brak logo

Getin Bank

Warszawa

Opinie o Getin Bank

rapser 2015-03-04 03:18
Getin Bank jest dość popularny w naszym kraju, chociaż chyba nie sa największym bankiem, anie nie mają najlepszych ofert. Zastanawia mnie, czy przyjmują do pracy osoby, które ledwo co znaja się na bankowości? Czy mozna tu liczyć na prace, posiadając dobre checi? Czy istnieją jakies dobre szkolenia dla takich osób?
1
Wenga 2015-04-15 21:03
Ja pracowałem w windykacji dla Getinbanku, masakra musiałem odejść i poddać się terapii u psychologa. Mobbing to mało powiedziane byłem zmuszany do nękania klientów po kilka razy dziennie, nie mogłem sobie z tym poradzić, dla tych którym GetinBank zrobił krzywdę mam wyssane dane personalne z call center z działu windykacji które udostępnię żeby poszkodowani mogli się im odwdzięczyć. jak coś to piszczcie to je opublikuje
3
aa2 2015-07-18 15:10
i po co wypisujesz te bzdury wynajęty klakierze?
3
happy 2015-08-13 18:46
Pracowałem w call center sprzedażowym Getin Banku ponad rok i nie narzekam (wspomniane już stanowisko "internetowy doradca finansowy" - sprzedaż kont osobistych i lokat). Bywały gorsze momenty, ale co do zasady 2000 zł brutto / m-c podstawy wyrównywały premie, które po kilku m-cach pracy przekraczały zazwyczaj 1500-2000 zł. W gorszych momentach 800-1200, ale wiadomo, że i takie są. Pogłoski o mobbingu są mocno przesadzone. Moi koordynatorzy byli złotymi ludźmi. Trochę gorzej z kadrą zarządzającą (menedżer i dyrekcja), której ewidentnie brakowało wiedzy i doświadczenia (na jednym z istotnych spotkań dyrektorka pytała nas, czy nagrody przyznawane klientom do promocji przy otwieraniu konta osobistego są aktualnie opodatkowane czy też nie - wstyd). Brakuje nadzoru nad kadrą zarządzającą, co siłą rzeczy po kilku m-cach pracy da się mocno odczuć. Czasami nie wypłacają premii w terminie, ale wynagrodzenie jest na czas. Dodatkowo prezenty na Boże Narodzenie i Wielkanoc - pracownicy z dochodem netto za ubiegły rok poniżej 2000 zł /r/g mogą liczyć nawet na 900 zł netto.Są wady i zalety, jak w każdej pracy, ale generalnie na plus.
2
Spoks 2015-12-03 19:46
Jestem "internetowym doradcą finansowym" w Getin Banku na Domaniewskiej.
Czym się zajmuję? Sprzedaż rachunków, lokat, kredytów, debetów do konta, oraz wydzwaniam do klientów żeby w końcu zaczęli korzystać z rachunków.

Kiedyś było tu na prawdę spoko, jak wszędzie w sprzedaży jest nacisk ale premia była nie raz w wysokości podstawy (2000 brutto) czy nawet wyższa, choć i zdarzały się gorsze miesiące jak wszędzie... Social fajny, multisport (około 40zł/msc), Medi-Cover (Darmowy), na święta o połowę obcięty social w porównaniu do zeszłego roku ale w momencie gdy część nie dostanie wcale premii to na święta ich to ratuje...

Od kilku miesięcy wszystko leci na pysk po równi pochyłej. Tzn. wykręcili bardzo ciężkie do zrobienia targety przez co premie teraz są u większości w wysokości 200-300zł.
Powstał specjalny dział (pseudo)jakości, który ma za zadanie odsłuchiwać rozmowy i wyszukiwać za co Ci obciąć premię.
Wprowadzają tak bezsensowne zmiany i nowe standardy rozmów których masz się trzymać (bo obetną premię), że aż głupio Ci w ogóle zadzwonić do klienta i mu o tym wszystkim mówić (przez wiele głupot rozmowa sprzedażowa wydłuża się o dobre 10 minut bezsensownej paplaniny).
Premie nie wypłacane na czas, około miesiąca opóźnienia ostatnio stało się już standardem.
Od kilku miesięcy masowo ludzie składają wypowiedzenia a Getinowi ciężko znaleźć kogokolwiek na ich miejsce i jedyne na co wtedy koordynatorów stać to przytaknąć ze zrozumieniem bo wiedzą że tu aktualnie dzieje się tragedia, tylko że zamiast coś z tym zrobić, dokładają do pieca kolejnymi zmianami na gorsze (kłamiąc w oczy że to po to by podnieść jakość obsługi, czy że to zmiany na korzyść dla nas)

Na koniec tylko dodam że jest mi na prawdę szkoda opuszczać ten bank (a przyjdzie na to czas niedługo), ponieważ na początku na prawdę podobała mi się ta praca, a współpracownicy na prawdę rewelacyjni...
2
Spoks 2015-12-05 22:59
Jak masz 20 lat to może Ci umowa o pracę i 1800zł (podstawa+premia) oraz multisport wystarczy. Wcześniej te zarobki były dużo większe, a praktycznie w miesiąc ucięli w większości przypadków premie z 1000-2000zł na rękę do 200-300zł... Co konkretnie Cię zastanawia w mojej wiadomości?
1
ehh 2015-12-11 13:59
Popieram wypowiedź "rekrutowanej". Byłam jakiś czas temu na rozmowie. Do call center mają oczekiwania z kosmosu. Spotkanie trwa prawie godzinę w nieprzyjemnej atmosferze (przynajmniej u mnie tak było). Gdy zapytałam się o wynagrodzenie facet, który przeprowadzał ze mną rozmowę nie był w stanie tego określić. Odniosłam wrażenie, że trochę ze mnie kpi mówiąc o kierunkach moich studiów i że nie mają nic wspólnego z bankowością (taa na słuchawkę). Ogólnie czułam się atakowana zbyt zbędnymi i absurdalnymi pytaniami. Tak czy inaczej nie zostałam przyjęta ze względu na brak doświadczenia w tej dziedzinie. Zmarnowałam tylko czas i pieniądze na dojazd. Nie polecam.
2
klamilo 2015-12-12 19:02
Pracuje tam w dziale IT od prawie roku. Warunki pracy fatalne, wielkie open space, brak scianek dzialowych, ludzie scisnieci jak sardynki, zero prywatnosci i mozliwosci skupienia. O poziomie kultury wiekszosci pracownikow i osob z wyzszych stanowisk lepiej nie wspominac. Pieniadze smieszne jak na bank, umowa laczona o prace (nawet nie pol etatu) i dzielo. Na poczatek kariery i dla tych ktorzy marza o karierze w banku moze byc ok. Innym nie polecam. Szkoda zdrowia na prace w tym banku.
3
Bolo 2016-02-18 16:47
Praca tu to horror, preferują agresywną sprzedaż, wcskanie kitu klientom aby tylko wcisnąć komuś produkt czy "sprzedać g... w złotym papierku". Jak nie sprzedajesz to out .... mobing, menadżerowie to najczęściej młodziaki z wielkimi ambicjami, niby kumple ale co chwila wychodzi z nich chamstwo i pazerność (na premie). Ciągły mobing i stres, spać nie mozna po nocach bo zaczynasz ciągle myśleć o pracy i o tym czy wykonasz plan. Tu się nie liczy pracownik czy klient, tu się liczy PRODUKTYWNOŚĆ ( odsyłam do filmu pt. Dzień kobiet ) o czym jesteśmy informowani na częstych zebraniach z szefostwem czyli na tzw. zjebkach. Zarobki to najniższa krajowa + premia od sprzedaży, jak dobrze wciskasz kity i nie masz zasad moralnych ( czyli wciskasz inwestycje dziadkom i mało kumatym) to możesz jej dostać sporo.
5
johny 2016-04-27 23:16
ODRADZAM! Jest koniec kwietnia, na wypłatę premii czekamy jeszcze ze stycznia. Pracownicy z Domaniewskiej w Warszawie traktowane jest przez przełożonych po frajersku. Ciągle obiecują wypłatę premii a sami nie potrafią się zorganizować i dać klarownej odpowiedzi. Większość ludzi odchodzi właśnie z tego powodu.
5
Bezik 2016-05-08 21:55
Zgadzam się Front Office to plany, plany i jeszcze raz plany .... nie wykonasz to nasiadówy u zwierzchników, zjebki, mobing. Czyli musisz sprzedawać skutecznie, a jak sprzedać beznadziejny produkt (inwestycje) .... odpowiedz sobie sam :/ ... a reklamacje sypią się oj sypią. Zobacz sobie choćby na You Tubie pikiety pod placówkami. Nie masz skrupółow, lubisz wyścig szczurów to praca dla ciebie :(
3
Matylda 2016-05-09 12:36
potwierdzam to co pisze Bezik. Poczytaj artykuł Samcika jak wygląda sprzedaż: ( usunięte przez administratora ) Z tym, że cierpi tu i klient i pracownik który dał się wciągnąć w to błedne koło sprzedaży (stres, nieprzespane noce, nerwica) i presję menadżerów karierowiczów. No ale są osoby dla których liczą się tylko wysokie premie i ci urodzeni akwizytorzy dobrze się tu czują.
2
. 2016-07-16 12:53
Dział IT bardzo duży więc nie można wyrazić wiarygodnej opinii, ale dla mnie to była tragedia, nie polecam.
1
0 2016-07-17 22:59
Nie wiem czy codzienne żarty i teksty o pedalach w miejscu pracy to coś normalnego, ale moim zdaniem to trochę dziwne.
3
nickpik 2016-08-31 09:59
@myfriend 2000zł brutto adekwatne do posiadanych kwalifikacji? Śmieszne pieniądze gdyby nie fuchy, to nie miałby co do garnka włożyć.
1
ana 2016-09-17 18:46
najgorsza firma.. brudno smierdzaco, a jescze zaczeli lojalki wprowadzac bo kazdy od nich ucieka. |Jak mozna oferowac 2tys brutto? i pytanie dlaczego ludzie na to sie zgadzaja?
5
anonimus 2016-09-18 14:45
Na czym polega lojalka???tak z ciekawosci pytam..
2
marta 2016-09-21 11:58
moja kumpela pracuje w getinie i jakoś nie narzeka. pieniądze ma na czas, nie trzeba się prosić, są standardy pracy i tego się trzymają, także każdy ma jasno określone obowiązki. jej to pasuje :)
1
piotr 2016-09-21 17:32
jakaś przedziwna treść. A cóż to za opinia jest pozamerytoryczna, nie dotyczy profilu Getinu tylko stek bzdur sfrustrowanego pracownika. jeśli to miał być dowcip to słabo wyszedł.
1
dominik 2016-09-23 20:02
Tanie bohaterstwo, przecież odmówienie oferty to zwolnienie miejsca dla potencjalnego dobrego i niewybrednego pracownika. Jest wyjście.
1
arleta 2016-09-27 16:43
Kiepsko czuć się usatysfakcjonowanym biorąc pracę na przeczekanie. Zostań człowieku w domu na kanapie. Z pewnością znajdzie się na to miejsce ktoś zmotywowany i wiarygodny.
1
ana 2016-09-27 20:19
musisz przepracowac rok, zeby w przypadku zwolnienia nie ponosic kosztow ( usunięte przez administratora )szkolenia.
2
Kaja 2016-09-30 07:23
Infolinia nie polecam... przepracowalam tam troche swojego zycia i w pore ucieklam jak wszystko zaczelo sie walic chyba tam juz nikt nie pracuje.. cala stara ekipa sie zwolnila. Kolega wzial urlop na zadanie i zostal zwolniony.. smiech na sali :) doslownie i w przenosni. Ciagle cisnienie z zespolu jakosci ktory niewiele w zyciu widzial i slyszal. Zap... erdol jest konkretny premie jak sie widzi gorze kiedys byly spoko teraz... no comment uciekac poki mozna:D
1
kamil 2016-10-02 14:03
myślę, ze zwolniony za nic nie został, są też takie osoby ktore kombinują, biorą l4 czy urlopy na żadanie notorycznie , wiec ja tez nie chcialabym miec takiego pracownika na ktorego nie można liczyć bo go niema w pracy
2
Sfrustrowany 2016-11-02 14:02
Dzisiejsza moja sytuacja z tym pracodawcą i mail wysłany do kadr:

Dzień dobry

Z przykrością musze zrezygnować z pracy w Państwa banku. Na rozmowie kwalifikacyjnej jak i rozmowie z działem rekrutacji powiedziałem że chciałbym i moje oczekiwania finansowe to 2000 netto. Pani R. K.nie przedstawiła mi warunków płacowych w państwa firmie co jest obowiązkiem przy przeprowadzaniu rozmów kwalifikacyjnych. Po dostaniu pozytywnej oferty myślałem, że Państwo wyrazili zgodę na kwotę 2000 netto jako podstawowej mojej pensji. Co się okazało przez Państwa niedbalstwo musiałem zrezygnować z korzystniejszych ofert pracy, które między czasie dostawałem i czekałem 2 tygodnie na rozpoczęcie kariery w Państwach strukturach. Naraziliście Państwo mnie na następne dni bez pracy i koszta, gdzie takie rzeczy w poważnej firmie nie powinny mieć miejsca. Nie omieszkam przedstawić mojej na forum publicznym, jak i w internecie co może spowodować trudności z pozyskaniem osób do pracy
13
pola 2016-11-03 18:11
Nie chodzi o obsługę klienta a raczej warunki płacowe pracownków. Rozumiem, że najsłabiej zarabiają na najnizszym szczeblu i nie wykonujący skomplikowanych operacji. I tak doceniam każdą osobę w kieracie bankowych cyferek.......istna jazda.....
1
jiki 2017-01-03 21:05
Mam z nimi sprawę w sądzie!
2
poniżony pracownik 2017-01-09 21:48
Odradzam pracy w tym banku niestety od 1 stycznia już za najniższą krajową 2000 brutto podstawy i to w Warszawie gdzie życie jest chyba najdroższe w kraju. Zachęcam do pracy nawet na kasie w lidlu czy biedronce bo płace są tam znacznie wyższe. Śmieszne niby bank a płaci jak dozorcy w szkole podstawowej.
7
Brutus 2017-01-11 20:30
to po co się tam zatrudniłeś? i to w warszawce?? z batem ktoś stał nad Tobą i kazał podpisać umowę o pracę???
2
sidf 2017-01-13 00:02
Getin bank nagroda Newsweeka w 2016 roku gratulacje a ja daję nominację na najgorszego pracodawcę roku, mam nadzieję ,że teraz w 2017 zgarniecie pierwsza nagrodę i kolejną statuetkę dla L.Czarnego
4
Mala 2017-02-10 20:58
Rozmowa kwalifikacyjna dość długa ok. 40 minut prowadzona przez dwie panie. Pytania niezwiązane ze stanowiskiem o które się ubiega. Ja osobiście czułam się atakowana, nie polecam.
1
Leibstandarte_Division 2017-02-10 22:26
Pracuję już tam trochę czasu, więc....
Prawdą jest to , co piszą przedmówcy - na infolinii na Ursynowie jest OGROMNE ciśnienie na profesjonalną obsługę klienta.
Szkoda, że tylko pensje nie są profesjonalne.
Przykłady?
Odpowiesz klientowi " yhm" ,(przytakując) , "jasne" , "ok"?
Nieważne , że sprawnie i szybko załatwiłaś / eś problem klienta - dla Działu Jakości takie sformułowania są NIEDOPUSZCZALNE ! Ocena za rozmowę - ZERO - ciach po premii !
Są ogromne braki kadrowe- brakuje ludzi- weterani tego działu walą wypowiedzenia na blat i szukają czegoś innego , niż ten cyrk na kółkach
Kim jesteś na infolinii?
- informatykiem ;
- sprzedawcą ( niby jest dział od tego , ale jak Ci wpadnie taki ludek z połączenia przychodzącego , to Twoim zadaniem jest profesjonalnie mu przedstawić ofertę - masz wyrazić radośc z tego , że zadzwonił , pogratulować wyboru i dobrać mu ofertę , po czym umówić go na spotkanie z doradcą w placówce :) )
- psychologiem - uspokój wkurzonego klienta ,że komornik mu wlazł na konto i że blokujemy mu środki....
- Bóg_Jeden_Wie_Kim_Jeszcze
Organizacja :
Niby pracujesz od-do , ale wypadałoby przyjśc do roboty 20 min przed czasem - trzeba odpalić kompa , wszelkie aplikacje do pracy , ogarnąć maile z wczoraj (co tam znowu naczalstwo wymyśliło....ah , nowy pomysł - teraz , kiedy klient czeka ponad minutę na połączenie - na wstępie - masz mu podziękować za oczekiwanie :) )
Oczywiście , za przyjście 20 min przed czasem nikt Ci nie zapłaci :) Puntualnie masz być zalogowana / y i odbierać połączenia.
Największe paranoje :
1.Kiedyś połączenia były odbierane ręcznie - ot , klikało się w zieloną słuchawę i się odbierało.....No , ale niektórzy konsultanci nie za żwawo odbierali połączenia - to teraz odbiera automat.
Niby fajno , ale....
Masz np 1500 połączeń do odebrania z każdym miesiącem (ilość rośnie co miesiąc )
Są takie okresy, że połączenia nie wpadają.
Nie wyrobiłaś / eś celu na miesiąc? Co z tego , że to dialer odbiera? Uuuuuu....Niedobrze....ciach po premii :)
Number One :
Chcesz iśc do kibelka? Myślisz , że możesz ot , tak sobie wstać i pójść?
Co to , to nieeeeeee....Masz zameldować i możesz iść ( póki co , jeszcze nie musisz pytać o zgodę :) )
Załoga / Koordynatorzy
Są spoko ludzie.Nic dodać - nic ująć
4
hildi 2017-02-16 19:18
Ten tłuk nie jest rekruterem tylko" supawajzorem"
nie wierz nigdy bankowi, dobrą radę Ci dam... 2017-03-23 13:03
Nie potrafią nawet prawidłowo ustalić podać godziny rozmowy kwalifikacyjnej (przez tel podają jedną godzinę, w mailu ze szczegółowymi informacjami - inną). 2000 brutto + jakieś mętne wizje o prowizjach. Do tego proszą o referencje, co najmniej jakby to było stanowisko w Radzie Nadzorczej. Żenada... kojarząca się z legendarnym żądaniem załączenia do CV - listu motywacyjnego na stanowisko... szatniarza.
Dodatkowo oczywiście banialuki w stylu, że odezwą się (w ciągu jednego, maks. 3 dni roboczych) tak czy inaczej z decyzją co do wyniku rekrutacji. Właśnie mija piąty dzień roboczy i cisza... Czyli klasyka - mentalność Kalego. Getin robić innych w ... bambuko ( żeby nie napisać dosadniej) - dobrze, ale jak inni robić Getin - źle...
Wnioski? Niech każdy sam sobie wyciągnie. Ja będę się trzymać z daleka od takiego pracodawcy...
2
aaaaaaa 2017-03-23 19:51
ja to wszystko rozumiem rozczarowany niedoszły praxowniku Getinu ale czego się spodziewałeś??? jnie czytasz forów?? nie byłeś w Oddziale??? nie widzisz ze w Bankach są zwolnienia i będą jeszcse większe??
nie wierz nigdy bankowi, dobrą radę Ci dam... 2017-03-23 21:25
@aaaaaaa

oczywiście, że będą jeszcze większe, skoro nawet w dyskontach ('na dzień dobry') lepiej płacą niż w takim 'pożal się Boże, banku'...
nie dziwię się już, że ogłoszenie Getinu o poszukiwaniu pracowników wisi po prostu permanentnie... ;) zapewne w desperacji skusi się 1 osoba na 10 rekrutowanych, przy czym albo sama się zwolni po miesiącu, albo jej podziękują za marne wyniki, etc...
Co więcej - jak widać taka patologiczna taktyka nie przeszkadza nikomu z kierownictwa... po co podwyższać pensję i tym samym kusić/zatrzymywać lepszych pracowników, skoro można co miesiąc dostarczać kolejną partię baranów do golenia.... ;) Można i tak.... Powodzenia!
To mówiłem ja, Jarząbek.
4
Abcd 2017-03-24 02:28
W poniedziałek mam iść na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko pracownik infolinii. Praca ma byc niedaleko stacji metra imielin. Mam pytanie do obecnych pracownikow: jaką oferują podstawę? I kto tam pracuje?ludzie na poziomie czy jak w większości call center zatrudniają patologię?
Leibstandarte_Division 2017-03-24 18:54
1.Nie koło stacji Imielin , a Natolin...Chyba , że lubisz długie spacery.Od stacji metra Natolin do HQ Infolinii jest ok 10 min świńskim truchtem.Jeżeli złapiesz spod stacji autobus , to na miejscu jesteś w ok 2-3 min -przystanek jest pod firmą.

2.Zabierz jakieś żarcie ze sobą - niedaleko jest wprawdzie Carrefour Market , ale za cholerę nie wyrobisz się na przerwie na trasie firma-market-zakupy-firma.
Chyba , że nazywasz się Usain Bolt- to się wyrobisz :)
Taktykę przynoszenia własnej paszy zalecam od początku - w ciągu dnia rano przyjeżdża Pan Kanapka , ale na popołudniowo-wieczornej zmianie....Cóż - nie masz jedzonka? Możesz się pożywić miłością / powietrzem , albo smakołykami z automatu. :)

3.Kawa , herbata...tak samo zalecam przynosić własną.Legenda głosi , że kiedyś firma fundowała takie napoje , ale zrezygnowali , bo wicie, rozumicie...Koszty....
Woda na szczęście jest za darmo.Radujcie się :)

4. Pilnować własnego żarcia - niektórzy nowi sądzą , że korpolodówka to taki darmowy bufet. NIE , NIE JEST.

5 "...czy jak w większości call center zatrudniają patologię? "
A pewnie - już koło południa kosze na sali zapychają się puszkami po browarach , a na fajrant trzeba wycierać biurka ze śladów po białym proszku.... :P
ŻART. Patologii serdecznie dziękujemy - nawet jak jakiś patolnięty przejdzie przez sito rekrutacyjne , to i tak sam zrezygnuje - permanentnie przećpana / przepita mózgownica nie jest w stanie ogarnąć takiej ilości wiedzy :P
Stanowczo nie jest zalecane przychodzenie do roboty na kacu - z dymiącą czachą ciężko się rozmawia z klyentelą...
1
Abcd 2017-03-24 23:55
Dziękuję za odpowiedź. Jednak nie odpowiedziałes na najważniejsze- jaka jest podstawa brutto na początek?:)
Bejb 2017-03-25 00:50
Mówisz o pracy na nocnej zmianie? 1600 zł brutto (!) za 3/4 etatu (zdecydowana większość zmian nocnych). Zgodnie z prawem dodatek za pracę w nocy. Premia uznaniowa 250-500 zł brutto.
Potwierdzam drobiazgowe pytania na rozmowie (opowiedz ze szczegółami po kolei, co i gdzie robiłeś - także na stanowiskach mających się jak pięść do nosa do oferty; każdy ma swoje techniki, ale nie zdarzyła mi się jeszcze taka recytacja).
Leibstandarte_Division 2017-03-25 01:14
2400 brutto + 1000 cebulionów brutto premii i nie licz na więcej...
Ta pieprzona premia jest jak legenda Yeti - wszyscy o tym mówią - nikt nie widział...
Czemu?
Otóż nad nami czuwa Gesta....przepraszam , Dział Jakości :)
Możesz mieć jedną rozmowę na 90 %....Srogo , Milordzie , czyż nie?
Spokojnie - Gesta....Dział Jakości odsłucha rozmowy w taki sposób , że znajdą kilka kolejnych , za którą Ci tą premię zmniejszą....
Do zera.
Ja akurat mam to głęboko w odwłoku - tyram za podstawę i mam tą "premię" głęboko w nosie - jak dadzą - będzie dobrze, jak nie dadzą......Cóż - patrz wyżej. :)
1
anonimus 2017-03-25 17:13
2.400 brutto w Warszawie???? ludzie nie jest wam szkoda zycia na takie g...o?? jak wy się utrzymujecie, za co podrywacie du..y to dla mnie jest jakaś abstrakcja..
5
Abcd 2017-03-26 01:07
Zgadzam się z anonimus. Jak zyć w Warszawie za 2.400 brutto.dzięki za odpowiedzi.juz wiem ze na rozmowę tam nie pojdę. Szkoda czasu.
2
Weronika 2017-03-28 13:15
Wiecie, że Getin Bank jest również otwarty na studentów? Pod tym linkiem możecie przeczytać więcej o programie staży oraz praktyk oferowanych przez Bank http://nabankdynamiczni.pl/studenci/praktyki-i-staze
Bejb 2017-03-28 18:57
Wyrażaj się. Są sytuacje w których trzeba utrzymać się za mniej ( słaba dyspozycyjność). Co do stawki się oczywiście zgadzam, że oderwana od rzeczywistości.
anonimus 2017-03-28 19:04
bo co ??? z kółka parafialnego jesteś??prawda zabolała. zapytał sie przedmówca to odpowiedziałem nie musisz czytac posta i walcz dalej o wyzsze miejsce dla Leszka w rankingu Forbesa moze tylko do tego jesteś stworzony....
3
Sesuisdesole 2017-04-18 23:50
o ludzieee .. dlugo zwlekalam z opinia, ale moja rozmowa kwalifikacyjna stala sie hitem podczas spotkan towarzyskich, wiec i z Wamj sie podziele. Jeden z powaznych panow, ktory mnie rekrutowal (byl jeden powazny pan i jedna powazna pani - bo i tez posada o ktora aplikowalam byla bardzo powazna - concierge- imagine) postanowil sprawdzic moja znajomosc jezyka angielskiego (znam 3 jezyki na poziomie zaawanoswanym 3-krotnie bardziej od jego rodzimego-polskiego- zapytacie dlaczego szukalam takiej posady? ogloszenie zachecalo, poza tym czlowiek sam nie wie, szczegolnie gdy mlody czlowiek przeprowadza sie do Warszawy- miasta wielkich szans, w szukaniu swojego przeznaczenia zawodowego) czytajac z kartki zdanie: What would you do (czyta z kartki) if you (czyta z kartki) had won a million (podnosi wzrok z kartki)? tak wiec idioto odpowiadam Ci szczerze: napewno nie siedzialabym naprzeciwko Ciebie - nawet jako klient - bo jestes zbyt durny na to abym mogla powierzyc Ci rezerwacje wizyty w SPA...
Uwazam, ze osoby rekrutujace obrazaja aplikantow i chce,zeby mialy swiadomsc tego ze tak naprawde sa duzo mniej kompetetni, pomimo to ze jakos sie w pracy utrzymuja (underdesk manager???). Jak wspomininalam, duzo czasu uplynelo od rzeczonej rozmowy i chcialabym zachecic Was, przyszlych aplikantow, zebyscie mieli riposte przygotowana - odpowiednio glupia do glupio zadanego, sformuowanego, wypowiedzianego i nieadekwatnego pytania. TYm osobom nie zalezy na Twojej kreatywnej odpowiedzi - z reszta, nie zrozumieliby w jezyku obcym ;) - a co chcieliby uslysec - nie mam pojecia -moze business insider podpowie?! Szczerze zycze Wam powdzenia. Wiem jak trudno jest dopasowac sie do absurdalnych oczekiwan pracodawcow. Ja znalazlam wymarzona prace z idealnymi, kompetentnymi szefami. Wy tez znajdziecie. Nie pozwolcie tylko tym malym doprowadzic sie do ich poziomu. Powodzenia ;)
6
drozd 2017-06-29 14:15
Pracuję tu już 2 lata i jestem zadowolony. W zasadzie nie mam na co narzekać
bp 2017-07-18 19:47
dwa lata a obecnie pracujesz w cc za minimalną krajową? To Cię zadowala?
Mania 2017-07-21 14:56
Ja pracuję tu od marca i cieszę się, że tu trafiłam. Pracuję w wyuczonej branży, rozwijam się w tym kierunku, warunki pracy również są zadowalające. Dzięki super kolegom z pracy szybko się zaklimatyzowałam. Pozdrawiam ekipę GB! :)
Zostaw swoją opinię o Getin Bank - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Getin Bank