Fibar Group S.A.

Poznań

Opinie o Fibar Group S.A.

puszek okruszek 2016-06-24 23:39
No chyba że tak....ale jeszcze niedawno było ogłoszenie na wsparcie produkcji ;) W tej sytuacji to już w ogóle kwestia płci nie gra roli :)
XfaraonX 2016-06-28 12:52
Zwracam się z prosba o konkretna odpowiedz. Moze byc na maila przystojniak79@gmail.com jakie sa zarobki w tej firmie na stanowisku magazyniera czy praca na produkcji
Beniu 2016-06-28 15:43
W najbliższych dniach ta firma pokarze swoje oblicze ,dużej grupie produkcyjnej kończą się umowy o pracę to będzie odpowiedz na słowa o poszanowaniu i tym całym ah i oh
42
Mateo 2016-07-07 16:56
Jaka opinia na temat stanowisk Account Manager i Export Manager?
Widze wiele sprzecznych opini ale prawie nic o pracy w sprzedazy.
W chwili obecnej poszukuja ludzi na oba stanowiska.

Jakich zarobkow mozna oczekiwac?
Predatttor 2016-07-28 20:08
Nie.
2
Pracujący 2016-08-19 07:51
Bez przesady!
Jak czytam te wszystkie opinie to chce mi się śmiać, bo piszą je albo niezadowoleni pracownicy albo byli pracownicy firmy...
Otóż wcale nie jest tak źle jak wszyscy uważają.
Produkcja: praca w stałych godzinach 6-14 i 14-22 - to może być akurat minus, ale jak ktoś lubi długo spać??
Brygadziści: młodzi, uczą się, ale uważam, że oboje dają radę i wszystko można z nimi załatwić.
Kierownictwo: nie ma Pana S. więc jest lepiej:) inni kierownicy z tego co widzę, mijając ludzi na korytarzu nie udają, że nie widzą człowieka... Szacunek do innych - podstawa!
Pracownicy biurowi: różnie bywa, nie zawsze trzeba wszystkich lubić, ale współpraca i szacunek jak pisałem wcześniej to podstawa!
"Góra" - Czarnkowska: każdy odpowiada za swoje zadania najlepiej jak potrafi, a jeśli coś się nie udaje, no to mówi się trudno i żyje się dalej...

Zarobki jak dla pracowników produkcji wcale nie są najgorsze i na pewno wyższe niż najniższa krajowa. Umowa przez agencję, ale jak się sprawdzasz, to dostajesz przez firmę.
Biura na pewno dostają więcej, ale to wiedzą tylko oni.

POLECAM!
6
Taz 2016-09-01 15:57
Czy ktoś ma opinię na temat działu projektowego? UI Designer, Grafik? Ciągle szukają nowych ludzi. Jest tam aż tak źle że jest taka rotacja? Obserwuję oferty od lutego i Fibaro dosłownie co miesiąc umieszcza nowe ogłoszenia na te stanowiska. Czy ktoś ma jakieś informacje o co chodzi?
Velon 2016-09-06 23:58
Taz - Nigdy nie uwierze ze w fibaro u grafikow jest jakas rotacja!
Zalapalem sie do tej firmy na staz i moglem troche zaobserowac. Z tego co wiem to przy rekrutacji na grafika jest taki odsiew ze maja czasami po 6-10 kandydatow dziennie.
Pracowalem przez 3 miesiace i nie zatrudnili nikogo bo nikt nie spelnial ich oczekiwan.
W sumie nie ma sie co dziwic jak firma za design dostaje kilkadzieisat nagrod rocznie z calego swiata.
Pomagalem przy obsludze stron www dla ich klientow i mialem chrapke na prace u grafikow. Po tym co tam zobaczylem odpuscilem odrazu. To jest mega wysoki poziom, jak nie masz doswiadczenia przynajmniej kilku lat i nie pracowales nad dobrymi projektami (czytaj takimi co zdobyly jakies nagody) to nawet nie skladaj papierow.
3
Taki ktos 2016-09-20 15:22
Zdecydowanie Nie polecam... średnio raz w tygodniu kogos zwalniają.
2
Kollo 2016-09-25 21:50
A jak warunki i zarobki na stanowisku Kontrolera Finansowego?
hejnał 2016-09-25 22:07
@ ilo sdkoro działk sprzedży jest dochodowy to warto chyba tam aplikować. A szukaja też kontrolera.
1
Oles 2016-10-25 10:45
...jestem zainteresowany tematem automatyki domu, z przykrościom stwierdzam i ostrzegam przed produktem fibaro...
cokolwiek innego tylko nie fibaro!
3
Chłopak zatrudnionej 2016-11-21 19:39
Nie polecam tej firmy jako pracodawcy.
2
sk 2016-12-25 15:50
Na produkcji jakie są płace brutto?
Obywatel 2017-01-05 22:55
Z przykrościOM czytam Twoją wiadomość. Rozwiniesz wątek?
Obywatel 2017-01-05 22:57
Dlaczego??
Magazynier 2017-01-20 14:56
Cześć,
zgłosiłem się do pracy jako magazynier. Czy mógłby ktoś napisać jak taka praca przebiega? Czy częste są nadgodziny? jak długie są przerwy itp?
Glut 2017-01-20 23:10
Czy można gdzieś poczytać jak jest na Czarnkowakiej w dziale R&D? Nigdzie nic nie znalazłem o R&D.
xxx 2017-01-23 10:58
Teraz szukają R&D Managera, może ktoś napisać coś z tym stanowisku? Dają auto służbowe?
Vera 2017-01-24 04:09
Powiem ci tak: na czernkowskiej na ludzi z R&D mowia "swiete krowy".
2 lata temu spora grupa inzynierow dostala w bonusie nowiutkie mercedesy!!!
Wez se podjedz na parking na czarnkowska i zobacz co stoi przed tym oodzialem.
Szczeka opada!
Fakt taki ze podobno pracuja tam najlepsi z najlepszych, ale ile w tym prawdy to nie wiem ja tam jestem raz na pol roku w kadrach:)
1
lusia 2017-01-24 14:35
Czy ktoś może mi opisać jak działa oferowana przez pracodawce karta benefit sport? do czego mnie uprawnia itp? Znalazłem coś w sieci ale tych wariantów jest dużo i nie wiem...
k. 2017-01-25 13:23
Długo się czeka na ewentualną odpowiedź w sprawie pracy (pracownik produkcyjny)? I warunki pracy są ciekawe?
lusia 2017-01-26 09:50
Dzieki
Radzio567 2017-01-26 15:02
czy pracownicy mają jakieś zniżki na artykuły sprzedawane przez firmę?
UchoKaczora 2017-01-27 09:52
Ja czekałem 3tygodnie ale to było prawie rok temu
pracownik 2017-01-28 11:29
mi dzwonili po 3 dniach
k. 2017-01-29 20:24
jakie są tam w ogóle zarobki (w brutto) na produkcji?
kielcz 2017-01-30 08:38
Idź na rozmowę to się dowiesz
Reklamant 2017-02-01 10:06
Czy serwis swoich produktow tez posiadacie w polsce?
produkcji pracownik 2017-02-02 10:13
Pracuje na produkcji od przeszło roku. Czasem jest ciężej czasem lżej. Kasa się zgadza, wypłata w terminie. Ludzie spoko atmosfera zmienna i zależna od natłoku pracy. W porównaniu z poprzednim pracodawcą jest o niebo lepiej.
2
rend 2017-02-06 09:42
Zgadzam się, praca jest ok. A wcześniej też na produkcji pracowałeś? jakie różnicę zauważasz?
CV 2017-02-07 08:41
Z tego co mówisz to świetne miejsce by zdobyć sensowne doświadczenie. Z resztą wydaje mi się że ta firma bardzo fajnie wyglądała by w CV.
pracownik X 2017-02-08 09:35
Poniekąd masz racje, zależy jakie stanowisko. Po produkcji nie spodziewaj się cudów. Ale po za tym z tutejszym doświadczeniem łatwo zdobyć inną fajną pracę, ale zazwyczaj nie warto. Warunki pracy tutaj są naprawde fajne, więc nie każdy decyduje się na zmianę firmy. Z resztą jeśli dołączysz do nas to sam stwierdzisz.
CV 2017-02-09 08:56
Aplikowałem w poniedziałek. Jeszcze nie miałem kontaktu.
Pracownik produkcji 2017-02-11 21:50
Pracuję tu od 4 miesiecy,w porownaniu z poprzednim zakladem... Jest o niebo lepiej:D
Kamil 2017-02-12 17:38
Plusik dla pracodawcy za spoko warunki
1
Rafi 2017-02-13 09:23
W firmie mało jest takich co się skarżą. A to też bardzo dobrze świadczy.
Tom 2017-02-13 19:24
Właśnie złożyłem aplikacje na managera R&D a jest jeszcze dodatkowych 5 ofert aktywnych od FIBAR z lutego br. ( https://www.pracuj.pl/praca/Fibar%20Group%20S.A.;en) więc chyba wniosek o słabej kondycji firmy raczej chybiony ale dzięki za pozostałe informacje
1
Rafi 2017-02-14 09:07
Serio nie znam wielu takich co by marudzili.. a pracuje już blisko pół roku więc trochę opinii poznałem.
stefano 2017-02-17 20:40
to może pomijając produkcję, info z inżynierii...
ogólnie super, dużo możliwości rozwoju i wpływ na produkty, ale trzeba coś umieć, bo jak zawalisz kilka projektów pod rząd to się pożegnają - raczejnormalne.
2
opinia z produkcji 2017-02-20 10:20
Jeśli chodzi o pracę na produkcji to w każdej firmie jest to najgorsza robota... to normalne, ale mam porównanie z inna firmą i tutaj jest naprawdę ok. Warunki pracy są akceptowalne, normy bhp są przestrzegane (co niestety nie jest standardowe dle wszystkich firm), wynagrodzenie na czas i raczej uczciwe (choć na pewno nie dla każdego).
Dred 2017-02-21 11:35
Jak długo czeka się na kontakt w sprawie pracy na produkcji?
grzesiek 2017-02-22 13:17
Jeśli aplikowałeś i czekasz aż się odezwą to najczęściej do tygodnia... jeśli aplikowałeś dawniej niż miesiąc to aplikuj ponownie.
Ralf 2017-02-22 23:50
Jestem software developerem w firmie. Panuje tutaj dość duży haos ale projekty ciekawe. Z minusów to nie szanują ludzi, potrafią zwolnić bez przyczyny kilku inżynierów. Za to rekompensuje ta dynamiczna sytuację dobra pensja. Myślę że firma d!A ludzi o silnych nerwach.
3
Edi 2017-02-23 00:03
Dają fajne mercedesy programistom,(usunięte przez administratora) Szkoda czasu. Pracowałem i nie polecam.,(usunięte przez administratora)
1
Raj 2017-02-24 13:04
To dla programisty raj:D
Edi 2017-02-27 11:32
Macie jakieś przyjęcia do firmy? W zakładce oferty pracy nic takiego nie ma...
uau 2017-02-27 21:23
firma się bardzo rozwija, nie ma tam żadnej rotacji
Ferdziu 2017-02-27 22:58
Chyba chciałeś powiedzieć że dawali kilka lat temu . Teraz to podobno 15 inżynierów zwolnili, na pewno cieniasy z nich byli :-)
Zostaw swoją opinię o Fibar Group S.A. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fibar Group S.A.