brak logo

Jurex

Sokołów Podlaski

Opinie o Jurex

pracownik 2010-12-25 23:48:34
ps kadra bez zarzutu pomocna i kulturalna:)
============== 2011-10-31 07:22:52
wszyscy pracownicy myślą tyko o sobie
anonim 2011-10-31 07:30:22
raczej pracodawcy
PPPPPPPP 2012-10-11 19:00:15
NAJ PORZĄDNIEJSZA FIRMA W POLSCE TO
JUREX
ZEN 2012-10-11 19:28:56
PPPPPPPP - 2012-10-11 19:00:15

NAJ PORZĄDNIEJSZA FIRMA W POLSCE TO

JUREX
Potwierdzam, jako były kupujący materiały w tej firmie.
A, że każdego Podlasiaka zżera zawiść i zazdrość, - z tym musimy żyć.
nn 2012-10-15 19:06:03
nie radze kupować w tym sklepie
anonimowana animka 2012-11-07 19:03:27
Tak - pracownicy są jak najbardziej w porządku. Bardzo fajni ludzie.
ktoś dla kogo Jurex to przeszłość :) 2013-02-13 16:32:05
To, że ktoś usunął opinie, które stawiały firmę Jurex w złym świetle to nie oznacza to, że nagle jest lub będzie lepiej! Wręcz przeciwnie - nie jest i nigdy chyba nie będzie.
Myślałam, że jest to ogromna firma z możliwościami, z przyszłością, z perspektywą rozwoju osobistego a tymczasem myliłam się - dużo obietnic niestety bez pokrycia! ( usunięte przez administratora )
Benedykt 16 2013-02-14 13:40:52
"Myślałam, że jest to ogromna firma z możliwościami, z przyszłością, z perspektywą rozwoju osobistego" A TO DOBRE :) NAIWNIACZKA HAHAHA :)
ktoś dla kogo Jurex to przeszłość :) 2013-02-14 14:55:38
Tu nie ma się z czego śmiać - trzeba płakać!
klient 2013-02-18 13:13:12
Witam, przecież nikt na siłę nie karze wam tam pracować!!! , skoro jesteście tacy wykształceni, pełni pomysłów, czujecie się najlepszymi doradcami - co stoi na przeszkodzie, żeby znaleźć sobie pracę odpowiadającą waszym preferencjom, wymaganiom finansowym, kulturze pracy ????
ciągłe użalanie się na pracodawcę i komentarze nic nie wnoszą w wasze życie oprócz większej flustracji ... przyjmując się do pracy podpisujecie umowę o pracę, macie wyznaczone cele i zadania, które akceptujecie... komentarze pod adresem szefostwa personalne - bez podpisu osoby komentującej - świadczą o kompleksach komentującego... więc polecam gazeta praca, bądź pomysł na własny biznes i realizowanie się zawodowo...
klient 2013-02-22 14:07:42
muszę przedmówcę rozczarować... to nie(usunięte przez administratora) w związku ze znakomita znajomością wspomnianych osób nie powinieneś ich posądzać o taki ton wypowiedzi...
na temat 2013-02-23 07:41:47
Ludzie piszcie na temat, a nie zachowujecie się jak klub wielbicieli i pasjonatów dwóch łomów. To strona o pracodawcach, a pracodawcą jest JUREX, ( usunięte przez administratora )
:) 2013-02-25 10:35:48
Powiem tak....znam to miejsce o podszewki...wszyscy płaczą, jęczą....a nadal tam tkwią. Prawda jest taka, że ta firma trochę uzależnia...fajni ludzie...ciągle coś się dzieje...Warunki i płace nie są najlepsze...dyrektor super generalny :P wnerwia jak ( usunięte przez administratora )..a mimo wszystko tam tkwimy i nie robimy nic żeby cokolwiek się zmieniło... może czas najwyższy przestać zrzędzić i się nad sobą rozckliwiać! Jesli chcemy zmienic cos w swoim zyciu to nikt tego za nas nie zrobi :) nikt tu nikogo łańcuchami mie przywiązał :)
ktoś 2013-02-27 21:01:03
a czy ktoś może pomyślał zanim tutaj coś napisał?
sytuacja na rynku pracy jest bardzo trudna więc po co pisać takie bzdury, że jak ktoś chce to niech się zwolni!? Jeżeli ktoś ma alternatywę to napewno się zwolni bez wahania! W jurexie pracują bardzo inteligentni ludzie, którzy na co dzień przytłaczani są z kolei brakiem inteligencji dyrektora generalnego! Jeśli chodzi o (usunięte przez administratora) to bardzo inteligenty facet ale za dużo przebywa z generalnym bo czasami udziela mu się brak kultury i szacunku dla pracownika!
( usunięte przez administratora )
ppppp 2013-02-27 21:04:07
A może wystarczy, żeby wszyscy się postawili? Myślał ktoś kiedyś o tym?
1
Obecny pracownik 2013-03-12 11:35:57
No co Wy gadacie za bzdury o tej firmie.
Przecież ( usunięte przez administratora ) można z premią zarobić, to jeszcze Wam mało ???
Tajemniczy Klient 2013-03-19 14:46:03
Pytanie do kolegi powyżej.
( usunięte przez administratora )na jakim stanowisku i przy jakiej liczbie wypracownych godzin?
Są jakieś nadgodziny płatne ?
Premie za soboty?
Powiedźcie proszę bo chciałbym iść na rozmowę klalifikacyjną.
Czekam na wasze odpowiedzi.
1
tajemnicza 2013-03-21 16:42:16
nie zadze iść tam do pracy
rew 2013-03-28 14:57:45
zgadzam się z poprzednią osobą i nikomu nie polecam pracować ani nie zakupywać towarów beznadziejna firma
stara znajoma której tez dupę obrobiłeś 2013-04-06 09:08:43
stara znajoma - 2013-04-06 08:57:41

Kolego tyle się namęczyłeś, żeby to napisać ale nie zapominaj co opowiadałeś jak pracowałeś w Węgrowie. Ile godzin w lasach (udając że pracujesz) (usunięte przez administratora)Przecięz pół placu to był "Twój" towar!!!! nie wspomnę o innych . Tomi ty taki święty chłopak......ale to takie małe grzeszki, prawda:)))))))

(usunięte przez administratora) oczywiście, żeby popracował nad sobą. mozę jakaś dobra książka, nie PUDELEK. Nawet małe dzieci zaczynają pisać nowe zdanie z WIELKIEJ LITERY!! ale to tak na marginesie:) musisz trochę popracowac , bo braki braki braki chłopcze masz, naprawdę
1
hihi hehe 2013-04-07 09:23:25
To z ich strony głównej...
"Kogo szukamy?
Wybieramy osoby kreatywne, innowacyjne, pasujące do kultury organizacyjnej opartej na wspólnych wartościach . Ludzie to nasz największy kapitał, dlatego stawiamy na osoby, które chcąc się rozwijać będą aktywnie uczestniczyły w pozyskiwaniu i wykorzystywaniu wiedzy.

Profil wykształcenia nie jest najważniejszy. Ogromną wagę przykładamy do osobowości kandydata. Szansę na karierę w P.H.H.D.Jurex mają osoby odważne, pewne siebie, samodzielne, a jednocześnie mające predyspozycje do pracy w zespole."
(usunięte przez administratora)ale jaja miałem okazje tam pracować. Najlepsze jest to; "Szansę na karierę.... " myślałem, że pęknę ze śmiechu... hehe dobre dobre
fan jurexu 2013-05-15 12:35:11
"Jaki dają tam socjal?" Jaki jest system nagród?" HAHAHAHA A TO DOBRE.
Życzliwy 2013-05-21 16:43:19
klient - 2013-02-18 13:13:12

Witam, przecież nikt na siłę nie karze wam tam pracować!!! , skoro jesteście tacy wykształceni, pełni pomysłów, czujecie się najlepszymi doradcami - co stoi na przeszkodzie, żeby znaleźć sobie pracę odpowiadającą waszym preferencjom, wymaganiom finansowym, kulturze pracy ????

ciągłe użalanie się na pracodawcę i komentarze nic nie wnoszą w wasze życie oprócz większej flustracji ... przyjmując się do pracy podpisujecie umowę o pracę, macie wyznaczone cele i zadania, które akceptujecie... komentarze pod adresem szefostwa personalne - bez podpisu osoby komentującej - świadczą o kompleksach komentującego... więc polecam gazeta praca, bądź pomysł na własny biznes i realizowanie się zawodowo...
"FLUSTRCJI?" wybacz kolego, ale takiego słowa nie ma w j. polskim. FRUSTRACJI owszem. widać jaki jesteś mądry, tak samo (usunięte przez administratora) W dodatku hurtownia budowlana, która maluje swoje budynki z "próbek" od firm. Porażka. Pozdrawiam i nie polecam nikomu. Patrzcie też na datę ważności farb i lakierów ;)
frustrator 2013-05-23 14:57:55
"flustracja"...hm a myślałem ,że poplecznik białego jest trochę bardziej ogarnięty... a może chodziło o lustracje to by się zgadzało bo w tej firmie to każdy jest zlustrowany... a może to pisał ten mały łysolek od nawozów...
2013-08-29 19:48:28
kto chce kogo podac do sądu i za co ????????
1
aaa 2014-04-13 20:45:17
Mam pytanko jak tam zarabiają kierowcy?Bo właśnie szukam pracy ale widzę same negatywne komentarze.Z góry dziękuję.
1
andzela 2014-11-12 19:04:58
piszecie bzdury na temat tej firmy a mimo to i tak tam pracujecie...Jakoś taka zła firma ma się świetnie,a jak chcecie się przekonać jak tam jest to droga wolna.
1
AGATKA 2014-11-15 11:40:12
CO TAM PANOWIE STRACH WAS OPĘTAŁ ? MAM 22 LATA JESTEM Z OKOL SOKOŁOWA PODLASKIEGO I ZAPRASZAM DO SIEBIE ŻEBY POJUREXOWAĆ A TO MÓJ NR,( usunięte przez administratora )
1
anty-kaczka 2015-01-23 16:15:39
ja też chciałabym wziąć udział w jakiejś rekrutacji u nich, chciałabym bardzo pracować w Jurex, ale niie wiem jak się do tego zabrać i gdzie znajdę jakiekolwiek rzetelne informacje na ten temat? prosiłabym o jakiekolwiek namiary i pomoc w teju sprawie, będę bardzo wdzięczna. czy dostanę u nich umowę o pracę na czas nieokreslony?
marzenka 2015-03-31 12:44:24
wszelkie informacje o nich @anty-kaczka chyba są na ich stronie a jak nie to wystarczy wpisać nazwę firmy plus oferty pracy no i wszystko powino wyjść już z tego co mi się wydaje.. ale też zastanawiam się nad rekrutacją, tylko z kolei ciekawe czy 1600 zł do ręki już to bym zarobił czy nie za bardzo?
helga 2016-03-25 20:37:07
Proszę o informacje na temat pracy tam jako przedstawiciel handlowy. Podobno żaden handlowiec nie zagrzewał tam nawet kilkunastu tygodni
helga 2016-05-08 16:27:06
omijajcie to szerokim łukiem co chwila szukają ph do pracy przy chemii budowlanej hemerbau. Nawet gogle nic nie wyszukują na ten temat. Narzędzia typu auto i telefon w opłakanym stanie (stare zurzyte) i szefuncio tylko kombinuje żeby walnąć cię na kase.
1
helga 2016-07-03 11:41:39
Zweryfikuj Stary. Moze jak przekonasz sie na własnej skórze, to do Ciebie dojdzie. Tak było w moim przypadku.
helga 2016-07-03 11:42:30
Zweryfikuj Stary. Moze jak przekonasz sie na własnej skórze, to do Ciebie dojdzie. Tak było w moim przypadku.
helga 2016-07-03 21:12:50
Hehehe Jarku widze, że z rynkiem chemii budowlanej chyba nie miałeś nic wspólnego. Zacznij od tego, że Jurex jest od jakiegoś czasu bardzo źle kojarzony w innych hurtowniach budowlanych (docelowi klienci na ich chemię) Poza tym rynek chemii jest specyficzny. Klienci to z reguły lojalny elektorat jeśli chodzi o swoich obecnych dostawców i są prawie zawsze mocno towarowani w ilościach od obecych dostawców,których jest właśnie DUŻO. Chemia Jurexu "hemerbau" jest kompletnie nie rozpoznawalna. Może nie jest najgorsza ale aspekty, które wymieniłem są praktycznie w większości przypadków nie do przeskoczenia żeby: 1) wrzucić to w ilości kilku palet do nowego klienta 2) żeby towar u pozyskanego klienta rotował. Może trafić się handlowiec, który przyjdzie z bazą klientów. Jest obrotny i powrzuca hemerbaua do kilkunastu pkt. ale co z tego jak będzie to leżeć i kawalić sie, bo klient złapie majsterpola, kreisela, atlasa, ceresita, mapei itd. (wymieniać można dużo). Jurex nawet nie wystawia się na targach z hemerbauem. Nie życzę im przecież źle ale jak pan "A" dalej bedzie miał takiego podejście do zatrudnianych co chwila nowych przedstawicieli, to wszystko będzie o 4litery potłuc. Senior "J" jest w porządku. To że pan "T" "kręci lody" z kimś jeszcze w tej firmie na boku, to godne pożałowania i śmiechu że "A" jeszcze nie wypier... go na zbity. Ale to sam słyszałem z opowiastek, które nie muszą być prawdą. Na koniec rada dla przyszłych handlowców - dopominajcie sie od razu o umowę o pracę.
helga 2016-10-11 20:00:46
jak tam jurexiki poprawiło się u Was? :)
qwed 2016-10-12 13:51:32
Może wiecie jednak czy wypłata jest terminowa? Zalezy mi na tym, żeby dostawać wszystko dostawać w terminie. W końcu wiedzą jak zadbać o zadowolenie pracowników.
Zostaw swoją opinię o Jurex - Sokołów Podlaski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jurex