brak logo

Petro remont

Płock

Opinie o Petro remont

spawacz 2011-03-13 20:41:30
kierownik oszust obiecuje a potem się wypiera ze tak nie mówił,w Płocku nikt nie chce tam pracować.jak nie maja roboty to na wolne wysyłaja istawki obniżają nie polecam
anonim 13 2011-10-07 17:48:27
Firma krzak duzo pracy pieniedzy brak.Ludzi traktuje sie jak [usunięte przez moderatora] poza tym na róznych wyjazdach patrza jak tylko oszukac i nic poza tym !!! NIE POLECAM TEJ FIRMY
okradziony 2012-02-06 19:52:40
kiedy zapłacicie za grudzien takiej firmy krzak jeszcze w zyciu nie spotkalem to co oni z ludzmi wyprawiaja to pod sad sie nadaje i nad tym sie zastanawiam sami klamcy . Mysle ze wkrotce do inspekcji pracy sie udam moze oni te dwumiesieczna zaleglosc pomoga wam wyplacic.
znudzony 2012-03-05 18:16:23
Mam pytanko czy firma niewypłacajaca pensji a odliczajaca vat od faktur to firma czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a moze w skarbowce mi na to odpowiedza i pewnie nie tylko mi
okradziony 2012-03-08 11:05:36
znudzony - 2012-03-05 18:16:23

Mam pytanko czy firma niewypłacajaca pensji a odliczajaca vat od faktur to firma czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a moze w skarbowce mi na to odpowiedza i pewnie nie tylko mi
Od Prezesa poprzez kierownictwo na mistrzach konczac to oszusci i [usunięte przez moderatora] i nic wiecej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rozsądny 2012-04-12 18:33:28
Dwumiesięczne opóźnienia a Ty jeszcze nic nie robisz ??
Gratuluję cierpliwości albo fantazji...
xxx 2012-04-18 09:49:21
Firma ma kłopoty finansowe a od prezesa po dyrektorków i kierowników jezdza samochodami słuzbowymi po godzinach pracy ile sie da, a na pensje nie maja!!!
stavros 2012-05-08 15:34:39
W tym miesiącu po raz kolejny nie bedzie wypłaty na czas - powinien sie tym zająć PIP
denim6666 2012-05-11 09:54:07
Wszystkich oszukanych proszę o kontakt [usunięte przez moderatora] Część już się zgłosiła. Jest szansa na pozew zbiorowy
oszukany 2012-06-01 13:38:27
Brak pieniedzy na wyplaty dla pracownikow spowodowaly ZWOLNIENIA GRUPOWE. Firma powoli zaczyna upadac, bo to ze jest juz niewyplacalna to wszyscy wiedza w calej Polsce. Nie placa za materialy, sa dluznikami wielu firm. Komornicy, PIP, Sądy, windykatorzy już pukaja do drzwi.
jaka 2013-07-03 06:00:57
Ta firma to dno i nie ma szans na odbicie się. Może gdyby ten stary prezes wkońcu to zrozumiał i pozwolił komuś innemu zarządzać, ale on chyba juz ma z głową coś nie tak. Kłamie na każdym kroku i sam juz sie gubi w swoich kłamstwach, albo nie pamięta co mówił dzień czy dwa wcześniej. Takich jak on, to z ustawy od razu powinno sie odsuwać od rządzenia. Ja tylko nie rozumiem gdzie są instytucje które kontrolują takich jak on?
Jak ktoś myśli o pracy w tej firmie, a raczej w tym co zostało, to niech nie liczy, że dostanie jakaś wypłatę.
2013-10-06 21:20:34
PREZES [usunięte przez moderatora]! CIĄGLE OBIECUJE, A NIC NIE ROBI! ŻYCZE ŻEBY KOMORNIK WSZEDŁ MU NA CAŁĄ JEGO "POSIADŁOŚĆ" I ŻEBY POCZUŁ SIĘ TAK JAK AKTUALNIE CZUJĄ SIĘ JEGO PRACOWNICY PRZEZ JEGO NIEWYPŁACALNOŚĆ! POZDRAWIAM CIĘ [usunięte przez moderatora] OSZUŚCIE !
pracownik 2013-10-06 21:24:16
OSTATNIO NA WYPŁATĘ PRZELAŁ 265 ZŁ! WYPCHAJ SIĘ NIMI OSZUŚCIE! JEST PREZESEM DRUGIEJ FIRMY ENERGO CHEM Z KTÓREJ PRZELAŁ TĄ KWOTĘ! NASTĘPNA [usunięte przez moderatora] FIRMA! NIE NABIERAJCIE SIĘ! PONADTO [usunięte przez moderatora]SZUKA FRAJERÓW NA WYJAZD DO GDAŃSKA!!
2013-10-07 14:48:37
Byłem pracownikiem tej firmy jak było dobrze to nikt nie nażekał a teraz jak niema pieniedzy to wszyscy nazekaja . Aleto prawda to co piszecie płochocki cały czas oszukuje pracownikow a oni dalej mu wierza dziwie sie ze oni jeszcze pracuja powinni isc na chorobowe a nie do pracy kierownik[usunięte przez moderatora] to wielki [usunięte przez moderatora]jest identyczny [usunięte przez moderatora] to samo
2
marek 2014-12-29 15:28:37
Marketing to kosztuje. z resztą teraz widać jak można dużo piniedzy wydać na marketing, wystarczy posluchac radia albo ogladac telwizje i od reklamy "media Ex..." nie można si e uwolnić. jest tam teraz jakaś praca dla kogoś bez doświadczenia od nowego roku może, też bym cchciał tego się dowiedzieć :)
joe 2015-01-17 23:10:52
ja nie wiem czy to wszystko prawda ale podobno o kłopotach petro remontu słychać już prawie od 2 lat... mimo to firma dalej utrzymuje się na powierzchni. Także nie wiem czy już od tak długiego czasu ciągną po prsotu na ostatkach sił czy też te zdania o kłopotach to najzwyklejsze bujdy. Ktoś wie coś więcej na ten temat?
Wicek 2015-03-20 06:38:59
Konkretów Ci nie powiem no ale często tak bywa, że ktoś coś palnie a później wszystko pięknie leci po łańcuszku od osoby do osoby, przydałyby się jakieś konkrety udokumentowane czymś a nie tylko że słyszałem, ktoś mi powiedział. Ja bym się chętnie zatrudnił tylko jednak zależy mi na wiarygodnych opiniach.
PR 2015-04-25 20:17:07
@senko dokładnie, jest dużo porządnych firm, które dobrze wykonują robotę. Na te większe nie ma co liczyć - same koneksje i łapówki ich interesują - w większości nie znają się na robocie.

A co do Petro Remontu - była to fajna firma no ale komuś w zarządzie przeszkadzała bo zgadał się z inną i w ten sposób chciał wyprowadzić kasę i poleciało. Te wszystkie teksty o obsuwach na pracach to zwykła ściema aby wykoleić tą firmę i zamiast niej brać na roboty inną, która cześć kasy 'przekaże' odpowiednim ludziom w zarządzie orlenu. Wystarczy zobaczyć kto do tych trudności doprowadził i jakie firmy teraz robią w orlenie i co oferują.

Zresztą ilekroć wprowadza się akcyzy, dodatki paliwowe, opłaty zapasowe itp. gówna do ceny benzyny i goli lemingi to ktoś dobrze ustawiony i jego koledzy się bogacą a cierpią zwykli ludzie (pozdrawiam chłopaków z PR).

Cena ropy ze 120 spadała do 40 ale na stacja cena z 6zł spadła do max 4,5zł. Ot i cała filozofia. A państwo uważa, że 'zarabia' na tym no to przymyka oczy (pomimo wyroków sądów nakazujących orlenowi zapłatę PR). No to jak państwo uważa, że zarobi na tym jak bogaci optymalizują podatki to ok. Ciekawe z czego państwo zacznie żyć jak ludzie nie będą mieli co oddać. Wtedy paliwo może być po 8zł :)

@tomek jak jesteś zainteresowany firmami, które dobrze wykonują prace remontowo-czyszczące to się odezwij.
kuertof 2015-04-26 08:49:12
Dlaczego krytykujecie tylko SP Prezesa. Przecież on tylko zatwierdzał decyzje. Oferty, wyceny, negocjacje, organizacje, wykonanie robił ktoś inny w firmie.
Marousz 2016-05-15 11:59:45
@joe dokładnie. To mnie zawsze intryguje - dlaczego pracownicy, których sprawy tego typu kompletnie nie dotyczą znajdują w tym taki wielki temat do plotek :) Podpowiedzcie mi, czy firma poszukuje pracowników w jakiś inny sposób niż po przez ogłoszenia w internecie?
Zostaw swoją opinię o Petro remont - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Petro remont