brak logo

Grupa Optima

Kraków

Opinie o Grupa Optima

kukula 2010-10-08 12:46:20
Nie polecam- tragedia!
chomik 2010-10-08 12:50:52
LIPA - Nie polecam
sołtys 2010-10-08 13:02:22
Praca wolontariusza :)
seiko 2010-10-08 14:14:26
PRACA WOLONTARIUSZA.

Poszukują handlowców,przedstawicieli handlowych a w efekcie pracujesz jako telemarketer z książką telefoniczną.Wszystkie koszty po twojej stronie-własny samochód,własny komputer i żadnych szans na zarobienie kasy.Prowizja za sprzedaną usługę to np.(usunięte przez administratora).a o podstawie możesz sobie zapomnieć.Uważajcie to [usunięte przez moderatora] bazujący na trudnej sytuacji na rynku pracy.
le 2010-10-08 14:24:22
to całkowita prawda co jest tu napisane, obiecują auto,laptopa,zwrot kosztów itd a tak naprawde to sam pracownik musi dokładać to tego interesu.Na wlasny koszt jedzie sie do klienta, jesli przedstawiciel ma auto to nie jest skazany na MPK. Nie ma tam zadnych warunkow do pracy wszyscyiedza razem w jednym pomieszczeniu z ksiazka tefoniczna i dzwonia istny chaos. Firma jest 3 lata na rynku i nie ma zadnego stałego pracownika nawet takiego ktory bylby 1 miesiac!!!!!!
ODRAZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ona 2010-10-12 09:08:09
Potrzebujesz pracy i wydaje Ci się że znalazłeś odpowiednią...tylko Ci sie wydaje.
1.Rozmowa kwalifikacyjna: obiecanki cacanki (telefon, laptop, podstawa + prowizja, samochód)
2.Szkolenie: Podpisanie umowy: nawet jeśli widzisz że jest napisane (usunięte przez administratora) zwrot kosztów szkolenia jeśli nie przetrwasz 30 dni lub nie wykonasz planu sprzadaży- PODPISUJESZ umowę, bo potrzebujesz pracy, a żeby spróbować pracować MUSISZ PODPISAĆ.
I juz w punkcie 2 jesteś w pułapce, nie możesz się wycofać, nie jesteś w stanie wykonać planu sprzadaży, który podczas trwania umowy zmienia się 10000000 razy.
Szkolenie c.d.: przedrukowana strona internetowa firmy jest tematem szkolenia. Następnie siadasz przed komputerem i szukasz...
3. Twoja praca polega na:
wchodzisz na "panorame firm" w Krakowie i dzwonisz po kolei do firm, próbujesz umówić się na spotkanie proponujesz wykonanie strony lub pozycjonowanie ( bo w dzisiejszych czasach większość ludzi posiada już strony internetowe).
Jedziesz na spotkanie swoim samochodem lub mpk - nikt nie zwróci Ci kosztów.
Pierwszy miesiąc bez podstawy, czyli prowizja, jeśli nie wykonasz planu nie dostajesz wypłaty za miesiąc pracy, od pn do pt od 9.00 do 17.00.
Tracisz dużo czasu dużo pieniędzy a Zysk????
Zastanów się dobrze zanim pójdziesz na SZKOLENIE
Bart 2011-10-28 12:07:31
( usunięte przez administratora )Zauważyłem, że Grupa Optima znowu szuka pracowników na stanowisko przedstawiciela handlowego. Wszystkie inne opinie to prawda - mi udało się jakimś szczęśliwym trafem tego ominąć i zwiałem stamtąd. Jeżeli podpiszesz umowę musisz zrobić plan, który oni mogą sobie dowolnie zmieniać!!w rezultacie wychodzisz z (usunięte przez administratora) w kieszeni i zdecydowanie wyższym rachunkiem za własny telefon (zapomnijcie o służbowym i laptopie, a już samochód to abstrakcja :)) Jeśli już się tam zatrudnicie to dopytajcie dokładnie o \\\"ręce do pracy\\\", bo kiepsko też u nich z terminową realizacją projektów, więc można zrobić z siebie (usunięte przez administratora) przed klientem. Radzę nie podejmować ryzyka i być ostrożnym, no i poważnie się zastanowić oraz dokładnie przeczytać co podpisujecie!!
naiwniak 2014-09-28 23:34:07
Nadal nabierają ludzi. Nerwowa szefowa "koordynator biura", który nie potrafi z ludźmi rozmawiać. Praca prosta - bierzesz ogłoszenie klienta, nic mu nie mówisz, ze je zamieszczasz, bierzesz mu zdjęcia z jego ogłoszenia i zmieniasz tekst, żeby się nie doczepił. Potem zamieszczasz na tablicy i gumtree i... czekasz, aż rozdzwonią sie telefony :) Zero podstawy, tylko prowizja. Szemrana atmosfera i pełna dyspozycyjność
stanley 2015-02-10 18:05:41
mi się wydaje, że ta firma to jest jednak otwarta na młodych ludzi tak naprawdę i przez to można się również próbować jakoś na staże dostać na przykład? dajcie znać jeszcze czy można normalnie u nich odbywać praktyki czy niekoniecznie? chodzi mi o to czy nie parzenia kawy już? jak tak to dajcie znać
Megg 2016-03-23 14:41:09
Bardzo proszę o informację, czy ktoś pracował w Grupie Optima w dziale księgowości. Jeżeli tak proszę o opinie. Dziękuję.
1
simon 2016-05-08 13:00:17
Oprócz tego, że mają słabą i mało optymalną stronę internetową to do niczego doczepić się nie można @Mam, gdyż zatrudnienie jest na umowę o pracę, dodatkowo pracownicy mogą liczyć na prywatną opiekę medyczną czy też nawet premie roczne. Ale to chyba dla najlepszych
Zostaw swoją opinię o Grupa Optima - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Optima