Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Agencja Pracy Koncepcja

Opinie o Agencja Pracy Koncepcja

Pracowałeś w firmie Agencja Pracy Koncepcja i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
robo - 2015-05-25 12:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ktoś napiszę co pracuje albo ma zamiar jechać jako kierowca autobusu do niemiec.W jakim stopniu trzeba znać język jak z pracą ??
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-05-25 16:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mają spotkanie 29 maja we Wrocławiu dla kierowców, zadzwoń i zapytaj.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-06-20 11:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paulo - 2015-04-17 07:25:37]:
dzwoniłem, pytałem i oni nie pracują z firmą Fischer. Może Ci się agencje pomyliły...
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-06-20 11:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjeżdżałem przez nich już 2 razy i jadę 3 raz.Już kilka razy przekonałem się, że mogę na nich liczyć, jak trzeba pomagają i doradzają. Zawsze dostaję umowę przed wyjazdem i wszystkie informacje. Widać , że się starają.
zdjecie uzytkownika
dejlan - 2015-06-24 21:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma żadnych problemów z tą firmą, co jest akurat mało spotykane bo zazwyczaj agencje pracy robią więcej problemów niż korzyści z tego że się przez nie zatrudnia, wiele osób i to niejednokrotnie zatrudnia się przez tą agencję pracy i zazwyczaj jest to strzał w dzisiątkę, tak samo wybór ofert jest dosyć duży.
zdjecie uzytkownika
kolibocz - 2015-08-11 22:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dejlan - 2015-06-24 21:36:54]:
ja również na swojej drodze do tej pory nie napotkałem w kontakcie z Agencją Pracy Koncepcja żadnych problemów . Pracował już dzięki nim chociażby jako kierowca Tira i wszystko było cacy. Zastanawiam się teraz nad przejściem w stronę budowlanki. Tam podobno są dużo większe pieniazdze jesli ma się fach w ręku
zdjecie uzytkownika
tłumacz - 2015-08-19 09:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [miras34 - 2015-03-20 15:19:44]:
Mnie zastanawia dlaczego mniej więcej raz na miesiąc pojawia się oferta pracy na tłumacza niemieckiego. Czyżby ciągle było coś nie tak? Czy jednak wysyłają teksty, które tłumacz tłumaczy za darmo, przywłaszczają jego tekst, a potem szukają dalej frajerów? ktoś wie?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-08-19 09:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest forum z opiniami o Agencji Pracy Koncepcja. Agencja Koncepcja nie zatrudnia tłumaczy. Dla biur tłumaczeń udostępnione są inne portale.
zdjecie uzytkownika
fredra - 2015-09-05 20:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irek 88 - 2015-03-14 11:41:21]:
Pragnę wyjechać.na pare miesięcy tylko aby trochę zarobić,ale czytam opinie o agencjach i strach jest wyjeżdżać,a jeszcze słyszałam,że zamiast płacić 9.50euro to po odliczeniach pozostaje tylko 4euro.a w dodatku nakładają duże kary za nie przyjście jeden dzień do pracy,do tego dochodzi też kara za wybicie szyby nawet jeśli to nie ty i potrafią także nałożyć kare za bałagan pokój.SZukam uczciwej agencji pracy w cudzysłowie ale takiej naprawdę w miare,bardzo bym chciała za granićę do pracy na parę miesięcy,trzy może szejść,zależy to tylko od umowy,nie znam języka obcego,ale na miejscu bym się nauczyła.sorki rozpisałam się,ale checa,bardzo proszę o podanie mi nazwy agencji naprawdę dbających o swoih pracowników,bo przecież te agencje tak naprawdę zarabiają na nas.będe czekała na odpowiedź bo już sama nie wiem gdzie dowiadywać się o opiniach prawdziwych o danej agencji a zagranicą nikogo nie mam znajomego
zdjecie uzytkownika
max - 2015-09-11 01:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam się zastanawiam czy takie stawki są wystarczające aby podjąć pracę w tym miejscu w ramach umowy pośrednictwa. Do pewnego czasu wszystko zwykle jest okej a potem zaczyna się i kończy niemiło. Już miałem takie doświadzenie i przyznam - nie chce miec drugi raz takich przepychanek i tego typu rzeczy.
zdjecie uzytkownika
kazimierz - 2015-10-27 22:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystawiam pozytywną opinię - mam robotę, pomagają - musiałem zmienić mieszkanie i nie było problemu. polecam
zdjecie uzytkownika
q2w3e4rtyh - 2015-10-28 01:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy wiecie ale jakiś czas temu w firmie Agencja Pracy Koncepcja prowadzili całkiem sporą rekrutację, byłby tam ogłoszenia między innymi na stanowisko elektromontera sieci elektrycznej, instalatora urządzeń grzewczych, elektryka utrzymania ruchu, hydraulika, montera ogrzewania, także naprawdę sporo tego było
zdjecie uzytkownika
motek - 2015-10-28 01:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@max - no wiadomo, że umowa pośrednictwa jest znacząca dla pracowników. Fajnie, że ta agencja ma dobre oferty pracy dla elektroników czy elektryków budowlanych. Ciekawe tylko jak wyglądają warunki pracy? Na pewno są bardzo dobre, zwłaszcza, że wszystko jest na standardach europejskich. Dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
kiepskakoncepcja - 2015-11-23 16:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem dlaczego Pani była miła dopóki nie wyjechałem.. bo po powrocie już nie odbierają... przepracowałem miesiąc, zarobiłem 600 euro, gdzie miała byc gwarancja płacy min. 1500 euro!!!!! czytajcie dokładnie umowy i się ZASTANÓWCIE czy to DOBRA KONCEPCJA, bo ja na tym dobrze nie wyszedłem
zdjecie uzytkownika
dario - 2015-11-23 19:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kiepskakoncepcja, dziwna sprawa, bo jeśli miałes inna stawkę na umowie, to chyba jest coś nie tak. Może zabrali ci z pensji jakiesz koszty typu za dojazdy, zakwaterowanie, czy może narobiłes sobie jakiś kar. Mnie teraz zainteresowała oferta na rzeźnika, może ktoś jest w stanie polecić i potwierdzić, że jednak płaca tyle, co obiecują?
zdjecie uzytkownika
AGENCJA PRACY KONCEPCJA - 2015-11-24 09:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiepskakoncepcja - 2015-11-23 16:38:22]:
Informujemy, iż w naszym dziale rekrutacji do krajów niemieckojęzycznych pracują tylko mężczyźni, więc próba wprowadzenia w błąd naszych klientów ZNOWU SIĘ NIE UDAŁA! Można to skwitować jednym zdaniem - skrajna nieuczciwość i brak kultury w biznesie.
Panie Marcinie D. z firmy UBT PERSONAL- Na drugi raz trochę rozwagi zanim wykona Pan do nas telefon podszywając się pod kandydata zainteresowanego pracą. Numer z którego Pan do nas dzwonił można połączyć w Internecie z Pana imieniem i nazwiskiem, a imię i nazwisko prowadzi do firmy UBT PERSONAL. Bardzo dziecinne i żenujące zachowanie.
5 minut po tej rozmowie pojawia się powyższy negatywny i do tego oderwany od rzeczywistości wpis ( patrz wyżej) na naszym koncie. Zbieg okoliczności?
W odróżnieniu od Państwa nie płacimy za kasowanie niewygodnych ( czytaj skrajnie negatywnych ) opinii .
Ciężko pracujemy na dobry wizerunek. POZOSTAWMY NASZ PROFIL NA RZETELNE WYPOWIEDZI NASZYCH KLIENTÓW, KTÓRYCH SZANUJEMY I PRZEPRASZAMY ZA TĘ DYSKUSJĘ, W KTÓREJ MUSZĄ UCZESTNICZYĆ.

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH DO NASZEGO BIURA. W TYM TYGODNIU SPOTKANIE Z KIEROWCAMI.

OFERUJEMY LEGALNE ZATRUDNIENIE, ATRAKCYJNE WARUNKI PRACY I DOŁOŻYMY STARAŃ, ABY BYLI PAŃSTWO ZADOWOLENI.ODBIERAMY TELEFONY –WSZYSTKIE NIEZALEŻNIE CZY SĄ TO REKLAMACJE CZY ZGŁOSZENIA NOWYCH KANDYDATÓW.
KONKURENCJA

ZESPÓŁ KONCEPCJA
zdjecie uzytkownika
AGENCJA PRACY KONCEPCJA - 2015-11-24 09:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiepskakoncepcja - 2015-11-23 16:38:22]:
Informujemy, iż w naszym dziale rekrutacji do krajów niemieckojęzycznych pracują tylko mężczyźni, więc próba wprowadzenia w błąd naszych klientów ZNOWU SIĘ NIE UDAŁA! Można to skwitować jednym zdaniem - skrajna nieuczciwość i brak kultury w biznesie.
Panie Marcinie D. z firmy UBT PERSONAL- Na drugi raz trochę rozwagi zanim wykona Pan do nas telefon podszywając się pod kandydata zainteresowanego pracą. Numer z którego Pan do nas dzwonił można połączyć w Internecie z Pana imieniem i nazwiskiem, a imię i nazwisko prowadzi do firmy UBT PERSONAL. Bardzo dziecinne i żenujące zachowanie.
5 minut po tej rozmowie pojawia się powyższy negatywny i do tego oderwany od rzeczywistości wpis ( patrz wyżej) na naszym koncie. Zbieg okoliczności?
W odróżnieniu od Państwa nie płacimy za kasowanie niewygodnych ( czytaj skrajnie negatywnych ) opinii .
Ciężko pracujemy na dobry wizerunek. POZOSTAWMY NASZ PROFIL NA RZETELNE WYPOWIEDZI NASZYCH KLIENTÓW, KTÓRYCH SZANUJEMY I PRZEPRASZAMY ZA TĘ DYSKUSJĘ, W KTÓREJ MUSZĄ UCZESTNICZYĆ.

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH DO NASZEGO BIURA. W TYM TYGODNIU SPOTKANIE Z KIEROWCAMI.

OFERUJEMY LEGALNE ZATRUDNIENIE, ATRAKCYJNE WARUNKI PRACY I DOŁOŻYMY STARAŃ, ABY BYLI PAŃSTWO ZADOWOLENI.ODBIERAMY TELEFONY –WSZYSTKIE NIEZALEŻNIE CZY SĄ TO REKLAMACJE CZY ZGŁOSZENIA NOWYCH KANDYDATÓW.
KONKURENCJA

ZESPÓŁ KONCEPCJA
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2015-11-24 13:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę do nich na spotkanie, UBT Personal też organizuje, ale o nich było mnóstwo złych opinii, więc szkoda czasu.
zdjecie uzytkownika
żmijka - 2015-11-26 14:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
duży plus za to że agencja oficjalnie zabiera głos na forum tutaj, to o nich bardzo dobrze świadczy jako o pracodawcy
zdjecie uzytkownika
figa - 2015-11-28 11:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest do bani. Nic nie potrafią sprawnie zorganizować. W niemczech jest brak kompetentnych ludzi i prace są pozbawiane jakiejkolwiek kontroli. Brak inspekcji pracy. Ludzie pracują bez okularów ochronnych i bez ubrania ochronnego.... Resztę należy uzupełnić brakiem kompetencji i ogólnym niezadowoleniem.
zdjecie uzytkownika
AGENCJA PRACY KONCEPCJA - 2015-11-28 12:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [figa - 2015-11-28 11:10:34]:
Ponieważ mamy niemal ze 100% pewnością prawo podejrzewać, iż powyższy wpis jest znowu szkalowaniem i zniechęcaniem do naszej firmy prowadzonym przez znaną nam konkurencję bardzo prosimy o podanie stanowiska na jakim Pan pracował i z jaką datą rozpoczął Pan pracę. Data rozpoczęcia pracy, jeżeli Pan nie pamięta podana jest zarówno w Pana umowie o pracę, jak i umowie pośrednictwa. Prowadzimy dokładne zestawienia osób pracujących za naszym pośrednictwem i staramy się zbierać informacje na temat zadowolenia, warunków pracy etc, więc nawet bez podania nazwiska spokojnie ustalimy o kogo chodzi i odniesiemy się chętnie do sprawy tutaj na forum. Jeżeli informacje, o które prosimy nie zostaną podane, uznajemy, że wpis jest zwykłą nagonką na naszą firmę ze strony jednej z konkurencyjnych firm.

Jeżeli okaże się, że wpis pochodzi faktycznie od jednego z naszych klientów oczywiście dogłębnie przeanalizujemy sprawę i przeprowadzimy odpowiednie rozmowy z pracodawcą, który nie dopełnił swoich obowiązków.

Agencja Pracy Koncepcja
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-11-28 13:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [figa - 2015-11-28 11:10:34]:
absolutnie się nie zgadzam! Ja mogę tylko powiedzieć- zadowolenie w 100%
zdjecie uzytkownika
były pracownik koncepcji - 2015-11-28 17:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta Agencja to nedza i żenada, nie maja pracy, ogłoszenia o pracy to zmyłka żebyście myśleli, że tak prężnie działają a pozytywne komentarze wypisują sobie sami i sami ze sobą prowadzą konwersacje bo tak im się tam nudzi, jednym słowem wielka lipa
zdjecie uzytkownika
ZAZ - 2015-11-28 21:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej @były pracownik koncepcji to jak jest naprawde, bo Ty mówisz, że nie ma tej pracy, ale ja widzę dużo dobrych ogłoszeń, ofert o niezłych warunkach i benefitach :)
zdjecie uzytkownika
AGENCJA PRACY KONCEPCJA - 2015-11-29 11:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [figa - 2015-11-28 11:10:34]:
Naprawdę szkoda nam czasu na komentowanie wpisów czynionych przez jedną z firm z naszej konkurencji, która bardzo stara się w nieuczciwy sposób wykreować negatywny obraz naszej firmy.
Osoby spostrzegawcze same wyciągną wnioski o kogo chodzi.
Jeżeli wpis" figi" jest prawdziwy, to bardzo proszę o podanie daty podjęcia pracy oraz stanowiska, na którym Pan pracował, Nazwisko nie jest potrzebne - prowadzimy dokładne zestawienia osób, które wyjechały za naszym pośrednictwem, więc bez problemu jesteśmy w stanie ustalić po dacie i stanowisku ustalić o jakiego pracodawcę chodzi i ustosunkować się rzetelnie do ww uwagi.
Domyślamy się jednak, iż powyższy wpis jest znowu nagonką na naszą firmę. Niepodanie danych, o które prosimy będzie jednoznacznie oznaczało, że powtórnie chodzi o nieuczciwe, niezgodne z rzeczywistością i szkalujące nas komentarze. A teraz uwaga do kandydatów - proszę pomyśleć, co firma która w taki sposób działa wobec naszej firmy może zaoferować kandydatom, którzy składają w ich ręce swoje aplikacje?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-11-29 12:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj widać, że ktoś bardzo bardzo napalony jest, aby Koncepcji zaszkodzić. Ciekawe dlaczego?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-11-29 13:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem bardzo zadowolony. Kontakt przed wyjazdem był na prawdę dobry, teraz jestem w Niemczech i jeżeli tylko mam jakiś większy dylemat to zawsze mi pomogą.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-11-29 13:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik koncepcji - 2015-11-28 17:00:33]:
Czyżby znowu UBT Personal? Aż kole w oczy, że komuś Koncepcja bardzo przeszkadza.

Każdy powinien mieć swój rozum. Najlepiej proście o kontakty do już zatrudnionych osób, czyli rzetelne źródło informacji.
zdjecie uzytkownika
AGENCJA PRACY KONCEPCJA - 2015-11-29 13:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik koncepcji - 2015-11-28 17:00:33]:
Naprawdę szkoda nam czasu na komentowanie wpisów czynionych przez jedną z firm z naszej konkurencji, która bardzo stara się w nieuczciwy sposób wykreować negatywny obraz naszej firmy.
Osoby spostrzegawcze same wyciągną wnioski o kogo chodzi.
Jeżeli wpis" figi" jest prawdziwy, to bardzo proszę o podanie daty podjęcia pracy oraz stanowiska. Nazwisko nie jest potrzebne - prowadzimy dokładne zestawienia osób, które wyjechały za naszym pośrednictwem, więc bez problemu jesteśmy w stanie ustalić po dacie i nazwisku o jakiego pracodawcę chodzi i ustosunkować się rzetelnie do ww uwagi.
Domyślamy się jednak, iż powyższy wpis jest znowu nagonką na naszą firmę. Niepodanie danych, o które prosimy będzie jednoznacznie oznaczał, że powtórnie chodzi o nieuczciwe, niezgodne z rzeczywistością i szkalujące nas komentarze. A teraz uwaga do kandydatów - proszę pomyśleć, co firma która w taki sposób działa wobec naszej firmy może zaoferować kandydatom, którzy składają tam swoje aplikacje
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-11-29 13:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już wyjeżdżam z nimi 3 raz i zawsze jest jakość i dobry kontakt. I nie zamierzam zmieniać agencji.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-11-29 17:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja wyjeżdżam już 7 raz przez ta agencje i bardzo bardzo dziekuje wszystkim dwóm pracownikom agencji którzy tak świetnie potrafią to wszystko zorganizować.Dziekuję. Paweł
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-11-29 21:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik koncepcji - 2015-11-28 17:00:33]:
Dziwny ten komentarz. Były pracownik - więc skoro nie mają pracy to jakim cudem Ty pracowałeś? Kto z kim prowadzi konwersacje bo nie rozumiem. Autor tego komentarza chyba nie do końca wiedział co chce przekazać lub w amoku alkoholowym to pisał.
zdjecie uzytkownika
Bernard - 2015-11-29 21:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tak napiszę: miałem do czynienia z rórznymi firmami w całej Polsce ale na Koncepcję nic złego nie dam powiedziec. Dwa razy musiałem prosić o zmianę zakwaterowania, Trocha było z tym nerwów, ale sprawa zostala załatwiona i juz. Ni ma tak, że telefonu nei odbierają- zawsze jest kontakt.Czasami trochu zestresowani, mowią ze pracy dużo.
zdjecie uzytkownika
Kazik - 2015-11-30 08:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik koncepcji - 2015-11-28 17:00:33]:
Ja tam jestem zadowolony, bo pracę znaleźli mi szybko. Byłemu pracownikowi chyba nie wyszło i z nudów pisze takie komentarze
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-11-30 13:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AGENCJA PRACY KONCEPCJA - 2015-11-29 13:38:26]:
To się w głowie nie mieści. Tylko w Polsce taka kultura jest. Jak porządna firma to oczernić i zniesławić i najlepiej jeszcze anonimowo. Nie można z tym zrobić porządku?
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2015-11-30 19:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bernard - 2015-11-29 21:49:08]:
Hej Bernard to ja Bolek, myślę, że mnie jeszczcze pamiętasz, fakt z mieszkaniem to był dopiero problem ale ta agencja to naprawdę jedyna w całej Polsce która naprawdę pomaga i odbiera telefon. Tak jak kiedyś nawet o 23.55 też odbierają i pomagają. Lolek może to też potwierdzić. Brawa dla Koncepcji.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-12-01 00:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mogę tylko potwierdzić,wszystkie złe komentarze to żli ludzie ale już wiem,ze ta agencja to naprawdę super bo dużo ogloszen maja i telefon odbierają 24 H no tego nie ma nigdzie w Polsce to racja bo tak pisza
zdjecie uzytkownika
księgowy - 2015-12-01 01:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a jak tam płacenie ZUS pracownicy donoszą iż ponoć nie odprowadacie składek na ZUS za tłumaczy a chciałem się u was zatrudnić .Wróciłem dzisiaj z Berlina i dowiedziałem się,że macie sprawy w sądzie ok. dwudziestu tłumaczy przysięgłych . może ktoś ma wiedze na ten temat. Ja wiem już,że ok. 20 tłumaczy się sądzi dlatego proszę o opinie, ja jakoś niee otrzymałem informacji tak jak piszą,dziwna sprawa
zdjecie uzytkownika
koa - 2015-12-01 01:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie praca u nich nie wygląda najgorzej, jako monter rusztowań można zarobić ztego co wiem koło 2500 zł a do tego jeszcze dochodza premie od ilości klientów.
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2015-12-01 08:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bernard - 2015-11-29 21:49:08]:
No widzisz Bernard, mówiłem, pracują nawet w nocy,koa - 2015-12-01 01:52:42 ,
to niesamowite jak ta firma prężnie działa, tylko podziwiać, faktycznie jedyna taka w całej polsce
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2015-12-01 10:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [księgowy - 2015-12-01 01:23:51]:
Ty jesteś w końcu tłumaczem czy księgowym? Zdecyduj się chłopie. Chyba pomyliłeś miejsca, bo przecież oni nie zatrudniają tylko pośredniczą w załatwianiu pracy a więc nie odprowadzają składek.
zdjecie uzytkownika
z boku patrzący - 2015-12-01 10:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [księgowy - 2015-12-01 01:23:51]:
pracownicy donoszą? Ty chciałeś się zatrudnić... Jeżeli na tym forum takie opinie się pojawiają , to ja tu więcej nie mam ochoty zaglądać. Anonimowe oczerniające posty. Też prowadzę swoją firmę i wiem do czego jest zdolna konkurencja.
zdjecie uzytkownika
AGENCJA PRACY KONCEPCJA - 2015-12-01 10:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [księgowy - 2015-12-01 01:23:51]:
Odpowiadając na szkalujący nas post osobie, która wcześniej podszyła się pod nick: figa", później" były pracownik koncepcji" , teraz pod " księgowego" ( proszę się zdecydować czy w końcu księgowy czy tłumacz ) informujemy iż Agencja Pracy nie zatrudnia tłumaczy. Każdy zainteresowany współpraca tłumacz ma zupełnie inny kanał do kontaktu z naszym Biurem Tłumaczeń i na pewno nikt nie pyta o kwestie współpracy na tym forum.
Informujemy,iż podszywanie się pod różne nicki, nie oznacza anonimowości, nie zwalnia od odpowiedzialności prawnej. Sprawa została już skierowana na drogę prawną celem pociągnięcia do odpowiedzialności prawnej za bezprawne pomówienia.
Jeżeli chodzi o płatności ZUS to nasza firma nie zalega z żadnymi składkami, a wszyscy pracownicy biura zatrudnieni są na bazie umów o pracę. Wpis jest żałosnym pomówieniem. Szkoda, że portal zezwala na dokonywanie wpisów anonimowo każdemu. My jako agencja dokładnie wiemy,że dokonuje ich jedna i ta sama osoba i znamy jej imię i nazwisko, ale działając zgodnie z prawem czekamy na pociągnięcie autora wpisu do odpowiedzialności prawnej przez sąd.
zdjecie uzytkownika
AGENCJA PRACY KONCEPCJA - 2015-12-01 11:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [księgowy - 2015-12-01 01:23:51]:
Zapomnieliśmy napisać- do zobaczenia niebawem. Najwidoczniej dotychczasowe działania policji i prokuratury nie wystraszyły autorki postów. Przewlekłość postępowania organów państwowych zachęca tego typu osobników do dalszych, ich zdaniem bezkarnych działań. My spokojnie czekamy na efekt końcowy sprawy. Materiał dowodowy jest coraz bardziej obszerny.

Internauci sami wyciągną wnioski.

Zapraszamy do naszego biura - JESTEŚMY I RZETELNIE PRACUJEMY DLA PAŃSTWA.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-12-01 13:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boooooow ale tu kogoś poniosło, aż strach się bać na tej stronie coś napisać przy czym ja tylko o pracę chciałem zapytać
zdjecie uzytkownika
AGENCJA PRACY KONCEPCJA - 2015-12-01 14:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytania o pracę od naszych klientów mile widziane, natomiast pewną panią -autorkę większości pomówień zachęcamy do zajęcia się własną firmą.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-12-01 23:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj Figa, cieszę się, że zrozumiałaś swoje błędy i wyciągasz wnioski. Czytaj komentarze: KONCEPCJA to najlepsza agencja w Polsce wogóle dlatego chciałbym uniknąć nieporozumień.
zdjecie uzytkownika
leszczyna - 2015-12-11 12:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@marek cieszy mnie twój entuzjam, brawo. natomiast wiadomo że takich agencji jest teraz sporo, podaj prosze więc konkretów dlaczego uważasz że jest najlepsza
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-12-03
Żródło: Gowork.pl
Tunningen
( )
    Agencja Pracy Koncepcja organizuje zatrudnienie w kraju i za granicą już od ponad 10 lat. Oferujemy legalne zatrudnienie u sprawdzonych pracodawców. Z nami podejmiesz dobrą pracę. Posiadamy Certyfikat wydany przez Marszałka Województwa Dolnośląskiego potwierdzający wpis do Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 1926.     OBECNIE POSZUKUJEMY KANDYDATÓW DO PRACY NA STANOWISKU:     KIEROWCA SAMOCH
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
ikona - 2016-01-24 18:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie też jest najlepsza przede wszystkim dlatego, że zapewnia ludziom stabilne zatrudnienia i odpowiednie do ich kwalifikacji, ja właśnie aplikować poprzez nich będę na izolera rur we wrocławiu
zdjecie uzytkownika
Kwalarz - 2016-02-06 11:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiadoom chociaż jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na spawacza? Zarobki to około 1500 euro miesięcznie za 162 godzin, a nawet zakwaterowanie zapewniają i nadgodziny są płatne dodatkowo.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Koncepcja

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert