Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Pracy Koncepcja

Pracowałeś w firmie Agencja Pracy Koncepcja i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
engan29 - 2013-11-20 10:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oni organizuja spotkania z firma niemiecka,ja bylem wczoraj u nich i mialem okazje porozmawiac bezposrednio z niemcami, niestety moj niemiecki byl za slaby ale zapoponowali mi kursy jezykowe i wtedy praca jakos od marca po skonczonym kursie.wiem,ze tych z dobrym niemieckim wczoraj juz przyjmowali do pracy ale jak mowie musieli znac jezyk
zdjecie uzytkownika
an67 - 2013-11-20 11:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [engan29 - 2013-11-20 10:53:33]:
dzieki za info
zdjecie uzytkownika
max - 2013-12-04 21:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam pytanie do kierowców autobusów z Niemiec zatrudnionych przez agencję Koncepcja: jeździcie w komunikacji miejskiej, w turystyce, czy na jakichś liniach miedzymiastowych? Czy pracodawcy z Niemiec chcieli dużego doświadczenia - udokumentowanego, czy może sprawdzali na jakichs testach, czy egzaminach? Jak to wygląda? Ile poświęciliscie czasu, aby dojść do takiego poziomu komunikatywnego języka, aby zostac zakwalifikowanym? Czy agencja ściąga z Waszej pensji co miesiąc jakąś prowizję za to, że zostaliscie zatrudnieni? Sporo pytań, ale będę wdzięczny za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Robin - 2013-12-17 19:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Też jestem zainteresowany odpowiedzią na powyższe pytania i proszę o opinie na ten temat
zdjecie uzytkownika
Kiero - 2013-12-20 20:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktoś jedzie do pracy na 6 stycznia?
zdjecie uzytkownika
turek - 2014-01-06 20:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirek2013 - 2013-11-19 17:26:28]:
witam (usunięte przez administratora)mam pare pytań odnosnie pracy w niemczech jako kierowca jak to było na poczatku znałeś troche jezyk czy prawie wogóle ja tez mam opcje jechac do niemczech jako kierowca i tak sie zastanawiam jezyk znam komunikatywnie w jakim miescie pracujesz i powiedz szczerze jak tam zarobki dzieki za info pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
turek - 2014-01-07 23:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze o jakies informacje dotyczące pracy na kierowce autobusu w niemczech z góry dziekuje
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-01-13 09:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [turek - 2014-01-07 23:15:29]:
daj sobie spokoj, bajki opowiadaja(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
romek29 - 2014-01-13 17:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
regularnie aktualizują oferty na te same stanowiska, oferta styczniowa świeżak a już to widziałem w listopadzie i też była świeżakiem praca od zaraz, że niby pilne i szybko bo terminy gonią, skoro taki jest system to chyba kandydaci nie spełniają wymagań albo rzeczywiście zbyt inteligentni i z doświadczeniem tam puszczają swoje papiery heh
zdjecie uzytkownika
rambo - 2014-01-14 10:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zdecydowanie niepolecam tej firmy!!!pozdrawiam wszystkich spawaczy tych atomowych też;0
zdjecie uzytkownika
turek - 2014-01-18 20:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem szczerze mam doswiadczenie i znam niemiecki w stopniu komunikatywnym jeszcze biore korepetycje żeby wszystko było na tip top wiec pytam sie co tam jest nie tak słabe warunki zakwaterowania czy słaba płaca?bo nie rozumiem was kompletnie piszcie dokładnie a nie na (usunięte przez administratora)widze że tu sie czegos dowiedziec graniczy z cudem i że chcecie zniechecic ludzi do wyjazdów i lepszego życia czy mam racje czekam na konkretne odpowiedzi od konkretnych ludzi pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Johnny - 2014-01-25 23:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mam zamiar wyjechać za posrednictwem danej firmy jako elektryk (niemiecki w miare znam), moze mi ktos powiedziec czy warto wyjezdzac warunki, płaca ok ?
zdjecie uzytkownika
Michal8011 - 2014-01-30 13:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjechał ktoś jako elektryk w tym roku przez koncepcje?
zdjecie uzytkownika
Elektryk - 2014-01-30 15:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam tej firmy!Pośredniczą w podpisaniu umowy z Niemieckimi Agencjami (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
romario1983 - 2014-02-02 18:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jako kierowca autobusu w Neustadt (małe miasto na północ od Karlsruhe) będziesz miał 2100 euro brutto (cały etat). Od Zgorzelca (Jędrzychowice) jest ok. 800 km. Jak nie masz dzieci to będziesz miał 1300 euro netto (do ręki) i będziesz płacił najwyższy podatek (I klasa podatkowa). Przez telefon się pytają, czy masz rodzinę, bo muszą ustalić do której klasy podatkowej Pana/Panią przydzielić. Ciężka praca (od 5 rano do 20) i odpowiedzialna. Koncepcja nic więcej nie powie. Mówi, że wszystkiego dowie się Pan/Pani na miejscu. Jak znasz słabo język to będziesz jeździł autobusem szkolnym i dzieci woził rano do szkoły i po południu ze szkoły i będziesz się z dziećmi uczył języka, aż osiągniesz poziom B2. W Niemczech minusem jest to, że w niedzielę są wszystkie sklepy zamknięte (ALDI, REWE, LIDL, NETTO) i w niedzielę jest zakaz jazdy na autobahn'ach (autostrady w Niemczech) dla ciężarówek i autobusów. Stacja benzynowa co 40km lub co 50 km na autostradzie.
zdjecie uzytkownika
turek - 2014-02-02 18:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki romario za opinie chociaż jeden człowiek narmalny jak bys mógł to napisz cos wiecej
zdjecie uzytkownika
kameleon gdańsk - 2014-02-06 10:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
FIRMY KONCEPCJA NIE POLECAM,BAWIĄ SIE LUDZMI KTÓRZY POTRZEBUJA PRACY,PRZESŁAŁEM DOKUMENTY DO NICH,ZALICZYŁEM NIEMIECKI,PO MIESIĄCU DZWONIE Z ZAPYTANIEM DLACZEGO NIE MA ODPOWIEDZI JEŚLI MAJĄ CIĄGŁY NABÓR A PANI DO MNIE ŻE SYSTEM IM PADL I ŻE MUSZĘ WSZYSTKO OD NOWA,A WCZEŚNIEJ DZWONIŁEM I POTWIERDZONO MI ZE WSZYSTKO JEST OK,ZAŁOSNE JEST TO JAK TRAKTUJE SIĘ LUDZI
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-02-09 15:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem skąd takie negatywne komentarze, ja pracuje w DE jako KIEROWCA dzieki koncepcji i nie mam żadnych powodów do narzekań. ciesze sie ze mam prace i jestem im wdzieczny. Na spotkaniu we wroclawiu dowiedzialem sie wszystkiego na temat pracy, na miejscu byli tez przedstawiciele z niemiec wiec jezeli panie z biura we wrocłwiu nie były czegos pewne dopytywały niemców, zreszta my tez moglismy zadawać pytania ( ja- nie chwaląc się- znam niemiecki na bardzo dobrym poziome wiec wszelkie swoje watpliwosci rozwialem w rozmowie z moim aktualnym szefem niemieckim). Jestem bardzo zadowolony i polecam firme. z komentarzy widze ze najbardziej narzekacją ci ktorzy nie znają jezyka i nie dostali sie do pracy, wiec Panowie zamiast narzekac zachecam do nauki jezyka i na pewno sie uda... tutaj naprawdę brakuje kierowców , ja juz sciagnałem 3 swoich kolegow a i tak ciagle brakuje kierowcow z dobrym niemieckim.
zdjecie uzytkownika
turysta - 2014-02-11 20:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mirek2013 - 2013-11-19 17:26:28]:
Mirek w jakiej miejscowości jesteś.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-03-12
Żródło: warsza.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Koncepcja jest Agencją Pośrednictwa Pracy w kraju i za granicą. Posiadamy Certyfikat Ministerstwa Gospodarki i Pracy nr 1926. Od ponad 10 lat organizujemy legalne i bezpieczne zatrudnienie. Dla norweskiego pracodawcy poszukujemy kandydatów na stanowisko: Inżynier Elektryk Miejsce pracy: Norwegia Rozpoczęcie pracy : od zaraz Obowiązki: • Uczestniczenie w projektowaniu urządzeń elektrycznych od fazy koncepcji projektu do bud
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Merek - 2014-02-13 19:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jacek, w jakim mieście pracujesz?
zdjecie uzytkownika
jaca - 2014-03-05 17:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .
CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ O PRACY PRZEZ KONCEPJĘ .
MAM JECHAĆ DO AUSBURGA JAKO SPAWACZ WARTO ....
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-03-06 19:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, przesłałem wszystkie wymagane dokumenty do rekrutacji, a teraz jeszcze chcą ode mnie ksero dowodu osobistego i ksero prawa jazdy? Czy to jest normalne przecież jeszcze nie wiem czy będę tam pracował więc po co im? czy od Was też chcieli ksero dowodu i prawka?
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-03-10 13:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwna sprawa, ja wprawdzie nie aplikowałem jeszcze do Agencji PRacy Koncepcja, ale z tego co wiem, to inne agencje nie wymagają robienia takiego ksero.
zdjecie uzytkownika
linda - 2014-03-27 12:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałabym pojechać do Niemiec do pracy jako opiekunka osób starszych, mam zamiar jechać przez Agencje Koncepcja, czy ktoś pracował za ich posrednictwem, są w porządku??
zdjecie uzytkownika
Elektryk - 2014-03-31 21:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakas bzdura... Ja wyjechałem za pośrednictwem Koncepcji i pracuję w Niemczech jako elektryk. Wynagrodzenie mam takie na jakie sie umowilem, na poczatku nie bylo latwo, ale teraz jak juz sie zaklimatyzowalem jest ok. Ne polecam i nie odradzam, ale jak ktos pracy szuka i chce pracowac to pomagaja wyjechac.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
83 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Koncepcja
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x