Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Agencja Pracy Koncepcja


Oceniono 129 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Agencja Pracy Koncepcja
Podwale 62 pok. 01
50-010 Wrocław
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Merek - 2014-02-13 19:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jacek, w jakim mieście pracujesz?
zdjecie uzytkownika
jaca - 2014-03-05 17:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .
CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ O PRACY PRZEZ KONCEPJĘ .
MAM JECHAĆ DO AUSBURGA JAKO SPAWACZ WARTO ....
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-03-06 19:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Witam, przesłałem wszystkie wymagane dokumenty do rekrutacji, a teraz jeszcze chcą ode mnie ksero dowodu osobistego i ksero prawa jazdy? Czy to jest normalne przecież jeszcze nie wiem czy będę tam pracował więc po co im? czy od Was też chcieli ksero dowodu i prawka?
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-03-10 13:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dziwna sprawa, ja wprawdzie nie aplikowałem jeszcze do Agencji PRacy Koncepcja, ale z tego co wiem, to inne agencje nie wymagają robienia takiego ksero.
zdjecie uzytkownika
linda - 2014-03-27 12:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałabym pojechać do Niemiec do pracy jako opiekunka osób starszych, mam zamiar jechać przez Agencje Koncepcja, czy ktoś pracował za ich posrednictwem, są w porządku??
zdjecie uzytkownika
Elektryk - 2014-03-31 21:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakas bzdura... Ja wyjechałem za pośrednictwem Koncepcji i pracuję w Niemczech jako elektryk. Wynagrodzenie mam takie na jakie sie umowilem, na poczatku nie bylo latwo, ale teraz jak juz sie zaklimatyzowalem jest ok. Ne polecam i nie odradzam, ale jak ktos pracy szuka i chce pracowac to pomagaja wyjechac.
zdjecie uzytkownika
słaby - 2014-04-21 21:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jedyna agencja,która się mną interesowała.Pełna pomoc.Zawsze są przy tobie.Nigdy cię nie zostawiają.Uczciwe kontrakty,które nie zawsze wychodzą.Ale nie zostawią cię samego. Bardzo uczciwi.Dla tych co zaczynają warta polecenia.Kontrakty może mało atrakcyjne,ale wypłacone z górką.Bardzo polecam,chociaż mieliśmy wtopę.Gdyby mieliśmy takie Agencje to nie byłoby problemów,które niestety się zdarzają.
zdjecie uzytkownika
Tawir - 2014-04-22 09:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak zachwalasz tę agencję, ale nawet nie wiadomo gdzie pracowałeś jako kto i jaką stawkę Ci zaoferowali, bo z tymi agencjami to tak różnie bywa...
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2014-04-28 18:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jack i słaby to wpisy wypisane przez kogoś z koncepcji , to aż rzuca się w oczy. A panie( usunięte przez administratora ) to robota jest ciężka, a zorobki w sumie marne, co to teraz za kasa w Polsce. Ja się przyznam że jeżdziłem jako kierowca ale zrezygnowałem, mało kto chce się przyznać że te wyjazdy zarobkowe zwłaszcza do Niemiec to obecnie zawracanie głowy a nie konkretna kasa. Zresztą jak pan nie wierzysz to przekonaj się pana sam.
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-05-08 18:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
właśnie staram się o wyjazd do Norwegii. Aplikowałem ok. miesiąc temu na dekarza.Oferta oczywiście pilna, olałem wiele robót w polszy,bo zapowiadało się obiecująco.Wczoraj znów mi tyłek zawrócili mówiąc,że wyjazd mam za 3 dni.Znów olałem robotę i dziś siedzę w domu,a u nich nikt nie odbiera.Jutro dzwonię i albo wóz albo przewóz.Zaczynam odnosić wrażenie, że ktoś mnie olewa.Napiszę jak to się skończy.Jak narazie sprawnie budzą w człowieku nadzieję, ale nic poza tym..PZDR.
zdjecie uzytkownika
kontraktowiec - 2014-05-08 19:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wojtas - 2013-04-30 10:39:19]:
To Prawda polak tylko myśli o kasie a nie myśli że z dobrą ekipą można wyjechać na następny projekt a tak to trafiają się buraki którzy chcą zabłysnąć. Ok nie ma problemu tylko jak ktoś jest na stałe za granicą to koszta ponosi osobiście i taki niewspółpracujący polak potrafi bigosu narobić aby tylko się nachapać i w pizdu do polski.
Polak za granicą sprzeda za czapkę śliwek a jak to bywa zamykają też innym polakom bramy bo z rodziny lepiej kogoś wziąć bo ten nie zna języka.
Obcokrajowcy jakby nie mówić pomagają dużo i zachwalają a polak myśli o sobie.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-05-08 19:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wszystkim szukam pracy w Niemczech i słyszałem że to dobra agencja ale chciałem się upewnić do jakich agencji niemieckich oni wysyłają. Kto był przez nich niech napisze z jaką agencją miał na miejscu umowe, myśle że to nie tylko mi pomoże. Z góry bardzo dziękuje
zdjecie uzytkownika
Kallis - 2014-05-11 00:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to jakieś wałki wyszły z tych wyjazdów i ofert pracy? Niestety trzeba dzisiaj uważać na wszystko..
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2014-05-13 20:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostalem propozycj pracy jak hydraulik od Koncepcja prosze o opinie firmie
zdjecie uzytkownika
dekarz - 2014-06-02 14:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Złożyłem CV 2 miesiące temu był "PILNE!!!" dwa dni temu dostałem meila w którym zapraszają mnie na spotkanie z pracodawcą w Wilnie!!! Specjalnie czekałem na ta ofertę ponieważ oferowali dobre warunki. Data wyjazdu oczywiście nieznana na spotkaniu z prawodawcą będzie coś więcej wiadomo. Jednym słowem żenada,chyba ze ktoś lubi czekać w nieskończoność. W intranecie doczytałem że rekrutują dla agenci rekrutacyjnej http://www.skutevikenpersonell.no/en.
zdjecie uzytkownika
Kallis - 2014-06-05 03:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może zatrzymali się na tym momencie w historii, gdy Wilno należało do Księstwa ;) A tak na poważnie to trochę dziwne miejsce spotkania.
zdjecie uzytkownika
dekarz - 2014-06-10 14:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzisiaj zadzwoniłem do norweskiej agencji dla której rekrutują. Okazało się że nie mają żadnych przyjęć na dekarzy a CV gromadzą w razie jak by coś się pojawiło. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Wit - 2014-06-11 22:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. W ostatnim czasie pojawia sie dużo ofert pracy na montera rusztowan z tej agencji Koncepcja. Czy ktoś coś więcej wie na ich temat czy może wyjechał już do pracy na w/w stanowisku. Proszę o opinię
zdjecie uzytkownika
Kallis - 2014-06-12 08:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ofert pracy chociażby na hydraulika jest od zatrzęsienia. Nie wiem czy oni potrzebują aż tyle osób czy szukają jednej - dwóch z całej Polski.
zdjecie uzytkownika
pinkb - 2014-06-12 18:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
koncepcja to sciema bylem na spotkaniu we wroclawiu niemiecki i reszta ok i nic oni zbieraja info i co dalej nie wiadomo sam na wlasna reke dotarlem do niemieckiego posrednika i w chwili obecnej jezdze w niemczech autobusem
Oferty Pracy odpowiedz
2014-05-14
Żródło: Gowork.pl
Mannheim
( )
    Agencja Pracy Koncepcja organizuje zatrudnienie w kraju i za granicą już od ponad 10 lat. Posiadamy Certyfikat Ministerstwa Gospodarki i Pracy nr 1926. Oferujemy legalne zatrudnienie u sprawdzonych pracodawców. Z nami podejmiesz dobrą pracę.   OBECNIE POSZUKUJEMY KANDYDATÓW DO PRACY NA STANOWISKU:   ELEKTRYK BUDOWLANY       Miejsce pracy: Niemcy, okolice Mannheim   Oferujemy: Umowę o
zdjecie uzytkownika
hydrant - 2014-06-13 00:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-06-13 00:02:24]:
witam jestem fachowcem w dziedzinie hydrauliki,elektryki i gazu,posiadam uprawnienia ,pozdrawiam,
zdjecie uzytkownika
Renee - 2014-06-18 16:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam wszystkich
z racji tego ze jestem pielegniarka i szukam pracy za konkretna kase zwrocilam sie do firmy KONCEPCJA o przetłumaczenie dokumentów z izby pielegniarskiej pani od ktorej odbieralam dokumenty była bardzo bardzo zdziwiona na co mi takie tłumaczenia i ze oni tez organizyja wyazdy do pracy pielęgniarek jak zapytałam czy do szpitali ? odparła ze tak a jak zapytałam czy tez składaja dokumenty do nostryfikacji również użyła odpowiedzi twierdzącej więc zapytałam ją skoro organizują ,składaja dokumenty i zajmują się calą organizaja to jakim cudem ona NIE WIE ze ten dokument ktory potwiedza moje kwalfikacje staż pracy i kim jestem nie jest przez nich wymagany przy rekrutacji pielęgniarek !!!!
troche sie zmieszła ale zaraz dodała ze jej mama pracuje jako pielegniarka i nie potrzebowała takiego dokumentu to jej powiedziałam ze musiała miec taki dokument chyba ze pracuje prywatnie u kogoś jako opiekunka na to ona odparła ze pracjue w szpitalu

na moje oko agencja nie do końca wie co jak i z czym WIĘC UWAGA !!!! tłumaczenie ok ale reszta wedzy pała !!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-28
Żródło: Gowork.pl
Bergen
( )
Koncepcja jest Agencją Pośrednictwa Pracy w kraju i za granicą. Posiadamy Certyfikat Ministerstwa Gospodarki i Pracy nr 1926. Od ponad 10 lat organizujemy legalne i bezpieczne zatrudnienie.                    Dla norweskiego pracodawcy poszukujemy kandydatów na stanowisko: CIEŚLA SZALUNKOWY   Miejsce pra
zdjecie uzytkownika
Emigrant - 2014-06-26 09:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie znam tej agencji,może jest Ok. znam Silverhand podobny profil zatrudnienia,przyznam szczerze,że kontakt był znakomity,ale gdy doszło do omawiania szczegółów,tj warunki pracy,płaca,mieszkanie,temat ucichł-rozumiem płace,o tym się nie mówi,ale socjal..?Sprawdziłem ich na terenie Niemiec,niestety,niewiele jest prawdą...
zdjecie uzytkownika
Kallis - 2014-06-26 09:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekaw jestem - o ile to prawda - po co oni kolekcjonują te wszystkie aplikacje, skoro nie przyjęli jeszcze nikogo na tego hydraulika.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Koncepcja
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x