Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Agencja Pracy Koncepcja

Opinie o Agencja Pracy Koncepcja

Pracowałeś w firmie Agencja Pracy Koncepcja i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-02-03 21:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jako były pracownik mogę powiedzieć, że chyba lepiej podjąć pracę przez Koncepcję niż bezpośrednio w biurze Koncepcji we Wrocławiu. Na pewno firma nie ma zamiaru oszukiwać wysyłanych pracowników, ale pracodawcy za granicą są różni, zdarzają się i lepsi i gorsi. Jeżeli chodzi o pracę w biurze, to polecam osobom bez doświadczenia lub z małym dorobkiem zawodowym. Nie ma się co pchać, jeżeli ma się już pewne umiejętności i wiedzę (no chyba, że jest się w desperacji i pracy szuka się od dłuższego czasu). Poza tym zdarza się brak szacunku wobec pracownika, jakieś dziwne gierki szefowej, co znacznie wpływa na komfort pracy itp. Serdecznie pozdrawiam cały zespół "Koncepcji".
zdjecie uzytkownika
ted77 - 2015-02-04 09:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To jakas sciema. Jaka umowe podpisales? Placa minimalna to 8,5 a jako kierowca pewnie miales wieksza stawke.
zdjecie uzytkownika
Obecny pracownik - 2015-02-04 11:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-02-03 21:05:39]:
Nie przypominam sobie, a trochę już pracuję w Koncepcji, aby jakakolwiek osoba z bogatym doświadczeniem zaczynająca pracę w Koncepcji odeszła z podawanego przez Ciebie powodu. Z tego co wiem każdy z byłych pracowników był zatrudniony w firmie minimum kilka lat. Ponadto każdy jest wolnym człowiekiem i skoro ktoś uważa, że się tutaj marnuje, może w każdej chwili złożyć wypowiedzenie. Brak szacunku, gierki ze strony szefowej? Nie spotkałam się z takimi sytuacjami, a jestem zatrudniona w Koncepcji już od dłuższego czasu. Chyba, że wymagania stawiane pracownikowi należy skwitować jako gierki. Takie anonimowe stawianie pracodawcy w złym świetle jest nie na miejscu. To po prostu nie fair. A może scenariusz jest zupełnie inny – przychodząc do firmy nie miałeś żadnego doświadczenia i wiedzy, szukałeś pracy przez rok lub dłużej i nikt Cię nie chciał zatrudnić, dostałeś szansę, rozwinąłeś się w firmie Koncepcja, a po kilku latach uznałeś, że jesteś teraz panem sytuacji, pozyskałeś wiedzę, umiejętności i w końcu możesz sobie wpisać coś w swoje dotychczas ubogie cv i bazować na renomie firmy i nagle niestety… okazało się , że rynek pracy nie jest aż taki łatwy i jednak pracodawcy nie czekają na Ciebie z otwartymi ramionami. Może się jednak opamiętałeś i myślisz, że wcale nie było tak źle, a nie możesz wrócić, więc trzeba odstraszyć innych kandydatów. To chyba raczej jeszcze nie teraz, kiedy z pracą tak krucho.

Jeżeli znalazłeś swoje miejsce na rynku pracy i się rozwijasz (w co wątpię), to w jakim celu przyglądasz się nadal firmie i po co teraz te anonimowe komentarze. Czuję niesmak po tym co napisałeś. Myślę, że osoba, która znalazła satysfakcjonującą pracę nie ma czasu na udzielanie się na tego typu forach i wypisywanie anonimowo jakiś bzdur, których nie można zweryfikować.

Lubię swoją pracę, ciągle się tutaj rozwijam i nabywam nowe umiejętności. I co najważniejsze budząc się rano NIE MYŚLĘ ”Chryste znowu muszę tam iść” lub „nie wyrobiłam planu – ciekawe, czy nie dostanę wypowiedzenia ”.

Może napisz w takim razie pozytywny komentarz swojej obecnej firmie. Ja też chętnie poznam jej nazwę. Nie lubię anonimów, ale odpisując na anonim także nie podam swoich danych.

Raczej nie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
franek - 2015-02-04 15:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
wojenka miedzy agencjami? proponujcie jakas fajna kase to nie bedziecie sie musieli bic o pracownikow bo to co teraz macie to smiech na sali :-)
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-02-04 15:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [franek - 2015-02-04 15:00:53]:
Franku tu jest beka :) Pomyje wylewają się, że aż cuchnie, że tu coś jest nie tak.. zaspanowali mi skrzynkę, że nie mam wyjścia i wypisuję się, ale niesmak już pozostanie
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2015-02-04 16:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślę,że najlepiej sprawdzić samemu, bo informacje na tym portalu nijak się mają z rzeczywistością. Każdy może napisać co chce bez żadnych konsekwencji. Konkurencja na rynku jest duża. Chyba kogoś bardzo denerwują. Może dlatego, że są dobrzy... Kto to wie. Sam miałem firmę i obsmarowali mnie w internecie bez żadnych powodów, więc przeżyłem to na własnej skórze. Wpisy anonimowe nie powinny być możliwe, bo co to ma być. Jaka wiarygodność.Nic z tego nie można się dowiedzieć. Same jakieś bzdury.Ktoś pisze, że 3 Euro zarabiał...To jakiś żart czy co? Zgłoś chłopie takiego pracodawcę u którego pracowałeś w odpowiednim miejscu, a jeżeli to nie jest prawda to nie siej fermentu i nie rób ludziom wody z mózgu. Mam jechać i zaczynam mieć wątpliwości,ale po własnych doświadczeniach wiem, że wpisy w internecie może sobie zrobić każdy a ludzi zawistnych nie brakuje.
zdjecie uzytkownika
robo - 2015-03-07 12:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Interesuje mnie wyjazd jako kierowca autobusu do niemiec może ktoś przybliży mi sprawę jak to wygląda.Żebym nie pojechał i 3 razy w miesiącu pracował.Coś dużo tych ludzi potrzeba do pracy .Na to wygląda albo jadą dałny albo były takie braki w niemieckich bazach.
zdjecie uzytkownika
Aldonka - 2015-03-08 22:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Robo - Na co tu piszesz? jak wiesz, że nie dostaniesz wiarygodnej wiadomości. Zadzwoń do firmy i wszystko będziesz wiedział. Nie wyzywaj kandydatów od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w bo to nie ładnie.
zdjecie uzytkownika
robo - 2015-03-12 11:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ktoś napisze z tym dałnem to przenośnia.Też jestem zainteresowany ale chcę coś się dowiedzieć .
zdjecie uzytkownika
irek 88 - 2015-03-14 11:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robo to do ciebie - kiedy sie tam spotkamy na autobusach bo tez chce wyjechac to zobaczymy jaki z ciebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jestes z tej samej biednej polski i nie ublizaj innym bo kiedys zle na tym wyjdziesz chyba ze trafisz na nerwusa to zlamie ci nos i wtedy przeprosisz -a swiata i tak nie zwojujesz jako jedyny myslac ze jestes lepszy od innych -zawsze ktos znajdzie sie lepszy w czyms ...
zdjecie uzytkownika
robo - 2015-03-16 17:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irek 88 - 2015-03-14 11:41:21]:
irek 88 uwierz mi że cwaniakami to ja miałem do czynienia i mam .Co to ubliżania to nikomu nie ubliżam tylko piszę że może firma robi nas Polaków w balona i wysyła tam dużo ludzi potem siedzą ludzie i nie mają pracy.Nie jestem lepszy bo jak bym był to bym siedział jako prezes w Polsce i zarabiał 20 tys. Widzę że nie mają niektórzy co robić i muszą wpierdzielić swoje 5 groszy udowadniając że ktoś komuś ubliża.Na to wygląda że nic nikt nie napisze tylko wszyscy będą mnie umoralniać teraz.
zdjecie uzytkownika
tgk - 2015-03-17 13:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zastanawia mnie ta firma.ponieważ piszą ze znajomość języka nie jest wymagana i oferują kursy,a jak zadzwonili to wymagają biegłej znajomości aby dogadać się z pracodawcą.A w trakcie rozmowy dowiaduje się że właśnie kurs nauki zakończyli dwa dni temu i nie prowadzą na tę chwilę żadnego. PORASZKA
zdjecie uzytkownika
miras34 - 2015-03-20 15:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tgk - 2015-03-17 13:21:15]:
A po co maja wysylac tam ludzi skoro nie po do pracy??? Zeby siedzieli i krajobrazy podziwiali? Zastanow sie nad tym co ty tu wypisujesz. Firma zarabia na posrednictwie, nie pracujesz, firma nie ma kasy. Wiec nie pisz glupot.
zdjecie uzytkownika
i - 2015-03-22 14:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale miras34 jesteś naiwny. Po pierwsze koncepcja wysyła łebków agencjom. A żeby na robolu norweska agencja zarobiła to on wclae nie musi mieć pracy i zarobku. Jest coś takiego jak premia za wykwalifokwanego pracownika zza grnicy wypłacana prze państwo. Premia jest płacona kiedy przyjęto takowego zagrnicznego pracownika nie zwlaniając dotychczasowych. I otóż to , ci pracownicy którzy zostali ściągnięci a nie ma dla nich pracy sami się zwalniają bo robią od przypadku do przypadku . Albo czekają na niewiadomo co.
zdjecie uzytkownika
paulo - 2015-04-17 06:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie rodacy.Wiadomo biuro jak biuro ty zarabiasz oni zarabiaja.Nic do nich nie mam za wyjatkiem jednego.Dlaczego kuwa wysylaja ludzi do takich biur Jak Fischer Personal w Stuttgart.Przeciez to jest kryminal!Fischer nie placi nadgodzin.Gola godzina idzie na konto czasowe.A jak sie od nich ludzie zwalniaja to nie dosc ze traca bo nadgodzina normalnie jest placona 20% wiecej niz normalna godzina to jeszcze obcinaja po kilkaset euro przy ostatniej wyplacie.Pytajcie do jakiej firmy was wysylaja.Jezeli FISCHER przestrzegam to oszusci.
zdjecie uzytkownika
paulo - 2015-04-17 07:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
CO do siedzenia na wyjezdzie bez pracy to jest prawda.Moj kolega siedzial ponad miesiac bez pracy.Pozniej pracowal kilka dni i znowu siedzi w zawszonym pension.Innemu zas obcieli kilkaset euro przy ostatniej wyplacie tak sobie bo zniszczyl im posciel.Jest tez kilka innych osob ,ktore podczas zwolnienia byly oszukane na kilka setek euro.Koncepcja zarabia 1 euro od kazdej godziny przez rok to sobie policzcie jaka to kasa.Ale maja wyjeb....na tych ktorych wysylaja zagranice i ktorzy mecza sie z takim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] FISCHEREM.
zdjecie uzytkownika
estera - 2015-05-08 15:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanko -czy może napisać jakaś pani co wyjechała do pracy jako szwaczka z tej agencji .
zdjecie uzytkownika
robo - 2015-05-25 12:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ktoś napiszę co pracuje albo ma zamiar jechać jako kierowca autobusu do niemiec.W jakim stopniu trzeba znać język jak z pracą ??
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-05-25 16:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mają spotkanie 29 maja we Wrocławiu dla kierowców, zadzwoń i zapytaj.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-20 11:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-06-20 11:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paulo - 2015-04-17 07:25:37]:
dzwoniłem, pytałem i oni nie pracują z firmą Fischer. Może Ci się agencje pomyliły...
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-06-20 11:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjeżdżałem przez nich już 2 razy i jadę 3 raz.Już kilka razy przekonałem się, że mogę na nich liczyć, jak trzeba pomagają i doradzają. Zawsze dostaję umowę przed wyjazdem i wszystkie informacje. Widać , że się starają.
zdjecie uzytkownika
dejlan - 2015-06-24 21:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma żadnych problemów z tą firmą, co jest akurat mało spotykane bo zazwyczaj agencje pracy robią więcej problemów niż korzyści z tego że się przez nie zatrudnia, wiele osób i to niejednokrotnie zatrudnia się przez tą agencję pracy i zazwyczaj jest to strzał w dzisiątkę, tak samo wybór ofert jest dosyć duży.
zdjecie uzytkownika
kolibocz - 2015-08-11 22:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dejlan - 2015-06-24 21:36:54]:
ja również na swojej drodze do tej pory nie napotkałem w kontakcie z Agencją Pracy Koncepcja żadnych problemów . Pracował już dzięki nim chociażby jako kierowca Tira i wszystko było cacy. Zastanawiam się teraz nad przejściem w stronę budowlanki. Tam podobno są dużo większe pieniazdze jesli ma się fach w ręku
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-09-03
Żródło: Gowork.pl
Leiden
( )
Koncepcja jest Agencją Pośrednictwa Pracy w kraju i za granicą. Od ponad 10 lat organizujemy legalne i bezpieczne zatrudnienie. Posiadamy Certyfikat wydany przez Marszałka Województwa Dolnośląskiego potwierdzający wpis do Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 1926.    Dla holenderskiego pracodawcy poszukujemy  kandydatów na stanowisko:   MONTER FASAD ALUMINIOWYCH Miejsce pracy: Holandia, Leiden Obowiązki: Mont
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 09:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
tłumacz - 2015-08-19 09:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miras34 - 2015-03-20 15:19:44]:
Mnie zastanawia dlaczego mniej więcej raz na miesiąc pojawia się oferta pracy na tłumacza niemieckiego. Czyżby ciągle było coś nie tak? Czy jednak wysyłają teksty, które tłumacz tłumaczy za darmo, przywłaszczają jego tekst, a potem szukają dalej frajerów? ktoś wie?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-08-19 09:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest forum z opiniami o Agencji Pracy Koncepcja. Agencja Koncepcja nie zatrudnia tłumaczy. Dla biur tłumaczeń udostępnione są inne portale.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Koncepcja

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agencja Pracy Koncepcja?
Zadaj pytanie
alert