brak logo

Pro Kon Stal

Szczecin

Opinie o Pro Kon Stal

anonim 2009-03-22 18:13:52
Firma chyli sie ku upadkowi-nie wypłaca zarobków od stycznia tego roku,wiec trzeba szukac innych miejsc pracy(nie koniecznie w polsce)
anonim 2009-03-23 05:36:09
ta firma to bagno dziwne że jest ktokolwiek w tym kraju kto chce robić jakiekolwiek usługi dla tej firmy bądź interesy z nimi,to [usunięte przez admina] potrafią dlatego padają na pysk od zastępcy prezesa i dyrektorów zaczynając.[usunięte przez admina]
anonim 2009-04-14 14:03:57
5lat tyry dla panów z PRO KON STAL i nawet nie stac ich na to by zachować reszte godności.W oczy opowiadają bajki nie z tej ziemi z 1 firmy robią 3 wraz ze swymi kolesiami od kieliszka.A tym co chcą tylko swoje mówią że nie maja kasy.drugim wydają kase w kopertach i twierdza żę to nie prawda.Ciekawe czy pan [usunięte przez admina] tak samo myslal gdy rozzloczczeni ludzie otworzyli okno i grozili szybkim lotem na parter do reszty usatysfakcjonowanych [usunięte przez admina].Nagła konsternacja bo okazalo sie żę po 500 bedzie dla kazdego.a teraz kancelaria adwokacka bene ciekawe czy nie ta sama ktora ow panow reprezetuje ,ma reprezetowac ludzi ktorym sa winni pieniadze .KPINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i w taki sposob mozna swoim nowym kolesiom nagonic klijetow chociaz ci drudzy wygraja w sadzie pracy po 1 sprawie bez kosztow.ciekawe od kiedy fiskus rozdaje zrozpaczonym pracownikom zwrot podatku VAT ich pracodawcy.2 grubasy z jednym smiesznym [usunięte przez admina]robia w jajo200 chlopa a nikt nic nie moze zrobic. PIP zrobił co mogl i jemu chwala ale ciekawe ze nikt nie interesuje sie tym ze 3 male firmy wykupuja majatek PRO KON STAL a ta firma produkuje niczym z niczego powiekszajac kredyt wziety u swoich pracownikow.potem nagle okarze sie ze 3 panow z luksusowymi chatami w swoich autach na zamowienie NIC NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I TO JEST POLSKA WLAŚNIE
anonim 2009-04-16 15:20:18
Witam!
Z przykroscią czytam i słócham tego wszystkiego złego na temat firmy ''PRO KON STAL'' Ja tę firmę dażę olbrzymim szacunkiem i nie mogę powiedziec złego słowa. Mam nadzieje, że (usunięte przez administratora)poradzą sobie z tym kryzysem,który spotkał ich firme i wyprowadzą ją na prostą.
P.S.
wyżucie tych (usunięte przez administratora), których przyjeliscie ze starej stoczni
hej sokoły 2009-04-16 20:42:52
dzisiaj się dowidzieliśmy że pro kon stal nie istnieje od 1 kwietnia. To gdzie my pracowaliśmy do dzisiaj. nasi pracodawcy dopiero otrzeżwieli że by nas o tym poinformować czy dopiero zdążyli przepisać swój majątek na ciotki. / ????? [usunięte przez admina]
szewczyk 2009-04-16 20:56:19
[usunięte przez admina] żyją sobie pięknie w swoich luksusowych domach a ich pracownicy stracą swoje i to jest właśnie Polska państwo prawa ale dlat ych co mają kase którą zdobyli (usunięte przez administratora)swoich pracowników.
anonim 2009-04-17 13:59:53
A dlaczego administrator usówa nazwiska? Skoroistnieje firma pro kon Stal i posiada zarzad z nazwiskami to siłą rzeczy ci ludzie sa już publiczni i łączeni publicznie z firmą........ [usunięte przez admina] ... Ci ludzie pod tymi samymi nazwiskami będą tworzyuć nowe miejsca pracy i (usunięte przez administratora)kolejnych ludzi ... rzeczywiści e swietna i rzetelna opinia o firmach i ich wlascicielach
adwokat 2009-04-17 15:26:40
ładnie zostali wczoraj oszukani byli pracownicy PRO KON STALU nawet pewnie niektórzy o tym niewiedzą. To co wam dali do podpisania to nic innego żeby was okraść ale prawnie to będzie ok. A niektórzy was ostrzegali. Po prostu wasz były pracodawca wie o tym że głupich nie sieją sami się rodzą .A ci którzy nadal mu pomagają kończąc statek niech nadal się łudzą że im zapłaci po prostu BRAWO.
anonim 2009-04-17 18:26:00
z przykrością stwierdzam, że (usunięte przez administratora) to klika pijaczków
anonim 2009-04-17 18:28:55
dzisiaj się dowidzieliśmy że pro kon stal nie istnieje od 1 kwietnia. To gdzie my pracowaliśmy do dzisiaj. nasi pracodawcy dopiero otrzeżwieli że by nas o tym poinformować czy dopiero zdążyli przepisać swój majątek na ciotki. / ?????
anonim 2009-04-17 18:32:11
ta firma to bagno dziwne że jest ktokolwiek w tym kraju kto chce robić jakiekolwiek usługi dla tej firmy bądź interesy z nimi,gorąco nie polecam tej firmy zlodzieje i pasożyty
anonim 2009-04-17 18:34:05
Firma chyli sie ku upadkowi-nie wypłaca zarobków od stycznia tego roku,wiec trzeba szukac innych miejsc pracy(nie koniecznie w polsce)
anonim 2009-04-17 21:11:24
Witam!
Z przykroscią czytam i słucham tego wszystkiego złego na temat firmy ''PRO KON STAL'' Ja tę firmę dażę olbrzymim szacunkiem i nie mogę powiedziec złego słowa. Mam nadzieje, że Marek i Tomek poradzą sobie z tym kryzysem,który spotkał ich firme i wyprowadzą ją na prostą.
P.S. Przestańcie już pić... plis... oddajcie ludziom co do nich należy...
anonim 2009-04-17 23:18:58
A ja do kolesia od szacunku.......... Człowieku no to teraz masz jasny obraz jak z ludzi wieprze powstają..Bo co prawda to prawda , w czasach dawniejszych w pro kon stalu człowiek się liczył , wszyscy mieli świadomość pasowania w trybie maszyny zwanej BIZNESEM. każdy do jego budowania jest tak samo ważny i nie należy pomijać nikogo... też żałuję ze obaj panowie o tym zapomnieli i zafundowali swoim współpracownikom taki bajzel..Irytuje mnie ta twoja wazelina facet
anonim 2009-04-18 12:14:23
a dzisiaj znowu wywożą co sie da .I kto im co zrobi ???
anonim 2009-04-18 15:17:41
Spokojnie .mają jeszcze dzwig na dawnej Porta odra do zezłomowania... jest nadzieja ..........I az dziw bierze ze nikt sie tym nie interesuje....Ciekawe jaka odprawę dratewko dostał...... bo go chyba tak nie wypuścili z gołymi rączkami:)))))
anonim 2009-04-19 15:57:40
I żebyś wiedział że oddadzą nawet z procentem.
anonim 2009-04-21 15:49:52
a dzisiaj znowu wywożą co sie da .I kto im co zrobi ???
Leszek 2009-04-25 17:05:08
Jak firma płaciła to było dobrze a jak przestała płacić to staliście się największymi wrogami ,bo niema z kogo zdzierać
anonim 2009-04-26 16:51:58
posiedzicie miesiąc no bezrobociu to sami będziecie wracać do firmy
2009-04-27 14:23:41
Słowa kojarzące się z Pro Kon Stal (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako .spawacz.. .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są .prcowici.. .
Od jakiej stawki można negocjować pensję? 12 er
Najbardziej podobało mi się w Pro Kon Stal:tak
Najbardziej nie podobało mi się w Pro Kon Stal:
anonim 2009-05-01 18:51:40
Jak firma płaciła to było dobrze a jak przestała płacić to staliście się największymi wrogami ,bo niema z kogo zdzierać
anonim 2009-05-01 18:51:43
Jak firma płaciła to było dobrze a jak przestała płacić to staliście się największymi wrogami ,bo niema z kogo zdzierać
anonim 2009-05-01 18:52:50
jak byś za trzy miesiące przepracowane nie dostał kasy to napewno też byś ,,sapał ''
anonim 2009-05-01 18:54:36
ale niedlugo pan adwokat odzyska dla nas pieniążki
anonim 2009-05-01 18:55:46
ta firma to bagno dziwne że jest ktokolwiek w tym kraju kto chce robić jakiekolwiek usługi dla tej firmy bądź interesy z nimi,
anonim 2009-05-05 20:35:22
anonim - 2009-05-01 18:51:43

Jak firma płaciła to było dobrze a jak przestała płacić to staliście się największymi wrogami ,bo niema z kogo zdzierać


Trodlodyto, za relaks nie płacili ......... Widać się cenią skoro firma zadziałała wedle powiedzenia wal bliżniego aż koszula spadnie z niego!!!!!!!!!!!!!!!!! Głupota ludzka jest przerażająco zaskakująca:)
guścik 2015-01-25 03:28:18
niestety, ale bez bezpośredniego kontaktu z firmą lub z jej ewentualnymi pracownikami nie obędzie się jeśli chcesz poznać odpowiedź na swoje pytanie @niebierny tomasz. W interecie ślady po nich są dość dobrze zacierane a co za tam idzie po prostu brak o nich informacji. Także może ktoś na forum jest kto wie co u nich?
arni 2015-03-26 04:11:01
Witajcie, orientujecie się może czy pro kon stal ze Szczecina to istnieje nadal i trzyma się na rynku czy może nie ? Z racji iż jest to firma działająca w branży budowlanej to liczę na jakieś może zatrudnienie, zlecenie czy coś, ale nie mam żadnych informacji o nich więc nie wiem czy działają. Liczę na was że coś wiecie
Amster - elektryk 2016-01-28 08:07:55
Jak Wam się teraz żyje po tylu latach przerwy w komentarzach? Tj, po upadku Pro Kon Stalu? Macie dobrą pracę? Zostaliście w kraju czy pracujecie za granicą? Będę wdzięczny za komentarze bez wulgaryzmów. Mam nadzieję, że wiedzie Wam się dobrze. Pozdrawiam.
errr 2016-05-15 18:36:13
@no nie az tak długo Olek w sumie to miejsaic..chociaz faktyczie patrzac na poprzednie wpisy sprzed kilku miesjiecy no to jakos tak nie ejst ich duzo..
Zostaw swoją opinię o Pro Kon Stal - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pro Kon Stal