brak logo

NIFCO POLAND SP ZO.O

Świdnica

Opinie o NIFCO POLAND SP ZO.O

et 2016-03-18 06:49:39
A znasz I.P
gosc 2016-03-18 17:21:07
To ta z C ,chyba po wystepach z żonatym i ojcem prawie już trójki dzieci to kazdy ja zna.Ma bardzo dobra reputacje.......Ale jak to sie mowi:niedaleko pada jabłko od jabłoni i wychodzi na to,ze musiala wyniesc to z domu.
3
znienniczka 2016-03-21 10:17:09
Słuchajcie ta z brygady c pani lider M.M to dopiero niezle ziolko zostalismy w pracy pare godz bo musialysmy i to co ona wyprawiala to szok nasza liderka od nas ze zmiany to nie mogla w to uwierzyc jak pani M latala z ukraincem nawet i za nim po prostu czasami czlowiek jak popatrzy na inna zmiane i na liderki to tylko jedno wywnioskowac mozna. Ale no coz nie ktore to tu przygod szukaja a nie pracy. Ale z nie ktorymi liderkami mozna smialo pracowac i podziwiac.
łysy3 2016-03-21 11:20:11
Idzie wnioskować że na brygadzie C bardzo źle sie dzieje(liderkaM.M, operatorka I.P).ZAKŁAD PRACY POWINIEN SIĘ ZA TO WZIĄŚĆ i albo z nimi skończyc albo poprzenosic gdzie indziej(JAKI TO WSTYD DLA BRYGADY). Jak to możliwe by takie kobiety które nie są lojalne wobec drugiej osoby(pracowników, męża),które będąc w związku uprawiaja sex z innym facetem -MOGĄ MIEĆ SZCUNEK W PRACY,a faceci którzy też na to idą to żałosni panowie którzy myslą, ze to im dodaje godności,ha ha ha.Bardzo źle mysla bo zniżaja sie do poziomu zera.Te panie nosza juz przydomek odpowiedni.Może mniej takich osób w pracy i lepiej by się nam pracowało.
5
zmienniczka 2016-03-21 12:13:12
Pania M.M znam ale pania I.P nie wiem o ktora ci chodzi na zmianie c bardzo duzo sie dzieje taka prawda tylko o jaka chale ci chodzi dzial bo ja o Szkodzie pisze. Tam sa takie cyrki ze szok.
zmienniczka 2016-03-21 12:35:30
A wogole na skodzie na zmianie c to tylko pidziwiac liderki bo naj bardziej doceniaja tylko linie mitte a reszta ludzi w tylku a naj bardziej pania A.S jest nie zastapiona u liderek tylko ona sie liczy a reszta to dno sa to sa a jak ich niema to trudno ale tak to jest jak pracownik zadzi liderami a one na to pozwalaja.
2
łysy3 2016-03-21 14:57:07
W kazdej brygadzie trafi sie taka dz...a ktora uwaza sie za -co to nie ona,a w rzeczywistosci to jakies brzydactwo (rework,wtrysk,montaz)trzeba nie miec nic w sobie by dalej do pracy przychodzic,kazdy sie patrzy obgaduje i co z tego ze nie widzi ,bo niektore osoby maja kulture by sie zachwywac ale i tak jest na językach.Zreszta dajmy sobie z tym spokoj.Chca pracowac niech pracuja ich sprawa, moze tego chca i lubia ale nie zastanawiaja sie co bedzie za jakis czas.Ze renoma idzie w świat za czlowiekiem.Ja gdybym byl na ich miejscu to bym sie zastanowił co jest W ŻYCIU WAŻNE bo nie chcial by mi kiedys powiedziano ze moja matka to była dz....a .Zycze Wszystkim Wesolych Świat .
2
Obrona Liderki 2016-03-21 23:56:16
Jej co za brednie nie wierze ze piszecie zle o Pani M.M. to świetna liderka zawsze miła wesoła i zawsze pożartuje więc nie wiem skąd te brednie się biora??? A może zazdrość ze M.M jest sumienna i zawsze pomoze. Opinia jednej osoby nie oznacza że tak jest! M.M. głowa do góry i nie zmieniaj się jestes super. Pozdrawiam
1
pracownik 2016-03-22 16:33:38
To jest polityka płacowo -kadrowa p.Moneta ,za to Panu płacą ,nie za bieganie i ukrywanie własnej niewiedzy. Może potrzebuje Pan więcej wskazówek.Jeśli mogłam pomóc to się cieszę.
"Do lutego 2015 r. pensja minimalna na stanowisku pracownika sklepu wynosiła ponad 2200 zł brutto na początku pracy, z gwarantowanym wzrostem do poziomu 2700 zł po dwóch latach stażu i dalszymi możliwościami awansu. Równie atrakcyjnie prezentowało się wynagrodzenie dla menedżerów sklepu, którzy obejmując stanowisko otrzymywali 4100 zł brutto oraz samochód służbowy, a po dwóch latach ich wynagrodzenie wzrastało aż do 5900 zł brutto. Po podwyżkach pensja na stanowisku pracownika sklepu wynosi 2400 zł - 2800 zł brutto na początku pracy z gwarantowanym wzrostem do poziomu 2850 zł - 3250 zł po dwóch latach stażu pracy.

Czytaj więcej na http://praca.interia.pl/news-lidl-polska-od-1-marca-2400-zl-brutto-na-poczatek,nId,2167290#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
1
F 2016-03-22 22:11:09
Na zmianie ,C, nie ma liderki o inicjalach M.M. Chyba
sssss 2016-03-22 22:51:43
Odnośnie I.P
Nie wiesz wszystkiego to się nie wypowiadaj.
Wesoła 2016-03-23 06:33:31
Moneta ma kasę za siedzenie w oknie i łapaniu i wpisywanie upomnień za buty, lepiej niech się weźmie za liczenie wypłat bo ludzie miesiąc w miesiąc biegają bo się nie zgadza na fiszce
3
gość 2016-03-23 12:07:55
a co trzeba o I.P wiedzieć,fakty mówią za siebie.Co prawda w oczy kole.
m 2016-03-23 13:06:57
Z OKAZJI ŚWIAT CAŁEMU ZAKŁADOWI ZYCZE WSZYSTKIEGO DOBREGO .Pracownicy nie narzekajcie tak,tylko weźcie sie do pracy,kiedy można sie poobijac to można ale trzeba tez prace troche szanowac.
C 2016-03-23 13:21:31
Na zmianie C montaż dla waszej wiadomości są dwie o inicjalach M. M.
??? 2016-03-25 10:15:39
Skoro w sklepach jest dobrze to po co męczysz się w Nifco?
byly 2016-04-03 10:21:28
Tak może napisać tylko HR [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lub konfident slonecznego lipca i Mendy
... 2016-04-03 16:44:24
Macie rację, kto chce to będzie pracował, a firma nie jest taka zła jak piszecie.
Piszę w innej sprawie. WTRYSKI czy nie możecie niczego zrobić z tą liderką za przeproszeniem "śmierdzącą i zlaną brudem"???? Czy niema u Was nikogo kto by mógł jej zwrócić uwagę? Gdzie są przełożeni? Jak wytrzymujecie z nią na zebraniach w jednym pomieszczeniu???? Czy HR tego nie widzi? My już nawet po części nie chcemy tam chodzić, wolimy zadzwonić jak się da, bo obawiamy się jakiejś plagi robactwa np. wszawicy itp. To już nie są żarty, to jest poważna sprawa z tą kobietą bo jak można średnio raz na miesiąc umyć włosy?????!!!! Nie wspominając już o kąpieli!!!! Imigranci częściej się myją niż Ona!!!! Proszę w imieniu wszystkich pracowników którzy mają z nią do czynienia o zwrócenie jej uwagi. Liczymy się z tym, że nie jest to takie proste komuś mówić takie rzeczy ale kto inny jak nie przełożeni??? Przecież równy pracownik nie będzie się narażał, proste.
1
nowa 2016-04-04 10:29:34
O której brygadzie piszesz
1
;-);-) 2016-04-07 21:07:54
Spróbujcie się przyjrzeć żonatej liderce z montażu która się z kierownikiem zabawia.;-)
pilot 2016-04-09 10:37:06
I znow następna miłosna historia tym razem mężatka-liderka z montazu , przedtem żonaty z mms z C z operatorka-koleżanka.Robia z siebie pośmiewisko. Sa osobami ktore raczej w żaden sposob nie zasługuja na szacunek.
łysy2 2016-04-09 19:57:06
Jaki szacunek?????????? Najpierw trzeba miec szacunek do siebie ,do swojej osoby a nastepnie zasłużyc na niego u innych osob.Niestety im jest go brak.
F6F6F6 2016-05-04 16:33:41
Nie, nie jeszcze raz nie. Gdyby nie klika jaka się zawiązała w magazynie , to robota by była całkiem fajna. Przepracowałem trzy miesiące w Nifco. Niestety w ostatni dzień pracy po fajrancie dowiedziałem się ,że już nie pracuję. Nie przypasowałem towarzystwu z magazynu. Dość dobra ocena kwartalna ,ale niestety umowa nie została przedłużona . Chociaż nowo przyjęty pracownik będzie się starał , flaki sobie wypruwał a jak nie przypasuje pewnej pani z magazynu i jej bliskiemu koledze to dostaje kopa pod jajo.
1
F6F6F6 2016-05-06 09:49:21
Może nie mendy,tylko osoby nie szczere.Po prostu na układy nie ma rady.Pracują tam też ludzie naprawdę w porządku.No ,ale stare przysłowie się sprawdziło ,, jeśli wejdziesz między wrony ,musisz krakać jak i one''.
1
kita 2016-05-07 21:58:17
Jak to jest zawsze te osoby szczere mają prze.... ne to chyba lepiej być szczerym uczciwym niż zaklamanym Ale dobro zawsze wraca a te osoby co tak robią to też będą miały za swoje
1
człowiek 2016-05-10 23:04:42
Dla czego jedna , z pracownic na zmianie c Skoda - Montaż. Czy jak ten dział się zwie . Puszyszta XXl Ko....a coś tam. Nie posiada ubrania firmowego. I zero konsekwencji. Przecież dla Nifco szyjemy na miarę . I to u Nas w Świdnicy na ul. Witosa.... a Pańcia co ??? Odpiernicza rewię mody. ( Pani Pazur ) hehhe. Tu nikt nie zadrości Ci Twej roboty nędznej z pazurami. Tylko Wkórwiasz wszystkich..... Brakiem standardów w fabryce (ubiór ) spacerki , i opierdalanie się . Powini Ci zabrać telefon w pracy. A Słwawek to dziwimy się , że Ci jeszczenie zagnoił na śmieć!!!!!!
nifkowyludek 2016-05-12 22:25:57
a jak tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] moneta z zakościelnym nadal ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
nifkoludek 2016-05-13 22:33:48
Panie Pieniążek a od kiedy me*n*da to niecenzuralne słowo i skąd wiadomo że chodzi o Ciebie?
Rozbawiona 2016-05-19 18:25:44
Żal mi ciebie a tym bardziej twojej opini. Przypier ..sz się do czyjejś tuszy tu na forum. Dlaczego nie podejdziesz do niej osobiście i nie pokażesz swojego nedznego ryja, kim jesteś i komu tak bardzo przeszkadza jej wygląd. Co do jej paznokci wyczuwam tu jakiś żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jeśli masz ogryzki polecę ci dobrą kosmetyczkę na uzupełnienie braków. Lubisz widac nosem węszyc na czyimś podwórku a swoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zamiatasz w kąt. Wariata STRUGASZ, że nie wiesz jak nazywa się dział. Tylko ktoś kto z nami pracuje może wiedzieć o kim ty tu piszesz wiec jesteś z naszej zmiany. Proponuje Ci spojrzeć w lustro i mocno się przyjrzeć i jeszcze raz i jeszcze raz az się pozygasz ze wstrętu, to może wtedy odpiero...sz się od innych. Po za tym weź się za robot [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] społeczna, bo nie wiem za co ci płacą. PS wiem kim jesteś fujaro.
11
Ziko 2016-07-07 15:30:33
Myślę że raczej przez ciebie ta firma zbankrutuje, bo gdyby tak dobrze pracował to by nikt Ukraińców nie ściągal. A tak obgadujecie jeden drugiego i jeszcze tych Ukraińców a robota stoi. Zawisni i zazdrosni nieroby.
dadi 2016-08-05 22:39:26
Miła przyjemna praca fajni ludzie jest super.
Trelemorele 2016-08-09 01:05:36
Tu można pić, robić co się chce i praca mknie
Mitte 2016-08-09 10:20:42
Ludzie bardzo pomocni, zrzucą na Ciebie swoje obowiązki, a potem podkablują, że nie zrobiłeś i już masz motywację do pracy.
Najlepsza praca jest w jakości u "Ojca", profesjonalista w każdym calu.
2
Niety 2016-09-01 22:25:30
Nowa hala= mobing monitoring tresura
4
dvf 2016-09-03 23:15:53
O ktorej brygadzie piszesz, czy to wtrysk czy montaz
Pestka 2016-09-13 10:42:36
Mógłby ktoś napisać, ile mniej więcej dostaje się na rękę na wypłatę na lince? Zastanawiam się nad przeniesieniem się z innej firmy tylko nie mam pewności, czy się opłaca to.
Niety 2016-09-14 22:52:50
Montaz
Nifculec-bolec 2016-09-20 20:15:54
Kiedy najbliższa zakładowa impra integracyjna? Zacieśniłbym znajomość z jakąś koleżanką.
1
Notornot 2016-09-27 23:27:10
Dlaczego cała filozofia firmy to zwalanie winy na pracowników? Dlaczego wszyscy mądrzy nie dadzą dobrych części? Wolą za to rozdawać nagany. Ludzie wam uciekają. Liderki wrzeszczą. Nic ich nie obchodzi norma ma być. Dlaczego ktoś w dzisiejszych czasach pozwala na upokorzenia i zastraszanie? Gdzie inspekcja pracy?
5
Kasia 2016-09-29 19:42:45
Zastraszanie , zero rozwoju, wpadasz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez przyszłości.
4
Rok 2016-09-29 20:10:34
Co prawda to prawda
2
Rencia 2016-10-08 14:46:02
Wyplata terminowa, andrzejek czeka bo juz go rece bola : pieniazek jest ok, cala reszta tez spoko
1
pifco 2016-10-13 18:15:16
Pójdziesz na elektryka, a będziesz musiał wtryskarki ustawiać.
2
ŻukGnojownik 2016-10-21 09:27:36
Jakie zarobki oferuje nifco dla nowych na produkcję?Proszę podać jeśli to nie tajemnica na rękę.?
nick 2016-10-21 13:38:52
+/- 1900
1
banan 2016-10-24 10:39:58
Ile zarobi młodszy ustawiacz ? bo ponoć fajne zarobki.
M. 2016-10-24 22:27:49
Halo halo nifco. Po ponad pół roku po moim wyjeździe do Czech wchodzę na to forum i nadal widzę jak się nawzajem obrzucacie błotem.
No nic Wasza sprawa.
Ale szczerze mówiąc to znowu z chęcią bym odwiedził Waszą firmę. Tak na 1 dzień. Co jak co, ale fajnie u Was było.
Pozdrowienia z Czech. M.
6
Mirek 2016-10-31 18:51:57
No cóż, nie zmienisz ludzi.
Wszędzie lepiej niż u siebie.
Adi 2016-11-02 15:54:22
Jak wygląda praca na wtryskarkach
nieznany 2016-11-10 11:13:31
Na produkcji Szerzy się złodziejstwo miedzy pracownikami idzie o chora rywalizacje oraz mobing.
2
Zostaw swoją opinię o NIFCO POLAND SP ZO.O - Świdnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NIFCO POLAND SP ZO.O