Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Portos rolety

Pracowałeś w firmie Portos rolety i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pinakolada - 2014-06-11 07:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a Kierowniczka Marta?
zdjecie uzytkownika
Lukasz87 - 2014-07-02 11:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, słyszałem że można się dostać do pracy do Portos jako kierowca z własnym autem typu Mercedes Sprinter? Czy ktoś wiem coś więcej na ten temat, czy warto?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-10 12:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
10 dzisiaj wypłata śmiech na sali
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-07-24 16:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam pani piwko robi?
zdjecie uzytkownika
odnawiam - 2014-09-11 14:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś pytał o tego sprintera. ja posiadam taki samochód chętnie bym popracował dla portosa, ale jest problem bo nie mogę nigdzie znaleźć ofert pracy albo zakładki kariera na stronie internetowej. mogłby ktoś mnie pokierować w odpowiednie miejsce w któym uzyskałbym odpowiedzi na nurtujące pytania ? jeszcze napiszcie o stawkach
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-09-27 05:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Portosa mądrych ludzi się nie przyjmuje bo inne przydupasy boją się o własny tyłek.
zdjecie uzytkownika
nie gardzę - 2014-09-28 23:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś mi kiedyś powiedział, że nie gardzę inteligencją - to znaczy że się nadaje ;) ? a tak serio to chciałbym się dowiedzieć czegoś konkretnego na temat zarobków, bo to dla mnie najważniejszy apsekt pracy - za bezcen nie chce iść pracować, bo to nie ma sensu. ja się niczego nie obję i proszę was o pomoc.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-10-10 21:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu nie przyjmuje się ludzi mądrych, bo inni się ich boją że względu na strach przed ich wiedzą i doświadczeniem, zwłaszcza ci, którzy są tam nie tylko poprzez wiedzę ?????????????
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-10-22 18:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie rozumiem o co chodzi z Twoim wpisem gościu :) wytlumaczysz czy to jest opinia bardziej czy pytanie bo po znaku zapytania wygląda to jak pytanie ale po treści jak opinia. ;) Ja poszukuje pracy i potrzaebuje aktualnej opinii o zakladzie, czy na produkcji coś jest jakieś wolne miesjce czy nie do końca?
zdjecie uzytkownika
krzys p - 2015-01-08 17:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakoś mało tu konkretnych wpisów na temat pracy w Portos :-( Przecież Firma to krajowy producent rolet, jest obecnie liderem branży roletowej w Polsce. W związku z tym pewnie działają sprawnie i warto aplikować. Mógłby ktoś udzielić podpowiedzi jak tam z zarobkami jest, no i jak wygląda u nich temat rozmów o pracę?
zdjecie uzytkownika
zegar - 2015-01-08 19:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzys p - 2015-01-08 17:55:43]:
ja tam pracuje i nienarzekam ludzie pracują i narzekaja a zarobki zależy jak trafisz
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-01-22 12:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Gość - 2014-10-10 21:43:14]:
Racja. Do tego zakładu nie przyjmuje się ludzi mądrzejszych od kadry zarządzającej np. inżyniera utrzymania ruchu szuka się bardzo długo chyba tylko dla tego, że przychodzą na rozmowę ludzie mądrzejsi od bezpośredniego kierownika(czki), która ma wielki wpływ na ich przyjęcie.
A może chodzi tylko o strach przed utratą własnego stołka.
zdjecie uzytkownika
Matrix - 2015-02-04 12:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pare lat te u pracowalem mailed wypadek w pracy powiedziala mi zebym nie zalatwiamy prawnie odszkodowania ze mi to w pracy sie stalo ze mi zap lack za wypadek nic mi nie za placil a wyplate dostalem 300zl oszust jeden takiego to do obozu pracy I batem lac!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2015-02-04 16:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czy przyjmują teraz w Portos? bo szukam pracy i chce złożyć podanie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-20 00:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma to totalna porażka, zwalniają bez powodu, kierownictwo do niczego się nie nadaje. Place są również kiepskie. Terror i mobbing.
zdjecie uzytkownika
portoskalisz - 2015-05-12 21:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-04-20 00:00:12]:
dołączam się do wszystkich złych wypowiedzi
zdjecie uzytkownika
portosrolety - 2015-05-12 21:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i będę codziennie odświerzał wpisy dopuki kierownictwo i dyrekcja nie pójdzie na dywanik;
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-05-12 21:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [portosrolety - 2015-05-12 21:44:14]:
ja bym się postawił ale wywalą mnie z roboty za byle co i tak się to skończy
zdjecie uzytkownika
kork - 2015-05-12 21:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szukam pracy - 2015-02-04 16:03:48]:
idz lepiej do biedronki, zarobki lepsze, mniejszy stres, kierownictwo bez porówninia, w portosie właścicele i dyrekcja jedynie widzą złotówki a nie ludzi, w niczym nikt ci nie pomoże chyba że świnie podłożyć
zdjecie uzytkownika
gall anonim - 2015-05-14 22:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem wam tak, co do tej pracy fakt ucinaja z kasy na każdym kroku, fajna ekipa mozna sie dosmiac, ale to nie jest wazne bo czlowiek sie na*pie*doli jak wół, przede wszystkim na produkcji,smalec z du*py sie robi, kierownictwo chore,bramki oszukują przez, i nasze kochane biuro jest tak beznadziejne,daty porypane,chaos jak cholera w biurze,wiadomo ze jak nie ma sie pracy z braku laku dobre i to. NIEPOLECAM.
zdjecie uzytkownika
Była pracownica !!!!!!! - 2015-05-23 07:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałam w Portosie około 3 lat temu, potwierdzam wyżej wczesniej wymienione komentarze poniewaz tak było i tak jest. Zostałam zwolniona 4 dni przed świętami Bożego Narodzenia bez żadnego powodu przez panią kierownik E.W. Prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarabia się 1500zł a do tego Ci jeszcze odciągną na miesiąc wychodzenie na papierosa (Palarnia) oprócz tego jeszcze reklamacje ( za moich czasów pracy w Portosie - 1 reklamacja 50zł MASAKRA) i ta cholerna norma 100 rolet ( 8godzin)w sezonie. Nigdy w życiu bym nie wróciła do tego zakładu i zarabiać marne grosze jak w supermarkecie, a pan właściciel Szuk... wyjeżdża sobie na wakacje za granice np. na 3 tygodnie NIE POLECAM TEGO ZAKŁADU BO NIE WARTO SKŁADAĆ CV !!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Była pracownica !!!!!!! - 2015-05-23 07:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Portosie około 3 lat temu, potwierdzam wyżej wczesniej wymienione komentarze poniewaz tak było i tak jest. Zostałam zwolniona 4 dni przed świętami Bożego Narodzenia bez żadnego powodu przez panią kierownik E.P. Prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarabia się 1500zł a do tego Ci jeszcze odciągną na miesiąc wychodzenie na papierosa (Palarnia) oprócz tego jeszcze reklamacje ( za moich czasów pracy w Portosie - 1 reklamacja 50zł MASAKRA) i ta cholerna norma 100 rolet ( 8godzin)w sezonie. Nigdy w życiu bym nie wróciła do tego zakładu i zarabiać marne grosze jak w supermarkecie, a pan właściciel Szuk... wyjeżdża sobie na wakacje za granice np. na 3 tygodnie NIE POLECAM TEGO ZAKŁADU BO NIE WARTO SKŁADAĆ CV !!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
były klient - 2015-05-23 13:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rolety tez maja drogie i marne bo pewnie oszczedzaja na materiałach do produkcji!
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-05-25 21:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Była pracownica !!!!!!! - 2015-05-23 07:23:40]:
Zgadzam się z Panią w 100%
zdjecie uzytkownika
goseno - 2015-06-18 00:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety szefostwo jest głównie nastawione na to żeby jak najwięcej zarobić, czy to kosztem pracowników czy też klientów, pracowników to wiadomo że w wielu firmach nie szanują, ale jeżeli chodzi o klientów no to przecież w ten sposób tylko tracą, no a te ich produkty, czyli rolety pozostawiają wiele do życzenia.
zdjecie uzytkownika
nowy ? - 2015-06-18 18:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukają chętnych - 2400 brutto - możliwe to ???
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-18 23:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy ? - 2015-06-18 18:37:43]:
zależy gdzie sie dostaniesz ale ogólnie możliwe
zdjecie uzytkownika
kiniol - 2015-06-24 07:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam kierowniczka M na dallanie?
zdjecie uzytkownika
Dziki - 2015-07-07 17:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2015-05-25 21:11:16]:
Na jakiej podstawie twierdzi Pani, że rolety Portosu są marnej jakości? Porównywałem kilka firm i tylko Portos ma rolety wyzszej jakości niż firma aluprof.... konkurent Portosu, także proszę nie wypowiadac się na temat jakości jak nie ma Pani porównania!!!! I CO NAJWAŻNIEJSZE WIEDZY!!! Mam rolety Portos już ponad 4 lata, to co Pani pisze to BZDURA!!!
zdjecie uzytkownika
gościu - 2015-07-21 11:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci co piszą te opinie to pewnie chcą zniechęcić młodych i zdolnych do pracy w firmie bo się boją o swe stołki ;)
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-07-28 14:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z przedmówcą. Szef wytwarza w zakładzie atmosferę zastraszenia, chamstwo i donosicielstwo to standard, a odzywki pana Szukalskiego typu "Jak się nie podoba to (usunięte przez administratora) można usłyszeć już pierwszego dnia pracy :) Ogólnie osoby, które pracują tam dłużej mają "wyprane" mózgi przez szefa albo co niestety gorsze i w większości przypadków - zmusza ich sytuacja. Kończąc swoją ocenę, zdecydowanie nie polecam tego zakładu na dłużej. W formie pracy przejściowej owszem i okej, ale nie na dłużej.
zdjecie uzytkownika
Trinak - 2015-08-25 02:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biedronka czasami - zależy od miejsca oddziału jest w stanie zaoferować coś lepszego co nie często się zdarza, bo zwykle to biedronka w drugim położeniu była stawiana. Nie wiem czy widzieliście oferty do nich na przedstawiciele iczy moglibysice mi przedstawic czgo firma narpwdę wymaga i co oferuje w zamian.
zdjecie uzytkownika
ama - 2015-08-30 15:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie traktowani jak bydlo - ot caly portos
zdjecie uzytkownika
noko - 2015-09-24 21:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że pracownicy najbardziej narzekają na traktowanie jeśli chodzi konkretnie o tą firmę, ale na zarobki nie narzekają. Oczywiście każdy chciałby zarabiać więcej, ale wydaje mi się, że średnia zarobków i tak mieści się w granicach 2000 zł netto. No i teraz mają też wprowadzać jakieś szkolenia.
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-10-05 12:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BYLO DOBRZE ALE NIE KTORE OSOBY Z LAPANKI ZE SCHIZOFRENIA NIE POWINNY BYC ZATRUDNIANE TAK JAK DZIEJE SIE W LODZI ALBO SPIA JAK TAKICH NA LAWINOWEJ SIWAWY I W OKULARACH GRUBASEK MUSIMY CZASAMI TRACIC CZAS ZEBY DOSTAC SIE DO PRACY W CZASIE NOCNYM PONIEWAZ PRACE ZACZYNAMY OD 1 LUB 2 W NOCY WTENCZAS CI PANOWIE NAGMNINNIE W NAJLEPSZE SOBIE SPIA A MY SPOZNIAMY SIE DO PRACY WPROST NIE DO UWIEZENIA ZE MY TRACIMY NA TYM Z POWAZANIEM PRACOWNICY PLLKA
zdjecie uzytkownika
kix - 2015-10-22 23:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były klient - 2015-05-23 13:12:52]:
Hmm, nie pracowałem w tej firmie i pewnie nie będę,bo mam sam mam firmę :), ale mam rolety w całym domu (21 szt.) z tej firmy i działają niezawodnie od 2 lat. Rozumiem, że każdy pracownik patrzy na właścicieli firmy jak na bandytów, ale nie mieszajcie spraw pracowniczych z jakością produkowanych rolet.
zdjecie uzytkownika
Olaf - 2015-10-25 00:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kix brawo.. Jesteś klientem, ale widać, że zerknąłeś na inne opinie. Rolety są dobrej jakości i to jest fakt niepodważalny. Według mnie nie powinno się firmy oceniać jedynie przez pryzmat produktów, ale także przez pryzmat właścicieli. Wiadomo, że to powinno iść ze sobą w parze, ale jak widać.. to że ktoś źle zarządza, nie znaczy, że cała firma jest zła.
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-12-02 22:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem tam kiedyś może i wypłaty nie najgorsze ale atmosfera kiepska szantaż i wyzyska
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-12-03 16:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z tym, że wypłaty są całkiem niezłe i co ważne zawsze na czas wpływają na konto, natomiast z drugą częścią się nie zgadzam, jak dla mnie atmosfera na plus
zdjecie uzytkownika
rebe - 2016-01-03 21:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się jednak, że w tej firmie dobrze mają Ci pracownicy, którzy się starają, nie jest to żadna forma podlizywania się tylko człowiek robi to co się należy.
zdjecie uzytkownika
xD - 2016-01-10 02:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może mi ktoś powiedzieć jakie jest wynagrodzenie na początek dla nowego pracownika i czy po 3 miesiącach jest podwyżka?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-01-10 11:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xD - 2016-01-10 02:39:14]:
pracowałem tam nie tak dawno na początek najmniejsza krajowa na okresie próbnym po okresie próbnym najmniejsza krajowa + premia a zarobki różne zależy gdzie trafisz ja wspominam nienajgorzej tam prace
zdjecie uzytkownika
iwan - 2016-01-12 15:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no najniższa krajowa, nawet z premią, to na pewno nie są żadne kokosy. Z drugiej strony, fajnie, że atmosfera w pracy jest ok i że można swobodnie iść rano do pracy, bez stresu
zdjecie uzytkownika
Maria - 2016-01-14 21:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest ok, pracuję już trzeci rok. Wiadomo, raz jest lepiej raz gorzej, wszedzie trzeba pracowac i się starać, za stanie nikt nie placi.
Wypłata zawsze na czas trafia na konto.
Ogólnie jestem zadowolona.
zdjecie uzytkownika
Nox - 2016-01-17 01:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To miło się czyta @Maria bo chciałam też się złapać do czegoś i wysyłam CV na ślepo, powiedz czy kogoś potrzebujecie, albo czy są jakieś rotacje duże, dzięki
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2016-01-20 18:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakie stanowisko najlepiej się dostać
zdjecie uzytkownika
Nox - 2016-01-21 12:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie stanowiska @pytanie są chyba dośc dobre, to nie jest tak że najlepiej, musisz się zastanowić czego chcesz od życia, co jest Ci potrzebne po prostu
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2016-01-21 12:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Nox- chciałam rozeznać się jak wygląda praca w portosie, pracowałam już na produkcji, ale zakład zakładowi nierówny. Może podasz jakiesz informacje, co i jak.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Totalny brak profesjonalizmu.Brak osób kompetentnych do przeprowadzania rozmów.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-26 21:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

dziś wysłałem CV.czy taki jak jam łody silny bede miał tam dobre warunki pracy
zdjecie uzytkownika
Kiniol - 2016-02-05 21:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem 3 mc. Tylko okres próbny. Po tym okresie nikt nie chciał ze mną porozmawiać dlaczego taka dexyzja. Pensja na koncie zawsze. Atmosfera slaba.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Portos rolety!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Portos rolety

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert