logo Portos rolety

Portos rolety

Kalisz

Opinie o Portos rolety

Maria 2016-01-14 21:52
Praca jest ok, pracuję już trzeci rok. Wiadomo, raz jest lepiej raz gorzej, wszedzie trzeba pracowac i się starać, za stanie nikt nie placi.
Wypłata zawsze na czas trafia na konto.
Ogólnie jestem zadowolona.
pytanie 2016-01-20 18:27
na jakie stanowisko najlepiej się dostać
pytanie 2016-01-21 12:31
do Nox- chciałam rozeznać się jak wygląda praca w portosie, pracowałam już na produkcji, ale zakład zakładowi nierówny. Może podasz jakiesz informacje, co i jak.
4
ja 2016-01-26 21:15

dziś wysłałem CV.czy taki jak jam łody silny bede miał tam dobre warunki pracy
Kiniol 2016-02-05 21:46
Pracowalem 3 mc. Tylko okres próbny. Po tym okresie nikt nie chciał ze mną porozmawiać dlaczego taka dexyzja. Pensja na koncie zawsze. Atmosfera slaba.
1
porto 2016-02-28 10:25
61 miejsce w rankingu Forbesea a wypłaty w firmie za ciężką pracą jak dla ludzi drugiej kategorii
5
pracownik 2016-02-28 17:58
mało ma to mało płaci jak sie dorobi będzie płacił więcej
3
Porto 2016-02-29 20:14
Rozbawiłeś mine
2
pracownik 2016-02-29 22:06
cieszę się że udało mi się wywołać uśmiech na twarzy w tak pochmurny dzień
2
xxx 2016-03-05 13:38
A ty mądrusiu na czym się znasz. Pani Agnieszka jest bardzo dobra w tym co robi i dlatego dostała awans. Moje gratulacje i do przodu. Wreszcie mamy pod dostatkiem skrzynek i spokojnie można pracować.
4
xxx 2016-03-05 17:05
jedni skarżą na drugich, taka atmosfera na każdym kroku
3
xxx 2016-03-06 07:00
Atmosferę, to tworzymy my pracownicy i tak jest w każdym zakładzie.Jeżeli nie chcesz pracować w Portosie to się zwolnij a nie wygaduj bzdur,bo ubliżasz tym wszystkim którzy tam pracują. Pensję mam zawsz na koncie dziesiątego nigdy nie było spóźnienia. Nim coś napiszesz to pomyśl trochę.
2
pracownik 2016-03-06 10:47
to fakt pracowałem tam kiedyś pensja zawsze 10 a atmosfera tak jak wszędzie a że duży zakład to dużo kapusi i lizusów ale i osób bardzo spoko
4
V 2016-03-07 19:30
w pełni się zgadzam...(usunięte przez administratora). powinien przeczytać Twój wpis, choć nie wierzę by takie słowa zmieniły jego postępowanie w kierunku, którego życzyliby sobie pracownicy
5
xxx 2016-03-10 11:18
Zwolniła tempa ? 61 pozycja w rankingu forbes`a - co ty piszesz
5
v 2016-03-16 10:42
w portosie to jedynie szef zwalnia, ale z pracy
5
v 2016-03-17 17:42
Dobra, to inaczej @Nox, doprowadza ludzi do takiej pasji, że sami odpuszczają, skoro pracujesz tutaj to łatwo się domyślisz kogo mam na myśli
3
były 2016-03-18 08:59
a ja tam pracowałem nawet mi się podobało tylko wkurzało mnie to odciąganie za fajki i reklamacje nigdy nie wiedziało się ile będzie 10 wypłaty
4
były 2016-03-20 09:30
a więc tak masz 15 minut tak jak mówisz, masz normę pracujesz w akordzie a jak przekroczysz to 15 minut to masz odliczana kase a godzina droga 30 zł
2
NOWY 2016-03-21 18:10
A WASZA KIEROWNICZKA PRODUKCJI JEST OK
były 2016-03-22 17:44
to się zatrudnij i nieprzekraczaj 15 minut na toaletę jedzenie i zapalenie powodzenia
4
margo 2016-04-01 09:26
Mam rolety zewnętrzne firmy portos około dwóch lat i nie polecam otwierają się tak głośno ze budzika w domu nie potrzeba skrzypia jak dla mnie to masakra
3
xxx 2016-04-03 08:53
margo-!skrzypią to zawiasy.Jaki ty jesteś żałosny.To załuż sobie papierowe rolety.
pracow 2016-04-10 13:31
Zatrudnić się to nie wszystko,podczas rozmowy musisz przekonać,że chcesz pracować.Atmosfera jest naprawdę dobra.Ciekawe jak będzie dalej bo ponoć szef przenosi się na nowy zakład.
3
nowa 2016-04-10 16:55
Mam pytanie, w jakim systemie jest praca, jedna zmiana, dwie, czy może np. czterobrygadówka?
julka 2016-04-14 19:15
witam, chce aplikowac na pracownika produkcji, powiedzcie mi czy bardzo ciezka jest to praca jak dla dziewczyny?? i ile moze dostac na reke ?
8
Ciekawski 2016-05-12 13:58
A jak mają w Portosie magazynierzy? Jeżdzą ponoc wozkami wysokiego skladowania.
half 2016-07-06 20:52
Jak wygląda praca na produkcji w Portosie? Typowo taśma, czy też robi się jakieś inne rzeczy? Jest ostry zapieprz, czy da się wyrobić? Pytam, bo pracowałem w kilku firmach i w zależności bywało różnie. Jakie jest wynagrodzenie na początku?
1
rurociag 2016-07-07 23:05
Ewka marchewka to ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
ktos 2016-07-08 07:26
a ja pracowałem tam 8 lat i nie narzekam są gorsze zakłady
1
keczup ludojad 2016-07-08 14:11
A co nauka jazzy bedzie po co jak Sa linie wyznaczone gdzie mozna jechac taczka a gdzie nie... Chyba ze sie pozmienialo I bedzie stal jakis debil w kamizelce z gwizdkiem 8 h I kierowal ruchem jak we wszystkich swietych haha portos upada szybciej padnie niz calfrost
2
ktoś 2016-07-08 14:28
nie z ucha waliłem tylko pracowałem normalnie i nie płakałem jak wiekszość ludzi co boi sie pracy
..... 2016-07-09 21:32
brak kwitków z wypłaty w zamian jakies ksera
Ul 2016-08-17 21:56
Specjalista ds. Eksportu z językiem niemieckim potrzebny jest do Portosa, normalna praca z umową o pracę
zaint 2016-11-03 20:30
Super komentarz
3
Adam 2016-11-09 22:40
Może zrozumiesz różnicę między ,,bb,, a ,,PP,, .
1
Normalny 2017-01-02 19:23
Zdecydowanie nie polecam. Pracowalem tam 2 lata na magazynie.
1
zabka 2017-03-15 19:28
witam wszystkich obiektywnych i tych mniej obiektywnych
chcę zapytać jak zachowują się ludzie w portosie a tak ogólnie atmosfera bo jak wiadomo wszędzie trzeba pracować i nikt kasy za darmo nie da ale atmosfera to podstawa
kkk 2017-03-18 14:54
Zabawna jest dyskusja o jakości rolet, a mało kto wie, że Portos posiada jedną z kilku maszyn w europie do produkcji dłużycy roletowej, więc jak się zamawia roletę u mniejszego producenta jest ponad 50% szans, że to roleta z portosu ;)
1
Zocha 2017-03-22 17:44
Masakra...Ludzie nie polecam wysłania Cv ... szkoda czasu na interesowanie sie ofertami w tej firmy. Personel ... ( usunięte przez administratora )
7
Zocha 2017-05-03 07:59
Dlaczego zostal usunięty ostatni post z 12.03.2017? Czyzby prawda w oczy koliła? To poprostu firma kogucik... kontrola akarbiwa raz w miesiacu obowiązkowo powinna byc Zus również
bardziej polecam aby PIP sie przypatrzyla tej firmie
1
You know 2017-05-05 07:45
W zadnej firmie tak to nie dziala.
Bary 2017-05-06 17:16
A czy ktoś pracował tam na serwisie jak to wygląda czy warto
Alan 2017-05-09 09:03
Znam serwisanta Portosa który pracuje tam już kilka lat i jest zadowolony. Szukaja kolejnej osoby na dodatkowego serwisanta. Ja nieztety nie mam kwalifikacji :(
1
znajomy 2017-05-19 19:31
Dlaczego pupile właściciela dbaja o opinie.....sami odpowiedzcie sobie na to pytanie. Regularnie wręcz nagminnie usuwane są złe opinie a dobre zdrowo podrasowane, tylko po co..... Kalisz nie Paryż, ludzie My się wszyscy znamy.
Jak juz to robicie, róbcie inteligentnie bo gubimy kontekst wypowiedzi a to już jest żenada.
2
miki 2017-05-27 14:24
baranie poto jest jestes chlopkiem przyszedes do miasta i aptownie stales sie kims a sloma z butow ci wystaje hihi
kolorowa_91 2017-06-05 11:19
Jakie warunki są w biurze? Ile zarabiają? Jaka atmosfera jest tam?
Jarek 2017-06-06 21:27
A jak wyglądają następujące sprawy dla technika utrzymnia ruchu ,tj:
1. Wynagrodzenie
2.Wymagania
3.System zmian
4. Możliwość rozwoju
2
Były 2017-06-19 20:46
SŁYSZAŁEM ŻE KIEROWNICZKA ZABIERZE PREMIĘ ZA TO ŻE DWÓCH GOŚCI POSZŁO ODDAĆ KREW I W TYM DNIU NIE PRZYSZLI DO PRACY, CHOĆ USTAWOWO NALEŻY SIĘ URLOP. IDŻCIE DO INSPEKCJI PRACY I ZGŁOŚCIE TO , BO TA CIOTA NIE MA PRAWA TAK POSTĘPOWAĆ, A WIEM ŻE ONA NIE MA KOMPETENCJI ABY ZAJMOWAĆ TAKIE STANOWISKO !
mario 2017-06-26 19:25
A kim jest z wykształcenia?
Zostaw swoją opinię o Portos rolety - Kalisz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Portos rolety