brak logo

HORMANN Polska Sp. z o.o.

Polkowice

Opinie o HORMANN Polska Sp. z o.o.

Jojo 2011-04-06 19:20:57
Dlaczego wy tak nie lubicie swojego kierownika to przecież taki dobry menago chwalony przez prezesa na każdym kroku. Taki ładny zawsze elegancki i ten włos na głowie uczesany
anonim 2011-04-07 18:04:31
Co z tego że wygląda jak wygląda , jak nie ma żadnych pomysłów na poprawienie chorej atmosfery na wydziałach .Od pomysłu do pomysłu i nic z tego nie wychodzi .Szkoda że pani dyrektor nie potrafi lub nie chce spotkać się z załogą , może dotarłoby do niej, że ten człowiek się do tego nie nadaje ( kierowania zakładem ) .Kierownikowi najlepiej wychodzi zastraszanie pracowników i oszczędności na wszystkim co się da .Od narzędzi , szkolenia ,po nadgodziny zmianowych ustawiających się kiedy chcą jak chcą .To się nazywa gospodarność zakładowa przynosząca oszczędności .
Ludzie się zwalniają , szukają normalnej pracy .Bez chamstwa i takiej obłudy jaka jest tutaj .Teraz odeszło 5 osób , w kolejce są następni .źle to świadczy o takiej firmie , mającej kiedyś dobrą renomę .
Pracownik TUL 2011-04-27 19:54:25
hmm syf się u nas zrobił i nie da się tego uniknąć.jaki zarządca taki porządek.Bo (usunięte przez moderatora) to potrafi tylko o swoje szanowne 4 literki zadbać:)) wystarczy zobaczyć jaka dziewczyna zaczęła pracować na UR i wszystko jasne.Dziwi nas to trochę przecież nikt nie jest tak głupi ... :)) a może jednak
A ciekawe gdzie młodzi pracownicy wybyli przecież w (usunięte przez moderatora) w tej wylęgarni specjalistów nie brakuję
TUL 2011-04-28 19:58:03
Widzieliście na necie Firma szuka naiwnych do pracy na UR.Szkoda tylko jak (usunięte przez moderatora)zgłaszał zapotrzebowanie to zapomniał , aby dopisano że firma oferuje jako jedyna w Polsce szafkę na dwóch.Śmiechu warte a do tego pensja na początek taka jak w IMPELU.Po prostu w tej firmie ktoś jest niedorozwinięty ::))) wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi.A nszkoda że w ofercie nie napisali , że jeśli masz zawodówkę i umiesz w 4 litery wchodzić lub kawkę zmianowemu parzyć to masz szansę zostać specjalistą hehehehehehehhhe .Tak to są dwa asy(usunięte przez moderatora)
Pracownicy TUL 2011-05-03 20:17:22
Sie Ma
U Nas na utrzymaniu ruchu jest kwartet znany(usunięte przez moderatora)oraz nasz (usunięte przez moderatora)kochany.To powiedziałem ja (usunięte przez moderatora).
hahahahhaha
P.S W zeszłym tygodniu nie pisałem bo byłem na L4 Panie Kierowniku
anonim 2011-05-06 01:49:15
tak tak!tam (usunięte przez moderatora) podniecony nową,starą [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ,otoczony piekarzami i roznosicielami pizzy.W centrum wiecznie(usunięte przez moderatora)kierownik,zabiegany dyrektor,tylu kierowników i sekretaek że sobie na kolanach siedzą,bo już miejsca w biurach nie ma.Prezes chyba nie chce tego widzieć(ważne że na konto wpływa)
Camel 2011-05-10 21:16:59
Ta firma posiada certyfikat ISO ale numer. Certyfikat tylko za co i kto go przydzielił hahahahahahahahahah
Pracownicy TUL 2011-05-15 17:43:28
Nie rozumiem , dlaczego wszyscy narzekają tak na P,Kierownika.Fajny z niego chłopak jest taki jak kiedyś.Czyli udaje miłego(usunięte przez moderatora))Na samych kłamstwach i obłudzie jeszcze nikt daleko nie zajechał
undefined 2011-05-16 19:37:07
Wasz kierownik to pikuś , u nas na hali to jest co 3,4 nazywający się kierownikiem .Ten ma 2,3 pracowników ,tamten jest od niczego i niepodobny do nikogo , ten od pomysłów itd,itp .Czy pan Prezes i pani dyrektor nie potrafią zrobić nowego wartościowania stanowisk , lub lepiej przedyskutować formę zwolnień kierowników , na których trzeba solidnie(usunięte przez moderatora).W końcu dotrze to do Voit to zrobią porządek ze spadkowiczami.
Porządek to należy zrobić z tym nierobem przewodniczącym związków.
I ON śmie się nim nazywać .Przez te 2, 5 kadencji nie zrobił nawet zebrania na którym potrafiłby opowiedzieć o swoich dokonaniach ( totalny brak ) Połowa zakładów pracuje jako podwykonawcy , a jednak związki są widoczne , czyt. działające .Nie wymieniam celowo o co należałoby porozmawiać ,nawet zażądać od pracodawcy , bo każdy pewno wie .Jednym słowem jest miernotą , czekającym na następne poklepanie po plecach .Ustawił się ten człek , aby go nie ruszać .To się nazywa zaradność , inwencja twórcza .
Po co walczyć , to samo się zrobi...
Powinien zarząd Voita tu niespodziewanie zawitać i przejrzeć te brudy , pozamiatać po niektórych kierownikach .HALA , Ur VW
Panie zza biurka poprzestawiać ,powyciągać , sprawdzic kompetencje.
Co jedna to stanowisko spec. z dużą kasą i służbówką .
Pozdrawiam szlifierz
1
życzliwy gall anonim 2011-05-20 11:03:07
Tymi opiniami to ta kadra na pewno się nie przejmuje .Co więcej , karmi się nimi jak koń owsem.Trzeba mieć jakieś wartości i poczucie wykonywania dobrze swojej pracy .Ta kadra ma poczucie ,ale o własnym zachowaniu status quo.Nie zmienią nic co by zmieniło ich poczucie bezpieczeństwa finansowego i zachowania etatów.Jeden przed drugim pokazuje że jest niezastąpiony i debeściak.
Panowie z kadry ! Mistrzowie i kierownicy zastanówcie się nad prawidłowym kierowanie zakładu , nad uzdrowieniem chorej atmosfery na wydziałach.
Na nic zdadzą się wasze szkolenia z zakresu kierowania zasobami ludzkimi itp.jeśli sami tego nie okażecie że zależy wam na tym.
Skłócacie celowo załogę premiami (nagrodami ) ,Te czy tamten miał ich już dwie ,tamten wcale .
Przecież w tym nie chodzi tak naprawdę o to zaangażowanie itp, bo każdy robiłby to jeśli zarabiałby zgodnie z jego umiejętnościami ( tymi prawdziwymi )A obecnie jest to zaznaczane od własnego ego zmianowego ( lubię , nie lubię ) .Ludzie chcą pracować i dobrze i z zaangażowaniem , ale bez protekcji , kolesiostwa .Niech system wynagradzania będzie naprawdę uczciwy ( wiemy co to jest! )
Do kadry , postawcie na prawdziwe dobre relacje między pracownicze , relacje mistrz--pracownik,kierownik--pracownik,brygadzista--pracownik.Pani Dyrektor , powinna pani rozważyć wspólne spotkanie z pracownikami z każdej zmiany , z każdym wydziałem bez uczestnictwa kadry .Wiele zapewne padłoby gorzkich słów .I oto w tym
chodzi .Porozmawiać , przybrać inną formę spotkań z pracownikami niż obecna .
Nico 2011-05-20 14:51:02
A kto to ta pani Dyrektor bo jak ta o ktorej mysle to szkoda waszego czasu. W tej firmie tylko wlasciciel może cos zdzialac i słusznie ktos napisał ze najlepsza była by wizyta nadzoru wlaścicielskiego. Pozdrawiam
tul 2011-05-21 20:01:16
Najlepsze są spotkania z [usunięte przez moderatora] który opowiada o tym jakie jest zaangażowanie i w ogóle starajcie się a będzie wam dane , po czym jak zwykle wszystkich robi w balona oprócz swoich , którym daje.Świadczy ty o nim , że jest cienki jak drut strzałowy a niby taki [usunięte przez moderatora].obstawia się ludźmi bez wykształcenia twierdząc że to są ci najbardziej zaangażowani a tak naprawdę to boi się biedak spadku z listy taki niby jest cwany..hehehhehe Tak więc [usunięte przez moderatora] każda bajka się kiedyś kończy a kredycików masz nabranych jak głupi bateryjek i jeszcze autko na raty.Może zacząć czas dostrzegać ludzi wykształconych po to aby można było stwierdzić że w tej firmie pracują nie tylko specjaliści po zawodówce albo listonosze.
[usunięte przez moderatora]
anonim 2011-05-22 10:26:20
i stało sie hsg zander przejął utrzymanie ruchu w Niepołomicach , my wiemy kto dał ciała ale to i tak juz jest nie ważne szkoda tylko ludzi pracujących na wydziale utrzymania ruchu i ich rodzin :(
Skrzetuski 2011-05-23 16:01:59
Undefined zwiększy się u Was w CS brygada....kierowników.
Albo zrobicie dwie (:
tul 2011-05-24 22:14:22
hmmm jak zwykle na podwyżki nie mają a [usunięte przez moderatora] lada moment nową Jettę dostanie ale dziwi mnie że 170 koni jak on jeździć nie umie :))tyle miał wypadków hehhe kierowca z Bożej łaski.Jak ja bym był Prezesem to [usunięte przez moderatora] by dostał by bilet miesięczny albo rower i to tak za dużo.[usunięte przez moderatora] w życiu nic nie miał oprócz RAT i wozi się jak [usunięte przez moderatora] włoski na żelik i głupia fałszywa minka to jest cały obłudny Pan [usunięte przez moderatora]
mam nadzieję że nowe autko szybko na dziczyznę trafi
P.S Słyszałem [usunięte przez moderatora] że masz mieć sprawę z Powiatu Przemkowskiego za kłusownictwo bo tyle saren wybiłeś jettą że nie ma do czego strzelać w lesie
hehheeh
KTOŚ 2011-05-24 22:46:35
Panowie nie lejcie żółci tylko szukajcie innej pracy, obrażanie kogoś to nie wyjście - a samochód to tylko samochód niech jeździ jak to dla niego wyznacznik statusu społecznego. Czytam właśnie że straciliście następny kontrakt - szkoda. Odbiłem stąd już ponad 2 miesiące temu. Wasz kierownik podobno awansuje, będzie 2 fantastycznych dyrektorów jeden już nie daje rady. W duecie to dopiero firma zakwitnie. Powodzenia.
Camel 2011-05-26 20:29:28
Niesamowite taka firma z takimi perspektywami. Jak to było?
szkolenia dla kadry z zarządzania zasobami ludzkimi, szkolenia i omawianie strategii rozwoju firmy, rejsy w morze, takie plany, - wiatraki miały być serwisowane, zatrudnienie miało sięgać aż się boję powiedzieć ile osób. A tu proszę człowiek wchodzi na serwis o firmie hormann i czyta takie rzeczy. Nie wiem na ile prawdziwe
Ale czy to prawda ze nie ma już wydziału w VW w Poznaniu?
Ale czy to prawda ze ledwie zostało kilka osób w Sandenie,
Ale czy to prawda ze na VW w Polkowicach coraz mniej ludzi,
Ale czy to prawda ze hala po pięknym i bardzo kosztownym remoncie i wydaniu nie małych pieniędzy wróciła do właścicieli
Ale czy to prawda, że w Niepołomicach tez juz nie ma Hormanna
Ale czy to prawda ze w Nowej Wsi coś wisi
Ja tylko pytam, bo jeżeli to prawda no to ładne jaja.
Z super rozwijającej się firmy pozostała firemka
Szkoda a miało być tak pięknie jak to śpiewał pewien aktor i miała być jedna wielka RODZINA Hormann, ale kto miał być ojcem tej rodziny tego nie wie nikt.
Kriss P 2011-05-26 20:47:13
Hello.O widzę że się tu dzieje , ja też miałem jechać na wiatraki ale nie wypaliło(zdarza się nawet w najlepszej rodzinie).Teraz pracuję w Belgii i zarabiam jakieś sensowne pieniądze .Pozdrowienia dla chłopaków ( ale tylko dla tych na których zawsze mogłem liczyć i oni na mnie)POZDRO
tul 2011-05-29 02:00:13
oj dzieję się .Firma rodzinna przeistoczyła się w firmę walczącą o byt.Tracimy umowy przez nieudolną kadrę.Niedługo z VW buta dostaniemy.Teraz mamy robotę w Bolesławcu za śmieszne pieniądze a kiedyś takie roboty były wyśmiewane.Widać że firma zaczyna walczyć o byt oby nie za późno. Kadra się stara ale może warto pewnych kierowników wymienić np. DARA , ja dał bym jego na UR ponoć był niezastąpiony a skoro teraz brakuje tam ludzi to statysta który się tylko ślizgał na plecach innych by się bardzo przydał.Przecież on się wypromował na wałach gdzie sam robił dziwne rzeczy typu wykasowanie kawałka programu a potem po godzinach zostawał i niby naprawiał , ludzie mieli wówczas mniejszą wiedzę i nie kumali o co chodzi.Każdemu się wydawało jakim on nie
jest specjalistą.A to zwykły były sprzedawca krawatów hahahhah
anonim 2011-05-31 07:22:34
Bo wszyscy w Hormannie to jedna rodzina Prezes i [usunięte przez moderatora], Dyrektor i dziewczyna. Bo wszyscy w Hormannie to jedna rodzina bez oja bez matki lecz nie z kompleksami lalalalalala.
Śpiewać w chwilach przestojów i każdemu kierownikowi oraz na szkoleniach i omawianiu strategii rozwoju zarządowi
1
anonim 2011-05-31 08:47:40
Szkoda mi [usunięte przez moderatora] , każdy piszę o jego dziewczynie a on biedny myślał że nikt już nie pamięta [usunięte przez moderatora] :)))Biedak musiał żonie autko kupić na raty w dowód miłości ale przez to , że tu jest tak pisane będzie musiał kupić lepsze pewnie .Tak to jest w życiu już fanaberie kosztują tylko dlaczego kosztem ludzi
Pracownicy 2011-06-08 20:49:55
W naszej firmie jest Dobrobyt a pomysły są same trafione i w ogóle jest ok.no ale nie tędy droga.Kierownictwo się szczyci oszczędnościami i wynikami a tak naprawdę to najnowszy pomysł zabrania PREMII REGULAMINOWEJ to tak naprawdę zastrzyk pieniędzy dla spółki , który ma pokryć nie trafione projekty wykonywane przez mało do rozwiniętych kierowników.To jest WSTYD zabierać ludziom to co się należy po to aby okruszki rzucić niby tym zaangażowanym ( a tak naprawdę to swoim tzw. czarnym koniom tzn . specjalistą oraz zmianowym no i może się komuś jeszcze przytrafi.Prawda jest taka że firma jest prowadzona nieudolnie a każdy się okłamuję , że niby jest wspaniale , dobrobyt itd.To co się dzieje w HSP to jest dobre na scenariusz do filmu pokroju Barei istna komedia.Sami kierownicy się znaleźli :))) nie ma już komu rządzić , tak naprawdę ta firma umiera.Bo co to za firma która ludziom zabiera i tak niewielkie pieniądze.Wstyd najlepiej jak by zarząd popatrzył ile jest deficytowych projektów oraz stanowisk w firmie.Zresztą firma która co chwilę zabiera coś pracownikom nie zasługuję na firmę godną POLECENIA.
POZDRAWIAMY KOCHANY ZARZĄD
APOLONIA 2011-06-08 20:58:46
zarząd a co to za zarząd dajcie sobie luzu z panem z bozej łaski prezesem. [usunięte przez moderatora] i inni kierownicy to pionki Tam siedzi boss co telepie się ze strachu przed Voitem znacie go bo tyle wam kiedyś naobiecywał na wigilijnych spotkaniach i kitu nawciskał
anonim 2011-06-08 23:39:57
Taką firmę rozłożyć prawie na łopatki to jest Ich największy projekt, który zapewne jako jeden z nielicznych zakończy się sukcesem.
Dobrze że VW daje się jeszcze doić.Tylko jak długo?
Może jakiś mały protest da coś do myślenia?
Może w końcu jak nie Oni, to Voith pójdzie po rozum do głowy.
A co do premii regulaminowej to już nawet małe dziecko wie:
\"kto daje i odbiera to się w piekle poniewiera\".
Nagrody to niech wypłacą Tym co prowadzili projekty.
A w regulaminie wprowadza nowy zapis:zakaz prowadzenia projektów kierownikom z Polkowic-na podstawie długoletnich,bolesnych doświadczeń.
Tego zapisu nawet nie muszą uzgadniać z załoga.
Pozdrawiam z sąsiedztwa.
Hubal

anonim 2011-06-17 15:35:49
co do kierowników to racja z bożej łaski przykład przyszedł nowy kierownik(z pochodzenia Niemiec) do Niepołomic (utrzymanie ruchu i montaż kół ) podwyżki 100 zł brutto śmiech po trzech latach zamrożonych podwyżek bo kryzys !
Składanie oferty na nowy kontrakt na utrzymanie ruchu w Niepołomicach kontrakt powiększony o 10% plus koszty infacji , wiec firma wie ze cos takiego jak inflacja istnieje a ze pracownik coraz mniej ma kasy bo wszystko drożeje to juz nie, wiec los jest sprawiedliwy i pan kierownik wtopił z ofertą i zamiast firma zarobić 5-6 ml zł to ma [usunięte przez moderatora] hehe a co najlepsze nikt za to nie beknie bo winnego niema i nie będzie
gall anonim 2 2011-07-08 09:22:12
Zobaczcie wpis z dnia 16.05.2011 o naszym przewodniczącym związków., jaki to on jest działaczem .A 20.05.2011. napisał 1 raz żądania pracownicze .Za pewne nie jest to zbieg okoliczności .Wszelkie zmiany i te pozytywne i mniej są dziełem anonima z tego dnia .Tylko przewodniczący nasz , niektóre żądania pisał chyba na kolanie, bez przemyślenia.Musiał przeczytać ten wpis , czego wynikiem były żądania za 3 dni.Nie do-końca przemyślane .Z nikim ich nie konsultował .Nie które tak są tak do bani , że siąść i płakac Będzie sobie przypisywał zasługi .Nie do ciebie te zasługi bo nadal uważamy, my załoga, że jesteś słaby , zawsze do zmanipulowania .Ktoś ci musiał wjechać na ambicje , abyś przejrzał na oczy po tylu latach.I chwała gościowi za to.Może coś sie zmieni na lepsze .Zobaczymy , co kierownicy na to .ILE oni spróbują z tego zamiesznia ugrać dla siebie .
byly pracownik 2011-07-30 20:42:44
Dla szukających pracy w firmie hormann (obecnie Voith Industries Services)
Firma jak większość w Polsce wiele wymaga ale płacić to już niekoniecznie
Organizacja pracy w firmie jest fatalna. Można być pełnym podziwu dla kadry kierowniczej, jak można utrudnić i zagmatwać pracownikom wykonywanie zadań.
Szefostwo kompletnie nie radzi sobie z zarządzaniem,
co prowadzi do tego, że każdy wydział działa sobie jak odrębna firma.
Jeżeli ktoś chce pracować hormann serwis polska to musi mieć świadomość, że uczciwie pracując nie może liczyć na podwyżki.
Żeby dostać podwyżkę niektórzy pracownicy straszą, że się zwolnią i dopiero wtedy dostają większą kasę albo idą grać w piłkę z kierownictwem.
Można w firmie mieć tytuły ale magister inżynier zostanie technikiem
a cukiernik specjalistą zaopatrzeniowcem.
Są wielkie problem z zapłaceniem za nadgodziny, o wszystko trzeba się upominać nawet na pracę Pań z biuro trzeba "mieć oko" bo albo źle naliczą wypłatę, albo coś pokręcą w twoich papierach. Nie ma chyba w firmie pracownika, który nie miałby błędów w stawianych przez nie dokumentach. Poza tym fiszki w firmie są wdawane co najmniej 2 tygodnie po wypłacie. Łamane są zapisy regulaminów i kodeksu pracy, a jeżeli ktoś upomina się o swoje to jest traktowany jako zły pracownik, któremu nie chce się pracować. Jeśli ktoś pyta się o związki zawodowe to z ich pracy jest zadowolony tylko sam przewodniczący związków, który zapewnił sobie ciepłą posadkę.
Może na koniec pozytywną rzeczą dla przyszłych kandydatów jest to, że
firma posiada boisko i gazetkę firmową.
zapier.... jak woly 2011-08-10 02:29:42
Witam kolegow z utrzymania ruchu. Firma genialna. Nasz szanowny [usunięte przez moderatora] to sztuka jakich malo. Tak falszywego i wciskajacego kit czlowieka nie znajdziesz. Obiecanki cacanki a glupiemu radosc. Nagrody dostaja ciagle te same osoby (co niektorym naleza sie faktycznie bo ciezko tyraja na to) jednak cala reszta to kumple i z zasady dostaja bo dostaja i tak ma byc koniec kropa. Reszcie sie nienalezy bo sie za malo starali* doswiadczeni pracownicy uciekaja i przychodza nowi. Nowi przyszli i juz paru sie zmylo bo widza co sie dzieje a reszta nowych to premie zobaczy pewnie za pol roku jak nie dluzej to tez chec do roboty na pewno beda mieli oj na pewno. Gratulujemy rowniez za kolejny genialny pomysl z tablica problemow. Jeszcze jeden duperel zeby zawracac pracownikom tylek bo jak by za malo juz mieli na glowach. Przepisy bhp .... Hahahahaha co to takiego? najlepiej by bylo jak bysmy awarie usuwali w 5 min z jak najkrotszym przestojem Ba ! Najlepiej zeby maszyna pracowala a my w tym czasie dokonywali wymiany do tego ekipa krawaciazy za plecmi lapa sie trzesie czlowiekowi a ci wala pytania jak dlugo to jeszcze bedzie stac chociaz dopiero doszedles na maszyne i nie znasz problemu gratulujemy pozniejszymi pytaniami jak zmniejszyc wypadkowosc w zakladzie . Dajcie nam kurde robic swoje to nie bedzie wypadkow !!!! Moja ocena to 1 i to tylko dla tego ze ma fajna zaloge utrzymania ruchu . Reszta zasluguje na 0. Mam nadzieje ze wystarczajaco zmotywowalem przyszlych ludzi ktorzy rozgladali sie za robota tutaj pozdrawiam !!
Romek 2011-08-11 15:41:12
A w waszej firmie nie ma behapowca zeby kierownika postawił do pionu
gall anonim 2011-08-14 16:42:24
Zgadzam się z moim przedmówcą , tzw.nagrody otrzymują osoby o widocznym działaniu ( zasługujące ) oraz osoby mające wspólne interesy często nie zawodowe .Co wspólnie łączy osoby na polu pracowniczym.Tzw.zależność .A co do nowych pomysłów to zwykły stek bzdur którymi nas czaruje [usunięte przez moderatora] , chwaląc sie prezesowi ze swoich totalnych kmiotów , a nie pomysłów, mających ułatwić pracę .Pomysł , a pomysł .to róznica.Ale to trzeba myśleć , a do myślenia mózg .
Daro 2011-09-20 23:32:33
praca super :) automatyk 2k brutto na reke . naprawiasz cos za toba 150 krawaciarzy kazdy krzyczy do ucha szybciej za ile jedzie ja to naprawic czemu tak powoli rusz sie gogogogo czas ucieka maszyny stoja kasa w plecy jeszcze godzine i wylatujesz [usunięte przez moderatora] ? to wszystko jest na porzadku dziennym . zmianowi nawet ujda ale tylko nasi .... vw to nna bajka dla nich i dla ich roboli jestes mudznem z afryki z kokosem w reku za miast srubokreta . Prace BARDZO polecam wszystkim ktorzy lubia EXTREMALNE wyzwania ... zajebisty stres i posiech jak kochasz pracowac i nie dostawac za to kasy to zatrudnij sie tutaj. [usunięte przez moderatora] Cie doceni na pewno . Uscisk dloni i tekst zaangazowanie przede wszystkim moze Ci wybic na tabliczce i powiesic na scianie . Zachecam kazdego niezrownowazonego psychicznie do NAS !! Tu sie nie zmarnujecie. [usunięte przez moderatora] to reszta pracownikow zrzuci Ci sie na wyplate :) pozdrawiam
człowiek z żelaza 2011-10-17 17:38:50
Witam kolegów i koleżanki. Właśnie postanowiłem zajrzeć na forum i ze zdziwieniem zauważam brak jednego wpisu. Traktował on, coś o warunkach pracy i ,,behapowcu”. [usunięte przez moderatora] Dlatego też, postanowiłem do tematu wrócić i podeprzeć go konkretami. Tak więc wcześniej, kolega [usunięte przez moderatora] zadał pytanie czy w naszej firmie nie ma behapowca? A jakże owszem, jest komórka BHP a ostatnimi czasy można powiedzieć, że nawet się rozwinęła. Od początku istnienia firmy (jeszcze Hörmann Serwis) stawiano na porządek oraz bezpieczeństwo i trzeba przyznać z dość dobrym skutkiem. Jednak pewne(obecne) działania tej instytucji wprawiłyby w osłupienie największego miłośnika porządku. Nie dalej jak w minionym tygodniu służby BHP uzbrojone w detektor nieprawidłowości czyli aparat fotograficzny, przeprowadziły wzmożoną kontrolę stanu BHP na terenie hali centrum . W wyniku czego wykryto kilka rażących uchybień. Tak niestety ! Między innymi wykryto i zidentyfikowano pokaźnych rozmiarów niebezpieczną plamę wody destylowanej, rozlanej na posadzce hali. Natychmiast podjęto działania mające na celu neutralizację plamy i zażegnanie niebezpieczeństwa! Następnie wystosowano odpowiednie pismo do winnych w którym to polecono usunięcie zagrożeń. Nie zapomniano również o najważniejszym tzn. o konsekwencjach w przypadku nie zastosowania się do poleceń. A ja się pytam gdzie były służby BHP jak zeszłej zimy odmarzały auta parkowane w hali. Jak zmarznięta breja z solą rozlewała się po posadzce? A co robiło BHP ( również ochrona środowiska) kiedy w porze jesienno- zimowej ze składowanych na placu elementów ,,standów” leniwie aczkolwiek systematycznie wyciekał glikol i ropa do stawu retencyjnego ? Dlaczego nie ma reakcji na zgłaszane problemy przez załogę na szkoleniach BHP ? Dlaczego nie ma filtra na nowej spawalni a jedynie wentylator który ochoczo pompuje dym do atmosfery ? Dlaczego BHP nic nie robi w sprawie e-mail od załogi sygnalizujących zły stan sanitarny szatni i łazienki ? Po co były rozprowadzane karty bezpieczeństwa zachęcające do informowania o wszelkich zagrożeniach, skoro i tak nikt nie słucha? A może ktoś zaprzeczy, że nie przekraczano czasów pracy? W Legnicy, w Wałbrzychu czy też w Poznaniu ?! Gdyby osoby zainteresowane zdobyły się czasem na to, żeby zejść na dół i pogadać z ludźmi…ale po co?! Instytucja BHP została powołana po to żeby opiekować się pracownikiem , po to żeby zadbać o jego pracę w godnych warunkach a nie po to żeby działać wyłącznie na rzecz pracodawcy i dbać o jego statystyczne wyniki! Na koniec wypada zaznaczyć, że powyższa opinia nie mówi o firmie Voith . Nazwy się zmieniają a ludzie pozostają ci sami. Pozdrawiam.
zniesmaczony 2012-05-17 16:36:55
VOITH INDUSTRIAL SERVICES SP. Z O.O. CZYLI :
1. [usunięte przez moderatora]
2. [usunięte przez moderatora] ZA WSZELKA CENĘ
3. 0 PRYWATNEGO CZASU
4. MIZERNE ZAROBKI

I TAK JAK KTOŚ WCZEŚNIEJ ZAUWAŻYŁ:
Pełna bezwarunkowa dyspozycyjność,praca w niedziele i święta za wolne w tygodniu, brak premii, brak podwyżek, dość częste łamanie kodeksu pracy związane z przekraczaniem wymiaru czasu pracy czy też planowaniem nadgodzin, brak świątecznych bonów(lub niewielkie kwoty), brak jakiegokolwiek wsparcia ze strony pracodawcy itp.itd.

POZDRO!
robert2042 2013-05-30 21:13:12
Witam.Chciałem zapytać czy ktoś pracował w Voith Industrial Services GmbH & Co. KG w Niemczech a dokładniej w Stutgarcie?otrzymałem propozycje pracy od nich.chciałem zapytać jak warunki płacowe i atmosfera w pracy i ogolnie.prosze o blizsze informacje na ten temat.w celu szybszego kontaktu prosze o podanie nr tel na [usunięte przez moderatora]
robiezafree 2014-02-02 15:30:58
Z zadnym z nich nie da sie dogadac. Na maile brak odpowiedzi. Totalne olewatorstwo pracownikow. Wszechobecna spychologia. Zaklamanie w szeregach kadry kierowniczej. Obiecanki cacanki .... (usunięte przez administratora) Ratuje ich jedynie to ze sa tu ludzie ktorzy lubia to co robia niestety jak zawsze niedostrzegani na uboczu tego (usunięte przez administratora).
WODA 2014-10-17 17:54:39
A COŚ MOZECIE POWIEDZIEĆ O KONTRAKCIE SKF W POZNANIU
wujo 2015-01-18 15:54:29
Branża budowlana kojarzy dziś bramy, drzwi, ościeżnice oraz napędy przede wszystkim z firmą Hörmann - największym producentem w Europie. Konsekwentny rozwój firmy rodzinnej pozwolił na przestrzeni dziesięcioleci osiągnąć stałą pozycję na rynku. Marka Hörmann jest gwarancją najnowszych rozwiązań i najwyższej jakości w trosce o Klienta.
broda 2015-03-26 02:38:10
@wujo, wszystko ładnie pięknie co napisałeś, w sumie dobrze że to tu się pojawiło, bo mam wrażenie że nie każdy wie o czym mówi. Znam produkty i ogólnie profil Hormannu i stąd mój pomysł że może bym się tam zatrudnił, ale może jakoś bardziej na obsługe ich biura w Polkowicach, ktoś wie czy czegoś poszukują? znam dobrze ich produkty, więc nie jestem zielony w temacie
bzzzzy 2015-04-26 21:35:54
panowie coś się wam myli po pierwsze firma zmieniła nazwę an VOITH i zajmuje się serwisem ( utrzymaniem ruchu dla VWMP) a nie żadną budowlanką :)
ANN 2015-07-24 14:30:14
Nie kiedyś ta firma nazywała się Hormann, bo były dwie w Polsce jedna od bram druga świadczyła usługi serwisowe, która zmieniła nazwę, bo została kupiona przez Voith przynajmniej ta w Polsce od serwisu. A to wiem bo tam pracuję.
voith 2015-09-03 21:54:22
Voith (kiedyś Hormann) powinien dostać nagrodę za wprowadzanie na rynek wyuczonych Automatyków. Firma dobra dla młodych -zdobyć doświadczenie i w świat.
antoninek 2015-10-06 12:48:30
Do Voitha na projekt VW przyjmują teraz każdego do utrzymania ruchu. Ostatnio pojawił się piekarz i sprzątacz. Więc jeżeli masz jakiekolwiek doświadczenie w elektryce/automatyce/mechanice to Cię wezmą z pocałowaniem ręki.
antoniek 2015-11-03 11:19:53
Myślę, że najlepiej mailem. Niestety w związku z kryzysem w VW oraz konczącym się kontraktem na utrzymanie ruchu wstrzymałbym się od aplikowania. Do końca grudnia ma być wiadomo, czy przedłużą kontrakt firmie.
To - masz 2015-11-20 18:27:34
Czy macie może jakiś warsztat = tokarki, frezarki itp? Szukam pracy a na obróbce metali najlepiej się znam. Jak jest może taki warsztat to jakie macie maszyny? Tradycyjne czy już z komputerkiem? Jak płace i atmosfera? Interesują mnie Polkowice ale czytam że lepiej poczekać do końca grudnia na rozstrzygnięcie. kontraktu. z góry dziękuje za info
To - masz 2015-12-03 12:52:41
Cześć 909 :) Nie mam dobrych wiadomości :( Piszę z różnymi osobami na kilku stronach ale praca jest tylko dla elektryków, automatyków itp. Myślę że nie mają warsztatu i maszyn na których się znam czyli tokarki, frezarki itp. Pewnie jak potrzebują wykonać taką pracę to zlecają jakieś firmie.
gosc 2015-12-05 10:55:18
Maja tokarki i frezarki
To - masz 2015-12-07 11:03:40
To by się zgadzało i bardzo się cieszę ale do zatrudnienia droga jeszcze daleka. Wczoraj znalazłem na stronach ,, panoramy internetowej '' zakres usług firmy VOITH. Między innymi chwalą się następującymi usługami: usługi ślusarskie, pełen zakres prac z obróbki skrawaniem, regeneracja wrzecion i wrzecienników. Może ktoś z pracowników opisze atmosferę w pracy, zakres prac i oczywiście poda przybliżone zarobki :) Z góry dzięki
frankowicz 2015-12-18 20:18:59
Myślę że VW przetrwa :) Toyota też miała problemy w USA i jak dla przykładu BP. Myślałem kiedyś że padną ale koncerny dają rady :) Może masz jakieś wieści co w sprawie kontraktu? No wiesz zbliżają się święta i żonie trzeba coś pod choinkę kupić :) ale tak żeby mnie potem Prowident nie wykończył :) Co piątek puka do drzwi :( Na początku była Pni w wieku mojej mamy a teraz .... chyba jednak wybiorę mieszkanie u teściowej :)
młody automatyk 2016-01-05 17:34:45
@janek coś taki poważny? :) Po to są takie strony jak tak żeby sobie z pracownikami pogadać :) a tak po za tym kto usunął mój poprzedni wpis? :(
Tak na poważnie CV i list motywacyjny wysyłam do wielu firm - może gdzieś się trafi rozmowa kwalifikacyjna :( Jak się uda w Waszej firmie to się dowiem co z tym kontraktem.
@janek - wyluzuj bo grozi Ci zawał serca lub udar - życiem trzeba się cieszyć :)
4r 2016-05-15 19:54:13
@909 ale powiedz mi o jakim stanoiwisku piszesz? no bo przeciez to nie jest tak ze na kazdym bedziesz miec taka sama sa wyzsze i nizsze i to nie wazne czy firma jest najpowazniejsza przeciez :P aczkowiek w takiej z dlugim stazem jest chyba stabilne zatrudnienie
Zostaw swoją opinię o HORMANN Polska Sp. z o.o. - Polkowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HORMANN Polska Sp. z o.o.