Kto jedzie teraz niebawem na układanie bukietów przez apn. ?
jolka731 2016-08-17 12:59:35
ja wybieram sie w niedziele 22 sierpnia na ukladanie bukietow , czy ktos jedzie z okolic krakowa i katowic
wiki22 2016-11-15 16:02:12
Witam, CZy ktoś wyjeżdża teraz do układania bukietów koło Amsterdamu ?
niunia 2016-11-25 19:00:15
Kto wyjeżdza 27.11.2016 do układania bukietów?
janek 2016-11-30 08:41:43
hej wiecie moze jak jest w amsterdamie jako spawacz ?? dostalem oferte ale wole zapytac :)
Zostaw swoją opinię o Firma APN Polska - Veghel
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma APN Polska