Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Pracy Koncepcja

Pracowałeś w firmie Agencja Pracy Koncepcja i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dekarz - 2014-06-02 14:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Złożyłem CV 2 miesiące temu był "PILNE!!!" dwa dni temu dostałem meila w którym zapraszają mnie na spotkanie z pracodawcą w Wilnie!!! Specjalnie czekałem na ta ofertę ponieważ oferowali dobre warunki. Data wyjazdu oczywiście nieznana na spotkaniu z prawodawcą będzie coś więcej wiadomo. Jednym słowem żenada,chyba ze ktoś lubi czekać w nieskończoność. W intranecie doczytałem że rekrutują dla agenci rekrutacyjnej ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Kallis - 2014-06-05 03:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może zatrzymali się na tym momencie w historii, gdy Wilno należało do Księstwa ;) A tak na poważnie to trochę dziwne miejsce spotkania.
zdjecie uzytkownika
dekarz - 2014-06-10 14:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzisiaj zadzwoniłem do norweskiej agencji dla której rekrutują. Okazało się że nie mają żadnych przyjęć na dekarzy a CV gromadzą w razie jak by coś się pojawiło. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Wit - 2014-06-11 22:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. W ostatnim czasie pojawia sie dużo ofert pracy na montera rusztowan z tej agencji Koncepcja. Czy ktoś coś więcej wie na ich temat czy może wyjechał już do pracy na w/w stanowisku. Proszę o opinię
zdjecie uzytkownika
Kallis - 2014-06-12 08:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ofert pracy chociażby na hydraulika jest od zatrzęsienia. Nie wiem czy oni potrzebują aż tyle osób czy szukają jednej - dwóch z całej Polski.
zdjecie uzytkownika
pinkb - 2014-06-12 18:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
koncepcja to sciema bylem na spotkaniu we wroclawiu niemiecki i reszta ok i nic oni zbieraja info i co dalej nie wiadomo sam na wlasna reke dotarlem do niemieckiego posrednika i w chwili obecnej jezdze w niemczech autobusem
Oferty Pracy odpowiedz
2014-05-14
Żródło: Gowork.pl
Mannheim
( )
    Agencja Pracy Koncepcja organizuje zatrudnienie w kraju i za granicą już od ponad 10 lat. Posiadamy Certyfikat Ministerstwa Gospodarki i Pracy nr 1926. Oferujemy legalne zatrudnienie u sprawdzonych pracodawców. Z nami podejmiesz dobrą pracę.   OBECNIE POSZUKUJEMY KANDYDATÓW DO PRACY NA STANOWISKU:   ELEKTRYK BUDOWLANY       Miejsce pracy: Niemcy, okolice Mannheim   Oferujemy: Umowę o
zdjecie uzytkownika
hydrant - 2014-06-13 00:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-06-13 00:02:24]:
witam jestem fachowcem w dziedzinie hydrauliki,elektryki i gazu,posiadam uprawnienia ,pozdrawiam,
zdjecie uzytkownika
Renee - 2014-06-18 16:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam wszystkich
z racji tego ze jestem pielegniarka i szukam pracy za konkretna kase zwrocilam sie do firmy KONCEPCJA o przetłumaczenie dokumentów z izby pielegniarskiej pani od ktorej odbieralam dokumenty była bardzo bardzo zdziwiona na co mi takie tłumaczenia i ze oni tez organizyja wyazdy do pracy pielęgniarek jak zapytałam czy do szpitali ? odparła ze tak a jak zapytałam czy tez składaja dokumenty do nostryfikacji również użyła odpowiedzi twierdzącej więc zapytałam ją skoro organizują ,składaja dokumenty i zajmują się calą organizaja to jakim cudem ona NIE WIE ze ten dokument ktory potwiedza moje kwalfikacje staż pracy i kim jestem nie jest przez nich wymagany przy rekrutacji pielęgniarek !!!!
troche sie zmieszła ale zaraz dodała ze jej mama pracuje jako pielegniarka i nie potrzebowała takiego dokumentu to jej powiedziałam ze musiała miec taki dokument chyba ze pracuje prywatnie u kogoś jako opiekunka na to ona odparła ze pracjue w szpitalu

na moje oko agencja nie do końca wie co jak i z czym WIĘC UWAGA !!!! tłumaczenie ok ale reszta wedzy pała !!
zdjecie uzytkownika
Emigrant - 2014-06-26 09:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie znam tej agencji,może jest Ok. znam Silverhand podobny profil zatrudnienia,przyznam szczerze,że kontakt był znakomity,ale gdy doszło do omawiania szczegółów,tj warunki pracy,płaca,mieszkanie,temat ucichł-rozumiem płace,o tym się nie mówi,ale socjal..?Sprawdziłem ich na terenie Niemiec,niestety,niewiele jest prawdą...
zdjecie uzytkownika
Kallis - 2014-06-26 09:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekaw jestem - o ile to prawda - po co oni kolekcjonują te wszystkie aplikacje, skoro nie przyjęli jeszcze nikogo na tego hydraulika.
zdjecie uzytkownika
moi - 2014-08-27 09:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracował może ktoś ostatnio z Koncepcją na wyjeździe zagranicznym? Interesuje mnie praca w Norwegii jako cieśla szalunkowy, ale nie znalazłem nikogo do tej pory, kto miałby jakieś doświadczenie we współpracy z nimi. Wydaje mi się, że nie powinno być tak źle, Koncepcja jest całkiem sporym pośrednikiem pracy..
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-15 13:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety, podejście przed wyjazdem profesjonalne ale po wyjeździe mają Cię....nie ma pomocy w żadnej kwestii. Liczy się kasa jaką za Ciebie dostaną. Co innego mówią Tobie a co innego pracodawcy. Radzę unikać, z własnego doświadczenia :(
zdjecie uzytkownika
moi - 2014-10-13 02:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakikolwiek kontakt do kogoś dają? Chodzi mi o ludzi którzy byliby na miejscu. W końcu jak masz problem to łatwiej jak ktoś pomoże... Czy po wyjeździe jak okaże się że znajdę sobie sam pracę to mogę zostać tak ciągiem czy trzeba wrócić bo to z Koncepcji a potem znowu samemu załatwiać dojazdy etc. ?
zdjecie uzytkownika
moi - 2014-10-27 14:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chociaż kasę za pracę dostałeś? Bo to że zostawiają na lodzie jak już wyjeżdżasz to niestety coraz częściej się zdarza:/ Jak udało Ci się wrócić? Na długo wyjechałeś? Na czym polega taka umowa z agencją pracy ?(jestem początkujący) Możesz opisać jak to po kolei się działo i czy jak człowiek wcześniej wie o takich zachowaniach to można się od tego ustrzec?
zdjecie uzytkownika
wasyl - 2014-10-29 16:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To hieny jakich mało tylko żerują na pracownikach w zieli by się sami do roboty
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-30 12:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja się z tą opinią nie zgodzę. Wyjeżdżałem przez Koncepcję już kilka razy jako elektryk i nie mogę niczego im zarzucić.Dlaczego uważasz, że są hienami??
zdjecie uzytkownika
moi - 2014-11-14 00:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2014-10-30 12:18:34]:
Marek a mozesz udzielić mi informacji na temat wspólpracy z taka agencja pracy? Pisalem wczesniej ale chyba zbyt wiele pytan na raz i nikt nie moze sie odwazyc na napisanie tak dlugiego poematu ;) teraz niby zahaczylem sie dorywczo w warsztacie ale to praca na chwile i w dalszym ciagu rozwazam prace przez agencje
zdjecie uzytkownika
Kolega - 2014-11-28 10:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podejrzewam, że ludzie, którzy chcieliby mieć świadczone usługi za darmo nazywają tego typu agencje hienami. No ale przecież za coś też dostają pieniądze i muszą je mieć na funkcjonowanie - to chyba normalne. Warto się zastanowić czasami dwa razy niż głupoty wypisywać. Ludzie w agencji też przecież wykonują swoją pracę za którą dostają pieniądze. Miejcie to na uwadze.
zdjecie uzytkownika
Bambus - 2014-12-05 17:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc, wlasnie mam wyjechac w niedziele do pracy z agencji 'koncepcja'. Męczą mnie, że musze na szybkiego wyjechać. Mam nóż na gardle nie wiem co robic. Prosze o pomoc. Mój telefon: (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
znawca - 2014-12-06 00:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Kiedy ci dali znać o wyjeździe? Dzisiaj?
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-12-08 10:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co to znaczy męczą? dzwonią do Ciebie po nocach, wysyłają maile, kontaktują się pomimo, że mówisz że nie jesteś zainteresowany ich ofertą? czy może smutni panowie w czarnych garniturach czatują na Ciebie pod domem w aucie z logiem "Koncpecja"? :) pytam się , ponieważ sam wyjeżdżałem 3 razy przez tą firmę, również z "piątku na poniedziałek" ale nie było problemów, organizacyjnych, pomimo że również bylo na szybko.
zdjecie uzytkownika
krzysztof z radomia - 2014-12-10 14:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam wysylalem swoje cv w lipcu do agencji koncepcja praca w norwegii w suchych zabudowach po kilku dniach pani oddzwonila do mnie rozmawialismy po angielsku moje doswiadczenie w zawodzie zostalo potwierdzone zalaczylem listy motywacyjne dostalem oferte wyjazdu lecz odmowilem bo bylem w trakcie nowego zlecenia w niemczech od tamtej pory mialem 2 tel w sprawie wyjazdu ostatni 2 dni temu,za kazdym razem niemoglem przyjac oferty bo obecnie jestem zajety mam trwajace roboty,jednak widze ze cos sie tam dzieje maja jakies oferty a to ze sie ciagle oglaszaja z ofertami to normalna sprawa kazda agencja musi miec baze kandydatow bo nigdy niewiadome kiedy bedzie zapotrzebowanie na danego fachowca a jak juz jest to czesc wyselekcjonowanych kandydatow moze byc zajeta to niejest takie proste i latwe,myslicie ze wyslecie cv i juz za trzy dni pojedziecie wogole jak czytam niektore wasze komentarze to sie rzygac chce.moim zdaniem agencja jest ok jest dlugo na rynku jest profesionalna,a to ze jakis cajmer jest niezadowolony z jakis blachych powodow to taka juz jego natura wiadome ze nigdy wszystkim sie niedogodzi.Dwoch moich kolegow wyjeżdżało do norwegi z tej agencji i wszystko bylo ok.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-12-19
Żródło: Gowork.pl
Nürnberg
( )
Certyfikat Ministerstwa Gospodarki i Pracy nr 1926   Agencja Pracy Koncepcja organizuje zatrudnienie w kraju i za granicą już od ponad 10 lat. Oferujemy legalne zatrudnienie u sprawdzonych pracodawców.  Z nami podejmiesz dobrą pracę.   OBECNIE POSZUKUJEMY KANDYDATÓW DO PRACY NA STANOWISKU:   KIEROWCA AUTOBUSU – LINIE MIEJSKIE I PODMIEJSKIE      Miejsce pracy: Niemcy, Bawaria.    
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
miecio - 2014-12-12 14:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie czy mają tylko sprawdzone, legalne i bezpiecznie zatrudnienie?! czy mają fachową obsługę pracowników? nie wiem co robić, znajomy mi polecić lecz muszę wiedzieć jak najwięcej o tej agencji, aby wiedzieć czy warto zaryzykować. napiszcie jeszcze więcej informacji.... Jest ktoś zadowolony z wyjazdu?
zdjecie uzytkownika
zotrientowana - 2014-12-20 18:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Renee - 2014-06-18 16:17:29]:
Droga Renee,

Pani ktora przyjmuje dokumenty do tlumaczenia nie musi sie znac na dokumentach
ktore sa potrzebne pielegniarka do nostryfikacji, wazne ze zna sie na swojej pracy ktora wykonuje. Obowiazkiem rekrutera a nie Pani od tlumaczen jest poinformowanie o wymaganych dokumentach. Swoja droga caly czas zastanawiam sie nad tym jakim musisz byc strasznie zlosliwym czlowiekiem, ulzylo Ci po tym jak zupelnie bezpodstawnie obsmarowalas zupelnie niewinna dziewczyne ? Mam nadzieje ze zlizajacy sie czas swiat skloni Cie do refleksji nas swoim zachowaniem. Wydawaloby sie ze pielegniarka powinna emanowac cieplem,zrozumieniem, serdecznoscia.... no coz najwyrazniej nie zawsze. Pozdrawiam serdecznie i zycze wesolych swiat.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Koncepcja
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agencja Pracy Koncepcja?
Zadaj pytanie
x