Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Pracy Koncepcja

Pracowałeś w firmie Agencja Pracy Koncepcja i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
słaby - 2014-04-21 21:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jedyna agencja,która się mną interesowała.Pełna pomoc.Zawsze są przy tobie.Nigdy cię nie zostawiają.Uczciwe kontrakty,które nie zawsze wychodzą.Ale nie zostawią cię samego. Bardzo uczciwi.Dla tych co zaczynają warta polecenia.Kontrakty może mało atrakcyjne,ale wypłacone z górką.Bardzo polecam,chociaż mieliśmy wtopę.Gdyby mieliśmy takie Agencje to nie byłoby problemów,które niestety się zdarzają.
zdjecie uzytkownika
Tawir - 2014-04-22 09:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak zachwalasz tę agencję, ale nawet nie wiadomo gdzie pracowałeś jako kto i jaką stawkę Ci zaoferowali, bo z tymi agencjami to tak różnie bywa...
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2014-04-28 18:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jack i słaby to wpisy wypisane przez kogoś z koncepcji , to aż rzuca się w oczy. A panie( usunięte przez administratora ) to robota jest ciężka, a zorobki w sumie marne, co to teraz za kasa w Polsce. Ja się przyznam że jeżdziłem jako kierowca ale zrezygnowałem, mało kto chce się przyznać że te wyjazdy zarobkowe zwłaszcza do Niemiec to obecnie zawracanie głowy a nie konkretna kasa. Zresztą jak pan nie wierzysz to przekonaj się pana sam.
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-05-08 18:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
właśnie staram się o wyjazd do Norwegii. Aplikowałem ok. miesiąc temu na dekarza.Oferta oczywiście pilna, olałem wiele robót w polszy,bo zapowiadało się obiecująco.Wczoraj znów mi tyłek zawrócili mówiąc,że wyjazd mam za 3 dni.Znów olałem robotę i dziś siedzę w domu,a u nich nikt nie odbiera.Jutro dzwonię i albo wóz albo przewóz.Zaczynam odnosić wrażenie, że ktoś mnie olewa.Napiszę jak to się skończy.Jak narazie sprawnie budzą w człowieku nadzieję, ale nic poza tym..PZDR.
zdjecie uzytkownika
kontraktowiec - 2014-05-08 19:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wojtas - 2013-04-30 10:39:19]:
To Prawda polak tylko myśli o kasie a nie myśli że z dobrą ekipą można wyjechać na następny projekt a tak to trafiają się buraki którzy chcą zabłysnąć. Ok nie ma problemu tylko jak ktoś jest na stałe za granicą to koszta ponosi osobiście i taki niewspółpracujący polak potrafi bigosu narobić aby tylko się nachapać i w pizdu do polski.
Polak za granicą sprzeda za czapkę śliwek a jak to bywa zamykają też innym polakom bramy bo z rodziny lepiej kogoś wziąć bo ten nie zna języka.
Obcokrajowcy jakby nie mówić pomagają dużo i zachwalają a polak myśli o sobie.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-05-08 19:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wszystkim szukam pracy w Niemczech i słyszałem że to dobra agencja ale chciałem się upewnić do jakich agencji niemieckich oni wysyłają. Kto był przez nich niech napisze z jaką agencją miał na miejscu umowe, myśle że to nie tylko mi pomoże. Z góry bardzo dziękuje
zdjecie uzytkownika
Kallis - 2014-05-11 00:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to jakieś wałki wyszły z tych wyjazdów i ofert pracy? Niestety trzeba dzisiaj uważać na wszystko..
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2014-05-13 20:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostalem propozycj pracy jak hydraulik od Koncepcja prosze o opinie firmie
zdjecie uzytkownika
dekarz - 2014-06-02 14:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Złożyłem CV 2 miesiące temu był "PILNE!!!" dwa dni temu dostałem meila w którym zapraszają mnie na spotkanie z pracodawcą w Wilnie!!! Specjalnie czekałem na ta ofertę ponieważ oferowali dobre warunki. Data wyjazdu oczywiście nieznana na spotkaniu z prawodawcą będzie coś więcej wiadomo. Jednym słowem żenada,chyba ze ktoś lubi czekać w nieskończoność. W intranecie doczytałem że rekrutują dla agenci rekrutacyjnej ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Kallis - 2014-06-05 03:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może zatrzymali się na tym momencie w historii, gdy Wilno należało do Księstwa ;) A tak na poważnie to trochę dziwne miejsce spotkania.
zdjecie uzytkownika
dekarz - 2014-06-10 14:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzisiaj zadzwoniłem do norweskiej agencji dla której rekrutują. Okazało się że nie mają żadnych przyjęć na dekarzy a CV gromadzą w razie jak by coś się pojawiło. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Wit - 2014-06-11 22:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. W ostatnim czasie pojawia sie dużo ofert pracy na montera rusztowan z tej agencji Koncepcja. Czy ktoś coś więcej wie na ich temat czy może wyjechał już do pracy na w/w stanowisku. Proszę o opinię
zdjecie uzytkownika
Kallis - 2014-06-12 08:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ofert pracy chociażby na hydraulika jest od zatrzęsienia. Nie wiem czy oni potrzebują aż tyle osób czy szukają jednej - dwóch z całej Polski.
zdjecie uzytkownika
pinkb - 2014-06-12 18:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
koncepcja to sciema bylem na spotkaniu we wroclawiu niemiecki i reszta ok i nic oni zbieraja info i co dalej nie wiadomo sam na wlasna reke dotarlem do niemieckiego posrednika i w chwili obecnej jezdze w niemczech autobusem
Oferty Pracy odpowiedz
2014-05-14
Żródło: Gowork.pl
Mannheim
( )
    Agencja Pracy Koncepcja organizuje zatrudnienie w kraju i za granicą już od ponad 10 lat. Posiadamy Certyfikat Ministerstwa Gospodarki i Pracy nr 1926. Oferujemy legalne zatrudnienie u sprawdzonych pracodawców. Z nami podejmiesz dobrą pracę.   OBECNIE POSZUKUJEMY KANDYDATÓW DO PRACY NA STANOWISKU:   ELEKTRYK BUDOWLANY       Miejsce pracy: Niemcy, okolice Mannheim   Oferujemy: Umowę o
zdjecie uzytkownika
hydrant - 2014-06-13 00:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-06-13 00:02:24]:
witam jestem fachowcem w dziedzinie hydrauliki,elektryki i gazu,posiadam uprawnienia ,pozdrawiam,
zdjecie uzytkownika
Renee - 2014-06-18 16:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam wszystkich
z racji tego ze jestem pielegniarka i szukam pracy za konkretna kase zwrocilam sie do firmy KONCEPCJA o przetłumaczenie dokumentów z izby pielegniarskiej pani od ktorej odbieralam dokumenty była bardzo bardzo zdziwiona na co mi takie tłumaczenia i ze oni tez organizyja wyazdy do pracy pielęgniarek jak zapytałam czy do szpitali ? odparła ze tak a jak zapytałam czy tez składaja dokumenty do nostryfikacji również użyła odpowiedzi twierdzącej więc zapytałam ją skoro organizują ,składaja dokumenty i zajmują się calą organizaja to jakim cudem ona NIE WIE ze ten dokument ktory potwiedza moje kwalfikacje staż pracy i kim jestem nie jest przez nich wymagany przy rekrutacji pielęgniarek !!!!
troche sie zmieszła ale zaraz dodała ze jej mama pracuje jako pielegniarka i nie potrzebowała takiego dokumentu to jej powiedziałam ze musiała miec taki dokument chyba ze pracuje prywatnie u kogoś jako opiekunka na to ona odparła ze pracjue w szpitalu

na moje oko agencja nie do końca wie co jak i z czym WIĘC UWAGA !!!! tłumaczenie ok ale reszta wedzy pała !!
zdjecie uzytkownika
Emigrant - 2014-06-26 09:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie znam tej agencji,może jest Ok. znam Silverhand podobny profil zatrudnienia,przyznam szczerze,że kontakt był znakomity,ale gdy doszło do omawiania szczegółów,tj warunki pracy,płaca,mieszkanie,temat ucichł-rozumiem płace,o tym się nie mówi,ale socjal..?Sprawdziłem ich na terenie Niemiec,niestety,niewiele jest prawdą...
zdjecie uzytkownika
Kallis - 2014-06-26 09:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekaw jestem - o ile to prawda - po co oni kolekcjonują te wszystkie aplikacje, skoro nie przyjęli jeszcze nikogo na tego hydraulika.
zdjecie uzytkownika
moi - 2014-08-27 09:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracował może ktoś ostatnio z Koncepcją na wyjeździe zagranicznym? Interesuje mnie praca w Norwegii jako cieśla szalunkowy, ale nie znalazłem nikogo do tej pory, kto miałby jakieś doświadczenie we współpracy z nimi. Wydaje mi się, że nie powinno być tak źle, Koncepcja jest całkiem sporym pośrednikiem pracy..
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-15 13:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety, podejście przed wyjazdem profesjonalne ale po wyjeździe mają Cię....nie ma pomocy w żadnej kwestii. Liczy się kasa jaką za Ciebie dostaną. Co innego mówią Tobie a co innego pracodawcy. Radzę unikać, z własnego doświadczenia :(
zdjecie uzytkownika
moi - 2014-10-13 02:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakikolwiek kontakt do kogoś dają? Chodzi mi o ludzi którzy byliby na miejscu. W końcu jak masz problem to łatwiej jak ktoś pomoże... Czy po wyjeździe jak okaże się że znajdę sobie sam pracę to mogę zostać tak ciągiem czy trzeba wrócić bo to z Koncepcji a potem znowu samemu załatwiać dojazdy etc. ?
zdjecie uzytkownika
moi - 2014-10-27 14:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chociaż kasę za pracę dostałeś? Bo to że zostawiają na lodzie jak już wyjeżdżasz to niestety coraz częściej się zdarza:/ Jak udało Ci się wrócić? Na długo wyjechałeś? Na czym polega taka umowa z agencją pracy ?(jestem początkujący) Możesz opisać jak to po kolei się działo i czy jak człowiek wcześniej wie o takich zachowaniach to można się od tego ustrzec?
zdjecie uzytkownika
wasyl - 2014-10-29 16:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To hieny jakich mało tylko żerują na pracownikach w zieli by się sami do roboty
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-30 12:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się z tą opinią nie zgodzę. Wyjeżdżałem przez Koncepcję już kilka razy jako elektryk i nie mogę niczego im zarzucić.Dlaczego uważasz, że są hienami??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Koncepcja
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x