Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Portos rolety

Pracowałeś w firmie Portos rolety i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-07-28 14:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z przedmówcą. Szef wytwarza w zakładzie atmosferę zastraszenia, chamstwo i donosicielstwo to standard, a odzywki pana Szukalskiego typu "Jak się nie podoba to (usunięte przez administratora) można usłyszeć już pierwszego dnia pracy :) Ogólnie osoby, które pracują tam dłużej mają "wyprane" mózgi przez szefa albo co niestety gorsze i w większości przypadków - zmusza ich sytuacja. Kończąc swoją ocenę, zdecydowanie nie polecam tego zakładu na dłużej. W formie pracy przejściowej owszem i okej, ale nie na dłużej.
zdjecie uzytkownika
Trinak - 2015-08-25 02:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biedronka czasami - zależy od miejsca oddziału jest w stanie zaoferować coś lepszego co nie często się zdarza, bo zwykle to biedronka w drugim położeniu była stawiana. Nie wiem czy widzieliście oferty do nich na przedstawiciele iczy moglibysice mi przedstawic czgo firma narpwdę wymaga i co oferuje w zamian.
zdjecie uzytkownika
ama - 2015-08-30 15:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie traktowani jak bydlo - ot caly portos
zdjecie uzytkownika
noko - 2015-09-24 21:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że pracownicy najbardziej narzekają na traktowanie jeśli chodzi konkretnie o tą firmę, ale na zarobki nie narzekają. Oczywiście każdy chciałby zarabiać więcej, ale wydaje mi się, że średnia zarobków i tak mieści się w granicach 2000 zł netto. No i teraz mają też wprowadzać jakieś szkolenia.
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-10-05 12:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BYLO DOBRZE ALE NIE KTORE OSOBY Z LAPANKI ZE SCHIZOFRENIA NIE POWINNY BYC ZATRUDNIANE TAK JAK DZIEJE SIE W LODZI ALBO SPIA JAK TAKICH NA LAWINOWEJ SIWAWY I W OKULARACH GRUBASEK MUSIMY CZASAMI TRACIC CZAS ZEBY DOSTAC SIE DO PRACY W CZASIE NOCNYM PONIEWAZ PRACE ZACZYNAMY OD 1 LUB 2 W NOCY WTENCZAS CI PANOWIE NAGMNINNIE W NAJLEPSZE SOBIE SPIA A MY SPOZNIAMY SIE DO PRACY WPROST NIE DO UWIEZENIA ZE MY TRACIMY NA TYM Z POWAZANIEM PRACOWNICY PLLKA
zdjecie uzytkownika
kix - 2015-10-22 23:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były klient - 2015-05-23 13:12:52]:
Hmm, nie pracowałem w tej firmie i pewnie nie będę,bo mam sam mam firmę :), ale mam rolety w całym domu (21 szt.) z tej firmy i działają niezawodnie od 2 lat. Rozumiem, że każdy pracownik patrzy na właścicieli firmy jak na bandytów, ale nie mieszajcie spraw pracowniczych z jakością produkowanych rolet.
zdjecie uzytkownika
Olaf - 2015-10-25 00:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kix brawo.. Jesteś klientem, ale widać, że zerknąłeś na inne opinie. Rolety są dobrej jakości i to jest fakt niepodważalny. Według mnie nie powinno się firmy oceniać jedynie przez pryzmat produktów, ale także przez pryzmat właścicieli. Wiadomo, że to powinno iść ze sobą w parze, ale jak widać.. to że ktoś źle zarządza, nie znaczy, że cała firma jest zła.
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-12-02 22:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem tam kiedyś może i wypłaty nie najgorsze ale atmosfera kiepska szantaż i wyzyska
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-12-03 16:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z tym, że wypłaty są całkiem niezłe i co ważne zawsze na czas wpływają na konto, natomiast z drugą częścią się nie zgadzam, jak dla mnie atmosfera na plus
zdjecie uzytkownika
rebe - 2016-01-03 21:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się jednak, że w tej firmie dobrze mają Ci pracownicy, którzy się starają, nie jest to żadna forma podlizywania się tylko człowiek robi to co się należy.
zdjecie uzytkownika
xD - 2016-01-10 02:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może mi ktoś powiedzieć jakie jest wynagrodzenie na początek dla nowego pracownika i czy po 3 miesiącach jest podwyżka?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-01-10 11:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xD - 2016-01-10 02:39:14]:
pracowałem tam nie tak dawno na początek najmniejsza krajowa na okresie próbnym po okresie próbnym najmniejsza krajowa + premia a zarobki różne zależy gdzie trafisz ja wspominam nienajgorzej tam prace
zdjecie uzytkownika
iwan - 2016-01-12 15:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no najniższa krajowa, nawet z premią, to na pewno nie są żadne kokosy. Z drugiej strony, fajnie, że atmosfera w pracy jest ok i że można swobodnie iść rano do pracy, bez stresu
zdjecie uzytkownika
Maria - 2016-01-14 21:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest ok, pracuję już trzeci rok. Wiadomo, raz jest lepiej raz gorzej, wszedzie trzeba pracowac i się starać, za stanie nikt nie placi.
Wypłata zawsze na czas trafia na konto.
Ogólnie jestem zadowolona.
zdjecie uzytkownika
Nox - 2016-01-17 01:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To miło się czyta @Maria bo chciałam też się złapać do czegoś i wysyłam CV na ślepo, powiedz czy kogoś potrzebujecie, albo czy są jakieś rotacje duże, dzięki
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2016-01-20 18:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakie stanowisko najlepiej się dostać
zdjecie uzytkownika
Nox - 2016-01-21 12:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie stanowiska @pytanie są chyba dośc dobre, to nie jest tak że najlepiej, musisz się zastanowić czego chcesz od życia, co jest Ci potrzebne po prostu
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2016-01-21 12:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Nox- chciałam rozeznać się jak wygląda praca w portosie, pracowałam już na produkcji, ale zakład zakładowi nierówny. Może podasz jakiesz informacje, co i jak.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-26 21:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

dziś wysłałem CV.czy taki jak jam łody silny bede miał tam dobre warunki pracy
zdjecie uzytkownika
Kiniol - 2016-02-05 21:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem 3 mc. Tylko okres próbny. Po tym okresie nikt nie chciał ze mną porozmawiać dlaczego taka dexyzja. Pensja na koncie zawsze. Atmosfera slaba.
zdjecie uzytkownika
porto - 2016-02-28 10:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
61 miejsce w rankingu Forbesea a wypłaty w firmie za ciężką pracą jak dla ludzi drugiej kategorii
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-28 17:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mało ma to mało płaci jak sie dorobi będzie płacił więcej
zdjecie uzytkownika
Porto - 2016-02-29 20:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozbawiłeś mine
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-29 22:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Porto - 2016-02-29 20:14:01]:
cieszę się że udało mi się wywołać uśmiech na twarzy w tak pochmurny dzień
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-03-05 13:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ty mądrusiu na czym się znasz. Pani Agnieszka jest bardzo dobra w tym co robi i dlatego dostała awans. Moje gratulacje i do przodu. Wreszcie mamy pod dostatkiem skrzynek i spokojnie można pracować.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-03-05 17:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jedni skarżą na drugich, taka atmosfera na każdym kroku
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-03-06 07:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Atmosferę, to tworzymy my pracownicy i tak jest w każdym zakładzie.Jeżeli nie chcesz pracować w Portosie to się zwolnij a nie wygaduj bzdur,bo ubliżasz tym wszystkim którzy tam pracują. Pensję mam zawsz na koncie dziesiątego nigdy nie było spóźnienia. Nim coś napiszesz to pomyśl trochę.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-06 10:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to fakt pracowałem tam kiedyś pensja zawsze 10 a atmosfera tak jak wszędzie a że duży zakład to dużo kapusi i lizusów ale i osób bardzo spoko
zdjecie uzytkownika
V - 2016-03-07 19:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
w pełni się zgadzam...(usunięte przez administratora). powinien przeczytać Twój wpis, choć nie wierzę by takie słowa zmieniły jego postępowanie w kierunku, którego życzyliby sobie pracownicy
zdjecie uzytkownika
maciek - 2016-03-10 09:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wydaje mi się, ze etraz firma troche zwolniła tempa, bo jednak nie widze już u nich ofert pracy niestety żadnych. Poza tym wydaje mi się, ze rolety powinny się też inaczej reklamowac.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-03-10 11:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zwolniła tempa ? 61 pozycja w rankingu forbes`a - co ty piszesz
zdjecie uzytkownika
v - 2016-03-16 10:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
w portosie to jedynie szef zwalnia, ale z pracy
zdjecie uzytkownika
Nox - 2016-03-17 12:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ale od kiedy jest tak, że szef niby zwalnia, jak ekipa jest mocna i nie ma z nimi problemu, więc nie wiem skąd @v mówisz tak, dajże spokój więc człowieku
zdjecie uzytkownika
v - 2016-03-17 17:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dobra, to inaczej @Nox, doprowadza ludzi do takiej pasji, że sami odpuszczają, skoro pracujesz tutaj to łatwo się domyślisz kogo mam na myśli
zdjecie uzytkownika
były - 2016-03-18 08:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a ja tam pracowałem nawet mi się podobało tylko wkurzało mnie to odciąganie za fajki i reklamacje nigdy nie wiedziało się ile będzie 10 wypłaty
zdjecie uzytkownika
kwota - 2016-03-19 20:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem @były o co chodzi z tym zabieraniem kasy za papierosy? Przecież w pracy przypada 10 czy 15 minut przerwy, firma nie powinna niczego zabierać :)
zdjecie uzytkownika
były - 2016-03-20 09:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kwota - 2016-03-19 20:40:59]:
a więc tak masz 15 minut tak jak mówisz, masz normę pracujesz w akordzie a jak przekroczysz to 15 minut to masz odliczana kase a godzina droga 30 zł
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2016-03-21 18:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A WASZA KIEROWNICZKA PRODUKCJI JEST OK
zdjecie uzytkownika
gienek - 2016-03-21 21:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to wystarczy się chyba pilnować z tymi przerwami.. według mnie 15 minut to świat i ludzie, by skorzystać z toalety, coś szybko przekąsić/zapalić.. :)
zdjecie uzytkownika
były - 2016-03-22 17:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gienek - 2016-03-21 21:13:14]:
to się zatrudnij i nieprzekraczaj 15 minut na toaletę jedzenie i zapalenie powodzenia
zdjecie uzytkownika
margo - 2016-04-01 09:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam rolety zewnętrzne firmy portos około dwóch lat i nie polecam otwierają się tak głośno ze budzika w domu nie potrzeba skrzypia jak dla mnie to masakra
zdjecie uzytkownika
Nox - 2016-04-01 14:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co, to że tak jest, to pewnie jeden przykład na miliard, nie można się za bardzo tym sugerować mimo wszystko, wiele osób ma produkty i działają..
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-04-03 08:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
margo-!skrzypią to zawiasy.Jaki ty jesteś żałosny.To załuż sobie papierowe rolety.
zdjecie uzytkownika
gdyż - 2016-04-04 16:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, że klienci są zadowoleni z produktów jakie zapewniają @Nox, jaka jest szansa, żeby teraz znaleźć zatrudnienie? Widocznie nie ma co narzekać, bo panuje niezła atmosfera.
zdjecie uzytkownika
pracow - 2016-04-10 13:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudnić się to nie wszystko,podczas rozmowy musisz przekonać,że chcesz pracować.Atmosfera jest naprawdę dobra.Ciekawe jak będzie dalej bo ponoć szef przenosi się na nowy zakład.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-04-10 16:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie, w jakim systemie jest praca, jedna zmiana, dwie, czy może np. czterobrygadówka?
zdjecie uzytkownika
julka - 2016-04-14 19:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, chce aplikowac na pracownika produkcji, powiedzcie mi czy bardzo ciezka jest to praca jak dla dziewczyny?? i ile moze dostac na reke ?
zdjecie uzytkownika
oe4 - 2016-05-04 19:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja również chciałam u was się zatrudnić na produkcję, a możecie napisać jak wasz system zmianowy wygląda?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Totalny brak profesjonalizmu.Brak osób kompetentnych do przeprowadzania rozmów.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-05-07 17:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnośnie produkcji @oe4 to są 3 zmiany, nie każdemu się to spodoba, ale da radę przywyknąć. Tym bardziej, że jest umowa o pracę, stałe wynagrodzenie, możliwość rozwoju i zdobywania cennych doświadczeń. Myślę, że może ci się spodobać, dlatego śmiało wysyłaj cv.
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2016-05-12 13:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak mają w Portosie magazynierzy? Jeżdzą ponoc wozkami wysokiego skladowania.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Portos rolety!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Portos rolety
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert