Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Pracy Koncepcja

Pracowałeś w firmie Agencja Pracy Koncepcja i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-12 15:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [konkurencja - 2015-01-06 19:06:57]:
Czyli jakie biuro jest takie super profesjonalne? Podaj nazwę konkurencjo. Chętnie przez Was wyjadę. W czym jesteście lepsi.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-12 23:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [konkurencja - 2015-01-06 19:06:57]:
Witaj "Konkurencja" popieram, 100 procent racji!! Koncepcja zajmuje się tylko i wyłącznie wykańczaniem innych uczciwych firm na rynku i uprawia tzw . nieuczciwą konkurencję ale już im to bokiem wychodzi bo musieli zredukować biuro i siedzą wszyscy w jednym małym pokoiku. Proszę wszystkich zainteresowanych pracą najpierw podjechać i sprawdzić jak wygląda ta firma to żart............, firma jednoosobowa w postaci jednej rudej panny!! Dowcip no i jeszcze to co napisałeś ...jeden ciasny pokoik a te wszystkie ofery peracy to kompletna fikcja.. spróbujcie wyjechać przez nich np. do Norwegii....kolejny dowcip a inne kraje tez możecie zapomnieć ponieważ nie maja zlecen bo są mega nieprofesjinalni i oszukują tym sposobem ludzi którzy czekają na pracę
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2015-01-12 23:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zmieniam zdanie, moja poprzednia wypowiedz była niemądra, zrobili mi wodę z mózgu i prosili o wpis na czacie a na pracę czekam już od paru tygodni i budowy nie ruszą do marca a oni wciąż obiecują, pytałem u bezpośrednich pracodawców i sezon zacznie się dopiero w kwietniu dlatego nie mają pracy ale są firmy na rynku które maja bezpośrednie zlecenia tam szukam pracy i już przestałem wierzyć w pośredników którzy kasują pieniądze za podpisanie umowy a potem martw się sam OSTRZEGAM przed tą firmą, jak czytałem wcześniej najpierw ją odwiedzcie bo to faktycznie zart a nie firma
zdjecie uzytkownika
on 2014 - 2015-01-13 00:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzięki moge ,czekałem u nich na pracę ale ta firma zdaje mi się zajmuje się tylko zbieraniem danych bo moje CV maja już od miesięcy












Dzieki za info ja czekam od miesiąca na prace przez ta firme i chciałem podjechać a oni mowia ze nie ma takiej potrzeby już wiem dlaczego, szkoda bo liczyłem na nich ale wiem od znajomych tez ze wszystko wola zalatwiac na odleglosc noo to daje do myslenia
zdjecie uzytkownika
ślusarz - 2015-01-13 11:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-01-12 23:40:10]:
Co Wy za bzdury tutaj wypisujecie. Firma jest jak najbardziej w porządku. Jestem z Wrocławia i byłem u nich nie raz. W agencji siedzi chyba z 8 osób, wiec jakoś w małym pomieszczeniu chyba by sie nie zmieścilo. Zresztą dla jednego 150m jest ciasno a dla drugiego wielkie metry. Coś chyba konkurencji nie leży, że fajnie ludzi obsługują. Jak widzę te wpisy, to już mi sie niedobrze robi jak niewiarygodne te opinie sa.
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2015-01-13 12:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elektryk - 2015-01-12 23:59:40]:
Dlaczego ktoś podszywa się i pisze, że zmieniłem zdanie???? Żadnego zdania nie zmieniłem i nadal uważam, że to bardzo dobra firma jest. Ciągły kontakt z nimi mam,bo jestem z Wrocławia. Nie zauważyłem, aby mieli mały pokój, Chyba z 10 osób tam pracuje. A to podszywanie się pode mnie to chwyt poniżej pasa. Kto i po co to robi?????
zdjecie uzytkownika
Agencja Zatrudnienia Koncepcja - 2015-01-13 12:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gość - 2015-01-12 23:40:10]:
Internet wydaje się być anonimowym, stąd powszechne myślenie, że można nie ujawniając swoich danych wypisywać „kłamstwa” bez odpowiedzialności. Ponieważ nagonka na naszą firmę przybrała już takie rozmiary, że nie jesteśmy w stanie tego tolerować wzywam nieuczciwego przedstawiciela konkurencyjnej firmy, a która to dokonuje non stop nieprawdziwych i szkalujących nas wpisów jako " konkurencja" potem podszywając się pod osoby z nickiem : "gość", " elektryk" etc. o NATYCHMIASTOWE ZAPRZESTANIE TEJŻE NIEUCZCIWEJ DZIAŁALNOŚCI oraz podania imienia, nazwiska i nazwy firmy, tak by forumowicze mogli w sposób rzetelny porównać ofertę obu firm.
Brak podania pełnych danych konkurencji uznajemy za przyznanie się do dokonania nierzetelnych wpisów. Ktoś kto pisze prawdę nie boi się podpisać pod swoim wpisem.
Dzisiaj nikt w internecie nie jest anonimowy, więc ustalenie kto dokonuje tych niesmacznych wpisów też nie stanowi problemu. Sprawa została zgłoszona na prokuraturę, która zapewne zajmie wyjaśnieniem się sprawy i pociągnięciem do odpowiedzialności sprawcy tych oszczerstw.

Serdecznie przepraszamy naszych klientów i nowych kandydatów do pracy za dyskusję, która nie powinna się była zdarzyć. Niestety część osób bardzo ufa opiniom wystawianym na tym forum i nie możemy sobie pozwolić, aby ktoś w ten sposób uprawiał NIEUCZCIWĄ KONKURENCJĘ budując negatywny obraz naszej firmy. Zapraszamy do odwiedzenia naszego biura (czy pomieszczenia biurowe wielkości 100 m2 ( z 9 osobami pracującymi na stałe są " ciasnym pokoikiem" –jak twierdzi konkurencja-pozostawiamy do oceny użytkowników forum), w razie wątpliwości do kontaktów z kierownikiem p. Zieglerem oraz na osobiste rekrutacje, które odbędą się już w lutym tego roku. Pozdrawiamy i liczymy na Państwa. Przypominamy, że nasza firma nie pobiera żadnych opłat za zorganizowanie Państwa wyjazdu za granicę. Tym samym uznajemy dyskusję za zakończoną i nie jesteśmy zainteresowani jej kontynuacją, chyba,że autor wpisów ujawni się podając prawdziwe dane. Naszą energię i czas wolimy poświęcić naszym klientom. Konkurencji radzimy zrobić to samo.


Agencja Zatrudnienia Koncepcja
zdjecie uzytkownika
cieśla - 2015-01-14 18:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cała dyskusja nie zmienia faktu że zasdaniczo oferty pracy wszelkich agencji to jest bardziej taki pic niż oferta na jaką liczą ludzie. Tzn. widzę ofertę, zgłaszam się jadę. Możesz słać cv codziennie do wszytstkich agencji a pracy nima. A człowiek robił w Norwegi i ma na to papiery oraz papiery na zawód. To wszytko to sprawia wrażenie budowania sobie głównie dużej bazy kandydatów. A pojedzie mniej niż 1 na 100.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-02-03 10:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
3 Euro? Czyli zarobiłeś 400 Euro w miesiącu? Ciekawe mój kolega tam pracujący pokazywał mi swój Abrechnung i tam było 2200 Euro brutto.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-02-03 21:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jako były pracownik mogę powiedzieć, że chyba lepiej podjąć pracę przez Koncepcję niż bezpośrednio w biurze Koncepcji we Wrocławiu. Na pewno firma nie ma zamiaru oszukiwać wysyłanych pracowników, ale pracodawcy za granicą są różni, zdarzają się i lepsi i gorsi. Jeżeli chodzi o pracę w biurze, to polecam osobom bez doświadczenia lub z małym dorobkiem zawodowym. Nie ma się co pchać, jeżeli ma się już pewne umiejętności i wiedzę (no chyba, że jest się w desperacji i pracy szuka się od dłuższego czasu). Poza tym zdarza się brak szacunku wobec pracownika, jakieś dziwne gierki szefowej, co znacznie wpływa na komfort pracy itp. Serdecznie pozdrawiam cały zespół "Koncepcji".
zdjecie uzytkownika
ted77 - 2015-02-04 09:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jakas sciema. Jaka umowe podpisales? Placa minimalna to 8,5 a jako kierowca pewnie miales wieksza stawke.
zdjecie uzytkownika
Obecny pracownik - 2015-02-04 11:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-02-03 21:05:39]:
Nie przypominam sobie, a trochę już pracuję w Koncepcji, aby jakakolwiek osoba z bogatym doświadczeniem zaczynająca pracę w Koncepcji odeszła z podawanego przez Ciebie powodu. Z tego co wiem każdy z byłych pracowników był zatrudniony w firmie minimum kilka lat. Ponadto każdy jest wolnym człowiekiem i skoro ktoś uważa, że się tutaj marnuje, może w każdej chwili złożyć wypowiedzenie. Brak szacunku, gierki ze strony szefowej? Nie spotkałam się z takimi sytuacjami, a jestem zatrudniona w Koncepcji już od dłuższego czasu. Chyba, że wymagania stawiane pracownikowi należy skwitować jako gierki. Takie anonimowe stawianie pracodawcy w złym świetle jest nie na miejscu. To po prostu nie fair. A może scenariusz jest zupełnie inny – przychodząc do firmy nie miałeś żadnego doświadczenia i wiedzy, szukałeś pracy przez rok lub dłużej i nikt Cię nie chciał zatrudnić, dostałeś szansę, rozwinąłeś się w firmie Koncepcja, a po kilku latach uznałeś, że jesteś teraz panem sytuacji, pozyskałeś wiedzę, umiejętności i w końcu możesz sobie wpisać coś w swoje dotychczas ubogie cv i bazować na renomie firmy i nagle niestety… okazało się , że rynek pracy nie jest aż taki łatwy i jednak pracodawcy nie czekają na Ciebie z otwartymi ramionami. Może się jednak opamiętałeś i myślisz, że wcale nie było tak źle, a nie możesz wrócić, więc trzeba odstraszyć innych kandydatów. To chyba raczej jeszcze nie teraz, kiedy z pracą tak krucho.

Jeżeli znalazłeś swoje miejsce na rynku pracy i się rozwijasz (w co wątpię), to w jakim celu przyglądasz się nadal firmie i po co teraz te anonimowe komentarze. Czuję niesmak po tym co napisałeś. Myślę, że osoba, która znalazła satysfakcjonującą pracę nie ma czasu na udzielanie się na tego typu forach i wypisywanie anonimowo jakiś bzdur, których nie można zweryfikować.

Lubię swoją pracę, ciągle się tutaj rozwijam i nabywam nowe umiejętności. I co najważniejsze budząc się rano NIE MYŚLĘ ”Chryste znowu muszę tam iść” lub „nie wyrobiłam planu – ciekawe, czy nie dostanę wypowiedzenia ”.

Może napisz w takim razie pozytywny komentarz swojej obecnej firmie. Ja też chętnie poznam jej nazwę. Nie lubię anonimów, ale odpisując na anonim także nie podam swoich danych.

Raczej nie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
franek - 2015-02-04 15:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wojenka miedzy agencjami? proponujcie jakas fajna kase to nie bedziecie sie musieli bic o pracownikow bo to co teraz macie to smiech na sali :-)
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-02-04 15:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [franek - 2015-02-04 15:00:53]:
Franku tu jest beka :) Pomyje wylewają się, że aż cuchnie, że tu coś jest nie tak.. zaspanowali mi skrzynkę, że nie mam wyjścia i wypisuję się, ale niesmak już pozostanie
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2015-02-04 16:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślę,że najlepiej sprawdzić samemu, bo informacje na tym portalu nijak się mają z rzeczywistością. Każdy może napisać co chce bez żadnych konsekwencji. Konkurencja na rynku jest duża. Chyba kogoś bardzo denerwują. Może dlatego, że są dobrzy... Kto to wie. Sam miałem firmę i obsmarowali mnie w internecie bez żadnych powodów, więc przeżyłem to na własnej skórze. Wpisy anonimowe nie powinny być możliwe, bo co to ma być. Jaka wiarygodność.Nic z tego nie można się dowiedzieć. Same jakieś bzdury.Ktoś pisze, że 3 Euro zarabiał...To jakiś żart czy co? Zgłoś chłopie takiego pracodawcę u którego pracowałeś w odpowiednim miejscu, a jeżeli to nie jest prawda to nie siej fermentu i nie rób ludziom wody z mózgu. Mam jechać i zaczynam mieć wątpliwości,ale po własnych doświadczeniach wiem, że wpisy w internecie może sobie zrobić każdy a ludzi zawistnych nie brakuje.
zdjecie uzytkownika
robo - 2015-03-07 12:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Interesuje mnie wyjazd jako kierowca autobusu do niemiec może ktoś przybliży mi sprawę jak to wygląda.Żebym nie pojechał i 3 razy w miesiącu pracował.Coś dużo tych ludzi potrzeba do pracy .Na to wygląda albo jadą dałny albo były takie braki w niemieckich bazach.
zdjecie uzytkownika
Aldonka - 2015-03-08 22:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Robo - Na co tu piszesz? jak wiesz, że nie dostaniesz wiarygodnej wiadomości. Zadzwoń do firmy i wszystko będziesz wiedział. Nie wyzywaj kandydatów od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w bo to nie ładnie.
zdjecie uzytkownika
robo - 2015-03-12 11:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ktoś napisze z tym dałnem to przenośnia.Też jestem zainteresowany ale chcę coś się dowiedzieć .
zdjecie uzytkownika
irek 88 - 2015-03-14 11:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robo to do ciebie - kiedy sie tam spotkamy na autobusach bo tez chce wyjechac to zobaczymy jaki z ciebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jestes z tej samej biednej polski i nie ublizaj innym bo kiedys zle na tym wyjdziesz chyba ze trafisz na nerwusa to zlamie ci nos i wtedy przeprosisz -a swiata i tak nie zwojujesz jako jedyny myslac ze jestes lepszy od innych -zawsze ktos znajdzie sie lepszy w czyms ...
zdjecie uzytkownika
robo - 2015-03-16 17:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irek 88 - 2015-03-14 11:41:21]:
irek 88 uwierz mi że cwaniakami to ja miałem do czynienia i mam .Co to ubliżania to nikomu nie ubliżam tylko piszę że może firma robi nas Polaków w balona i wysyła tam dużo ludzi potem siedzą ludzie i nie mają pracy.Nie jestem lepszy bo jak bym był to bym siedział jako prezes w Polsce i zarabiał 20 tys. Widzę że nie mają niektórzy co robić i muszą wpierdzielić swoje 5 groszy udowadniając że ktoś komuś ubliża.Na to wygląda że nic nikt nie napisze tylko wszyscy będą mnie umoralniać teraz.
zdjecie uzytkownika
tgk - 2015-03-17 13:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zastanawia mnie ta firma.ponieważ piszą ze znajomość języka nie jest wymagana i oferują kursy,a jak zadzwonili to wymagają biegłej znajomości aby dogadać się z pracodawcą.A w trakcie rozmowy dowiaduje się że właśnie kurs nauki zakończyli dwa dni temu i nie prowadzą na tę chwilę żadnego. PORASZKA
zdjecie uzytkownika
miras34 - 2015-03-20 15:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tgk - 2015-03-17 13:21:15]:
A po co maja wysylac tam ludzi skoro nie po do pracy??? Zeby siedzieli i krajobrazy podziwiali? Zastanow sie nad tym co ty tu wypisujesz. Firma zarabia na posrednictwie, nie pracujesz, firma nie ma kasy. Wiec nie pisz glupot.
zdjecie uzytkownika
i - 2015-03-22 14:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale miras34 jesteś naiwny. Po pierwsze koncepcja wysyła łebków agencjom. A żeby na robolu norweska agencja zarobiła to on wclae nie musi mieć pracy i zarobku. Jest coś takiego jak premia za wykwalifokwanego pracownika zza grnicy wypłacana prze państwo. Premia jest płacona kiedy przyjęto takowego zagrnicznego pracownika nie zwlaniając dotychczasowych. I otóż to , ci pracownicy którzy zostali ściągnięci a nie ma dla nich pracy sami się zwalniają bo robią od przypadku do przypadku . Albo czekają na niewiadomo co.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-04-27
Żródło: Gowork.pl
Augsburg
( )
Agencja Pracy Koncepcja organizuje zatrudnienie w kraju i za granicą już od ponad 10 lat. Oferujemy legalne zatrudnienie u sprawdzonych pracodawców. Z nami podejmiesz dobrą pracę. Posiadamy Certyfikat Ministerstwa Gospodarki i Pracy nr 1926.     OBECNIE POSZUKUJEMY KANDYDATÓW DO PRACY NA STANOWISKU:   MONTER SYSTEMÓW GRZEWCZYCH     Miejsce pracy: Niemcy, zachodnie Kraje Związkowe / różne miasta
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
paulo - 2015-04-17 06:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie rodacy.Wiadomo biuro jak biuro ty zarabiasz oni zarabiaja.Nic do nich nie mam za wyjatkiem jednego.Dlaczego kuwa wysylaja ludzi do takich biur Jak Fischer Personal w Stuttgart.Przeciez to jest kryminal!Fischer nie placi nadgodzin.Gola godzina idzie na konto czasowe.A jak sie od nich ludzie zwalniaja to nie dosc ze traca bo nadgodzina normalnie jest placona 20% wiecej niz normalna godzina to jeszcze obcinaja po kilkaset euro przy ostatniej wyplacie.Pytajcie do jakiej firmy was wysylaja.Jezeli FISCHER przestrzegam to oszusci.
zdjecie uzytkownika
paulo - 2015-04-17 07:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO do siedzenia na wyjezdzie bez pracy to jest prawda.Moj kolega siedzial ponad miesiac bez pracy.Pozniej pracowal kilka dni i znowu siedzi w zawszonym pension.Innemu zas obcieli kilkaset euro przy ostatniej wyplacie tak sobie bo zniszczyl im posciel.Jest tez kilka innych osob ,ktore podczas zwolnienia byly oszukane na kilka setek euro.Koncepcja zarabia 1 euro od kazdej godziny przez rok to sobie policzcie jaka to kasa.Ale maja wyjeb....na tych ktorych wysylaja zagranice i ktorzy mecza sie z takim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] FISCHEREM.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Koncepcja
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agencja Pracy Koncepcja?
Zadaj pytanie