logo Agencja Pracy Koncepcja

Agencja Pracy Koncepcja

Wrocław

Opinie o Agencja Pracy Koncepcja

kandydat 2015-11-24 13:37:02
Jadę do nich na spotkanie, UBT Personal też organizuje, ale o nich było mnóstwo złych opinii, więc szkoda czasu.
figa 2015-11-28 11:10:34
Firma jest do bani. Nic nie potrafią sprawnie zorganizować. W niemczech jest brak kompetentnych ludzi i prace są pozbawiane jakiejkolwiek kontroli. Brak inspekcji pracy. Ludzie pracują bez okularów ochronnych i bez ubrania ochronnego.... Resztę należy uzupełnić brakiem kompetencji i ogólnym niezadowoleniem.
AGENCJA PRACY KONCEPCJA 2015-11-28 12:14:08
Ponieważ mamy niemal ze 100% pewnością prawo podejrzewać, iż powyższy wpis jest znowu szkalowaniem i zniechęcaniem do naszej firmy prowadzonym przez znaną nam konkurencję bardzo prosimy o podanie stanowiska na jakim Pan pracował i z jaką datą rozpoczął Pan pracę. Data rozpoczęcia pracy, jeżeli Pan nie pamięta podana jest zarówno w Pana umowie o pracę, jak i umowie pośrednictwa. Prowadzimy dokładne zestawienia osób pracujących za naszym pośrednictwem i staramy się zbierać informacje na temat zadowolenia, warunków pracy etc, więc nawet bez podania nazwiska spokojnie ustalimy o kogo chodzi i odniesiemy się chętnie do sprawy tutaj na forum. Jeżeli informacje, o które prosimy nie zostaną podane, uznajemy, że wpis jest zwykłą nagonką na naszą firmę ze strony jednej z konkurencyjnych firm.

Jeżeli okaże się, że wpis pochodzi faktycznie od jednego z naszych klientów oczywiście dogłębnie przeanalizujemy sprawę i przeprowadzimy odpowiednie rozmowy z pracodawcą, który nie dopełnił swoich obowiązków.

Agencja Pracy Koncepcja
były pracownik 2015-11-28 13:21:33
absolutnie się nie zgadzam! Ja mogę tylko powiedzieć- zadowolenie w 100%
były pracownik koncepcji 2015-11-28 17:00:33
Ta Agencja to nedza i żenada, nie maja pracy, ogłoszenia o pracy to zmyłka żebyście myśleli, że tak prężnie działają a pozytywne komentarze wypisują sobie sami i sami ze sobą prowadzą konwersacje bo tak im się tam nudzi, jednym słowem wielka lipa
AGENCJA PRACY KONCEPCJA 2015-11-29 11:42:45
Naprawdę szkoda nam czasu na komentowanie wpisów czynionych przez jedną z firm z naszej konkurencji, która bardzo stara się w nieuczciwy sposób wykreować negatywny obraz naszej firmy.
Osoby spostrzegawcze same wyciągną wnioski o kogo chodzi.
Jeżeli wpis" figi" jest prawdziwy, to bardzo proszę o podanie daty podjęcia pracy oraz stanowiska, na którym Pan pracował, Nazwisko nie jest potrzebne - prowadzimy dokładne zestawienia osób, które wyjechały za naszym pośrednictwem, więc bez problemu jesteśmy w stanie ustalić po dacie i stanowisku ustalić o jakiego pracodawcę chodzi i ustosunkować się rzetelnie do ww uwagi.
Domyślamy się jednak, iż powyższy wpis jest znowu nagonką na naszą firmę. Niepodanie danych, o które prosimy będzie jednoznacznie oznaczało, że powtórnie chodzi o nieuczciwe, niezgodne z rzeczywistością i szkalujące nas komentarze. A teraz uwaga do kandydatów - proszę pomyśleć, co firma która w taki sposób działa wobec naszej firmy może zaoferować kandydatom, którzy składają w ich ręce swoje aplikacje?
gość 2015-11-29 12:36:28
Oj widać, że ktoś bardzo bardzo napalony jest, aby Koncepcji zaszkodzić. Ciekawe dlaczego?
Marek 2015-11-29 13:25:13
Jestem bardzo zadowolony. Kontakt przed wyjazdem był na prawdę dobry, teraz jestem w Niemczech i jeżeli tylko mam jakiś większy dylemat to zawsze mi pomogą.
kierowca 2015-11-29 13:35:08
Czyżby znowu UBT Personal? Aż kole w oczy, że komuś Koncepcja bardzo przeszkadza.

Każdy powinien mieć swój rozum. Najlepiej proście o kontakty do już zatrudnionych osób, czyli rzetelne źródło informacji.
AGENCJA PRACY KONCEPCJA 2015-11-29 13:38:26
Naprawdę szkoda nam czasu na komentowanie wpisów czynionych przez jedną z firm z naszej konkurencji, która bardzo stara się w nieuczciwy sposób wykreować negatywny obraz naszej firmy.
Osoby spostrzegawcze same wyciągną wnioski o kogo chodzi.
Jeżeli wpis" figi" jest prawdziwy, to bardzo proszę o podanie daty podjęcia pracy oraz stanowiska. Nazwisko nie jest potrzebne - prowadzimy dokładne zestawienia osób, które wyjechały za naszym pośrednictwem, więc bez problemu jesteśmy w stanie ustalić po dacie i nazwisku o jakiego pracodawcę chodzi i ustosunkować się rzetelnie do ww uwagi.
Domyślamy się jednak, iż powyższy wpis jest znowu nagonką na naszą firmę. Niepodanie danych, o które prosimy będzie jednoznacznie oznaczał, że powtórnie chodzi o nieuczciwe, niezgodne z rzeczywistością i szkalujące nas komentarze. A teraz uwaga do kandydatów - proszę pomyśleć, co firma która w taki sposób działa wobec naszej firmy może zaoferować kandydatom, którzy składają tam swoje aplikacje
Piotr 2015-11-29 13:41:25
Ja już wyjeżdżam z nimi 3 raz i zawsze jest jakość i dobry kontakt. I nie zamierzam zmieniać agencji.
Paweł 2015-11-29 17:34:52
A ja wyjeżdżam już 7 raz przez ta agencje i bardzo bardzo dziekuje wszystkim dwóm pracownikom agencji którzy tak świetnie potrafią to wszystko zorganizować.Dziekuję. Paweł
Magda 2015-11-29 21:39:02
Dziwny ten komentarz. Były pracownik - więc skoro nie mają pracy to jakim cudem Ty pracowałeś? Kto z kim prowadzi konwersacje bo nie rozumiem. Autor tego komentarza chyba nie do końca wiedział co chce przekazać lub w amoku alkoholowym to pisał.
Bernard 2015-11-29 21:49:08
A ja tak napiszę: miałem do czynienia z rórznymi firmami w całej Polsce ale na Koncepcję nic złego nie dam powiedziec. Dwa razy musiałem prosić o zmianę zakwaterowania, Trocha było z tym nerwów, ale sprawa zostala załatwiona i juz. Ni ma tak, że telefonu nei odbierają- zawsze jest kontakt.Czasami trochu zestresowani, mowią ze pracy dużo.
3
Kazik 2015-11-30 08:38:21
Ja tam jestem zadowolony, bo pracę znaleźli mi szybko. Byłemu pracownikowi chyba nie wyszło i z nudów pisze takie komentarze
kierowca 2015-11-30 13:03:59
To się w głowie nie mieści. Tylko w Polsce taka kultura jest. Jak porządna firma to oczernić i zniesławić i najlepiej jeszcze anonimowo. Nie można z tym zrobić porządku?
2
Bolek 2015-11-30 19:59:35
Hej Bernard to ja Bolek, myślę, że mnie jeszczcze pamiętasz, fakt z mieszkaniem to był dopiero problem ale ta agencja to naprawdę jedyna w całej Polsce która naprawdę pomaga i odbiera telefon. Tak jak kiedyś nawet o 23.55 też odbierają i pomagają. Lolek może to też potwierdzić. Brawa dla Koncepcji.
1
Magda 2015-12-01 00:55:31
mogę tylko potwierdzić,wszystkie złe komentarze to żli ludzie ale już wiem,ze ta agencja to naprawdę super bo dużo ogloszen maja i telefon odbierają 24 H no tego nie ma nigdzie w Polsce to racja bo tak pisza
księgowy 2015-12-01 01:23:51
witam a jak tam płacenie ZUS pracownicy donoszą iż ponoć nie odprowadacie składek na ZUS za tłumaczy a chciałem się u was zatrudnić .Wróciłem dzisiaj z Berlina i dowiedziałem się,że macie sprawy w sądzie ok. dwudziestu tłumaczy przysięgłych . może ktoś ma wiedze na ten temat. Ja wiem już,że ok. 20 tłumaczy się sądzi dlatego proszę o opinie, ja jakoś niee otrzymałem informacji tak jak piszą,dziwna sprawa
Bolek 2015-12-01 08:23:23
No widzisz Bernard, mówiłem, pracują nawet w nocy,koa - 2015-12-01 01:52:42 ,
to niesamowite jak ta firma prężnie działa, tylko podziwiać, faktycznie jedyna taka w całej polsce
kandydat 2015-12-01 10:41:09
Ty jesteś w końcu tłumaczem czy księgowym? Zdecyduj się chłopie. Chyba pomyliłeś miejsca, bo przecież oni nie zatrudniają tylko pośredniczą w załatwianiu pracy a więc nie odprowadzają składek.
1
z boku patrzący 2015-12-01 10:46:59
pracownicy donoszą? Ty chciałeś się zatrudnić... Jeżeli na tym forum takie opinie się pojawiają , to ja tu więcej nie mam ochoty zaglądać. Anonimowe oczerniające posty. Też prowadzę swoją firmę i wiem do czego jest zdolna konkurencja.
AGENCJA PRACY KONCEPCJA 2015-12-01 10:58:30
Odpowiadając na szkalujący nas post osobie, która wcześniej podszyła się pod nick: figa", później" były pracownik koncepcji" , teraz pod " księgowego" ( proszę się zdecydować czy w końcu księgowy czy tłumacz ) informujemy iż Agencja Pracy nie zatrudnia tłumaczy. Każdy zainteresowany współpraca tłumacz ma zupełnie inny kanał do kontaktu z naszym Biurem Tłumaczeń i na pewno nikt nie pyta o kwestie współpracy na tym forum.
Informujemy,iż podszywanie się pod różne nicki, nie oznacza anonimowości, nie zwalnia od odpowiedzialności prawnej. Sprawa została już skierowana na drogę prawną celem pociągnięcia do odpowiedzialności prawnej za bezprawne pomówienia.
Jeżeli chodzi o płatności ZUS to nasza firma nie zalega z żadnymi składkami, a wszyscy pracownicy biura zatrudnieni są na bazie umów o pracę. Wpis jest żałosnym pomówieniem. Szkoda, że portal zezwala na dokonywanie wpisów anonimowo każdemu. My jako agencja dokładnie wiemy,że dokonuje ich jedna i ta sama osoba i znamy jej imię i nazwisko, ale działając zgodnie z prawem czekamy na pociągnięcie autora wpisu do odpowiedzialności prawnej przez sąd.
AGENCJA PRACY KONCEPCJA 2015-12-01 11:32:49
Zapomnieliśmy napisać- do zobaczenia niebawem. Najwidoczniej dotychczasowe działania policji i prokuratury nie wystraszyły autorki postów. Przewlekłość postępowania organów państwowych zachęca tego typu osobników do dalszych, ich zdaniem bezkarnych działań. My spokojnie czekamy na efekt końcowy sprawy. Materiał dowodowy jest coraz bardziej obszerny.

Internauci sami wyciągną wnioski.

Zapraszamy do naszego biura - JESTEŚMY I RZETELNIE PRACUJEMY DLA PAŃSTWA.
2
gosc 2015-12-01 13:48:49
Boooooow ale tu kogoś poniosło, aż strach się bać na tej stronie coś napisać przy czym ja tylko o pracę chciałem zapytać
AGENCJA PRACY KONCEPCJA 2015-12-01 14:43:08
Pytania o pracę od naszych klientów mile widziane, natomiast pewną panią -autorkę większości pomówień zachęcamy do zajęcia się własną firmą.
Marek 2015-12-01 23:40:38
Witaj Figa, cieszę się, że zrozumiałaś swoje błędy i wyciągasz wnioski. Czytaj komentarze: KONCEPCJA to najlepsza agencja w Polsce wogóle dlatego chciałbym uniknąć nieporozumień.
kandydat na kierowce 2016-02-05 23:17:25
Tak sobie czytam te wszystkie dyskusje i komentarze o firmach , ktore rekrutują kierowców i zastanawiam się, dlaczego o niektórych jest przekrój komentarzy jak tutaj a u innych firm tylko pozytywne. Zauważyłem, że na profilu UBT wszystkie negatywy ulotniły się w powietrzu. Nie jest to dziwne Waszym zdaniem? Czy zaobserowaliście to samo?
Bieda z Nędzą 2016-03-21 22:43:56
Wstydzcie się IMIĘ PAPIEŻA świechtać, żeeenada, i to ma być wasza KONCEPCJA naprawdę BIEDA Z NĘDZĄ
Żenada 2016-03-21 22:58:41
Na łańcuszkach zarabiać tuż przed Świetami... ŻENADA w imię naszego Papieża no to już straszne i nie normalne, odpuście proszę z szacunku dla wielkiego człowieka, proszę
gość Beatka 2016-03-22 08:10:50
"nienormalne" pisze się razem. Ty jesteś żenadą. Proponuję wykształcenie podrasować. W podstawówce trzeba było uważać, to po pierwsze.
laryy 2016-03-22 08:36:02

Oj kolego, ktoś anonimowo zamieszcza post a ty myślisz że firma to robi??? Co oni by z tego mieli? Daj spokój!
przemo 2016-03-27 10:00:38
proszę o info mam pracować jako kierowca autobusu w bawari jak to tam wygląda po ile godzin jakie tam majom autobusy czy warto czy nie oczywiście w transporcie miejskim praca przez agencje koncepcja możne ktoś ma namiar na coś lepszego na c tez mam prawko
daro1978 2016-03-31 12:30:52
Przemo, jeśli chodzi o czas pracy/przerwy itd wszystko zależy od tego do którego klienta / przewoźnika zostaniesz skierowany. Musisz o tym rozmawiać z pracodawcą - z tym na pewno nie ma problemu ponieważ wiem z własnego dośw. że dzwonią do kandydatów i omawiają szczegóły. Najlepiej dokładnie o wszystko się jest wypytać przed wyjazdem, żeby nie było wątpliwości na miejscu . Poza tym spoko, nie mogłem im nic zarzucić.
spoko 2016-04-09 07:44:37
dario 1878 powiece mi jeszcze takom rzecz czy masz jedna trasę czy nie jakie długie są te autobusy i czy ktoś cie tam podszkoli obsługi i tęp podaj mi kontakt do siebie bo dym chciał pogadać z tobą
dario1878 2016-04-13 09:07:37
Trasy są różne, w koncu to linie miejskie i podmiejskie, na początek masz ewentualnie jedną trasę żeby się przyzwyczaić. Autobusy zwykłe i przegubowe (Mercedesy, MAN-y). Co do szkoleń zależy od sezonu, ilości pracy. Jak było mniej roboty widziałem że nowi mieli "patronów" przez okres jak się przyuczali, jak jest więcej pracy to patrzą żebyś w miarę jak najszybciej wsiadł za kółko, bo nikt nie chce 2 driverów na 1 autobus dawać. Co do kontaktu to nie chętnie, nie chcę się tu uzewnętrzniać z danymi. Podstawa to rozmawiaj z pracodawcą niemieckim o wszystkich szczegółach (np. długość przerw, kasa za przerwy,ogólny czas pracy, odległość zakwaterowania od zajezdni) przed wyjazdem, a powinno być wszystko ok, tym bardziej że nie jest to nabór z dnia na dzień, tylko masz z nimi kilka rozmów przed wyjazdem. im w końcu też zależy żebyś pracował przez ich agencję i był zadowolony
spoko 2016-04-14 19:32:01
dario 1878 cześć powiedz mi jeszcze takom rzecz jak wygląda sprzedasz biletów masz bileterkę i sprzedajesz bilety i co na koniec robisz raport i kasa ma grac sa jakieś kontrole biletów dożo ludzi kupuje bilety u kierowcy a ty już długo pracujesz po ilu przeszyłeś z agenci na umowę niemiecką jesteś zadowolony i czy lepiej ci sie pracuje nisz w Polsce co ile zjazd do pl bardzo dziękuje za pomoc pozdrawiam
spoko 2016-04-14 20:00:30
witam dziś dzwonili do mnie i uważam po rozmowie z panem K ze im tez zależy na pracownikach i dobrej opinia a to ze ci robotę chcą załatwić i żebyś miał możliwość na leprze życie niż w Polsce to takich ludzi szanować nikt cie do niczego nie zmusza dla mnie to szansa na leprze życie .A nie robota op 13 h za 10 zł na godzinę na autobusie u prywaciarza na najniższym ubezpieczenie a tu kasa ok i pomyśl jaka potem emeryturę dostaniesz . pozdrawiam koncepcje powodzenia .
1
Pracownik 2016-04-20 13:12:41
A ten co pisze same dobre rzeczy o tej firmie to jest Kuzyn i pracowik (usunięte przez administratora) Pozdrawiam
AGENCJA PRACY KONCEPCJA 2016-04-26 14:49:34
Bardzo prosimy, aby osoba dokonująca szkalujących nas wpisów ujawniła się oficjalnie -tutaj na forum lub pisząc do nas bezpośredniego maila. Żadnej reklamacji dotyczącej niewypłacenia wynagrodzenia nie otrzymaliśmy, a wszystkie reklamacje rozpatrywane są i załatwiane rzetelnie.

Mamy prawo domniemywać, że osoba, która wyraża swoje pretensje na tym ( o zgrozo) zupełnie anonimowym forum unika podania namiarów na swoją osobę gdyż nadużywała alkoholu, nie dopełniła obowiązków pracowniczych lub w inny sposób naruszyła zapisy umowy o pracę. Tylko w takich przypadkach pracodawca może skorzystać z możliwości zastosowania kary wobec pracownika w postaci potrąceń z wynagrodzenia lub wpłaconej kaucji za mieszkanie. Nasza firma może zareagować i zażądać wyjaśnienia w takim przypadku, ale PODSTAWĄ JEST RZETELNA INFORMACJA PRZESŁANA DO NAS NA PIŚMIE.Skoro pan dokonujący powyższych wpisów czuje się oszukany, dlaczego nie skierował do nas żadnego maila lub pisma informującego o takim zdarzeniu??? Najwięcej odwagi na portalu mają jak widać anonimowi "pisacze", bo najprościej jest swoją złość wylać właśnie w takim miejscu.
1
Aaa 2016-04-26 15:37:26
To nie są szykalujące wpisy tylko prawda o waszej pracy na Bawarii a ile mailów i zażaleń żeście mieli to i tak na forum się nie przyzncie, także że forum jest od tego by opisywać pracodawcę i dobre i złe strony
Aaa 2016-04-26 15:43:05
A potrącenia są nie z powodu alkoholu czy nie dopełnienia obowiązków tylko z powodu pazerności i złodziejstwa jakie ma we krwi ALEKSANDRA DIEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Z PERSONAL CONNECTION !!!!!!!!!!!!!!!!!
Z NÜRNBERG !!!!!!!!!!!!!
AGENCJA PRACY KONCEPCJA 2016-04-26 16:55:43
Miłego Pana prosimy zatem o przesłanie nam na dowód maili z reklamacjami. Tutaj możemy rozmawiać bazując na merytorycznych argumentach a nie posługiwać się takimi metodami. Jeżeli czuje się Pan oszukany, a nasza firma w czymkolwiek tutaj zawiniła, to bardzo chętnie udzielimy pomocy i poczynimy odpowiednie kroki w celu wyjaśnienia tego konfliktu. Proszę jednak o rozwagę w tym co Pan tutaj na forum upublicznia.
AGENCJA PRACY KONCEPCJA 2016-04-26 18:09:36
Prosimy miłego Pana o przesłanie kopii maili wysyłanych do nas na potwierdzenie argumentów,które Pan przytacza. Bardzo chętnie zajmiemy się sprawą i zwrócimy się do firmy, która Pana zatrudniła o rzetelne wyjaśnienie sprawy.
W innym przypadku należy uznać , że zarzuty są bezpodstawne.
Traunreut 2016-04-29 13:37:36
Dlaczego kordynator Paweł nie zna języka niemieckiego brat mój leży w szpitalu kordynator nic nie rozumiał co mówi lekarz ,kolega rozmawiał z lekarzem po angielsku chyba od czegoś jest do cholery....
AGENCJA PRACY KONCEPCJA 2016-04-29 16:00:38
Drodzy Państwo- kompletnie nie rozumiemy jakiej sprawy dotyczy ten komentarz. Wydaje nam się, że takie pytania, jeżeli dotyczą naszej firmy, powinny być skierowane telefonicznie lub mailowo do nas, a nie zadawane na forum publicznym. Gowork nie jest kanałem kontaktowym pomiędzy klientem a naszą firmą, ale miejscem na rzetelne opinie, a jak na razie to staje się miejscem wprowadzającym użytkowników w błąd. Nic z tych komentarzy nie wynika. Dla przypomnienia numer telefonu do nas to 71 343 80 73 a główny mail to koncepcja@koncepcja.eu pozdrawiamy i czekamy na kontakt
1
AGENCJA PRACY KONCEPCJA 2016-04-29 16:02:39
Witam,
Uprzejmie informuję, że w firmie Koncepcja nie pracował i nie pracuje koordynator "Paweł". Nie otrzymaliśmy ani ze strony rodziny ani żadnego pracodawcy informacji o tym, że jakiś pracownik znalazł się w szpitalu! Proszę sprawdzić czy Agencja Pracy Koncepcja jest właściwym pośrednikiem, mniemam że nie, i dokonać korekty w zamieszczonym wpisie gdyż sugeruje on brak pomocy ze strony naszej Firmy w nagłych przypadkach. Nie odpowiada to jednak prawdzie!
1
gość 2016-05-07 20:15:28
kto musi?
Walderk 2016-06-16 15:07:19
Mechanik maszyn budowlanych, rolniczych, przemysłowych jest potrzebny i to pilnie, praca w niemczech, więc nie tak znów źle, bardzo fajni ludzie, fajna umowa i co naważniejsze naprawdę okej pieniądze. Polecam jesli macie trochę czasu i chęć wyjazdyu.
Mercedes 2016-10-30 18:04:13
Jestem obecnie pracownikiem imfeld bus w neustadt. Skierowany zostalem przez koncepcje i personal Connect z Nuernberg. Jesli chodzi o moja przygode z agencja: do momentu wyjazdu bylo wszystko w porzadku. Schody zaczely sie pojawiać zaraz po wyjezdzie. Pierwsze to roznica w kosztach znalezionego mieszkania. Umawialismy sie na znalezienie mi kwatery i koszty ok 300-400 €. Na miejscu okazalo sie ze za 1zimmer wohnung zaplacilem 570€ na okres TYLKO JEDENEGO MIESIACA, gdzie normalnie w tej kwocie mozna otrzymac nawet 4 pok mieszkanie. Oczywiście po rozeznaniu się w jakiej sytuacji sie znalazlem probowalem zrezygnować. Probowalem tez wycofac pieniadze i poszukać czegos tanszego. Prosilem o pomoc Pana Lukasza. Skończyło sie na 2 telefonach. To jeszcze moge przeżyć, ale to ze nie uzyskalem pomocy przy znalezieniu mieszkania i po zakonczeniu wynajmu ponad tydzień spalem w aucie. Tylko dzieki zyczliwosci wspolpracownika mialem dach nad glowa do 1 wyplaty ktora umozliwila mi wynajęcie mieszkania.
Jesli chodzi o sama firme Imfeld nie polecam jej nikomu. Praca od 4-5 do 20-21. Pelen zajazd. Dziwnie ulokowane przerwy.max Jeden dzien wolny w tygodniu. W dodatku Grecka mafia na której czele stoi stary Grek wraz z synkiem. Faworyzowanie Greków lepsze plany dla nich (zapomnij ze w lepiej platne niedziele czy dni swiateczne dostaniesz prace). Place? Jesli jestes kawaler daj se na luz. Podpiszesz cos kolo2100 na 1 steuer wychodzi max1700 chyba ze cie przekreca jak nie przypilnujesz.
2
Zostaw swoją opinię o Agencja Pracy Koncepcja - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Koncepcja