brak logo

Jobman Group Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Jobman Group Sp. z o.o.

kiki 2015-11-22 19:46:51
a tam w jobmanie większość ofert dot pracy na śmieciówkach i to jeszcze znacznie poniżej minimalnej krajowej. O Urlopie to można pomarzyć
Krzysiek 2015-11-23 18:47:09
Wspolpracuje z biurem wroclawskim od kilku miesiecy i nie mam zastrzezen. Wyplaty praktycznie z dnia na dzien, duzo zlecen- mozna sobie dorobic- a do dziewczyn w biurze, az chce sie przychodzic ;)
polecam wszystkim szukajacym pracy z elastycznym grafikiem bez wiekszych zobowiazan.
1
Jobman.pl 2015-11-24 19:22:53
Witamy,
Odpowiedzi na temat oferowanych przez naszą firmę stawek najlepiej szukać w naszych Biurach Regionalnych, ponieważ stawki są bardzo różne, uzależnione m.in. od miejsca pracy, stanowiska czy w końcu - statusu pracownika (np. czy jest uczniem/studentem, emerytem, osobą zatrudnioną już w innym miejscu i chcącą sobie dorobić, osobą bezrobotną). Dlatego najlepiej dowiadywać się w Biurze Regionalnym, z jaką stawką związana jest dana oferta.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman.pl
2
kiki 2015-11-24 21:37:27
Qcinek

Na umowach zlecenie w niektórych zakładach nawet koło 5zł netto na godzinę,
może na innych gdzie jest umowa o prace to z łaski dadzą ta minimalną krajową
Jobman.pl 2015-11-25 08:10:13
Witamy,
Jeżeli chodzi o stawki, to najlepiej kontaktować się z naszymi Biurami Regionalnymi i pytać o konkretne oferty pracy. Stawki są bowiem uzależnione np. od miejsca pracy, stanowiska, statusu pracownika.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół JObman.pl
Mał-gosia 2015-11-26 19:50:58
@KiKi z tego co mi wiadomo, to w Jobmanie osoby nie uczące się mają umowę na ZUS, więc jest "oskładkowana". Agencję oceniam na 4+, jestem zadowolona ze współpracy, ale wiadomo zawsze mogłoby być lepiej. Jeśli nie możecie porozumieć się z biurami regionalnymi, to polecam miłe Panie z centrali w Krakowie- zawsze chętnie pomogą i odpowiedzą na każde pytanie.
kiki 2015-11-27 09:12:14
@Mał-gosia
Może są oskładkowane tylko że od sumy mniejszej niż składki minimalnej krajowej.
w marketach te wspomniane 5zł netto to niestety prawda, rozejrzyj się po komentarzach na poprzednich stronach w Gowork.
Jak jak chciałam się na początku roku dorobić i zatrudnić w dużym markecie na stanowisku kasjera i usłyszałem stawkę brutto a ile to na netto będzie to nie zrezygnowałam z dalszej rozmowy bo ta stawka była poniżej wszelkiej krytyki i nieadekwatna do włożonej pracy na tym stanowisku Fakt są to oferty z pracy dorywczej ale stawki na kasach w większości są żałośnie niskie. Mogli by je z góry przy ofercie podać stawkę brutto za godzinę.
Jeszcze ten system kar za byle co oraz problemy z ustalaniem grafiku.
2
ann 2015-11-28 09:11:14
Nie wiem kiedy pracowałaś, w tym momencie stawki zarówno na kasach jak i na wykładaniu towaru wydają mi się na prawdę przyzwoite. Z tym, że ja jestem studentką, może stąd różnica. Jobman na tle konkurencji wypada na prawdę ok- przynajmniej we Wrocławiu- zarówno ze względu na obsługę klienta jak i na elastyczność grafików, stawki i rozliczanie się przez stronę. Co do kar- jeżeli przestrzegasz warunków umowy to nie musisz sobie tym zawracać głowy. Najważniejsze to, że są wypłacalni w przeciwieństwie do innych "agencji".
kiki 2015-11-28 10:44:35
@ann,
No ja tam nie pracowałam, tylko kandydowałam na początku 2015r błąd jest we wcześniejszej wypowiedzi, bo jak usłyszałam stawkę to w przeliczeniu na netto u osoby która jest bezrobotną. to wychodziło koło 5,24 zł czy jakoś tam.
Wiem że praca na kasie i wykładaniu towarów czy innym stanowisku handlowym w markecie nie jest hojnie wynagradzana ale to co usłyszałam to jakiś absurd był.
A pensja minimalna krajowa w przeliczeniu na liczbę godzin daje koło 7,50 zł netto, więc pomyśl jaka spora różnica.
Poczułam się urażona i po paru dniach dostałam prace w sieciówce odzieżowej gdzie miała nawet lekko 1320 zł, a tam przez jobman bym miała koło 850 zł za tyle samo godzin. Co uważam tą stawkę za skandaliczną.
hmm Może się stawki podniosły ale przeglądając tam ogłoszenie ile jest z nich na umowę cywilnoprawną, można się spodziewać stawki grubo ponad minimalna krajową.
Ja niestety nie polecam tej agencji i liczba osób która wcześniej tam robiła najwidoczniej też nie.
Był pracownik 2015-12-12 20:39:53
Nie polecam. W moim przypadku wciśnięto mi zwykłą ściemę. Rekrutacja do firmy TJX, po przejściu testów matematycznych i koralików kierują Cię do firmy na dalszą część rekrutacji. Umowy podpisywane na tydzień (przez internet), oczywiście wątpliwości na temat tego co gdyby nie przedłużyli rozwiewane są obiecankami, że pracowici są przyjmowanie itd. Koordynator agencyjny w zakładzie mydli oczka jak to Firma TJX jest uczciwa, że jak się jest dobrym i pracowitym to się zostanie przyjętym i nie ma co się martwić umowami tygodniowymi. Człowiek się nabiera, daje z siebie 120%, a potem tylko nerwy.
Po zeszłorocznej porażce gdzie pracowników tymczasowych poinformowano, że są zapchajdziurą na peak sprzedażowy przed świętami/wakacjami sprawiło, że ich efektywność była równa 0 agencja przyjęła nową politykę, na którą dałem się nabrać. Obiecują jak najwięcej i w ostatni dzień umowy, po 3 m-cach pracy, dwa tygodnie przed Świętami Bożego Narodzenia kierownik zmiany w zakładzie wciska ckliwy kit o tym, że nie ma miejsc i zostajemy zwolnieni. Nawet koordynatorka Jobmana na rozmowę z pracownikiem pofatygować się nie mogła, stała tylko przy wyjściu z czarnym workiem żeby odebrać ciuchy i wszystkie rzeczy otrzymane na początku pracy.

Jedyny plus to kasa, bo zarobki 2754 brutto (ok 2000 na rękę) na dziale przyjęć w TJX na kiełczowskiej. Natomiast całą ściema z zatrudnieniem i traktowanie ludzi godne pożałowania.

Niech to będzie przestrogą dla wszystkich ludzi chcących znaleźć pracę przez agencje tymczasową, musicie być świadomi, że w interesie agencji nie jest znalezienie Wam pracy na stałe. Jeśli przejmie Was pracodawca od agencji to kończą się zarobki agencji jakie generowaliście. Nie marnujcie czasu i zdrowia na współpracę przez tą agencję.
2
Mał-gosia 2015-12-17 17:53:14
Wiem, że ostatnio stawki poszły w górę, więc są nawet atrkacyjne. Fajną opcją jest inwentaryzacja w piotrze i pawle - stawka dla osoby z zusem to ponad 12zł/brutto jeśli się nie mylę.
jaa 2015-12-18 18:29:22
15 zl brutto w piotrze i pawle, dobrze tam teraz
gosc 2016-01-17 15:12:13
Niestety jestem zmuszona zrezygnować z pracy na kasach, wprowadzili wynagrodzenie do 15 każdego następnego miesiąca, totalny obłęd.
To co było ich największym atutem, sami zepsuli.
gosc 2016-01-17 21:23:16
Gdyby tak do tego podchodzić, to mogę iść do każdej innej agencji, ale wybrałem Jobman, tylko ze względu na szybkie wypłaty. Dlatego są wyjątkowi na rynku i mają więcej chętnych, bo płacą od razu.
W firmie w której pracuje, po tej informacji wszyscy pracownicy KAS zamierzają odejść, albo przenieś się na dział, bo tam wypłaty jak do tej pory.
Zatem ma to ogromne znaczenie, czy od razu czy tez do 15.
maci 2016-01-17 21:33:45
od 1 lutego do 15 marca, tylko 1,5, to nie jest jeden miesiąc, zresztą i tak to byłoby o miesiąc za długo.
ui 2016-01-20 10:14:31
ha ha sam sobie chwalisz?
monika 2016-01-29 20:12:01
chodzi o to,że do tej pory kasa była w ciągu 5 dni od złożenia karty zleceniobiorcy, a praktycznie to już następnego dnia. Pracowałeś np. 5 stycznia,wypłatę dostawałeś najpoźniej 10go. Teraz musisz czekać do 15 lutego
1
jgg 2016-02-08 15:18:18
Jobman?? od kiedy wprowadzili miesięczny typ wynagrodzenia to wiszą tylko oferty na kasy, bo większość nie chce tego brać.
Przywróćcie wynagrodzenie do 5 dni na koncie.
mariola 2016-02-29 21:24:49
chciałabym zapytać czy jako student podpisując ofertę z firmą jobman zobowiązuje się do wykonania określonej liczby godzin w miesiącu ? czy są jakieś kary? i na ile taka umowa jest ważna? Bardzo mnie interesują wypowiedzi osób pracujących dorywczo np. wykładanie towaru zatrudnionych przez tę firmę :P
Jobman.pl 2016-03-01 08:42:51
Witamy,

Odpowiadając pokrótce na pytania - umowa jest zwykle podpisywana na okres miesiąca lub trzech miesięcy, jej podpisanie nie oznacza obowiązku wykonania określonej liczby godzin - zależy ona od zleceniobiorcy. Na wszystkie pytania dotyczące zatrudnienia odpowiedzą nasi konsultanci. Telefony do biur są dostępne na naszej stronie: www.jobman.pl/kontakt. Zachęcamy również do zadawania pytań za pośrednictwem Facebooka (www.facebook.com/Jobmanpl)

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman.pl
Jobman.pl 2016-03-01 09:21:50
Witamy,

Najlepiej dopytywać o szczegóły oferty pracy, dzwoniąc do Biura Regionalnego, które wystawiło ofertę.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman.pl
gosc 2016-03-02 14:57:55
Witamy!
Informujemy, że z dniem 3 marca 2016 r. wprowadzamy zmiany w Strefie Pracownika.
W związku z małą liczbą osób biorących udział w Programie, zdecydowaliśmy się na zmniejszenie ilości licytacji do dwóch w tygodniu. Licytacje będą trwać dłużej (od poniedziałku do czwartku oraz od czwartku do poniedziałku).
Jednocześnie informujemy, że sposób naliczania punktów nie ulega zmianie.
Pozdrawiamy serdecznie,
Jobman Group Sp. z o.o."""

I tak nigdy nic nie można wygrać, bo zawze nagle zjawia sie " ktos" kto ma wiecej .....???:) a to ludzi zniechęca.
Jobman.pl 2016-03-03 09:02:36
Witamy,

W licytacjach chodzi o to, żeby wygrał ten, kto postawi więcej punktów. Wśród naszych zleceniobiorców są osoby, które pracują i zdobywają punkty przez wiele miesięcy, zanim przystąpią do licytacji, więc może stąd wrażenie, że "nagle zjawia się "ktoś", kto ma więcej"?Przypominamy również, że w ostatnich miesiącach można było zdobyć dodatkowe punkty (np. 10000 za pracę w Sylwestra czy Wigilię) i bardzo dużo osób z tego skorzystało.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman.pl
janusz 2016-03-04 11:59:57
Zajebista firma. Aż wiatr wieje przez Krakówek:>
A. 2016-03-18 15:46:27
Witamy,
Uprzejmie informujemy, że z dniem 1 kwietnia 2016 r. wprowadzamy opłatę za przelewy wynagrodzeń. Wysokość opłaty to 2 zł za każdy zrealizowany przez Jobman Group Sp. z o.o. przelew wynagrodzenia.
Zapis dotyczący opłaty za przelew wynagrodzenia pojawi się w umowach zawieranych od dnia 1 kwietnia 2016 r. Oznacza to, że przelewy wynagrodzeń za zlecenia wykonane przed dn. 1 kwietnia 2016 r. będą realizowane bez wspomnianej opłaty.
Równocześnie pragniemy poinformować wszystkich zleceniobiorców świadczących usługi kasjerskie, że dokumentem z dn. 9 marca 2016 r. ustalony został zakres obsługi kasjerskiej. Wspomniany dokument jest integralną częścią umowy i jest dostępny na Koncie Pracownika (zakładka ?Umowy? / ?Załączniki do umowy?).


Czyli co? Pracując na dziale chemia w piątek, a w czwartek na Wędliny, muszę mieć oddzielne karty i już przelew 4 zł, bo każdy dział rozliczany jest osobno, czyli razy 2 zł?
Pracuje 1 dzień wysyłam kartę, bo potrzebuje szybko kasy, i juz 2 zł, pracuje drugi dzień kolejne dwa złote, czyli to zmierza tylko do tego, żeby rozliczać w trybie miesięcznym, bo wielokrotna opłata ma zniechęcić do rozliczania przelewów w systemie dziennym i tyle.
Anakonda 2016-03-19 22:29:14
Siemka.Od niedawna pracuje przez agencje pracy jobman i niestety mam juz 280zl kary.Jak placi sie te kary?Odciagaja oni z nastepnych wyplat czy wysylaja listy do domu?
Dzieki za odp
gość 2016-03-22 13:25:33
Jakos nie zdementowali, szykuj portfelik;)
A miesięcznie za przelew da im 24 zło od jednej osoby, czysty zysk - wyzysk.
IP 2016-03-26 16:13:45
Już my sprawdzimy, czy to prawda ;)
Anna _Jobman_Orange 2016-05-18 11:08:15
Witam,

Zależnie od stanowiska wypłaty są dostarczane do pięciu dni po dostarczeniu karty, do 10 dnia miesiąca za miesiąc poprzedni do 15 dnia miesiąca za miesiąc poprzedni. Są również oferty na umowę o pracę jak np. Konsultant telefoniczny w Orange wtedy jest pakiet benefitów do wyboru.

Jeżeli chodzi o kary to nie są one wydawane bez powodu, jeżeli ktoś jest w stanie usprawiedliwić swoją nieobecność w pracy takowej nie dostanie.
W sprawie spłacania najlepiej skontaktować się z biurem regionalnym dowiedzieć się o możliwościach spłaty jest tu też opcja rozłożenia na raty.
Jobman.pl 2016-05-27 08:20:24
Pani Saro,
Hasło "Szukamy ludzi do zgranej paczki" odnosi się do oferty pracy w call center i zapewne przy tym ogłoszeniu mogła Pani się z nim spotkać. Zapewniamy, iż ofert jest dużo więcej. Zachęcamy do zapoznania się z nimi na naszej stronie www w zakładce "Oferty pracy".

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman Group Sp. z o.o.
aga 2016-06-22 11:51:43
nie polecam. maja pelno kruczkow w umowie.... karte pracy zlozylam 15 maja a wynagrodzenie otrzymalam dopiero po miesiacu..;/
Jobman Group 2016-06-22 14:36:03
Witamy,

Oświadczamy, że opinia dotycząca rzekomych "kruczków w umowie", jest w pełni nieprawdziwa i godzi w dobre imię naszej firmy. Jeżeli ma Pani inne zdanie - zapraszamy do kontaktu z Działem Prawnym naszej firmy (tel. 12 294-13-04).

Ponadto informujemy, że w zależności od stanowiska / zlecenia, wynagrodzenie wypłacamy w systemie miesięcznym lub dziennym (tzn. do 5 dni roboczych od dostarczenia karty).

Pozdrawiamy,
Zespół Jobman Group
Jobman Group 2016-06-22 14:43:52
Witamy,

@Romek - w naszej firmie możliwe są wypłaty dzienne, a dokładnie - do pięciu dni roboczych od dostarczenia Karty. Kartę można dostarczać po każdym dniu (za pośrednictwem platformy on-line dedykowanej Zleceniobiorcom), kilku dniach, tygodniu, na koniec miesiąca - w dogodnym momencie. Wszystko zależy od stanowiska - przelewy dzienne, z uwagi na odpowiedzialność materialną, nie są możliwe w przypadku obsługi kas fiskalnych (czyli na stanowisku kasjera).

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Jobman Group

kasia 2016-07-25 19:45:05
Agencje oceniam bardzo na plus, wynagrodzenie wyplacane w terminie, panie w biurze zawsze chetne do pomocy itd. Mam tylko pytanie, czy jak dostalam na konto umowe na kolejny miesiac ale nie zatwierdze jej bo nie chce pracowac w kolejnym miesiacu to nic sie nie stanie? Czy musze najpierw poinformowac agencje i zachowac 7dniowy okres wypowiedzenia? Podkreslam ze umowa jest jeszcze nie zaakceptowana przeze mnie, tylko czeka na koncie.
Jobman Group 2016-07-26 08:28:03
Witamy,
Jeżeli umowa nie została zaakceptowana, to nie ma mocy prawnej, dlatego nie trzeba jej wypowiadać. Dokument zostanie usunięty. Możliwe, że ktoś z Agencji się z Panią skontaktuje, żeby potwierdzić, że nie chce Pani zawrzeć umowy na kolejny miesiąc.
Pozdrawiamy,
Zespół Jobman Group
Marys 2016-08-22 21:47:15
De jestem tekstoznawca i widze ze dobre opinnie firma jobmann pisze sobie sama radze wczytac sie w tekst i to zobacyc
rst 2016-09-05 13:04:43
Jobman Wrocław zaczął płacić NIE DO 5 dni roboczych, a dokładnie co 5 dni roboczych.
O wcześniejszej wpłacie na konto można pomarzyć, a jak dojdzie do tego wolny ustawowo dzień, albo weekend to czekasz aż 8 dni.
Jeszcze nie dawno kasa była nawet drugi dzień na koncie, firma schodzi na gorsze dla pracownika.
Przestają się wyróżniać na rynku.
monika 2016-09-09 22:50:37
Owszem, ostatnio nie płacą po 2 dniach, ale trzymają się zapisów (nadal płacą w ciągu 5 dni roboczych). I jest to jedna z niewielu (być może nawet jedyna) agencja pracy, która płaci tak szybko. W innych to wypłata do 15, 20, a nawet 30 dnia miesiąca następującego po wykonaniu zlecenia.
monika 2016-09-09 23:23:18
To nie jest opóźnienie. Mają zapłacić w ciągu 5 dni roboczych i płacą. A to, czy zapłacą drugiego czy piątego dnia, to ich broszka. Ja mam zapisane w umowie,że pracodawca płaci 29 dnia miesiąca. Zwykle płaci 26, ale jakby mu się spodobało zapłacic 29, to nie mogłabym mówić o jakimś "opóźnieniu"
Zespół Jobman Group 2016-09-12 09:24:51
Dzień dobry,
@kiss me, w tym momencie mamy wiele ofert pracy. Stawki są różne, w zależności od stanowiska i miejsca pracy. Szczegółowych informacji udzieli, z chęcią, jeden z naszych konsultantów.
To pracownik decyduje, kiedy i gdzie chce pracować i czy dana stawka jest odpowiednia.
Zapraszamy do współpracy. Lista ofert pracy we Wrocławiu: https://jobmangroup.pl/oferty/lista/1
pozdrawiamy,
Zespół Jobman Group
Jobman Group 2016-09-12 14:10:15
Dzień dobry,
@kiss me mamy wiele ofert pracy, stawki są różne, uzależnione od specyfiki i miejsca pracy. Nasi konsultanci z chęcią udzielą konkretnych odpowiedzi.
Pracownik decyduje gdzie i kiedy chce pracować oraz czy odpowiada mu dana stawka. Cała lista ofert pracy dostępna jest na naszej stronie:
https://jobmangroup.pl/oferty
Zapraszamy do współpracy!
Zespół Jobman Group
Hiurem 2016-09-13 08:31:03
W umowie jest punkt ktury to obejmuje podpisując umowę zgadzasz się na to
Jobman Group 2016-09-13 15:43:27
Dzień dobry,
@liza szczegółowych informacji udzielą nasi konsultanci. Często mamy kilka ofert pracy na danym stanowisku, w danym regionie, np. kilka ofert pracy na stanowisku kasjera we Wrocławiu.
Pracownik sam wybiera sobie najwygodniejszą lokalizację.
Pozdrawiamy i zapraszamy do współpracy:)
Zespół Jobman Group
tomek 2016-09-17 14:59:31
Invent płaci tez co tydzień.
Wypłaty co tydzień to standard w Europie.
Jobman jest dalej najlepszy pod tym względem, choć coraz gorzej od kiedy przejął ich nowy właściciel.
Inny problem to odwoływanie na dzień przed - zmian np. w tesco , bo zjawił się ktoś tańszy.
My mamy na odwołanie 24 godziny, a Jobman nic, to nie fair.
Zespół Jobman Group 2016-09-19 08:42:57
Dzień dobry,
Faktycznie jako pierwsi w Polsce wprowadziliśmy system wypłat dziennych, który umożliwia naszym Zleceniobiorcom rozliczenie i wypłatę wynagrodzenia przelewem na konto nawet po każdym dniu pracy. Czyli nie trzeba czekać do piątku - można np. rozliczyć się od razu po pracy w weekend.
Samo rozliczenie trwa do 5 dni roboczych, przy czym staramy się rozliczać naszych Pracowników jak najszybciej.
Opcja ta nie dotyczy stanowisk kasjer/kasjerka ze względu na odpowiedzialność finansową.
Zapraszamy do współpracy,
Zespół Jobman Group
Zespół Jobman Group 2016-09-19 11:49:35
Dzień dobry,
jeśli chodzi o rozliczenia, to Pan, jako nasz pracownik decyduje, kiedy chce się Pan rozliczać. Jeśli pracuje Pan np. 10 dni we wrześniu, to może Pan się rozliczać po każdym przepracowanym dniu osobno, zbiorczo rozliczyć cały wrzesień lub np. co tydzień.
Pan decyduje = Rozliczamy Pana wtedy, gdy na swoje Konto Pracownika załączy Pan kartę z potwierdzonymi przepracowanymi godzinami.
Trzeba pamiętać jedynie, żeby kartę z godzinami za dany miesiąc rozliczyć nie później niż do ostatniego dnia danego miesiąca.
Czyli Pan decyduje, ma Pan wybór:)

Zachęcamy do współpracy,
Zespół Jobman Group
Zespół Jobman Group 2016-09-19 13:47:18
Dzień dobry,
Tak - stawiamy bardzo na elastyczność! Nasi Pracownicy sami wybierają grafiki, godziny, miejsce pracy. Opcja wynagrodzeń dziennych to też nasz sposób na zwiększenie elastyczności. Decydujesz, jak pracujesz:)
Lojalnie przypominamy jednak, że wynagrodzenia dzienne nie dotyczą stanowisk związanych z obsługą kas. Dzieje się tak ze względu na odpowiedzialność finansową. Mamy przekonanie, że ten powód spotyka się ze zrozumieniem u naszych Pracowników.
Zapraszamy do współpracy!
Zespół Jobman Group
vvv 2016-09-23 17:52:20
Aha, tyle lat płaciliście Państwo wypłaty dzienne na kasach, a teraz nagle problem, sami sobie pracujcie na kasach w takim systemie wypłat :)
hihi 2016-09-23 18:04:03
Hej, a wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno oprócz podstawy są jeszcze premie.
Jobman Group 2016-12-07 08:46:53
Dzień dobry Pani Magdo,

Niestety, czasem grafiki są odwoływane, jednak nie jest to nasza decyzja, tylko Klienta, dla którego świadczone jest zlecenie. Niemniej jednak powinna Pani zostać poinformowana. Jeżeli tak się rzeczywiście nie stało, poczuła się Pani źle potraktowana przez naszych konsultantów, należało to zgłosić naszemu Rzecznikowi Pracownika. Dzięki temu moglibyśmy zareagować.

Jeżeli chodzi o Pani zarzut dotyczący problemów z wynagrodzeniem, trudno nam się do niego odnieść, ponieważ nie znamy szczegółów. Zapewniamy, że z naszej strony robimy wszystko, żeby Zleceniobiorcy otrzymywali wynagrodzenie w terminie. Opóźnienia wynikają najczęściej z niedopełnienia przez Zleceniobiorców warunków umowy (np. niedostarczenia karty w terminie).

W razie wątpliwości zapraszamy do kontaktu bezpośredniego, który jest jedyną gwarancją rozwiązania ewentualnych problemów.

Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dobrego dnia,
Zespół Jobman Group
Zostaw swoją opinię o Jobman Group Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobman Group Sp. z o.o.