logo Aldik sp. z o.o.

Aldik sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Aldik sp. z o.o.

jaaaaaaa 2017-06-19 19:07
ha ha ha żal mi takich ludzi. ktoś cię prosi o udzielanie się? jak ci praca odpowiada to dalej siedź cicho.
każda sieć potrzebuje takich pożytecznych idiotów.
to, że piszemy tutaj oznacza, że chcemy kogoś uświadomić lub przestrzec tych którzy będą chcieli się zatrudnić w tym b.....
zjedz kiełbaskę z grilla i spadaj.
4
brunetka100 2017-06-19 20:46
2.500brutto na caly etat to jest minimalna haha ja nie narzekam.A jestem na okresie probnym.Warto sprobowac samemu a nie czytac od leniwych i glupich ludzi to co pisza nie wiadomo czy prawda sam sprubuj a jak nie to szukaj co innego
1
brunetka100 2017-06-19 20:59
Spadaj to sam spadaj zreszta jak napisales idiotow potrzebuje a kto to taki potrzebuje idiotow hahaha tak glupiego tekstu nie czytalam.Uswiadomic a kogo chcecie uswiadomic jak sam jestes idiota .To raczej idiota nie jest wiarygodna osoba aby mu wierzyc prawda.Powodzenia w glupich tekstach:)))
2
jaaaaaaaa 2017-06-19 21:09
tak, tak. zarabiasz tyle i oczywiście z nudów tutaj wchodzisz i piszesz komentarze.
nie pogrążaj się. teraz już widzę, że to kolejna podpucha. może nowi koordynatorzy się wykazują w przykrywaniu niewygodnych faktów?
szkoda wysiłku.
jutro zebranie związków. kto ma wiedzieć to wie. wszystkich nie zwolnicie ;-)
4
brunetka100 2017-06-19 21:46
Podpucha usmialam sie teraz hahahaha a czy ja napisalam ze tu wchodze z nudow hmm tak samo jak ty wchodze tutaj.Ja napisalam ze mam na umowie2.500 ale brutto ja nie wiem od czego jest uzaleznione wynagrodzenie.Pracuje 1miesiac wiec malo sie moge wypowiedziec.Ale po twoim narzekaniu tutaj piszerz ze jeszcze pracujesz jak wiesz ze ma byc zebranie.To ciekawe czemu tam jeszcze pracujesz????potrzebuja idiotow aby wypisywali na forum hahahahahaha.Ja przychodze do pracy mowie ludziom dzien dobry lub czesc i robie prace ktora chca nie rozmawiam z pracownikami o byle czym nie mam czasu.Rozmawiam jedynie z klientami jak cos pytaja .Mam pracy20lat w handlu i wiem na czym praca polega.Ale tutaj co nie ktorzy wola pisac brednie a potem ida do pracy rozum dziecka a nie doroslego czlowieka.I jak tu ma byc cos wiarygodne???hmm pozostaje wiele do zyczenia:)))
jaaaaaaaa 2017-06-19 22:14
co za bełkot.
teraz już wiem z kim rozmawiam.
dobry jesteś koleś.
żyj dalej w swojej rzeczywistości.
ciesz się, że ciągle możesz nabierać ludzi.
spokojnie, mimo niskich pensji pracownicy jakoś sobie poradzą ;-)
nara
1
brunetka100 2017-06-19 22:28
A jeszcze mnie cos zastanawia piszerz ze jutro zebranie i wszystkich nie zwolnicie a co boisz sie ze ciebie zwolnia???przeciez sam lub sama napisales ze praca do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] itp.to czego sie martwisz hmmm.Po twoim pisaniu widac ze to mloda osoba pisze tutaj nawet nie wiem czy jestes kobieta czy mezczyzna nie chcesz wiele o sobie pisac boisz sie ze stracisz prace na ktora narzekasz na wszystko.W zyciu widzialam w pracy roznych ludzi nawet takich co do kierownikow lizali malo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak to sie okresla.Nie nawidze takich ludzi ale sa oni wszedzie czy to market czy biuro w kazdej pracy tacy sie znajda.Prace w handlu trzeba lubiec lepiej sie pracuje na tym markecie tez juz zauwazylam lizactwo ale mam to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robie swoja robote i ide do domu.Lepiej sie na tym wychodzi.Jestem ciekawa ile dostaja inne markety wynagrodzenie nie gadam z nikim to nie wiem jakie sa place.Poza tym ty masz prawo tu pisac a ktos nowy nie ma prawa to za kogo ty sie masz to wolny kraj:))))
brunetka100 2017-06-19 22:41
Wow ty wiesz kim jestem wow .Twoj styl do pisania jak gowniarz!!Jak malo zarabiasz to czemu nie szukasz lepszej pracy i jeszcze piszerz ze wszystkich nie zwolnicie to co narzekarz na robote a boisz sie ze ciebie zwolnia to jest wiarygodna strona o pisaniu na temat pracy hahahahaha sama jestem ciekawa ile inne markety zarabiaja tylko tu mozna sie dowiedziec przeciez w pracy obowiazuje tajemnica.Jak ty mowisz ze wiesz kto ja jestem to pisz nie widze problemu ja tu nikogo nie znam nawet na swoim markecie ledwo znam wszystkich bo chodze tylko na popoludniowki a ty mnie znasz wow:))))))))))
jaaaaaa 2017-06-19 22:41
To dalej bełkot.
Myślisz, że ilością tekstu przykryjesz temat?
Podoba mi się ta dyskusja ponieważ wiem, że to mój ostatni dzisiaj post a ty będziesz się spinać co tu by napisać żeby mi odpowiedzieć.
Masz całą noc do popisu.

PRZYPOMNĘ TYLKO, ŻE PŁACA W ALDIKU TO 1460 ZŁ NA RĘKĘ.

Dobranoc robaczki.
5
brunetka100 2017-06-19 23:02
Dobrze ze nie napisalam skad jestem wow to jesli tak piszerz to ja nie wiem dlaczego kierowniczka regionalna dala mi tyle brutto a ja jeszcze sie zastanawialam czy ta prace wziasc.Noca to ja spie z mezem a nie telefonem:)napisalam do ciebie bo robisz siebie dupka narzekasz na robote a pracujesz dalej nie rozumiem tego wcale.A ze napisales ze idioci tez musza byc to mi rece opadli.Pisz sobie dalej i narzekaj a ja pilnuje roboty dzieki za informacje co do zarobkow .Nikomu nie moge powiedziec jak ktos zapyta. Bo tez mi powiedza ze lize [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownikowi a ja jego widzialam pare razy.Narzekajcie dalej tyle waszego tutaj ja juz wszystko wiem o tej stronce i wiem ze jest nie wiarygodna
Dobranoc.:)))))
1
anna 2017-06-20 10:06
no niestety moja pensja za kwiecień wyniosła 1456 no oczywiście - ubezpieczenie wiec byłoby ciut więcej a za maj 1496 więc o twoim 2500 to zaczaj zapomnij no chyba ze jesteś kierowniczką
miłej i spokojnej pracy bo tego nam wszystkim potrzeba
2
brunetka100 2017-06-20 16:47
Jestem zwyklym pracownikiem ze slaska zobaczymy co bedzie dalej. W tej pracy zycze wszystkiego dobrego.
Sandra 2017-06-20 16:56
Ta Pani chyba pomylila sieci,moze ona w Aldi pracuje...a skad ona kierownika regional.u nas znalazla...sa tylko kordynatorzy ale oni jedynie na wyplate kier. moga miec wplyw wiec szkoda nawet tych jej glupot sluchac.
3
brunetka100 2017-06-20 18:53
Ta Pani pracuje od miesiaca pierwsza umowa na okres 3miesiecy.A Pani kierownik regionalna prowadzila ze mna rozmowe o prace i zaproponowala taka stawke.Ale widze ze ludzi serce sciska ze dostalam wieksza stawke .Lata praktyki i szkoly mam w handlu.Ja nie kaze Pani mnie sluchac podobno to strona gdzie sie wypowiadaja pracownicy kazdy ma prawo napisac nie prawda.Nie moge zapytac ludzi z ktorymi pracuje wiec zapytalam tutaj bo tu ludzie nie podaja swoich danych tyle w temacie .A niech kazdy sobie gada co chce.Jutro wracam pracowac 2dni byly wolne.
1
anna 2017-06-20 22:45
Śląsk ? to chyba nie w aldiku pracujesz bo to głównie lubelskie ,mazowieckie ,podkarpackie ...
no i faktycznie warszawa ma ciut większe zarobki niż lublin ale i to bez rewelacji
1
seniorel 2017-06-21 21:59
kiedys byłem na romzowie w tej smiesznej siecióweczce z Litwy, rozmowa odbywała sie w kanciapie nowo wybudowanego sklepiku na Białołece w Wawie, a dokładnie, w kuchni, z jakąś przepitą Litwinką i jakąś siksą z kadr, cholera wie kim ona była, ale kompetencji zero i jedna i druga, z tym , ze ta druga - to taka typowa awersja do Polaków, co za idiotka
oczywiscie zero konkretów finansowych, zero czegokolwiek, dno!
mam nadziej, ze zbankrutują!
8
kokos 2017-06-22 22:15
kiedyś byłeś na rozmowie i teraz nagle wpadasz tu żeby napisać? chyba cie kopnęli w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i teraz żale wylewasz. A ta śmieszna siecióweczka z Litwy to Maxima - poczytaj w necie czy taka "śmieszna" bo tutaj ty wyglądasz na śmiesznego.
1
K-ry 2017-06-23 21:06
Ta siecióweczka jest naprawdę śmieszna, większość osób tu bzdur nie pisze tylko prawdę...Skoro jest tu tak pięknie to dlaczego tyle osób się zwalnia od koordynatorów, kierowników po pracowników,są sklepy gdzie jest ciągły brak personelu. Dochodzą głosy, że jest oszczędność na wszystkim, nawet na ścierkach na stoiskach( tak to prawda), płyny rozrabia się z wodą albo wcale nie ma, wystarczy z kierowcami porozmawiać to też człowiek dużo się dowie o sytuacji finans.firmy z hurt.. Dlaczego Ci co tak sobie chwalą pracę w Aldiku nie powiedzą jaka jest prawda, tylko żyją pracą tak jakby życia poza nią nie było...wiadomo, są po prostu słabi i wiedzą że nic lepszego ich już nie spotka. Bądźcie dalej śmieszni razem z Litwinami i tak wam nikt nie podziękuje. Nie wiem czego tu bronić wykorzystywania, pracy ponad swoje siły???? Ludzie to tylko praca a nie ósmy cud świata.. Kokos broń ich dalej, ciebie też kopnął...i to prędzej niż się spodziewasz,szykują się zw. w kadrach.
8
on 2017-06-26 21:02
u nas na 19 mamy Pana który drapie się po genitaliach i chadza ciągle w jednej koszuli
3
brunetka100 2017-06-27 00:11
Nie tylko słabi pracują w Aldiku głupia mentalnośc ludzi /praca w handlu jest ciezka i ja trzeba lubiec.Poza tym jak ktoś nie chce tak pracować to kto kogo zmusza niech się zwalnia nawet i kierownik każdy jest dorosły i każdy odpowiada za siebie .Zagranica tez trzeba pracować i tak nie narzekaja jak tutaj .Tu lepiej siedzieć na 500plus jak się ma 2 lub 3 dzieci i nie trzeba w ogóle pracować .Obecnie jest tyle pracy w handlu ze szok !!!!!!!!!!!!W sklepie gdzie pracuje tez nie ma ludzi pomimo ze zle nie płaca ludzie po prostu nie chcą pracować a ten kto chce pracować zawsze będzie pracować a zawsze się znajdzie osoba która będzie narzekac!!!!!!!!!!!!
3
Asia 2017-06-27 13:43
pracowac za godne wynagrodzenie, a tyrac za trzy osoby i byc wykorzystywanym za nędzne wynagrodzenie to jest różnica,ludzie chcą pracowac ale zeby ich wysilek doceniano
11
Ona 2017-06-27 19:42
O kogo chodzi bo na 19 jest kilku panów???
najlepszy aldik wawa 2017-06-27 21:38
jego genitalia to drapie może sobie ogolił i go swędziały ja np dłubie w nosie i pracuje na najlepszym aldiku buraki lubelskie bo pracuje w Warszawie
zdegustowany 2017-06-28 12:25
szkoda ze tylko ze poziom waszego profesjonalizmu w Warszawie jest dość niski
4
Wkurzona 2017-06-29 21:36
Lecz sie warszawiaczku dłub sobie ,w nochalu i zjedz najlepiej te swoje łowy na przerwie . Jeszcze jedno zmień lekarza ????????????
3
majka 2017-06-29 22:48
Ludzie nie stresujcie się tym co pisze "najlepszy aldik wawa". Z daleka widać, że to podpucha i próba skierowania tematu w inną stronę. Śmierdzi mi tu nowym grubym koordynatorem.
Ciekawe jak ten cały cyrk będzie działał przez wakacje. Zaczynają się urlopy a już w pełnym składzie był problem z obsadzeniem zmian na niektórych sklepach. Teraz będzie niezła gimnastyka z grafikiem.
W razie problemów pamiętajcie żeby nie dawać się wykorzystywać tym ze wschodu i nie rezygnujcie ze swoich planów.
Zawsze zostaje urlop na żądanie, kto ma dzieci to opieka no i L4.
Za te śmiesznie pieniądze nie ma się co wysilać.
11
gonia 2017-07-06 15:22
nowy pan koordynator jest całkiem w porządku,pracuje z nami ,rozmawia z nami ,może pani koordynator wzieła by przykład a nie tylko mówi co ma być zrobione i nie chce słyszec to co klient mówi i to co my mamy do powiedzenia,przeciez ona stoi na stoisku 8 godzin dzien w dzien i wie lepiej,niby normalna babka ale z koordynatorem to nie ma nic wspólnego a szkoda bo gdy by z nami wspolpracowala i tworzyla zespol to bylo by calkiem przyzwoicie a ona tylko zniecheca ludzi do pracy,moze by sie w koncu wykazala i pokazala jak zrobic w 15 minut to czego ona ŻĄDA,mając trzy osobową załoge na sklepie,a pro po u nas trzeba umyc okna ale naprawde nie ma jak ,moze by przyjechala i umyla?
3
gonia 2017-07-06 15:23
nowy pan koordynator jest całkiem w porządku,pracuje z nami ,rozmawia z nami ,może pani koordynator wzieła by przykład a nie tylko mówi co ma być zrobione i nie chce słyszec to co klient mówi i to co my mamy do powiedzenia,przeciez ona stoi na stoisku 8 godzin dzien w dzien i wie lepiej,niby normalna babka ale z koordynatorem to nie ma nic wspólnego a szkoda bo gdy by z nami wspolpracowala i tworzyla zespol to bylo by calkiem przyzwoicie a ona tylko zniecheca ludzi do pracy,moze by sie w koncu wykazala i pokazala jak zrobic w 15 minut to czego ona ŻĄDA,mając trzy osobową załoge na sklepie,a pro po u nas trzeba umyc okna ale naprawde nie ma jak ,moze by przyjechala i umyla?
ala 2017-07-06 22:36
to fakt mają szczęście te sklepy w których zmienią koordynatora , bo Pani która sprawuje tą funkcje zupełnie do niczego się nie nadaje , chyba ze ktoś waha się czy sie zwolnić z pracy to wtedy na pewno wzmacnia w pracownikach decyzje o odejściu
4
mika 2017-07-08 14:13
K+M+B brawo Wy tylko pogratulować inteligencjii
Awanse 2017-07-11 19:56
Kozaczenie, najgorsze wyniki z regionów, powielanie tych samych e-mail na sklepy, wożenie czterech liter tu i tam, zdaje się że to wszystkie cechy uprawniające do awansu ze stanowiska koordynatora na dyrektora. W sieci pracują osoby z dłuższym stażem i bardziej niż ktokolwiek zasługują na to stanowisko. Na szczęście dyrektorzy dyletanci nie piastują zbyt długo swoich funkcji w tej firmie.
zwykły sprzedawca :* 2017-07-12 19:44
wieje zazdrością !!!
ale to już na wyższych szczeblach i nas szarych pracowników aldika to nie interesuje , więc gryźcie się między sobą ;)
6
Adam Z 2017-07-21 05:34
Związki zawodowe to maja zamiar coś robic zeby nam sie lepiej pracowalo i zylo czy beda tylko skladki pobierac?
3
Edyta 2017-07-21 11:17
Obecnie firma poszukuje osoby na stanowisko Asystent kupca w dziale handlowym. Co możecie powiedzieć o pracy właśnie w tym dziale? Czego mogą spodziewać się osoby, które odpowiedzą na tą ofertę pracy?
xxx 2017-07-21 22:37
Jeżeli jest to Twoja pierwsza praca to jeszcze możesz startować, żeby zdobyć doświadczenie, jeżeli nie to nie radze - prawie najniższa krajowa i mega chaos i nie pewność - możliwy awans to na Kupca, ale to jeszcze większe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nowy Prezes robi czystki i pozbywa się aktualnie dobrych pracowników
Adam Z 2017-07-23 15:04
asystent kupca,kierownik do spraw,, dyrektor do spraw,,prezes,, lewa ręka,, prawa ręka,,koordynator,menager,tzw.punkcikowa,,,ludzie po co ?ile to kasy a i tak nic nie pomagaja tylko szkodza,przewaznie te dwa ostatnie stanowiska,tylko duza kasa na to idzie a mozna by zatrucdnic kogos kto obslugiwal by klienta i ten byl by zadowolony,Planogramy ha to jest strzal w dziesiatke ,siedzi taki i ustawia i bierze kase i prezes mysli ,,no dobrze bo jak nie tu nie znajdzie to bedzie szukal i jeszcze po drodze cos wrzuci do koszyka,nic mylnego ,cytat,#k...a,,,wiecej tu nie przyjde jestem za stara i schorowana zeby szukac ,pojde tam gdzie mi podadza do reki nikt nie bedzie glupka ze mnie robil.pani chce papierosy mowi mi w ktorym podajniku ale nie ,nie sa juz w tym pani dziekuje,kupi se w kolporterze,ludzie ogarnijcie sie ,jak chcecie zatrudniac nowych mlodych to prosze bardzo,bedzie tylko L 4 co chwile,po co te planogramy.towar sie kisi na zapleczu bo jakis duren se wymyslil ze nie ma dla niego miejsca na sklepie a klienci o ten towar pytaja,a jesli juz to zabierzcie ten towar.nie robcie balaganu o ktory nas oskarzacie
5
Plm 2017-07-25 22:19
Nie zastanawiaj sie nawet nad ta praca. Jeden wielki balagan za 1500zl. Zadnych perspektyw na lepsze stanowisko i podwyzke.
5
Danka 2017-07-30 09:51
ALDIK popsuło się wszystko,jestem tylko klientem ,ale towar ktoś zamawia i najlepiej najtańszy aby zarobić,i jest jak jest ,wcześniej chociaż ciasto było pyszne a teraz gniot ,stare! jakieś z lamusa,niesmaczne,popakowane już w pudełka,pozaklejane,ZENADA,kto broni,na stronie ,to ma swój cel bo normalny klient wie najlepiej kiedy wcisną śmierdzące mięso!..Kierownictwo pozdrawiam i nie udawajcie że pracujecie!
1
Danka 2017-07-30 13:23
Czy naprawdę pracujesz czy tylko odpisujesz na takie posty?
Minionek 2017-07-31 00:02
Związki tylko będą pobierać składki a od Ciebie 3 krotnie więcej .Ty będziesz leżał i czekał ! Człowieku poczytaj o związkach ,bo chyba nie masz bladego pojęcia ! Myślisz ,że zwiąki nic nie robią?? Zmień tok myślenia nie od razu wszystko ale co taki cebulak jak Ty wie ?
1
Ja 2017-08-01 22:42
Pracuje w aldiku juz 5 lat i to co sie teraz dzieje to koszmar malo ludzi do pracy bo odchodza a oni bie chca nikogo zatrudniac tylko kaza sobie radzic tylko jak to juz sie robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kasjerka jest czesto tylko jedna nawet z toalety nie moze kozystac bo nie ma kto jej zastapic i jeszcze sie czepiaja ze cos jest nie zrobione moze ktos sie w koncu tym zainteresuje bo koordynatora to nie obchodzi kaze nie dawac urlopow a sam dopiero wrocil z urlopu ludzie sa juz przemeczeni nalezy im sie odpoczynek niech ktos sie zastanowi jak tak mozna traktowac ludzi koordynatorowi daje sie nowy drogi samochod a nam kaze sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zs najnisza krajowa
11
Ela 2017-08-10 14:32
Szukają teraz na kupca do działu handlowego, co możecie o tym powiedzieć? Jakie warunki i czy warto składać? W jakich godzinach praca i czy są nadgodziny ?
zapyatnie 2017-08-11 19:33
Praca 18 godzin na dobę. Wynagrodzenie to najniższa krajowa.
Zadowolona? Dziękuję. Dobranoc.
3
Ela 2017-08-12 22:42
Pracujesz 18 godzin dziennie ha ha za najniższą krajową ha ha. Biuro czynne tak długo?? I tu już widać ze to opinia nieprawdziwa.
zapytanie 2017-08-13 19:19
Ktoś tutaj nie czuje ironii.
Chyba jesteś prawdziwą kretynką, że o takie rzeczy pytasz się na forum.
A tak naprawdę to masz inne zadania prawda? Wszyscy wiemy jak biuro i koordynatorzy lubią tutaj pisać. Wiemy również, że aldik to dynamiczna firma która oferuje wszystko co sobie tylko zamarzysz...
Boże jak tacy ludzie mnie irytują.
5
Szamot 2017-08-15 22:07
Specjalista ds. Analizy rynku - warto skladac cv na takie stanowisko do aldika?
antek 2017-08-17 16:57
nie lepiej na kase do Biedry
3
Edyta 2017-08-21 11:09
@antek rozumiem, że masz zastrzeżenia do firmy. Możesz powiedzieć jakie konkretnie? W jakim dziale Ty pracowałeś? Rzetelne informacje o plusach i minusach pracy będą bardzo pomocne dla osób, które zastanawiają się nad zmianą miejsca pracy. Co powinny wiedzieć przed przesłaniem swojego CV do Aldik?
1
Zadowolony 2017-08-22 07:53
Pewnie korpolutkiem jestes z dzialu marketingu
1
K. 2017-08-23 05:29
Ja pracuje prawie 10 lat i tak malo pracowników na sklepie nigdy nie było. Ja niewiem oni niewidzą że starzy pracownicy zaczynają się zwalniać jest coraz gorzej 2 osoby na taki sklep? To śmieszne ,nawet klienci sie dziwią .Żeby przynajmniej pensje troche od siebie podnieśli zmotywowali czymś pracownika , nawet niema chętnych do pracy za takie pieniądze zasuwać za 3 osoby tragedia. A koordynator przyjedzie pouśmiecha się i powie że wszystko jest pięknie i ładnie i po co ludzi do pracy jak 2 osoby mogą zrobić wszystko za 4 super tylko pogratulować takiego myślenia.
Zostaw swoją opinię o Aldik sp. z o.o. - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldik sp. z o.o.