brak logo

CityPL Nieruchomości

Warszawa

Opinie o CityPL Nieruchomości

ania 2011-07-26 12:26:50
zmieniają te nazwy firm,żeby kolejnych ludzi nabierać.w jednej narobi sie długów to przeskakuje sie na następną. ale towarzystwo wzajemnej adoracji a raczej kombinacji.
Pracownik 2014-09-15 18:26:51
Pracuje tu jakiś czas. W pośrednictwie pracowałam już wcześniej. Zawód pośrednika każdy zna jest w znacznej części uzależniony os samych nas. Powiem jedno nie boją się realizować trudnych spraw i je realizują. Z pewnością maja jedną zaletę po zapłacie FV przez klientów rozliczają się zgodnie z ustaleniem. Nie trzeba chodzić i prosić się o wynagrodzenie. Wiadomo w pośrednictwie żyje się z prowizji, na start otrzymałem podstawę w tym czasie udało mi się wypracować transakcję. Szefowie i dyrektorzy widać, że długo pracują w pośrednictwie. Prawda, że trochę wymakają w postaci obsługi klientów to chyba nic dziwnego w tym zawodzie. Ja jak na razie nie lubię z nimi pracować.
Pracownik 2014-10-31 12:48:07
Ja otrzymałem ma wstępie podstawę było to jakiś czas temu bo tu już trochę pracuję, dziś jestem na prowizji. Mogę powiedzieć jedno jest tu taki jeden co jak przyprowadzę klientów do biura to potrafi doprowadzić do finalizacji sprzedaży. Miałem kontakt z inną Firmą i tam byłem pozostawiony sam sobie. Płacić płacą terminowo to jest dla mnie ważne. Wynik wynagrodzenie zależy przede wszystkim ile czasu poświecę sumiennej pracy.
2
demaskator_oszustów 2015-03-08 20:06:12
Oj - ładnie to tak samemu sobie pisać opinie.
Proszę zobaczcie Państwo - najpierw użytkownik o nicku Pracownik jest kobietą a w kolejnym poście odpowiadając niby na pytanie innego użytkownika zmienia płeć i staje się mężczyzną. A może to Grodzka pracowała w tej firmie he, he, he. Zacytuję:
-wypowiedź 1-sza "Praca opiekunka Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Opinie o pracodawcy Rozmowy kwalifikacyjne Oferty pracy
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Opinie o CityPL Nieruchomości

Pracowałeś w firmie CityPL Nieruchomości i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.
zdjecie uzytkownika
ania - 2011-07-26 12:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmieniają te nazwy firm,żeby kolejnych ludzi nabierać.w jednej narobi sie długów to przeskakuje sie na następną. ale towarzystwo wzajemnej adoracji a raczej kombinacji.
zdjecie uzytkownika
grabek - 2014-09-04 16:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie prosze jaka jest obecnie sytuacja firmy CityPl bo mam jakiego maila z internetu znalezionego i zastanawiam się czy warto tam cv wysłać.z góry dzięki za info
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-09-15 18:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tu jakiś czas. W pośrednictwie pracowałam już wcześniej. Zawód pośrednika każdy zna jest w znacznej części uzależniony os samych nas."
-wypowiedź 2-ga: "@pracownik Mógłbyś powiedzieć ile mniej więcej miesięcznie można osiągnąć do dobrej wypłaty? Czy startując i poznając rynek jest możliwym przy samej prowizji osiągać dobre pieniądze? Wiele osób jest zadowolonych z tego typu firm, CityPL powinno co prawda według mnie oferować jakąś podstawę, żeby mieć pewny grunt pod nogami."

- wypowiedź 3-cia:
"Ja otrzymałem ma wstępie podstawę było to jakiś czas temu bo tu już trochę pracuję, dziś jestem na prowizji."
1
OMG 2016-04-27 16:56:11
Spędziłam tam miesiąc i nigdy w życiu nie polecam... Jedno wielkie oszustwo i nieporozumienie...
OMG 2016-08-07 12:42:31
Nieporozumienie, obiecują podstawę później tak kręcą, że nie masz żadnej kasy. Ogółem instytucja charytatywna, pracujesz za free :) Nie ma opcji, dajcie sobie spokój.
tak 2016-08-07 13:31:18
No dobrze, ale to jakich w takim razie można się spodziewać zarobków? Na pewno jest szansa u nich na dwuskładnikowe zarobki, ale ciekawi mnie jednak to czy będzie szansa, na to, żeby u nich znaleźć zatrudnienie. Wiadomo, że doradca ds. nieruchomości ma odpowiednie prowizje.
Włodek z laską 2016-11-25 03:51:05
Cześć,słyszałem ostatnio o rekrutacji w tej firmie...Czy warto?Jak tam przebiega praca,opiszę ktoś?
Zostaw swoją opinię o CityPL Nieruchomości - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CityPL Nieruchomości