brak logo

havi logistics

Warszawa

Opinie o havi logistics

gracz1 2016-03-28 19:34
I pokryjomu się z tego smieją.hola hola ale jak ktoś odchodzi to sami zapjerdzielają hi hi
1
pimpek 2016-03-29 23:31
havi logistics daniszewska .o ty gamoniach można powiedzieć tylko jedno pół h..ja reszta ku..wy.
3
Urażona wpisem. 2016-03-30 13:22
art. 216 kk. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
aaaa 2016-04-08 18:17
Pani B. o której była mowa to ma przez tyle lat siłe przebicia i nic jej nie rusza jak ona to robi?
4
bbb 2016-04-09 16:48
Też się nad tym fenomenem zastanawiam.Ale karma wróci oj wróci......
1
akuku 2016-04-10 18:08
firma gdzie wykorzystuje sie biede ludzi ktorzy musza pracowac. Kiedys was tak potraktuja
1
mamul 2016-05-15 17:05
no coz najpierw wywalają ogarnietych a pottem szukają stazystów żeby za darmo albo ( naprawde) miske zupy robili to co tamci
jak ci to odpowiada to aplikuj
jacek 2016-06-19 23:22
pracowałem w tej firmie i muszę stwierdzić że atmosfera która roztaczają madre dupki z góry madrzacy sie na palarnia jest bardzo bliska przechwałkom wsiowych rajdowcó a ta cała szefowa jest głupia jak but jak daje sie tak podpuszcaac. słowem fajm=nie miejsce do poopierdalania sie
2
byly pracownik 2016-06-20 16:17
Pracowałem w Havi warszawa 3 miesiące. Na początku było znośnie ale jak już zobaczyli, że ktoś dobrze pracuje to dorzucali zamówień i innych rzeczy żeby tylko się nie wyrobić i by było się do czego przyczepić.
Najgorszy w administracji magazynu jest chłopaczek M. Sam by nie dał rady na magazynie a uważa się za Boga. Poza tym każdy na każdego donosi i zmyśla. Zabierają dni ustawowo wolne od pracy nie płacą za nie i nie oddają później.
Wyzysk naciąganie i ogólnie atmosfera c h u j o w a
2
Urażona bardziej wpisem 2016-07-20 00:42
Widzę że dobrze się pani bawi opiniami na go work w czasie godzin pracy!
3
fuckHAVI 2016-08-06 11:15
wlasnie się zwolniłem z tej p..... , ludzi rządzących jest multum ze nie wiesz już sam co masz robic , najlepiej to siedzieć po 12h a i tak nst dnia zadzwonią ze przyjdziesz na 12 , grafik w tygodniu zmienia się tak ze trzy razy na tydzień , masz x czyli dzień wolny według grafiku a i tak zadzwonią zebys przyszed , leca w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam , ludzi nowych przewinęło się tam multum , nawet ukraina spie.... z tej firmy
6
Stary Driver 2016-08-08 09:12
Havi dopiero teraz zobaczy co znaczy utrata dobrych ludzi. Już odszedł (usunięte przez administratora) a wkrótce odejdzie (usunięte przez administratora), a kto wie czy nie następni.
No ale nie doceniali dobrych ludzi to teraz za chwilę będą bardzo cierpieć. Mam przeczucie, że nawet największy Klient nie będzie tolerował spadku jakości.
2
Stary Driver 2016-08-08 10:14
Może jest tak jak mówisz. Pisząc swoją opinię miałem na myśli Warszawę i bardzo dobrych ludzi z administracji, którzy odchodzą ( Caben i Leszcz). Bardzo ogarnięci ludzie, ale odchodzą bo uważający się za najmądrzejszych Państwo z góry niestety nie widzą potencjału. Zastanawiam się kiedy wreszcie zrozumieją swoje błędy. Już stracili dobrych managerów na początku roku, a teraz kolejni.

"Powodzenia"
2
Była 2016-08-08 21:31
Basiu to znowu Ty?
3
Była 2016-08-10 14:27
Basia to jest Manager HR. Wespół z kilkoma innymi osobami z dużym stażem kreują irracjonalną, szkodliwą dla bądź co bądź fajnej kiedyś firmy. Nie promują dobrych ludzi, którzy jeden po drugim odchodzą ( poprzednie kierownictwo, Leszcz, Caban i inni z Warszawy oraz z innych oddziałów).
Promują i chronią za to miernoty, ale z dużym stażem.
4
Były stażysta 2016-08-26 08:23
Co za bzdury. Na stażu płacą 900 zł brutto, czasem 1000 zł brutto za pracę w pełnym wymiarze. Każdy głupi wie, że dwa ostatnie wpisy są wpuszczone przez dział HR ( propagandy).
3
pento 2016-09-02 16:22
Wołaj basie zrobi po kiełbasie
2
iceman 2016-09-30 18:58
No 16zł to jest naprawdę sporo pieniędzy, mi się wydaje, że w takim razie warto spróbować, też wyślę skoro uważasz, że jest to sensowne.

odp.
8gr. za szt. sporo pieniędzy? pomachasz shakeami -zmianisz zdanie misiu.
2
bazant 2016-10-05 11:38
Jaka fajna firma? Może kiedyś, ale teraz od czasu kiedy odeszło bardzo wielu fajnych ludzi, a pozostało tylko towarzystwo wzajemnej adoracji to nie chce się przychodzić do pracy. Zarobki na pewno nie są dobre, a mogłyby być gdyby nie pazerność w/w towarzystwa. Bardzo wielu fajnych ludzi zawinęło się w okresie kilku miesięcy. Jest bardzo zła atmosfera, a kiedyś to się chciało z ludźmi porozmawiać i było z kim pożartować.
1
szczurek 2016-10-13 21:59
pracuję na magazynie od 5 lat , ale takiej tragedii jak teraz to nie było.pojawił się nowy kierownik i jest wesoło -zabiera premie za byle co . zatrudnia ludzi z Ukrainy a nowi pracownicy żeby wyrobić normę zasuwają po 14-15 godzin (w listę obecności wpisują oczywiście max . 12 godzin).żeby wyrobić normę trzeba ręcznie przerzucić 8-12 ton towaru. pensje na poziomie 2 tys.po pracy zatowarować magazyn i pozamiatać podłogę. generalnie dramat...
1
zombi 2016-10-14 18:06
Praca niezwykle ciekawa. po pół roku pracy na suchym magazynie zostajesz przeniesiony na mrożnię .Stawka godzinowa taka sama .minus 20 stopni C i norma z kosmosu, paczki z hamburgerami ważą ponad 15 kg. ,wentylator z klimatyzacji wyje tak że nie słyszysz co do ciebie mówią, z nosa kapie a plecy mokre od potu.To istna wykańczalnia.A na dodatek nowy niezwykle inteligentny kierownik-przyjezdny specjalista z okolic Nasielska.rozwalisz opakowanie -po premii, nie sprzątniesz magazynu po premii , spóżnienie-po premii, urlop na żądanie -po premii. trzy miesiące jego rządów i 12 osób zrezygnowało lub wyleciało z pracy.I te żenujące zarobki niewiele ponad 2 tys. netto za pracę w nocy , niedziele i wszystkie święta , nawet w sylwestra była nocna zmiana.
8
szczurek 2016-10-15 12:58
Niestety potwierdzam negatywne wpisy. Od pewnego czasu horror na magazynie.(nowy kierownik a raczej kierowniczek). . praca po 14-15 godzin dziennie . zabieranie wolnych dni , zmiany w grafiku bez uzgodnienia z pracownikiem, planowanie pracy w dni świąteczne .a jak nie ma zamówień to wstawiają w grafik dzień urlopu wypoczynkowego i masz wolne.I te śmieszne zebrania z szefem .wiecznie zapocony i wściekły a na jakiekolwiek pytanie nie zna odpowiedzi, i mruczy coś pod nosem niezrozumiale. to prawda że odeszło wielu dobrych ludzi i z biura i z magazynu. ale trzeba jasno powiedzieć Havi to dawny Logpol i starzy pracownicy znają się od ponad 20 lat i trzymają się razem.Dla młodych to istna wyciskarka-wycisnąć z robola ile się da i zwolnić.
2
skierniewiak 2016-10-15 16:09
Chocta do mnie do roboty jak wam zle.
3
bazant 2016-10-18 08:43
Havi to jest syf. I taki będzie do czasu gdy nie zmienią kilka osób z tzw. " Góry". Ostatni w porządku Kierownik odszedł na początku roku. Gość miał przynajmniej jaja i jak coś obiecał to pewne jak w banku było.
1
szczurek 2016-10-19 00:00
bazant masz 100% racji.przez magazyn przewinęła się masa ludzi.Część z nich to byli naprawdę świetni znający tę robotę doświadczeni i pracowici magazynierzy.Niestety uciekli bo nie mogli patrzeć na ten zgniły układ.a kto został ? Betony co nie potrafią zrobić tabelki w exelu a ułożenie grafiku zupełnie ich przerasta , nie wspomnę o planowaniu pracy i przydzieleniu zamówień pickerom.Taka firma jak Havi powinna inwestować w ludzi i dać szansę na rozwój i awans.Niestety kiero o którym piszesz chciał pokruszyć beton ale już go niema. Podstawowa zasada Havi "nie podskakuj, siedż na tyłku i przytakuj".
1
Hermann 2016-10-19 15:42
No to dorzucę swoje 3 grosze. Mogę potwierdzić większość niepochlebnych opinii o Pani Basi. Zresztą jak już musi się powoływać na paragrafy żeby chronić swoje "dobre imię" to coś jest na rzeczy, prawda?
3
tola 2016-10-19 21:32
Sztywny Szczurek hehehehe
krzysio 2016-10-22 22:11
Nie opłaca się praca w havi logistics na magazynie za 16-18 zł brutto . Zarobki nie adekwatne do wysiłku który trzeba włożyć w formowanie pjł.(jest to przerzucanie kilku ton dziennie w systemie 3 zmianowym).

Zachęcam emigrantów ze wschodu- atrakcyjny kurs rubla białoruskiego i hrywny ukraińskiej do złotówki .Pracujcie ciężko i lejcie tych balasów w recepcji bo to zwykłe szczury są .
14
rybaczek 2016-10-22 22:23
Niezadowolona coś jest na rzeczy skoro cie wyjeli jak śledzia za morde.
5
ger3 2016-11-05 14:38
a gdzie daj cynk
patagoński wałęsacz 2016-11-13 18:38
skierniewiak daj znać gdzie!!

Tylko tak napisz żeby nikt nie widział?

hi
egon 2016-11-16 18:00
W tej firmie taki syf że nawet sprzątaczka na układach, codziennie rano zamiast sprzątać to ploty zbiera i dwie godziny siedzi przy stoliku na kawce i śniadanku. Nikt tego nie widzi? A magazyn tylko normy i normy...
15
don pepino mustafa azerbejdzan podjajeczny 2017-01-04 13:04
ee no panowie nie róbcie se jaj no.
firma ma zarabiać po kosztach .jak ma się utrzymać .jak wam zapłacimy więcej to na koncie będe mniał mniej to mi sie nie widzi.
4
Nicto 2017-01-12 08:30
Ale chyba nie sądzisz, że ona te paragrafy zna na pamięć? Nie przesadzaj... Zawsze bała się lepszych od siebie i pozbywała się ich szybko.... A kłamanie audytorom ma opanowane do perfekcji...
Robol 2017-01-24 20:36
I tak najsmieszniejszy jest menager to zależy K. Nawet nie zna wymiaru palety ale sweterek z HM zawsze nówka. Fajna tez jest ta E sparalizowNa strachem i tym co jej wkladaja na przystanku
1
havi 2017-06-27 20:52
Zlozylem cv do tej firmy ale już rezygnuje jak to takie szambo szkoda zycia w takich firmach
2
Un 2017-07-07 09:33
Opinie o pracy w dziale administracyjno-finansowym. Podzielicie sie? Jaka atmosfera, rotacja. Czy ludzie pracują długo czy rok dwa i bye bye? Duża presja i nadgodziny?
Nu 2017-07-07 16:16
W dziale administracyjno- finansowym atmosfera jest w porządku (nie ma krzyków, mobbingu itp.), nie ma w ogóle parcia na nadgodziny. Rotacja jest średnia i wynika to z tego, że w firmie jest dość spłaszczona struktura organizacyjna i nie ma zbyt wiele opcji awansu (chyba że z poziomu młodszego specjalisty na starszego). Ludzie tu pracują po 20 lat ale są też tacy co po roku zmieniają, więc nie ma zasady.
szczera 2017-07-17 21:31
Baśka to znowu Ty się udzielasz ?Kończ Waść wstydu oszczędź!!!!!
3
Patrycja 2017-07-20 07:05
@Nu czyli można powiedzieć, ze firma jest w stanie zapewnić stabilne zatrudnienie? Długo pracujesz w firmie?
1
Patrycja 2017-08-12 15:19
jak aktualnie wygląda sytuacja z nowymi rekrutacjami w firmie? Jest wiele ofert pracy, czy one wszystkie są prowadzone przez dział HR? Ile w takim razie może trwać cały okres rekrutacyjny? Im dłuższy, tym bardziej zniechęca potencjalnego pracownika do podtrzymywania zaangażowania wobec nowej firmy.
Hermann 2017-08-29 23:45
@Nicto, Broń Boże nie posądzałbym Pani Barbary o wiedzę merytoryczną. Miałem z nią przelotną znajomość, całe szczęście "wpadłem na chwilę, nie zostałem na dłużej".
1
Patrycja 2017-08-30 06:42
@Hermann jesteś pracownikiem tej firmy? Możesz napisać coś w głównym temacie wątku, jakim jest zatrudnienie w havi logistics? Warto, aby forumowicze, którzy wchodzą na forum w poszukiwaniu pracy, mogli znaleźć tu konkretne i merytoryczne informacje.
sebastian 2017-08-30 18:47
Firma twierdzi że chcą wyszkolić pracownika i pozyskać go na dłużej. Ze swojej strony nie są w stanie zagwarantować po okresie próbnym, czy po pierwszej umowie na czas określonym - umowy na czas nieokreślony. Osobiście żadna rewelacja, nikt ci nie zagruntuje podwyżki między zmianą umów ( a jest ich aż 4) jedynie inflacyjne.
1
Antyhav 2017-08-31 12:18
Największy syf jaki może być!! Kasa do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] choć obiecują że będzie dobrze, ubrań roboczych nie dostaniesz nawet po paru miesiącach pracy i nawet za pranie nie zwracają. Szatnie małe niektórzy mają po dwie szafki bo się pomieścić nie da. Grafik robią nie korzystnie dla ciebie ogólnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają pracowników ważne żeby się im zgadzało. Nie kompetentna firma nie polecam nikomu pracy. Chyba że ktoś lubi być pomiatany prze kierowników...
6
Patrycja 2017-09-06 10:27
@antyhav, rzeczy jak odzież roboczna i uwzględnienie próśb grafikowych powinny być oczywiście w firmie zapewnione. Czy jest ktoś wyżej od kierowników, o których wspominałeś, komu można to zgłosić?
Rafał 2017-09-08 09:16
Czy ktośjest w stanie coś powiedzieć na temat działu it? Buduja teraz zespół wsparcia dla McDonalds i jestem ciekawe jak to wygląda?
Antyhav 2017-09-15 22:34
nie wiem nie pracuje juz tam nie interesuje mnie to. wazne ze za moich czasów nikt się tym nie zainteresował odpowiednio...
1
Patrycja 2017-09-19 19:19
@Antyhav no z jednej strony faktycznie - Ciebie osobiście ta sprawa może już nie interesować. Ale na pewno dla osób, które dopiero są zainteresowane udziałem w rekrutacji prowadzonej przez havi logistics jest jednak inaczej. Czy ktoś może zatem odnieść się do aktualnej sytuacji w tym temacie?
Afrodyta 2017-10-12 14:11
Byłam tam na rozmowie i nie bardzo wiem czego oczekują ale na pewno nie profesjonalistów. Ich propozycja zarobków jak na taką firmę i na Warszawę to na waciki - dosłownie.
Rekrutacja to też jakaś kpina - na nic nie ma czasu, wypraszanie z sali bo już ktoś inny zarezerwował. Szkoda gadać. Nie pracuję tam i w sumie się cieszę. Innym "szczęściarzom"życzę powodzenia.
3
Zostaw swoją opinię o havi logistics - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie havi logistics