logo Portos rolety

Portos rolety

Kalisz

Opinie o Portos rolety

Nowy 2015-05-25 21:11:16
Zgadzam się z Panią w 100%
nowy ? 2015-06-18 18:37:43
szukają chętnych - 2400 brutto - możliwe to ???
pracownik 2015-06-18 23:06:43
zależy gdzie sie dostaniesz ale ogólnie możliwe
kiniol 2015-06-24 07:57:16
a jak tam kierowniczka M na dallanie?
Dziki 2015-07-07 17:01:44
Na jakiej podstawie twierdzi Pani, że rolety Portosu są marnej jakości? Porównywałem kilka firm i tylko Portos ma rolety wyzszej jakości niż firma aluprof.... konkurent Portosu, także proszę nie wypowiadac się na temat jakości jak nie ma Pani porównania!!!! I CO NAJWAŻNIEJSZE WIEDZY!!! Mam rolety Portos już ponad 4 lata, to co Pani pisze to BZDURA!!!
gościu 2015-07-21 11:07:48
Ci co piszą te opinie to pewnie chcą zniechęcić młodych i zdolnych do pracy w firmie bo się boją o swe stołki ;)
byly pracownik 2015-07-28 14:47:42
Zgadzam się z przedmówcą. Szef wytwarza w zakładzie atmosferę zastraszenia, chamstwo i donosicielstwo to standard, a odzywki pana Szukalskiego typu "Jak się nie podoba to (usunięte przez administratora) można usłyszeć już pierwszego dnia pracy :) Ogólnie osoby, które pracują tam dłużej mają "wyprane" mózgi przez szefa albo co niestety gorsze i w większości przypadków - zmusza ich sytuacja. Kończąc swoją ocenę, zdecydowanie nie polecam tego zakładu na dłużej. W formie pracy przejściowej owszem i okej, ale nie na dłużej.
5
ama 2015-08-30 15:16:50
ludzie traktowani jak bydlo - ot caly portos
1
miki 2015-10-05 12:21:50
BYLO DOBRZE ALE NIE KTORE OSOBY Z LAPANKI ZE SCHIZOFRENIA NIE POWINNY BYC ZATRUDNIANE TAK JAK DZIEJE SIE W LODZI ALBO SPIA JAK TAKICH NA LAWINOWEJ SIWAWY I W OKULARACH GRUBASEK MUSIMY CZASAMI TRACIC CZAS ZEBY DOSTAC SIE DO PRACY W CZASIE NOCNYM PONIEWAZ PRACE ZACZYNAMY OD 1 LUB 2 W NOCY WTENCZAS CI PANOWIE NAGMNINNIE W NAJLEPSZE SOBIE SPIA A MY SPOZNIAMY SIE DO PRACY WPROST NIE DO UWIEZENIA ZE MY TRACIMY NA TYM Z POWAZANIEM PRACOWNICY PLLKA
kix 2015-10-22 23:28:04
Hmm, nie pracowałem w tej firmie i pewnie nie będę,bo mam sam mam firmę :), ale mam rolety w całym domu (21 szt.) z tej firmy i działają niezawodnie od 2 lat. Rozumiem, że każdy pracownik patrzy na właścicieli firmy jak na bandytów, ale nie mieszajcie spraw pracowniczych z jakością produkowanych rolet.
Były 2015-12-02 22:55:44
Pracowałem tam kiedyś może i wypłaty nie najgorsze ale atmosfera kiepska szantaż i wyzyska
2
xD 2016-01-10 02:39:14
Może mi ktoś powiedzieć jakie jest wynagrodzenie na początek dla nowego pracownika i czy po 3 miesiącach jest podwyżka?
były pracownik 2016-01-10 11:23:52
pracowałem tam nie tak dawno na początek najmniejsza krajowa na okresie próbnym po okresie próbnym najmniejsza krajowa + premia a zarobki różne zależy gdzie trafisz ja wspominam nienajgorzej tam prace
1
Maria 2016-01-14 21:52:50
Praca jest ok, pracuję już trzeci rok. Wiadomo, raz jest lepiej raz gorzej, wszedzie trzeba pracowac i się starać, za stanie nikt nie placi.
Wypłata zawsze na czas trafia na konto.
Ogólnie jestem zadowolona.
pytanie 2016-01-20 18:27:53
na jakie stanowisko najlepiej się dostać
pytanie 2016-01-21 12:31:42
do Nox- chciałam rozeznać się jak wygląda praca w portosie, pracowałam już na produkcji, ale zakład zakładowi nierówny. Może podasz jakiesz informacje, co i jak.
1
ja 2016-01-26 21:15:38

dziś wysłałem CV.czy taki jak jam łody silny bede miał tam dobre warunki pracy
Kiniol 2016-02-05 21:46:40
Pracowalem 3 mc. Tylko okres próbny. Po tym okresie nikt nie chciał ze mną porozmawiać dlaczego taka dexyzja. Pensja na koncie zawsze. Atmosfera slaba.
porto 2016-02-28 10:25:47
61 miejsce w rankingu Forbesea a wypłaty w firmie za ciężką pracą jak dla ludzi drugiej kategorii
4
pracownik 2016-02-28 17:58:22
mało ma to mało płaci jak sie dorobi będzie płacił więcej
3
Porto 2016-02-29 20:14:01
Rozbawiłeś mine
2
pracownik 2016-02-29 22:06:49
cieszę się że udało mi się wywołać uśmiech na twarzy w tak pochmurny dzień
2
xxx 2016-03-05 13:38:48
A ty mądrusiu na czym się znasz. Pani Agnieszka jest bardzo dobra w tym co robi i dlatego dostała awans. Moje gratulacje i do przodu. Wreszcie mamy pod dostatkiem skrzynek i spokojnie można pracować.
4
xxx 2016-03-05 17:05:16
jedni skarżą na drugich, taka atmosfera na każdym kroku
2
xxx 2016-03-06 07:00:57
Atmosferę, to tworzymy my pracownicy i tak jest w każdym zakładzie.Jeżeli nie chcesz pracować w Portosie to się zwolnij a nie wygaduj bzdur,bo ubliżasz tym wszystkim którzy tam pracują. Pensję mam zawsz na koncie dziesiątego nigdy nie było spóźnienia. Nim coś napiszesz to pomyśl trochę.
2
pracownik 2016-03-06 10:47:38
to fakt pracowałem tam kiedyś pensja zawsze 10 a atmosfera tak jak wszędzie a że duży zakład to dużo kapusi i lizusów ale i osób bardzo spoko
3
V 2016-03-07 19:30:19
w pełni się zgadzam...(usunięte przez administratora). powinien przeczytać Twój wpis, choć nie wierzę by takie słowa zmieniły jego postępowanie w kierunku, którego życzyliby sobie pracownicy
4
xxx 2016-03-10 11:18:26
Zwolniła tempa ? 61 pozycja w rankingu forbes`a - co ty piszesz
4
v 2016-03-16 10:42:58
w portosie to jedynie szef zwalnia, ale z pracy
4
v 2016-03-17 17:42:48
Dobra, to inaczej @Nox, doprowadza ludzi do takiej pasji, że sami odpuszczają, skoro pracujesz tutaj to łatwo się domyślisz kogo mam na myśli
3
były 2016-03-18 08:59:43
a ja tam pracowałem nawet mi się podobało tylko wkurzało mnie to odciąganie za fajki i reklamacje nigdy nie wiedziało się ile będzie 10 wypłaty
3
były 2016-03-20 09:30:38
a więc tak masz 15 minut tak jak mówisz, masz normę pracujesz w akordzie a jak przekroczysz to 15 minut to masz odliczana kase a godzina droga 30 zł
1
NOWY 2016-03-21 18:10:02
A WASZA KIEROWNICZKA PRODUKCJI JEST OK
były 2016-03-22 17:44:25
to się zatrudnij i nieprzekraczaj 15 minut na toaletę jedzenie i zapalenie powodzenia
3
margo 2016-04-01 09:26:49
Mam rolety zewnętrzne firmy portos około dwóch lat i nie polecam otwierają się tak głośno ze budzika w domu nie potrzeba skrzypia jak dla mnie to masakra
3
xxx 2016-04-03 08:53:18
margo-!skrzypią to zawiasy.Jaki ty jesteś żałosny.To załuż sobie papierowe rolety.
pracow 2016-04-10 13:31:56
Zatrudnić się to nie wszystko,podczas rozmowy musisz przekonać,że chcesz pracować.Atmosfera jest naprawdę dobra.Ciekawe jak będzie dalej bo ponoć szef przenosi się na nowy zakład.
2
nowa 2016-04-10 16:55:44
Mam pytanie, w jakim systemie jest praca, jedna zmiana, dwie, czy może np. czterobrygadówka?
julka 2016-04-14 19:15:35
witam, chce aplikowac na pracownika produkcji, powiedzcie mi czy bardzo ciezka jest to praca jak dla dziewczyny?? i ile moze dostac na reke ?
6
Ciekawski 2016-05-12 13:58:32
A jak mają w Portosie magazynierzy? Jeżdzą ponoc wozkami wysokiego skladowania.
half 2016-07-06 20:52:24
Jak wygląda praca na produkcji w Portosie? Typowo taśma, czy też robi się jakieś inne rzeczy? Jest ostry zapieprz, czy da się wyrobić? Pytam, bo pracowałem w kilku firmach i w zależności bywało różnie. Jakie jest wynagrodzenie na początku?
1
rurociag 2016-07-07 23:05:40
Ewka marchewka to ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
ktos 2016-07-08 07:26:52
a ja pracowałem tam 8 lat i nie narzekam są gorsze zakłady
keczup ludojad 2016-07-08 14:11:05
A co nauka jazzy bedzie po co jak Sa linie wyznaczone gdzie mozna jechac taczka a gdzie nie... Chyba ze sie pozmienialo I bedzie stal jakis debil w kamizelce z gwizdkiem 8 h I kierowal ruchem jak we wszystkich swietych haha portos upada szybciej padnie niz calfrost
2
ktoś 2016-07-08 14:28:22
nie z ucha waliłem tylko pracowałem normalnie i nie płakałem jak wiekszość ludzi co boi sie pracy
..... 2016-07-09 21:32:30
brak kwitków z wypłaty w zamian jakies ksera
Ul 2016-08-17 21:56:21
Specjalista ds. Eksportu z językiem niemieckim potrzebny jest do Portosa, normalna praca z umową o pracę
zaint 2016-11-03 20:30:42
Super komentarz
1
Adam 2016-11-09 22:40:51
Może zrozumiesz różnicę między ,,bb,, a ,,PP,, .
1
Normalny 2017-01-02 19:23:45
Zdecydowanie nie polecam. Pracowalem tam 2 lata na magazynie.
Zostaw swoją opinię o Portos rolety - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Portos rolety