Fibar Group S.A.

Poznań

Opinie o Fibar Group S.A.

ZWOLNIONA 2015-04-24 16:35:47
PONAD 20 OSÓB ZWOLNIONYCH I BEZCZELNY DYREKTOR ,KTÓRY CAŁY CZAS TŁUMACZYŁ, ŻE FIRMA NIE MA PROBLEMÓW ITD ITP. POWÓD JAKI PODAŁ " Z SZACUNKU DO PAŃSTWA NIE BĘDĘ O TYM MÓWIŁ". KIEROWNIK NIE MIAŁ NIC DO POWIEDZENIA TYLKO "LEPIEJ TO ZOSTAWIĆ TAK JAK JEST". BRYGADZISTA PODAŁ ZA POWÓD "OPTYMALIZACJA PRODUKCJI"
79
ZWOLNIONA 2 2015-04-24 22:33:24
ZWOLNIONYCH ZOSTAŁO 30 OSÓB. POSTAWA DYREKCJI GODNA POŻAŁOWANIA. ZERO SZACUNKU DLA PRACOWNIKÓW- KIEDY ZAMÓWIEŃ JEST DUŻO, WSZYSTKO JEST OKEJ A KIEDY PRODUKCJA ZWALNIA JESTEŚ W FIRMIE JAK BALAST A ŚWITA WYBIERA KANDYDATÓW DO WYRZUCENIA. WBREW TEMU JAK BARDZO BĘDZIESZ ZADOWOLONY PO ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ ( DLA EWENTUALNYCH KANDYDATÓW) " Z SZACUNKU DLA PAŃSTWA" ODRADZAM PRACĘ W TEJ FIRMIE.
77
najlepsz 2015-04-29 01:55:31
pracuje od roku.tzn jeszcze pracuje bo chyba zbyt wiele osob sachlysnelo sie wielka firma kontraktami.kazdy pracownik produkcji jest traktowany jak mowka.firma miala potencjal. ale zniszczyli to kolejni rzadzacy pseudo kierownicy. bawiacy sie w wyklejanki i co dwa tygodnie przestawiajacy regaly .byle by sie cis dzialo.wielkie plany fabryki a malo kompetentnych ludz. myslacych realnie.na ten czas kazdy jest w strachu a najbarddziej ci ktorzy kreowali sie na mega profesjonalistow .i niby kierowali personelem produkcyjnym.co to za firma jeden kontrakt padl i lezy.a co do kolegi z poprzedniego postu. zaplacili ci czy dostales cukierka żenada .sam wiesz ze jest zle a pierdoly piszesz.moje jutro jeszcze bede pracowal a i kase moze dostane.
8
nikt 2015-04-30 17:38:33
To nie jest ani wielka firma ani wielkie kontrakty... Ludzie są tylko ludźmi i popełniają błędy. Błędem było zatrudnianie niewykwalifikowanej kadry do zarządzania ludźmi, obiecywanie ludziom tzw. "mrówkom" złotych gór na rozmowach a później faktycznie gardzenie i podkładanie im nóg. Brak w firmie organizacji, brak przepływu jakichkolwiek informacji to też duże minusy. Następne ciekawe zjawisko powszechnie znane w tej firmie to obłuda i dyskryminacja. Jeśli kogoś kręcą takie klimaty może śmiało startować do firmy ale musi brać pod uwagę że na jakimkolwiek stanowisku nie będzie i tak jest duża szansa że zostanie zdeptany. Najlepsze określenie dla firmy - "matki,żony i kochanki" tyle że również w męskim aspekcie. Faktycznie firma jest młoda i głupia jeśli chodzi o kadrę zarządzającą. W bardzo prymitywny sposób obeszli się ostatnio z inteligentnymi i dobrymi pracownikami zwalniając ich jak bydło co było nieludzkie. Dziewczyny w szatni płakały a obok zaraz kierownictwo szydziło. Tylko pogratulować takich ludzi. Życzę Państwu abyście w żadnej firmie na takich nie trafili i żeby rozważając jakąkolwiek ofertę pracy z tej firmy zastanowili się Państwo i wzięli na poważnie wszystkie opinie.
79
nikt 2 2015-04-30 18:13:25
Aaaaa... jeszcze jedno. To musi być niesamowity wstyd dla Pana Prezesa stworzyć coś tak fajnego i inteligentnego jak to czym kiedyś faktycznie firma była by zaraz kilku kretynom dać to zepsuć. Firma z wizerunku powszechnie szanowanej i inteligentnej zamieniła się firmę w której nie przykłada się wagi ani do jakości ani do atmosfery , o ludzi dba się tylko pozornie "bo tak wypada" , bo boją się afer o mobbing który jest na porządku dziennym "ale o tym się nie mówi".... Minusy: brak organizacji, kompetencji, brak człowieka dla człowieka, pieniądze stosunkowo małe do wykonywanej pracy ,nie uwzględnione czynniki szkodliwe (o nich też się nie mówi), faworyzacja do tego stopnia że "szara myszka" nie ma szansy zaistnieć a bardzo fajnie i łatwo się na niej wyżyć. Z wieloma osobami pracuje się niesamowicie przyjemnie i duży plus za to że potrafią być ponad to co się dzieje. To tylko moje obiektywne odczucia z tego co można zaobserwować.
73
zwolnionanr35 2015-04-30 22:13:44
Wstyd.Żałosna firma.
83
Zwolniony :D 2015-05-04 17:12:55
Hmmmm ciekawe czy się na to łapiemy. Zwolnienie grupowe: https://twojeporady.onet.pl/artykuly/zobacz/634/zwolnienia-grupowe-co-to-jest-kiedy-i-na-jakich-warunkach-mozna-zwalniac-jak-sie-odwolac-od-takiego-zwolnienia
1
niewinna :P 2015-05-04 17:41:26
Gdzieś mnie się to obiło o uszy ..... a może nawet i w ręce wpadło ....
była pracownica 2015-05-04 20:14:39
Czytając komentarze widzę ,że dobrze zrobiłam przyjmując propozycję pracy w innej firmie.Pomimo, że pracowałam niewiele czasu to mogę potwierdzić, że organizacja i przepływ informacji leży i kwiczy w tej firmie!. Co do atmosfery, wiadomo grupki się potworzyły na nowych pracowników niektóre paniusie patrzyły z pewną pogardą, czuło się, że ma się tyłek obrabiany.Na brygadzistę Macieja złego słowa nie można powiedzieć był spoko, kierownik to z wyglądu jak i z zachowania typowy loser.Niezły syf się porobił a tak obiecywali na spotkaniu kwalifikacyjnym, że firma się rozwija, nazywają się polskim apple!Życzę wszystkim, których zwolniono aby szybko znalazły fajną pracę w stabilnej firmie.
129
xyz 2015-05-08 15:34:50
co nowego w firmie? ktoś? coś ?
23
zainteresowany 2015-05-12 15:37:56
chyba faktycznie nie warto sobie zawracać głowy tą firmą - bałagan totalny - byłem na rozmowie kwalifikacyjnej i była opowieść jak to w tej firmie jest cudownie jak się rozwija szybko i jak wielu pracowników potrzebują. Rekruterzy też słabo przygotowani. Mieli oddzwonić i nie oddzwonili - gdy sam zadzwoniłem to nadal mnie zwodzą, że rekrutacja w toku. Brak profesjonalizmu, prezesostwo rozbija się porszakami, generalnie nie będę sobie zawracał tą firmą głowy a szczególnie po tym co przeczytałem, ze zwolnili 30 osób.
145
Tom 2015-05-12 22:19:29
Ciekawe rzeczy ludzie tu wypisują o fibaro ale prawda jest nieco inna.
Dzisiejszy fibar group to nie to co kiedyś, firma podzielona jest już na 4 odrębne części i jako pracownik dzialu R&D pracujący ponad 2 lata powiem ze przemiana jest niesamowita i zdecydowanie na korzyść na czarnkowskiej i lindego super atmosfera, mega ludzie i normalni kierownicy.
Często bywam na wiepofamie i wiem z wlasnego doswiadczenia ze tam jest mega jazda i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zasługa jest to jest napewno zdziczałej kadry zarządzającej ktora zamiast zabrac sie za organizacje to sciemnia i kombinuje, oczywiscie jest tez sporo ludzi w fabryce po prostu z lapanki, ci bezmyslni i totalnie niezaangazowani w prace powinni zostac usunieci juz dawno.
Wg mnie caly probem wiepofamy polega na tym ze prezesa jest tam jak na lekarstwo i on nie wie co tam sie tak naprawde dzieje.
Nie mozna jednak pod plaszczykiem wiepo mowic ze caly fibar to syf. U nas jest naprawde fajnie. Pozdrowienia ze smochowic.
3
Były pracownik. 2015-05-14 14:31:18
Powiem tak, praca nie jest tragiczna jest kilka nie dociągnięć. Problem to chaos który często przekładał się na atmosferę. I możliwe że jest tak jak mówi przedmówca, za mało prezesa który tupnął by nogą i zaprowadził porządek. Jednak pytanie czy by mu się smutno nie zrobiło jak by to zobaczył.
nikt 2015-05-14 15:42:49
Istnieje coś takiego jak etyka zawodowa,szacunek do drugiego człowieka i przepisy BHP. I nie ma to nic wspólnego z tą firmą i kadrą zarządzającą w stosunku do "mrówek" na FAS-ie i PAK-u. Może gdzie indziej osobom z tej firmy nie jest to znane z doświadczenia. A ludzie z "łapanki" są jednymi z najlepszych ludzi w tej firmie. Co innego jak brygadzista karze zatrudnić swoją dziewczynę na podstawie zdjęcia .... Wiele można by pisać i przykładów przedstawiać ale fakty pozostają faktami i to ten chaos,brak organizacji i szacunku do ludzi nimi są.
172
zainteresowany 2015-05-14 16:34:07
czy firma Fibaro ma jakieś problemy finansowe? jakieś problemy z kontraktem? mają okołu 30 ofert pracy na stronie monsterpolska.pl i podobno cały czas szukają kadry? jak jest na rozmowach kwalifikacyjnych? jakieś testy?
Wiepo 2015-05-15 08:06:14
Słuchaj Tom może miałbyś na tyle odwagi, żeby się nam przedstawić? ! Nie oczerniaj ludzi, których nie znasz i z którymi nawet nie miałeś okazji pracować, pamiętaj że to oni pracują na to, żebyś Ty co miesiąc miał wynagrodzenie! Pozdrawiamy Wiepo
6
obiektywny/a 2015-05-16 13:45:07
Mój staż w pracy w Fibaro może i nie należał do długich, ale wystarczy naprawdę niewiele czasu spędzić w firmie, aby się przekonać jak niepoprawne panują tam relacje i rządy. Garstka pracowników (którzy tworzyli tę firmę) awansująca się wzajemnie tworzy chore układy. Dyrektor pełni TYLKO funkcję. Nie z braku zainteresowania tym co dzieje się w Fibaro, ale dlatego, że nie docierają do niego żadne sygnały o niepowodzeniach na produkcji i błedach zarządzających nią. Ludzie odpowiedzialni za proces na FAS skrzętnie skrywają tajemnicę niepowodzeń i błędów. Nie ma możliwości, aby dyrektor ani tym bardziej Pan prezes ujrzeli rąbek tajemnicy ukrytej w szczelnie zamkniętym kręgu, gdzie ręka rękę myje. Kontrola jakości to jest dopiero porażka firmy. Komórka, która powinna zapewnić doskonałą jakość produktu nie ma pojęcia o tym co robi albo raczej czego nie robi a powinna. Ktoś wcześniej napisał, że ludzie na FAS to mrówki. Sprostuję trochę tą wypowiedź. Mrówkami są pracownicy nowi, którzy pracują za siebie i "starych" pracowników. Tubylcy potrafią wykorzystać nowych i wyliczyć im nawet czas spędzony na przerwie (20min). Sami oczywiście mają dwie przerwy po 20min, nie wspominając już o przerwie kiedy przywożą kanapki, przerwie na kawę, ewentualnie papierosa. W odpowiedzi na wcześniejszy komentarz o tym, że Wiepo pracuje na utrzymanie całej firmy dodam, że nie byłoby Wiepo gdyby nie Czarnkowska i odwrotnie. Wszyscy razem budujecie tę firmę.
180
Kurkumalong 2015-05-16 22:41:07
Wszyscy razem budujemy tą firmę - to fakt. Mawiają, że na Wiepo panuje chaos... trochę może tak, ale kontrolowany. Przy tak dużej liczbie produktów i w sumie tak świeżej lokalizacji (niespełna rok) to wszystko jeszcze się dociera. Firma jest na tyle duża, że pomiędzy poszczególnymi działami zdarzają się luki w komunikacji, ale są osoby odpowiedzialne za to, żeby spinać całość i poprawiać błędy.
Czy w Fibaro są złe warunki pracy ? Nie sądzę - jeśli rzetelnie wykonuje się powierzone zadania, to naprawdę nie ma powodów do obawy o swe miejsce pracy. Wynagrodzenia są po pierwsze adekwatne do umiejętności, po drugie, przynajmniej w działach "nieprodukcyjnych", takie jakie się wynegocjuje. Jeśli ktoś jest trąba w targowaniu się, to dostaje mniej niż chciał... no sorry, to jest też pewna zdolność, będąca w cenie.
Socjal - parkingi, szatnie, kuchnia, hala klimatyzowana, no ludzie, proszę Was, czy tak wygląda obóz pracy ?

Fakt faktem, że Prezes mógłby częściej wpadać i trochę porządzić, bo po pierwsze taka jego rola, a po drugie polska mentalność - lepiej pracujemy pod biczem ;-)
2
jjj 2015-05-17 16:03:02
Nie polecam. Zero profesjonalizmu ze strony Pani od HR. Umawia się na rozmowę.
Po pierwsze rozmowa jest opóźniona, po drugie obiecuje że oddzwonią i mają Cię już w d......
Jeżeli tak profesjonalnie działa Pani od rekrutacji to czego więcej się spodziewać ......
176
c 2015-05-24 18:02:26
Ktokolwiek ze zwolnionych zainteresowany złożeniem pozwu do sądu o odprawę proszę o kontakt mailowy caroline1245@wp.pl. Prawo takie przysługuje 3 lata od dnia ustania zatrudnienia-stosunku pracy. Zbieram jak największą ilość osób. Tylko proszę sobie darować wpisy " że nam się nic nie należy"!
174
lotnik 2015-05-31 22:52:14
Ciekawe czy to ta sama pani o której myślę. (usunięte przez administratora) Bo jak tak to widzę nic się nie zmieniło i amatorka trwa.
puszek okruszek 2015-06-14 17:17:30
Super. Zwłaszcza, że w piątek zwolnili kolejne 11 osób z produkcji.
86
Aaa 2015-07-28 21:55:01
Czy ktos posiada wiedzę na temat przyszłości w fibaro bo jak czytam komentarze to dość niepewny tam grunt (zwolnienia grupowe).Noszę się z zamiarem aplikacji na jedno ze stanowisk , tylko nie wiem czy warto się angażować?
bidek 2015-07-29 13:23:46
Przeczytaj wczesniejsze komentarze i sam ocen:)zależy na jakie aplikujesz stanowisko?jesli na produkcję i nie masz znajomosci lub powiązań rodzinnych i satysfakcjonuję Cie najniższa krajowa na umowę zlecenie to spróbuj, powodzenia:)
216
puszek okruszek 2015-07-29 21:05:05
Bez przesady. Nikt aktualnie nie pracuje na zlecenie. Najniższa stawka na okres próbny na produkcji jest większa od najniższej krajowej. Ale to tylko 3 miesiące.
Za to jest sporo osób, które mylą zakład pracy z kawiarnią. I takim powinni z miejsca dziękować
4
upadłość? 2015-08-12 23:24:15
Proszę o sprostowanie/wyjaśnienie, gdyż nie jestem mocny w tych tematach. Chciałem aplikować do tej firmy, jednak znalazłem w KRS-ie zwrot:
,,data wykreślenia z rejestru przedsiębiorców 18.05.2015 r."
http://www.krs-online.com.pl/fibar-group-sp-z-o-o-krs-375907.html

Czy to znaczy, że firma zatrudnia osoby choć jest w stanie upadłości?!
135
Kodal 2015-08-13 14:52:58
Firma przekształciła sie w spółkę akcyjna dlatego tak sie stało.
maher 2015-10-21 10:15:34
Czy szukają kogoś na elektrodrążarki? Jakie są tam maszyny i jaka podstawa netto?
Rysiek 2015-12-10 13:26:42
na co lepiej aplikować, operator procesu THT czy FAS? Która praca ciekawsza i gdzie lepiej płacą. A w ogóle ile na rękę na tych stanowiskach w okresie próbnym i na stałe? Czy coś dają na święta, jakieś paczki czy dodatkowe wynagrodzenie?
6
Lilek 2015-12-10 22:23:13
Ten elastyczny czas pracy to nie tak jak myślicie że niby się dogadacie i będziecie chodzić na którą chcecie. Owszem w pewnych usprawiedliwionych przypadkach jak wyjścia do lekarza lub inne sprawy które trzeba np. w urzędach załatwić nikt nie robi problemu i można wyjść ale to na tyle jeśli chodzi o zwrot "elastyczny czas pracy". Dodatkowe wynagrodzenie na święta xd dobre. W zeszłym roku były paczki - kosze z jedzeniem jakimś i tyle. Tht czy fas wszystko jedno, to praca na produkcji. Polega na wielokrotnym powtarzaniu czynności i tyle. A zarobki porównywalne. Nie jest to najniższa krajowa ale kokosów nie ma, troszke powyżej i tyle
6
przypadkowy gość 2016-03-29 15:41:02
Jak tam sobie czytam niektóre wpisy to się zastanawiam czemu to ma służyć?
Jak ktoś szuka pracy to wysyła dokumenty i umawia się na rozmowę kwalifikacyjną a nie zadaje takich pytań w sieci. Skąd pewność kto odpisuje na pytania i czy to co pisze pokrywa się z prawdą? Przecież odpowiedzi może udzielać osoba, na miejsce której firma szuka nowego pracownika albo hejter, którego firma zwolniła dawno temu. Co innego zapytać o ogólną atmosferę, terminowość w przelewaniu uposażenia ale pytanie na jakim stanowisku zarabia się więcej?


Krol 2016-05-30 17:02:05
No,no usuwanie opinii, że nie polecam firmy-BRZYDKO. Jednak nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6
=D 2016-06-06 13:57:08
Zgadzam się z tym co do słowa!
1
Gaw 2016-06-18 13:25:30
Nigdy nie ufałem takim stron jak ta, nie opierlem się na tutejszych opiniach, gdyż uważałem ze piszą tu tylko frustraci, którym pracować się po prostu nie chce. Jednak po kontakcie z pracodawcą jakim jest fibaro po prstu muszę ostrzec gdzieś innych ludzi przed tym miejscem. firma niepoważna, przyjmuje pracowników hurtowo na sieciowki, po czym wybiórczo zwalnia tych którym źle z oczu patrzy, po prostu, od tak bez powodu^^, starych też zwalniają, gdy tylko firma ma kiepski miesiąc, od tak najprostsze debilne rozwiązanie na dopięcie miesięcznego budżetu na spory zysk. Po raz pierwszy się z czymś takim spotkałem, a troszkę w świecie bywałem. Kadra kierownicza to jakieś niepoważne dzieciaki, które widać niewiele miały do czynienia z zarządzaniem, a swoje problemy osobiste, niedouczenie i brak fachowości odreagowują na zwyczajnych pracownikach, dodam tutaj iż pole do popisu mają całkiem spore, bo wszystkie nowe mrowki są na smieciowkach, tak samo zresztą jak większość starych i kodeks pracy nie obowiązuję. Radze trzymać się z daleka od tego miejsca. (usunięte przez administratora)
285
Kodal 2016-06-18 23:42:05
Gadasz grzecznie mówiąc głupoty ponieważ nikt w Fibaro nie jest na umowe zlecenie bo podejrzewam ze nie mówisz o ludziach z agencji pracy na produkcji. Nie wiem w jakim dziale pracowałeś ale jeżeli posiadasz umiejętności to kierownictwo prędzej czy pózniej to zauważy. Fibar jest młoda firma która rozwinęła sie bardzo szybko wiec nie oczekuj niewiadomo czego. Jeżeli Ci sie nie podoba to odejdź.. Nikt Cie nie trzyma i płacz gdzie indziej.
Gaw 2016-06-19 22:48:44
@Kodal, Nie wiem, może rzeczywiście daleko mi do ''orłów'' z Fibaro:). Na pewno za to, umiem pisać po polsku, stosując zasady interpunkcji.
puszek okruszek 2016-06-23 10:23:49
@Gaw, o czym Ty piszesz? Zakładam, że mówisz o produkcji. Zatrudniają czasem kilka osób naraz z nadzieją, że wśród nich znajdą się osoby na tyle pojętne żeby zostać na dłużej. Nie jest to praca ani ciężka ani specjalnie wymagająca. Ale jak się okazuje mało jest osób umiejących podołać prostym pracom manualnym. A czemu mieliby trzymać osoby, które tylko zaburzają proces? Jeżeli ktoś nie sprawdza się w tego typu pracy to niech szuka takiej do jakiej się nadaje :) A co do zwalniania starych pracowników....serio? Kiedy? Wyciągasz sytuację sprzed roku? Bo poza tamtą sytuacją nie przypominam sobie, żeby zwolnili starego dobrego pracownika zupełnie BEZ PRZYCZYNY.
W kwestii śmieciówek- znowu jesteś w błędzie. Umowę zlecenie mają tylko pracownicy z agencji. Po 1000 przepracowanych godzin przejmuje ich firma na umowę o pracę. Można rozpocząć pracę bezpośrednio przez firmę na umowę na okres próbny. Ogłoszenia na FAS, PAK i THT jak i na stanowiska specjalistyczne cały czas są na stronie :)
I jeszcze ostatnia poruszona przez Ciebie kwestia-kierownicy. Po "mrówkach na śmieciówkach" utrzymuję, że mówisz o produkcji. Kierowników jest tu dwóch i ani o kierowniku S., ani o kierowniku K. nie można powiedzieć, że są dzieciakami. I to jeszcze niepoważnymi..... Więc może mówisz o brygadzistach? Tu już prędzej :) Ale weź pod uwagę fakt, że nie są to brygadziści którzy przyszli z zewnątrz. A osoby, które zaczynały jako zwykli pracownicy, którzy sprawdzili się na tyle, aby awansować. I taka też jest polityka firmy. Wiele z tych "mrówek" awansowało i poprzechodziło do innych działów(patrz: jeden z kierowników). Ale może rzeczywiście trzeba było zatrudnić brygadzistę z zewnątrz, który zwracałby się tylko po nazwisku albo " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;-bo i z takimi było mi dane pracować.
Podsumowując-jeżeli sam uważasz się za zwykłą mrówkę to możesz być pewien, że wiele w tej firmie nie osiągniesz.
1
Frania 2016-06-23 11:07:38
Puszek nie wprowadzaj w błąd innych lub przyszłych pracownikow. W tej chwili są zatrudnienia z dwóch agencji pracy i firma z każda z nich ma inne możliwości przejęcia pracownika do siebie. Nie ma juz wspomnianego 1000 godzin.. Jeżeli chodzi o zarządzanie i podejście do pracownika: Raj na ziemi ! Mowię tu kadrze zarządzającej i możliwościach ktore daje firma. Tak jak juz ktoś wspomniał, Fibaro jest jeszcze młoda firma i wszystkie benefity i premie z rożnych tytułów na pewno stopniowo będą sie pojawiały ! Pracowałam juz na kilku rożnych produkcjach gdzie trzeba po prostu pracować w pocie czoła i gdzie liderzy tylko patrzą kogo by tu poniżyć i zgnoic do totalnego zera... Tutaj jest zupełnie inaczej i na pewno z tego nie zrezygnuje.
1
puszek okruszek 2016-06-23 23:39:52
@Frania, skoro te 1000 godzin nie obowiązuje to mój błąd. Ale dodam, że pracuję w Fibaro już dość długo i nigdy nie mieli na celu zatrudnienia kogoś przez agencję tylko po to, żeby go zaraz zwolnić. Nie opłaca się kogoś przyuczać żeby popracował miesiąc czy dwa... No chyba że osoba się totalnie nie sprawdzi...to wiadomo.

@ala -kobiety się odnajdują jak najbardziej. Jest zdecydowanie więcej dziewczyn niż panów. Praca nie jest ciężka, ale wiadomo, że trzeba pracować a nie siedzieć z założonymi rękami przez pół dnia ;) Kiedy mnie zatrudniali to właśnie chcieli głównie kobiet ze względu na cierpliwość i precyzję- praca bywa monotonna ale na pewno nie jest ciężka. Wymaga natomiast skupienia bo łatwo o pomyłkę. Jeśli chodzi o wsparcie techniczne to są tam tylko mężczyźni. Nie jest to jakaś dyskryminacja. Po prostu mają wykształcenie techniczne i "smykałkę"....no i kwestia taka,że wykonują "męskie" prace typu wieszanie kabli, wymiana gniazdek itp. Myślę jednak, że gdyby znalazła się dziewczyna z takimi zdolnościami i predyspozycjami to bardzo chętnie by ją przyjęli :)
1
Frania 2016-06-24 11:51:40
O czym Ty mówisz ? Jakie wieszanie kabli... Sprawdź może najpierw ogłoszenie. Poszukują osoby do działu wsparcia technicznego w obsłudze klientów biznesowych i zdalnej pomocy w rozwiązywaniu problemów z działaniem urządzeń. Ten dział nie mieści sie w ogóle na Wiepofamie.
puszek okruszek 2016-06-24 23:39:22
No chyba że tak....ale jeszcze niedawno było ogłoszenie na wsparcie produkcji ;) W tej sytuacji to już w ogóle kwestia płci nie gra roli :)
XfaraonX 2016-06-28 12:52:20
Zwracam się z prosba o konkretna odpowiedz. Moze byc na maila przystojniak79@gmail.com jakie sa zarobki w tej firmie na stanowisku magazyniera czy praca na produkcji
Beniu 2016-06-28 15:43:16
W najbliższych dniach ta firma pokarze swoje oblicze ,dużej grupie produkcyjnej kończą się umowy o pracę to będzie odpowiedz na słowa o poszanowaniu i tym całym ah i oh
37
Mateo 2016-07-07 16:56:50
Jaka opinia na temat stanowisk Account Manager i Export Manager?
Widze wiele sprzecznych opini ale prawie nic o pracy w sprzedazy.
W chwili obecnej poszukuja ludzi na oba stanowiska.

Jakich zarobkow mozna oczekiwac?
Predatttor 2016-07-28 20:08:50
Nie.
1
Pracujący 2016-08-19 07:51:12
Bez przesady!
Jak czytam te wszystkie opinie to chce mi się śmiać, bo piszą je albo niezadowoleni pracownicy albo byli pracownicy firmy...
Otóż wcale nie jest tak źle jak wszyscy uważają.
Produkcja: praca w stałych godzinach 6-14 i 14-22 - to może być akurat minus, ale jak ktoś lubi długo spać??
Brygadziści: młodzi, uczą się, ale uważam, że oboje dają radę i wszystko można z nimi załatwić.
Kierownictwo: nie ma Pana S. więc jest lepiej:) inni kierownicy z tego co widzę, mijając ludzi na korytarzu nie udają, że nie widzą człowieka... Szacunek do innych - podstawa!
Pracownicy biurowi: różnie bywa, nie zawsze trzeba wszystkich lubić, ale współpraca i szacunek jak pisałem wcześniej to podstawa!
"Góra" - Czarnkowska: każdy odpowiada za swoje zadania najlepiej jak potrafi, a jeśli coś się nie udaje, no to mówi się trudno i żyje się dalej...

Zarobki jak dla pracowników produkcji wcale nie są najgorsze i na pewno wyższe niż najniższa krajowa. Umowa przez agencję, ale jak się sprawdzasz, to dostajesz przez firmę.
Biura na pewno dostają więcej, ale to wiedzą tylko oni.

POLECAM!
5
Taz 2016-09-01 15:57:24
Czy ktoś ma opinię na temat działu projektowego? UI Designer, Grafik? Ciągle szukają nowych ludzi. Jest tam aż tak źle że jest taka rotacja? Obserwuję oferty od lutego i Fibaro dosłownie co miesiąc umieszcza nowe ogłoszenia na te stanowiska. Czy ktoś ma jakieś informacje o co chodzi?
Velon 2016-09-06 23:58:00
Taz - Nigdy nie uwierze ze w fibaro u grafikow jest jakas rotacja!
Zalapalem sie do tej firmy na staz i moglem troche zaobserowac. Z tego co wiem to przy rekrutacji na grafika jest taki odsiew ze maja czasami po 6-10 kandydatow dziennie.
Pracowalem przez 3 miesiace i nie zatrudnili nikogo bo nikt nie spelnial ich oczekiwan.
W sumie nie ma sie co dziwic jak firma za design dostaje kilkadzieisat nagrod rocznie z calego swiata.
Pomagalem przy obsludze stron www dla ich klientow i mialem chrapke na prace u grafikow. Po tym co tam zobaczylem odpuscilem odrazu. To jest mega wysoki poziom, jak nie masz doswiadczenia przynajmniej kilku lat i nie pracowales nad dobrymi projektami (czytaj takimi co zdobyly jakies nagody) to nawet nie skladaj papierow.
1
Kollo 2016-09-25 21:50:17
A jak warunki i zarobki na stanowisku Kontrolera Finansowego?
hejnał 2016-09-25 22:07:35
@ ilo sdkoro działk sprzedży jest dochodowy to warto chyba tam aplikować. A szukaja też kontrolera.
Zostaw swoją opinię o Fibar Group S.A. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fibar Group S.A.