Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Pracy Koncepcja

Pracowałeś w firmie Agencja Pracy Koncepcja i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tawir - 2014-04-22 09:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak zachwalasz tę agencję, ale nawet nie wiadomo gdzie pracowałeś jako kto i jaką stawkę Ci zaoferowali, bo z tymi agencjami to tak różnie bywa...
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2014-04-28 18:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jack i słaby to wpisy wypisane przez kogoś z koncepcji , to aż rzuca się w oczy. A panie( usunięte przez administratora ) to robota jest ciężka, a zorobki w sumie marne, co to teraz za kasa w Polsce. Ja się przyznam że jeżdziłem jako kierowca ale zrezygnowałem, mało kto chce się przyznać że te wyjazdy zarobkowe zwłaszcza do Niemiec to obecnie zawracanie głowy a nie konkretna kasa. Zresztą jak pan nie wierzysz to przekonaj się pana sam.
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-05-08 18:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
właśnie staram się o wyjazd do Norwegii. Aplikowałem ok. miesiąc temu na dekarza.Oferta oczywiście pilna, olałem wiele robót w polszy,bo zapowiadało się obiecująco.Wczoraj znów mi tyłek zawrócili mówiąc,że wyjazd mam za 3 dni.Znów olałem robotę i dziś siedzę w domu,a u nich nikt nie odbiera.Jutro dzwonię i albo wóz albo przewóz.Zaczynam odnosić wrażenie, że ktoś mnie olewa.Napiszę jak to się skończy.Jak narazie sprawnie budzą w człowieku nadzieję, ale nic poza tym..PZDR.
zdjecie uzytkownika
kontraktowiec - 2014-05-08 19:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wojtas - 2013-04-30 10:39:19]:
To Prawda polak tylko myśli o kasie a nie myśli że z dobrą ekipą można wyjechać na następny projekt a tak to trafiają się buraki którzy chcą zabłysnąć. Ok nie ma problemu tylko jak ktoś jest na stałe za granicą to koszta ponosi osobiście i taki niewspółpracujący polak potrafi bigosu narobić aby tylko się nachapać i w pizdu do polski.
Polak za granicą sprzeda za czapkę śliwek a jak to bywa zamykają też innym polakom bramy bo z rodziny lepiej kogoś wziąć bo ten nie zna języka.
Obcokrajowcy jakby nie mówić pomagają dużo i zachwalają a polak myśli o sobie.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-05-08 19:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wszystkim szukam pracy w Niemczech i słyszałem że to dobra agencja ale chciałem się upewnić do jakich agencji niemieckich oni wysyłają. Kto był przez nich niech napisze z jaką agencją miał na miejscu umowe, myśle że to nie tylko mi pomoże. Z góry bardzo dziękuje
zdjecie uzytkownika
Kallis - 2014-05-11 00:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to jakieś wałki wyszły z tych wyjazdów i ofert pracy? Niestety trzeba dzisiaj uważać na wszystko..
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2014-05-13 20:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostalem propozycj pracy jak hydraulik od Koncepcja prosze o opinie firmie
zdjecie uzytkownika
dekarz - 2014-06-02 14:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Złożyłem CV 2 miesiące temu był "PILNE!!!" dwa dni temu dostałem meila w którym zapraszają mnie na spotkanie z pracodawcą w Wilnie!!! Specjalnie czekałem na ta ofertę ponieważ oferowali dobre warunki. Data wyjazdu oczywiście nieznana na spotkaniu z prawodawcą będzie coś więcej wiadomo. Jednym słowem żenada,chyba ze ktoś lubi czekać w nieskończoność. W intranecie doczytałem że rekrutują dla agenci rekrutacyjnej ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Kallis - 2014-06-05 03:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może zatrzymali się na tym momencie w historii, gdy Wilno należało do Księstwa ;) A tak na poważnie to trochę dziwne miejsce spotkania.
zdjecie uzytkownika
dekarz - 2014-06-10 14:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzisiaj zadzwoniłem do norweskiej agencji dla której rekrutują. Okazało się że nie mają żadnych przyjęć na dekarzy a CV gromadzą w razie jak by coś się pojawiło. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Wit - 2014-06-11 22:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. W ostatnim czasie pojawia sie dużo ofert pracy na montera rusztowan z tej agencji Koncepcja. Czy ktoś coś więcej wie na ich temat czy może wyjechał już do pracy na w/w stanowisku. Proszę o opinię
zdjecie uzytkownika
Kallis - 2014-06-12 08:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ofert pracy chociażby na hydraulika jest od zatrzęsienia. Nie wiem czy oni potrzebują aż tyle osób czy szukają jednej - dwóch z całej Polski.
zdjecie uzytkownika
pinkb - 2014-06-12 18:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
koncepcja to sciema bylem na spotkaniu we wroclawiu niemiecki i reszta ok i nic oni zbieraja info i co dalej nie wiadomo sam na wlasna reke dotarlem do niemieckiego posrednika i w chwili obecnej jezdze w niemczech autobusem
Oferty Pracy odpowiedz
2014-05-14
Żródło: Gowork.pl
Mannheim
( )
    Agencja Pracy Koncepcja organizuje zatrudnienie w kraju i za granicą już od ponad 10 lat. Posiadamy Certyfikat Ministerstwa Gospodarki i Pracy nr 1926. Oferujemy legalne zatrudnienie u sprawdzonych pracodawców. Z nami podejmiesz dobrą pracę.   OBECNIE POSZUKUJEMY KANDYDATÓW DO PRACY NA STANOWISKU:   ELEKTRYK BUDOWLANY       Miejsce pracy: Niemcy, okolice Mannheim   Oferujemy: Umowę o
zdjecie uzytkownika
hydrant - 2014-06-13 00:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-06-13 00:02:24]:
witam jestem fachowcem w dziedzinie hydrauliki,elektryki i gazu,posiadam uprawnienia ,pozdrawiam,
zdjecie uzytkownika
Renee - 2014-06-18 16:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam wszystkich
z racji tego ze jestem pielegniarka i szukam pracy za konkretna kase zwrocilam sie do firmy KONCEPCJA o przetłumaczenie dokumentów z izby pielegniarskiej pani od ktorej odbieralam dokumenty była bardzo bardzo zdziwiona na co mi takie tłumaczenia i ze oni tez organizyja wyazdy do pracy pielęgniarek jak zapytałam czy do szpitali ? odparła ze tak a jak zapytałam czy tez składaja dokumenty do nostryfikacji również użyła odpowiedzi twierdzącej więc zapytałam ją skoro organizują ,składaja dokumenty i zajmują się calą organizaja to jakim cudem ona NIE WIE ze ten dokument ktory potwiedza moje kwalfikacje staż pracy i kim jestem nie jest przez nich wymagany przy rekrutacji pielęgniarek !!!!
troche sie zmieszła ale zaraz dodała ze jej mama pracuje jako pielegniarka i nie potrzebowała takiego dokumentu to jej powiedziałam ze musiała miec taki dokument chyba ze pracuje prywatnie u kogoś jako opiekunka na to ona odparła ze pracjue w szpitalu

na moje oko agencja nie do końca wie co jak i z czym WIĘC UWAGA !!!! tłumaczenie ok ale reszta wedzy pała !!
zdjecie uzytkownika
Emigrant - 2014-06-26 09:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie znam tej agencji,może jest Ok. znam Silverhand podobny profil zatrudnienia,przyznam szczerze,że kontakt był znakomity,ale gdy doszło do omawiania szczegółów,tj warunki pracy,płaca,mieszkanie,temat ucichł-rozumiem płace,o tym się nie mówi,ale socjal..?Sprawdziłem ich na terenie Niemiec,niestety,niewiele jest prawdą...
zdjecie uzytkownika
Kallis - 2014-06-26 09:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekaw jestem - o ile to prawda - po co oni kolekcjonują te wszystkie aplikacje, skoro nie przyjęli jeszcze nikogo na tego hydraulika.
zdjecie uzytkownika
moi - 2014-08-27 09:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracował może ktoś ostatnio z Koncepcją na wyjeździe zagranicznym? Interesuje mnie praca w Norwegii jako cieśla szalunkowy, ale nie znalazłem nikogo do tej pory, kto miałby jakieś doświadczenie we współpracy z nimi. Wydaje mi się, że nie powinno być tak źle, Koncepcja jest całkiem sporym pośrednikiem pracy..
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-15 13:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety, podejście przed wyjazdem profesjonalne ale po wyjeździe mają Cię....nie ma pomocy w żadnej kwestii. Liczy się kasa jaką za Ciebie dostaną. Co innego mówią Tobie a co innego pracodawcy. Radzę unikać, z własnego doświadczenia :(
zdjecie uzytkownika
moi - 2014-10-13 02:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakikolwiek kontakt do kogoś dają? Chodzi mi o ludzi którzy byliby na miejscu. W końcu jak masz problem to łatwiej jak ktoś pomoże... Czy po wyjeździe jak okaże się że znajdę sobie sam pracę to mogę zostać tak ciągiem czy trzeba wrócić bo to z Koncepcji a potem znowu samemu załatwiać dojazdy etc. ?
zdjecie uzytkownika
moi - 2014-10-27 14:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chociaż kasę za pracę dostałeś? Bo to że zostawiają na lodzie jak już wyjeżdżasz to niestety coraz częściej się zdarza:/ Jak udało Ci się wrócić? Na długo wyjechałeś? Na czym polega taka umowa z agencją pracy ?(jestem początkujący) Możesz opisać jak to po kolei się działo i czy jak człowiek wcześniej wie o takich zachowaniach to można się od tego ustrzec?
zdjecie uzytkownika
wasyl - 2014-10-29 16:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To hieny jakich mało tylko żerują na pracownikach w zieli by się sami do roboty
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-22
Żródło: Gowork.pl
Augsburg
( )
Agencja Pracy Koncepcja organizuje zatrudnienie w kraju i za granicą już od ponad 10 lat. Posiadamy Certyfikat Ministerstwa Gospodarki i Pracy nr 1926. Oferujemy legalne zatrudnienie u sprawdzonych pracodawców. Z nami podejmiesz dobrą pracę.   OBECNIE POSZUKUJEMY KANDYDATÓW DO PRACY NA STANOWISKU:   ELEKTRYK PRZEMYSŁOWY ELEKTRYK UTRZYMANIA RUCHU    Miejsce pracy: Niemcy, Bawaria, Augsburg (okolice)   Oferuj
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-30 12:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja się z tą opinią nie zgodzę. Wyjeżdżałem przez Koncepcję już kilka razy jako elektryk i nie mogę niczego im zarzucić.Dlaczego uważasz, że są hienami??
zdjecie uzytkownika
moi - 2014-11-14 00:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2014-10-30 12:18:34]:
Marek a mozesz udzielić mi informacji na temat wspólpracy z taka agencja pracy? Pisalem wczesniej ale chyba zbyt wiele pytan na raz i nikt nie moze sie odwazyc na napisanie tak dlugiego poematu ;) teraz niby zahaczylem sie dorywczo w warsztacie ale to praca na chwile i w dalszym ciagu rozwazam prace przez agencje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Koncepcja
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x