brak logo

Bartex- Bartol sp.j.

Warszawa

Opinie o Bartex- Bartol sp.j.

Xyz 2015-11-27 07:46:01
Ty mówisz, że biednym , nie ja. Biedny a zwykły to różnica.
Ph xyz 2015-11-27 09:45:20
Żadnej konwersacji nie będzie, przynajmniej z mojej strony. Moim zamiarem było tylko wyrażenie swojej opinii na Temat firmy, w której pracuję, natomiast ktoś delikatnie mówiąc -niepoważny -wypisuje jakieś bzdury. Nie będę tego komentować.
Prezes Barteks 2015-11-30 20:57:55
kolega mówił ze zarobki do wyboru dwie wersje
1. działalność własna 2500+vat przez 3 miechy potem tylko prowizja
2. umowa o prace 1500 prze z 3 miechy potem musisz zarobić na siebie
w Warszawie wyganiają przedstawicieli ze sklepów, zniszczona reputacja - nie do odratowania przez ph , dostawy do 7 dni .
jakas 2015-12-02 22:33:29
Mam pytanie do obecnych i byłych pracowników tej firmy.
Czy pracował u Was Dyrektor Regionu Warszawa Wojciech R?
Jesli tak to kto to jest i jakim jest czlowiekiem?
Z gory dzieki
ala 2015-12-03 21:34:14
Szanowny Panie " Prezes Barteks" w firmie nie ma czegoś takiego jak umowa o pracę 1500 dostają tylko fakturzystki, w dawnych czasach ph miał najniższą umowę, ale musiał wyrobić w premiach zus, który opłacał bartex. Czyli Jak wyrobił normę z premiami 2200 to dostawał 1200. Proste pracownik musiał zarobić na zus, który firma powinna płacić. Jak nie to na bruk.
Alex 2015-12-27 16:58:34
Z przykrością stwierdzam, że firma jest do niczego rotacja Ph straszna, pełna odpowiedzialność magazynierów. Generalnie odradzam.
99 2015-12-28 17:30:59
Niektórzy "pracownicy " są do niczego, nie firma.
99 2015-12-28 18:12:11
Tacy, którzy przyjdą, namieszają, pracować im się nie chce a później jeszcze narzekają i wypisują bzdury na forum.
xyz 2015-12-30 15:24:20
Tak masz racje to jest tylko wina pracownikow tylko zastanawiam sie dlaczego przyjmowani sa ludzie bez jakiegokolwiek doswiaczenia np.murarze,mechanicy samochodowi to oczyms swiadczy ze doswiadczona osoba omija ten zakład pracy .... Prosze przemyslec
99 2015-12-31 10:34:26
Do "xyz" nie wypisuj głupot bo nie masz pojęcia o niczym z tego, co widzę.
xyz 2015-12-31 12:03:15
Kolego 99 to podaj argumenty że tak nie jest.Dlaczego tyle ogloszen o pracę hmm a oddział Warszawa od kilku miesięcy i jakoś nikt nie chcę pracować zastanstawiające i daje do myślenia....
99 2015-12-31 13:59:40
Są duże wymagania kolego, teraz nie zatrudniają kogokolwiek
nikodem 2016-01-01 16:17:29
Tak masz rację nie każdego ale za najniższą krajową hihi a jak wytłumaczyć. Warszawę co brak wykształconych ludzi !!!! i to w takim mieście takie głupoty piszesz frajerze...
były 2016-01-05 19:07:29
,, Barteks" to kpina, nie firma, radzę omijać z daleka. Nie dziwie się że nikt w Warszawie nie chce tam pracować, co to dla Warszawiaka zarobki 1500 zł? Więcej mają dostarczyciele pizzy. Na każdym regionie jest taka rotacja przedstawicieli i kierowników.
prawda 2016-01-14 17:47:47
No i znowu Nawroc.. pisze jako "99" wstyd, ale twoje zwroty są zawsze takie same.
1
Ph99 2016-01-15 17:14:06
Jako "99" pisze ph
prawda 2016-01-15 17:51:59
Przestań się kompromitować Darku.
prawda 2016-01-15 23:07:19
Dziwny jest ten świat dlaczego jest taka rotacja... Ph pracują tylko dwa lata na najmniejszym zusie. Jacy ph pracują pięć lat ?! Podaj mi przykład Darku. Jeżeli młody Bartol uważa, że każdy kradnie firma długo nie pociągnie, trzeba się modlić, żeby starszy Bartol żył jak najdłużej ( sto lat Panie Bartol syn zamknie pana firmę) Darku Robić wszystko za Audi A6 trzy letnie, nie etat tylko działalność. Czy zastanowiłeś się, że nigdzie nie dostaniesz pracy bo jesteś mierny i jesteś zwykłym popychadłem, co konkurencja doskonale wie Przykro mi pozdrawiam PRAWDA
PRAWDA 2016-01-15 23:25:23
DARKU wiesz kto o tobie prawdę piszę. Jesteś jak ja to nazywam "TEFLOMEN" pełna zguba, ale wszyscy to wiedzą.
dyrektor 2016-01-21 22:52:52
Prawda prawda i jeszcze raz prawda ta firma sama się zniszczy
Prawda 2016-01-29 20:57:26
Dzisiaj dobiegła praca po roku Kiera w Pruszczu Gdańskim.
Super Nowina nowym Kierem oddziału Pruszcz Gdański został zwolniony w zeszłym tygodniu Koordynator Leszek.
Leszku wiele sukcesów na stanowisku Kiera Pruszcz.
1
Produkcja pada 2016-01-30 11:05:56
Prawda jest taka, że nikt nie chce tam pracować. Zwalniają się operatorzy maszyn i pracownicy z wieloletnim stażem, ba nawet jedyny myślący kierownik zmiany. Niech ściągają więcej Ukraińców nierobów, za których Polak dostaje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gt; Pozdrawiamy Babcie!
2
Phph 2016-02-02 15:07:51
Nic nie pada, ktoś głupoty gada
2
Prawda 2016-02-03 10:04:30
nick-55- to może się zastanów nad tym co piszesz. Oferty pracy są cały czas nowe, ale nie z związku z rozwojem firmy, ale rotacji w niej.
WAŻNE !!! 2016-02-03 18:56:19
Prawda- masz 1000 % racji co do ofert pracy nie są one na pewno spowodowane rozwojem firmy.
Oddział Warszawa niedługo zniknie z mapy firm. Praca ŚMIECIOWA jak na prowadzenie działalności zarobek rzędu 2000 zł. z czego trzeba opłacić składki jest bynajmniej śmieszne, mydlenie oczu na rozmowie o pracę tylko po to żeby ściągnąć pracownika nawet na miesiąc i tak w kółko. Darku życzę dalszych sukcesów w branży, A KAŻDEMU KTO SZUKA TU PRACY DEFINITYWNIE ODRADZAM, chyba że lubisz pracę za darmo z rękoma przy ziemi to z fartem.
2
Qwerty 2016-02-03 21:08:31
Racja..tu chodzi o zarobki tylko, zły system wynagradzania, póki tego nie zmienią, nie zmieni się nic na lepsze.
Nn 2016-02-06 15:51:28
Minimum 4 lata
bzdury 2016-03-16 01:38:47
Boże, nie rozumiem ludzi którzy wypisują, że chcą się zatrudnić w bartexie? Po co Na co? Czy wy ludzie nie czytacie tego co jest tu napisane?????
Firma to syf, na magazynach syf, w centrali [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do tego zarobki jak dla parobków.
bzdury 2016-03-18 08:57:07
to ci gruszka życzę powodzenia za 700zł kreatywności. jak się tak nisko cenisz to do bartexu jak najbardziej się nadajesz.
prawda 2016-04-18 10:50:40
Darku znowu piszesz teraz jako "goniec". Sam kiedyś się zdradziłeś mówiąc, że czytasz wpisy.
pracownik 2016-04-27 19:26:48
praca w tej firmie to żart , teraz wprowadzają nowe rozwiązania 200 klientów raporty topy , wymagania coraz większe a płace jak były na poziomie żenada tak zostały .23 oferty pracy na dzień dzisiejszy to już jest szczyt , jeszcze rok i przedstawicieli zabraknie na rynku bo wszyscy w bartexie już pracowali. Życze powodzenia firmie i gratulacje pomysłowości.
1
Ja 2016-07-26 09:37:34
Firma do d... i tyle.
qp 2016-07-26 09:44:10
Oddział Warszawa haha... Pan kierownik Ł... frajer,burak i tepy ch... Jedynie magazynier najbardziej ogarnięty w calym oddziale.
xelio 2016-07-26 21:53:12
Ta "fyrma" powinna się nazywać tak jak moja pierwsza żona PORAŻKA.Dobrze że już tam nie pracuję
2
prawda 2016-07-28 20:59:51
Kolego "hey" czy ty jesteś tak tępy, że nie czytasz wpisów odnośnie tej firmy powyżej ?
mayro 2016-08-16 17:39:30
W tym tygodniu byłem na rozmowie rekrutacyjnej w tej firmie... to co zaproponowali to jest jakaś kpina. Osoba rekrutująca już na wstępie powiedziała mi o warunkach finansowych, a wygląda to tak, 2500 na własnej działalności przez pierwsze 3 miesiące, później dochodzą prowizje od sprzedaży. Na tym etapie rozmowa się zakończyła wyszedłem i żałowałem straconego czasu i pieniędzy.
3
Prawda 2016-08-23 08:50:47
Oto wynagrodzenia w Bartexie :
Ph na próbnym 2500 zł 3 miesiące działalność, jeżeli dobrze sprzedaje jeżeli nie to nie dostanie tych pieniędzy, umowa opiewa na 700 zł, reszta jest tylko na gębę " pana dyrektora" który obieca wszystko czyli nic.
System premiowy jest taki, że potrafi wyliczyć wynagrodzenie ph na minus 380 złotych wtedy wypłata zależy od chęci dyrektorka.
Dodatki na przykład nowy klient 30 złotych wow ! , który nie jest w systemie od 2 lat potem info, że od roku, a potem że w ogóle nie może być w bazie BB - ściema.
System wynagrodzeń jest przynajmniej od 8 lat nie ruszany i nie ma możliwości negocjacji. Brak innego zatrudnienia niż działalność, był etat ,ale się sparzyli. Praca na działalności, ale wymagania jak na etacie minimum 8 godzin pracy. "PAN PREZES" siedzi na gps i śledzi ph i sprawdza ile czasu są w sklepie żenada.
Wynagrodzenie kierownik próbny 3800 3 miesiące działalność na umowie 2000 złotych, niby umowa dżentelmeńska z "dyrektorkiem" ( możecie sobie podetrzeć tą umowę) - jak będziecie odchodzić to wypłata tylko z umową papierową minus mycie samochodu i co tam na was znajdą.
Wszystkie obiecanki jakie dostaniecie od dyrektorka i prezesika bez formy papierowej możecie sobie w du.. wsadzić.
Koordynator lub zastępca dyrektorka - nowa funkcja te same obowiązki czyli ratowanie zgliszczy oddziału Wawa 4400 netto.
Wymagania lizodupstwo miejsce wykonywania pracy Warszawa.
Poprzedni koordynator pełna gnidka "Wojt" odszedł witamy w firmie nowego koordynatorka Zbysia, który w tej chwili się szkoli w centrali tam prezesik i dyrektorek mówią mu jak ma korzystać z systemów gps i gogle maps w celu pełnej kontroli ludzi hihi. Niby koordynator, ale nie ma żadnej władzy handlowej.
Średnie wynagrodzenie ph to 1700-1800 netto minus zus, podatek dochodowy.
Zdarzają się faktury 3000 i więcej ale są jednorazowe i składają się ze wszystkich możliwych konkursów i składowych. Jeżeli zdarzy się że moglibyście wystawić fakturę powyżej 4 to dyrektorek utnie. Wszystkie bonusy, które przedstawiają mają formę wirtualną nie papierową. Musicie się przygotować na faktury 1300 złotych.
Mam nadzieję, że rozwiałem wszystkie pytania z cyklu ile można zarobić.
Jeżeli będzie szybka riposta na tego posta to albo dyrektorek odpisze albo prezesik, których gorąco pozdrawiam i szczerze nie lubię.
10
zimny 2016-09-08 23:36:28
Czy to prawda że młody jest ciepły?
Prawda 2016-09-09 21:15:37
Czy ty jesteś tępy czy tylko udajesz tępego. Jeżeli jesteś tępy to nie czytałeś posta wcześniejszego od mnie. Jeżeli udajesz czyli jesteś, którymś z tych dwóch konusów.
Jeżeli matole nie pracujesz u nich to skąd wiesz, że dbają o swoich pracowników i jest dobra atmosfera. Nawr.... przestań się kompromitować zajmij się Szczecinem, Wawą, Wrocławiem, dodatkowo ci powiem, że będą następne zgliszcza o których nie wiesz.
Zostań w swoim Pleszewie i odpoczywaj w dorożce. I zajmij się " końmi" , które opowiadasz, że słuchają ciebie bu ha ha.
3
Prawda 2016-09-09 21:16:06
Czy ty jesteś tępy czy tylko udajesz tępego. Jeżeli jesteś tępy to nie czytałeś posta wcześniejszego od mnie. Jeżeli udajesz czyli jesteś, którymś z tych dwóch konusów.
Jeżeli matole nie pracujesz u nich to skąd wiesz, że dbają o swoich pracowników i jest dobra atmosfera. Nawr.... przestań się kompromitować zajmij się Szczecinem, Wawą, Wrocławiem, dodatkowo ci powiem, że będą następne zgliszcza o których nie wiesz.
Zostań w swoim Pleszewie i odpoczywaj w dorożce. I zajmij się " końmi" , które opowiadasz, że słuchają ciebie bu ha ha.
2
ZimnyIcieply 2016-09-30 00:18:22
Czy który młody jest ciepły? Zbynio czy Pawcio?
O jakiej ty dobrej podstawie mówisz?
ph 2016-10-18 13:19:55
Pracuje tu 9 miesięcy wystawiam faktury na 3400-3900 po opłatach zostaje mi około 3 tys, pracowałem poprzednio w innych firmach na umowę tyle że od 7-19 tabele telefony od szefów codziennie do 20-stej na i weekendy tabele,analizt,raporty, dramat i to za 2600-3000 zł. A tutaj do 16-stej bez tabelka, spokojne weekendy no ale trzeba się narobić w terenie. Ci co tak narzekają niech napiszą w jakich firmach robią karierę.
gruby 2016-10-18 13:47:02
A ja pracuje 5 miesięcy i też nie zamienił bym tego na jakieś korporacje / wystawiłem fakturę na 3 tys moze w przyszłym miesiącu będzie lepiej, jedyne co mi doskwiera to mogli by zmienić kryteria używania aut w weekend no i logistyka dostawy towaru do sklepów.Wiec w porównaniu z korpo jest niezle
gruby 2016-10-18 18:00:53
Nie wiem dokładnie o co chodzi bo nie śledzę ogłoszeń, myślę że wielu PH nie może się uporać z tym że Bartex ma własną dystrybucję i nie można nic "rozpisac". sam na początku nie mogłem się do tego przyzwyczaić że mamy własne hurtownie.
ph 2016-10-18 20:40:23
Najlepszy jest ten z nickiem "prawda" może powinieneś głosić słowo Boże ha,ha. Ty pracujesz w naszej firmie? Bo jak tak,to jesteś skończonym imbecylem ,że pracujesz w Bartex pomimo według ciebie złej firmy .Jeśli natomiast nie pracujesz, a od 10 miesięcy udzielasz sie na forum, to jesteś skończonym zakopleksionym imbecylo-nieudacznikim. Znajdź sobie pracę i rób karierę gdzie indziej!!
sos 2016-10-18 21:49:24
A narzędzia do pracy dają? Auto, telefon itp
Rozumiem że działalność i 2500 tys na 3 miesiace+,prowizja?
Czyli można zarobić więcej?!
gruby 2016-10-18 21:55:35
Sos :można zarobić więcej ale trzeba zapierdz......ale można! Auto i tel dają.
gruby 2016-10-18 23:02:59
Albo, ludzie wybierają firmy gdzie jest więcej bonusów, karty multisport,lepsze narzędzia itp i czasami wcale nie chodzi o wielkie pieniądze.
Prawda 2016-10-21 13:51:22
Darku "ph" tylko ty byś sprawdzał ile człowiek pisze na tym forum.
Dodatkowo raportów w exelu w innych firmach nie ma już od lat. Wolałbym pracować w koncernie przynajmniej płacą rzetelnie, a nie jak ty i ten drugi przygłup z sufitu.
Ty i on uważacie wszystkich za złodziei, a nigdy nie zastanowiliście się, że to wy jesteście największymi ZŁODZIEJAMI ?
3
m 2016-12-03 11:13:36
Witajcie, ostatnio byłem na rozmowie kwalifikacyjnej na PH z jakimś dyrektorem, facet mówił konkretnie i rzeczowo, widać że ma doświadczenie. ( z tego co mówił to krótko pracuje w tej firmie) . Nie zgodziłem się na działalność gospodarczą a on powiedział może być równie umowa o pracę. Zadania premiowe są dość przejrzyste +jakieś konkursy. Napiszcie czy te premie są do zrobienia!
Zostaw swoją opinię o Bartex- Bartol sp.j. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bartex- Bartol sp.j.