INVENA S.A.

Koszalin

Opinie o INVENA S.A.

tomek 2013-10-18 09:47:44
cichłbym się coś dowiedzieć na temat tej firmy, warunki pracy opinie, atmosfera.
Pozdr
9
faza 2013-12-24 07:54:52
Słyszałem ,że nie jest tak źle.
Chcesz pracować i się starasz ,to będziesz doceniony.
Alex 2014-02-13 19:38:58
Pracowałem NIE polecam zwłaszcza pracy na magazynie.(usunięte przez administratora)
ktoś 2014-02-14 19:09:28
Pracujesz i się starasz i tak wylecisz, to cała prawda na temat obecnej firmy.
janek 2014-02-17 09:04:45
Też pracowałem i nie było tak źle. Odszełem do innej firmy bo dostałem lepsze pieniądze, ale robiłem w kilku magazynach i wiem, ze można trafić gorzej.
zeniu 2014-02-27 21:24:22
jedni "wylatują niby z hukiem", a to sprawa mocno sprzeczna z prawdą,inni bo są nie wygodni, inni bo tak ktoś chciał
Bobek 2014-05-07 08:29:51
Pracuś i ciepły jarek - o jakich działach piszecie? Kolega pracuje w sprzedaży i nie narzeka. myślałem o złożeniu papierów na przedstawiciela. rzeczywiście taka lipa w tej Invenie?
pracuś 2014-05-26 12:39:45
....jaka kadra takie umiejętności....
1
abu j 2014-12-05 21:52:48
mi się fajnie pracowało
konrado 2015-02-16 15:11:59
pewnie odpowiadają tylko na wybrane oferty pracy a nie na wszystkie, więc radzę się uzbroić w cierpliwość naprawde @Marek. A jak sądzicie, czy jest jakaś oferta pracy teraz? chodzi mi konkretnie o coś takiego, co można załapać jako student, bo na stanowisko product managera to chyba nei nadam się jeszcze.
Nick 2015-03-23 14:36:34
Serdecznie pragnę podziękować dla Pani Bogumiły Wnuk w Koszalinie za szybkie i pozytywne załatwienie reklamacji.JCz.Braniewo
maro 2015-09-08 14:31:43
Od strony pracownika .... cha cha cha
ivo 2015-09-22 11:28:19
W firmie zmienił się Zarząd i od tej pory jest dużo lepiej, dbają o pracowników i oferują godne warunki pracy
beaby blue 2015-11-02 17:58:54
Ivo czy my pracujemy w tej samej firmie?
2
stary pracownik 2015-11-06 08:22:26
Ballboa zgadzam sie z toba w 100%
Szukam pracy 2015-12-04 18:41:29
Obecnie szukają na stanowisko "Managera wsparcia zarządu w dziale jakości i serwisu" warto składać dokumenty? macie tam w ogóle jakąś kontrole jakości? ISO 9001???
szukam pracy 2015-12-05 20:56:38
Przecież to samo napisałem, ciekawi mnie jak się tam pracuje
Szukam pracy 2015-12-05 21:02:36
Przecież to samo napisałem,może ktoś napisać jak wyglądają tam stanowiska managerskie
berta 2016-01-11 12:28:39
Czytam te opinie i trochę mnie dziwi podejście osób , które tak bardzo krytykują i zarząd i kierownictwo... i pewnie wszystko w sumie krytykują bo tak jest najłatwiej - zwłaszcza zza klawiatury !I są to pewnie te osoby , którym pracować się nie chce i kompetencje mają średnie, bo Ci co chcą i mogą to szukają gdzie indziej zamiast tracić czas na narzekanie.... Firma jak firma ma plusy i minusy. Nie ma rewelacji ale nie jest źle. W rzeczywistości żeby zostać zwolnionym trzeba się bardzo postarać. Dają kilka razy szansę. Poza tym wszystko w zyciu się zmienia , był stary prezes a teraz jest nowy. Więc zamiast narzekać to najlepiej zmienić pracę , a jeszcze lepiej (co wskazane) otworzyć własną firmę i zatrudnić tych wszystkich niezadowolonych na ich własnych zasadach. Zaznaczam , ze w firmie już nie pracuję i poszłam swoją drogą, ale to co niektórzy piszą powyżej to zwyczajne mijanie się z prawdą.
lala 2016-01-19 10:39:42
Pracuję od kilku miesięcy w invenie i uważam, że wywiązali się z obietnic. Dobra firma, wdraża do pracy, przestrzega prawa, mogę szczerze polecić.s6u6
real 2016-01-20 09:56:44
Co do kierownika Dok-u dostal papier na wlasne zyczenie. Jak wskazano w ponizszych opiniach niestety kierownikom nie patrzy sie na rece tylko szarym pracownikom. Kierownicy siedzana fb i ugraja w gry i to nie jest problemem. A szary pracownik musi sie wytlumaczyc ze wszystkiego.
dok 2016-01-24 21:48:05
W DOK-u to normalne, gry, fajne stronki , fb itp. małe własne interesiki
P...... 2016-01-25 07:19:08
A miało to być forum gdzie można dowiedzieć się czegoś o pracodawcy (zarobki, umowy,itd) a jak narazie siedzą tutaj sami nieudacznicy, konfidenci. Porozmawiajcie że swoimi rodzicami przy niedzielnych obiadkach i opowiedzcie, czym się zajmujecie podpierdalacze swoich obecnych lub dawnych kolegów.
Będą z was na pewno dumni, no chyba że są tacy sami jak wy.
mag 2016-01-26 23:20:31
No właśnie tutaj można było dowiedzieć się z niektórych opinii o pracodawcy, zarobkach albo umowach, ale takie prawdziwe wpisy znikają i czego tu się dowiesz?
P...... 2016-01-27 15:14:56
Jedynego czego można się dowiedzieć, to jacy są ludzie.
Kapusie, którzy donoszą na swoich kolegów.
Pochwalcie się swoim dzieciom jacy z was wspaniali tatusiowie lub mamusie.
Impotenci rynku pracy.
Żałosne pokolenie rządów PIS.
gość 2016-02-26 10:33:04
A jednak z polityką jest coś na rzeczy, chyba skończyło się PO-parcie i to u samego źródła.
aaa 2016-08-19 17:16:38
Napiszcie cos jak sie pracuje jako magazynier w koszalinie
Łukasz 2016-08-22 17:47:38
Nie jest źle, wszędzie trzeba pracować.
Jak się starasz, to cię docenią.
Ze Starej Ekipy 2016-09-15 19:20:15
Pracowałem kilka ładnych lat i powiem jedno wiele dobrych doświadczeń nauczyła mnie praca w Invenie. Opinie negatywne są stanowczo przesadzone. Oczywiście jest kilka rzeczy dla których zrezygnowałem z pracy, ale jeśli człowiek twardo przedstawi swoje oczekiwania są w stanie wszystko uczynić aby zachować dobrego pracownika. Jeśli chodzi o prace na magazynie w Koszalinie to prawda jest taka, że nie pójdzie się tam posiedzieć tylko trzeba popracować. Zaznaczam, że jest to Hurtownia Sanitarna
1
arek 2016-09-15 21:47:58
teraz chyba nie, wiem, ze wczesniej poszukiwlai kilkanascie osób jako Eksperta czy Szkoleniowca i to na terenie całego kraju jednka czy teraz też to nie mam pojecia
old school 2016-11-29 00:47:50
Pracowałem dawno temu dużo lat - za starego,
szkoła życia która procentuje u mnie do tej pory;))
pozdrawiam cała stara ekipę. z niektórymi wciąż mam kontakt... smiech jest jak się przypadkiem spotkamy;)
dobre były integracje i 13-tki, i ludzie też fajni w większości;)
teraz trochę zajeżdża namiastką korporacji, ale i tak polecam - mimo że już mojej słodkiej produkcji nie mają;) ;P
Zostaw swoją opinię o INVENA S.A. - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INVENA S.A.