brak logo

P.W. Karabela Sp. z o.o.

Tarnobrzeg

Opinie o P.W. Karabela Sp. z o.o.

skowronek 2013-06-29 19:38:14
W tej firmie liczą się układy,wtedy jesteś nie do ruszenia,masz plecy to masz spokój. Śpisz na obiekcie w nocy,pijesz w robocie,masz sprawy w sadzie za jazdę po użyciu,sprawy o [usunięte przez moderatora] i jesteś kimś!!!! Panie [usunięte przez moderatora],otwórz Pan oczy!!! Uczciwi ludzie nie mają powodzenia w Pana firmie a jedynie układy kolesiowskie z przełożonymi i interes się kręci. Takich Pan ludzi zatrudnia na Jaśle!!!
5
skowronek 2013-07-26 19:47:47
Pewnie ze masz. Powodzenia.
John 2015-08-26 08:01:48
Zarobki to najniższa krajowa godziny nocne wliczone w podstawę. Nie polecam kierownictwo to byli UB i emerytowanie policjanci wywaleni ze służby za picie najczęściej. Traktują ludzi jak bydło.
2
marko 2015-10-14 11:37:16
No chyba naprawdę jesteś skowronek,pracuję w Karabeli ponad 3 lata i nie ma pokrycia twoja opinia o tej firmie.Firma jest solidna wykonuje profesjonalnie wszystkie usługi u takich skowronków którzy chcą pić i spać w pracy na pewno nie trzyma.Nie ma mowy o układach bo gdy w grę wchodzi mienie ,życie człowieka to żarty kończą się.Odleć skowronku do ciepłych krajów....pa pa.
1
Srakapraptaka 2015-11-13 08:57:44
W poscie jest opinia o Jasle,nie jest mowa o calej firmie Karabela. Od nie dawna pewien pan komendant juz nie pracuje to powinno sie zmienic na lepsze bo cfaniak byl jakich malo.
eulalia 2015-11-21 14:38:23
Ciągle szukają pracowników bo nikt nie chce u nich pracować, gdyby naprawdę było tak dobrze jak tu niektórzy piszą to pracowników by nie szukali.Myślę że te dobre opinie piszą sami zainteresowani, hahaha, pozdrawiam
Mik 2015-12-01 13:10:16
Nie ma problemu z takimi rzeczami. Kwestia dogadania się. Pracuje w karabeli. Może i pieniędzy nie ma dużo bo podstawa, ale nikt z ciebie nie szydzi. Normalna praca. Nie zachwalam, żeby mi nikt nie przypinal pinezka. Kwestia złożenia dokumentów w odpowiednie miejsce.
sprzątaczka 2016-01-01 20:06:01
Pracowałam w Karabeli
Pierwsza sprawa to wymaganie posiadania orzeczenia o niepełnosprawności
Zdrowych nie przyjmują
Zarobki 3,70 za godzinę netto, czyli miesięcznie ok 800 zł
Firma "rodzinna" nie polecam
2
PeP 2016-04-21 22:40:16
A Ja mam z ta firmą stycznośc od Kwietnia
Jestem zadowolony
Na start dostałem 2 tys brutto
Po miesiacu dostane podwyzke 100 lub 200 zł
Miła rozmowa z Pania z Kielc
Pozdrawiam
akhm 2016-04-26 14:41:03
W tej firmie są jakieś dziwne przypadki nie dostarczają środków do sprzątania i w dodatku czepiają się o to że jest brudno. Środki dają najniżej jakości więc... nie ma co się dziwić. Jak na moje oko jest to praca dla kogoś kto nie da sobie nagadać.Nie dasz to dostajesz środki takie jak należy i praca tam jest przyjemna. I niestety Im zależy tylko na kasie PFRO-NU. Nie oszukujmy się wszystkie pozytywne opinie tutaj to znając życie osoby, które zostały do tego najęte. POZDRAWIAM
3
Meg 2016-06-01 21:12:21
karabela łamie kodeks pracy bo pracujący tam kierowcy ochroniarze pracują noc w noc i tak już drugi miesiąc a są niepełnosprawni jak tak można . co na to inspekcja pracy.
4
Meg 2016-06-01 21:15:32
karabela łamie kodeks pracy bo pracujący tam kierowcy ochroniarze pracują noc w noc i tak już drugi miesiąc a są niepełnosprawni jak tak można . co na to inspekcja pracy.
8
Muminek 2016-07-16 07:28:55
Ja myślę że szukają pracowników bo nowe obiekty pozyskują....
2
ja 2016-09-03 17:16:11
To jest dyskryminacja zdrowych pracowników i ich rodzin !!!
Pakero26 2016-10-04 12:27:17
1.Pracowałem tam w Stalowej Woli nie polecam pani sekretarka kłamie.
2.Pan dyrektor robi wszystko by zatkać braki w ludziach.
3.Płaca 1350 zł - 50zł ubezpieczenie.
hubi 2016-10-04 15:28:24
no ale to chyba mimo wszystko zanczy ze mozna w firmie liczyc na stabilne zatrudnienie mam racje? no bo skoro od tak dawna nie pokazywaly sie oferty..
PersonaNonGrata 2016-10-25 15:43:53
pracowałem dłuższą chwile. Nie jest źle. Ale jak jesteś dobry w swoim fachu to konkurencja płaci duużo więcej. Odszedłem po przepychance o śmieszną podwyżkę. I nie wróce :). Jak ktoś ma alternatywę iść gdzieś indziej. Tutaj nie cenią fachowców.
1
MARIO 2016-11-06 14:14:26
To prawda nie cenią fachowców
1
Piotr 2016-11-09 18:52:59
Tragedia. Oszukuja ludzi. Etat to zawsze najnizsza. Wszelkie zarobki wyzej niz najnizsza sa rozpisywane na dodatkach paliwowych. Smiesznych umowach zleceniach z firmami corkami. Tych firm nigdy na oczy nie widziałem. Nie słowni zupełnie. Ale koniec smieciowek i skonczy sie Wasza passa na ludzkich przyszłych emeryturach. Zreszta i tak to juz podparte kołkiem ledwo stoi. Pracowałem 4 lata. Za długo.
4
dudi 2016-11-21 18:18:29
To było mocne!konkretna puenta.
P.J. 2016-12-01 12:28:42
pracowałem kilka lat. szanse na rozwój zero. szanse na lepsze zarobki zero. Może władze firmy zrozumieją że nie da się zbudować firmy na zatrudnianiu ludzi przeciętnych bardzo delikatnie mówiąc byle z grupą inwalidzka. poza tym każdy kto jest mądrzejszy od władz stanowi zagrożenie :) to pocieszające jedynie. nie da się utrzymać jakości sprzątania kupując środki chemiczne z najniższej półki. Nie da się sprzątać ochroniarzami w wolnej chwili co dla Nich jest również uwłaczające. Nie da się rozwinąć firmy gdzie pracownik jest traktowany jako zło konieczne i jedynie jako koszt. Zastanawiam się kto będzie tam pracował po tych obiektach jak śmieciówki wyparują ? ciężko będzie znaleźć chętnych za 6-8zł / h. Reasumując z braku laku i chleba można pracować, ale nie wiązałby z firmą jakichkolwiek nadziei. Dodam jeszcze że pracownicy to widzą wszystko i zaangażowanie z ich strony = minimum co trzeba aby nie polecieć z pracy. Moja opinia 2/6. Nie polecam.
3
Zostaw swoją opinię o P.W. Karabela Sp. z o.o. - Tarnobrzeg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W. Karabela Sp. z o.o.