brak logo

Galeria Wina

Kraków

Opinie o Galeria Wina

AAA 2009-11-27 13:54:54
Czy Galeria Wina prowadzi jeszcze jakieś sklepy ? Byli w Krakowie w mojej okolicy , ale od pewnego czasu sklep jest nieczynny

U\\\\ 2009-11-29 13:45:50
Te sklepy są obecne w Warszawie, jest ich 4. Natomiast z tego co wiem ma zamiar otwierac następne. Natomiast z drugiej strony proponuje bardzo ciekawe warunki pracownikom.
szukam pracy 2009-12-11 17:51:21
Szukam pracy . Czy warto sie u nich zatrudnić ? Czy płacą pensje na czas i nie rolują pracowników ? Nie lubie zmieniać pracy - czy jest szansa, że będą egzystowac dłuzej ?
xxx 2010-01-16 08:01:05
Nie mają niestety dobrej opinii. Lepiej szukaj gdzie indziej ..
były klient 2010-09-02 15:48:27
czy oni jeszcze działają ? czy ktoś wie gdzie jest jakiś ich sklep ?
Hysteria 2010-10-11 15:47:52
Właśnie :)
pracownica 2011-05-21 16:29:47
Sądzę że te negatywne opinie piszą pracownicy którzy zostali zwolnieni i żałując że nie mają możliwości zarobić niezłej kasy piszą bzdury. Pracowałam w Galerii Wina i uważam że traktują bardzo dobrze pracowników i od razu informują o warunkach pracy i płacy. ( usunięte przez administratora )
klient 2014-02-07 15:49:24
A ta sieć jeszcze istnieje ?
jan winny 2015-01-19 15:21:15
również z niepokojem patrzę na sytuację tutaj na forum. nie ma od bardzo dawna żadnego komentarza na tym forum o Galeria Wina. szkoda. chciałem znaleźć tam pracę, dobrze znam się na winach i mam doświadczenie w sprzedaży, ale myślałem że tutaj dowiem się wszystkiego aktualnego o nich jako o pracodawcy. napiszecie co się z nimi teraz dzieje?
Winci 2015-03-26 02:03:51
Już ponad rok brak jakich konkretnych informacji na temat Galerii Wina. Dwie osoby zainetersowane tą firmą a odzewu brak. Jest to spora sieć sklepów z winami działąjąca na terenie całej Polski więc jest to bardzo dziwne. Strony internetowej nie posiadają więc może coś jest na rzeczy ? Wie ktoś co się z nimi stało ?
Cis 2016-05-15 13:37:19
Wiesz co, dla niektórych praca i hobby to dość podobne tematy, więc na spokojnie mozna robić co się lubi i nikt nikomu nie broni przecież się rozwijać, żyć, niczego, mam nadzieję, że trochę pomogłem..
Zostaw swoją opinię o Galeria Wina - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galeria Wina