brak logo

DECOSTAYLE Pro

Toruń

Opinie o DECOSTAYLE Pro

pracownik 2015-06-28 08:57:25
praca jest w 2 zmianach ? 6-14 14-22?
justyn 2015-06-28 10:33:03
Tak , dwie zmiany i zarobek 1400 netto no max 1500 jak wypracujesz sobie premię za wydajność. Na więcej nie licz. Jak zaczniesz wyrabiać za wysoką premię to podniosą Ci normę albo postawią na stanowisku gdzie nie dasz rady wyrobić normy i masz po premii tak że nastaw się na 1400.
1
mężczyzna 2015-06-28 10:40:05
Czemu kłamiesz? Nie dość że wprowadzasz ludzi w błąd że niby tutaj się zarabia ponad 2 tys na rękę to jeszcze ukrywasz swoje prawdziwe ja. Skoro masz nick "Justyna" to czemu piszesz "jestem ciekawy". Masz problemy z określeniem swojej płci?
1
pustak 2015-06-28 12:31:29
Skąd ty wziąłes takie wynagrodzenie,taka kwota to zapewne średnie wynagrodzenie ale w administracji. Na produkcji to zarobisz taką kwotę w dwa m-ce.Chyba po pijaku robiłeś te wyliczenia.
pracownik 2015-08-06 09:55:50
Firma CHORA, praca sama w sobie nie jest az tak ciezka ale to co wyprawiają przełozeni to szok, ciągłe stanie nad toba ze stoperem i mierzenie czasu, ciagłe przypominanie jaka jest norma, wieczny stres, niepolecam
2
pracownik 2015-08-21 11:10:14
Ja tez byłam bardzo zszokowana jak po raz pierwszy zobaczyłam nad sobą "panią" ze stoperem w ręku.Niestety ich tam obchodzi tylko i wyłącznie to żebyś robił normę, zdarzały się nawet sytuacje jak przychodziły osoby pierwszy raz na dodatkowe zlecenia i po 2/3 h były odsyłane do domu bo "za wolno" a moim zdaniem logicznie jest ze jeden uczy się szybciej drugi wolniej. jedna wielka parodia
1
pracownik 2015-08-21 11:10:15
Ja tez byłam bardzo zszokowana jak po raz pierwszy zobaczyłam nad sobą "panią" ze stoperem w ręku.Niestety ich tam obchodzi tylko i wyłącznie to żebyś robił normę, zdarzały się nawet sytuacje jak przychodziły osoby pierwszy raz na dodatkowe zlecenia i po 2/3 h były odsyłane do domu bo "za wolno" a moim zdaniem logicznie jest ze jeden uczy się szybciej drugi wolniej. jedna wielka parodia
Jan Kowalski 2015-08-23 20:01:12
Czy ktoś pracuje jeszcze w tej firmie z okresu 2011r do dzisiaj ze zmiany mistrza Roberta? Pewnie nie... mało prawdopodobne chyba, że ktoś po znajomości, rodzinka itd.
nick 2015-08-24 09:31:34
A kto z Mistrzów jeszcze tam pracuje? JArek i Robert?
3
nowa ona 2015-09-17 13:32:06
Czy ktoś może powiedzieć coś normalnego...dla ludzi którzy szukają pracy i zastanawiają się nad aplikacja do tej firmy na stanowisko pracownik produkcji.
Ile się zarabia tak poważnie pytam :/
Jan Kowalski 2015-10-30 12:43:25
Jakiś Packson Poland Sp. na równinnej 31(wykombinowałem na mapie) otwiera zakład ..Czy to jakaś konkurencja czy łysy wynajął dodatkową hale produkcyjną? bo po pierwsze to tuż obok Decostayle a po drugie też podobno praca przy tworzeniu wzorników itd. itp. :-)
hi hi ha 2015-11-01 13:51:32
Packson Poland to firma Tijmena;).
.-- --- .--- - . -.- 2015-11-04 10:39:54
w tej posranej firmie nawet kasy na mydło nie chcą dać żeby ludzie mogli umyć ręce po pracy i toalecie, za to kasy na zaklejanie okien nie brakuje żeby ludzie świata nie widzieli tylko zapi..dalali jak chomiki w kołowrotku, gratuluje... co jeszcze głupiego wymyślicie...
3
Peter 2015-11-05 15:45:45
Umowy są na 3 miesiące, rok i 10 lat. najniższa krajowa, o podwyżkach nie ma mowy, pracownicy z kilku letnim stażem maja tyle samo co nowo przyjęty pracownik. Oczywiście na rozmowie czarują premiami itp, ale normy są tak zawyżane ze ta premie zobaczysz może 3 razy w roku. Na dłuższą mete nie polecam.

Jeżeli chodzi o tą drugą firmę (Packson Poland) to już ok 1/4 pracowników deco deklaruje przejście, jeżeli będzie taka możliwość.
1
marta 2015-11-07 15:58:03
umowy są też na 4 lata. i tak nikt tam nie przejdzie
1
kik 2015-12-08 08:40:34
pracy jest dużo, to są nowe stanowiska
Seb 2016-02-24 21:24:56
Ciekawe skąd masz takie informacje? To chyba zależy od doświadczenia itp. Dziwne że ktoś tu szuka odpowiedzi. Może łatwiej iść i sprawdzić?
Janek 2016-02-28 16:50:13
A jest i nowe ogłoszenie, na Koordynatora Zleceń Produkcyjnych. To nowe stanowisko, czy miejsce się zwolniło? Wysłałem CV i będę czekał na odpowiedź, ale już się zastanawiam czy warto.
janiemoge 2016-03-12 17:22:32
No naprawdę...tak sztuczne i nienaturalne posty, że aż oczy bolą od czytania...Dyrekcjo, troszkę wysil się...
3
Pracownik 2016-03-15 22:24:44
Atmosfera jest ok
3
.-- --- .--- - . -.- - 2016-03-20 17:28:12
jak ktoś nie pracuje w tym bajzlu, to niech się nie udziela, bo nic nie wie
2
:) 2016-03-20 20:51:49
Skoro tak źle to co tam jeszcze robisz? Pewnie nie ma innej pracy dla ludzi z twoim wykształceniem ;))))
3
nbn 2016-05-07 23:29:50
to juz chyba znaleźli tego koordynatora zleceń produkcyjnych bo nie widzę zadnych nowych ofert pracy @prosnek. A powiedzcie jak wyglada sparawa wynagrodzenia?
mała 2016-10-29 00:12:36
Firma jest tragiczna, szczerze nie polecam. Wiem co piszę dlatego że pracowałam w różnych miejcach, to "coś" jest po prostu żenujące. Niby XXI wiek, a ta manufaktura zatrzymałą się w XIX. Zero jakiegokolwiek zaplecza socjalnego, pensja jest w granicach najniższej krajowej (mimo akordu), fatalna atmosfera, decydenci którzy nie wiedzą jak zaplanować pracę na produkcji ( w razie czego winny jest pracownik) ... jeżeli masz troszkę oleju w głowie i szacunku do samej / samego siebie, proponuję nawet nie zaczynać pracy w tym czymś, naprawdę szkoda czasu i nerwów.Bardzo się cieszę że pożegnałam ten chlewik :) Pozdrawiam
10
FAT Viola 2016-11-02 07:55:28
Znowu będziemy musieli sztucznie pompować na tym forum naszą złą reputację.
5
Equinox 2016-11-30 21:13:41
to prawda jak idziesz do mistrza to ma pretensje nikt Ci nic nie pokaze musisz sie sam domyslec. potem wołaja Cie na dywanik i maja pretensje o norme o poprawki. Na okresie próbnym już sie czepiaja. Zanim tam poszłam czytałam na forum o tej firmie to co piszecie wszystko jest prwada. Zarabia sie najnizsza krajowa a wymgania jakbys zarabiał 2tys
3
Duża :D 2016-12-07 19:26:07
Wiadomo kto hejtuje i podsyca te negatywne emocje. Nie trudno się domyśleć...
5
Tiger 2016-12-13 18:35:11
Witam mam zamiar przyjsc m do pracy jakies swieze opinie ten temat? Cos sie polepszylo?
pracownik 2017-01-01 18:13:02
mistrz ciągle pije w pracy i wyżywa się na pracownikach romansuje z szwaczką która dostaje najlepsze prace a jak nie da rady to jej nad ciąga normy a szefostwo nic z tym nie robi jakaś masakra atmosfera jest fatalna
7
Pracownik 2017-01-01 20:54:47
Wypisywanie na forum takich bzdur to już szczyt ch amstwa i przegięcie! Wszyscy wiedzą że za alkohol wylatuje się tu od ręki! Jakaś świnia chce tak leczyć swoje kompleksy żenada!
7
pracownik 2017-01-15 03:40:20
to chyba kierownictwo napisało bo to prawda szwaczka ma romans z brygadzistą i wszyscy o tym wiedzą nawet się z tym nie ukrywają a zamykanie się razem w łazience to już szczyt wszystkiego poza tym ten mistrz jest wiecznie napity
2
pracownik 2017-01-15 04:00:09
założyliście tyle kamer to zacznijcie w nie patrzeć to zobaczycie co się dzieje na hali
2
Anonim 2017-01-15 12:14:28
To nie pierwszy romans jego w tej firmie po prostu to jest normą że przełożony sypia z pracownicami
1
HA-HA 2017-01-16 19:01:01
O jak widzę w końcu ktoś poruszyl temat "mistrza" Dawida i jego "oblubienicy ".Jest wręcz nie apetyczne to co robią a kierownictwu jak widać to nie przeszkadza bo jeszcze z tym porządku nie zrobili.Każdy wie ze ma problem z alkoholem nie od dziś i nie raz był pod wpływem w pracy a skoro rządzący tego nie widza to może dlatego ze dają w gardło razem z nim .
2
HA-HA 2017-01-16 19:22:43
Jaki szczyt chamstwa i przegięcie.Wylatuje się za alkohol ale chyba nie z Deco (przykład po mistrzu ). Zakład pracy nie jest od tego żeby się przyglądać , jak się mistrzu Dawid mizdrzy z raszplą ala szwaczka Anią zamiast zająć się pracą.Ale takie jak raszpla Ania (żeby nie nazwać jej inaczej bo porządna za żonatego się nie wezmie ) wstydu nie mają.
2
HA-HA 2017-01-16 19:43:05
Kamery założyli ale chyba dla picu skoro nie widzą co się dzieje na hali , jedni pracują a drudzy się bryndzlują .
2
HA-HA 2017-01-16 20:02:33
Mistrz Dawid to już - Casanowa z Deco - . Drodzy rządzący zwróćcie uwagę na to co się dzieje w tej firmie bo nie którym to się chyba stanowiska pracy pomyliły zamiast siedzieć z d... przy maszynie i taką pracą wyrabiać normę to lata do kibelka z mistrzem i klęczy z otwartą paszczą pod umywalka i smakuje loda i za to ma lepszą pracę i za czas spspędzony w kibleku ma naciągniętą przez mistrza normę .
3
zatrudniony 2017-01-17 01:48:08
Dajcie spokój dziewczynie pogubiła się ale przełożony nie powinien wykorzystywać takich sytuacji ale jak się zatrudnia na takie stanowisko nie dojrzałych ludzi to tak wychodzi i nie chodzi tu o wiek . Jak się myśli inną częścią ciała.... zresztą to nie pierwszy jego taki wyskok ale kierownictwa to nie obchodzi nie wiem co za układ tam jest bo w normalnej firmie już dawno by poleciał . Jeszcze to picie w pracy koleś ma problem z tym
1
zatrudniony 2017-01-17 01:48:48
Dajcie spokój dziewczynie pogubiła się ale przełożony nie powinien wykorzystywać takich sytuacji ale jak się zatrudnia na takie stanowisko nie dojrzałych ludzi to tak wychodzi i nie chodzi tu o wiek . Jak się myśli inną częścią ciała.... zresztą to nie pierwszy jego taki wyskok ale kierownictwa to nie obchodzi nie wiem co za układ tam jest bo w normalnej firmie już dawno by poleciał . Jeszcze to picie w pracy koleś ma problem z tym
HA-HA 2017-01-17 07:43:53
Skoro kierownictwu to nie przeszkadza to może dlatego , że robią to samo co oni . A normalna ogarnieta laska dbająca o swoja opinie nie robila tego co robi ta raszpla z maszyny ,a skoro wziela się za zonatego i pozwoliła sobie tak zjechać opinie to jest h... warta ,widocznie w każdym zakładzie pracy musi tak robić za danie lepszej pracy i nciagniecie normy skoro tu tak robi nie przejmując się swoja opinia. PYTANIE DO KIEROWNICTWA : Czy zamierzacie coś z tym zrobic ?
1
Lipa 2017-01-17 08:18:01
Właśnie czy kierownictwo w końcu zwróci uwagę na to co ci dwoje robią bo to jest chore żeby ludzie mający męża,żone,dzieci wprawiały takie rzeczy w zakładzie pracy i psuły opinię Deco.
zatrudniony 2017-01-17 10:09:26
Ale czemu tylko ją winicie bo jest lepsza od was a on co święty z tego co pamiętam nie pierwszą zbajerował wykorzystywanie stanowiska do takich celów to jest chore i nie uczciwe w stosunku do firmy on psuje opinie o Deco bo lata za każdą laską z podniesionym ogonem bo tylko tym umie myśleć
HA-HA 2017-01-17 10:50:01
A przepraszam w czym jest lepsza w tym ze chodzi z mistrzem do kibelka i robi z siebie posmiewisko. Nikt nie mówi ze on jest bez winy jest z niego kawał g...., oboje ponoszą winę za to ze psuja opinie Deco , jak by była taka porządna to by nie dopuściła do tego żeby zszargac sobie tak opinie , i zrobiła wszystko żeby chodź trochę ja poprawić a nie dalej robić to co robią. Fakt wykorzystywanie stanowiska nie jest wporzadku ale ona tez powinna się ogarnąć bo na dobre jej to nie wyjdzie.
zatrudniony 2017-01-17 10:59:17
Czas pokaże ja bym dał jej szanse nie wiem czemu ale myślę że jest inna dopóki on jej w głowie nie poprzewracał była inna a jak on zaczął za nią latać się zmieniła .
HA-HA 2017-01-17 11:09:03
Może i tak ale jak by była mądra to by nie pozwoliła sobie na to i nie wziela się za zonatego tylko męża pilnowala .A on ma już od dawna zszargana opinie każdy wie ze myśli tylko i wyłączne tym co ma w gaciach .
zatrudniony 2017-01-17 11:24:45
Nikt nie wie jaką miała sytuację w domu a jego to mi nie szkoda bo on długo pracował na swoją opinię
Lipa 2017-01-17 11:55:46
A ja nikogo nie będę bronił i nikomu nie będę dawał szansy na każdą opinię trzeba sobie zapracować i właśnie sobie zapracowali na to co o nich piszą i mówią .Nic ich nie tłumaczy nawet to jaką miała sytuację w domu.Dorośli ludzie nie dzieci więc powinni sobie zdawać sprawę ze nie obędzie się to bez echa tym bardziej jak pokazywli to na forum całego zakładu teraz muszą wypić to co naważyli , powiem tyle oboje nie mają wstydu !!!
1
zatrudniony 2017-01-17 12:17:38
wiem że wychodzę tu na jej obrońcę ale każdy zasługuje na drugą szansę i myślę że by ją wykorzystała ale i tak decyzje podejmie kierownictwo
Lipa 2017-01-17 12:50:31
Każdy ma prawo się wypowiedzieć , z tego zakładu nie jedna osoba zostala zwolniona i nikt nie dawał im drugiej szansy niestety ale trzeba ponosić konsekwencję swoich czynów tak samo w jej i jak i jego przypadku .Chodź dziwię się ze ktoś taki jak on utrzymał sie tak długo jeszcze w tej firmie,w innej firmie jak by przyjechał do pracy na rauszu bądź wypił w pracy to by wyleciał dziw ze jeszcze mu prawka nie zabrali .
HA-HA 2017-01-17 13:13:52
Ale takie sytuacje , nie powinny mieć miejsca w pracy i naprawdę nie ma co sie dziwić ze ludzie mówią o nich co mówią .Tak to jest jak sie bierze za zonatego .
Zostaw swoją opinię o DECOSTAYLE Pro - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DECOSTAYLE Pro