brak logo

F.H GEKO

Radomsko

Opinie o F.H GEKO

mark1 2013-09-26 21:17
Witam!
Najlepiej skontaktować się z tymi którzy tam pracują!
8
l. 2013-10-31 23:02
Stanowczo Odradzam, Chyba że ktoś lubi prace po 14 godzin.
10
ciekawy 2014-02-20 18:26
To znaczy że towar się rozwozi czy klientów szuka? Jakim autem? Marka kompletnie nie znana więc kto to kupuje? Made in China?
3
piotr86 2014-04-27 09:08
W Urzędzie Pracy w Radomsku jest oferta na handlowca do tej firmy - czy ktoś może coś o pracy tam powiedzieć?
arek 2014-06-02 20:44
Jestem umówiony na rozmowę w sprawie pracy w tej firmie - czy ktoś może mi coś szczerego powiedzieć o pracy tam.
arek 2014-06-02 20:45
Jestem umówiony na rozmowę w sprawie pracy w tej firmie - czy ktoś może mi coś szczerego powiedzieć o pracy tam.
rydwan 2015-01-07 21:44
Pracowałem w tej firmie kilka lat. Widzę, że powyższe komentarze piszą zwolnieni pracownicy lub skrzywdzeni w jakiś sposób ludzie. Nie byłem przedstawicielem, ale z tego co wiem żaden z chłopaków nie ma podpisanej lojalki, o wekslach nie wspominając. Zarobki są w porządku, atmosfera ok. Roboty faktycznie trochę może za dużo czasami, ale nie więcej niż gdzie indziej jak jesteś nierobem to lepiej posiedź w domu. Mamusia odda emeryturkę. Fakt faktem, że chłopaki na firmie zrobiliby porządek z lalusiami. Odszedłem, bo wyemigrowałem z kraju, pewnie na stałe. Z ludźmi kontakt utrzymuje i z tego co wiem firma się rozwija. Generalnie polecam.
4
ekspert 2015-01-16 22:09
Praca w porządku, zarobki adekwatne do stanowiska pełnionego w firmie. Ludzie sympatyczni, są okresy w których pracy jest naprawdę dużo, ale to tak jak w każdej firmie. Co do umowy - jest jak wszędzie..Gdyby nie to, że zachorowała mi matka, która przebywa na terenie UK pracowałbym po dziś dzień. Jeśli ktoś kieruję się negatywnymi opiniami powyżej - proszę bardzo, ale jeśli się nie spróbuję to nie ma pewności! Ja z przekonaniem polecam i zachęcam do współpracy z Firmą GEKO! W Waszych rękach co zrobicie. Pozdrawiam!
Robert 2015-02-07 07:55
Wczoraj złożyłem tam podanie - czekam na odpowiedź. Sam nie wiem co mam myśleć po przeczytaniu tych postów.
Marcel 2015-02-19 14:44
Robert i jak praca? Dajesz rade z tymi przeciazeniami?
handlowiec 2015-03-09 19:41
Widze,zewiekszosc opinii pisana przez ludzi ktorzy nie za bardzo wiedza jak dziala w Polsce handel, niedlugo zaczynam wspolprace z frima Geko, co do oferowanych warunkow na okresie probnym wyglada wszystko w porzadku aco do wlasnej dzialalnosci to sie doksztalccie bo czesto przynosi to duze plusy, chyba ze ktos ka akbicje zawodowe zarabiac 3500 do konca zycia, zdam relacje za kilka tygodni :)
1
dyktando 2015-03-12 11:21
W swojej wypowiedzi zrobił Pan ponad 20 błędów.
Powodzenia!
Paweł 2015-07-07 17:00
Jestem zainteresowany pracą w GEKO. Prosił bym o jakieś szczere opinie .
Może kolega , który zamieścił swoją przedostatnią wypowiedź coś wreszcie napisze.
mateusz 2015-07-14 12:13
Witam ,Paweł
Mam pytanie co się tam dokładnie robi?? noszenie mebli,magazyny chce zostawić CV,ale mam parę pytań?.Może doświadczony kolega Rydwan coś napisze.
zosia 2015-11-27 11:01
masz 100% racji. To że jest się bezrobotnym szukającym pracy, to i tak o niebo lepiej niż być bezrobotnym, zadłużonym i procesami na karku. Ludzie nie dajcie sobie kitu wciskać, to nie jest legalne ze strony tej firmy.
pele 2016-04-18 20:55
Firma cały czas szuka nowych handlowców , ponoć ma już kilkunastu. Co do zarobków to nie wiem , ale słyszałem że najlepsi zarabiają po 8 tys. Firma prężnie się rozwija.
adamo 2016-05-10 21:11
skoro ciągle szukają, to znaczy, że firma ma coraz więcej obowiązków. Nie dziwię się więc, że handlowiec może tu tyle zarobić :)
2
OLO 2016-12-11 19:02
Tak FIRMA się rozwija . Ci co tam pracują NIE BARDZO!
16
Ciekawy 2017-02-14 19:22
Witam Państwa,

Czy ktoś może opisać pracę jako przedstawiciel handlowy? Auto - jakie, czy również do celów prywatnych, podstawa, jakie prowizje itd

Będę wdzięczny.
Alicja 2017-03-30 15:45
@OLO, co masz na myśli? Podziel się swoimi wrażeniami!
tolekbanan 2017-06-14 19:15
zapraszam wszystkich na ph na początku wielkie obietnice(usunięte przez administratora)potem uderzenie rzeczywistości czyli plany, plany , plany nie wyrabiasz nie zarabiasz. I rozumiem jak by produkt i cena były ok a plany realne ale dostaniesz plany nie do wyrobienia i tam się to nie zmieni chyba że na zachęte. Jak szukasz pracy w narzędziach to rozejrzyj się jakie warunki dają inni dystrybutorzy i porównaj.
3
Alicja 2017-08-07 06:37
@tolekbanan a jakie narzędzia na stanowisku przedstawiciela handlowego oferuje ta firma? Opowiedz coś więcej, aby móc porównać ofertę - ta wiedza jest niezbędna.
haha 2017-08-07 23:19
firma dla początkujących chcesz się wdrożyć i posmakować przedstawicielki to geko albo sprzedaż bułek. nie to szukaj innego zawodu. Tu na pewno wyciśnięty jak cytryna robota dla młodych napaleńców na obietnice... ale ktoś musi kształcić młode pokolenie:)
1
Alicja 2017-08-18 15:26
To, że F.H GEKO poszukuje ph-owca @tolektolek obiektywnie nie świadczy na temat firmy negatywnie. Może wcześniej osoba na danym stanowisku odeszła ze względów osobistych - naprawdę są różne powody. Zapytam czy pracowałeś tutaj w firmie? Jeśli tak czy oprócz minusów, mógłbyś podać jakieś plusy? Każdy dane warunki pracy może odbierać inaczej, stąd prośba.
Zostaw swoją opinię o F.H GEKO - Radomsko
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H GEKO