Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Portos rolety

Pracowałeś w firmie Portos rolety i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-10-10 21:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu nie przyjmuje się ludzi mądrych, bo inni się ich boją że względu na strach przed ich wiedzą i doświadczeniem, zwłaszcza ci, którzy są tam nie tylko poprzez wiedzę ?????????????
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-10-22 18:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie rozumiem o co chodzi z Twoim wpisem gościu :) wytlumaczysz czy to jest opinia bardziej czy pytanie bo po znaku zapytania wygląda to jak pytanie ale po treści jak opinia. ;) Ja poszukuje pracy i potrzaebuje aktualnej opinii o zakladzie, czy na produkcji coś jest jakieś wolne miesjce czy nie do końca?
zdjecie uzytkownika
krzys p - 2015-01-08 17:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakoś mało tu konkretnych wpisów na temat pracy w Portos :-( Przecież Firma to krajowy producent rolet, jest obecnie liderem branży roletowej w Polsce. W związku z tym pewnie działają sprawnie i warto aplikować. Mógłby ktoś udzielić podpowiedzi jak tam z zarobkami jest, no i jak wygląda u nich temat rozmów o pracę?
zdjecie uzytkownika
zegar - 2015-01-08 19:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzys p - 2015-01-08 17:55:43]:
ja tam pracuje i nienarzekam ludzie pracują i narzekaja a zarobki zależy jak trafisz
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-01-22 12:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Gość - 2014-10-10 21:43:14]:
Racja. Do tego zakładu nie przyjmuje się ludzi mądrzejszych od kadry zarządzającej np. inżyniera utrzymania ruchu szuka się bardzo długo chyba tylko dla tego, że przychodzą na rozmowę ludzie mądrzejsi od bezpośredniego kierownika(czki), która ma wielki wpływ na ich przyjęcie.
A może chodzi tylko o strach przed utratą własnego stołka.
zdjecie uzytkownika
Matrix - 2015-02-04 12:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pare lat te u pracowalem mailed wypadek w pracy powiedziala mi zebym nie zalatwiamy prawnie odszkodowania ze mi to w pracy sie stalo ze mi zap lack za wypadek nic mi nie za placil a wyplate dostalem 300zl oszust jeden takiego to do obozu pracy I batem lac!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2015-02-04 16:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czy przyjmują teraz w Portos? bo szukam pracy i chce złożyć podanie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-20 00:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma to totalna porażka, zwalniają bez powodu, kierownictwo do niczego się nie nadaje. Place są również kiepskie. Terror i mobbing.
zdjecie uzytkownika
portoskalisz - 2015-05-12 21:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-04-20 00:00:12]:
dołączam się do wszystkich złych wypowiedzi
zdjecie uzytkownika
portosrolety - 2015-05-12 21:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i będę codziennie odświerzał wpisy dopuki kierownictwo i dyrekcja nie pójdzie na dywanik;
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-05-12 21:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [portosrolety - 2015-05-12 21:44:14]:
ja bym się postawił ale wywalą mnie z roboty za byle co i tak się to skończy
zdjecie uzytkownika
kork - 2015-05-12 21:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szukam pracy - 2015-02-04 16:03:48]:
idz lepiej do biedronki, zarobki lepsze, mniejszy stres, kierownictwo bez porówninia, w portosie właścicele i dyrekcja jedynie widzą złotówki a nie ludzi, w niczym nikt ci nie pomoże chyba że świnie podłożyć
zdjecie uzytkownika
gall anonim - 2015-05-14 22:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem wam tak, co do tej pracy fakt ucinaja z kasy na każdym kroku, fajna ekipa mozna sie dosmiac, ale to nie jest wazne bo czlowiek sie na*pie*doli jak wół, przede wszystkim na produkcji,smalec z du*py sie robi, kierownictwo chore,bramki oszukują przez, i nasze kochane biuro jest tak beznadziejne,daty porypane,chaos jak cholera w biurze,wiadomo ze jak nie ma sie pracy z braku laku dobre i to. NIEPOLECAM.
zdjecie uzytkownika
Była pracownica !!!!!!! - 2015-05-23 07:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w Portosie około 3 lat temu, potwierdzam wyżej wczesniej wymienione komentarze poniewaz tak było i tak jest. Zostałam zwolniona 4 dni przed świętami Bożego Narodzenia bez żadnego powodu przez panią kierownik E.W. Prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarabia się 1500zł a do tego Ci jeszcze odciągną na miesiąc wychodzenie na papierosa (Palarnia) oprócz tego jeszcze reklamacje ( za moich czasów pracy w Portosie - 1 reklamacja 50zł MASAKRA) i ta cholerna norma 100 rolet ( 8godzin)w sezonie. Nigdy w życiu bym nie wróciła do tego zakładu i zarabiać marne grosze jak w supermarkecie, a pan właściciel Szuk... wyjeżdża sobie na wakacje za granice np. na 3 tygodnie NIE POLECAM TEGO ZAKŁADU BO NIE WARTO SKŁADAĆ CV !!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Była pracownica !!!!!!! - 2015-05-23 07:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Portosie około 3 lat temu, potwierdzam wyżej wczesniej wymienione komentarze poniewaz tak było i tak jest. Zostałam zwolniona 4 dni przed świętami Bożego Narodzenia bez żadnego powodu przez panią kierownik E.P. Prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarabia się 1500zł a do tego Ci jeszcze odciągną na miesiąc wychodzenie na papierosa (Palarnia) oprócz tego jeszcze reklamacje ( za moich czasów pracy w Portosie - 1 reklamacja 50zł MASAKRA) i ta cholerna norma 100 rolet ( 8godzin)w sezonie. Nigdy w życiu bym nie wróciła do tego zakładu i zarabiać marne grosze jak w supermarkecie, a pan właściciel Szuk... wyjeżdża sobie na wakacje za granice np. na 3 tygodnie NIE POLECAM TEGO ZAKŁADU BO NIE WARTO SKŁADAĆ CV !!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
były klient - 2015-05-23 13:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rolety tez maja drogie i marne bo pewnie oszczedzaja na materiałach do produkcji!
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-05-25 21:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Była pracownica !!!!!!! - 2015-05-23 07:23:40]:
Zgadzam się z Panią w 100%
zdjecie uzytkownika
goseno - 2015-06-18 00:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety szefostwo jest głównie nastawione na to żeby jak najwięcej zarobić, czy to kosztem pracowników czy też klientów, pracowników to wiadomo że w wielu firmach nie szanują, ale jeżeli chodzi o klientów no to przecież w ten sposób tylko tracą, no a te ich produkty, czyli rolety pozostawiają wiele do życzenia.
zdjecie uzytkownika
nowy ? - 2015-06-18 18:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukają chętnych - 2400 brutto - możliwe to ???
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-18 23:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy ? - 2015-06-18 18:37:43]:
zależy gdzie sie dostaniesz ale ogólnie możliwe
zdjecie uzytkownika
kiniol - 2015-06-24 07:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam kierowniczka M na dallanie?
zdjecie uzytkownika
Dziki - 2015-07-07 17:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2015-05-25 21:11:16]:
Na jakiej podstawie twierdzi Pani, że rolety Portosu są marnej jakości? Porównywałem kilka firm i tylko Portos ma rolety wyzszej jakości niż firma aluprof.... konkurent Portosu, także proszę nie wypowiadac się na temat jakości jak nie ma Pani porównania!!!! I CO NAJWAŻNIEJSZE WIEDZY!!! Mam rolety Portos już ponad 4 lata, to co Pani pisze to BZDURA!!!
zdjecie uzytkownika
gościu - 2015-07-21 11:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci co piszą te opinie to pewnie chcą zniechęcić młodych i zdolnych do pracy w firmie bo się boją o swe stołki ;)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Totalny brak profesjonalizmu.Brak osób kompetentnych do przeprowadzania rozmów.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-07-25 14:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chcialbym wyrazić swoją skromna opinie na temat firmy Portos... Szef.. chyba do końca nie wie co robi.. ufa ludziom którym nie powinien... Nie ma wystarczających szkoleń w firmie, pracownicy mają tyle pracy, ze nikt nie odbiera telefonow.
Potrącenia finansowe z pensji są za wszystko!!! Czyja to wina?? Należy najpierw kadre przeszkolić odpowiednio, to po pierwsze, po drugie firma powinna mieć margines na błędy.
To skandal, ze ktoś ma na umowie ok 1300 netto, plus 300- 400 roliczane w premii i zabrane np.: 600.... albo i inne kwoty.
Mobbing, donosicielstwo na porządku dziennym. Mądrych ludzi się zwalnia,bo Pani Dyrektor M.W. i nie tylko.. boi sie o siebie, a powinna, poniewaz jest mega niekompetentna. Ludzie wzajemnie utrudniają sobie życie i pozbyć jednen drugiego.
Uważam, ze firmę mozna porównać do obozu koncentracyjnego.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-07-28 14:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z przedmówcą. Szef wytwarza w zakładzie atmosferę zastraszenia, chamstwo i donosicielstwo to standard, a odzywki pana Szukalskiego typu "Jak się nie podoba to (usunięte przez administratora) można usłyszeć już pierwszego dnia pracy :) Ogólnie osoby, które pracują tam dłużej mają "wyprane" mózgi przez szefa albo co niestety gorsze i w większości przypadków - zmusza ich sytuacja. Kończąc swoją ocenę, zdecydowanie nie polecam tego zakładu na dłużej. W formie pracy przejściowej owszem i okej, ale nie na dłużej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Portos rolety

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Portos rolety?
Zadaj pytanie
alert