logo Pension 27

Pension 27

Kiel

Opinie o Pension 27

Mirabelka 2014-11-03 22:46:35
Hahaha.. DZIEWCZYNY!!smiech mnie ogarnia, kiedy czytam pozytywne komentarze o tym klubie.. najgorsze bagno jakie kiedykolwiek odwiedzilam.. Dziesiec euro mitte za to,ze sama wszystko sprzatasz,za to ze nocujesz,za gumy, ktore sa przeciez narzedziem pracy, czyli pracodawca powinien zapewnic.. Do tego podzial pol na pol.. ok:) zrozumiale.. Klientow znikoma ilosc,co za tym idzie.. male zarobki.. obiecuja zlote gory,a jestes zamknieta w klatce.( usunięte przez administratora )! wszystkie jezdzimy na jednym wozku,dlaczego wiec mamy byc oceniane? na poczatku wspolpraca spoko, pozniej zaczely sie komplikacje. Duzo mogla bym pisac.. alez przeciez nie mnie to oceniac :) Powodzenia Dziewczeta.. zarabiajcie.. ale nie w Kiel!! :P
Lola 2014-11-10 10:57:46
Witam Panie pracowałam w Pension 3 lata jest to klub na który trafiłam na poczatku swojej 'kariery' Zostałam tam miło przyjeta przez właścicieli jak i również przez dziewczyny panuje tam super atmosfera jeśli lubicie łączyć przyjemne z pożytecznym to polecam z czasem miejsce pracy biorąc pod uwagę nasz fach staje się naszym drugim mniej ważnym ale jednak domem ja sie tam właśnie tak czułam pozdrawiam i tęsknię Wasz Lola;-)
Gunia 2015-01-20 01:10:22
Wlasnie wrocilam z Pension 27 i jestem bardzo zadowolona nie zgadzam sie z Wasz opinia bylam w wielu miejscach w Niemczech ale jeszcze z takim przyjaznym miejscem sie nie spotkalam dziewczyny super zarobki bardzo dobre ja jestem zadowolona polecam
Mona 2015-01-21 22:10:05
Pracowalam w Pension 2 lata przerwalam prace z powodow prywatnych czas spedzony wspominam pozytywnie zarobki rowniez polecam
Laura 2015-02-28 21:24:05
Najlepiej napisac meila z zapytaniem do szefowej bo kazdy lokal ma inne wymogi z opowiadan kolezanek w Pension zarabiaja tylko szczuple dziewczyny lub przy sobie ale bardzo zadbane ......próbuj
Była lokatorka :) 2015-03-29 21:23:45
Dziewczyny ostrzegam....kiła mogiła i syf ....pracowałam wcześniej w tym syfie...dziewczyny zazdrosne plotkary...specjalnie doprowadzają zeby tylko z tamtąd sie wynieść...siedzenie w klitce za 15€ aby na mitte mieć to juz cud....zgadzam sie na początku spoko a pózniej same przejeździe sie na własnej skórze... Ja straciłam wszystko przez ten klub co mi w życiu najcenniejsze tzn.."dyskrecje " musiałam zmienić miasto w Polsce ...powodzenia
Amelia 2015-04-06 19:38:10
Wróciłam stamtąd wczoraj. Nie było dnia, żebym nie miała dziesięciu klientów, a zdarzyło się też i więcej. Zarobione tam pieniądze mocno przerosły moje oczekiwania. Ciężko mi uwierzyć w komentarze odnośnie słabych zarobków. No chyba, że osoby piszące je, nic sobą nie prezentują , a zazwyczaj tak jest. Tylko, że to w takiej sytuacji, nie jest to już wina szefostwa, ktore jak dla mnie jest super. A paniom piszącym te bzdury, proponuję o siebie troszkę bardziej zadbać, zanim zaczną narzekać.
Szczerze polecam to miejsce, szczególnie zadbanym kobietom. Ja na pewno będę tam regularnie wracać. Pozdrawiam.
Ania 2015-04-07 00:59:08
Jezdze do Pension od 3 lat i zawsze wracam do domu z gróbym portfelem wiadomość powyżej napisana została chyba przez jakaś gruba desperatkę która ze swojm wyglądem tyle tylko mogła zarobić .Pracuje Nas tutaj 20 wymieniamy sie na terminy gdyby nie panowała dyskrecja nie byłoby takiej rotacji dziewczyn logiczne!Polecam miejsce ładnym dziewczyna które wiedza po co jadą a napewno nie pożałujecie .
xxx 2015-04-10 15:42:44
hahahaha wzystkie pozytywne komentarze to jedna wielke bzdura;) niezle sie usmialam ruchu nie ma w ogole !Paru klientow na caly dzien na wszystkie dziewczyny !!!!odradzam!
Sylwia 2015-04-11 00:32:22
Termin terminowi nie równy nikt w tej pracy nie zagwarantuje ci stałych zarobków !smiesza mnie takie komentarze jak powyżej ja wracam do Pension po roku przerwy pracowałam tam 2 lata i dobrze wspominam obecne terminy.
Wasza zmora!!!!!? 2015-04-21 20:34:34
Ostrzegam chyba ze chcecie zeby rodzina o was wiedziala✌️✌✌powodzenia dziewczyny...
Nie nowa 2015-05-01 21:06:52
Po 10 klientow dziennie? A to ciekawe..Chyba 10ciu ale na 9 dziewczyn. A na dodatek szefowa pobiera 10 euro dziennie za miete,bez wzgledu na to czy dziewczyna zarobila czy nie. Fakt zgrabne dziewczyny i zadbane zarobia,ale nie przesadzajmy nie sa to grube tysiace. Bylam w miejscach gdzie spokojnie mozna wiecej zarobic nic w Pension. Pozytywne komentarze pisaly pewnie przydupaski szefowej. Ja osobiscie nie polecam.
Pamelka 2015-05-27 21:14:06
Witam! Właśnie wybieram się pierwszy raz do Pension 27. Czy możecie mi napisać coś o tym klubie?
Pamelka 2015-05-27 21:19:20
Bo już sama nie wiem czy tam jest ok czy nie. Różne czytam opinie.
2
Rosa 2015-05-31 22:58:30
Wlasnie wrocilam z Pension moj tygodniowy zarobek wyniosl 2650 e juz dla mnie smiesza mnie opinie ze przychodzi 9 klientow dziennie na 10 dziewczyn ktora normalna dziewczyna siedziala by za 25 e dziennie jest nas na terminie do 10 dziewczyn ktore stale wracaj w to miejsce czyli mowi to cos samo za siebie.Polecam jesli ktos sam nie sprobuje to sie nie przekona.
Nati 2015-06-12 01:21:45
Wróciłam do Pension po rocznej przerwie na chwile obecna jest na 11 i każda dziewczyna zarabia w jakim miejscu siedziało by tyle ładnych dziewczyn gdyby ruchu nie było skoro jest tyle innych ofert śmieszą mnie opinie dziewczyn powyżej polecam
Pamelka 2015-06-25 11:49:44
Rosa nie ściemniaj że tyle zarobiłaś. Nie ma takiej możliwości. Hi!
Pamelka 2015-06-27 18:31:50
Byłam tam i jest ciężko wstawać o godz.11 i pracować do 4 rano. Ale moje wrażenie z pierwszej wizyty bez zarzutów. Szefowa naprawdę w porządku. Kto jest wytrzymały psychicznie i fizycznie to polecam. Coś zawsze można zarobić. Jeśli nie jesteś gruba i stara. Laski do plus 70kg i do 35 lat z miłą aparycją mogą spokojnie tam coś uskrobać. Pozdrawiam
mała22 2015-07-15 21:33:54
NIEWOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kinia 2015-08-17 01:26:51
Niewola ! nie rozumiem takich bezpodstawnych komentarzy jeżdzę do Pension od jakiegoś czasu szefostwo gwarantuje dobre zarobki stawki i jasne zasady w pracy nie tolerują alkoholu ani narkotyków co niektórym dziewczyna nie odpowiada i czuja sie jak w niewoli a wiec przed przyjazdem trzeba sie zastanowić czy jedzie sie do pracy aby zarobić czy imprezować !
Kinia 2015-08-17 01:36:41
A co do opini Gosiaczka to szefostwo ma 5 punktów pracują w każdym miejscu rożne typy dziewczyn bo nie każda dziewczyna w danym miejscu zarabia apartamenty z tego co wiem istnieją na rynku od 10 lat niektóre dziewczyny wracają w to miejsce od kilku lat sa tez wiadomo nowe jak to w tym zawodzie gdyby było tak jak piszecie nie miałyby one prawa przetrwania.Zadbana sylwetka oraz chęć do pracy to podstawa ! Osobiście widziałam jak przyjeżdżały dziewczyny grube ,bez zębów lub które nie dbają o podstawy higieny osobistej brudne i wulgarne a wiec jak chcą zarobić przy tak dużym wyborze na rynku ale najlepiej jest ubliżyć szefostwu ze to ich wina spójrzcie najpierw w lustro dopiero piszcie bezpodstawne komentarze .
Julka 2015-08-18 18:30:30
Niby cpania i alkoholu szefowa nie toleruje... Ale dziewczyny robia co chca. Szefowa nic nie mowi,bo obawia sie ze dziewczyny nie wroca ,lub co gorsze pojda na policje...Szefowa nie specjalnie pilnuje interesu,nie tak Jak kiedys. Byly zasady ktorych sie pilnowalo. Teraz kazdy robi co chce. A co do "apartanenow" ... Hmmm na pewno tych mieszkan nie nazwalabym apartamentami. Co do zarobkow? Zarobic moga ladne dziewczyny,szczuple i zadbane. Ale nie sa to pieniadze jakie widnieja w ogloszeniach z Pension
Obiektywna 2015-08-18 23:52:22
Nie rozumiem poniższych wypowiedzi niby niewola a zarazem można robić co sie chce pić i ćpać jedno do drugiego nie pasuje pozatym prostytucja w Niemczech jest legalna i policja nie ma z tym nic wspólnego jak szefowa może odpowiadać za picie czy cpanie osób trzecich każdy jest dorosły i wie co robi.Odnosnie zarobków i poniższych wypowiedzi zarabiają w Pension dziewczyny szczupłe i zadbane a wiec nie rozumiem po co wybierają sie tam osoby które nic soba nie reprezentują a pózniej maja pretensje do szefostwa.Jeżdzę tam na apartamenty 5 razy w roku od 3 lat wiadomo jak w tej branży raz jest lepiej raz gorzej ale nigdy nie wrocilam z pustym porfelem czasami nawet zarobi przekroczyły moje oczekiwania.Polecam to miejsce pracy ładnym zadbanym dziewczyna które wiedza po co jadą .
Sonja 2015-09-02 23:18:08
Po długiej przerwie w pracy po urodzeniu córki wróciłam do pracy postanowiłam sprobowac swoich sił w Pension zdecydowałam sie na przyjazd na okres 3 tyg szefowa prowadzi kilka punktów w rożnych miastach co tydzień byłam w innym miejscu i bardzo dobrze zarobiłam zarobki przerosły moje oczekiwania.Duże wymagania polecam to miejsce szczupłym zadbanym dziewczyna a napewno będziecie zadowolone.
Ariella 2015-10-18 16:07:36
Ja również miałam wątpliwą przyjemność pracy w Pension 27. Byłam tam,bodajże,w 2012 roku; wtedy było nas 14 dziewczyn (!) na 4 pokoje. Ruch raczej słaby (choć należy wziąć pod uwagę,że były ferie jesienne),dziwne zasady, 10 euro za nocleg...Kpina również była z zarobkiem,jeśli taxi przywiozło klienta; 5 euro (o ile dobrze pamiętam) trzeba było ze swojej działki odpalić taksówkarzowi,drugie 5 euro płacił klub. Jaja jakieś czy co?? Z drinka 3 euro,ale tylko jeśli samej się "zamówiło" (nie rozumiem kompletnie tej zasady). Ceny niskie, niby dopłaty za fbg ,ale 90% klientów tam to Turcy itp. i mało który chciał dopłacać,a 25 euro z 30 minut na pokoju to są jakieś jaja.. WIerzę,że są zadowolone dziewczyny z pracy tam,ale to wyjątki. Szefowa może i miła,ale średnio ogarnięta. Kiedy tam byłam,poznałam sporo lasek,które ponoć tam jeździły już jakiś czas; ale jak czasem zaglądałam na stronkę,to z nich wszystkich ostała się jedna. JA ze swojej strony nie polecam,jest dużo innych miejsc w De,gdzie można lepiej zarobić i system rozliczenia jest jasny.
P.S. Są tu w ogóle jakieś tematy o innych klubach w De?
Ariella 2015-10-18 18:39:45
Zapomniałam dodać. Kiedy ja tam byłam, musiałam pojechać na escort,choć zaznaczałam,że nie chcę jeździć. Usłyszałam,że "nie ma,że nie jedziesz". Że co???? No,ale pojechałam,bo przecież zarobki tragiczne...a tu się okazuje,że godzina escort mimo ceny 100 euro (śmiech na sali), tak naprawdę kosztowała tylko 80,bo 20 było za dojazd.
Inna sprawa,to pobieranie od dziewczyn za reklamę 50 euro- a jakim prawem? Przecież oddaję 50% zarobionych pieniędzy i nawet płacę te cholerne 10 euro dziennie za nocleg...więc z jakiej racji mam jeszcze płacić za ogłoszenia??? Ode mnie akurat nie wzięli,ale wiem,że od niektórych dziewczyn tak.
Jedyne co całkiem dobrze wspominam,to mimo wszystko atmosfera wśród dziewczyn,bo faktycznie było ok. :)
Ariella 2015-10-19 14:14:20
To znaczy jakie braki konkretnie? Źle można trafić zawsze i wszędzie,to prawda. Ale czy w Niemczech praca w tej branży jest opłacalna,to nie wiem.. Kiedyś na pewno była,teraz niekoniecznie,choć tu zależy wiele od dziewczyny i jej oczekiwań. Mnie osobiście 1000-1200 euro za tydzień nie urządza,choć lepsze to niż nic. Ale jeśli mam wywozić 1200 euro,to wolę po tygodniu pracy na spokojnej mieszkaniówce z troszkę wyższymi cenami i normalnymi godzinami pracy,aniżeli w tym klubie. I nie,nie mam wygórowanych oczekiwań. Znam miejsca,w których lekką ręką można 3000 euro tygodniowo zarobić,ale właśnie z tego powodu jest tam ogrom zgłoszeń i nieraz na dobry termin czeka się parę miesięcy w kolejce. Dlatego mam małe zaufanie do firm,które non-stop ogłaszają się np. na Roksie, bo to z reguły oznacza,że nie dzieje się tam źle i cały czas potrzbują dziewczyn,bo te,które przyjechały,wyjechały niezadowolone i raczej już nie wrócą. Aczkolwiek od tej reguły też są wyjątki,bo raz z Roksy sama trafiłam na fajne miejsce.
maja 2015-12-11 12:09:20
Pracowalam tam jakis czas temu i musze przyznac ze jeszcze tak zle nie trafilam . 50/50 do tego 10 euro za nocleg + psychiczna szefowa z przecpanym nosem i brak ruchu . Nawet jesli sa dziewczyny szczuple i ladne a nie ma ruchu to i tak nie zarobia . Taka jest prawda. Jakies smieszne reguly panuja w tym klubie. Nakazy i zakazy a szczegolnie zakazy. Ja rozumiem ze nieraz jest duzo dziewczyn i porzadek musi byc ale to juz jest przesada zeby sie nawet pytac czy mozna wyjsc po kebaba do turka..to jest niedpouszczalne . Czulam sie tam jak w wiezieniu i nie tylko ja a te stare dziewczyny co tam ciagle wracaja to tylko dlatego ze maja jakis uklad z szefowa. Odradzam tego miejsca . Wgle powinni tam rzucic jakas bombe najlepiej . Pozdrawiam :)
mała22 2015-12-11 13:25:02
Hej! Maja potwierdzam twoje słowa! Ten przybytek powinni wysadzić! Też tam byłam i masakra! Zero poszanowania ze strony szefowej i musisz robić to co ci każe ja tam się nie dałam i powiedziałam jej kilka szczerych słów . I ten serwis pół godziny i plus musisz robić laske bez gumy w cenie. I jeszcze całowanie be OCHYDA! Dziewczyny które tam pracują nie mają moim zdaniem szacunku do siebie.
Pamelka 2015-12-11 14:22:47
Potwierdzam
eer 2015-12-13 15:36:35
Tak tam jest; ceny są absurdalne-panienki na ulicy w Niemczech więcej biorą za szybki numerek niż tam ci zostaje z 30 minut! Zastanawiam się jak takie miejsce jeszcze ciągle funkcjonuje,ale jak widać,coś tam się dzieje,skoro tego jeszcze nie zamknęli. Ja też nie polecam tego miejsca; chyba najgorszy mój termin,jaki miałam.
bilba 2015-12-16 18:02:45
Heh, to pięknie..jak ja tam byłam,to za francuza bez była dopłata 30 euro (inna sprawa,że mało kto chciał dopłacać,więc w efekcie wybierali podstawowy serwis,byle taniej).Ale że za 50 euro za pół godziny jest francuz bez i całowanie ,i dziewczyna ma z tego ledwo 25 euro to jakieś nieporozumienie. Szefowa ,czyli Magda chyba całkowicie straciła kontakt z rzeczywistością. Niedługo będą tam pracować same przećpane Bułgarki/Rumunki,które nie mają co robić i jest im już generalnie wszystko jedno...
Bylam 2015-12-18 21:53:56
Bylam,i zarobilam.. Ale slabiutko. Magda bierze 10 euro za dobe(czy zarobilas czy nie,placisz)... Wyobraz sobie-jedziesz zarobic,dzielisz wszystko po na pol,i czy zarobisz czy nie i tak musisz ta dyche zaplacic dla szefowej.. Byla sytuacja ze klienci sie awanturowali(nacpani,pijani).. telefon do szefowej i co? Zero odzewu. Musi sama gdzies nacpana sie ciagala. O dziewczyny totalnie nie dba.Przyjedzasz i czekasz jak glupia na dorcu,bo biedna szefowa nie ma czasu zeby Cie na klub zawiezc. Dlugo by pisac. Te laski co tam wracaja to chyba sa albo z przyzwyczajenia albo im starczaja te marne grosze co tu zarabiaja. Serio nie polecam. Jest wiele lepszychh miejsc.I nie trzeba sie prosic o wyjscie do sklepu po zarcie. A Ty Rosa nie pisz ile to zarobilas,bo stara pipa jestes i tyle to Ty przez miesiac bys nie wyciagnela. Pozdrawiam :)
1
sggg 2015-12-21 16:13:22
Jak właścicielka nie dba o dziewczyny i o klub,to nie będzie leciało. Z cenami upadła na głowę i z tym pobieraniem 10 euro za dobę. Też od niejednej słyszałam,że czekała na dworcu jak głupia..ja wzięłam zwyczajnie taxi do klubu,ale rozumiem,że osoba,która nie zna języka i ogólnie jest pierwszy raz w Niemczech,może czuć się zagubiona. W dobrych miejscach teraz jest dużo lasek na terminach,bo to świetny okres na zarobek; jak patrzyłam na stronkę Pension 27,to 4-5 dziewczyn na planie dnia. Czyli słabiutko.
No i to siedzenie z gośćmi tam,zagadywanie,zakazy i nakazy...paranoja. To już prędzej chyba można zarobić w jakimś Fkk Club w Niemczech.
Basia 2016-01-12 09:35:40
Ja osobiście mam bardzo dobre zdanie o szefowej. Jeździłam tam rok i za każdym razem byłam zadowolona, zarobki bardzo dobre, na szefową nie powiem złego słowa. Zawsze z każdym problemem mogłyśmy się do niej zwrócić, pomogła za każdym razem. Mite trzeba płacić wszędzie. Jeżdżąc tam każda z Was wiedziała na jakie warunki się godzi. Łatwo teraz jest skrytykować i oczernić na forum, a i tak jeździcie tam dalej. W sumie czego się tu dziwić jak większość dziewczyn jest fałszywych i zazdrosnych.
jfhsf 2016-01-13 15:24:34
Byłam raz i nie wróciłam. Byłam niezadowolona zarówno z zarobków,jak i z warunków. A mity się nie płaci ,jeśli się pracuje 50/50!!!! To jest zwyczajne naciąganie dziewczyn,tak samo jak pobieranie kasy za reklamę,ponieważ jeśli oddaję komuś 50% zarobków,to mam mieć wszystko zapewnione. A miete i reklamę płacę wtedy,kiedy pracuję sama na siebie i wiem co mówię,bo często pracuję w taki sposób. a jeśli szefowa pobiera od dziewczyn pieniądze bo sama ma za mało,to może niech zmieni ceny na trochę wyższe,a nie ustala cennik jak na rumuńskiej prywatce..
1
sra ta ta ta 2016-01-20 00:39:08
Jasne !!!!!!!!!! bo to ty jestes zapewne tym ,,szefostwem,,
monia 2016-02-25 13:57:29
Podzielam opinię negatywną. Dziewczyny źle traktowane, kary z byle co i opłaty za byle co.Byłam na terminie w innym miejscu z koleżanką która stamtąd uciekła bo nie zgadzała się z warunkami jakie tam są.
mala 22 2016-02-28 15:42:15
Hej! Baśka co ty wypisujesz! Są takie cluby w których jak zarobisz płacisz dopiero za mite a i są takie że nie płacisz wcale.
Murenka 2016-04-11 23:45:30
Na jakiej stronie można znaleść opinie dziewczyny o lokalach w Niemczech
mala22 2016-04-12 15:54:43
Hej! Najlepsze zarobki w Niemczech to Pension 27,to ściema atmosfera masakra. Ale sama musisz się o tym przekonać. Ja szczerze odradzam. Pozdrawiam.
1
Tina 2016-04-12 21:05:20
Ja rowniez pracowalam w Pension i nie zgadzam sie z opinia mala22.Szefowa posiada 5 apartamentow pracuja tam dziewczyny z Polski jak i z Wegier coraz wiecej dziewczyn przyjezdza ze Szwajcari zapelnionej dziewczynami.Gdyby bylo tak jak piszesz jak moglby sie utrzymac ten klub oraz mieszkania na rybku od 11 lat gdzie co tydzien sa nowe dziewczyny.Pracowalam rowniez w Berlinie gdzie w serwisie podstawowym jest wszystko w 50 e takich miejsc jest coraz wiecej na rynku w Pension jest wszystko w serwisie podstawowym w zabezpieczeniu za kazde extra klient musi zaplacic czym wiekszy ma dziewczyna serwis tym wiecej zarobi.Polecam to miejsce dziewczynom szczuplym i zadbanym ktore wiedza po co jada.Pozdrawiam
gxg 2016-04-15 22:02:53
hahaha ze Szwajcarii wracają,żeby pracować za 50 euro za 30 min???? Chyba żartujesz. Ale mnie rozbawiłaś. :D O Angebotach już zapomniałaś...każdy dzień tygodnia np. w środę francuz bez za darmo, w inny dzień masz 10 min masażu do 30 min,a na escort do 2 godzin doliczane jest 30 min gratis...jakieś jaja czy co?
A może to sama Magda pisze? Nie znam żadnej normalnej dziewczyny,która ze Szwajcarii jechałaby do miejsca,w którym stawki są tak tragiczne,a i warunki pozostawiają wiele do życzenia. Jakaś kpina. Pomijając,że sama tam dawno temu byłam, to osobiście znam laskę,która po 7 dniach miała na czysto niecałe 200 euro zarobione... nie dziwię się.
gxg 2016-04-15 22:03:02
hahaha ze Szwajcarii wracają,żeby pracować za 50 euro za 30 min???? Chyba żartujesz. Ale mnie rozbawiłaś. :D O Angebotach już zapomniałaś...każdy dzień tygodnia np. w środę francuz bez za darmo, w inny dzień masz 10 min masażu do 30 min,a na escort do 2 godzin doliczane jest 30 min gratis...jakieś jaja czy co?
A może to sama Magda pisze? Nie znam żadnej normalnej dziewczyny,która ze Szwajcarii jechałaby do miejsca,w którym stawki są tak tragiczne,a i warunki pozostawiają wiele do życzenia. Jakaś kpina. Pomijając,że sama tam dawno temu byłam, to osobiście znam laskę,która po 7 dniach miała na czysto niecałe 200 euro zarobione... nie dziwię się.
Tina 2016-04-16 11:44:40
Dziewczyno w jakim świecie Ty żyjesz ja byłam osobiście w Szwajacari w Klubie Pascha gdzie pracuje 25 dziewczyn w dobry dzień masz 2 MAX 3 klientów kazdy mówi ze dziennie przychodzi 60 gości razy 25 dziewczyn do tego musisz brać do nosa zeby wytracać siedzenie na hokerze od godz 11 do 4 rano.50 e kosztuje 30 min jak w całych Niemczech nie znam miejsca w którym by kosztowało więcej do tego dochodzą extra dla dziewczyny za wszystko nawet za całowanie 20 e ....gdzie w Berlinie robisz wszystko w cenie.Z Angebotami sie zgodzę ale sa one rozliczane z korzyścią dla dziewczyn zawsze dostają swoje extra .200 e na tydzień chyba Cie ktoś pognał z Pension i piszesz tak po złości bo ktoś nie prowadzi instytucji charytatywnej zeby trzymać kogoś jak zarobi tyle na tydzień koszta fotografa,reklamy itd...sa w tyg większe .Düzo by pisac !!!!
nng 2016-04-16 15:07:59
Aha. To ciekawe,bo ja byłam zarówno w Paschy,jak i w innym miejscu od tej samej osoby i na zarobki nie narzekałam,ani na ilość gości.I nie,nie zawsze jest 25 dziewczyn,a jak nie lubisz klubów,to szefowa ma 2 inne miejsca,bardziej kameralne. Nikt mnie z Pension nie pognał...a 50 e za 30 min w całych Niemczech? To widać,że mało gdzie byłaś,bo ja najczęściej pracowałam na 80-100 euro za 30 min,a za 50 było co najwyżej 15 minut.A pracowałam w wielu rejonach Niemiec,więc prosze,nie wmawiaj mi,że wiesz lepiej.Widocznie byłaś w takich miejscach,gdzi jest tanio. I dopłaty mówisz...hmm...ciekawe,bo naprawdę mało kto chciał tam dopłacać. Nie zamierzam się z Tobą kłócić,bo mimo wszystko twoja wypowiedź była w porządku i nikogo nie obrażałaś,a powymieniać się opiniami zawsze warto. Jeśli dobrze Ci w Pension,to super. :) Mnie akurat nie odpowiadało,a i od 2 lat jeżdżę tylko do Szwajcarii. aha,tylko ostatnia rzecz...piszesz o kosztach fotografa. Jakiego fotografa???? Jak ja tam byłam,to zdjęcia robiła mi barmanka cyfrówką. Wielu innym dziewczynom też,a od niektórych chcieli 50 euro za reklamę ; ja powiedziałam,że nie zapłacę i nie było problemu. Ale takiego czegoś nie rozumiem.
1
Tina 2016-04-16 17:44:04
Witam Cie ponownie szefowa Pension ma rownież 5 apartamentów w całym Schleswig -Holstein tygodniowo pracuje u Niej 20 dziewczyn.Odnosnie cen pracowałam we Frankfurcie ,Monachium sa tam ceny 80 e 30 min a godz nawet do 150 e tylko w tym jest lód bez gumy za którego trzeba sie dzielić pol na
pol jeśli 30 min w Pension kosztuje 50 e i lod bez gumy do tego 30 także masz 55 e dla siebie a z 80 e gdzie indziej masz 40 e tylko dużo dziewczyn myli pojęcia pol godz 80 e ale ile z tego ma dla siebie.Ja miałam wykonana profesjonalna sesje zdjęciowa w Pension zreszta wchodząc na ich stronę mozna zobaczyć ze każda dziewczyna ma profesjonalne zdjecia.Pozdrawiam
Nieznajoma 2016-06-06 22:52:56
Witam byłam w Pension w zeszłym tygodniu tylko 5 dni ponieważ z powodu spraw prywatnych nie mogłam zostać dłużej przez ten okres zarobiłam 1700 e zostałam przywitana bardzo miło i napewno tam wrócę .Miejsce godne polecenia !
marcin281981@onet.eu 2016-09-18 10:00:17
Lipa
sdf 2016-10-12 12:59:18
Na pewno oprócz tych zarobków jest jeszcze szansa na jakieś benefity socjalne do tego, bo pewnie wypłata jest i tak na czas, a to się teraz bardzo ceni. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Pension 27 - Kiel
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pension 27