Fibar Group S.A.

Poznań

Opinie o Fibar Group S.A.

Manfold 2017-04-12 13:17
Ewidentnie ktos robi czarny PR firmie.
Pracuje tu ponad 3 lata i mialem przyjemnosc rozmowy chyba z kazdym inzynierem z dzialu R&D powiem jedno:
Wywalajaja tylko malokreatywne automaty przyzwyczajone do korporacyjnej pracy.
Jak nie ma nakazow, zakazow i bicza nad glowa to sie tacy wywalaja i prowadza projekt w nieskonczonsc.
Bardzo dobrze ze takich trutni wywalili bo przez nich leciala opinia na innych!
Fakt ze poszlo kilka osob fajnych no ale tak to juz czasami bywa w koncu pracuje w tej firmie ok 500 osob wiec rotacja zawsze bedzie.
Ja jestem bardzo zadowolony.
Praca wymaga kreatywnego myslenia, szukania rozwiazan i wspolpracy z roznymi specjalistami.
Atmosfera raczej ok. Relacje z przelozonymi mysle mam dobre, ale jak to mowia - jak se poscielesz tak sie wyspisz.
Kogut 2017-04-12 13:28
Nie no "linia etyczna" i co jeszcze? Moze sadzonka pierozkow bezglutenowych, jako benefit za prace 6m od okna?
Czlowieku jak nie mieliscie skutecznosci to was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na zbity pysk!
Lamentowac se mozecie i szukac winy dookola ale jak jestescie tak nieudolni ze zadnego projektu do konca nie doprowadziliscie to juz sie nie przyzna jeden z drugim...
A ci wg Was niedoswiadczeni studenci to nie dosc ze patenty zglaszaja to maja przynajmniej po jednym lub wiecej urzadzen na rynku!
Z tym ze zaden z nich na "linie etyczna" numeru nie potrzebowal tylko robil to co nalezy!
Alan_tan 2017-04-12 14:22
Faktycznie. Coś jest podejrzane. Jakiś algorytm?
Margaritta 2017-04-12 23:55
Najlepszy obraz pracownika Fibaro mozna sobie wyrobic po ostatnich wypowiedziach. Jak kolegę z pracy mozna nazywać trutniem? Nikt tego nie widzi że problemy firmy nie wynikają z tego że ludziom się nie chce, tylko nie wiedza co mają robić. Co tydzień zmienia się koncepcja, ja tak nie potrafię pracować, oddaje mercedesa i spadam. Buziaczki
3
Aneta 2017-04-13 09:18
@Manfold rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w firmie. A czy praca w Fibar Group S.A. daje możliwości rozwoju?
Mac 2017-04-13 19:01
Pół roku temu firma pożegnała się z kilkoma osobami i najprawdopodobniej w wyniku tego zwolniły się kolejne osoby - to jest prawda i trzeba to głośno powiedzieć. Nie zmienia to jednak faktu, że firma obecnie prowadzi dużo projektów w obrębie fajnych technologii, co moim zdaniem jest zachętą dla nowych pracowników. Czy w firmie nie będzie już więcej zawirowań? Ciężko powiedzieć, moim zdaniem w żadnej firmie IT nie można się spodziewać pracy do końca życia
1
Pasternak88 2017-04-20 12:37
Kurde Panowie i Panie, nie róbcie syfu. Zawsze będą opinie za i będa opinie przeciw. Myslę że mądrym stwierdzenie było by żeby każdy sprawdził na co stać Fibar i jakie możliwości daje i sam decyduje. Przekonajcie się sami
etam 2017-04-23 08:09
No i to są opinie za i przeciw :). Zatrudnić się aby przekonać się co może dać fibar? Mając już rodzinę i czasem kredyt to spore ryzyko.
4
Pasternak88 2017-04-24 13:55
Jak jesteś dobrym programistą to umówmy się, nie ma się czego obawiać :). A tak na serio racjonalizuje wam opinie swoją ale ja bym brał w ciemno. Pracuję tam i się osobiście nie sparzyłem
Aneta 2017-04-25 09:56
@Pasternak88 rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w firmie. Jakie według Ciebie są największe plusy pracy w Fibar Group S.A.?
Pasternak88 2017-04-26 10:53
To o czym tu już wielokrotnie pisano. Jak masz inicjatywę i chcesz sie nauczyć programować to Fibar jest idealnym miejscem na drodze zawodowej żeby rozpocząć.
Etan 2017-04-30 23:44
Właśnie sprzedali narzedziownie i wtryskownie na którą wydali kilka ładnych milionów. Oficjalnie po to było łatwiej skupić się na swojej branży. Ja rozumiem programistów, że nadal mają co robić, ale zatrudnienie jest coraz mniejsze, może outsourcing i tu się trafi.
1
Klik 2017-05-03 16:52
Zapomniałeś dodać ile osób straciło pracę !
2
Etan 2017-05-04 13:51
Nie znam dokładniej liczby
Paleo 2017-05-04 13:56
Chłopie, to jest Poznań a nie Kuzia Wólka. Chyba trzeba było by być jakimś średnio sprytnym żeby nie znaleźć pracy.
Etan 2017-05-04 22:08
Póki cię nie wywalą, to się nie dowiesz :). Z takim podejściem do tematu, to nawet trochę Ci tego życzę.
7
Zegarmistrz 2017-05-08 18:55
Przeciez oni ta narzedziownie sprzedali do noexu! Firmy z ktora od lat wspolpracowali, wg mnie bardzo dobry zabieg bo wprowadzili swoje procedury, odpalili proces i oddali do obslugi firmie z doswiadczeniem ktora by pewnie nigdy takich maszyn nie kupila by obslugiwac fibaro. Jestem pewien ze na tym jeszcze zarobili!
Pracuje w tej narzedziowni i wiem jak to przebiega - dzieki temu noex bedzie trzymal poziom jaki narzuca fibaro a nie bedzie takiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] organizacyjnego jaki wprowadzal pewien brodacz.
A i z tego co wiem to wiekszosc pracownikow przechodzi automatycznie do noexu.
Wiec nie robcie paniki ludzie!
Paleo 2017-05-08 21:54
Dzięki, nie spodziewał bym się niczego więcej po osobie która wylewa swoje frustracje na goworku
Manfold 2017-05-08 23:08
Pracowałm z nimi ponad rok, dopraszałem się o wiele tematów, na głupie API do urządzenia przesuwali terminy chyba z 10 razy, na początku myślałem że siedzą w tej firmie bo są po jakimś układzie albo coś a poźniej się sam zorientowałem ze to ekipa doskonałych sciemniaczy!!!
Margerita, widać ze nie masz doświadczenia i wyciągasz pochopne wnioski, mnie również zminiali spec'a, harmonogram, ja zmieniałem wiele razy prawie zamknietego boma, ale tak się dzieje bardzo często a PMi robią to dlatego by optymalnie wykorzystac zasoby.
Jak jedna ekipa z działu obok ci nawala to pewnie bedziesz stała z robotą i czekała na zbawienie...
Sory ale ja wole poleciec do PMa lub teraz PO i zameldować status by nie siedziec bezczynnie i nazekac jak wiekszosc maruderów.
Zgadzam się że przeskakiwanie między wątkami jest irytujące ale uwierz mi, pracowałem w wielu firmach jako konstruktor i tak się dzieje wszędzie, dobry PM zawsze znajdzie ci dodatkowe zajęcie by optymalizować ciebie jako koszt.
A jak leniwe bobki (zeby nie mowic trutnie) przedłużają cały projekt to powinno się ich wywalać odrazu!
Jestem w szoku ze tak długo ich trzymali.
1
Passy86 2017-05-09 21:18
Amen człowieku!
09901 2017-05-10 14:20
Ja mam pytanie z troche innej beczki. Czy pracownicy firmy mają jakiś rabat na zakupy produktów firmy. Czy firma daje takie możliwości
mb 2017-05-11 18:06
Przyjmują tam w ogóle na stanowiska fizyczne? Wysyłałem kilka razy CV, również na inne stanowisko, niestety zero odzewu...
090 2017-05-12 20:25
Aby uściślić to mówicie o tych wywalonych developerach (Poznań), co przyszli pracować do Fiabro z dużej Koreańskiej firmy, która zwinęła żagle z Poznania? To są te trutnie czy innych opisujecie? Bo mnie zastanawiają Ci poznańscy, dlaczego i jak do tego doszło.
Katmandu 2017-05-15 06:41
Bardzo wartościowa firma. Pracowałem przeszło 4 lata, przy wszystkich problemach które ma ta spółka, bo nie powiem, żeby były to łatwe lata. Jak zacząłem szukać pracy to każdy kto widział w CV- Fibar mówił, że naprawdę dobrzy developerzy stamtąd wychodzą. Polecam
Kaszkaj 2017-05-19 12:57
Nie no, chodzi przediez o ta ekipe z zielonej.
W poznaniu takich numerow nie ma:)
Majen 2017-05-19 23:56
Ta ekipa z Zielonej byla i jest swietna, chyba ciezko znalesc lepszych inzynierów, a ty przestan wylewac zale bo jak kojarze to w poznaniu wiecej ludzi skasowali trutniu!
6
Zwolniony truteń 2017-05-23 09:58
Może mały background sytuacji: Fibaro zatrudniło duży zespół w ZG - kótry przeszedł prawie cały z ADB (ludzie z doświadczeniem i widzą) oraz ludzi z zamkniętego oddziału samsunga w Poznaniu. Obie te grupy pracowały w korporacjach. Firma oczekiwało od nich szybkiej pracy nastawionej na błyskawiczne efekty a niekoniecznie na wysoką jakość produktów. Niestety ludzie, którzy pracowali w dużych i poważnych firmach mają trochę inne podejście (wiadomo inaczej pracuje się korpo a inaczej w startupie jakim jest fibargroup). Różnica w podejściu do pracy spowodowała zmiany personalne. Pewnie można zwolnionych ludzi nazwać trutniami, jednak moim zdaniem Fibaro pozbyło się naprawdę paru wartościowych ludzi - tylko dlatego że starali się trzymać wysokie standardy. (nie koniecznie piszę o sobie ;)) - Osoby bez doświadczenia w dużych firmach mogą odebrać dbanie o takie standardy jako powolną pracę. Dlatego powstrzymałbym się od oceniania i nazywania kogoś trutniem, gdyż za parę lat
spojrzycie na to z innej perspektywy.
3
zwolniony truteń 2017-05-23 10:04
Może mały background sytuacji: Fibaro zatrudniło duży zespół w ZG - kótry przeszedł prawie cały z ADB (ludzie z doświadczeniem i widzą) oraz ludzi z zamkniętego oddziału samsunga w Poznaniu. Obie te grupy pracowały w korporacjach. Firma oczekiwało od nich szybkiej pracy nastawionej na błyskawiczne efekty a niekoniecznie na wysoką jakość produktów. Niestety ludzie, którzy pracowali w dużych i poważnych firmach mają trochę inne podejście (wiadomo inaczej pracuje się korpo a inaczej w startupie jakim jest fibargroup). Różnica w podejściu do pracy spowodowała zmiany personalne. Pewnie można zwolnionych ludzi nazwać trutniami, jednak moim zdaniem Fibaro pozbyło się naprawdę paru wartościowych ludzi - tylko dlatego że starali się trzymać wysokie standardy. (nie koniecznie piszę o sobie ;)) - Osoby bez doświadczenia w dużych firmach mogą odebrać dbanie o takie standardy jako powolną pracę. Dlatego powstrzymałbym się od oceniania i nazywania kogoś trutniem, gdyż za parę lat
spojrzycie na to z innej perspektywy.
4
siniak 2017-05-24 13:10
To ja tez cos dodam apropo tej sytuacji z wywaleniem tych swietnych inzynierow.
Fakt faktem, ludzie ci mieli wiedze na bardzo wysokom poziomie.
Nie nalezy zapominac jednak ze wlasnie tak jak napisal poprzednik oni ich wzieli w calosci ale trzeba dodac ze z podupadajacej korpaoracji.
W ADB (tez tam pracowalem) lecialo wszystko na łeb na szyje od kilkudziesieciu miesiecy.
Problemem tej firmy byla wlasnie stagnacja, ktora mocno wplynela na cala kadre.
Przejety zestaw personelu nauczony pracy w takim srodowisku nie bedzie w stanie zaadoptowac sie do pracy w duzej dynamice ktora reprezentuje fibaro.

Niestety tak to dzisiaj wyglada, jak sie czlowiek nie dostosuje do nowego to poprostu wypada.
Pracowalem w fibaro (3,5roku) i odszedlem ze wzgledu na przeprowadzke do zony (mieszka w warszawie).
Teraz pracuje w kilkaset razy wiekszej miedzynarodowej firmie softwarowej i mamy taki kociol ze szok. PMi sa tak zakreceni ze robianzebrania i nakrecajaja sie ze im wieksza jazda i zmiany w projekcie tym wieksze szanse ze wyjdzie z tego cos dobrego:) jeszcze sie do konca nie przestawilem na takie pojechane klimaty i czasami patrze na nich jak na ufo:)

Ale wiem ze dzisiaj to juz sa normanle standardy pracy.
Dobrze zarzadzane korpo nie pozwoli sobie na prowadzenie projektow w nieskonczonosc, bo wie ze to juz nie jest to co kiedys, i beda nas cisnac i żyłować, wiec trzeba se zdac sprawe ze time to market to podstawa i oddawac robote najlepiej przed deadlinem:)
Szczerze powiedziawszy placz i lament kolegow ktorzy chca zrobic wszystko "na wysokim standardzie" jest wg mnie grubo przesadzony.

Nie chce byc zlosliwy ale projekt "z soczewka" mial wlasnie "lekkie" opoznienie ze wzgledu na wysoka jakosc produktu... chlopaki, ja widzialem ta mechanike, te "jakosciowe" kąty ujemne, godzinami moglibysmy o tym rozmawiac jak wpuscilismcie na mine ekipe od form.
Ale nie robmy tak, badzmy sprawiedliwi, kazdy ma prawo cos [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Nie mozna tylko wylewac lamentu na innych a samego siebie stawiac na piedestale.
Dodam na koniec od siebie:

Wg mnie dzisiaj elastycznosc i dzialanie dynamiczne jest kluczowe w organizacjach.
Wlasnie to cenilem w fibaro. Wkurzalo mnie to ze z czasem zaczelo sie z niego robic korpo i przeorowadzka do wawy byla mi przez to na reke.


Defoe 2017-05-24 22:04
WIecej ci powiem. Bo zgadzam się z tobą w całej rozciągłosci tej tematyki. Duże korpo wydają się być stabilnymi tworami ale to tylko dlatego że człowieka tarktują jak trtyb w maszynie i wąsko spacjalizują ludzi. Jak się dziej coś złego, wachania na rynku, utrata dużego klienta to ludzie leca jak lioście z drzew jesienią. W firmie takiej jak F. jest, że dużo większa elastyczność, dwa że nie zawęża się tak specjalizacji. Kutwa, generalnie jest o niebo lepiej, przy jednoczesnym podkresleniu, że firma też ma swoje mankamenty. Niech każdy wybiera czy che być zasobem ludzkim czy pracownikiem.
K 2017-05-24 23:14
Drodzy Panstwo, prowadzenie takich dyskusji jest nie namiejscu. Oczekuje od Was wzajemnego poszanowania i zakonczenia natychmiast tego watku.
zwolniony truteń 2017-05-25 11:59
Krzysztof: a co tu jest nie na miejscu? Właśnie po to powstał ten portal - żeby potencjalni pracownicy mogli wyrobić sobie zdanie o firmie. Może warto żebyś od siebie dodał jak to było z tymi zwolnieniami na przełomie roku?
RastaMan 2017-05-28 21:34
A ja się ciesze z pracy w fibarze. Jak czytam wypowiedzi to traki smuteczek mnie ogarnia bo jedni chwalą a drudzy ganią i po co to komu. Już wystarczy że w sejmie ludzi się dzieli. Pace ludziska, trochę dystansu.
xxx 2017-05-28 22:02
Wyjaśniając co nieco:
Za priorytety odpowiedzialny jest zarząd – jeśli je zmienia co chwilę, to robi się bałagan. Nie można obwiniać ludzi, że przechodząc od jednego zadania do drugiego muszą się na nowo wdrażać i czas leci. Nie wiem co Manfold chciał przekazać z tym, lataniem do PO/PM i meldowaniem, bo PO/PM wie że znowu coś przełożyli i że robi się bałagan. Nie wiem też w których firmach pracowałeś, ale informuje, że tak nie dzieje się wszędzie. Leniwe bobki? Czytając to, podejrzewam, że za tego posta odpowiedzialne jest Fibaro :D. Przy całych tych systemach które wprowadzili – czyli zapisywanie czasu pracy, ile czasu poświęciło się na takie i takie zadanie, nie można oskarżać kogoś o lenistwo. Produkt z „soczewką” się ciągnie? Czym to jest spowodowane? Tym, że ludzie chodzą na spotkania i opowiadają sobie dowcipy czy dlatego, że „zarząd” chce tam wcisnąć wszystkie możliwe użyteczności z wyłączeniem odkurzacza i oczekują, że wyjdzie to za pierwszym razem? Kto chce mieć jak najmniejsze urządzenia które grzeją się później jak piec kaflowy? Kto chce urządzenie, z mega zasięgiem, z poborem prądu jak w latarce, ale decyduje się na mini bateryjkę? Należy stawiać wymagania, ale trzeba się liczyc z tym, że potem ich spełnienie będzie słono kosztować. Pytanie potem „dlaczego tak drogo?” to oznaka szaleństwa.
Co to za brednie siniak wypisujesz? I kim jesteś? Gdzie ty pracujesz? Serio zmieniacie coś w ostatniej chwili i wracacie z produktem do początku? Pokazujecie coś na targach przez 2 lata z rzędu by potem to skasować? Normalne standardy pracy?? Systemy zarządzania jakością to wprowadzone sa wszędzie ale pewnie nie u was, a PDCA to tylko wymyślny skrótowiec. Wkurzają mnie takie slogany „dynamika”, „elastyczność”, „bullshit”. Za projekt produktu to trzeba się zabrać z głową, z normami, z wiedzą o obecnym stanie techniki, koszcie technicznych rozwiązań a nie tylko z chęciami i pieśnią na ustach. Założenia produktu muszą być realne, a nie że „jakoś to będzie”. Potem pare miesięcy pracy i część założeń trzeba odłożyć, bo koszty niszczą BOM. Od tych ludzi mieliśmy się uczyć a teraz to się ich od leniwych bobków wyzywa, bo grzechem jest zrobić coś porządnie i czekać na wyniki testów. Ja piernicze.
Defoe uważa, że w tylko korpo jest się tylko trybikiem. W Fibar też się takim jest, jak w każdej firmie. Jest się odpowiedzialnym za swoje poletko. Pokaż mi korpo w Polsce które w ciągu roku zwolniło, z powodu utraty „kluczowego” klienta , ponad 10% stanu i to licząc nawet z załoga produkcyjną.
6
RastaMan 2017-05-29 14:26
Hej chłopie, a właściwie skąd taka piana w tobie. Co twoja firma? Skoro się pożegnałeś to właściwie co ci zależy? NIech sobie zarząd robi co che, to ich firma a ty idz w pokoju.
Biene 2017-05-30 14:01
Genialne rozumowanie. Biją kobietę na ulicy ale skoro to nie moja mama to niech ja biją dalej?Prawo do opinii ma każdy, a tu ktoś po prostu wyjaśnił jak to wygląda z jego punktu widzenia.
1
RastaMan 2017-05-31 12:34
Genialne rozumowanie. Czyli jesli obgadują, szalują, obrażają i śmieją się z Twojej matki to mogą to robić bo w końcu "Prawo do opinii ma każdy, a tu ktoś po prostu wyjaśnił jak to wygląda z jego punktu widzenia."
xyz 2017-05-31 18:14
Napisz proszę gdzie tu ktoś minął sie z prawdą :).
Biene 2017-06-01 12:21
Sam się zaorales. Przeszedles od - niech robią co chcą, najwyraźniej takie postępowanie im odpowiada - do - ktoś tu pisze same oszczerstwa :). Uzupełniając twoja logikę, jeśli mama zapracowala swoim zachowaniem na to że z niej drwia, to oczywiście stajesz w jej obronie, ale prawda leży nie tam gdzie ty stoisz :).
1
RastaMan 2017-06-07 08:29
Gości, ja się po prostu próbowałem wczuć w twoje hejterskie myślenie. Gdzie tu samozaoranie?. Może to o kroczek za daleko dla twojej logiki.
Biene 2017-06-09 08:36
Hejterskie myślenie? Gościu, napisałem prawdę, jak się z czymś nie zgadzasz to mnie popraw. Daj szczegóły. Samozaoranie to stan w którym nie jesteś w stanie już wybrnąć z głupot które napisałeś. Podales kiepski kontrargument Ze szkalowaniem mamy i już z tego nie wyjdziesz :).
Pimpek 2017-06-09 16:45
Ha ha ha, mamy cie i Twoją hipotetyczną mamę też :)
Pantenol 2017-06-12 08:32
Niechże mi ktoś coś napisze o benefitach w firmie. Dają coś fajnego?
xyz 2017-06-12 13:00
A dają. Dobry standard. Opieka medyczna, multisport, obiady, języki obce, dodatkowe ubezpieczenie, prezent za ślub i urodziny dziecka, sprzęt do testów. Wybierasz co chcesz. Nie ma pakietu to samo dla wszystkich. Nawet jak w korpo pracowałem to tak nie było.
2
Avx 2017-06-12 15:46
Fibaro odpowiedziało na pytanie które tu sobie samo zadalo :).
13
zwolniony truteń 2017-06-13 08:42
To jest tak zwane ocieplanie wizerunku ;) Nie wyszło z definitywnym przerwaniem tematu:

"Drodzy Panstwo, prowadzenie takich dyskusji jest nie namiejscu. Oczekuje od Was wzajemnego poszanowania i zakonczenia natychmiast tego watku." (swoją drogą typowa korpomowa)

To może teraz wyjdzie ze zmianą tematu dyskusji... ;D
8
Pimpek 2017-06-14 16:25
Avx, ty to jednak jesteś prze-mózg. Skoro piszesz na gowork jakieś smęty to zakładam, że cie z Fibar wyprosili. WIęc chciałem zaapelować do firmy, że popełniła straszny błąd, że pozbyła się tak przenikliwego umysłu :)
1
Pati 2017-06-16 09:01
O O, zaraz się znowu zacznie hejt. Kurde chłopaki, weźcie się umówicie żeby sobie dać po pysku a nie się tu obrzucać jak gimbaza.
1
Montanegro 2017-06-23 08:27
Fibar fajna firma i dobrze wygląda w CV.
xxx^2 2017-06-24 14:11
Ta wypowiedź trafia w sedno sprawy. Pracowałem tam ponad 2 lata w dziale wytwarzania oprogramowania i podejście dokładnie to samo. R&D powinni przenieść do Indii.
2
Zostaw swoją opinię o Fibar Group S.A. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fibar Group S.A.