brak logo

Quiksilver

Warszawa

Opinie o Quiksilver

SPRAWIEDLIWY 2013-07-01 14:48:04
W sieci pracują fajni ludzie ale po jakimś czasie sami się zwalniają i są zwalniani z powodu Pana (usunięte przez moderatora) który wprowadza (usunięte przez moderatora) łamie wszelkie prawa pracy.Nie polecam również za wynagrodzenie!! to masakra.Myślę że doczekamy likwidacji tej sieci sklepów przez tego człowieka.
1
on i ona 2013-07-11 12:18:22
Masakra się zrobiła jak przyszedł (usunięte przez moderatora),zero podwyżek tylko(usunięte przez moderatora) .On zatrzymał się na 1999 raku jak pracował w Intersporcie.Nic nowego nie wprowadził .....poza rotacjami pracowników i wynagrodzeniem jak w TESKO!!i będzie jeszcze gorzej .Ale mnie to już nie dotyczy!!A pracownikom życzę odwagi żeby wyjść z tej sieci !!pozdrawiam A&L i R&P
1
2013-09-22 21:15:04
Witam, czy może Pan/i sprecyzować na czym polega łamanie prawa pracy w tej firmie?
1
ktoś 2013-10-24 16:50:30
super zarobki 6,8 na godzine.obowiazek noszenia odziezy firmowej której na poczatku sie nie dostaje(1 koszulka)wiec trzeba kupic sobie samemu.Obiecuja umowe o prace po okresie próbnym(umowa zlecenie),niestety okres ten moze trwac w nieskończonośc i na umowe nie ma co liczyc.Chora atmosfera w niektórych sklepach.(usunięte przez administratora).Quiksilver w Polsce ma sie ni jak w porównaniu z innymi krajami.Szkoda czasu i nerwów.NIEPOLECAM!!!!!
1
robo 2014-04-02 17:37:33
typu jak tego nie zrobisz to są inni na Twoje miejsce,podwyżka- i tak bardzo dużo ci płacimy więc uważaj-to chyba mobbing panie starszy czyż nie.....Ludzie a zwłaszcza młodzi nie polecam......
3
onaa 2014-04-29 20:07:01
Zdecydowanie nie polecam. Całkowity brak poszanowania pracownika. Kierowniczki (w większości zachowują się jakby wszystkie rozumy pozjadały i są świętością w sklepie. Podwyżki? Ciężka sprawa. Bardzo ciężko dostać, nawet jeśli jest się już starym pracownikiem! A premie? Brak słów. Jeśli nie wyrobisz targetu miesięcznego to lecisz na gołej pensji. A obowiązków od groma. Zdecydowanie nie!
2
*** 2014-05-01 18:18:22
Czy to dotyczy sklepów w Warszawie?Jaka jest atmosfera na sklepach?
1
aleste 2014-11-24 18:45:04
ktoś ma jakies najnosze info ile sie zarabia w Quiku? :)
1
szalonaMewa90 2015-02-18 19:08:22
siemaneczko wszystkim, szukam pracy pierwszej. skończyłam technikum krawiectwo i ogólnie bardzo interesuje się moda, znam się na tym. czy w takim razie mam szanse na zatrudnienie w tej firmie Quiksilver? nie chcę tylko stać na kasie, mogłabym jakieś reklamy układać albo projektować. Wiecie do kogo u nich w firmie się z tym zgłosić?
rozczarowany 2016-02-14 13:28:00
Strasznie tandetne jakościowo rzeczy, kupiłem kurtke (jedną z droższych w sklepie) i się poprzecierała po 1,5 roku, mimo że rzadko urzywałem, rękawice narciarskie też się słabo sprawują, namiękają na śniegu. Nigdy już tam nic nie kupię.
Na pohybel wodolejcom 2016-07-05 00:14:53
Prawda jest taka, że nie jest tak tragicznie, chyba że jest się rozpuszczonym gnojkiem który oczekuje 14zł/h za opierdzielanie się. Fakt, że finansowo słabo to stoi, ale w momencie gdy się wyrobi "target" i pokaże dla kierownika, że rzeczywiście coś się robi, to wychodzi nam przyzwoita wypłata na poziomie "biedronki". Czemu przyzwoita ? Bo w biedronce trzeba na te 2tyśki (co w dalszym ciągu jest żałosne) się napracować, tutaj tylko momentami. Praca jest na prawdę przyjemna, ludzie wyluzowani i pozytywni. Co do tego "tajemniczego Pana", faktycznie to do uczciwych, słownych i honorowych nie należy. Ciężko się z nim współpracuje, o ile można nazwać to współpracą. Zero ambicji na rozwinięcie marki w sposób jaki powinna być rozwijana, a ma pod sobą ludzi którzy chcą to robić nawet bez profitów. - i tego nie wykorzystuje. Z drugiej strony człowiek, też nie jest szczególnie toksyczny, nie jest chamem jak większość osób na jego stanowisku - po prostu brakuje mu tego charakterystycznego dla marki luzu i zapału do robienia czegoś fajnego. Generalnie polecam dla młodych ludzi, którzy trochę siedzą w kulturze surf/snow/skate, ale nie dla osób które myślą że pieniążki to za przeproszeniem z c***a spadają :) Pozdrawiam
hejcik 2016-07-05 00:29:45
Widziałem wiele ofert i polecam... Jeżeli widział Pan wiele ofert, i dzięki tej niesamowitej wiedzy chcę Pan polecać to radzę wstrzymać się z wystawianiem jakiejkolwiek opinii Panie Wiesiu. Prawda jest taka, że kasa jest gó....a jak wszędzie. Rotacja jest i zawszę będzie, bo nikomu na dłużej w tej pracy nie zależy. Zero perspektyw. Także zanim Panie Wiesiu się poleca coś, to trzeba zasmakować tej rzeczy. Gdyby gó...o ładnie pachniało i wyglądało, to też by pan polecił ?
Kempi 2016-09-22 00:46:51
Tak już prawie rok temu , chce zauważyć że Galeria Mokotów, która była najlepszym jak dla mnie sklepem też się zamknęła. Sadyba, też się ostatnio zamknęła. Więc, chyba i w Polsce się zwijają..
asd 2016-10-14 23:50:29
Dno i wodorosty
Ileś 2016-10-15 10:32:27
A macie jakieś potwierdzone informacje na ten temat? Póki co firma chyba istnieje sprawdzałem w krsie i nic nie wskazuje na to, ze cos nie tak jest a z jakiego powodu w stanach już nie działają?
Zostaw swoją opinię o Quiksilver - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quiksilver