Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Agencja Pracy Koncepcja

Opinie o Agencja Pracy Koncepcja

Pracowałeś w firmie Agencja Pracy Koncepcja i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
AGENCJA PRACY KONCEPCJA - 2015-11-29 13:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik koncepcji - 2015-11-28 17:00:33]:
Naprawdę szkoda nam czasu na komentowanie wpisów czynionych przez jedną z firm z naszej konkurencji, która bardzo stara się w nieuczciwy sposób wykreować negatywny obraz naszej firmy.
Osoby spostrzegawcze same wyciągną wnioski o kogo chodzi.
Jeżeli wpis" figi" jest prawdziwy, to bardzo proszę o podanie daty podjęcia pracy oraz stanowiska. Nazwisko nie jest potrzebne - prowadzimy dokładne zestawienia osób, które wyjechały za naszym pośrednictwem, więc bez problemu jesteśmy w stanie ustalić po dacie i nazwisku o jakiego pracodawcę chodzi i ustosunkować się rzetelnie do ww uwagi.
Domyślamy się jednak, iż powyższy wpis jest znowu nagonką na naszą firmę. Niepodanie danych, o które prosimy będzie jednoznacznie oznaczał, że powtórnie chodzi o nieuczciwe, niezgodne z rzeczywistością i szkalujące nas komentarze. A teraz uwaga do kandydatów - proszę pomyśleć, co firma która w taki sposób działa wobec naszej firmy może zaoferować kandydatom, którzy składają tam swoje aplikacje
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-11-29 13:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już wyjeżdżam z nimi 3 raz i zawsze jest jakość i dobry kontakt. I nie zamierzam zmieniać agencji.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-11-29 17:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja wyjeżdżam już 7 raz przez ta agencje i bardzo bardzo dziekuje wszystkim dwóm pracownikom agencji którzy tak świetnie potrafią to wszystko zorganizować.Dziekuję. Paweł
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-11-29 21:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik koncepcji - 2015-11-28 17:00:33]:
Dziwny ten komentarz. Były pracownik - więc skoro nie mają pracy to jakim cudem Ty pracowałeś? Kto z kim prowadzi konwersacje bo nie rozumiem. Autor tego komentarza chyba nie do końca wiedział co chce przekazać lub w amoku alkoholowym to pisał.
zdjecie uzytkownika
Bernard - 2015-11-29 21:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja tak napiszę: miałem do czynienia z rórznymi firmami w całej Polsce ale na Koncepcję nic złego nie dam powiedziec. Dwa razy musiałem prosić o zmianę zakwaterowania, Trocha było z tym nerwów, ale sprawa zostala załatwiona i juz. Ni ma tak, że telefonu nei odbierają- zawsze jest kontakt.Czasami trochu zestresowani, mowią ze pracy dużo.
zdjecie uzytkownika
Kazik - 2015-11-30 08:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik koncepcji - 2015-11-28 17:00:33]:
Ja tam jestem zadowolony, bo pracę znaleźli mi szybko. Byłemu pracownikowi chyba nie wyszło i z nudów pisze takie komentarze
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-11-30 13:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AGENCJA PRACY KONCEPCJA - 2015-11-29 13:38:26]:
To się w głowie nie mieści. Tylko w Polsce taka kultura jest. Jak porządna firma to oczernić i zniesławić i najlepiej jeszcze anonimowo. Nie można z tym zrobić porządku?
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2015-11-30 19:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bernard - 2015-11-29 21:49:08]:
Hej Bernard to ja Bolek, myślę, że mnie jeszczcze pamiętasz, fakt z mieszkaniem to był dopiero problem ale ta agencja to naprawdę jedyna w całej Polsce która naprawdę pomaga i odbiera telefon. Tak jak kiedyś nawet o 23.55 też odbierają i pomagają. Lolek może to też potwierdzić. Brawa dla Koncepcji.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-12-01 00:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mogę tylko potwierdzić,wszystkie złe komentarze to żli ludzie ale już wiem,ze ta agencja to naprawdę super bo dużo ogloszen maja i telefon odbierają 24 H no tego nie ma nigdzie w Polsce to racja bo tak pisza
zdjecie uzytkownika
księgowy - 2015-12-01 01:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a jak tam płacenie ZUS pracownicy donoszą iż ponoć nie odprowadacie składek na ZUS za tłumaczy a chciałem się u was zatrudnić .Wróciłem dzisiaj z Berlina i dowiedziałem się,że macie sprawy w sądzie ok. dwudziestu tłumaczy przysięgłych . może ktoś ma wiedze na ten temat. Ja wiem już,że ok. 20 tłumaczy się sądzi dlatego proszę o opinie, ja jakoś niee otrzymałem informacji tak jak piszą,dziwna sprawa
zdjecie uzytkownika
koa - 2015-12-01 01:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie praca u nich nie wygląda najgorzej, jako monter rusztowań można zarobić ztego co wiem koło 2500 zł a do tego jeszcze dochodza premie od ilości klientów.
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2015-12-01 08:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bernard - 2015-11-29 21:49:08]:
No widzisz Bernard, mówiłem, pracują nawet w nocy,koa - 2015-12-01 01:52:42 ,
to niesamowite jak ta firma prężnie działa, tylko podziwiać, faktycznie jedyna taka w całej polsce
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2015-12-01 10:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [księgowy - 2015-12-01 01:23:51]:
Ty jesteś w końcu tłumaczem czy księgowym? Zdecyduj się chłopie. Chyba pomyliłeś miejsca, bo przecież oni nie zatrudniają tylko pośredniczą w załatwianiu pracy a więc nie odprowadzają składek.
zdjecie uzytkownika
z boku patrzący - 2015-12-01 10:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [księgowy - 2015-12-01 01:23:51]:
pracownicy donoszą? Ty chciałeś się zatrudnić... Jeżeli na tym forum takie opinie się pojawiają , to ja tu więcej nie mam ochoty zaglądać. Anonimowe oczerniające posty. Też prowadzę swoją firmę i wiem do czego jest zdolna konkurencja.
zdjecie uzytkownika
AGENCJA PRACY KONCEPCJA - 2015-12-01 10:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [księgowy - 2015-12-01 01:23:51]:
Odpowiadając na szkalujący nas post osobie, która wcześniej podszyła się pod nick: figa", później" były pracownik koncepcji" , teraz pod " księgowego" ( proszę się zdecydować czy w końcu księgowy czy tłumacz ) informujemy iż Agencja Pracy nie zatrudnia tłumaczy. Każdy zainteresowany współpraca tłumacz ma zupełnie inny kanał do kontaktu z naszym Biurem Tłumaczeń i na pewno nikt nie pyta o kwestie współpracy na tym forum.
Informujemy,iż podszywanie się pod różne nicki, nie oznacza anonimowości, nie zwalnia od odpowiedzialności prawnej. Sprawa została już skierowana na drogę prawną celem pociągnięcia do odpowiedzialności prawnej za bezprawne pomówienia.
Jeżeli chodzi o płatności ZUS to nasza firma nie zalega z żadnymi składkami, a wszyscy pracownicy biura zatrudnieni są na bazie umów o pracę. Wpis jest żałosnym pomówieniem. Szkoda, że portal zezwala na dokonywanie wpisów anonimowo każdemu. My jako agencja dokładnie wiemy,że dokonuje ich jedna i ta sama osoba i znamy jej imię i nazwisko, ale działając zgodnie z prawem czekamy na pociągnięcie autora wpisu do odpowiedzialności prawnej przez sąd.
zdjecie uzytkownika
AGENCJA PRACY KONCEPCJA - 2015-12-01 11:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [księgowy - 2015-12-01 01:23:51]:
Zapomnieliśmy napisać- do zobaczenia niebawem. Najwidoczniej dotychczasowe działania policji i prokuratury nie wystraszyły autorki postów. Przewlekłość postępowania organów państwowych zachęca tego typu osobników do dalszych, ich zdaniem bezkarnych działań. My spokojnie czekamy na efekt końcowy sprawy. Materiał dowodowy jest coraz bardziej obszerny.

Internauci sami wyciągną wnioski.

Zapraszamy do naszego biura - JESTEŚMY I RZETELNIE PRACUJEMY DLA PAŃSTWA.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-12-01 13:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boooooow ale tu kogoś poniosło, aż strach się bać na tej stronie coś napisać przy czym ja tylko o pracę chciałem zapytać
zdjecie uzytkownika
AGENCJA PRACY KONCEPCJA - 2015-12-01 14:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytania o pracę od naszych klientów mile widziane, natomiast pewną panią -autorkę większości pomówień zachęcamy do zajęcia się własną firmą.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-12-01 23:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj Figa, cieszę się, że zrozumiałaś swoje błędy i wyciągasz wnioski. Czytaj komentarze: KONCEPCJA to najlepsza agencja w Polsce wogóle dlatego chciałbym uniknąć nieporozumień.
zdjecie uzytkownika
leszczyna - 2015-12-11 12:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@marek cieszy mnie twój entuzjam, brawo. natomiast wiadomo że takich agencji jest teraz sporo, podaj prosze więc konkretów dlaczego uważasz że jest najlepsza
zdjecie uzytkownika
ikona - 2016-01-24 18:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie też jest najlepsza przede wszystkim dlatego, że zapewnia ludziom stabilne zatrudnienia i odpowiednie do ich kwalifikacji, ja właśnie aplikować poprzez nich będę na izolera rur we wrocławiu
zdjecie uzytkownika
kandydat na kierowce - 2016-02-05 23:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak sobie czytam te wszystkie dyskusje i komentarze o firmach , ktore rekrutują kierowców i zastanawiam się, dlaczego o niektórych jest przekrój komentarzy jak tutaj a u innych firm tylko pozytywne. Zauważyłem, że na profilu UBT wszystkie negatywy ulotniły się w powietrzu. Nie jest to dziwne Waszym zdaniem? Czy zaobserowaliście to samo?
zdjecie uzytkownika
Kwalarz - 2016-02-06 11:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiadoom chociaż jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na spawacza? Zarobki to około 1500 euro miesięcznie za 162 godzin, a nawet zakwaterowanie zapewniają i nadgodziny są płatne dodatkowo.
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-02-21 11:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie jak wszedzie musisz wyrobic podstawe godzinową, chyba, ze jest możliwosc robienia nadgodzin ale tez nie zawsze płacą bo mogą dac dni do odbioru, szukają specjalistów już doswiadczonych a stanowiska raczej dla mężczyzn.
zdjecie uzytkownika
67 - 2016-03-06 20:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie to zalezy od stanowiska na jakim sie pracuje @karol..widzialem ze szukaja na przykald spawacza/ dekarza chodzi im o fachowcow trzeba miec odpiwenie wyksztalcenie
zdjecie uzytkownika
kons - 2016-03-09 21:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
67, tak naprawdę im wyższe wykształcenie masz tym lepiej dla Ciebie. Agencja jest w stanie z ludźmi negocjować. Im też zależy aby ludzi o odpowiednich kwalifikacjach znajdować
zdjecie uzytkownika
fogit - 2016-03-11 21:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zainteresowała mnie oferta pracy na stanowisko Pracownik działu sprzedaży w miejscowości Stara Kamienica , czy ktoś wie coś na temat warunków pracy w tej firmie, jest to spółki branży technicznej
zdjecie uzytkownika
Ma - 2016-03-19 14:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś mnie pokieruje i cokolwiek wyjaśni apropos tego jak wygląda tutaj praca i jak czytać ich ogłoszenia, oraz jakie sa najsensowniejsze dla młodego po studiach?
zdjecie uzytkownika
Bieda z Nędzą - 2016-03-21 22:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wstydzcie się IMIĘ PAPIEŻA świechtać, żeeenada, i to ma być wasza KONCEPCJA naprawdę BIEDA Z NĘDZĄ
zdjecie uzytkownika
Żenada - 2016-03-21 22:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na łańcuszkach zarabiać tuż przed Świetami... ŻENADA w imię naszego Papieża no to już straszne i nie normalne, odpuście proszę z szacunku dla wielkiego człowieka, proszę
zdjecie uzytkownika
gość Beatka - 2016-03-22 08:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Żenada - 2016-03-21 22:58:41]:
"nienormalne" pisze się razem. Ty jesteś żenadą. Proponuję wykształcenie podrasować. W podstawówce trzeba było uważać, to po pierwsze.
zdjecie uzytkownika
laryy - 2016-03-22 08:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Żenada - 2016-03-21 22:58:41]:

Oj kolego, ktoś anonimowo zamieszcza post a ty myślisz że firma to robi??? Co oni by z tego mieli? Daj spokój!
zdjecie uzytkownika
klin - 2016-03-22 21:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak dużo ofert pracy a piszą tylko jacyś delikatnie mówiąc inteligentni inaczej. Szkoda bo informacje mogą wielu ludziom pomóc. Czy to jest dobra firma, czy zajmuje się pracownikiem, czy pomaga w trudnych sytuacjach
zdjecie uzytkownika
przemo - 2016-03-27 10:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o info mam pracować jako kierowca autobusu w bawari jak to tam wygląda po ile godzin jakie tam majom autobusy czy warto czy nie oczywiście w transporcie miejskim praca przez agencje koncepcja możne ktoś ma namiar na coś lepszego na c tez mam prawko
zdjecie uzytkownika
daro1978 - 2016-03-31 12:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przemo, jeśli chodzi o czas pracy/przerwy itd wszystko zależy od tego do którego klienta / przewoźnika zostaniesz skierowany. Musisz o tym rozmawiać z pracodawcą - z tym na pewno nie ma problemu ponieważ wiem z własnego dośw. że dzwonią do kandydatów i omawiają szczegóły. Najlepiej dokładnie o wszystko się jest wypytać przed wyjazdem, żeby nie było wątpliwości na miejscu . Poza tym spoko, nie mogłem im nic zarzucić.
zdjecie uzytkownika
piko - 2016-04-03 11:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uważam, że to bardzo dobrze, że agencja dzwoni, informuje, podaje i ustala konkrety. Wiele takich firm olewa temat, stąd niepochlebne opinie. Tutaj chyba bym zaryzykował :)
zdjecie uzytkownika
spoko - 2016-04-09 07:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dario 1878 powiece mi jeszcze takom rzecz czy masz jedna trasę czy nie jakie długie są te autobusy i czy ktoś cie tam podszkoli obsługi i tęp podaj mi kontakt do siebie bo dym chciał pogadać z tobą
zdjecie uzytkownika
dario1878 - 2016-04-13 09:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spoko - 2016-04-09 07:44:37]:
Trasy są różne, w koncu to linie miejskie i podmiejskie, na początek masz ewentualnie jedną trasę żeby się przyzwyczaić. Autobusy zwykłe i przegubowe (Mercedesy, MAN-y). Co do szkoleń zależy od sezonu, ilości pracy. Jak było mniej roboty widziałem że nowi mieli "patronów" przez okres jak się przyuczali, jak jest więcej pracy to patrzą żebyś w miarę jak najszybciej wsiadł za kółko, bo nikt nie chce 2 driverów na 1 autobus dawać. Co do kontaktu to nie chętnie, nie chcę się tu uzewnętrzniać z danymi. Podstawa to rozmawiaj z pracodawcą niemieckim o wszystkich szczegółach (np. długość przerw, kasa za przerwy,ogólny czas pracy, odległość zakwaterowania od zajezdni) przed wyjazdem, a powinno być wszystko ok, tym bardziej że nie jest to nabór z dnia na dzień, tylko masz z nimi kilka rozmów przed wyjazdem. im w końcu też zależy żebyś pracował przez ich agencję i był zadowolony
zdjecie uzytkownika
spoko - 2016-04-14 19:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dario 1878 cześć powiedz mi jeszcze takom rzecz jak wygląda sprzedasz biletów masz bileterkę i sprzedajesz bilety i co na koniec robisz raport i kasa ma grac sa jakieś kontrole biletów dożo ludzi kupuje bilety u kierowcy a ty już długo pracujesz po ilu przeszyłeś z agenci na umowę niemiecką jesteś zadowolony i czy lepiej ci sie pracuje nisz w Polsce co ile zjazd do pl bardzo dziękuje za pomoc pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
spoko - 2016-04-14 20:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam dziś dzwonili do mnie i uważam po rozmowie z panem K ze im tez zależy na pracownikach i dobrej opinia a to ze ci robotę chcą załatwić i żebyś miał możliwość na leprze życie niż w Polsce to takich ludzi szanować nikt cie do niczego nie zmusza dla mnie to szansa na leprze życie .A nie robota op 13 h za 10 zł na godzinę na autobusie u prywaciarza na najniższym ubezpieczenie a tu kasa ok i pomyśl jaka potem emeryturę dostaniesz . pozdrawiam koncepcje powodzenia .
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-04-20 13:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten co pisze same dobre rzeczy o tej firmie to jest Kuzyn i pracowik (usunięte przez administratora) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
AGENCJA PRACY KONCEPCJA - 2016-04-26 14:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo prosimy, aby osoba dokonująca szkalujących nas wpisów ujawniła się oficjalnie -tutaj na forum lub pisząc do nas bezpośredniego maila. Żadnej reklamacji dotyczącej niewypłacenia wynagrodzenia nie otrzymaliśmy, a wszystkie reklamacje rozpatrywane są i załatwiane rzetelnie.

Mamy prawo domniemywać, że osoba, która wyraża swoje pretensje na tym ( o zgrozo) zupełnie anonimowym forum unika podania namiarów na swoją osobę gdyż nadużywała alkoholu, nie dopełniła obowiązków pracowniczych lub w inny sposób naruszyła zapisy umowy o pracę. Tylko w takich przypadkach pracodawca może skorzystać z możliwości zastosowania kary wobec pracownika w postaci potrąceń z wynagrodzenia lub wpłaconej kaucji za mieszkanie. Nasza firma może zareagować i zażądać wyjaśnienia w takim przypadku, ale PODSTAWĄ JEST RZETELNA INFORMACJA PRZESŁANA DO NAS NA PIŚMIE.Skoro pan dokonujący powyższych wpisów czuje się oszukany, dlaczego nie skierował do nas żadnego maila lub pisma informującego o takim zdarzeniu??? Najwięcej odwagi na portalu mają jak widać anonimowi "pisacze", bo najprościej jest swoją złość wylać właśnie w takim miejscu.
zdjecie uzytkownika
Aaa - 2016-04-26 15:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie są szykalujące wpisy tylko prawda o waszej pracy na Bawarii a ile mailów i zażaleń żeście mieli to i tak na forum się nie przyzncie, także że forum jest od tego by opisywać pracodawcę i dobre i złe strony
zdjecie uzytkownika
Aaa - 2016-04-26 15:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A potrącenia są nie z powodu alkoholu czy nie dopełnienia obowiązków tylko z powodu pazerności i złodziejstwa jakie ma we krwi ALEKSANDRA DIEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Z PERSONAL CONNECTION !!!!!!!!!!!!!!!!!
Z NÜRNBERG !!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
AGENCJA PRACY KONCEPCJA - 2016-04-26 16:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miłego Pana prosimy zatem o przesłanie nam na dowód maili z reklamacjami. Tutaj możemy rozmawiać bazując na merytorycznych argumentach a nie posługiwać się takimi metodami. Jeżeli czuje się Pan oszukany, a nasza firma w czymkolwiek tutaj zawiniła, to bardzo chętnie udzielimy pomocy i poczynimy odpowiednie kroki w celu wyjaśnienia tego konfliktu. Proszę jednak o rozwagę w tym co Pan tutaj na forum upublicznia.
zdjecie uzytkownika
AGENCJA PRACY KONCEPCJA - 2016-04-26 18:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosimy miłego Pana o przesłanie kopii maili wysyłanych do nas na potwierdzenie argumentów,które Pan przytacza. Bardzo chętnie zajmiemy się sprawą i zwrócimy się do firmy, która Pana zatrudniła o rzetelne wyjaśnienie sprawy.
W innym przypadku należy uznać , że zarzuty są bezpodstawne.
zdjecie uzytkownika
Traunreut - 2016-04-29 13:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego kordynator Paweł nie zna języka niemieckiego brat mój leży w szpitalu kordynator nic nie rozumiał co mówi lekarz ,kolega rozmawiał z lekarzem po angielsku chyba od czegoś jest do cholery....
zdjecie uzytkownika
AGENCJA PRACY KONCEPCJA - 2016-04-29 16:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drodzy Państwo- kompletnie nie rozumiemy jakiej sprawy dotyczy ten komentarz. Wydaje nam się, że takie pytania, jeżeli dotyczą naszej firmy, powinny być skierowane telefonicznie lub mailowo do nas, a nie zadawane na forum publicznym. Gowork nie jest kanałem kontaktowym pomiędzy klientem a naszą firmą, ale miejscem na rzetelne opinie, a jak na razie to staje się miejscem wprowadzającym użytkowników w błąd. Nic z tych komentarzy nie wynika. Dla przypomnienia numer telefonu do nas to 71 343 80 73 a główny mail to koncepcja@koncepcja.eu pozdrawiamy i czekamy na kontakt
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-04-30
Żródło: Gowork.pl
Niemcy
( )
Agencja Pracy Koncepcja organizuje zatrudnienie w kraju i za granicą już od ponad 10 lat. Oferujemy legalne zatrudnienie u sprawdzonych pracodawców. Z nami podejmiesz dobrą pracę. Posiadamy Certyfikat wydany przez Marszałka Województwa Dolnośląskiego potwierdzający wpis do Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 1926.   OBECNIE POSZUKUJEMY KANDYDATÓW DO PRACY NA STANOWISKU: HYDRAULIK     Miejsce pracy: Niemcy Of
zdjecie uzytkownika
AGENCJA PRACY KONCEPCJA - 2016-04-29 16:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Traunreut - 2016-04-29 13:37:36]:
Witam,
Uprzejmie informuję, że w firmie Koncepcja nie pracował i nie pracuje koordynator "Paweł". Nie otrzymaliśmy ani ze strony rodziny ani żadnego pracodawcy informacji o tym, że jakiś pracownik znalazł się w szpitalu! Proszę sprawdzić czy Agencja Pracy Koncepcja jest właściwym pośrednikiem, mniemam że nie, i dokonać korekty w zamieszczonym wpisie gdyż sugeruje on brak pomocy ze strony naszej Firmy w nagłych przypadkach. Nie odpowiada to jednak prawdzie!
zdjecie uzytkownika
ZAZ - 2016-05-03 13:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja jak zwykle mówię, że Koncepcja dodała nowe ogłoszenia

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Agencja Pracy Koncepcja!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Koncepcja
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert