brak logo

Aldik sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Aldik sp. z o.o.

adam 2016-10-17 20:16:24
a te dalej swoje... ręce opadają...
3
Mmmmmm 2016-10-18 10:44:16
Gdzie odebrać wypłatę jeśli nie podało się numeru konta?
adam 2016-10-18 16:27:51
Idziesz do najbliższego aldika i wyjmujesz pieniądze z kasy. Ewentualnie przeliczasz swoją wypłatę na zgrzewki piwa Perła lub worki z cebulą i wychodzisz ze sklepu bez płacenia. Polecam, sam tak robiłem.
Nie no, wystarczy tej ironii. Niesamowite są te koordynatorki. Podziwiam za wytrwałość. Kolejny raz tylko przypomnę, że wypłata w aldiku to najniższa krajowa. Teraz będę tak robił pod każdym wpisem tych... pań.
4
lublinianin112 2016-10-18 22:42:05
Kolego, jak chcesz, to się załapuj. Chętnie Cię przyjmą, bo nie ma kto pracować. A i tak dostaniesz więcej niż "starzy" stażem pracownicy, bo nowym dają więcej na rękę, żeby ich zatrzymać. Ja od dwóch lat nie mogę doprosić się podwyżki. Na jednym ze sklepów zastępca kierownika, niedawno przyjęty, zarabia więcej niż główny kierownik, który staż pracy ma liczony liczbą już dwucyfrową. Tak więc Ty na pewno będziesz chwalił nową firmę.
1
Mmmmm 2016-10-19 05:47:12
Do Adama. Jeśli nie znasz odpowiedzi na moje pytanie to się nie wypowiadaj.
Ponawiam pytanie
gdzie odebrać wypłatę jeśli nie podało się numeru konta?
qqqqqqqqq 2016-10-19 09:06:41
cos taki nie kumaty jedziesz na krasnicka 35 idziesz do ksiegowej i masz czy to trudne teraz widze im bardziej wyksztalcone tym glupsze
3
anna 2016-10-19 10:32:27
19 październik a ty dopiero się pytasz o wypłatę , toś ty bogaty z domu ;)
a tak na poważnie jak masz problem gdzie odebrać wypłatę to zapytaj się kierownika ( w końcu od czegoś to on tam jest ) a nie pytasz się tu , kierownik albo powie ci że musisz jechać do księgowości albo da ci telefon i sam sobie zadzwonisz i umówisz się po odbiór wypłaty z księgowa
5
ludzie kogo wy zatrudniacie !? 2016-10-19 10:41:49
na którym Ty sklepie pracujesz ? ??
no rozumie że koordynatorka zakazała rozmów pomiędzy pracownikami no ale bez przesady o taką rzecz to chyba można się zapytać jak nie pracownika z dłuższym stażem to kierownika albo koordynatorkę choć raz byłaby pomocna !
5
adam 2016-10-19 15:05:51
Przecież wiadomo kto pisze takie głupie komentarze. Śmieszne są te koordynatorki.
4
Mmmmmm 2016-10-20 09:52:29
Śmieszni to Wy jesteście. Na podstawowe pytanie nie znacie odpowiedzi. Zadzwonię sobie do biura. A koordynatorką to ja nie jestem.
qqqqqqqqqq 2016-10-20 11:53:40
nie ma co sie puszyc przeciez uzyskalas odpowiedz tylko czytaj ze zrozumieniem
4
anna 2016-10-21 10:37:49
co najmniej 4 posty dostałaś z odpowiedzią co masz zrobić odnośnie odebrania wypłaty a ty dalej nie wiesz co masz zrobić , ręce opadają
IDŹ ALBO NAJPIERW ZADZWOŃ DO KSIĘGOWOŚCI I TAM UMÓW SIĘ Z KSIĘGOWĄ po odbiór swoich pieniędzy ! a najlepiej to załóż sobie konto i nie będziesz miała takich problemów
2
Oalskd 2016-10-21 12:08:26
Oj oj! !!
adam 2016-10-21 17:23:47
nie odpisuj na takie posty. przecież wiadomo, że to ktoś z biura. może koordynatorka, a może ktoś inny. kto wie komu za to płacą.
takie wpisy mają za zadanie przykryć negatywne opinie które wszyscy tu piszemy.
może się wstydzą, że są najgorszą siecią marketów z najniższymi płacami... siecią gdzie premia to pojęcie względne i równie dobrze mogłoby jej nie być.
taka jest prawda o aldiku: NAJNIŻSZA KRAJOWA ale najwyższe wymagania.
12
jakas 2016-10-27 15:55:21
Czytam te wpisy i sie usmialam:)Pracowalam kiedys w aldiku..kto teraz rzadzi???co to za wpisy o p.Malgosi???z ktorego sklepu?co tam sie wyprawia???
4
agnes 2016-11-07 16:02:23
jest dobrze,chyba tak jak powinno być,nikt nie przyłazi co 5 minut i nie pyta co robimy,bo zawsze coś robimy i wiemy co mamy robić nikt nam tego nie musi mówić i się pytać, no chyba ze takie jakies młode jak przyszło i zamiast zająć się swoją robotą to łazi co chwile i pyta ,a co ślepa nie widzi?nawet klienci zauważyli że wszyscy jesteśmy uśmiechnięci,i tak właśnie powinno być,po co był taki nacisk na pracowników?po co ?
1
zaszokowana 2016-11-09 10:07:23
A TY JAKIEGO ZIOŁA SIĘ NARAJAŁEŚ ??
bo to niemożliwe żeby tak bredzić mając zdrowo pod czapką
7
buma 2016-11-10 23:31:18
nie przejmuj się. to tylko koordynatorka po dopalaczach.
sens tej wypowiedzi jest taki sam jak sens robienia zdjęć na sklepie dwa razy dziennie. przecież wiadomo, że to ściema.
11
Gośka 2016-11-20 18:52:54
Ciekawe ile pieniędzy dostaną pracownicy na święta... Znowu Litwini rzucą po stówie?
5
ambrella 2016-11-20 22:06:11
Nie wiem czy w tym roku cokolwiek dostaniemy. Od stycznia wzrasta płaca minimalna więc muszą już zbierać fundusze. Oczywiście przewiduję, że "wyższe" pensje będą wiązały się z redukcją etatów. Niedługo na zmianie będzie po pół kasjerki.
9
aaa1 2016-11-26 16:46:55
z innej bajki, drodzy Państwo dlaczego sprzedajecie przeterminowane pieczywo i to droźsze typu chleb z Litwy? pleśń aź wyłazi a układająca udaje ze tego nie widzi tak jest na kraśnickich...
6
aaa1 2016-11-26 17:36:41
dodam ze analogiczna sytuacja jest w sklepie na gorczańskiej tj przetermimowane pieczywo z pleśnią na półkach. moźecie narzekać na Litwinów ale pracownicy za jakość produktów odpowiadacie Wy...
3
alfred 2016-11-26 22:26:44
zamiast tutaj bić pianę idź do kierowniczki i powiedz jaka jest sytuacja. personelu jest tak mało, że nie da się wszystkiego zrobić.
masz pretensje do pracowników? to chyba jakaś prowokacja koordynatorki. jak ci nie pasuje to nie rób zakupów u litwinów.
śmieszą mnie takie wpisy. żenada.
8
aaa1 2016-11-27 10:58:12
załosny wpisie wszystko Ci się kojarzy z jednym?? jak nie po Twojej myśli to na pewno wpis koordynatorki?sorki ale to nie moja działka zeby chodzić i zwracać uwagę , ktoś dostaje kasę źeby był ład i porządek w sklepie... praxownicy mozecie wylewać źale na Litiwnów, kosmitów i kogo tam jeszcze chcecie ale to nic nie zmieni
1
alfred 2016-11-27 11:33:51
dziwny wpis no ale niech tam... skoro nie leży w Twoim interesie poinformowanie kogokolwiek o tej sytuacji to musisz liczyć tylko na to, że ktoś z pracowników wreszcie to zauważy.
przy takich zarobkach nie powinno Cię dziwić, że raczej mało kogo to obchodzi.
lepiej przygotuj się na to, że będzie coraz gorzej bo już wiadomo, że od stycznia personelu będzie jeszcze mniej.
8
Hanna 2016-11-27 12:02:46
Skoro pracownicy dostają marne wypłaty i jest ich coraz mniej, to ja nie dziwię się, że termin przydatności produktów nie jest przypilnowany. Czasami trzeba stać w długiej kolejce, kasjerka ledwo nadąźa z obsługą i nie ma kto jej pomóc. Szkoda że pracownicy są tak traktowani. Myślę że gdyby były lepsze warunki to na pewno personel byłby zmotywowany do pracy. Za czasów PRLu pracownik był szanowany, dostawał godziwe wynagrodzenie, a w obecnych czasach ludzi, szczególnie pracujących w supermarketach traktuje się jak tanią siłę roboczą. Idą święta.. W sklepach będzie coraz większy ruch, więcej pracy... Piszecie że pracowników w aldiku jest coraz mniej.. Juz zaczyna im współczuć. Co zrobią, jak poradzą sobie 2 czy 3 osoby na zmianie?
9
Ja 2016-11-27 22:00:57
Czasami zostaje tylko jedna kasjerka i jedna na mięsie i nie ma jak z toalety skorzystać pani koordynator może pieluchy trzeba nam dać jak tak można ludzi traktować koszmar
20
andrzej 2016-12-10 17:40:18
mam pytanie do Was??? Ile zarabia kupiec specjalista ds handlowych??
jaki 2016-12-10 22:53:04
1455zł na rękę. nie warto...
7
GHJKL 2016-12-11 09:54:50
A sajgon na tym stanowisku jest ogromny. Nie każdy się nadaje, a jak się nauczysz to i tak Cię wywalą i wezmą kogoś tańszego. Chyba, że masz obywatelstwo tego mocarstwa na L wtedy będziesz miał dużo lepiej.
4
andrzej 2016-12-12 20:07:05
ok dziękiGHJKL i jaki. śmieszna jest tak mała kasa...
1
jurek 2016-12-13 19:34:41
Jak myślicie dadzą coś na święta pracuję półtora roku w zeszłym roku nic nie dostałem bo za krótko pracowałem a teraz na razie cisza
1
X 2016-12-13 22:32:29
Ponoć mają dać sklepy dostały maile kto ile ma dostać
krystyna p. 2016-12-16 23:38:45
co słychać w aldiku? ciągle panuje "dobra zmiana" ze stokrotki?
podobno to co najgorsze w innych sklepach z wielką radością jest wprowadzane w aldiku.
pensja to nadal minimalna krajowa?
5
Sadam 2016-12-17 11:09:01
Oczywiscie. Nic lepeij, a nawet jest coraz gorzej
9
alina 2016-12-22 23:04:13
Powiem wam, że najgorsze w pracy w aldiku wcale nie są te marne zarobki, wkurzający i bezczelni klienci, nadmiar obowiązków; nawet to kierownictwo które nie wychyla nosa z ekranu komputera i potrafi tylko wydawać rozkazy dałoby się przeżyć...
Najgorsze jest to, że czasami czuje się tą ogromną niesprawiedliwość. Możesz zawalać cały dzień a i tak kto inny dostaje premię za zasługi... Ostatnio jak na dłoni widać, że wystarczy podlizywać się kierownictwu i latać do nich z każdą pierdołą żeby być uważanym za dobrego pracownika.
Niestety takie opinie trzeba tutaj wypowiadać anonimowo bo nawet gdyby się do kogoś z tym poszło to kierownicy i tak mają swoich bezproduktywnych ulubieńców.
6
alina 2016-12-22 23:10:51
Aha. Teraz już wiem dlaczego niektórzy wolą aldik od stokrotki. Tutaj możecie więcej zadań zrzucić na innych.
Nie pozdrawiam.
3
M.T. 2016-12-23 10:28:29
dokładnie. masz racje. ja na szczęście już w Aldiku nie pracuje. wyszło mi to na zdrowie.
3
wiesia 2016-12-24 15:01:14
zdrowych pogodnych swiat wszystkiego co dobre dla bylych koezanek i kolegow z aldika 28 oraz szczesliwego Nowego Roku
3
Żalgiris 2017-01-04 18:05:46
Jak to mozliwe że "oni "(biuro) używaja samochodów zarejestrowanych na Litwie .Niezapłacona akcyza i brak przeglądu tech. polskiego i ubezpieczenia . To sprawa dla urzedu celnego . Do tego wielu z kierowników-czek ze sklepów Aldik "kręci lody " za plecami biura( a moze w porozumieniu?) -bierze "korzyści majatkowe " od przedstawicieli handlowych -a później upycha towar nawet w WC ,bo nie ma miejsca gdzie indziej - ,generuje straty z niesprzedanych towarów na skalę o wiele wiekszą niz w innych sieciach handlowych !
3
aaaaaaaaaaa 2017-01-04 20:36:46
to co piszesz podchodzi pod pragrafy...
2
Żalgiris 2017-01-07 16:31:19
Niestety to nie sa "wyssane z palca" informacje -sam będąc pracownikiem widziałem wiele !Biuro jakby nie było zainteresowane tym tematem -chyba warto by napisać emaila na Litwę do samego koncernu Maxima-własciciela całej sieci ?
5
Rymos 2017-01-13 01:38:43
Ta firma jest całkowicie niepoważna. Odradzam wszystkim
1
Adam Z 2017-01-13 16:47:07
Jaka firma ? to DZIADY a nie firma!!! Aby patrzec jak klient bedzie musial swoje woreczki na zywnosc przynosic,oszczedzaja na wszystkim i na wszystkich tzn,im sie tak wydaje ze oszczedzaja a w rzeczywistosci sami wpedzaja sie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wydaja kase na jakies durne plakietki typu cenopad ,najtanszy,tanio....sranio w banio zamiast dac ludziom podwyzki lub zatrudnic wiecej osob.CENOPAD o matko kto slyszal takie slowo?Mysla ze Polacy to glupi narod i sie da nabrac.Ludzie wychodza ze sklepu bo nie ma ich kto obsluzyc.Nigdy nie ma nikogo na kasie i ciagle musze pytac do ktorej kasy mam podejsc,przeciez to chore,nie znam w Lublinie zadnego innego sklepu zeby nie bylo kasjerki i co mnie obchodzi ze ona musi zejjsc z kasy i cos robic,niech inna robi tylko ze slyszalem ze innej nie ma jest kasjerka i ktos na wedlinie,nie wierzylem dopuki jakas kobieta nie stlukla soku i nie mial kto posprzatac,wtedy szok nie ma sprzataczki ,jak to ?w supermarkecie?ale tak to prawda ludziska,pytam czy nie maja wiecej marchewki,maja ale nie ma kto przyniesc,tak jak pisalem jedna pani tu druga tam,brak ochrony nie mozna opuscic stanowiska.Moja mysl ,,nigdy w zyciu ty nie przyjde,ale sytuacja mnie zmusila nazajutrz rano.To samo,kasjerki nie ma,pani na wedlinie nie ma,nie wytrzymalem,ide na zaplecze,kasjerka szarpie sie z kartoflami ,pani z wedliny wciaga mieso do lodowek,dochodze do biura a tam dwie panie i pan jak sie okazuje magazynier,pytam jak to?na tak wielkim sklepie dwie panie ktore nie wiedza co robic zeby wszystko zrobic a w takim malenkim pomieszczeniu 3 osoby?to ze kierownik to co? to robota ich nie dotyczy?Ludzie jak tak mozna?zacznijcie kontrolowac kierownikow a nie pracownikow,ja juz tam zakupow nigdy nie zrobie,Wszedlem na ta strone bo moja kuzynka pracuje w jednym z aldikow i strasznie sie uzalala (na stanowisku zastepcy kierownika)mialem poczytac i napisac zupelnie cos innego ale to co zobaczylem i uslyszalem to Szok,moze ona tez ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale inni maja zdecydowanie gorzej.Nigdy zakupow w aldiku
2
jeszcze klient 2017-01-13 18:55:17
Podpisuję się pod wpisem Adama Z. wszystko co napisał jest prawdą , tam chyba wyżej nikt tego już nie kontroluje. Jeszcze trochę to tam pies z kulawą nogą nie będzie chciał wejść, bo po co ? Wstyd dla zarządzających tą siecią sklepów.
6
Jacek 2017-01-14 19:08:45
Witam, prosiłbym kasjerow pracujących na kasach w tej firmie o zgłoszenie się na adres jacek23@post.pl mam kilka pytan a wlasciwie jedno jednak na razie na forum wole nie pisać. pozdrawiam
Ivia 2017-01-16 10:56:03
Drogi Mmmmm, czy Ty naprawdę chcesz uzyskać informacje o miejscu odebrania wynagrodzenia na stronie gowork??? To chyba nie jest prawidłowy sposób pozyskiwania informacji.
MF 2017-01-17 00:19:01
nie mam porównania z inna siecią ,ale praca tu to horror .Jak ma przyjechać koordynator ,lub ktoś z góry to wariactwo, mamy stanąć na głowie ,ale pytam się po co bo może gdyby zobaczyli niedoróbki to by nie zmniejszali obsad . Strażnicy przepisów sanitarnych ,ha ,ha a ta sama osoba kroi wędlinę nakłada drób,mięso i ciasto . ale mam śliczny fartuszek ( trzeciej młodości) i czepek rodem z Rosji .Radom wcale nie jest lepszy od innych sklepów tej sieci z tego co widzę , pani kierownik lata tylko i węszy kto jest jej potencjalnym zagrożeniem i na kogo zwalić odpowiedzialność za straty . Ma swoją psiapsiółkę i razem ciągle knują dosłownie zastępca ma guzik do powiedzenia ona jest Bogiem który ma same przywileje . Ogólnie to brud smród i ......
6
MF 2017-01-17 18:49:14
Ależ kontroluje pani koordynator ha ha która z ,,mądrą miną " czasem się pojawia i udowadnia pracownikowi że część skrzydła z indyka to podudzie
4
luiza 2017-01-18 16:53:21
no dziady naprawde dziady,od jutra nowa gazetka a dzisiaj nie ma jej jeszcze na papierze ani on line,brawo zarządzie,
1
Zostaw swoją opinię o Aldik sp. z o.o. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldik sp. z o.o.