brak logo

Macro-work

Warszawa

Opinie o Macro-work

pracownik 2010-10-26 08:53:02
Moja żona tam pracowała , za cały miesiąc + 4 dodatkowe dni dostała 525zl wynagrodzenia , to jakieś kpiny....
Nadia 2012-09-19 07:55:00
mnie w częstochowie zaproponowali 4 zł netto.
Nawet za godzinę pracy nie zarobie na kilogramowy chleb.
A gdzie cała reszta płaty ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nki ??
Ja bym kazała pracować użerać się z wrednymi klientami tym ludziom co pracują tam w biurze i niechaj utrzymają rodzinę i dom.
jakieś zarty 4 zł ......eh
1
Jasia 2012-12-04 18:38:46
Ta agencja działa poza prawem, zatrudniają na umowę o dzieło, gdzie tego nie można robić ( tylko w szczególnych przypadkach, gdzie wynikiem pracy jest jakiś wynik / dzieło )
Ja bym nie ryzykowała
KtosTaki 2013-05-25 18:20:39
Firma działa jak najbardziej legalnie oferując umowy zlecenie (kiedyś były umowy o dzieło). Stawka brutto zależy od oferty dyrekcji marketu i nie z upodobania firmy. Każdy może napisać opinię jaką chce najpierw trzeba się jednak przekonać jakie są warunki. Ogólnie ok.
studentka 2013-07-10 14:44:15
Taaa, umowa zlecenie, chyba jakieś kpiny. Podpisują umowę o dzieło, tłumacząc ze na zlecenie ich nie stać. Jak dla mnie firma krzak, i nie polecam, a za takie pieniądze jak proponują to z łóżka nie chce mi się wstawac.
klara 2014-02-19 13:55:27
Ja pracuję od 7m-cy. Zawsze umowa-zlecenie. Wypłata na czas. Płacą ZUS. Stawki? Może nie szczyt marzeń ale z pewnością nie najniższe - wiem,bo byłam na wielu rozmowach. Zawsze można się dogadać, co do zmian. Ciągnę 2 roboty.
02.08.2014 2014-08-02 15:24:38
Witam,ja chce powiedzieć,że nie byłam zadowolona z zarobków,za pół miesiąca dostałam 600zł a za cały 800zł.Umowa zlecenie była odrazu.Już tam nie pracuje poszłam bo nie miałam żadnej pracy...
ja-pracownik 2014-09-19 18:27:40
noo płaca 4,20 na godz na rękę wypłaty nie ma na czas! kpina i żarty z ludzi !!!!
wkurzona 2014-10-17 00:00:42
Macro-Work to kpina!! Niestety jestem na razie zmuszona tam pracować a przy najmniej do końca miesiąca! Nadzór kasowy robi wielka łaskę kiedy się do nich dzwoni o wycofanie! Godziny również są beznadziejne nawet gdybym chciała pracować po 8 godzin dziennie to nie mogę bo najpierw są stawiane matki które maja dzieci chyba od rana w szkole, później są studenci żeby plan im się zgadzał! Jak pomyślę ze muszę tam iść do krew mnie zalewa! Nie raz klienci są milsi niż pracowni chociaż znajda się oczywiście wyjątki! Przez cały miesiąc zarabiam nie cale 500 zł!! to chyba jakieś żarty.. Zobaczymy jak będzie z wypłatą!
Oburzona 2014-11-12 16:59:15
Warunki pracy tragiczne wynagrodzenie to jakas kpina a po żal się boże koordynatorzy totalnie nie kompetentni. Ogolnie smiech i nic poza tym :D
torano 2014-12-01 20:12:23
Ciekawa sprawa bo firma Macro-work poszukuje nowych pracowników. Zerknijcie na najświeższą ofertę pracy, moim zdaniem ciekawa sprawa. Agencja MACRO-WORK Sp. z o.o.(Nr ref.:4982) pilnie poszukuje kandydatek/kandydatów do pracy na stanowisko Pracown...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5723499?keywords=&region=
bingo 2015-01-16 10:52:55
ja dzisiaj dzwoniłam bo wyszło ogłoszenie ze potrzebują nagle jednak nie ,,,szkoda słów jak potrzebują to są mili jak nie to wypad,,,oby ich taki los nie spotkał ,,,w hamskim zachowaniu
Gienia 2015-01-22 22:44:00
Ja jestem zadowolona z firmy Macro-Work... prace przy inwentaryzacjach (dodatkowa praca) 7 /h na reke wynosi 70 zł.. nie mam żadnych zastrzeżeń . Wypłata od razu! :)
karo 2015-01-23 20:32:41
Ja pracuje od 1 grudnia. Bylam w szoku ze nie ma wyplaty 10 tylko 25, ale okej skoro jest tak w umowie to się nie odzywałam. Ale dzis kiedy powinien przyjsc przelew, po nim ani śladu! Jakaś kpina. Moich zobowiązań uśmiechem nie zapłacę, a zyc tez z czegos trzeba. Na umowie pełno "kar pieniężnych" a ciekawa jestem czy chociaż przepraszam uslysze. Nie polecam!!!
Jebiesukinabosaka 2015-01-26 14:45:04
Banda! To słowo jakim najtrafniej można ocenić tę zas... agencję. Pracowałem tam 5 dni i miesiąc po ani śladu wypłaty! Ja się pytam gdzie są moje "pieniądze"?! Ile można przelew robić?
1
Qwertrtyejei 2015-01-26 18:19:44
Tez wypracowałem cały grudzień , ani śladu wypłaty ! Ktoś otrzymał wynagrodzenie???
Qwertrtyejei 2015-01-26 18:47:00
Trzeba cis robić jeżeli nie otrzymamy pieniądze ,podaj mi swojego maila
szalony 2015-02-19 22:55:24
Nie wiem czemu takie opinie sa może zarobki nie są najwyższe ale lepsze to niż nic . według mnie fakt nie było zadnej rozmowy kwalifikacyjnej a odrazu pidpisanie umowy zlecenie . mimo wszystko wedlug mnie warto za stawke 8 brutto odnosnie wyplat sa ale sa zawsze 15-20 kokejnego miesiaca :) wedlug mnie praca adenkwantna do zarobkow . :)
Paweł 2015-02-20 01:04:52
Jak dla uczniów fajna oferta dorobienia , u mnie było tak że chodziłem kiedy chciałem ;) i 900 stówek wyszło w miesiącu , szkoda ze tylko pół roku było
michał 2015-03-26 06:08:41
Cześć mili, wiem że Macro-work to agencja pracy tymczasowej z Warszawy. Szukam u was porady, bo w życiu miałem już do czynienia z wieloma agencjami pracy i niestety nie wszystkie były żetelne. Czy więc ta jest warta uwagi i traktują ludzi kórzy do nich przychodza poważnie? nie chciałbym się po prostu znów naciąć przy szukaniu pracy a nie daj boże przy samym zatrudnieniu
Marcin 2016-02-27 17:44:56
witam. tez tam pracowałem , do tej pory nie dostałem wynagrodzenia , robią z ludzmi co chcą i to za tak smieszną stawke . pisałem do kobiety która mnie przyjmowała tam do tej firmy i zapytałem co z wynagrodzeniem to ani sie nie odezwała ani nie odpisała na sms-y, wykorzystują ludzi a potem firmy zwijają .
Młody 2016-08-24 21:14:43
Firma do bani , wypłaty się spóźniają,
Adi 2016-09-08 12:09:53
Witam, powiem tam pracowałem w tej firmie najgorzej nie jest , bo wypłaty czasami są wczsniej czasami 25 ale stawka nie jest dostosowana obecnie do realiów
An 2016-09-08 13:58:13
Wiesz co, no trudno dostosowywac stawkę do realiów, przecież to nie bank i nie śledz trendów, moim zdaniem wszystko jest na swoim miejscu na tyle na ile to jest możliwe, więc na spokojnie, polecam spokój
Zostaw swoją opinię o Macro-work - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Macro-work