brak logo

DECOSTAYLE Pro

Toruń

Opinie o DECOSTAYLE Pro

ja 2015-05-22 22:56
W końcu coś zaczyna się dziać. Trzeba mieć tylko nadzieję że na lepsze. Pojawił się na procesie "nowy". Koordynator coś tam coś tam. Podobno ma wprowadzić zmiany które spowodują że będzie nam się pracować lepiej i damy radę wyrabiać normy. Oby. Bo teraz to się nie da przy takim bałaganie i jak trzeba na wszystko czekać lub czegoś szukać zamiast pracować. A swoją drogą to nawet przystojniaczek z niego , szkoda tylko że podobno żonaty.
2
pracownica 2015-05-25 20:06
Na pracy się skup to normę wyrobisz a nie za facetami się rozglądasz
2
pracownica 2 2015-05-26 20:26
Czy ty widziałaś w życiu przystojnego faceta? Wez się do pracy i interesuj się tym co do ciebie nalezy.
pracownica 2 2015-05-26 20:27
Czy ty widziałaś w życiu przystojnego faceta? Wez się do pracy i interesuj się tym co do ciebie nalezy.
.-- --- .--- - . -.- 2015-06-09 11:43
jedyne co ta firma potrafi to uprzykrzać życie
2
zadowolony 2015-06-10 22:17
to się zwolnij jak ci źle
-- --- .--- - . -.- - 2015-06-12 21:47
tylko pustak może być zadowolony z takiej płacy, bo do pracy nic nie mam
2
pracownik 2015-06-28 08:57
praca jest w 2 zmianach ? 6-14 14-22?
justyn 2015-06-28 10:33
Tak , dwie zmiany i zarobek 1400 netto no max 1500 jak wypracujesz sobie premię za wydajność. Na więcej nie licz. Jak zaczniesz wyrabiać za wysoką premię to podniosą Ci normę albo postawią na stanowisku gdzie nie dasz rady wyrobić normy i masz po premii tak że nastaw się na 1400.
1
mężczyzna 2015-06-28 10:40
Czemu kłamiesz? Nie dość że wprowadzasz ludzi w błąd że niby tutaj się zarabia ponad 2 tys na rękę to jeszcze ukrywasz swoje prawdziwe ja. Skoro masz nick "Justyna" to czemu piszesz "jestem ciekawy". Masz problemy z określeniem swojej płci?
2
pustak 2015-06-28 12:31
Skąd ty wziąłes takie wynagrodzenie,taka kwota to zapewne średnie wynagrodzenie ale w administracji. Na produkcji to zarobisz taką kwotę w dwa m-ce.Chyba po pijaku robiłeś te wyliczenia.
pracownik 2015-08-06 09:55
Firma CHORA, praca sama w sobie nie jest az tak ciezka ale to co wyprawiają przełozeni to szok, ciągłe stanie nad toba ze stoperem i mierzenie czasu, ciagłe przypominanie jaka jest norma, wieczny stres, niepolecam
2
pracownik 2015-08-21 11:10
Ja tez byłam bardzo zszokowana jak po raz pierwszy zobaczyłam nad sobą "panią" ze stoperem w ręku.Niestety ich tam obchodzi tylko i wyłącznie to żebyś robił normę, zdarzały się nawet sytuacje jak przychodziły osoby pierwszy raz na dodatkowe zlecenia i po 2/3 h były odsyłane do domu bo "za wolno" a moim zdaniem logicznie jest ze jeden uczy się szybciej drugi wolniej. jedna wielka parodia
1
pracownik 2015-08-21 11:10
Ja tez byłam bardzo zszokowana jak po raz pierwszy zobaczyłam nad sobą "panią" ze stoperem w ręku.Niestety ich tam obchodzi tylko i wyłącznie to żebyś robił normę, zdarzały się nawet sytuacje jak przychodziły osoby pierwszy raz na dodatkowe zlecenia i po 2/3 h były odsyłane do domu bo "za wolno" a moim zdaniem logicznie jest ze jeden uczy się szybciej drugi wolniej. jedna wielka parodia
Jan Kowalski 2015-08-23 20:01
Czy ktoś pracuje jeszcze w tej firmie z okresu 2011r do dzisiaj ze zmiany mistrza Roberta? Pewnie nie... mało prawdopodobne chyba, że ktoś po znajomości, rodzinka itd.
nick 2015-08-24 09:31
A kto z Mistrzów jeszcze tam pracuje? JArek i Robert?
4
nowa ona 2015-09-17 13:32
Czy ktoś może powiedzieć coś normalnego...dla ludzi którzy szukają pracy i zastanawiają się nad aplikacja do tej firmy na stanowisko pracownik produkcji.
Ile się zarabia tak poważnie pytam :/
Jan Kowalski 2015-10-30 12:43
Jakiś Packson Poland Sp. na równinnej 31(wykombinowałem na mapie) otwiera zakład ..Czy to jakaś konkurencja czy łysy wynajął dodatkową hale produkcyjną? bo po pierwsze to tuż obok Decostayle a po drugie też podobno praca przy tworzeniu wzorników itd. itp. :-)
hi hi ha 2015-11-01 13:51
Packson Poland to firma Tijmena;).
.-- --- .--- - . -.- 2015-11-04 10:39
w tej posranej firmie nawet kasy na mydło nie chcą dać żeby ludzie mogli umyć ręce po pracy i toalecie, za to kasy na zaklejanie okien nie brakuje żeby ludzie świata nie widzieli tylko zapi..dalali jak chomiki w kołowrotku, gratuluje... co jeszcze głupiego wymyślicie...
4
Peter 2015-11-05 15:45
Umowy są na 3 miesiące, rok i 10 lat. najniższa krajowa, o podwyżkach nie ma mowy, pracownicy z kilku letnim stażem maja tyle samo co nowo przyjęty pracownik. Oczywiście na rozmowie czarują premiami itp, ale normy są tak zawyżane ze ta premie zobaczysz może 3 razy w roku. Na dłuższą mete nie polecam.

Jeżeli chodzi o tą drugą firmę (Packson Poland) to już ok 1/4 pracowników deco deklaruje przejście, jeżeli będzie taka możliwość.
2
marta 2015-11-07 15:58
umowy są też na 4 lata. i tak nikt tam nie przejdzie
2
kik 2015-12-08 08:40
pracy jest dużo, to są nowe stanowiska
Seb 2016-02-24 21:24
Ciekawe skąd masz takie informacje? To chyba zależy od doświadczenia itp. Dziwne że ktoś tu szuka odpowiedzi. Może łatwiej iść i sprawdzić?
Janek 2016-02-28 16:50
A jest i nowe ogłoszenie, na Koordynatora Zleceń Produkcyjnych. To nowe stanowisko, czy miejsce się zwolniło? Wysłałem CV i będę czekał na odpowiedź, ale już się zastanawiam czy warto.
janiemoge 2016-03-12 17:22
No naprawdę...tak sztuczne i nienaturalne posty, że aż oczy bolą od czytania...Dyrekcjo, troszkę wysil się...
3
Pracownik 2016-03-15 22:24
Atmosfera jest ok
3
.-- --- .--- - . -.- - 2016-03-20 17:28
jak ktoś nie pracuje w tym bajzlu, to niech się nie udziela, bo nic nie wie
2
:) 2016-03-20 20:51
Skoro tak źle to co tam jeszcze robisz? Pewnie nie ma innej pracy dla ludzi z twoim wykształceniem ;))))
4
nbn 2016-05-07 23:29
to juz chyba znaleźli tego koordynatora zleceń produkcyjnych bo nie widzę zadnych nowych ofert pracy @prosnek. A powiedzcie jak wyglada sparawa wynagrodzenia?
mała 2016-10-29 00:12
Firma jest tragiczna, szczerze nie polecam. Wiem co piszę dlatego że pracowałam w różnych miejcach, to "coś" jest po prostu żenujące. Niby XXI wiek, a ta manufaktura zatrzymałą się w XIX. Zero jakiegokolwiek zaplecza socjalnego, pensja jest w granicach najniższej krajowej (mimo akordu), fatalna atmosfera, decydenci którzy nie wiedzą jak zaplanować pracę na produkcji ( w razie czego winny jest pracownik) ... jeżeli masz troszkę oleju w głowie i szacunku do samej / samego siebie, proponuję nawet nie zaczynać pracy w tym czymś, naprawdę szkoda czasu i nerwów.Bardzo się cieszę że pożegnałam ten chlewik :) Pozdrawiam
12
FAT Viola 2016-11-02 07:55
Znowu będziemy musieli sztucznie pompować na tym forum naszą złą reputację.
5
Equinox 2016-11-30 21:13
to prawda jak idziesz do mistrza to ma pretensje nikt Ci nic nie pokaze musisz sie sam domyslec. potem wołaja Cie na dywanik i maja pretensje o norme o poprawki. Na okresie próbnym już sie czepiaja. Zanim tam poszłam czytałam na forum o tej firmie to co piszecie wszystko jest prwada. Zarabia sie najnizsza krajowa a wymgania jakbys zarabiał 2tys
4
Duża :D 2016-12-07 19:26
Wiadomo kto hejtuje i podsyca te negatywne emocje. Nie trudno się domyśleć...
5
Tiger 2016-12-13 18:35
Witam mam zamiar przyjsc m do pracy jakies swieze opinie ten temat? Cos sie polepszylo?
Pracownik 2017-01-01 20:54
Wypisywanie na forum takich bzdur to już szczyt ch amstwa i przegięcie! Wszyscy wiedzą że za alkohol wylatuje się tu od ręki! Jakaś świnia chce tak leczyć swoje kompleksy żenada!
10
Misery 2017-01-18 16:18
Najlepsze dziewczyny są na klejeniu
11
Bw 2017-01-18 16:26
Najsympatyczniejsze dziewczyny z całej firmy
12
Małpa 2017-01-21 22:43
Cytując klasyka "Jaki cyrk, takie małpy"... nie polecam pracy w tym miejscu nawet wrogowi.
5
goś 2017-02-21 14:17
Chce iść tam do pracy na produkcje czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy warto, na ile zmian i jakie zarobki bo w czwartek mam rozmowę o prace w firmie
kozioł 2017-02-21 22:07
praca na dwie zmiany za najniższą krajową (jeśli wyrobisz normę to dostaniesz premię)
1
Pracownik 2017-02-23 12:05
Na początek najniższa chyba ze jesteś szwaczką albo idziesz na operatora maszyn. Potem trochę więcej. Do tego ew premia.
Decobe 2017-03-01 19:16
Stop 12 h ,Stop 12h,Stop 12 h ,Stop 12h,Stop 12 h ,Stop 12h,Stop 12 h ,Stop 12hStop 12 h ,Stop 12h
3
OM 2017-03-03 15:37
no tak, z roku na rok tych 12 coraz wiecej, zaraz ciągle bedziemy robić po 12, a czemu? bo firma nie szanuje pracowników i wszyscy odchodza a nowych tez nie ma bo wiedzą co to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
Halina 2017-03-04 21:15
Te12 to jakaś paranoja dajcie juz spokój.ileż mozna ? rzyg.
3
Krystyna 2017-03-28 20:52
Mam zamiar iść na operatora maszyny tam, jak oceniacie? będzie masakra czy nie ??
1
pracownk 2017-04-11 07:12
praca to udręka
7
Pracownik2 2017-04-13 22:35
Hm wszyscy odchodzą,robi się nieciekawie. Niedługo tylko ludzie z Ukrainy zostaną
7
p 2017-05-09 14:51
potwierdzam - chora firma, w każdym aspekcie
3
praownik 2017-06-06 08:04
Obiecali 16 czerwca wolne , a teraz wycofali się. Niesłowna firma.
4
Zostaw swoją opinię o DECOSTAYLE Pro - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DECOSTAYLE Pro