brak logo

Sales Net

Legnica

Opinie o Sales Net

kristek 2013-05-14 13:44
Jak dla mnie firma Spoko ... daje zarobić (i to nie mało) i wszystko jest na czas, nie rozumiem przedmówców. Są pewne opóźnienia w podejmowaniu decyzji przez managera ale gdzie ich teraz nie ma. Najważniejsze że wypłata jest na czas :-) Jeżeli miałbym szczerze ocenić współpracę " Poleciłbym ją swoim znajomym bez wstydu. "
2
Łukasz 2013-10-08 08:44
Ja sie straszliwie przejechalem na tej firmie, wlasciciele w moim odczuciu to kretacze i po prostu zwykle chamy, do tego bez honoru, którzy nawet nie potrafia powiedzieć człowiekowi prawdy prosto w oczy. Jezeli szukacie pracy, w ktorej nie wyrwiecie sobie wlosow w krotkim okresie czasu, to odradzam zdecydowanie.
6
Piskorz 2014-05-21 10:44
To może ja coś dodam od siebie. Nie zgadzam się z przedmówcą Kristek. Pieniądze były ale z dużymi opóźnieniami, zwrot za paliwo to mit. Jest nawet zapis w umowie że firma zwraca koszty poniesione za dojazd do klienta do 1200 i ciężko z ich wyegzekwowaniem. Jeżeli chodzi o szefa Pana P. to dużo obiecuje i na tym koniec. Można powiedzieć że jest mistrzem pierwszego kontaktu, potrafi nawinąć makaron na uszy. Niestety żadna z obietnic nie jest spełniona. Radzę omijać z daleka SN.
3
Energia 2014-11-12 10:52
Zapraszam do kontaktu w sprawie pracy (usunięte przez administratora), godz. 8-16.
1
stasiek 2014-12-24 15:20
no właśnie, taka opinia to sie bardzo by przydała wszystkim, bo byłaby i relacja z pierwszej ręki i w reszcie jakaś obiektywna w miare no nie? a tak to nie wiadomo czy to co pisali jakiś czas temu to jest nadal aktualne, czy ktoś z działu rekrutacji i HRu się nie zmienił o w sumie nie wiadomo nic na ten temat..
Krzysztof 2015-01-08 23:02
Jak dla mnie to ta firma jest definitywnym dnem i totalną wsiową instytucją (nie ubliżając terenom agrarnym), a właściciele to chamy i buraki. ODRADZAM.
3
ania 2015-03-04 17:54
Czy kobiety tam pracuja? Jest oferta na konsultanta telefonicznego.czy warto tam zlozyc cv?
Byly pracownik 2015-03-18 21:29
Pracowalem w sales net prawie 8 miesiecy i uwazam ze nie jest zle. Niestety ale emigracja wezwala i musialem wszystko zostawic. Generalnie jezeli chodzi o prace to trzeba sie napracowac i duzo nauczyc ale w tym akurat mozna liczyc na pomoc starszych kolegow z pracy. Pracowalem wiekszosc w terenie wiec trudno mi powiedziec jaka byla atmosfera w biurze. Jezeli chodzi o teren to daja mega wsparcie z klientami. I tutaj nie musisz sie duzo wysilac. Jezeli chodzi o szefa to wlasciwie widzialem go z 10 razy w ciagu calej pracy wiec nie moge za duzo o nim powiedziec.
waw 2015-06-18 10:26
Chciałbym was poinformować, przekazać ważne informacje dotyczące tego pracodawcy,abyście mogli podjąć dobrą decyzja odnośnie waszego przyszłego zatrudnienia. Jeśli jesteś osobą z ambicjami szukająca pracy, ta opinia jest dla Ciebie!
Miałem niestety przyjemność pracować w tej firmie.
Na początku wszystko jest ok, jest to spowodowane ,,pierwszym wrażeniem"" jakie przedstawiają właściciele firmy.
Po pewnym okresie zaczynasz zauważać wiele nieprawidłowości miedzy tym co jest ,,mówione" ,a co ,,wykonywane":
-problemy z płatnościami za podpisane umowy ,zwrotem za paliwo, brak wypłacanych kwot blokady
- brak obiecanych narzędzi
- stawki ,jeśli chodzi o branże są jednymi z najmniejszych jakie możecie dostać na rynku

Mam nadziej, ze admin nie skasuje tego postu ,a wam ułatwi podjąć dobra decyzje.
2
Mario 2015-11-03 09:26
"Obiecanki Cacanki"
Nic dodać nic ująć.
Mario 2015-11-03 13:38
Owszem, szkolenia w porządku. Dobre podejście do rekruta. ALE...
Ale porównując to, co było "gadane" na szkoleniach, a co było po, nie pokrywa się z rzeczywistością.
Takie jest moje zdanie, trudno. Nie chcę nikogo krzywdzić.
Pozdrawiam.
Mario 2015-11-25 10:28
Zgadzam się z Tobą w 200%.
Pozdrawiam
obiektywny 2016-06-27 19:15
Witam. firma przeszła wiele zawirowań, znam ją od podszewki właścicieli też, na dzień dzisiejszy pracowałem w najgorszym momencie jej istnienia. dzisiaj mogę powiedzieć że nikt nie nauczył mnie takiego fachu sprzedaży jak p. Jakub. facet ma potężną wiedzę i wie jak ją przekazać. dzisiaj potrafię sprzedać wszystko. Jeżeli przejdziesz dzisiejsze szkolenia w Sales Net możesz być pewny że poradzisz sobie w każdej branży. jeżeli zostaniesz w Sales Net zostaniesz doceniony.
Walk 2016-07-01 15:47
Pamiętam takie ogłoszenie w temacie Konsultant ds. Telefonicznej Obsługi Klienta i zastanawiam się czy ono znikło bo kogoś zatrudnili czy się tylko przeterminowało czy nie i jak jest tak naprawdę, więc pytam
Zostaw swoją opinię o Sales Net - Legnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sales Net