brak logo

GABI MEBLE

Łęka Opatowska

Opinie o GABI MEBLE

Niezadowolona klientka 2010-03-12 10:57:23
Witam, chcialabym przestrzec wszystkich przez firma Gabi z Leki Opatowskiej!!! Od 4 miesiecy walcze z nimi zeby miec w swoim salonie swoj naroznik. Od samego poczatku nie dotrzymywali terminow, towar przychodzil kilkukrotnie nie taki, jaki zamawialam, a ostatnio okazalo sie ze przyszedl z foliami w srodu, ktore tak halasowaly ze w spokoju tv nie mozna bylo ogladac ! Pomimo wielu telefonow, skarg i reklamacji, ktore i tak nie byly rozpatrywane w terminach, firma Gabi lekcewazy sobie wszystko. wielki brak profesjonalizmu!!! jezeli pracownikow traktuje tak samo jak klientow to radze trzymac sie z daleka!!!
1
nina 2011-11-13 11:02:49
tak na przyszlosc, jsli sie pracuje to sie nie oglada tv, ja pracuje dla gabi ichwale sobie prace, placa 1300 na czysto pracuje 8 godzin, ale dla leni ktozy wola sie rozkwaczyc przed telewizorem zamiast pracowac to tak strasne sa warunki.
1
tomi 2012-05-03 20:17:35
Przyszły kliencie firmy GABI jeżeli szukasz mebli to może trafisz i na te opinie.
Zostałem klientem tej firmy trzy tygodnie temu zakupiłem narożnik kuchenny oczywiście zasugerowałem się prezentacją firmy w internecie, wszystko było ok, kontakt, okres oczekiwania około dwóch tygodni zapłaciłem 1900 zł ale jakie było rozczarowanie jak te meble dotarły na miejsce. Bok narożnika z bardzo widocznym pęknięciem na łączeniu klepki drewna, oparcie krzesła fatalnie przymocowane co skutkowało całkowitym odpadnięciem, zawiasy w siedzisku były założone nie na tą stronę. Ogólnie wykonanie tych mebli porównałbym do tandetnych wyrobów Chińskich, nadmieniam jeszcze że na przedstawione wady firma nawet nie raczyła odpisać. Dlatego przestrzegam Wszystkich, teraz wiem że zakup mebli nie powinien być dokonywany przez internet jak nie dotkniesz nie widzisz takich rzeczy nie kupuj na necie.
tamlin 2013-10-11 16:23:38
Dlaczego tego wcześniej nie przeczytałam. Zakupiony narożnik nie nadaje się do spania, wychodzę spreżyny, listwa wbija się w plecy. Raz już był naprawiany. Teraz złożyłam reklamację z ustawy, ale ludzie którzy tam pracują nie znają przepisów polskiego prawa. Zgłaszam do Rzecznika Praw Konsumenta, Inspekcji Handlowej i zakładam sprawę w sądzie. [usunięte przez moderatora] .
1
krystos8 2014-01-02 17:25:35
Witam widze że nie jestem sam z reklamacja mam chyba ten sam mebel reklamcja 1 wyszła po 3 miesiącach( kupiona w lutym reklamacja marzec 2013) !!! użytkowania przysłali tyko część sypialna(czyli wysówane spanie) i sam musiałem zamontować !!!!!!!!po raz drugi to samo(wrzesień)!! materiał się zmarszczył ze aż strach na kanapie wygłada to jak obwisła skóra nie będę mówił na czym ,a firma na to nic!!! 3 reklamacja pażdziernik 2013 a oni piszą mi na meaila ,odpowiedzą po nowym roku z końcem stycznia bo nie mają serwisanta w okolicy to jakieś (usunięte przez administratora) to samo co przedmóca zgłaszam do Rzecznika Praw Konsumenta, Inspekcji Handlowej i zakładam sprawę w sądzie.
1
ktoś 2014-01-07 17:39:17
Warunki chmmm w miarę ,mogło by być lepiej, Jeden kierownik na tak duży zakład to za mało!!!
Snajper 2014-03-27 16:58:36
Tak widzę po wypowiedzi dla czego osobie podoba się praca w tej firmie jak firma zniknie to przypuszczam że nikłe perspektywy na pracę w innej . Ja pracowałem w tym obozie ponad 6 lat i wiem po ile godzin tam się pracuje zmieniłem firmę i czuje się świetnie psychika wróciła do poprzedniego stanu wyzdrowiałem. A tobie jeszcze się tam podoba? Czy to szczyt twoich zdolności i marzeń ? Życzę powodzenia .
3
isia248 2015-05-08 21:24:30
Omijajcie tą firmę z daleka!!! Narożnik jest reklamowany po raz szósty w ciągu roku i nie chcą zwrócić pieniędzy. Sprawę oczywiście przekazuję do sądu. Ich nieznajomość prawa poraża.
1
robol 2015-12-02 17:47:53
Na święta znowu kiełbasa? Wypłaćcie uczciwie socjal na święta i jakieś paczki dla dzieci.Tak jak to się robi w normalnych firmach.Wesołych Świąt.
robol 2015-12-10 18:30:38
@gilon chodzi o zakład koło WIĘCBORKA.Największy w powiecie.
nico 2015-12-17 19:18:10
Mogą się nie podobać właścicielowi. Ponad 500 ludzi ,spora sumka z socjalu się uzbiera. Żal rozdać.
ODO 2016-05-11 10:29:57
Nie masz co się martwić o atmosferę @front. To, że tu narzekają troszkę nie znaczy, że nie da się z nimi dogadać na żywo. Ja bym się poważnie zastanowił nad zatrudnieniem, skoro jest umowa o pracę.
Zostaw swoją opinię o GABI MEBLE - Łęka Opatowska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GABI MEBLE