INVENA S.A.

Koszalin

Opinie o INVENA S.A.

tomek 2013-10-18 09:47
cichłbym się coś dowiedzieć na temat tej firmy, warunki pracy opinie, atmosfera.
Pozdr
14
faza 2013-12-24 07:54
Słyszałem ,że nie jest tak źle.
Chcesz pracować i się starasz ,to będziesz doceniony.
Alex 2014-02-13 19:38
Pracowałem NIE polecam zwłaszcza pracy na magazynie.(usunięte przez administratora)
2
ktoś 2014-02-14 19:09
Pracujesz i się starasz i tak wylecisz, to cała prawda na temat obecnej firmy.
1
janek 2014-02-17 09:04
Też pracowałem i nie było tak źle. Odszełem do innej firmy bo dostałem lepsze pieniądze, ale robiłem w kilku magazynach i wiem, ze można trafić gorzej.
1
zeniu 2014-02-27 21:24
jedni "wylatują niby z hukiem", a to sprawa mocno sprzeczna z prawdą,inni bo są nie wygodni, inni bo tak ktoś chciał
1
Bobek 2014-05-07 08:29
Pracuś i ciepły jarek - o jakich działach piszecie? Kolega pracuje w sprzedaży i nie narzeka. myślałem o złożeniu papierów na przedstawiciela. rzeczywiście taka lipa w tej Invenie?
pracuś 2014-05-26 12:39
....jaka kadra takie umiejętności....
3
abu j 2014-12-05 21:52
mi się fajnie pracowało
konrado 2015-02-16 15:11
pewnie odpowiadają tylko na wybrane oferty pracy a nie na wszystkie, więc radzę się uzbroić w cierpliwość naprawde @Marek. A jak sądzicie, czy jest jakaś oferta pracy teraz? chodzi mi konkretnie o coś takiego, co można załapać jako student, bo na stanowisko product managera to chyba nei nadam się jeszcze.
Nick 2015-03-23 14:36
Serdecznie pragnę podziękować dla Pani Bogumiły Wnuk w Koszalinie za szybkie i pozytywne załatwienie reklamacji.JCz.Braniewo
maro 2015-09-08 14:31
Od strony pracownika .... cha cha cha
ivo 2015-09-22 11:28
W firmie zmienił się Zarząd i od tej pory jest dużo lepiej, dbają o pracowników i oferują godne warunki pracy
beaby blue 2015-11-02 17:58
Ivo czy my pracujemy w tej samej firmie?
4
stary pracownik 2015-11-06 08:22
Ballboa zgadzam sie z toba w 100%
1
Szukam pracy 2015-12-04 18:41
Obecnie szukają na stanowisko "Managera wsparcia zarządu w dziale jakości i serwisu" warto składać dokumenty? macie tam w ogóle jakąś kontrole jakości? ISO 9001???
szukam pracy 2015-12-05 20:56
Przecież to samo napisałem, ciekawi mnie jak się tam pracuje
Szukam pracy 2015-12-05 21:02
Przecież to samo napisałem,może ktoś napisać jak wyglądają tam stanowiska managerskie
berta 2016-01-11 12:28
Czytam te opinie i trochę mnie dziwi podejście osób , które tak bardzo krytykują i zarząd i kierownictwo... i pewnie wszystko w sumie krytykują bo tak jest najłatwiej - zwłaszcza zza klawiatury !I są to pewnie te osoby , którym pracować się nie chce i kompetencje mają średnie, bo Ci co chcą i mogą to szukają gdzie indziej zamiast tracić czas na narzekanie.... Firma jak firma ma plusy i minusy. Nie ma rewelacji ale nie jest źle. W rzeczywistości żeby zostać zwolnionym trzeba się bardzo postarać. Dają kilka razy szansę. Poza tym wszystko w zyciu się zmienia , był stary prezes a teraz jest nowy. Więc zamiast narzekać to najlepiej zmienić pracę , a jeszcze lepiej (co wskazane) otworzyć własną firmę i zatrudnić tych wszystkich niezadowolonych na ich własnych zasadach. Zaznaczam , ze w firmie już nie pracuję i poszłam swoją drogą, ale to co niektórzy piszą powyżej to zwyczajne mijanie się z prawdą.
lala 2016-01-19 10:39
Pracuję od kilku miesięcy w invenie i uważam, że wywiązali się z obietnic. Dobra firma, wdraża do pracy, przestrzega prawa, mogę szczerze polecić.s6u6
real 2016-01-20 09:56
Co do kierownika Dok-u dostal papier na wlasne zyczenie. Jak wskazano w ponizszych opiniach niestety kierownikom nie patrzy sie na rece tylko szarym pracownikom. Kierownicy siedzana fb i ugraja w gry i to nie jest problemem. A szary pracownik musi sie wytlumaczyc ze wszystkiego.
1
dok 2016-01-24 21:48
W DOK-u to normalne, gry, fajne stronki , fb itp. małe własne interesiki
2
P...... 2016-01-25 07:19
A miało to być forum gdzie można dowiedzieć się czegoś o pracodawcy (zarobki, umowy,itd) a jak narazie siedzą tutaj sami nieudacznicy, konfidenci. Porozmawiajcie że swoimi rodzicami przy niedzielnych obiadkach i opowiedzcie, czym się zajmujecie podpierdalacze swoich obecnych lub dawnych kolegów.
Będą z was na pewno dumni, no chyba że są tacy sami jak wy.
2
mag 2016-01-26 23:20
No właśnie tutaj można było dowiedzieć się z niektórych opinii o pracodawcy, zarobkach albo umowach, ale takie prawdziwe wpisy znikają i czego tu się dowiesz?
1
P...... 2016-01-27 15:14
Jedynego czego można się dowiedzieć, to jacy są ludzie.
Kapusie, którzy donoszą na swoich kolegów.
Pochwalcie się swoim dzieciom jacy z was wspaniali tatusiowie lub mamusie.
Impotenci rynku pracy.
Żałosne pokolenie rządów PIS.
3
gość 2016-02-26 10:33
A jednak z polityką jest coś na rzeczy, chyba skończyło się PO-parcie i to u samego źródła.
2
aaa 2016-08-19 17:16
Napiszcie cos jak sie pracuje jako magazynier w koszalinie
Łukasz 2016-08-22 17:47
Nie jest źle, wszędzie trzeba pracować.
Jak się starasz, to cię docenią.
Ze Starej Ekipy 2016-09-15 19:20
Pracowałem kilka ładnych lat i powiem jedno wiele dobrych doświadczeń nauczyła mnie praca w Invenie. Opinie negatywne są stanowczo przesadzone. Oczywiście jest kilka rzeczy dla których zrezygnowałem z pracy, ale jeśli człowiek twardo przedstawi swoje oczekiwania są w stanie wszystko uczynić aby zachować dobrego pracownika. Jeśli chodzi o prace na magazynie w Koszalinie to prawda jest taka, że nie pójdzie się tam posiedzieć tylko trzeba popracować. Zaznaczam, że jest to Hurtownia Sanitarna
1
arek 2016-09-15 21:47
teraz chyba nie, wiem, ze wczesniej poszukiwlai kilkanascie osób jako Eksperta czy Szkoleniowca i to na terenie całego kraju jednka czy teraz też to nie mam pojecia
old school 2016-11-29 00:47
Pracowałem dawno temu dużo lat - za starego,
szkoła życia która procentuje u mnie do tej pory;))
pozdrawiam cała stara ekipę. z niektórymi wciąż mam kontakt... smiech jest jak się przypadkiem spotkamy;)
dobre były integracje i 13-tki, i ludzie też fajni w większości;)
teraz trochę zajeżdża namiastką korporacji, ale i tak polecam - mimo że już mojej słodkiej produkcji nie mają;) ;P
3
lord vader 2016-12-27 10:58
cieszę się ,że już tam nie pracuję.
7
invenka ha ha 2017-03-06 20:58
I ja się cieszę, że tam nie pracuję i to bardzo, jest dużo lepszych firm
4
byly 2017-07-11 22:51
Mam duży sentyment do firmy, pracowałem kilka ładnych lat, w sumie było dobrze, ale chciałem jeszcze lepiej. W firmie panuje przyjazna atmosfera, a przynajmniej w moim dziale była otwarta komunikacja i można było szczerze rozmawiać z szefem o sprawach służbowych i prywatnych. Dbają o pracownika i pensja zawsze na czas trafiała na konto. Trzeba to docenić, że pilnują terminowości i przepisów prawa.
Organizują imprezy integracyjne i spotkania, pakiety na leczenie prywatne i karty sportowe też ważne.
Nieraz żałuję , że odszedłem bywało fajnie.
Natalia 2017-07-20 18:21
posiada ktoś doświadczenie z pracą na stanowisku Regionalny Przedstawiciel Handlowy? Pojawiła się nowa oferta pracy w INVENA S.A. właśnie na tym stanowisku - wszelkie konkretne informacje będą przydatne dla osób zainteresowanych ofertą.
Krzysztof 2017-07-25 15:03
Witam ma ktoś z was wiedzę na temat pracy przedstawiciela handlowego ds DIY w tej firmie? będę wdzięczny za informację.
ja 2017-07-28 12:21
dobra firma wywiązuje się ze swoich zobowiązań i uzgodnień
polecam
Zosia 2017-08-08 11:30
Rekrutacja przebiega bezstresowo w miłej i przyjemnej atmosferze.
Zqachęcam
Wstyd 2017-09-22 15:11
Ludzie uważajcie! Specjalista ds social media. - ogłoszenie
byłam na rozmowie u nich, tj na dwóch (w tym samym dniu). chodziło jedynie o pomysly nt różnych rzeczy: strategie marketingowe, gadżety, komunikaty na social media. Po rozmowach nawet nie zadzwonili do mnie, nawet nie pofatygowali się o głupiego maila. jaja sobie robią z ludzi :) Chodzi tylko o wyciąganie pomysłów, ogłoszenie pojawia sie cyklicznie.
W dodatku pokasowali opinie, chyba Pan Marek tak zarządził :) nie polecam!!!!!
2
Natalia 2017-09-29 12:59
@Wstyd - jeśli jakiś komentarz został usunięty oznacza to, że został on zarchiwizowany przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Oczywiście, serwis ten służy do zostawiania opinii na temat firmy jako pracodawcy oraz jest platformą umożliwiającą wymianę informacji między pracownikami firmy oraz osobami nią zainteresowanymi. Jednak komentarze muszą spełniać zasady regulaminu. Podstawą ku usunięciu komentarzy jest wyłącznie niezgodność wpisu z regulaminem naszego serwisu.
Zostaw swoją opinię o INVENA S.A. - Koszalin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INVENA S.A.